|
|
#1231 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przyszłe styczniowe mamusie 2015
Cytat:
mi tez jest strasznie zimno.. cale dnie. teraz natomiast czuje jakbym miala stan podgoraczkowy
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() jak tam dzis samopoczucie? oby nie było nudnosci, wymiotów i bólu głowy Kolejny dzień bliżej II trymestru
|
#1233 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry
![]() u mnie jak zwykle rano ok, wieczorem będzie gorzej |
|
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, pospałam sobie dzisiaj
![]() Czeka mnie napięty dzień w pracy, ale będzie ok sjero właśnie wczoraj o Tobie myślałam, że tak cicho ![]() Cytat:
GDZIE JEST BRAWURKA?
|
|
#1235 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
obyś wieczór miała lepszy
Cytat:
![]() też nie wiem co u Brawurki nie pokazuje sie na forum, mam nadzieję że wszystko ok...
|
|
#1237 | |
|
Zadomowienie
|
Oj mamy niespodzianki ;-) Cytat:
Mialam tak samo najpierw bylo mi ciagle zimno a teraz tak jak Tobie jest mi ciagle cieplo. Tz strasznie sie dziwi bo ze mnie straszny zmarzluch jest ;-)
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i maleństwo tez się buduje
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Gratuluję udanych wizyt i kolejne mamusie witam. ![]() Wiem, że czasem test ciążowy pokazuje ciąże a może jej nie być, ale to są wyjątki od reguły Co do kwasu-ja nie łykałam i żałuję.... Mi póki co zimno Simonne no widzisz cuda się zdarzają U nas była wczoraj taka burza, że masakra
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nadrobię później, bo teraz jakoś nie mam siły. Nie poszłam dziś do pracy. Po 5 jak zadzwonił budzik, to wstałam z mega bólem głowy. Prawie nie mogłam otworzyć oczu i zwlec się z łózka i stać na nogach. I jakoś tak bolało mnie wszystko w środku i miałam zatkany nos, nie mogłam oddychać. G pojechał do pracy, a ja poczułąm sie jeszcze gorzej. Usiadłam na chwilę i zebrało mi sie na wymioty. Cofało mnie kilka razy, ale nie wymiotowałam. NApisałam smsa do księgowej ze nie przyjde, bo nie byłam w stanie. Zdrzemnęłam się, później G zadzwonił zapytać jak się czuję, to już wstałam. Zjadłam chleb z masłem, wypiłam cherbatę i jeździ mi bo żołądku I teraz się zastanawiam, czy to normalne w ciąży, czy jakaś jelitówka(moja stażystka wczoraj nie przyszła, bo ma jelitówke i aż podłaczyli ją pod kroplówkę), czy to ze wczoraj siedzielismy u teściów na ogródku, a trawa była świeżo koszona (a nie wolno mi chodzic w ogole po trawie z powodu alergii). Dobrze, żę zostałam w domu, bo w ogóle nie mam siły.
|
#1241 |
|
Przyczajenie
|
Witam mam na imię Daria
Jestem nowa na tym forum. Po ponad 2 latach starań w końcu nam się udało jesteśmy w 6 tyg ciąży. Planowany termin 17-01-2015. Gratuluje wszystkim zafasolkowanm
Edytowane przez 217106 Czas edycji: 2014-05-31 o 20:26 |
|
|
|
#1242 |
|
Raczkowanie
|
A ja się jeszcze zastanawiam gdzie podziała się alcia
Wysłane z mojego PSP5457DUO przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1243 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja miałam wczoraj wizytę u położnej, zleciła mi badania do zrobienia, zapisałam się na usg na 26 czerwca. Kolejną wizytę u położnej mam za tydzień, a u lekarza 10 czerwca Sporo tego wszystkiego. Jeszcze teraz mi wypadły badania okresowe w pracy Czuję się raczej dobrze, tylko wieczorem jestem zmęczona, ale to pewnie dlatego, że budzę się o 6 bez budzika - co dla mnie jest dużą zaletą. Szkoda tylko, że wieczorami nie mam energii bo czeka sterta rzeczy do zrobienia i nie mam kiedy... |
||
|
|
|
#1244 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam dzisiaj tak samo Mi wychodzi że będzie dziewczynka
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Pandorcia84;4662154 3]
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Na jakiej podatawie wychodzi wam płeć dziecka?;p przeciez to jakaś bzdura;p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My sie z tego smiejemy... ale gdzies kiedys czytalam ze niby miesiac poczecia tez ma znaczenie... Edytowane przez olena90 Czas edycji: 2014-05-27 o 11:09 |
|
|
|
|
#1247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wg chińskiego kalendarza http://dzidziusiowo.pl/images/storie...ec-dziecka.pdf(wiek kobiety-chodzi o lata skończone) Jest jeszcze jedna z wielu metod czarownic trzeba swoja obrączkę nałożyć na nitkę i trzymać nad brzuchem. Jeśli ruch będzie wahadłowy to będzie dziewczynka, jeśli ruch kołowy chłopiec Ciekawe w jakim procencie się to sprawdzi No to mam swój pierwszy raz za sobą (żyganko)
❤️Majka 21.12.2014 Szczęścia nie da się kupić, ale można je sobie urodzić .. Edytowane przez ellyunia Czas edycji: 2014-05-27 o 11:07 |
|
|
|
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspolczuje wymiotow. Ja jeszcze przed... |
|
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie,że chłopiec i w sumie bym chciała; )
Mi tez niedobrze,głowa boli ..ehhh. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1250 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=dusiolka;46624898]
Cytat:
|
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynam sie chusteczkowo czuc... taka jakas pelna sie czuje
Kolezanka pod nos polozyla mi bulke z zabki i kazalam ja zabrac... |
|
|
|
#1252 |
|
Raczkowanie
|
Druga sprawa jest też taka że lek nie jest tani i być może po prostu aptekom nie opłaca się go doprowadzać tylko dla jednej osoby. Tam w Mysłowicach wychodzi z kliniki mnóstwo pacjentek i idą od razu do apteki żeby kupić utrogestan
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
Chlopak czy dziewczynka, byleby w brzuchu szczesliwie siedzialo przez 40tygodni a potem sprawnie przyszlo na swiat
|
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie... wazne by bylo zdrowe
|
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Amen
![]() Dzis mnie troche mdlilo nad kibelkiem, i moj synus chwile potem patrze, robi to samo ![]() Przedwczoraj sie z nim zderzylam obok wc tak bieglam biedny nie wiedzial co sie dzieje.Zawsze sie smieje, ze to pozdrowienia od braciszka Filipka ( nie wiem co mi sie ubzduralo) |
|
|
|
#1256 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Pandorcia84;4662622 0]
Cytat:
Tu nie chodzi o to czy jest na miejscu czy nie,bo leki które sa rzadko wypisywane lub trudno dostępne nie sa trzymane na stanie apteki. Kierownik ma duzo możliwości zamówienia towaru wystarczy chcieć jeśli lek jest dostępny gdziekolwiek to istnieje możliwość sprowadzenia i tyle jak to jest progesteron to równie dobrze mozesz dostać luteine pewnie tez lek co brałas jest wielokrotnie droższy od luteiny mam takie podejrzenie ale nie wiem![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
Cena jest bez znaczenia jak jest pacjent to jest sprowadzane cos pod pacjenta który jest przyszykowany na konkretna cenę no wiecej juz nie ma potrzeby zebym wprowadzała w "tajniki" aptek Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Mam takie podejrzenie ze po prostu klinika i ta apteka przy klinice jest jednych właścicieli którzy po prostu zarabiają na tym leku dosc sporo skoro to zwykły progesteron Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1257 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=dusiolka;46627019]
Cytat:
|
|
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie
|
|
#1259 |
|
Raczkowanie
|
drogie mamusie
czy wy tez macie problemy z cera? zawsze przed spodziewana @ mialam problemy z cera.. ale teraz to masakra..
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale moze byc tak, ze wczesniej ktos kto mial cere idealna, dostanie mega tradzik w ciazy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

cale dnie. teraz natomiast czuje jakbym miala stan podgoraczkowy 

oby nie było nudnosci, wymiotów i bólu głowy 

wolę sobie poczytać, niż pisać 

no i maleństwo tez się buduje