|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 | ||||
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Konto usunięte
|
Mi nie chodzi o to, że jestem zajęta a bez ślubu, więc nie. Mi chodzi generalnie o całą ideę, która jest dla mnie paskudna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Konto usunięte
|
Ale to nie trzeba przypinac cnie. Niektore dziecyny czy niektorzy faceci traktuja to na serio jako szanse na randke
![]() Ja w sumie jakbym byla singlem to bym sobe przyczepila chyba ze inni single byliby paskudni jak noc to bym zdjela i udawala ze pomylka xd |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Konto usunięte
|
Wiesz drabi, pewnie zależy gdzie. U ciebie podchodzą do tego na luzie totalnym a u mnie jestem w stanie wymienić z 5 osób z dalszej rodziny (tej głupszej części), które zaczęłyby "Ale jak to, ale trzeba, ale kawalera znajdziesz, ale borze, ale jeżu". Ju noł. I już mi warkot w gardle rośnie. Dlatego cieszę się, że u mnie czegoś takiego nie ma. A jeszcze bardziej cieszę się, że nie chodzę na wesela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tak samo jest wielkim wstydem kupowanie podpasek, tamponów, prezerwatyw czy papieru toaletowego bo to oznacza że robisz TO.! A jedzenie publiczne to wieś plebs i sto metrów mułu. Chuda jak je to złosliwie żeby wszystkim pokazać że jest chuda a je jak je zdrowe to żeby pokazać jaka jest twarda i dba o siebie, a jak je niezdrowe to na złość tym z gorszym metabolizmem, a gruba jak je to prosiak po prostu nie ważne co je. Bo jeść publicznie nei należy bo jest to zwyczajnie złośliwe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
wtf. obcas to nie szpilka to raz, dwa, niektórym kobietom nie puchną nogi, trzy, niektórym w takich butach jest wygodnie, cztery, czy naprawdę brzuszek (nie mówię że dwa dni przed porodem xD) oznacza że trzeba chodzić w pepegach i fartuchu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Konto usunięte
|
no jasne ze tak, bo wtedy kobieta jest zaniedbana
jedyny słuszny strój to ciążowe jeansy które podciągasz pod pachy i tunika, bo nie wypada. ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- pomijam fakt :d ze zaraz na dniach rodzi moja przyjaciółka, która przytyła tyle co brzuszek - mała piłeczka i dalej nosi spodnie i spodenki sprzed ciąży tylko dłuższe bluzki żeby zakryć brzuch ![]() to dopiero patologia, nie nosić ciążowych spodni! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przeglądam sobie oferty pracy za każdym razem niezwykle dziwi mnie w wymaganiach sformułowanie: "Wymagana biegła znajomość internetu". Niby każdy wie, o co chodzi, ale sformułowane koszmarnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Konto usunięte
|
Wpisze sobie w CV
-biegła znajomość internetu *kilka lat na wizażu, na jednym z kont 21 736 postów *wykupiony abonament WEEB.tv *poczta na gmailu *sporo lajków na kwejku *bierny obserwator komentarzy na onecie od 2007 <3 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 | |
Konto usunięte
|
Oj tam
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
*minimum 50 lajków pod każdym zdjęciem na fb - pracodawca doceni popularność wśród znajomych = umiejętność nawiązywania kontaktów
#1094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Konto usunięte
|
*konto na facebooku od 2009 (wciąż jedno i to smao)
*+100 znajomych *103 lajki pod zaręczynami na fejsie *84 lajki pod zdjęciem ze szczeniaczkiem |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziwi mnie jeszcze, jak w ogłoszeniach najmu w tytule jest napisane świetna/ekstra/super lokalizacja, ale żeby zobaczyć gdzie to dokładnie to muszę się przebić przez całe ogłoszenie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Konto usunięte
|
Dziwią mnie ludzie którzy przyjmują wszystkie zaproszenia na FB, nawet od tych których nie znają.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | |
Zakorzenienie
|
przykro mi, nie dostaniesz pracy
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co mnie dziwi? Ze od wielu lat nic się nie zmiania na rynku piosenek okolicznościowych. Śpiewaków u nas pełno ale w koncercie życzeń (akurat słucham w radio) gdy dedykują piosenkę dla mam leci ten sam repertuar co conajmniej 20 lat temu. To samo przy okazji złotych godów. "Przeżyłam z Tobą tyle lat", "Złote obrączki" i kilka tych samych piosenek dla mamy. Tak samo jest na weselach z "Cudownych rodziców mam".
To dopiero pusta nisza do zagospodarowania!
#1100 |
Konto usunięte
|
I PONIESĄ MNIE WINDĄ DO NIEEBAAA
![]() no wiem, masz rację ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- figo fagot bym puściła na weselu bo to jest takie przaśne, ale babcia zawału dostanie |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zadomowienie
|
Ja jak napiszę to nawet nie dostaję odpowiedzi o pomyłce :'((((
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
ja nawet jeśli wiem, że kogoś w ogóle nie znam (bo nawet nie mamy żadnych wspólnych znajomych), to i tak zapytam - właśnie z ciekawości jaka padnie odpowiedź
![]()
#1105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do "Cudownych rodziców mam", to zastanawiam sie, jak obejść to na własnym weselu. Nie zrobienie w ogóle - odpada ze względu na mamę i rodziców tż. Byłam niedawno na weselu znajomych i podziękowanie odbyło się gdzieś z boczku, młodzi poprosili rodziów, w ogóle mało kto z gości wiedzial o tym (ja zawuażyłam, bo akurat siedziałam niedaleko), i później było oburzenie, ze stony gości, że jak to tak, bez oficjalnego kółeczka z rodzicami? ![]()
![]() |
#1106 |
Konto usunięte
|
nie puszczaj tego i tyle xd zróbcie pokaz slajdów wzruszających (pt od małego do wspaniałego dzęki tobie mamo+nasze szczęśliwe chwile) ew filmik z podziękowaniami (jak byłam w fazie planów wesela naoglądałam sie tego mnóstwo) wygląda to jeszcze "jako-tako" jeśli trzeba to zrobić.
wszyscy oglądaja na koniec brawo i luzdie sie cieszą. ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- czy takie http://www.youtube.com/watch?v=hNaGu2V5nI4 czy własnoręcznie kręcone na poziomie podstawowym http://www.youtube.com/watch?v=sCRPtqj52sU i tak są dużo lepsze niż xd http://www.youtube.com/watch?v=0OdnafL-ROY ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- największy cyrk jak rodzice są rozwiedzeni i nowa partnerka/partner się pcha XDDDDDD |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Konto usunięte
|
na ostatnim weselu na jakim byłam orkiestra zaprosiła wszystkich do stołu, młodzi wyszli powiedzieli prosto ale od serca bez głupich przemów i czytania z kartek że dziękują, i tak wszyscy ryczeli i tak, nie było kwiatków, pocmokali się tylko wszyscy bili brawo i akurat podali coś ciepłego do żarcia żeby było niezręcznych tańców w kółko
![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- co prawda do filmiku czy pokazu potrzebny jest rzutnik ale zawsze się jakiś znajdzie. sale bardzo często mają własny na wyposażeniu :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie że ludzie uważają że wesele bez wódki to nie wesele.
Obsługiwałam takie gdzie było tylko wino ewentualnie wino + whisky i wszyscy tak ładnie się bawili, nikt nie wyszedł nawalony jak świnia ![]()
#1110 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ęą bułkę przez bibułkę normalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.