Część z nas sale zaklepuje, reszta palce na pierścień szykuje PM 2016 cz. 10 <3 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-26, 15:21   #3091
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Dot.: Część z nas sale zaklepuje, reszta palce na pierścień szykuje PM 2016 cz. 10 <3

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Co do studiów to współczuje osobom, które mają bardzo stresujące studia jak dla mnie to musi być straszne, bo przecież studia to powinien byc czas, kiedy robi się to, co się lubi. Ja tak mam, moje studia to moja pasja. Oczywiście mam niektóre stresujące zaliczenia, pewnie wrzesień jeden w tym roku ale miłosc do studiów u mnie wygrywa bo zawsze marzyłam o tym, co teraz robię. Ja w liceum przeżywałam doły, bunty, zagrożenia, mega problemy i dla mnie studia to był moment, kiedy w końcu zaczełam robić to, co chce.
Też tak mam Ja stresujące zaliczenia mogę policzyć na palcach u jednej ręki

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 15:22   #3092
tija93
Zakorzenienie

Dot.: Część z nas sale zaklepuje, reszta palce na pierścień szykuje PM 2016 cz. 10 <3

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
A ja się nie zgadzam,bo bardzo,bardzo często studia zupełnie nie pokrywają się z tym,co się robi w danym zawodzie Chociażby u mnie. Uczymy się totalnej teorii,praktyka jest inna. To,że mi to nie odpowiada to inna sprawa,ale możliwości jest wiele. Przyszła praca prawnika chociażby nie polega na wkuwaniu kodeksów,a to jest to,co robię od 3 lat
Ja już drugi rok z rządu na święta ubierałam choinkę na oddziale tego nie ma w programie studiów
Stary 2014-05-26, 15:22   #3093
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Monika,ale ja nie mówię o Tobie Nauczyciel to dobry zawód dla kobiety. Ale nie rozumiem ludzi,którzy np. idą na historię,bo się nią fascynują. I co z tego? Sporo znam takich facetów. A potem Ci faceci narzekają,że pracy nie ma. No jak wybrałeś,tak masz.Studia rzadko kiedy rozwijają,często wręcz ograniczają.

Po prostu odnoszę się do tego,że studia powinny być czasem,kiedy robi się to ,co się lubi i z tym się nie zgadzam.Studia mają zagwarantować przyszłosć. Jak się pokrywają z tym,co lubisz to fajnie. Ale jak nie - to też normalka. Ja jestem totalną przeciwniczką podejscia,że studia to czas,kiedy powinno się nic nie robić, w ogóle wszystko jest miłe i przyjemne. Niestety ale najczęściej jest to cięzka praca nie zawsze poparta zainteresowaniami.
Ale po co kończyć studia, żeby być np złym lekarzem? Co z tego, że ktoś studiuje medycynę skoro nie lubi tego i nie będzie dobry, nie ma co sie równac z kimś, kogo to serio jara? Tylko dla kasy? To po co takie życie komu, jak mamy jedno... Ja biorę pod uwagę, że mogę nie być nauczycielem ale dlatego własnie staram się szukać róznych możliwości, b rać udział w różnych rzeczach i zbierać różne papiery, teraz mam praktyki zawodowe w wakacje i podczas gdy sporo osób chce je tylko odwalić albo najlepiej w ogóle ne chodzic to ja szukam możliwości gdzie tu pójść żeby sie pokazać z dobrej strony i może coś potem tam robić. Ogólnie jesli ktos chce przesiedzieć studia na tyłku nic nie robiąc oprócz zaliczania przedmiotów a do tego studiuje coś mało przyszłościowego, to faktycznie. Ale ja wierzę, że nawet student mało przyszłościowych rzeczy jak chce osiągnąć coś w życiu to osiągnie. Znam kolesia z filozofii który już będąc na studiach robi naprawdę spora karierę. Da się, jak ze wszystkim. Ale ja ogólnie uważam, ze z każdej sytuacji jest jakieś wyjście i rozwiązanie, trzeba chcieć. No i zawsze znajdą sie tez ludzie, którzy sobie nie radzą.
Stary 2014-05-26, 15:25   #3094
Sorbik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
aaaa
no wiem, bo więcej u nas dziewczyn już mających datę, ale czekających na pierścionek

w sumie jakbym wiedziała kiedy się TŻ oświadczy to może byśmy szybciej się pobierali
Mój TŻ akurat ze ślubem wpadł trochę jak śliwka w kompot ;p bo planowaliśmy Nasz dzień na 2017 rok. I jakoś zagadaliśmy do jego mamy i ona opacznie zrozumiała, że w 2016 ;p no i tak wyszło, że jednak rok wcześniej i teraz się śmiejemy, że TŻ'owi został rok życia mniej, bo ponoć po ślubie będzie miał przekichane. Choć u nas data to była bardziej kwestia finansów, bo pomieszkaliśmy ze sobą pół roku i zrozumieliśmy, że to jednak to. I to, że nie mam tego pierścionka nie jest dla mnie żadnym problemem, w sumie gdyby nie tradycja obeszło by się w ogóle bez niego

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Ja byłam na ciężkim kierunku, który miał był połączeniem tego co lubię plus miał mi zapewnić pracę, ale poziom po prostu mnie przerósł. Dwóch przedmiotów po prostu nie mogłam zrozumieć, a w innym przypadku wykładowcy nie mieli dobrego podejścia i tak np. ja nie potrafię ścierpieć poniżania przed tablicą to już wolałam nie iść na zajęcia i napisać wszystkie koła pod koniec semestru Jeszcze inna sprawa, że same sprawozdania pisałam czasami całą noc z dwóch-trzech przedmiotów, a gdzie tu czas na uczenie się programów komputerowych, które też musiałam znać? Nie wydoiłam
Miałam to samo... Ech te sprawozdania, a jak sie napisalo coś źle to pisane od nowa nie raz było, bo musiałam robić niektóre ręcznie!!

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Przez cały miesiąc na każdym kroku podkreślały, że one idą na medycynę
Łojezusicku... Ale to chyba każdy z niedoszłych medyków tak ma...

Cytat:
Napisane przez Nessa87 Pokaż wiadomość
Ja w pracy używam może 20% rzeczy jakich nauczyłam sie na studiach

80% to była strata czasu
Chyba jak wszędzie. -.-

Zapuszczam włosy 56cm---> 70cm

“I have learned to be content in whatever circumstances I am in”.
Sorbik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 15:26   #3095
lolusl
Japońska rzepa

A kto powiedział ,że ktoś bez pasji musi być w czymś zły? Może ma do tego wyjatkowe predyspozycje,wykorzystuj e je,ale tego nie lubi? Znam wielu świetnych chirurgów,którzy nie lubią swojej pracy,ale jednak są świetni. Jakie znaczenie ma tu więc pasja? Że nie myślą podczas operacji "Jezu,ale świetny rak do wycięcia!" tylko "Boże,kolejna operacja",ale jednak robią swoje i ratują ludziom życie?

Znam wielu ludzi u siebie ,którzy fascynują się prawem (o ile się da fascynować czymś tak nudnym). Jarają się jakimiś szczególikami,zazwyczaj prawem karnym,bo niby takie trendy. A jak przychodzi co do czego,to nie zdają egzaminów,bo zapomnieli,że prócz rozszerzania wiedzy,trzeba mieć też podstawy.Popełniają rażące błędy w rozumowaniu,bo nie skupiają się na podstawach tylko na wyjątkach. I wcale nie są lepsi od tych,którzy po prostu uczą się,normalnie ,regularnie.A nie fascynują.
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2014-05-26 o 15:28
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 15:27   #3096
Sorbik
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już drugi rok z rządu na święta ubierałam choinkę na oddziale tego nie ma w programie studiów

To taka dobra rozrywka ;p ja też ubierałam na wydziale, a w programie studiów nie było żadnych zajęć integracyjnych ;p

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
A kto powiedział ,że ktoś bez pasji musi być w czymś zły? Może ma do tego wyjatkowe predyspozycje,wykorzystuj e je,ale tego nie lubi? Znam wielu świetnych chirurgów,którzy nie lubią swojej pracy,ale jednak są świetni. Jakie znaczenie ma tu więc pasja? Że nie myślą podczas operacji "Jezu,ale świetny rak do wycięcia!" tylko "Boże,kolejna operacja",ale jednak robią swoje i ratują ludziom życie?

Dzięki pasji po prostu ludziom się łatwiej pracuje. Nie raz pieniądze wszystko wynagradzają. Ale jednak czasem trudno się ludziom pracuje za np. 1500zł, a jednak jak ich to co robią pasjonuje to jest łatwiej.

Stary 2014-05-26, 15:28   #3097
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
No robienie czegoś, czego się zwyczajnie nie lubi całe życie na pewno nie należy do przyjemności... I od razu da się rozpoznać człowieka z pasją i bez niej. Ok, są tacy ludzie, nie kwestionuję tego. Niech sobie będą. Ale ja bym się z nimi nie zamieniła, jak miałabym spędzic zycie na robieniu ciągle czegoś, czego nie lubię to ja dziękuję i za te pieniądze i za wszystko.
Stary 2014-05-26, 15:29   #3098
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
No robienie czegoś, czego się zwyczajnie nie lubi całe życie na pewno nie należy do przyjemności... I od razu da się rozpoznać człowieka z pasją i bez niej. Ok, są tacy ludzie, nie kwestionuję tego. Niech sobie będą. Ale ja bym się z nimi nie zamieniła, jak miałabym spędzic zycie na robieniu ciągle czegoś, czego nie lubię to ja dziękuję i za te pieniądze i za wszystko.
Piona!
Nie wiem jak długo bym wytrzymała jakbym robiła to czego na prawdę nie lubię

Stary 2014-05-26, 15:30   #3099
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sorbik Pokaż wiadomość
WOW! Jeszcze mnóstwo Wam ich zostało! Życzę powodzenia!

Wysyłacie jakieś?

Ale tu chodzi w Naszym przypadku bardziej o ich wsparcie dla nas w tym dniu i w życiu... Moja mama cały czas do nas dzwoni na skype, pyta co jak i pomogła mi napisać listę gości z mojej strony. Gdy chciałam by ojciec pomógł mi w tym samym od jego strony (większości rodziny zwyczajenie nie znam, ale chciałam chociaż niektórych zaprosić) to nawet nie odebrał telefonu i przez to nie zaproszę nikogo... Nawet nie chce jego zapraszać... Ale moja przyszła Teściowa doradziła mi bym to zrobiła. Bardzo się z nią polubiłam i w sumie jest mi już jak druga mama i skorzystam z tej rady. Ale nie wiem jak to będzie wyglądało. Nie widzę tego jak dziękujemy mojego TŻ rodzicom za wsparcie, mojej mamie... A ojcu za co? Za to, że zapomina o moich urodzinach? Imieninach? Że gdy próbuje się dodzwonić do niego to nie odbiera? Ma już drugą rodzinę... Ale wydaje mi się, że ślub córki to jednak coś ważne w życiu faceta?
Niestety mnóstwo, wysyłam ja-aż 3

A o tym mówisz, hmm to ja nie mam za co nikomu dziękować. Mama się nie interesuje zbytnio, nie pyta, chciałam jej pokazać sukienkę to stwierdziła "po co?" spoko. nie to nie. Nie chciała żebym ślub brała
Pogrubione-nie dla każdego

Cytat:
Ja akurat o to sie nie boje. Mimo, że TŻ nie ma doświadczenia w dzieciach, wręcz się ich boi Ale nie chce nigdy takiej sytuacji, że ja wszystko a TŻ dwie lewe ręce bo się boi.
Wiesz.. Mój Tż też mówi że będzie mi pomagał i w ogóle. Ale co będzie to się dowiemy za parę miesięcy/lat

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Jak ja zobaczyłam dwutygodniowego synka kumpeli to aż oddychać się przy nim bałam, takie to kruche i bezbronne mi się to wydawało

Ej, co myślicie o tych pomponach?
Moja siostra wcisnęła mi swojego 3 dniowego synka na ręce Jak ja się bałam!

Pompony nie bardzo mi się podobają, ten z serwetek ładniejszy PM2014 robiła takie z chusteczek, tylko chyba gęstsze. Nazywała je kulami, ładnie wyszły Albo podobne

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2014-05-26 o 15:34
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 15:32   #3100
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
lilly,ale studia same w sobie dają tylko wykształcenie A jak nim pokierujesz to Twoja sprawa,nie musisz robić czegoś ściśle związanego. Przykład? Ja nie cierpię swoich studiów. Po prostu nie cierpię.Ale lubię prawo rodzinne i w tym jestem w stanie sobie siebie wyobrazić.Bo mimo że jest to prawo- to fajne prawo. Wiec czy powinnam serio rzucić studia,bo inne przedmioty mnie nie interesują, bo będę mieć zawód,który jest nieinteresujący? To chyba tak nie działa. Zawsze można znaleźć swoją działkę. Albo najpierw trzepać kasę na innej działce,po to,by w końcu wdrożyć się z inną,lepszą dla siebie. Swoją drogą inną sprawą jest to,że często ludzie zaczynają lubić to,co robią,niezależnie co to jest.Jak stajesz się w czymś dobry to automatycznie zaczynasz to lubić.
It never fails.

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2014-05-26 o 15:40
Stary 2014-05-26, 15:35   #3101
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Monia,ale studia same w sobie dają tylko wykształcenie A jak nim pokierujesz to Twoja sprawa,nie musisz robić czegoś ściśle związanego. Przykład? Ja nie cierpię swoich studiów. Po prostu nie cierpię.Ale lubię prawo rodzinne i w tym jestem w stanie sobie siebie wyobrazić.Bo mimo że jest to prawo- to fajne prawo. Wiec czy powinnam serio rzucić studia,bo inne przedmioty mnie nie interesują, bo będę mieć zawód,który jest nieinteresujący? To chyba tak nie działa. Zawsze można znaleźć swoją działkę. Albo najpierw trzepać kasę na innej działce,po to,by w końcu wdrożyć się z inną,lepszą dla siebie. Swoją drogą inną sprawą jest to,że często ludzie zaczynają lubić to,co robią,niezależnie co to jest.Jak stajesz się w czymś dobry to automatycznie zaczynasz to lubić.
Imię usuń ))

Słuchaj, ja naprawdę nie neguje jakoś tego, że ktoś może chcieć skończyc jakies studia dla zdobycia wykształcenia, które da mu dobrą pracę czy coś, po prostu ja bym nie studiowała czegoś, co np. jak pisałas, prawie wpędziło cię w depresję, lezałaś i płakałaś przez studia. Moim zdaniem studia to dodatek do życia i NIE SĄ warte takiej ceny. Czym są studia wobec zdrowia w ogóle? Ale to jest twój wybór i masy ludzi, którzy dokonują podobnego, po prostu. Jeśli jest coś, co ciebie w tym prawie fascynuje to fajnie i mam nadzieję, że po studiach będziesz się tym zajmować i ci to wynagrodzi trudności teraz
Stary 2014-05-26, 15:35   #3102
smerfetk_a
Żona Gargamel

Ja tam za swoimi studiami zdecydowanie nie przepadam ale jakoś przeżyłam I cieszę się, że nie poszłam na nic typowo humanistycznego (co było w planach) tylko się pomęczyłam na tych ekonomicznych...

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 15:35   #3103
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Wiesz.. Mój Tż też mówi że będzie mi pomagał i w ogóle. Ale co będzie to się dowiemy za parę miesięcy/lat
Miesięcy, koniecznie miesięcy
Stary 2014-05-26, 15:36   #3104
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:

A o tym mówisz, hmm to ja nie mam za co nikomu dziękować. Mama się nie interesuje zbytnio, nie pyta, chciałam jej pokazać sukienkę to stwierdziła "po co?" spoko. nie to nie. Nie chciała żebym ślub brała

Moja siostra wcisnęła mi swojego 3 dniowego synka na ręce Jak ja się bałam!

Pompony nie bardzo mi się podobają, ten z serwetek ładniejszy PM2014 robiła takie z chusteczek, tylko chyba gęstsze. Nazywała je kulami, ładnie wyszły Albo podobne
O kurde to za dużo Wam nie pomogło wysłanie
A jak się rozwoziło?

3 dniowego?! Chyba bym umarła ze strachu

Edytowane przez agnieszka_2612
Czas edycji: 2014-05-26 o 15:39
Stary 2014-05-26, 15:37   #3105
Sorbik
Zakorzenienie

Cytat:

przykre... Ale mam nadzieję, że to będzie wasz szczęśliwy dzień ;*

Stary 2014-05-26, 15:38   #3106
Lilly Greace
Dostojna peema.

Mysza, czyli nie będziecie mieć podziękowań na weselu?
Stary 2014-05-26, 15:39   #3107
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Imię usuń ))

Słuchaj, ja naprawdę nie neguje jakoś tego, że ktoś może chcieć skończyc jakies studia dla zdobycia wykształcenia, które da mu dobrą pracę czy coś, po prostu ja bym nie studiowała czegoś, co np. jak pisałas, prawie wpędziło cię w depresję, lezałaś i płakałaś przez studia. Moim zdaniem studia to dodatek do życia i NIE SĄ warte takiej ceny. Czym są studia wobec zdrowia w ogóle? Ale to jest twój wybór i masy ludzi, którzy dokonują podobnego, po prostu. Jeśli jest coś, co ciebie w tym prawie fascynuje to fajnie i mam nadzieję, że po studiach będziesz się tym zajmować i ci to wynagrodzi trudności teraz
Ty moje również

Nie przewidzisz jacy ludzie będą na uczelni. To,że na moim wydziale są profesorowie,którzy uważają za swoją życiową misję zgnoić studenta - trudno. Myślę,że bez nich nawet podobałyby mi się studia.
Ja uważam,że nie można poświęcać dla swojego kaprysu możliwości zdobycia dobrego wykształcenia. Tak jak napisałam - jak się pokrywają to fajnie,ale jak nie - nigdy w życiu nie poszłabym na studia tylko dla pasji.
It never fails.
Stary 2014-05-26, 15:40   #3108
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Ty moje również

Nie przewidzisz jacy ludzie będą na uczelni. To,że na moim wydziale są profesorowie,którzy uważają za swoją życiową misję zgnoić studenta - trudno. Myślę,że bez nich nawet podobałyby mi się studia.
Ja uważam,że nie można poświęcać dla swojego kaprysu możliwości zdobycia dobrego wykształcenia. Tak jak napisałam - jak się pokrywają to fajnie,ale jak nie - nigdy w życiu nie poszłabym na studia tylko dla pasji.
Gdzie twoje imię dodałam? Powiedz szybko to usunę, sorry ;D jestem ślepa i nie widzę
Stary 2014-05-26, 15:41   #3109
lolusl
Japońska rzepa

Jeszcze tak z doświadczenia- o wiele więcej da się osiągnąć pracowitością niż pasją
It never fails.
Stary 2014-05-26, 15:46   #3110
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Uciekam, do jutra

Stary 2014-05-26, 15:46   #3111
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Gdzie twoje imię dodałam? Powiedz szybko to usunę, sorry ;D jestem ślepa i nie widzę
Na poprzedniej stronie
It never fails.
Stary 2014-05-26, 15:50   #3112
Sorbik
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze tak z doświadczenia- o wiele więcej da się osiągnąć pracowitością niż pasją
Potwierdzam! Wiem to z doświadczenia Swojego i TŻ. I też oboje się przekonaliśmy, że pasja przychodzi z doświadczeniem. Ja miałam być najgorszą Panią sklepową ;p w wakacje w liceum zatrudniłam się w małym osiedlowym sklepiku. Chyba nie muszę pisać, że pracowałam tam przez 6 lat ;p w każdy weekend i przez całe wakacje? I gdybym mogła to bym samej sobie taki otwarła ;p a mój TŻ miał być najgorszym mechanikiem samochodowym na świecie, a teraz? Robi wszystko... Całą mechanikę, elektrykę, montuje gaz, blacharka i lakiernictwo. I planujemy otworzyć swój warsztat w PL

Stary 2014-05-26, 15:50   #3113
Lilly Greace
Dostojna peema.

Jak dla mnie trzeba rozróżnić pójście na studia z pasji i z pasji. Jak ktos idzie z pasji, żeby sobie studiowac i nic więcej nie robić to co innego niz jak ktos idzie z pasji i już w trakcie studiów podejmuje konkretne działania żeby miejsce dla niego na rynku pracy się znalazło, czy w tym czy w innym zawodzie. Natomiast pójścia na konkretny kierunek dla super wykształcenia i rzygania studiami i przeżywania sesji jak śmiertelnej choroby no nie popieram, i nie mam na myśli konkretnie ciebie, znam sporo takich osób. W życiu jest tyle stresu i trudności, które od nas nie zależą (jak właśnie choroby i inne nieszczęścia), że po prostu jak dla mnie życie jest za krótkie na wyjmowanie sobie 5 lat z życiorysu.

Wszystko to nie oznacza, że nigdy się nie stresuję na moich studiach. Czasem sie stresuje i denerwuję bo np poświęcam im o wiele więcej czasu niż moi znajomi z politechniki swoim, a to oni są uważani za tych lepszych No ale nie dbam o to aż tak.

Przepraszam cię, już usunęłam. To nie było specjalnie, przyzwyczajenie z innego miejsca.
Stary 2014-05-26, 15:53   #3114
lolusl
Japońska rzepa

Ja wolę się postresować i pouczyć 5 lat po to,żeby potem mieć luz i kasa spływała z nieba

edit.właściwie to 3,bo 4 i 5 rok to luz
It never fails.
Stary 2014-05-26, 15:56   #3115
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Ja wolę się postresować i pouczyć 5 lat po to,żeby potem mieć luz i kasa spływała z nieba

edit.właściwie to 3,bo 4 i 5 rok to luz
kurcze, serio? ja sie nie znam ale mojej koleżanki chłopak jest prawnikiem i pracuje całymi dniami żeby się wybić i żeby kasa spływała dużymi ilościami, ma 27 lat i końca tego nie widać, pracuje od rana do wieczora przez większośc czasu a to właśnie bardzo dobra kancelaria. Może za kilka lat będzie miał mniej pracy ale to ju ż wychodzi więcej niż 5 lat mi się wydaje, z tego co znam prawników, że ten zawód jest właśnie bardzo czasochłonny.
Stary 2014-05-26, 16:03   #3116
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Miesięcy, koniecznie miesięcy
Haha

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
O kurde to za dużo Wam nie pomogło wysłanie
A jak się rozwoziło?

3 dniowego?! Chyba bym umarła ze strachu
A no nie pomogło
Fajnie i szybko w 2 godz oblecieliśmy 5 domów ale zdziwiło mnie że nikt nie wyjął nawet zaproszeń z koperty
Tylko siostra naszego świadka zerknęła. ALe może to normalne

Też umierałam, dopóki mnie nie złapał za palca

Cytat:
Napisane przez Sorbik Pokaż wiadomość
przykre... Ale mam nadzieję, że to będzie wasz szczęśliwy dzień ;*
Już tak nie mówi przynajmniej

Cytat:
Mysza, czyli nie będziecie mieć podziękowań na weselu?
Będziemy dla rodziców Tż przede wszystkim. No i dla mojej mamy trochę

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

tija znasz się na tabletkach? Jak odstawię teraz na jakieś 2 miesiące, koniec lipca/początek sierpnia wrócę to nie popieprzy mi się wszystko?
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 16:10   #3117
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
tija znasz się na tabletkach? Jak odstawię teraz na jakieś 2 miesiące, koniec lipca/początek sierpnia wrócę to nie popieprzy mi się wszystko?
To nie byłoby mądre. Dwa miesiące to za mało by wracać spowrotem do tabletek. Minimum to te 3 pełne cykle. A też nie wiadomo jaki byś miała cykle po odstawieniu. Na Twoim miejscu bym zrobiła wyniki badań i jeśli by było wszystko ok to zmieniła tabletki. A jak złe no to wiadomo, że odstawić - zdrowie ważniejsze
Stary 2014-05-26, 16:45   #3118
Cherry_Muffin
nibyżona

zjadłam z mamą ciasta na dzień matki dobrze, ze to dziś się mierzyłam rano

zwykle nie lubię pierdółek, ale podoba mi się:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
16.10.2017r. T ♥

Edytowane przez Cherry_Muffin
Czas edycji: 2014-05-26 o 17:11
Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 17:14   #3119
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Proszę jutro o kciuki bo idę na rozmowę w sprawie opieki nad dwuletnim chłopcem
Mocne kciuki za przyszłą koleżankę po fachu

My dziś z moją Młodą laurkę kleiłyśmy Nie wiem, czy nie przydałoby się zrobić drugiej bo Młodej tak się podobała po skończeniu, że jak jej pytałam, dla kogo to (w sensie, żeby wiedziała, że ma dać mamie) to mówiła, że jej
No i jak zasypiała to zapytała mnie, czy ją kocham

Co do małych dzieci to ja żadnego się nie boje Najmłodsze, jakie kąpałam, ubierałam i przewijałam miało 4 dni
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 17:25   #3120
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Mocne kciuki za przyszłą koleżankę po fachu

My dziś z moją Młodą laurkę kleiłyśmy Nie wiem, czy nie przydałoby się zrobić drugiej bo Młodej tak się podobała po skończeniu, że jak jej pytałam, dla kogo to (w sensie, żeby wiedziała, że ma dać mamie) to mówiła, że jej
No i jak zasypiała to zapytała mnie, czy ją kocham

Co do małych dzieci to ja żadnego się nie boje Najmłodsze, jakie kąpałam, ubierałam i przewijałam miało 4 dni
Dzięki wieczorem wyniki castingu

Urocza dziewczynka

Ja najmłodsze jakie miałam w rękach to w zerowej sekundzie życia

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości