Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-25, 10:51   #1081
201604250941
Konto usunięte

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Za to nie rozumiem poglądu, że trzymanie podpasek w przezroczystej siatce to obnoszenie się ze swoją fizjologią. Równie dobrze można by stwierdzić, że obnoszeniem się z fizjologią jest noszenie w przezroczystej reklamówce świeżo zakupionego jedzenia. Przecież wszyscy to widzą i już wiedzą, że masz potrzeby fizjologiczne i musisz jeść
Skoro kobiety w ciazy obnosza sie z brzuchem to i za velvet mozna oberwac, bo nie makulaturowy. A, no jak jestes gruba to nie wolno jesc publicznie. W ogole nie wolno jesc publicznie. A w sumie to jest mi glupio, jak na przerwach miedzy zajeciami laski siedza z jogurtem i platkami a ja kanapke wsuwam, przeciez to gluten.

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Tak jak nie czaje wegetarian posylajacych innym filmow z rzeczni i uj wie czego. Pomijajac fakt, ze jedzac jajka i mleko i tak sie czlowiek przyklada do ich cierpienia
A potem ludzie sie dziwia, ze sie im nie wtracam w talerz i nie robie pogadanek, bo sa przyzwyczajeni do takich akcji.
Ja nie odstawiam takich akcji, liczac ze w zamian nie bede musiala sluchac, ze umre bez miesa. Ale to nie dziala w obie strony XD

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Dziwią mnie ludzie maczający ciastka w różnego rodzaju napojach. Ale ja ogólnie nienawidzę rozmiękłych rzeczy, dlatego też dziwi mnie jak ktoś zostawia płatki w mleku na długo, żeby się rozpaćkały. A moja koleżanka obie te rzeczy czyni.
Nienawidze rozmoklych platkow, bueee. Jak mi Nesquick za dlugo polezal to juz byl nie do zjedzenia

Cytat:
Napisane przez lapida Pokaż wiadomość
na podkarpaciu też
jestem w szoku, bo myślalam, że wszędzie tak jest

nie spotkałam się z weselem, żeby tego nie było
ale poza województwem nie miałam wesela

wg mnie te wstążeczki to nie jest zaznaczanie, że 'tutaj jest singiel!", tylko "oznaczanie" gości weselnych

w ogóle fajna pamiątka
Bo juz sie nie zaprasza ludzi na wesela, to za drogie. Zaprasza sie niezbedna starszyzne, nie ma grupy mlodych wesolo biegajacych po weselu ani dziewczynek sypiacych platki. Chyba, ze ktos robi garden party, ale u mnie jakos zawsze lokal, 300zl/krzeslo, to nic dziwnego, ze niezbedne minimum.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 11:04   #1082
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
haha no tego z ciastkami też nie rozumiem, ale płatki u mnie muszą być rozmiękłe
Smerfetka bylam na weselach na podkarpaciu i tam zawsze ale bylam na dwoch w wielkopolsce to tez. Bylam na dwoch w trojmiescie ale to rodzina mojego tzni tam tego juz nie bylo
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 12:10   #1083
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Ja bym się nie dała oznaczyć, przychodzę z chłopakiem to chyba nie chcę być swatana nie?
A jeśli ktoś jest zaręczony to też dostaje takie cudo?

Z ciekawości - w jakim regionie jest taki zwyczaj? Bo trochę siedzę w temacie a pierwszy raz się spotykam
Mi nie chodzi o to, że jestem zajęta a bez ślubu, więc nie. Mi chodzi generalnie o całą ideę, która jest dla mnie paskudna.
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 12:13   #1084
201604181004
Konto usunięte

Ale to nie trzeba przypinac cnie. Niektore dziecyny czy niektorzy faceci traktuja to na serio jako szanse na randke a niektorzy nie to sie nie bawia

Ja w sumie jakbym byla singlem to bym sobe przyczepila chyba ze inni single byliby paskudni jak noc to bym zdjela i udawala ze pomylka xd
Stary 2014-05-25, 12:20   #1085
201604191001
Konto usunięte

Wiesz drabi, pewnie zależy gdzie. U ciebie podchodzą do tego na luzie totalnym a u mnie jestem w stanie wymienić z 5 osób z dalszej rodziny (tej głupszej części), które zaczęłyby "Ale jak to, ale trzeba, ale kawalera znajdziesz, ale borze, ale jeżu". Ju noł. I już mi warkot w gardle rośnie. Dlatego cieszę się, że u mnie czegoś takiego nie ma. A jeszcze bardziej cieszę się, że nie chodzę na wesela
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 12:46   #1086
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Dziwią mnie ludzie maczający ciastka w różnego rodzaju napojach. Ale ja ogólnie nienawidzę rozmiękłych rzeczy, dlatego też dziwi mnie jak ktoś zostawia płatki w mleku na długo, żeby się rozpaćkały. A moja koleżanka obie te rzeczy czyni.
blehh, jedzenie ma wyglądać jak jedzenie i mieć konsystencję jedzenia a nie glajdy.

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Skoro kobiety w ciazy obnosza sie z brzuchem to i za velvet mozna oberwac, bo nie makulaturowy. A, no jak jestes gruba to nie wolno jesc publicznie. W ogole nie wolno jesc publicznie. A w sumie to jest mi glupio, jak na przerwach miedzy zajeciami laski siedza z jogurtem i platkami a ja kanapke wsuwam, przeciez to gluten.

Ja nie odstawiam takich akcji, liczac ze w zamian nie bede musiala sluchac, ze umre bez miesa. Ale to nie dziala w obie strony XD
Tak też to słyszałąm, kobiety w ciąży obnoszą się brzuchem, zastanawiam się zawsze jak ma wyglądać kobieta w ciąży nieobnosząca się brzuchem bo ja nie wiem.
Tak samo jest wielkim wstydem kupowanie podpasek, tamponów, prezerwatyw czy papieru toaletowego bo to oznacza że robisz TO.!

A jedzenie publiczne to wieś plebs i sto metrów mułu. Chuda jak je to złosliwie żeby wszystkim pokazać że jest chuda a je jak je zdrowe to żeby pokazać jaka jest twarda i dba o siebie, a jak je niezdrowe to na złość tym z gorszym metabolizmem, a gruba jak je to prosiak po prostu nie ważne co je.
Bo jeść publicznie nei należy bo jest to zwyczajnie złośliwe
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 12:52   #1087
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dacn
Tak też to słyszałąm, kobiety w ciąży obnoszą się brzuchem, zastanawiam się zawsze jak ma wyglądać kobieta w ciąży nieobnosząca się brzuchem bo ja nie wiem.
pamiętam jak moja bratowa wyśmiewała do rozpuku ciężarną którą widziała na obcasach
wtf.
obcas to nie szpilka to raz, dwa, niektórym kobietom nie puchną nogi, trzy, niektórym w takich butach jest wygodnie, cztery, czy naprawdę brzuszek (nie mówię że dwa dni przed porodem xD) oznacza że trzeba chodzić w pepegach i fartuchu?
Stary 2014-05-25, 12:54   #1088
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
pamiętam jak moja bratowa wyśmiewała do rozpuku ciężarną którą widziała na obcasach
wtf.
obcas to nie szpilka to raz, dwa, niektórym kobietom nie puchną nogi, trzy, niektórym w takich butach jest wygodnie, cztery, czy naprawdę brzuszek (nie mówię że dwa dni przed porodem xD) oznacza że trzeba chodzić w pepegach i fartuchu?
Ale jak chodzi się w ciąży w workowatych ciuchach to też jest źle!!
Stary 2014-05-25, 12:56   #1089
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Ale jak chodzi się w ciąży w workowatych ciuchach to też jest źle!!
no jasne ze tak, bo wtedy kobieta jest zaniedbana
jedyny słuszny strój to ciążowe jeansy które podciągasz pod pachy i tunika, bo nie wypada.

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

pomijam fakt :d ze zaraz na dniach rodzi moja przyjaciółka, która przytyła tyle co brzuszek - mała piłeczka i dalej nosi spodnie i spodenki sprzed ciąży tylko dłuższe bluzki żeby zakryć brzuch
to dopiero patologia, nie nosić ciążowych spodni!
Stary 2014-05-25, 13:26   #1090
linka_12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
A, no jak jestes gruba to nie wolno jesc publicznie. W ogole nie wolno jesc publicznie. A w sumie to jest mi glupio, jak na przerwach miedzy zajeciami laski siedza z jogurtem i platkami a ja kanapke wsuwam, przeciez to gluten.
Raz w tygodniu mam zajęcia na uczelni od 10:00 do 20:00, więc zawsze przynoszę ze sobą wałówę (jakiś obiad - sałątka, kurczak, kotleciki wegetariańskie, itp), do tego duża butla wody i jakieś warzywo na przegryzkę. Zawsze mnie rozwala, że kiedy rozkładam się ze swoimi rzeczami to 90% osób zawisa nade mną i jęczą, że są głodni, że też by chcieli mieć taki obiadek, itp. A co w tym trudnego? Dzień wcześniej sobie przygotuję, to mam. A potem koło 17:00 ludzie uskuteczniają wycieczki do automatu w celu kupienia jakieś napoju energetycznego i znowu jest wzdychanie, jak to oni muszą wypić ten niezdrowy napój, bo zaraz zemdleją z głodu.

Przeglądam sobie oferty pracy za każdym razem niezwykle dziwi mnie w wymaganiach sformułowanie: "Wymagana biegła znajomość internetu". Niby każdy wie, o co chodzi, ale sformułowane koszmarnie

----
Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
(...)skończyłam szkołę, idę na studia, mam zdaną maturę, mam rok pracy za sobą - i to wszystko z makijażem i bez błony dziewiczej!
linka_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 13:27   #1091
201604181004
Konto usunięte

Wpisze sobie w CV

-biegła znajomość internetu
*kilka lat na wizażu, na jednym z kont 21 736 postów
*wykupiony abonament WEEB.tv
*poczta na gmailu
*sporo lajków na kwejku
*bierny obserwator komentarzy na onecie od 2007

<3
Stary 2014-05-25, 13:30   #1092
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Powiedziała Choco namiętnie testująca nowe słodycze
Oj tam, w końcu nie jem tych wszystkich słodyczy na raz
Cytat:
Uwielbiam paćkę z płatków kukurydzianych. Specjalnie podgrzewam mleko/napój sojowy żeby wszystko się rozpadło i powstała taka papka Nie lubię jak mi płatki chrupią pod zębami.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 13:31   #1093
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Wpisze sobie w CV

-biegła znajomość internetu
*kilka lat na wizażu, na jednym z kont 21 736 postów
*wykupiony abonament WEEB.tv
*poczta na gmailu
*sporo lajków na kwejku
*bierny obserwator komentarzy na onecie od 2007

<3
*minimum 50 lajków pod każdym zdjęciem na fb - pracodawca doceni popularność wśród znajomych = umiejętność nawiązywania kontaktów
Stary 2014-05-25, 13:32   #1094
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez linka_12 Pokaż wiadomość
Raz w tygodniu mam zajęcia na uczelni od 10:00 do 20:00, więc zawsze przynoszę ze sobą wałówę (jakiś obiad - sałątka, kurczak, kotleciki wegetariańskie, itp), do tego duża butla wody i jakieś warzywo na przegryzkę. Zawsze mnie rozwala, że kiedy rozkładam się ze swoimi rzeczami to 90% osób zawisa nade mną i jęczą, że są głodni, że też by chcieli mieć taki obiadek, itp. A co w tym trudnego? Dzień wcześniej sobie przygotuję, to mam. A potem koło 17:00 ludzie uskuteczniają wycieczki do automatu w celu kupienia jakieś napoju energetycznego i znowu jest wzdychanie, jak to oni muszą wypić ten niezdrowy napój, bo zaraz zemdleją z głodu.

Przeglądam sobie oferty pracy za każdym razem niezwykle dziwi mnie w wymaganiach sformułowanie: "Wymagana biegła znajomość internetu". Niby każdy wie, o co chodzi, ale sformułowane koszmarnie
Ja tak mam w pracy, ludzie bezdzietni a nie mają CZASU zrobić sobie jedzenia do pracy i wcinają drożdzówy, buły ze sklepiku lub zamawiają fast foody i jęczą że drogo i niezdrowo a ja mam taaaaakie obiadki, nosz kurcze wystarczy wstać 20 minut wcześniej lub zrobić dzień przed a nie jojczeć i marudzić.
Stary 2014-05-25, 13:32   #1095
201604181004
Konto usunięte

*konto na facebooku od 2009 (wciąż jedno i to smao)
*+100 znajomych
*103 lajki pod zaręczynami na fejsie
*84 lajki pod zdjęciem ze szczeniaczkiem
Stary 2014-05-25, 13:42   #1096
linka_12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
*minimum 50 lajków pod każdym zdjęciem na fb - pracodawca doceni popularność wśród znajomych = umiejętność nawiązywania kontaktów
Nie mam fb - przegrałam życie...

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Ja tak mam w pracy, ludzie bezdzietni a nie mają CZASU zrobić sobie jedzenia do pracy i wcinają drożdzówy, buły ze sklepiku lub zamawiają fast foody i jęczą że drogo i niezdrowo a ja mam taaaaakie obiadki, nosz kurcze wystarczy wstać 20 minut wcześniej lub zrobić dzień przed a nie jojczeć i marudzić.
Ja sobie zawsze przygotowuję dzień wcześniej i jest, też nie widzę gdzie tu problem.

Dziwi mnie jeszcze, jak w ogłoszeniach najmu w tytule jest napisane świetna/ekstra/super lokalizacja, ale żeby zobaczyć gdzie to dokładnie to muszę się przebić przez całe ogłoszenie

----
Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
(...)skończyłam szkołę, idę na studia, mam zdaną maturę, mam rok pracy za sobą - i to wszystko z makijażem i bez błony dziewiczej!
linka_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 13:52   #1097
201607111040
Konto usunięte

Dziwią mnie ludzie którzy przyjmują wszystkie zaproszenia na FB, nawet od tych których nie znają.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 13:55   #1098
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez linka_12 Pokaż wiadomość
Nie mam fb - przegrałam życie...
przykro mi, nie dostaniesz pracy

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Dziwią mnie ludzie którzy przyjmują wszystkie zaproszenia na FB, nawet od tych których nie znają.
mnie też... zawsze gdy ktoś nieznajomy wysyła mi zaproszenie to wysyłam wiadomość, czy się znamy... i zawsze tłumaczenie jest takie samo: bardzo Cię przepraszam, to koleżanka/kolega bawiła/bawił się telefonem i wysłała/wysłał!
Stary 2014-05-25, 13:58   #1099
BioIvO
Zakorzenienie

Wiecie co mnie dziwi? Ze od wielu lat nic się nie zmiania na rynku piosenek okolicznościowych. Śpiewaków u nas pełno ale w koncercie życzeń (akurat słucham w radio) gdy dedykują piosenkę dla mam leci ten sam repertuar co conajmniej 20 lat temu. To samo przy okazji złotych godów. "Przeżyłam z Tobą tyle lat", "Złote obrączki" i kilka tych samych piosenek dla mamy. Tak samo jest na weselach z "Cudownych rodziców mam".
To dopiero pusta nisza do zagospodarowania!

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-25, 14:01   #1100
201604181004
Konto usunięte

I PONIESĄ MNIE WINDĄ DO NIEEBAAA

no wiem, masz rację

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

figo fagot bym puściła na weselu bo to jest takie przaśne, ale babcia zawału dostanie
Stary 2014-05-25, 14:17   #1101
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
mnie też... zawsze gdy ktoś nieznajomy wysyła mi zaproszenie to wysyłam wiadomość, czy się znamy... i zawsze tłumaczenie jest takie samo: bardzo Cię przepraszam, to koleżanka/kolega bawiła/bawił się telefonem i wysłała/wysłał!
Ja olewam. Często dostaję zaproszenia od "znajomych znajomych", w większości przypadków wiem że nigdy tej osoby na oczy nie widziałam (ewentualnie widziałam raz w życiu w gimnazjum i nigdy nawet z nimi nie rozmawiałam), jak mam wątpliwości to przeglądam profil, jest szansa że skojarzę skąd tę osobę znam... Ale muszę kiedyś zapytać, jestem ciekawa odpowiedzi
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 14:28   #1102
weraa66
Zadomowienie

Ja jak napiszę to nawet nie dostaję odpowiedzi o pomyłce :'((((
weraa66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 14:28   #1103
Azmika88
Zadomowienie

Cytat:
Ja dlatego nie lubię owsianki. Dla mnie to takie rozpaćkane coś, okropne w konsystencji i smaku. Bo niby breja, a raz na jakiś czas trafia się jakieś twardsze coś, co kaleczy gardło
Azmika88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-25, 14:35   #1104
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Ale muszę kiedyś zapytać, jestem ciekawa odpowiedzi
ja nawet jeśli wiem, że kogoś w ogóle nie znam (bo nawet nie mamy żadnych wspólnych znajomych), to i tak zapytam - właśnie z ciekawości jaka padnie odpowiedź i chyba tylko jeden koleś się przyznał, że mnie widuje na dzielni i mu się spodobałam, reszta pierniczy o zaproszeniach wysłanych przypadkowo przez znajomych :d
Stary 2014-05-25, 14:36   #1105
lapida
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
Wiecie co mnie dziwi? Ze od wielu lat nic się nie zmiania na rynku piosenek okolicznościowych. Śpiewaków u nas pełno ale w koncercie życzeń (akurat słucham w radio) gdy dedykują piosenkę dla mam leci ten sam repertuar co conajmniej 20 lat temu. To samo przy okazji złotych godów. "Przeżyłam z Tobą tyle lat", "Złote obrączki" i kilka tych samych piosenek dla mamy. Tak samo jest na weselach z "Cudownych rodziców mam".
To dopiero pusta nisza do zagospodarowania!
taaa.. i jako pierwsza piosenka na weselu "Mój piękny panie, ja go nie kocham, taka jest prawda" :|

co do "Cudownych rodziców mam", to zastanawiam sie, jak obejść to na własnym weselu. Nie zrobienie w ogóle - odpada ze względu na mamę i rodziców tż.

Byłam niedawno na weselu znajomych i podziękowanie odbyło się gdzieś z boczku, młodzi poprosili rodziów, w ogóle mało kto z gości wiedzial o tym (ja zawuażyłam, bo akurat siedziałam niedaleko), i później było oburzenie, ze stony gości, że jak to tak, bez oficjalnego kółeczka z rodzicami?
Stary 2014-05-25, 14:40   #1106
201604181004
Konto usunięte

nie puszczaj tego i tyle xd zróbcie pokaz slajdów wzruszających (pt od małego do wspaniałego dzęki tobie mamo+nasze szczęśliwe chwile) ew filmik z podziękowaniami (jak byłam w fazie planów wesela naoglądałam sie tego mnóstwo) wygląda to jeszcze "jako-tako" jeśli trzeba to zrobić.
wszyscy oglądaja na koniec brawo i luzdie sie cieszą.

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

czy takie
http://www.youtube.com/watch?v=hNaGu2V5nI4
czy własnoręcznie kręcone na poziomie podstawowym
http://www.youtube.com/watch?v=sCRPtqj52sU
i tak są dużo lepsze niż xd
http://www.youtube.com/watch?v=0OdnafL-ROY

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

największy cyrk jak rodzice są rozwiedzeni i nowa partnerka/partner się pcha XDDDDDD
Stary 2014-05-25, 14:41   #1107
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Azmika88 Pokaż wiadomość
Ja dlatego nie lubię owsianki. Dla mnie to takie rozpaćkane coś, okropne w konsystencji i smaku. Bo niby breja, a raz na jakiś czas trafia się jakieś twardsze coś, co kaleczy gardło
Owsianka jest wyjątkowo fujjj

Cytat:
Napisane przez lapida Pokaż wiadomość
taaa.. i jako pierwsza piosenka na weselu "Mój piękny panie, ja go nie kocham, taka jest prawda" :|

co do "Cudownych rodziców mam", to zastanawiam sie, jak obejść to na własnym weselu. Nie zrobienie w ogóle - odpada ze względu na mamę i rodziców tż.

Byłam niedawno na weselu znajomych i podziękowanie odbyło się gdzieś z boczku, młodzi poprosili rodziów, w ogóle mało kto z gości wiedzial o tym (ja zawuażyłam, bo akurat siedziałam niedaleko), i później było oburzenie, ze stony gości, że jak to tak, bez oficjalnego kółeczka z rodzicami?
Propozycja na mikro wesele: absolwent AM grający na fortepianie czy innym pianinie przez cały wieczór, miłą muzyka do pogadania i potańczenia.
Stary 2014-05-25, 14:47   #1108
201604181004
Konto usunięte

na ostatnim weselu na jakim byłam orkiestra zaprosiła wszystkich do stołu, młodzi wyszli powiedzieli prosto ale od serca bez głupich przemów i czytania z kartek że dziękują, i tak wszyscy ryczeli i tak, nie było kwiatków, pocmokali się tylko wszyscy bili brawo i akurat podali coś ciepłego do żarcia żeby było niezręcznych tańców w kółko

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

co prawda do filmiku czy pokazu potrzebny jest rzutnik ale zawsze się jakiś znajdzie. sale bardzo często mają własny na wyposażeniu :P
Stary 2014-05-25, 14:48   #1109
mycha9393
Zakorzenienie

Dziwi mnie że ludzie uważają że wesele bez wódki to nie wesele.
Obsługiwałam takie gdzie było tylko wino ewentualnie wino + whisky i wszyscy tak ładnie się bawili, nikt nie wyszedł nawalony jak świnia
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś..
mycha9393 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 14:49   #1110
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mycha9393 Pokaż wiadomość
Dziwi mnie że ludzie uważają że wesele bez wódki to nie wesele.
Obsługiwałam takie gdzie było tylko wino ewentualnie wino + whisky i wszyscy tak ładnie się bawili, nikt nie wyszedł nawalony jak świnia
nigdy nie zrozumiem lasek które uważają że wesele jest udane jeśli nikt "nie nawalił się jak świnia".

ęą bułkę przez bibułkę normalnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości