|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
W ogóle wiecie co mi odwalil taki facet?? ( to jakas osiemnasta woda po kisielu rodziny dziadka ktory nie zyje od ponad 10 lat) czasami przuchodzi do mojej babci jak chce wyzebrac na piwo. Ostatnio koles zaczepil moje ciotki ktore szly z kosciola i do nich z tekstem ze beda sie razem na weselu bawic!!! Nikt mu nie mowil ze jest zaproszony, zapraszamy naprawdę najbliższe nam osobyz a on taki bezczelny!! Ciotki sie nic nie odezwaly bo wtedy jeszcze zaproszeń nie dostały... Strasznie mnie zirytowalz nie trawie tego faceta, jest zakłamanym pasozytem, A do tego jeszcze gotow sie wprosic!!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
![]() A odnośnie wpraszania się to mama się śmiała, jak w tamtym roku odwiedziła nas daleka rodzina z którą w ogóle nie mamy kontaktu, wpadli tylko na kawę, bo przyjechali do ciotki i podczas gadki padło, że na weselu by się pobawili, przyjechaliby jeszcze do nas. Później mama skomentowała to, że jak oni wyprawiali swoim dzieciom wesela to nie zaprosili a do nas to chętnie by się wprosili ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
Paula podejrzewam ze wie bo mieszkamy w małej miejscowości i dobre wieści szybko sie rozchodzą. Chodzi mi bardziej o tupet, zresztą Twoja rodzina widzę nie lepsza, dobrze powiedziała Twoja mama
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Raczkowanie
|
Jestem żoną od ponad doby i nadal jest całkiem nieźle
![]() ![]() A poza tym jestem padnięta.
![]() |
#4896 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() domar123 - to zakupy udane ![]() ![]() alloffkowa - doskonale rozumiem Twoją sytuację... Do nas wprosił się znajomy TŻ - nie utrzymują kontaktów ani nic, po prostu się znają, a on wypalił do mamy TŻ, że będą się razem bawić na weselu ![]() Grace O Malley - Kochana jak wypoczniesz to czekamy na dłuższą, wyczerpującą relację ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny , które stoswały skarpetki złuszczające , jak wasze efekty ?
![]() |
#4898 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My tak do siebie mówimy prawie od samego początku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dieta ogólnie idzie mi kiepsko (od kilku lat borykam się z kompulsami i jak narazie przegrywam walke ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-05-25 o 20:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
BAN stały
|
Rabbitka wyglądasz super.
![]() Iza, napiszę Ci priv ![]() Pysia teściowa ma tupet! Dostaliśmy pierwszy prezent... od niewidomej babci Tż, która jest biedna jak mysz kościelna... 1000 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do spóźnienia- 30 minut to sporo i obawiam się, że PMka umówiona na makijaż po Tobie mogłaby Cię z fotela siłą zrzucać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Rozdaliśmy dziś 6 zaproszeń, we wtorek jedziemy z kolejnymi ![]() ![]() ![]() Uwaga, żalę się: pamiętacie ciocię o której kiedyś pisałam? Tę, co do której miałam wątpliwości czy zapraszać czy nie? Byliśmy dziś u niej z zaproszeniem, przy okazji daliśmy też zapro kuzynom. Ciocia oczywiście już potwierdziła przybycie ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4902 |
Zadomowienie
|
Kupiłam buty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
buty w załączniku Pani w sklepie fanatstyczna, przymeirzałammnóstwoparai tak zdecydowałam sie na klasyki-czysta bieljak sukienka,takie chcialam ![]() Pani bardzo cierpliwa,mowilamjejo tym ze siedzejuz godizne i jestem wybredna aona :' spokojnie,wiem jaktojest z butami ślubnymi.Muszą lezec idealnie.' fanytastyczna kobieta! dobra lece was nadrabiac ![]()
#4903 | ||
Rozeznanie
|
pysia1987 - brak mi słów na Twoją teściową
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() A nie są ciut za duże? - na drugim zdjęciu tak jakby odstawały Edytowane przez activelifestyle Czas edycji: 2014-05-25 o 21:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4904 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A Teściowa cały czas coś...dobrze, że Tż mnie kocha taką jaką jestem ![]() Mimo, ze przec cały czas trwania naszego zwiazku moja waga zmieniala sie plus minus 40kg ![]() Ty tez sie nie przejmuj ![]() Często spotykam sie rowniez z pozytywnymi opiniami, pt "podziwiam Cię, ze nie masz figury modelki, a potrafisz sie dobrze ubrać i pomalować" ![]() A Tesciowa moze mnie ugryzc, ale faktem jest ze czasem mi przez to mega przykro ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4906 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bezczelny kapiszon ![]() Cytat:
co za baba, ja bym odrazu powiedziała że nie zapraszamy tej panny... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zadomowienie
|
Active- dobrze że z Tż już ok ;D na pocieszenie Ci powiem że mój wczoraj poszedł na mecz z kumplami i potem nocował u jednego z nich. Dzisiaj miał do pracy i obiecał mi że wypije maksymalnie 4 piwa żeby w pracy dobrze się czuć ( a jest kelnerem i musi ciągle biegać). Właśnie niedawno wrócił z pracy, zadzwonił do mnie i pytam jak w pracy i czy wczoraj nie przesadził. na co mi mówi że przesadził bo wypił ok 7 piwek i dzisiaj ciężko mu było pracować, bo wstał rano itp. no dzieciak
![]() ![]() Pysia- co za baba ta teściowa! moja też nie lepsza, od wielu już lat noszę grzywkę i ilektoć nie zajadę poucza mnie że powinnam ją zlikwidować, mimo że wyglądam w niej dobrze, a Tż ją uwielbia.. Co do grawerów u nas będą standardowe, imię plus data ![]() Enzunio- ja też dzisiaj dostałam prezent od babci, ma bardzo skromną emeryturę, połowa idzie na leki plus mieszka sama bo dziadek nie żyje już od 15stu lat.. i dostałam 600 zł, i też byłam zaskoczona bo 3 tygodnie po mnie wychodzi za mąż też moja kuzynka, druga wnuczka babci więc biedulka ma podwójny wydatek.. Jutro jedziemy z Tż zapraszać księdza, przyjaciela rodziny. Mamy zamiar poprosić go o udzielenie ślubu i wygłoszenie kazania ![]() We środę jeszcze dwie koleżanki i będzie KONIEC!!
#4908 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Zakorzenienie
|
A oczywiście oprócz mojej wagi Teściowa uwielbia poruszac kwestie pieniedzy: ze my mamy przecież kupe kasy i jak ona jak miala polowe tego co my teraz to za to wychowala dwojke dzieci, zapewniała im zagraniczne wakacje i jeszcze na dom uzbierali
![]() ![]() Taaa, jasne ![]() Szkoda, ze zapomniala dodac, ze za to ich niczego nie nauczyla, nie mówiac o jakims cieple i milosci w domu ![]() Po czym dodała, ze te nasze wesele to sie przeciez chyba zwróci ![]() ![]() ![]() ![]() Boze jaka ta baba jest pusta ![]() Jak taka mądra niech sama zbiera ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-05-25 o 22:00 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybacz, ale mozesz używać spacji bo sie tego nie da czytać. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() bardorja - wiem jak przeżywałaś i było Ci ciężko znaleźć, więc cieszę się że masz to z głowy ![]() Cytat:
![]() ![]() My już powoli też kończymy zapraszanie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wybacz, ale Twoja teściowa jest gorsza niż teściowa z kawałów... Wiem, że to nie jest zabawne, ale jak tak czytam to normalnie aż uwierzyć się nie chce... Czasem to tak się zaśmieję, że brzuch mnie boli, jak można być takim ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaz sama przyznaje, ze jak nie porusza tematow mojej wagi, pieniedzy i naszego prowadzenia domu to nie jest najgorsza ![]() Ale te trzy tematy przewiają za tym, ze jest jednak wiedźmą ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-05-25 o 22:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pysia, współczuję teściowej ![]() Active, trochę boimy się, co babcia będzie wyprawiać na weselu ![]() ![]()
![]() |
#4914 |
Raczkowanie
|
o jejuu.. kochana babcia!
![]() My rodzaliśmy już wszystkie zaproszenia ![]() teraz czekanie na potwierdzenia... aż się boję ![]()
#4915 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też fajnym autkiem pojedziecie. ![]() Mi się podobają takie romantycznie rozwichrzone, chociaż sama wybrałabym coś bardziej uporządkowanego. Z tych dwóch druga jest super. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A u mnie ze spraw ślubnych nic nowego poza tym, że przyszła potencjalnie ślubna bransoletka z perłami - http://www.yes.pl/bransoletki/srebro...-S-019-PSB8S05 Remont, o którym Wam nieraz pisałam, dobiega końca, czekam jeszcze tylko na zrobienie kuchni i się przeprowadzę. ![]()
![]() |
#4916 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Buczorek - super, że juz się uporaliście ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Zadomowienie
|
W temacie teściowych..
To moja doskonale wie że ja nie jem ani wołowiny ani wieprzowiny ( tylko kurczaka). I wyobraźcie sobie że całe 5 lat przyzwyczajała się do tego. Zawsze jak zajeżdżałam do nich na Święta, czy jakąś inną okazję specjalnie gotowała tylko wieprzowinę czy wołowinę, kurczaka nie miała nigdy. I zawsze do mnie z tekstem "Trudno, zjesz co mam" ![]() A ja że nie, i nie raz wychodziło że jadłam same ziemniaki z surówką. Dopiero ostatnio na swoje imieniny zrobiła kurczaka! nie mogłam uwierzyć. Chyba jednak stwierdziła że się nie przestawię ![]() Po ostatniej kłótni pod tytułem "zabrałaś mi synka i nie chcecie u nas mieszkać" nie pokazuję się tam ![]() Aż w lipcu jak pojedziemy na salę się z nią spotkam, na razie nie mam chęci gadać z tą babą..
#4918 |
Raczkowanie
|
activelifestyle
Oj, ogromna ulga ![]() ![]() Masz rację, końcówka jest najgorsza!!! Dziewczyny, gdzie mogę kupić takie ramki? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30151035/ i żeby nie była to ikea, bo do niej mam za daleko ![]()
#4919 | |
Rozeznanie
|
marlenqa22 - widzę, że też masz ciekawie
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja tesciowa w sumie stara sie przystosować jak już cos robi podemnie, ostatnio jak jej tz pwiedzial ze mam uczulenie na kurczaka, a ona robi b.często, to zrobiła specjalnie kurczaka i m.mielone ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.