|
|
#4471 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LII
Dżem dobry
![]() Z klimy nadal się nam leje, ale już wiemy, dlaczego -spadek rurki jest zbyt mały i wylot musi leżeć niemal na podłodze, żeby się woda nie cofała do urządzenia Czyli albo kucie ścian, albo jakiś bukłak muszę wykombinować...Poza tym chyba sobie nową filcową torebkę zamówię, bo mi się jedna już nieco sponiewierała.... Taką mam ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Też mam ten dylemat ![]()
|
#4472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jezu uffff ale właśnie takich akcji się boję, za każdym razem jak chuopin coś robi na tego typu maszynach słabo mi, że wystarczy ułamek sekundy, że wszystko się może stać Cytat:
i zlecaj coś człowieku profesjonalistom Nie no jak tu nie mordować ? no jak? 2.
|
||
|
|
|
#4473 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No to auto wyglada super, jak zreszta wszystkie jakie wczoraj staly na parkingu. Pelno malych wgniecen.
Ciekawe czy AC to obejmuje.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4475 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#4476 |
|
Piers do przodu
|
Szata mnie tez raz tak nacielo bo sie okazalo ze minidrukiem bylo napisane ze zeta kosztuje sms miedzy 0:00 a 0:05
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdro dla Mic
|
#4478 | |||||
|
Panaroja
|
Matko święta , zaraz kogoś zabiję przez te piiiip reklamy co mi bez przerwy na każdej stronie wyskakują
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.zdejmuj okulary jak paczasz w lustro , zaraz będzie lepiej ![]() ![]() i fogle nie podchodź zbyt blisko do lustra , wtedy wygląda się hoho jak piknie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja czekam na burzę albo jakiś deszcz czy co bo duchota niemożliwa . Wczoraj znalazłam w sklepie buty co by mi się akuratnie podobały i wygodne , i co ? Oszyfiście nie ma numeru bo została ostatnia para i nie będzie :pal a: chyba się pochlastam kartką , tylko w sumie po co , skoro tego sie spodziewałam , bo zawsze tak jest jak chcę buty kupić . Tego co chcę nie ma , bo się właśnie skończyło i nie będzie , a to co jest jest tragiczne , i w końcu kupuję jakiś obrzyd który mi na nogę jako tako pasuje i nie obciera Betty , co to za cudny kuń
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-05-25 o 18:18 |
|||||
|
|
|
#4479 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Fajna ta torebka. Na wiosne/lato super Cytat:
Prawdopodobnie dostaniecie odszkodowanie ![]() ![]() Dużo firm ma teraz w ofercie żywioły, powodż, pożar, gradobicie właśnie itd. Kuzyn dostał ze dwa lata temu za uderzenie pioruna. Widziałam dziś na żywo wielkiego rudego karpia, znaczy nie taki wielki, ze 45 kg. Był u mnie w domu nawet. I gadał ![]() Wpadła kuzynka, żywa anty reklama powiekszania ust i cycków. Najpierw wszedl silikon w cyckach, potem botoks w ustach, potem zmarszczki i pergaminowa skora ( solarka) a potem rudy leb, wszysko na dwoch chudych nóżkach w mini. Koszmar normalnie. Nigdy nie dam się aż tak oszpecić zadnemu chirurgowi, nie ma mowy. Ma ledwo 40 lat a wyglda jak by miala z conajmniej dychę wiecej , do tego zamieniła się z maniekinem na niektóe fragmenty... Nigdy nie zrozumiem, dlaczego ludzie sami robią sobie taką krzywdę. Z jej kasą to powinna wyglądać na 25 a nie na conajmniej 2 razy tyle. Wujo mnie namawiał,żebym sobie fotkę z nią zrobiła, to będziemy mieć z Marta ku przestrodze, ale w sumie nie trzeba. Takich widokow się nie zapomina. Ale żałuję ,że fotki nie zrobiłam. Bym Wam wrzuciła na chwilę, ku przestrodze ![]() Nie mam nic przeciwko botoksom, silikonom itd, ale...no przeciez można to zrobić naprawdę ladnie , a takie oszpecanie na własne życzenie... ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
![]() 2. Też czekam na deszcz. Tylko normalny. Bez burzy, ulewy ani gradu... 3. Dlatego buty kupuję spontanicznie. Jak widze podobające mi sie to biorę. Ale ja mam prosty butowy gust, tylko szpilki, a ostatnio te z czubkiem co Flo się robi slabo na ich widok ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Pyszne piwo, jak ktoś lubi ostro gorzkie smaki, wlaśnie kończę http://www.browar-amber.pl/aktualnos...-porter-chili/ |
|||
|
|
|
#4480 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ale ja wyjatkowo nie chcę
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale już poczebuję![]() A do lustra to prawie włażę, do tego mam w pracy do duszy oświetlenie i jeszcze gorzej wyglądam ![]() Kto ogladał wczoraj mecz? ale nerwy miałam
|
|
#4481 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. gdzie kupiłaś? |
|
|
|
|
#4482 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dopra
ale Cornelius bananowy lepszy Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
oby AC pokryło koszty Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja oglądałam ale bardziej dla towarzystwa, a nie żeby się emocjonować fiedziałam ze Real wygra ![]() Wróciłam do domu i mam mega gorąc w mieszkaniu chyba czas odpalić wiatrak
|
|||||||
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Kun jest stad http://www.stablesmarket.com/explore/gallery
Maja tam tez taki sklep http://shop.cyberdog.net/ z cyber sexshopem ![]() Wlasnie wróciliśmy z Windsoru i butiku Jo Malone
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ogladalam. W sumie nigdy nie oglądam ![]() 1. Teraz to i ja ubolewam. Ale jeszcze będzie okazja ![]() 2. W Tesco 1. To juz chyba jakaś choroba/obsesja, albo nie wiem co. A jeszcze kilka lat temu to była naprawdę bardzo ładna dziewczyna ... 2. Jeszcze lepiej smakuje ![]() Chciałam jeszcze Corneliusa bananowego, bo nigdy nie piłam, ale był tylko w trojpakach ze zwykłym i grejpfrutowym. A grejpfrutowy jest okropnie sztuczno chemiczny dla mnie... Pochwal się co upolowalaś w butiku
|
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
Katalog blotterow
![]() Czaje sie na dark amber & ginger lily, ale nie ma 30-stek :/
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-05-25 o 20:43 |
|
|
|
#4487 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Poszukja w necie, ja tak zrobiłam i kupiłam. Cytat:
Serio tego się nie spodziewałam Jessssssuuuuuusiiiiuuuuuu u malusieńki opowiadaj Bo o Windsorze wiem ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
Bier duzio flachę i rozbierz ją ze mną pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii s
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-25 o 21:11 |
|||
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4489 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też kcę ![]() Cytat:
![]() A ja nawet na hamaku nie mam czasu poleżeć, bo mnie nie ma w domu tj. na balkonie Ale dziś parę chwil mi się udało ze książką Cytat:
![]() Znad udanego i miejscami spontanicznego weekendu ![]() Dobranoc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#4490 |
|
Nindżopesz
|
Takie o: www.hm.com/pl/product/27179?article=27179-A aczkolwiek niewykluczonym jest, że one wcale nie są fajne tylko ja mam spaczony gust. Cenę pomijam milczeniem.
|
|
|
|
#4491 | |||||
|
Mother of Cats
|
Wróciłam do domu po calutkim dniu poza i co mnie przywitało? Zasikany drapak i podłoga koło niego
Cytat:
A mówiłam, że teraz będzie ciąg szczęśliwych wydarzeń ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I jak, i jak? Piję średnio jedno na rok
|
|||||
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest opcja flachonowa, a nawet opcja wieloflachonowa, bo chyba w lipcu tz autem przyjedzie. Tylko chętnych trzeba wczesniej zebrac. Jutro popracuje nad prubasami do przemytu
|
|
#4493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Ależ moc 3. A wiesz, że dziś tak samo to sobie podsumowałam. Niemniej dziękil, tylko mnie utwierdziłąś w przekonaniu, że się nie mylę, bo tak to na oko zebrałam zusammen do kupy i tak mi wyszło Czyli upraszczając - bez pieczywa, takiego powszedniego . No i to dziwne, bo ja owszem jem pieczywo, ale nie dziennie. Nie żrę ciast, wypieków, słodyczy. Wpadają pizze ale też nie w codziennej rutynie. Ogólnie mącznych potraw nie lubię, nie ciągnie mnie, nigdy nei ciągnęło, poza bułeczką i nie chudnę ![]() ![]() A jestem niby tak blisko, czyżby te kilka kromek pieczywa robiło taaaaką różnicę? ![]() nie potrafię schuść 1 kg. ![]() Winię wino, ale już odstawiłam dawno sery, i niiiiiiiiiiiiiic. Postaram się o jakieś pieczywo bezglutenowe, na zasadzie eksperymentu, żeby sprawdzić, bo może nie tu leży problem Mam mąkę orkiszową, powinna się nadać ? Edit: juz widzę, że nie. Wkurza mnie, że w sieciuni większość bezglutenowego jadła jest na słodko To nie dla mnie, ja lubię wytrawnie, a wszędzie atakują mnei tylko muffinki srafiinki i naleśniki Może źle szukam ? A może, bez tych zbóż nie da się tak całkiem wytrawnie ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-25 o 22:41 |
||
|
|
|
#4494 | ||||
|
Panaroja
|
machnnę pierunem znad górotworu z kuwety
swoją drogą kothy w produkcji form geologicznych potrafią prześcignąć matkę naturę ![]() Cytat:
2.nienienie , rzecz nie w tym , że mam gust przerafinadowany ino w tym , że zawsze czyli nigdy nie ma mojego numeru , odkąd pamiętam . Taka moja osobista klontfa , że nigdy nie ma tego co mi potrzebne , nawet jeżeli to najprostsza rzecz , czyli zwykłe mokasyny w kolorze skóry bez ozdóbek albo coś w tym stylu znaczy jest , ale nigdy nie ma mojego rozmiaru bo jusz wyszedł ![]() Cytat:
2.u mnie od wczoraj małż odaplił Cytat:
Cytat:
nie wiem , może i jest , ale te lekramy nie zawsze są , ostatnio już dłuuuugo nie było , a i teraz też nic mi nie wyjeżdża na środek ekranu , Jakaś okresowa nawrotowa gorączka reklamowa ![]() 2.nie mogie - muszę przymierzyć . Mam stopę wąską z za długim dużym palcem i wrażliwą na różne nierówności , sztywności itp - bez mierzenia w ogóle odpada . W realu na 20 par przymierzonych butów nadająca się do noszenia jest jedna coby nie gniotła , nie spadała , nie obcierała i zginała się we właściwym miejscu , nie mówiąc o wyprofilowaniu podeszwy z obcasem melduję , że lakier Paese się bardzo dobrze trzyma i nie odpryskuje , ino się leciutko ściera na brzegach , porównywalny trwałością do Essie jest Rejcz na wytrawnie weź mąkę gryczaną .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-05-25 o 22:55 |
||||
|
|
|
#4495 |
|
To ja :)
|
I tak jest!! Ju zaczęła nową Panienkę i już się nie mogę jej doczekać, bo to tym razem ja Zawsze się nie mogę doczekać, ale tym razem, no wiecie... ![]() Mam w planach iść dziś spać o 22. Ciekawe, czy się uda
|
#4496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Potestuję, obluczę. Na razie smakuje mi tylko chleb pieczony przez nietopsza na żytniej plus ziarnaCytat:
2. Ja dziś zabijam smutki w butelce ... toniku i zielonej herby ( na zmianę )---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Jutro robię omlet ze szparagami. Olewam przepisy, olewam fritatty, i piekarniki i inen ceregiele. Ma być kur dwa szybko i smacznie. I zdrowo. Czy mam obgotować/ugotować szparagi a potem je podsamżyć i na to sru jajca? Czy to jest wystarczająca procedura? Czy bez kurde fansy szmansy bajerów kulinarnych sie nie obejdzie? Bo mam w planie zrobić tak prostacko. Obgotowane szparagi, trochę zjarać na patelni i sru reszta. Obejrzałabym se przepisy ale z tą matrycą wszystko wygląda tak samo a dla mnei bez obracka się nie liczy. Ja MUSZĘ widzieć efekt końcowy. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-25 o 23:43 |
||
|
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
super
Cytat:
ad 2 Znad kawy |
|
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#4499 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() za to cornelius bananowy.... Cytat:
![]() Cytat:
i trzymię kciuki za Szarość.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4500 | |
|
Panaroja
|
snad wody mineralnej w przelocie przed wylotem do pracuni
![]() Cytat:
ale właśnie w tym sęk , że akuratnie nie poczebuję mokasynów , ino jakiś fajny sandał na obcasie , a tu sieciunia odpada , fantastycznie wygodne i właśnie im podeszwa w drobny mak poszła , a nic takiego nigdzie nie ma 2.oj , to nietopsze ,że nieulubiony 3.przynajmniej częściowo zdrowo spadam do pracuni
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.

Czyli albo kucie ścian, albo jakiś bukłak muszę wykombinować...

O jezu uffff ale właśnie takich akcji się boję, za każdym razem jak chuopin coś robi na tego typu maszynach słabo mi, że wystarczy ułamek sekundy, że wszystko się może stać

Ciekawe czy AC to obejmuje.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

paczę na konto........no jak nic zjadło mi 32,50, nosz #@%$#@ mać była
pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii s