Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-25, 19:01   #4891
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

W ogóle wiecie co mi odwalil taki facet?? ( to jakas osiemnasta woda po kisielu rodziny dziadka ktory nie zyje od ponad 10 lat) czasami przuchodzi do mojej babci jak chce wyzebrac na piwo. Ostatnio koles zaczepil moje ciotki ktore szly z kosciola i do nich z tekstem ze beda sie razem na weselu bawic!!! Nikt mu nie mowil ze jest zaproszony, zapraszamy naprawdę najbliższe nam osobyz a on taki bezczelny!! Ciotki sie nic nie odezwaly bo wtedy jeszcze zaproszeń nie dostały... Strasznie mnie zirytowalz nie trawie tego faceta, jest zakłamanym pasozytem, A do tego jeszcze gotow sie wprosic!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 19:46   #4892
paula600324
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
W ogóle wiecie co mi odwalil taki facet?? ( to jakas osiemnasta woda po kisielu rodziny dziadka ktory nie zyje od ponad 10 lat) czasami przuchodzi do mojej babci jak chce wyzebrac na piwo. Ostatnio koles zaczepil moje ciotki ktore szly z kosciola i do nich z tekstem ze beda sie razem na weselu bawic!!! Nikt mu nie mowil ze jest zaproszony, zapraszamy naprawdę najbliższe nam osobyz a on taki bezczelny!! Ciotki sie nic nie odezwaly bo wtedy jeszcze zaproszeń nie dostały... Strasznie mnie zirytowalz nie trawie tego faceta, jest zakłamanym pasozytem, A do tego jeszcze gotow sie wprosic!!!
Nie przejmuj się, pewnie nawet nie wie gdzie macie wesele, tylko tak gada

A odnośnie wpraszania się to mama się śmiała, jak w tamtym roku odwiedziła nas daleka rodzina z którą w ogóle nie mamy kontaktu, wpadli tylko na kawę, bo przyjechali do ciotki i podczas gadki padło, że na weselu by się pobawili, przyjechaliby jeszcze do nas. Później mama skomentowała to, że jak oni wyprawiali swoim dzieciom wesela to nie zaprosili a do nas to chętnie by się wprosili
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 19:51   #4893
alloffkowa
Zakorzenienie

Paula podejrzewam ze wie bo mieszkamy w małej miejscowości i dobre wieści szybko sie rozchodzą. Chodzi mi bardziej o tupet, zresztą Twoja rodzina widzę nie lepsza, dobrze powiedziała Twoja mama

Oliwka 21.07.2016
Stary 2014-05-25, 20:29   #4894
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

My wybraliśmy muzykę:
Na wejście:
U2 - beautiful day
Na tort:
Searchers - Sweets for my sweet (rabbitka )
Na podziękowania dla rodziców:
Jack - Dziękuję rodzicom ale tylko kawałeczek, bo nie będziemy tańczyć
chcemy tylko fragment:
.
kradnę piosenkę na torta
Stary 2014-05-25, 20:34   #4895
Grace O Malley
Raczkowanie

Jestem żoną od ponad doby i nadal jest całkiem nieźle Ceremonia super, było fajowo, bez wielkiej spiny, pogoda idealnie dopisała. Ogólnie najlepsze pół godziny jakie do tej pory mi się zdarzyło

A poza tym jestem padnięta.
Stary 2014-05-25, 20:40   #4896
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
oo, to dobrze, że mówisz z tym ciastem. my w ogóle nie mamy wyczucia do takich rzeczy ale wolę wziąć trochę więcej, wtedy będziemy mogli rozdać na do widzenia, jak zostanie.
a co do babci
To rzeczywiście lepiej poczekać... i rzeczywiście może to i śmiesznie brzmi, bo sytuacje absurdalne, ale tak na prawdę to ciężka sytuacja

domar123 - to zakupy udane Świetne sandałki

alloffkowa - doskonale rozumiem Twoją sytuację... Do nas wprosił się znajomy TŻ - nie utrzymują kontaktów ani nic, po prostu się znają, a on wypalił do mamy TŻ, że będą się razem bawić na weselu

Grace O Malley - Kochana jak wypoczniesz to czekamy na dłuższą, wyczerpującą relację Cieszę się, że wszystko się udało Wracaj prędko do nas
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 20:42   #4897
21klaudyna
Zadomowienie

Dziewczyny , które stoswały skarpetki złuszczające , jak wasze efekty ?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-25, 20:49   #4898
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Kochane dziękuję Wam za wsparcie Z TŻ sytuacja wraca powoli do normy Dzisiaj poszłam na obiad do babci, a TŻ nie odzywał się od rana... Przyjechał jednak do niej, z kwiatami dla mnie - cwaniak wiedział, żeby przynieść herbaciane róże Do końca nie zmiękłam, ale jest już lepiej Przeprosił i przyznał, że wszystko poszło nie tak jak miało być... A ja za bardzo go kocham, żeby długo się gniewać Mam jednak nadzieję, że się poprawi i będzie dobrze

Poszliśmy dziś też trochę pozapraszać. Łącznie rozdaliśmy 5 zaproszeń Byliśmy u moich sąsiadów i u cioci - tylko ona powiedziała, że niestety nie przyjdzie, ale to akurat rozumiem, bo jest chora na nogi, więc to siła wyższa. Ale obiecała, że na ślubie na pewno się zjawi Sąsiedzi będą wszyscy Jedni mają dwoje dzieci, ale jeszcze nie wiedzą czy je zabiorą. Drudzy mają jedną córkę 15-letnią i jeszcze 3, ale są już pełnoletnie - strasznie się cieszę, że wszyscy przyjdą, bo z tymi 3-ma dziewczynami znamy się od dziecka

To tyle u mnie. Zabieram się za nadrabianie
Dobrze, ze sie wsio ułożyło

Cytat:

Ale słodkie
Teściowa
My tak do siebie mówimy prawie od samego początku mówimy do siebie po imionach jak wkurzeni jesteśmy

Cytat:
Może z grzeczności zapytala?
Dietkujesz? Jak Ci idzie? Ja próbuję....

Nie, nie zapytała z grzeczności ona na każdym kroku o tym przypomina, a to przygotowałam Ci chude mięsko na grilla bo kiełbasa za tłusta, a to nie mam dla Ciebie zadnego piwa (a wie, ze pije tylko smakowe) bo przy diecie piwa nie mozna pić, jak sie pyta czy chce coli czy wody to zanim zdąże odpowiedziec to mi nalewa wody mówiąc, ze cola jest kaloryczna poza tym pisałam Wam juz kiedyś, ze potrafiła mi powiedziec, ze mam schudnac bo faceci sa wzrokowcami i jej syn znajdzie sobie kiedyś inna-szczuplejszą, albo, ze ona NIE ZGADZA się, zeby jej wnuka urodziła dziewczyna z nadwagą więc nie wiem dlaczego ona to robi ale mi tego nie ułatwia
Dieta ogólnie idzie mi kiepsko (od kilku lat borykam się z kompulsami i jak narazie przegrywam walke wiem, ze powinnam iśc do lekarza, ale po ostatnich przebojach boje sie, ze znow trafie na kogos nieodpowiedniego bo u mnie kompulsy są silnie związane z moją depresją ale wiem, ze musze sie wziać za siebie bo sie przeciez w moją piekna suknie nie mieszcze

Cytat:

Co za ludzie

Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość
Jestem żoną od ponad doby i nadal jest całkiem nieźle Ceremonia super, było fajowo, bez wielkiej spiny, pogoda idealnie dopisała. Ogólnie najlepsze pół godziny jakie do tej pory mi się zdarzyło

Fajnie Ci czekamy na dłuższą relację

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-05-25 o 20:51
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 20:58   #4899
enzunio
BAN stały

Rabbitka wyglądasz super.

Iza, napiszę Ci priv

Pysia teściowa ma tupet!

Dostaliśmy pierwszy prezent... od niewidomej babci Tż, która jest biedna jak mysz kościelna... 1000 zł nie wiem ile czasu odkładała i czego musiała sobie odmówić, jak otworzyliśmy kopertę po powrocie to nas wmurowało...
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 21:02   #4900
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
melduje sie po probnej fryzurze i makijazu, wklejam zdjecia potem usune, ogolem jestem zadowolona, jak z trwaloscia okaze sie dzis wieczorem
Pięknie wyglądasz Fryzura bardzo ładna Makijaż też, masz piękne oczy

My dziś zaczęliśmy rozdawać zaproszenia, rozdaliśmy 13 !
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 21:11   #4901
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Bardzo ładny, klasyczny Tez czarny?

My niedługo mamy iść pooglądać garniaki, aż się boję. Bo ja widziałabym Tż w granacie a on chce koniecznie czarny Ale może zechce przymierzyć chociaż
Matko, u mnie to samo- mój uparty osiołek koniecznie chce czarny garnitur, a tak ładnie wygląda w granacie...
Cytat:
- zaczęłam zamawiać ciasta (myślicie, że 13 blach starczy na 90 osób, na wesele z poprawinami?)
Myślę, że wystarczy
Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Nie w tym samym miejscu, ale bardzo blisko.. Mówiłam u makijażystki, że jakbym się spóźniła -/+ 10 min to tragedii przecież nie będzie. Zobaczę w lipcu po próbnej fryzurze.. jeśli faktycznie wyjdzie, że to będzie zbyt mało czasu to umówię się do tego drugiego fryzjera... Jeśli będzie miał miejsce... Swoją drogą.. jeśli spóźnię się np max 30 min na makijaż to chyba też mnie nie zabiją???

Truskawki we wrześniu????
Napisałam wrzesień?? miałam na myśli początek sierpnia

Co do fryzury zastanawiam się nad dwoma opcjami. Co myslicie??????
Fryzury ładne, ale jakieś takie... mało ślubne
A co do spóźnienia- 30 minut to sporo i obawiam się, że PMka umówiona na makijaż po Tobie mogłaby Cię z fotela siłą zrzucać
Cytat:
melduje sie po probnej fryzurze i makijazu, wklejam zdjecia potem usune, ogolem jestem zadowolona, jak z trwaloscia okaze sie dzis wieczorem
Pięknie! Dziewczęco i z klasą
Cytat:

Gratuluję! Odpocznij i wracaj do nas z relacją

Rozdaliśmy dziś 6 zaproszeń, we wtorek jedziemy z kolejnymi Wszystko zaczyna nabierać tempa, zostały już tylko 2 miesiące

Uwaga, żalę się: pamiętacie ciocię o której kiedyś pisałam? Tę, co do której miałam wątpliwości czy zapraszać czy nie? Byliśmy dziś u niej z zaproszeniem, przy okazji daliśmy też zapro kuzynom. Ciocia oczywiście już potwierdziła przybycie (:mur :), a do tego powiedziała jeszcze, że córka kuzyna na pewno bardzo chętnie też przyjdzie "bo to przecież już taka pannica". I pal sześć, że nie zapraszamy dzieci kuzynostwa. Zdenerwowałam się i chyba jutro jej powiem, żeby nie poszerzała mi listy gości, bo sobie tego nie życzę. Do tego jeszcze kuzyn powiedział nam cos takiego: "a może się jeszcze rozmyślicie... Bo ja bym drugi raz tego błędu nie popełnił." Matko, jaka jestem wściekła...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-25, 21:12   #4902
bardorja
Zadomowienie

Kupiłam buty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

buty w załączniku
Pani w sklepie fanatstyczna, przymeirzałammnóstwoparai tak zdecydowałam sie na klasyki-czysta bieljak sukienka,takie chcialam
Pani bardzo cierpliwa,mowilamjejo tym ze siedzejuz godizne i jestem wybredna aona :' spokojnie,wiem jaktojest z butami ślubnymi.Muszą lezec idealnie.' fanytastyczna kobieta!

dobra lece was nadrabiac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM01060-1.jpg (88,2 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM01059-1.jpg (67,8 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM01058-1.jpg (75,3 KB, 61 załadowań)

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 21:25   #4903
activelifestyle
Rozeznanie

pysia1987 - brak mi słów na Twoją teściową wiem, że łatwo jest mówić nie przejmuj się itd. ale najważniejsze, że Twój TŻ akceptuje Cię taką jaka jesteś! To jest najważniejsze i tylko to się liczy. Poza tym pamiętaj - kobieta atrakcyjna to kobieta zadbana! Można być mega szczupłym a zaniedbanym, a można być pełniejszym i być mega seksownym Sama nie należę do osób szczupłych, ale ostatnimi czasy schudłam ok. 7 kg, a moja babcia powiedziała mi, że się poprawiłam Było mi mega przykro. A do mojej siostry powiedziała tak: "Agata to niech nie bierze żadnej rozszerzanej sukienki, bo jest gruba i ją gorzej poszerzy". Powiedziała też, że powinnam sobie kupić jakąś lejącą, żeby mi brzuch zakryło... Wiem jakie to trudne, jak ciągle ktoś przytyka Ale pamiętaj zawsze o tym co wcześniej napisałam Jesteś piękna! a przede wszystkim jesteś kochana

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość

Dostaliśmy pierwszy prezent... od niewidomej babci Tż, która jest biedna jak mysz kościelna... 1000 zł nie wiem ile czasu odkładała i czego musiała sobie odmówić, jak otworzyliśmy kopertę po powrocie to nas wmurowało...
Kochana babcia

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość

buty w załączniku
Pani w sklepie fanatstyczna, przymeirzałammnóstwoparai tak zdecydowałam sie na klasyki-czysta bieljak sukienka,takie chcialam
Pani bardzo cierpliwa,mowilamjejo tym ze siedzejuz godizne i jestem wybredna aona :' spokojnie,wiem jaktojest z butami ślubnymi.Muszą lezec idealnie.' fanytastyczna kobieta!

dobra lece was nadrabiac
No wreszcie Bardzo ładne
A nie są ciut za duże? - na drugim zdjęciu tak jakby odstawały

Edytowane przez activelifestyle
Czas edycji: 2014-05-25 o 21:22
Stary 2014-05-25, 21:43   #4904
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:

Iza, napiszę Ci priv

Pysia teściowa ma tupet!

Az się popłaklam jak to przeczytałam Kochana Babcia

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Matko, u mnie to samo- mój uparty osiołek koniecznie chce czarny garnitur, a tak ładnie wygląda w granacie...

Myślę, że wystarczy

Fryzury ładne, ale jakieś takie... mało ślubne
A co do spóźnienia- 30 minut to sporo i obawiam się, że PMka umówiona na makijaż po Tobie mogłaby Cię z fotela siłą zrzucać

Pięknie! Dziewczęco i z klasą

Gratuluję! Odpocznij i wracaj do nas z relacją

Rozdaliśmy dziś 6 zaproszeń, we wtorek jedziemy z kolejnymi Wszystko zaczyna nabierać tempa, zostały już tylko 2 miesiące

Uwaga, żalę się.
Cioci bym powiedziała co myśle a kuzyn...w ogóle szkoda gadać, ale nam też jedni znajomi powiedzieli, ze oni tego bledu drugi raz by nie popełnili

Cytat:

buty w załączniku

dobra lece was nadrabiac
Fajne buty, gratki

Cytat:
pysia1987 - brak mi słów na Twoją teściową wiem, że łatwo jest mówić nie przejmuj się itd. ale najważniejsze, że Twój TŻ akceptuje Cię taką jaka jesteś! To jest najważniejsze i tylko to się liczy. Poza tym pamiętaj - kobieta atrakcyjna to kobieta zadbana! Można być mega szczupłym a zaniedbanym, a można być pełniejszym i być mega seksownym Sama nie należę do osób szczupłych, ale ostatnimi czasy schudłam ok. 7 kg, a moja babcia powiedziała mi, że się poprawiłam Było mi mega przykro. A do mojej siostry powiedziała tak: "Agata to niech nie bierze żadnej rozszerzanej sukienki, bo jest gruba i ją gorzej poszerzy". Powiedziała też, że powinnam sobie kupić jakąś lejącą, żeby mi brzuch zakryło... Wiem jakie to trudne, jak ciągle ktoś przytyka Ale pamiętaj zawsze o tym co wcześniej napisałam Jesteś piękna! a przede wszystkim jesteś kochana
Dzięki wlasnie jesli chodzi o dbanie o siebie to oprocz nadwagi nie mam sobie ńic do zarzucenia nawet skromnie sie przyznam, ze wydaje mi sie, ze jestem z twarzy calkiem niczego sobie
A Teściowa cały czas coś...dobrze, że Tż mnie kocha taką jaką jestem
Mimo, ze przec cały czas trwania naszego zwiazku moja waga zmieniala sie plus minus 40kg
Ty tez sie nie przejmuj

Często spotykam sie rowniez z pozytywnymi opiniami, pt "podziwiam Cię, ze nie masz figury modelki, a potrafisz sie dobrze ubrać i pomalować"
A Tesciowa moze mnie ugryzc, ale faktem jest ze czasem mi przez to mega przykro

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-05-25, 21:46   #4905
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
No wreszcie Bardzo ładne
A nie są ciut za duże? - na drugim zdjęciu tak jakby odstawały
hehehtaksiewydaje bo ciezko bylomi zrobic zdjecie i noga mozno zjechalado czubka alesa idelanie pasuja na stope

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 21:47   #4906
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:

Czekam na więcej
Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

Nie, nie zapytała z grzeczności
bezczelny kapiszon
Cytat:

Iza, napiszę Ci priv

Pysia teściowa ma tupet!

Dostaliśmy pierwszy prezent... od niewidomej babci Tż, która jest biedna jak mysz kościelna....
o mamusiu.. kochana
Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość

Uwaga, żalę się:
co za baba, ja bym odrazu powiedziała że nie zapraszamy tej panny...
Oliwka 21.07.2016
Stary 2014-05-25, 21:48   #4907
marlenqa22
Zadomowienie

Active- dobrze że z Tż już ok ;D na pocieszenie Ci powiem że mój wczoraj poszedł na mecz z kumplami i potem nocował u jednego z nich. Dzisiaj miał do pracy i obiecał mi że wypije maksymalnie 4 piwa żeby w pracy dobrze się czuć ( a jest kelnerem i musi ciągle biegać). Właśnie niedawno wrócił z pracy, zadzwonił do mnie i pytam jak w pracy i czy wczoraj nie przesadził. na co mi mówi że przesadził bo wypił ok 7 piwek i dzisiaj ciężko mu było pracować, bo wstał rano itp. no dzieciak

Pysia- co za baba ta teściowa! moja też nie lepsza, od wielu już lat noszę grzywkę i ilektoć nie zajadę poucza mnie że powinnam ją zlikwidować, mimo że wyglądam w niej dobrze, a Tż ją uwielbia..
Co do grawerów u nas będą standardowe, imię plus data

Enzunio- ja też dzisiaj dostałam prezent od babci, ma bardzo skromną emeryturę, połowa idzie na leki plus mieszka sama bo dziadek nie żyje już od 15stu lat.. i dostałam 600 zł, i też byłam zaskoczona bo 3 tygodnie po mnie wychodzi za mąż też moja kuzynka, druga wnuczka babci więc biedulka ma podwójny wydatek..

Jutro jedziemy z Tż zapraszać księdza, przyjaciela rodziny. Mamy zamiar poprosić go o udzielenie ślubu i wygłoszenie kazania

We środę jeszcze dwie koleżanki i będzie KONIEC!!

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 21:54   #4908
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:

Iza, napiszę Ci priv

Pysia teściowa ma tupet!

Aż mnie ścisnęło jak to przeczytałam i łza zakręciła. My z TŻ nie mamy już ani babci ani dziadków... A tu jeszcze taka sytuacja i tyle wyrzeczeń.

Cytat:
Zazdroszczę i jeszcze raz gratuluję

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 21:58   #4909
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

A oczywiście oprócz mojej wagi Teściowa uwielbia poruszac kwestie pieniedzy: ze my mamy przecież kupe kasy i jak ona jak miala polowe tego co my teraz to za to wychowala dwojke dzieci, zapewniała im zagraniczne wakacje i jeszcze na dom uzbierali oczywiscie próbuje dac mi do zrozumienia, ze jestem niegospodarna.

Taaa, jasne
Szkoda, ze zapomniala dodac, ze za to ich niczego nie nauczyla, nie mówiac o jakims cieple i milosci w domu

Po czym dodała, ze te nasze wesele to sie przeciez chyba zwróci na co ja mowie, ze nie wiem, ale raczej nie a ona mowi na to, ze mamy zapraszac takie osoby co by sie zwrocilo mowie jej, ze zapraszamy najblizsza rodzina bez wzgledu na stan portfela, a ona na to, ale wiedza wczesniej o slubie to nazbieraja do tego czasu
Boze jaka ta baba jest pusta

Jak taka mądra niech sama zbiera dla nieznających historii przypomne, ze niedoklada sie ani grosza nam do wesela (nigdy jej o to nie prosilismy, sama temat zaczęla) poniewaz stwierdzila, ze moze dac nam tyle pieniedzy ile bysmy chcieli, ale pod warunkiem, ze moja mama da tyle samo a oczywiscie wie, ze mama jest wdowa i zyje bardzo skromnie i nie zarabia 9tys tak jak oni no ale szloda zdrowia nia nią

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Czas edycji: 2014-05-25 o 22:00
Stary 2014-05-25, 22:00   #4910
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:

buty w załączniku

dobra lece was nadrabiac

Wybacz, ale mozesz używać spacji bo sie tego nie da czytać.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 22:03   #4911
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki wlasnie jesli chodzi o dbanie o siebie to oprocz nadwagi nie mam sobie ńic do zarzucenia nawet skromnie sie przyznam, ze wydaje mi sie, ze jestem z twarzy calkiem niczego sobie
A Teściowa cały czas coś...dobrze, że Tż mnie kocha taką jaką jestem
Mimo, ze przec cały czas trwania naszego zwiazku moja waga zmieniala sie plus minus 40kg
Ty tez sie nie przejmuj

Często spotykam sie rowniez z pozytywnymi opiniami, pt "podziwiam Cię, ze nie masz figury modelki, a potrafisz sie dobrze ubrać i pomalować"
A Tesciowa moze mnie ugryzc, ale faktem jest ze czasem mi przez to mega przykro
I tego się trzymajmy W końcu jesteśmy najpiękniejsze PM'ki świata

bardorja - wiem jak przeżywałaś i było Ci ciężko znaleźć, więc cieszę się że masz to z głowy

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Active- dobrze że z Tż już ok ;D na pocieszenie Ci powiem że mój wczoraj poszedł na mecz z kumplami i potem nocował u jednego z nich. Dzisiaj miał do pracy i obiecał mi że wypije maksymalnie 4 piwa żeby w pracy dobrze się czuć ( a jest kelnerem i musi ciągle biegać). Właśnie niedawno wrócił z pracy, zadzwonił do mnie i pytam jak w pracy i czy wczoraj nie przesadził. na co mi mówi że przesadził bo wypił ok 7 piwek i dzisiaj ciężko mu było pracować, bo wstał rano itp. no dzieciak

Jutro jedziemy z Tż zapraszać księdza, przyjaciela rodziny. Mamy zamiar poprosić go o udzielenie ślubu i wygłoszenie kazania

We środę jeszcze dwie koleżanki i będzie KONIEC!!
Ech faceci Ale kochamy ich i wybaczamy
My już powoli też kończymy zapraszanie i super, że macie znajomego księdza. Zawsze fajniejsza msza jest, bardziej osobista

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
A oczywiście oprócz mojej wagi Teściowa uwielbia poruszac kwestie pieniedzy

Wybacz, ale Twoja teściowa jest gorsza niż teściowa z kawałów...
Wiem, że to nie jest zabawne, ale jak tak czytam to normalnie aż uwierzyć się nie chce... Czasem to tak się zaśmieję, że brzuch mnie boli, jak można być takim
Stary 2014-05-25, 22:07   #4912
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:

Wybacz, ale Twoja teściowa jest gorsza niż teściowa z kawałów...
Wiem, że to nie jest zabawne, ale jak tak czytam to normalnie aż uwierzyć się nie chce... Czasem to tak się zaśmieję, że brzuch mnie boli, jak można być takim
Najgorsze jest to, ze sie swietnie maskuje i oczywiscie wszyscy mi mowia, nie wiem co Ty chcesz od niej, taka fajna babka

Chociaz sama przyznaje, ze jak nie porusza tematow mojej wagi, pieniedzy i naszego prowadzenia domu to nie jest najgorsza
Ale te trzy tematy przewiają za tym, ze jest jednak wiedźmą

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Czas edycji: 2014-05-25 o 22:08
Stary 2014-05-25, 22:08   #4913
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Dziewczyny , które stoswały skarpetki złuszczające , jak wasze efekty ?
efekty super pisałam nawet na blogu ( http://slodkimiod.blogspot.com/ )

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Wybacz, ale mozesz używać spacji bo sie tego nie da czytać.

Sent from my iPhone using Tapatalk
też mam taką prośbę

Pysia, współczuję teściowej

Active, trochę boimy się, co babcia będzie wyprawiać na weselu Albo jakie bajki będzie opowiadać po nim
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 22:13   #4914
Buczorek
Raczkowanie

Cytat:

Dostaliśmy pierwszy prezent....
o jejuu.. kochana babcia!

My rodzaliśmy już wszystkie zaproszenia
teraz czekanie na potwierdzenia... aż się boję
Stary 2014-05-25, 22:33   #4915
zły jeż
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
zamówiliśmy auto do ślubu cadillaca jest piękny! byłam sceptycznie nastawiona po zdjęciach ze strony, ale na żywo robi ogromne wrażenie! a jeszcze pan nas przewiózł i jak wsiadłam tam to nie chciałam wychodzić idealny!
Super samochód.

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Cadillac my zamówiliśmy wołge
Też fajnym autkiem pojedziecie.

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość

Co do fryzury zastanawiam się nad dwoma opcjami. Co myslicie??????
Mi się podobają takie romantycznie rozwichrzone, chociaż sama wybrałabym coś bardziej uporządkowanego. Z tych dwóch druga jest super.

Cytat:
Wyszło pięknie, wyglądasz wspaniale.

Cytat:
Ustaliliśmy z tzciorem grawery
Moj: Pawełek 6 września 2014
Tz: Aneczka albo Anulka 6 września 2014

Fajnie, my też będziemy mieć na tę modłę z naszymi słitaśnymi przezwiskami, z których się wszyscy nabijają i może z datą.

Cytat:
Kochane dziękuję Wam za wsparcie Z TŻ sytuacja wraca powoli do normy Dzisiaj poszłam na obiad do babci, a TŻ nie odzywał się od rana... Przyjechał jednak do niej, z kwiatami dla mnie - cwaniak wiedział, żeby przynieść herbaciane róże Do końca nie zmiękłam, ale jest już lepiej Przeprosił i przyznał, że wszystko poszło nie tak jak miało być... A ja za bardzo go kocham, żeby długo się gniewać Mam jednak nadzieję, że się poprawi i będzie dobrze

Poszliśmy dziś też trochę pozapraszać. Łącznie rozdaliśmy 5 zaproszeń Byliśmy u moich sąsiadów i u cioci - tylko ona powiedziała, że niestety nie przyjdzie, ale to akurat rozumiem, bo jest chora na nogi, więc to siła wyższa. Ale obiecała, że na ślubie na pewno się zjawi Sąsiedzi będą wszyscy Jedni mają dwoje dzieci, ale jeszcze nie wiedzą czy je zabiorą. Drudzy mają jedną córkę 15-letnią i jeszcze 3, ale są już pełnoletnie - strasznie się cieszę, że wszyscy przyjdą, bo z tymi 3-ma dziewczynami znamy się od dziecka

To tyle u mnie. Zabieram się za nadrabianie
Bardzo się cieszę, że już zgoda między Wami i dobrze, że zapraszanie idzie skutecznie.

Cytat:

Świetnie. Ciekawa jestem szerszej relacji.

Cytat:

buty w załączniku

dobra lece was nadrabiac
Bardzo ładne. Taka sprzedawczyni to skarb.

A u mnie ze spraw ślubnych nic nowego poza tym, że przyszła potencjalnie ślubna bransoletka z perłami - http://www.yes.pl/bransoletki/srebro...-S-019-PSB8S05

Remont, o którym Wam nieraz pisałam, dobiega końca, czekam jeszcze tylko na zrobienie kuchni i się przeprowadzę.
Stary 2014-05-25, 22:36   #4916
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Active, trochę boimy się, co babcia będzie wyprawiać na weselu Albo jakie bajki będzie opowiadać po nim
Moja jest zdrowa i różne opowiada Już nie raz wspominałam, że robi tajemnice z mojego zamążpójścia i innych radosnych spraw Trzeba brać na starszych ludzi poprawkę, innego wyjścia nie ma

Buczorek - super, że juz się uporaliście To musi być fajne uczucie. Nam już niewiele zostało, ale końcówka jest chyba najtrudniejsza
Stary 2014-05-25, 22:42   #4917
marlenqa22
Zadomowienie

W temacie teściowych..

To moja doskonale wie że ja nie jem ani wołowiny ani wieprzowiny ( tylko kurczaka).
I wyobraźcie sobie że całe 5 lat przyzwyczajała się do tego. Zawsze jak zajeżdżałam do nich na Święta, czy jakąś inną okazję specjalnie gotowała tylko wieprzowinę czy wołowinę, kurczaka nie miała nigdy.
I zawsze do mnie z tekstem "Trudno, zjesz co mam"
A ja że nie, i nie raz wychodziło że jadłam same ziemniaki z surówką.
Dopiero ostatnio na swoje imieniny zrobiła kurczaka! nie mogłam uwierzyć.
Chyba jednak stwierdziła że się nie przestawię

Po ostatniej kłótni pod tytułem "zabrałaś mi synka i nie chcecie u nas mieszkać" nie pokazuję się tam

Aż w lipcu jak pojedziemy na salę się z nią spotkam, na razie nie mam chęci gadać z tą babą..

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 22:44   #4918
Buczorek
Raczkowanie

activelifestyle
Oj, ogromna ulga ale i Wam szybko pójdzie
Masz rację, końcówka jest najgorsza!!!

Dziewczyny, gdzie mogę kupić takie ramki? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30151035/
i żeby nie była to ikea, bo do niej mam za daleko
Stary 2014-05-25, 22:51   #4919
activelifestyle
Rozeznanie

marlenqa22 - widzę, że też masz ciekawie

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gdzie mogę kupić takie ramki? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30151035/
i żeby nie była to ikea, bo do niej mam za daleko
Może w sklepie typu "Wszystko po 4 zł"? Zawsze tam są ramki, więc może i takie będą
Stary 2014-05-25, 23:19   #4920
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
W temacie teściowych..

To moja doskonale wie że ja nie jem ani wołowiny ani wieprzowiny ( tylko kurczaka).
I wyobraźcie sobie że całe 5 lat przyzwyczajała się do tego. Zawsze jak zajeżdżałam do nich na Święta, czy jakąś inną okazję specjalnie gotowała tylko wieprzowinę czy wołowinę, kurczaka nie miała nigdy.
I zawsze do mnie z tekstem "Trudno, zjesz co mam"
A ja że nie, i nie raz wychodziło że jadłam same ziemniaki z surówką.
Dopiero ostatnio na swoje imieniny zrobiła kurczaka! nie mogłam uwierzyć.
Chyba jednak stwierdziła że się nie przestawię

Po ostatniej kłótni pod tytułem "zabrałaś mi synka i nie chcecie u nas mieszkać" nie pokazuję się tam

Aż w lipcu jak pojedziemy na salę się z nią spotkam, na razie nie mam chęci gadać z tą babą..
omg ja tak uwielbiam kurczaka, a jestem na niego uczulona

moja tesciowa w sumie stara sie przystosować jak już cos robi podemnie, ostatnio jak jej tz pwiedzial ze mam uczulenie na kurczaka, a ona robi b.często, to zrobiła specjalnie kurczaka i m.mielone a ja i tak zjadłam kurczaka

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości