|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Monidot obie pary sa śliczne, ale ja postawiłabym na te pełne
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#92 |
|
BAN stały
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Lemon, nie wyjdę z pokoju bez %!
Dziewczyny nie zostawiajcie sobie dużo na ostatni tydzień jak ja... Jak coś można szybciej zrobić (winietki, plan stołów - chociaż przygotować, menu, zakupy czy jakieś spotkania) to zróbcie to wcześniej. Mój Tż boi się wrócić do domu, bo tu czeka na niego lista rzeczy do zrobienia, a ja padam z nóg...
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa na temat bransoletki, jeszcze w poprzednim wątku doczytałam.
![]() swiat_katarzyny Powodzenia z magisterką. ![]() Szczeperka Super! Serdeczne gratulacje. Bardzo się cieszę, że tak się wszystko udało i dobrze, że minusy nie przesłoniły plusów. ![]() Monidot Głosuję na pełne. ![]() Paula Też jestem właśnie ciekawa formy przyjęcia do klubu. Ja jeszcze nic nie dostałam.
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Top gadula? Ja? Hahaha
![]() A wyobraźcie sobie ze teściowa pytała się dziś mnie czy czasami nie mam sztucznych rzęs!? Ha! Czyli long 4 lashes działa Robiłam zdjęcia na blogu ale jakoś nie widziałam strasznej zmiany :p chyba musze porobić więcej zdjęć. Tak czy siak po 3tyg są efekty!!! Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 76 dni.
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyruszyliśmy dzisiaj z Tż w dalsze poszukiwanie jego stroju, buty kupił w CCC Bo jak to stwierdził po co kupować drogie jak w tym nie będzie chodził. Buty kupione 1,5 roku temu na wesele kuzynki, raz założone, leżą w szafie, bo nie ma gdzie w nich chodzić ![]() Chcieliśmy kupić koszulę na takiej hali handlowej. Wybierając garnitur Pani podpowiedziała nam jaki mniej więcej rozmiar będzie dobry, więc takiego szukaliśmy. W jednym sklepie Pan stwierdził czemu szukamy na większą długość, bo może być za długa ale na pytanie czy może przymierzyć odpowiedział, że koszul się nie przymierza To spytałam co w przypadku gdy będzie za długa/nie dobra/za ciasna to usłyszałam, że nie uwzględnia zwrotów, a jak będą dłuższe rękawy to można podwinąć Dziwne, że jak wybieraliśmy garnitur to Tż z 5 przymierzył i nie było problemu
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie w nowym watku
gratuluje nowym mezatkom ![]() Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
|
#97 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oba modele ładne
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
activelifestyle
o matko! 19,99 co za boska cena ♥
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w nowym wątku i ja
|
|
|
|
#101 | ||||
|
Raczkowanie
|
Witam się i ja
![]() <część cytowań jeszcze z poprzedniego wątku >Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Za szlafrokiem też powoli muszę się rozglądać, bo jak na razie wisi nade mną widmo przygotowań w grubaśnym niebieskim szlafroku z żyrafą ![]() Cytat:
i jeszcze dziwiła się, że nie widać efektu wymodelowania sylwetki, a miseczka jest sporo za mała Co do butów- bardziej podobają mi się te z odkrytymi palcami, chociaż obydwa modele są śliczne Rozdaliśmy już 53 zaproszenia! Jutro jedziemy rozdać kolejnych 10 i zostanie nam "tylko" 66
Edytowane przez oluska227887 Czas edycji: 2014-05-26 o 22:25 |
||||
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
witam się i ja
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
iliy
trzymam mocno kciuki będzie dobrze!swiat_katarzyny powodzenia na obronie! ![]() Dziewczyny, myślicie, że w cukierni zrobią mi taki tort ?
|
#104 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam się witam, byłabym tu wczesniej gdyby nie to, że w najlepszze nadrabiałabym stary wątek
![]() też zakupiłam zestaw szewski w rossmanie enzunio dzięki za cynk !ale teraz widzę, że czas na kolejny zakup tym razzem skarpetek złuszczających ![]() Szczeperka tylko nas zachęciłaś tymi informacjami o ogólnym wzruszeniu ślubnym! czekamy na wiecej i dziś Twój pierwszy dzień matki! Cytat:
![]() każdy pretekst na zakupy dobry super, że Ci się udało zaklepać terminy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
monidot ładne te buty do szpica
|
|
#105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a pan od koszul zniszczył system pewnie mu się składać ich nie chce albo po prostu nie potrafi!!! my jak kupowaliśmy dla TŻ koszulę w zeszłym roku, to pani cierpliwie je rozpakowywała, a zakupioną koszulę dostaliśmy z powrotem zapakowaną, co prawda bez tych wszystkich szpilek itd. ale kto to w domu tak składa ![]() przypomnijcie mi proszę z jakich stron zamawiałyście buty oprócz akces2?? bo w jednym z tych sklepów wypatrzyłam kiedyś buty idealne, ale gdzieś mi to zaginęło, wiem tylko, że próbki stamtąd można zamówić
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
Witam się!
monidot, lubię zakryte buty, więc dla mnie zwykle te automatycznie leżą ładniej. Obie pary pięknie wyglądają na Twoich stopach Wzięłabym jednak z niższym obcasem, chyba że przewidujesz buty na zmianę.Zostało nam ju kilka zaproszeń dla znajomych, chyba 5 jeśli się nie mylę ![]() Dobranoc Złotki! |
|
|
|
#107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zamowilismy obrączki klasyczne zwykłe, i kupiłam cyckonosz z ESOTIQ na ślub
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Piękny!!
Myslę, że w dobrej cukierni powinni Ci takie cudo zmontować
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowej części
![]() Jeszcze raz gratulacje i wszystkiego najlepszego. Czekamy na więcej! ![]() monidot Zdecydowanie te pudrowy róż z odkrytym palcem. Na nodze wyglądają przepięknie! W piątek odbieram sukienkę, za 12 dni ślub Nie wierzę!
|
|
|
|
#110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tż musi przymierzyć, bo jak mówiłam w sklepie mierzył z 5 i mimo tego, że kołnierzyk ok, wzrost niby też, ale za ciasna lub zbyt opinająca W ciemno można kupić koszulę do 30 zł a nie za ponad 100 ![]() Cytat:
Ja nie wiem, bo nie znam zasad panujących w klubie ![]() Uszyli tak jak chciałaś? 12 dni a tyle jeszcze rzeczy do zrobienia ![]() Przeboje z gośćmi part. 2 I na pewno nie ostatni ![]() Spotkałam dzisiaj na mieście kuzynkę, gadka-szmatka i zeszło na kuzynostwo co potwierdziło obecność z osobami towarzyszącymi a nie chciało mi powiedzieć z kim idą. Otóż oni jeszcze nie widzą z kim idą ![]() Ich mama zadecydowała, że idą z os.tow., ale sami nie widzą z kim iść Kuzyn ponoć stwierdził, że on nie potwierdzał, że z kimś idzie, to po co wypowiadają się za niego Jak mi wykręcą nr i przyjdą sami to na prawdę się zdenerwuję, bo będzie 4 stówy w plecy |
||
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Witam się w nowym wątku
![]() Padam z nóg normalnie.. z samego rana jeździłam załatwiałam sprawy na mieście, byliśmy w USC, i potem u księdza. W lipcu będziemy spisywać protokół, ksiądz nie chciał nas wcześniej zapisać.. Wieczorkiem zaprosiliśmy zaprzyjaźnionego księdza na ślub i zostały nam jeszcze dwie osoby, które zaprosimy we środę! ![]() Przeszłam I etap rozmowy kwalfikacyjnej, jutro mam drugi więc trzymajcie kciuki! We środę też mam rozmowę w salonie optycznym, jak nic jutro nie wyjdzie to pójdę tam ![]() Ogólnie coś się rusza więc mam jakoś lepszy nastrój i zaczynam wierzyć że w końcu wyjdę na prostą Tak w ogóle okazało się że moja kotka chyba jest w ciąży bo strasznie przytyła i dzisiaj miała pół dnia skurcze, nie wiem czy będzie przedwcześnie rodzić czy co. Na razie ją obserwuje, był u niej lekarz to powiedział żeby poczekać i jutro z rana ma przyjechać zobaczyć co z nią.. Strasznie piszczy, aż serce mi boli że tak cierpi.. ![]() Czekam na relacje ślubne
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Czekooczekolada- czyżby ten słynny stanik Pm'2014
?Jestem na telefonie i nie widzę żadnych zdjęć ale jestem ciekawa więc jutro nadrobie A tymczasem dobrej nocy Wam wszystkim Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#113 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Ja też tak sobie pomyślałam że te z odkrytym palcem bym jednak chyba potem bardziej wynosiła bo do wszystkiego pasują, a te w szpic to są bardzoo eleganckie i szkoda byłoby mi ich nosić zbyt często i nie do wszystkiego będą pasować chyba. Ehhh jeszcze koleżankom się muszę spytać ![]() marlenqa22 trzymam kciuki
|
||||
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się w nowym wątku już jako mężatka!
![]() To takie nierealne że to już PO i że mam męża! Było cudownie, bawiliśmy się super, goście też mówili że było wspaniale więc jesteśmy bardzo zadowoleni Wszyscy też chwalili ceremonię w kościele, ksiądz super mówił, było naprawdę wesoło Nie płakałam na przysiędze a byłam pewna że będę ryczeć!!! Wszystko to poszło na luzie Zespół grał ZA#EB!$CIE! Jedzenie było pyszne, choć jak wszyscy zapowiadali na własnym weselu zjadłam bardzo mało, ale naprawdę nie było na to czasu W sukni tańczyło mi się super, każdy chwalił jak pięknie wyglądam i jaka piękna jest moja suknia. Nie powiem, było mi miło ![]() W niedzielę były poprawiny, przyszedł tłum ludzi, też było ekstra! Pogoda dopisała aż za bardzo! ![]() Jak się ogarnę obiecuję konkretniejszą relację! Teraz planujemy podróż poślubną!
|
#115 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
no chyba, że jest to ciasto lub bułki ![]() policzyłam Twoje zaproszenia i wyszło mi 129, czyli ponad 200 osób na weselu??? a mi mówią, że robię duże, na 80 ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- Cytat:
gratuluję obrączek i staniora, uwielbiam Esotiq
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
heeeej! Dziś jakaś jazda bez trzymanki, wczoraj koncertowaliśmy z chórem, wróciliśmy do domu o 23, a dziś na 6 do pracy i pobudka o 4.30
|
|
|
|
#117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zarezerwowalam wczoraj godzinę na manicure Jeszcze biżuteria została ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Mieliśmy dzis rozmieść 2 zaproszenia, ale oczywiście czasu brak... Mamy do przeprowadzki 130 litrowe akwarium. Jestem przerażona, nie wiem jak to zrobimy...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#119 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
polecam Polska firmę http://www.comen.pl/exclusive.html mój TŻ i tata mają koszule z tej firmy nie powiem ile razy się prały a nadal wyglądają znakomicie. mój TŻ uwielbia z ich kolekcji koszule typu slim
|
|
|
|
|
#120 |
|
BAN stały
|
Hej, zaczyna mnie łapać stres... Pogoda jest do dupy, taka tez ma być w piątek i w sobotę
Brzuch mnie boli z nerwów, chyba pójdę do apteki po jakąś melisę czy coś... Moje wyluzowanie zemściło się na mnie chyba, bo teraz wszystko przychodzi ze zdwojoną siłą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

Potrzebne mi to wino na przygotowania 

Jak coś można szybciej zrobić (winietki, plan stołów - chociaż przygotować, menu, zakupy czy jakieś spotkania) to zróbcie to wcześniej. Mój Tż boi się wrócić do domu, bo tu czeka na niego lista rzeczy do zrobienia, a ja padam z nóg...

i kupilam sobie szlafroczek na przygotowania taki zwykly bialy w biale kropeczki
i jeszcze dziwiła się, że nie widać efektu wymodelowania sylwetki, a miseczka jest sporo za mała 

Myslę, że w dobrej cukierni powinni Ci takie cudo zmontować