|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXIV
Makijaze - kwestia gustu, jednym sie nie podobaja, a ktos inny doceni i da program w tv czy miano oficjalnej makijazystki. Trzeba miec szczescie, ale duzo pracowac. Mysle, ze Hania ma leb na karku, zainwestowala w siebie i swoja firme (najpierw sklepik internetowy, glamboxy, a teraz pedzle). Nie ma "obciazen" typu dzieci, zazdrosny maz, ktory nie pozwala sie rozwijac. Jest kreatywna, wierzy w siebie i jak trzeba to pewnie wchodzi oknem, taka postawa jest jak najbardziej pozadana w swiecie biznesu, wiec mnie jej sukces nie dziwi. Zapracowala sobie na to. Poza tym ten caly przemysl sie w Polsce dopiero rozwija, wiec kto wie co bedzie za kilka lat... Takie jest moje zdanie
|
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście gimbusiarnię?
![]() filmik z kwietnia, czyli stary.
|
#2523 |
|
Rozeznanie
|
Lubię oglądać Hanie, bo często ciekawe porady daje, z których można skorzystać. Jej makijaże kompletnie nie w moim stylu, ale myślę, że nie zasługuje aż na miano marnej makijażystki. Po prostu do nas nie przemawia, a inni mogą być nią wręcz oczarowani.
A tak właśnie zaczęłam sobie oglądać ten program "mistrzyni makijażu" i powiem Wam, że tak jak w jutjub ją lubię, tak tam mnie drażni niemiłosiernie. Sztucznie i cukierkowo.
|
|
#2524 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Oglądam ją od kilku lat i jestem w szoku, że ludzie potrafią tak wyładnieć. Udało jej się wyleczyć z trądziku, delikatnie wypełniła górną wargę i wygląda jak zupełnie inny człowiek. Może jeszcze przystopuje trochę z opalenizną, to już całkiem będzie piękna. |
||
|
|
|
#2525 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z prawie każdym słowem, po prostu przedsiębiorcza kobieta, szkoda tylko że młode dziewczyny oglądają jej kanał i potem robią sobie na twarzy coś takiego :
https://www.youtube.com/watch?v=Q_WW6SV_e7A To jest dla mnie antymakijaż. Nie wiem jaki trzeba mieć gust, żeby to się podobało, nie chodzi mi tylko o dobór kolorów, a także o technikę, czyli naciapię trochę tu, trochę tam i będzie ładnie Nawet ona w tym nie wygląda dobrze.
|
|
|
|
#2526 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2527 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez chariaaa Czas edycji: 2014-05-27 o 14:18 |
|
|
|
|
#2528 | ||
|
Mrs Mrau
|
Jak to na czym? przecież to polska J.Lo
![]() Cytat:
Tutaj ewidentnie jest kiepskie, w nowych filmach oświetlenie zdecydowanie działa na korzyść. A nowe makijaże w realu wyglądają pewnie tak jak na tym starym filmie. Moim zdaniem pięknie tu wygląda ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
Edytowane przez cattt Czas edycji: 2014-05-27 o 14:13 |
||
|
|
|
#2529 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam babcię_miecia, coś mi się z cytatami pokićkało i włożyłam swoje słowa w babci_miecia usta
|
|
|
|
#2530 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
albo może i więcej.Bez makijażu wygląda naprawdę ładnie.Odkąd zaczęła pracować dla Benefit zaczęła też wszystkiego nakładać więcej i więcej |
|
|
|
|
#2531 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
http://1.bp.blogspot.com/-UkKZyrhZ4g...0/IMG_2443.JPG
wydało mi się to niesmaczne, miałam tego nie wklejać, ale wklejam
|
|
|
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olga hahaha
|
|
#2533 |
|
Raczkowanie
|
A co powiecie na to:
https://www.youtube.com/watch?v=GL_iDPd625Y , wg mnie dziewczyna jest tak ładna że zupełnie bez sensu nakłada na twarz tyle tego, co więcej uważam że lepiej jej bez makijażu. W ogóle jest taka tendencja na juciubie, żeby się zatapetować na amen, nikt już nie ogląda lisy eldridge
|
|
|
|
#2534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2536 |
|
Zadomowienie
|
Może operator? Albo DiDżi?
![]() Bujne, nie ma co.
|
|
#2537 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, śledzi któraś z Was Annę Saccone? Jakoś ostatnio kliknął mi się ich filmik a tam wieści, że się do Anglii przeprowadzają
czyżby chcieli się żutubowo rozwijać, czy jakiś inny tego powód jest?
|
#2538 |
|
Konto usunięte
|
https://www.youtube.com/watch?v=sgf_STnOHgM teraz każdy film Stylizacje będzie z nim?
zaczyna mi się to kojarzyć z celebrytami, którzy na początku swoich związków są wszędzie razem, tacy zakochani i najszczęśliwsi, a potem okazuje się, że znowu są prawdziwie zakochani w kimś innym, a byłych obrzucają błotem...
|
|
|
|
#2539 |
|
Mrs Mrau
|
Stylizacje i DG - Boyfriend does my haul
![]() czyli teraz każdy filmik będą razem robić + cyckami o obiektyw
Edytowane przez cattt Czas edycji: 2014-05-27 o 15:01 |
|
|
|
#2540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ooo jak Hania mieszka blisko
|
|
#2541 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ostatnio mialam taka refleksje ogladajac sobie filmiki Julielovesmac07 jak doszlam do tego filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=QnjaBa3dGew i stwierdzilam, ze ta jej propozycja jest ciekawa, prosta, ale jednoczesnie interesujaca, na zasadzie, ze wywoluje mysl "o, fajna sztuczka, moze tez cos takiego wyprobuje" (chodzi mi o cieniowanie na oczach roznymi produktami w kremie i "zastygajacymi"). Przypomnialo mi sie wtedy, ze np Lisa Eldrige ma taki fajny filmik o tym jak zrobic smokey w 3 minuty i ten sposob juz kilka razy wykorzystywalam. No a wlasnie Maxi, Katosu, Hania, Zmalowana maja makijaze zawsze bardzo podobne, skomplikowane (nie dla mnie malujacej sie w 10 minut np) i no czesto jednak tapetujace twarz. Zawsze jest to samo, bazowy cien, jasniejszy, potem ciemniejszy, srednio ciemny w zalamanie, najciemniejszy w kacik, kolor na dolnej lini.... Zmieniaja sie tylko kolory. Przeciez makijaz to nie tylko oczy, ale tez roz, szminka, brwi. Brakuje mi wlasnie takich filmikow jak np. https://www.youtube.com/watch?v=vg6GZisIOYs Dobra, rozpisalam sie, a to moj pierwszy wpis u Was (podczytuje od kilku watkow . Ale tak mnie zmotywowalo to akurat, ze ostatnio mialam podobne przemyslenia Wiec mowie dziendobry
|
|
#2542 |
|
Konto usunięte
|
na początku wydawało mi się to urocze (związek DG i Karola), ale teraz... porażka
|
|
|
|
#2543 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2544 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
Podoba mi się niej minimalizm i to,że się nie pieści z tym wszystkim. Nie koloryzuje,nie jest schematyczna i nie zajmuje jej to wszystko wieki. |
|
|
|
|
#2545 |
|
Konto usunięte
|
Lubię Lisę, tak samo jak duet Pixiwoo
A odnośnie Karolajny to czekam na jakiś wywiad w DD TVN razem z DG - chłopak w podobnym wieku do mnie (jestem rocznikiem '92 on też czy już '93?) a zachowuje się jak 14 latek, Karolina z resztą nie lepiej. Rozumiem być wyluzowanym, ale luz na siłę i `ale jestem zabawnaaaaa` to do mnie nie przemawia.
|
|
|
|
#2546 |
|
Konto usunięte
|
gimbusiarnia też afiszuje się po fejsach i tramwajach ze swoją miłością, dla mnie to bardzo podobny poziom. Już sama nie wiem czy to celowe ze strony Karoliny, żeby wpasować się w gusta odbiorców czy ona ma po prostu taką mentalność. W każdym razie, ja filmiki z tym żenującym hajjutubersem omijam z daleka, niestrawne to.
|
|
|
|
#2547 |
|
Konto usunięte
|
Nissiax biega https://www.youtube.com/watch?v=xx5mMJxcRqI
|
|
|
|
#2548 |
|
Konto usunięte
|
Gabrielka, nie tnij tak filmów, co 5 sekund cięcie.
|
|
|
|
#2549 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2550 | |
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

zaczyna mi się to kojarzyć z celebrytami, którzy na początku swoich związków są wszędzie razem, tacy zakochani i najszczęśliwsi, a potem okazuje się, że znowu są prawdziwie zakochani w kimś innym, a byłych obrzucają błotem...