|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Za wcześnie pochwaliłam się z tą nogą, że ok, teraz dopiero napierdziela tak, że po domu boso łażę, bo nawet kapeć mnie uciska w obtarte miejsca
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-05-26 o 21:11 |
|
|
|
#4532 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i nie mogę z białkiem szaleć, bo nereczki mam kruche Muszę organizm karmić węglem Inaczej mam zejście. ![]() Cytat:
2. ![]() Cytat:
Raczej nie z głodu, czegoś niedobór lub hormo. Podobno wydzielanie jakiegoś hormonu przed @ a spadek żeńskich działą migrenogennie, więc jeśli masz huśtawkę hormo to może to powód. 2. No nie jest lekko 3.Tak samo ostatnio dumam nad tym. Jeszcze 10 lat temu myśleliśmy ze choroby dotykają innych, nei nas, my jesteśmy neizniszczalni, młodzi, wieczni. Chorowac będziemy lub nie na starość. W ogóle, jakie zmiany ciśnienia, bóle głowy, omdlenia, jak miałąm 18 lat nei wiedziałam co to zmiana ciśnienia, niż wyż, eeech marność. Ta biologia jest jednak górą Cytat:
Ostropest jak oczyści to i pewnie wyrzut zewnętrzny będzie. Ad śniadań - ależ uwierzę, ludzie tak mają. Sama też w miarę monotonnie. Jajka kocham na sniadanie. Ale nie 7x7. Kromeczki z masłem i pomidorcem to było to. Na słodko nie lubię i nie polubię. ![]() Kurcze, kieeeedy? bo widziałam coś ale nie mam fejsa? Jaki dzięń? Może bym się zmieściła ?????????????????? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-26 o 21:24 |
||||
|
|
|
#4533 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
-sobota najbliższa 15-20 Choooodź!!!
|
|
#4534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No aaaaaaale może solenizantka zmieni plany? you never know ![]() urcze jak kameralnie ![]() Ale tak rezerwować krzesło i się nie pojawić - lipa, wstyd i hańba. Na spontana w razie logistycznego cudu - nie ma szans bo miejsc brak Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-26 o 22:12 |
||
|
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oł noołłł, a ja już mam plany, za późno informacja się pojawiła |
|
|
|
|
#4536 |
|
|
Ej, no weźcie, ja też już miałam plany...
Na dodatek w piątek mam pochlajparty, a rano trzeba wstać na pociąg...
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale od kilku miechów mam zapis w kalendarzu, i przyjaciółka dzwoniła potwierdzić w ubiegły weekend, i nie uwierzysz, ale cisnęłam ją eeeej po co na co czekać spotkajmy się w ten weekend (ubiegły) i logistycznie innym pasiło, za wyjątkeim głównej zainteresowanej bo szła na panieński także no słąbo się wykręcić
|
|
|
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pomyślę jeszcze nad teleportem ![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
#4539 |
|
|
No! To kombinować! :-D
A ja już na przystanku, radosne oczekiwanie -przyjedzie? Nie przyjedzie? W sumie dzisiaj, to już sama nie wiem, która opcja lepsza, bo ulubiona koleżanka ma "37,2 i tak bardzo źle się czuje", że postanowiła wziąć zwolnienie do końca tygodnia. Ostatniego tygodnia miesiąca, co oznacza, że czarna doopa, to mało. Gdybyśmy były w komplecie i tak byśmy musiały siedzieć po godzinach, a teraz -nawet nie chce mi się o tym myśleć... ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ---------- Otóż autobus nie przyjechał. Także pracka od 7 mnie czeka. Mam nadzieję, że z pociągami będę miała więcej szczęścia
|
#4540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mursz z tym autobusem u Ciebie to jakieś jaja kosmiczne, toż jego więcej nie ma niż jest
![]() spóźnione najlepszego dla wszystkich barowych mateczek i nikt mnie nie obśmiał w barze z okazji foty u góry strony
|
|
#4541 |
|
Piers do przodu
|
Skarbie no w życiu, ja wzdycham z zazdrości cały czas ...
Miłego
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
boś ładnie wyszła
![]() Cudo! Muszę jechać na Słowenię https://www.google.pl/search?q=Predj...w=1280&bih=697
|
#4543 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł snad zgagulca
Cytat:
2 Byłam wczoraj u mojej ukochanej Pani dr w sprawie cholesteru, Powiedziała mi że mam się nie martwić i tak też zrobię Dostałam miesięczną kurację na zgagulca bo mnie morduje i zobaczymy... 3 2.6 to słaby wynik ja ma teraz 2.1 i jest to źle dostałam większą dawkę leków. W naszym ( nie wiem ile masz lat ... ) wieku najlepiej żeby było 1 i poniżej... No i ta Wit D endo powiedział że jet ważna dla tarczycy i ma wpływ na nią kazał suplementować przewlekle czyli cały czas...A czy ona wzrosła skontrolować po roku . Dodatkowo podobno wit D sprzyja chuściu wiec może sobie zrób jej poziom... 4 rozgrzeszam Cię z opalania moja klata nie opalana i też w paski. To raczej grawitacja ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
2 to zależy od czego te mdłości ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
2 Nic nie wiem o GOT mam zaległości w oglądaniu ... ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#4544 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Neurolog powiedział że z tabsów słabo się wchłania... ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Prześlij jej uściska ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
Ja już na swój przestaję narzekać bo poddał się bańkom, ćwiczeniom i diecie. Jest coraz lepiej i niech tak dalej idzie 3 tarczyca tak, 2 jest w środku normy ale jest jeszcze coś takiego jak norma wiekowa ( tak mój endo mówi) Jak dla kobiety w moim wieku powinno być 1 i mniej. Zresztą pół roku temu tsh było 0,5 i cholester ,trój w górnej granicy normy... Po pół roku i po ograniczeniach dietowych ( bo uznałam że górna granica cholesteru to i tak dużo) tsh jest 2,1 cholester i trój ponad normę, rano gęba opuchnięta, obrączki nie mogę zdjąć z palca.... Wątroby nie badałam ale jak to sprawdzić przez próby wątrobowe? .Może i być to rodzinne ale do końca nie wiem na 100 %... A jak to jest rodzinne to co to oznacza że cholester nie odkłada się w żyłach??? Żółtego sera nie jem prawie wcale może raz na 2 tyg( zauważyłam że jest sprzymierzeńcem migreny), masła też nie jem... ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
Przyjemność trza okupić bólem
|
|||||
|
|
|
#4545 |
|
Nindżopesz
|
Jadam raz na dwa-trzy dni kromeczkę to mnie nie utuczy
![]() Już machnęłam ręką na koncepcję, za dużo kombinowania, nieznany efekt. 1. 2. różnie, raz razową a raz jakąś tam smakową np. pizzową albo cebulową. Ale nawet nie sprawdzam składu ani kalorii bo jak wspomniałam jadam kromkę raz na kilka dni. |
|
|
|
#4546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Z Jo Malone jest jeden super zapach tylko zapomłam jak się nazywa ![]() Ale dlaczego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będziesz miała zmarchy ![]() Rzucie migdałów pomaga ![]() Jak, gdzie, które ![]() Snad pracuni
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to już wiem że przez @ co nie umniejsza faktu że jak mnie to złapie w środkach komunikacji miejskiej to jest słabo... Od siebie czyli z własnego doświadczenia dodam niedobór magnezu wapnia wit B12 , hiperprolaktynemia 2 To jedz na śniadanie to co lubisz ... Czemu nie? 3 No właśnie tak to jest człek zniszczalny jest niestety. A jak jest tak jak u mnie że co wizyta to diagnoza poparta słowami że to już na podłożu ... o tu zapomniałam ja oni to fachowo nazywają no ...ale chodzi o to że to już starość ...
|
|
|
|
|
#4548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko u mnie to rodzinne ile bym nie ćwiczyła, to fałdka nad pępkiem i duża o wiele większa pod pępkiem są Co do spania w staniku, to już od roku śpię, bo podobno cycki się tak nie gniotą i skóa nie rozciąga, jak bez Cytat:
|
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Jak obiłaś kostkę lub kolano warto zawinąć je bandażem elastycznym .. |
|
|
|
|
#4550 | |||||
|
Mother of Cats
|
Znad coraz realniejszej współpracy z nowym zleceniodawcą
Cytat:
Cytat:
Tym podobne podstawowe badania powychodziły w normie kilka m-cy temu, cionsza wykluczona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zwykły człowiek nie ma szans się zorientować sam i przypuszczalnie - tak jak ja do tej pory - ufa wydrukom z laboratorium...
|
|||||
|
|
|
#4551 | |||||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A na kadzidlane warsztaty z Sabb w Krakowie w czerwcu przyjedziecie ktoś? Sabb fajna, kadzidła fajne, to jak? ![]() Co przegapiłam? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie, nie cionsza Cytat:
Oby u mnie się wchłaniała, nie chcę zastrzyków Serio? Bo znów zaczynamy szukać domu dla tych dwóch kotek po mamie M. Są kochane, ale nie wyrabiamy logistycznie, zwłaszcza w związku z potrzebą jednoczesnego remontu mieszkania w B. + pracy w sumie wsio ryba gdzie, ale zajmującej trochę czasu + studiów w Krk ![]() O! Dobrze wiedzieć Potrzebuję bluzki (T-shirta, topu - jak zwał, tak zwał) bawełnianej (lub z minimalnymi domieszkami), czarnej, bez nadruków, wzorków, koronek itp., z krótkim rękawem i dekoltem odkrywającym niewiele więcej niż obojczyki. Ot, bazowe coś, co pasuje do niemal wszystkiego. Obeszłam 4 sklepy i nie znalazłam. (A nie: znalazłam w C&A, tylko że najmniejszy ichni rozmiar, czyli XS, wisiał na mnie, a przecież chudzinka nie jestem
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-05-27 o 15:33 |
|||||||
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
i końca nie widaćale zastawiłam pułapki, a właściwie przynęty ![]() nie nadrobię nesko chyba jesteś jakąś moją zaginioną siostrą , b. podobne schorzenia mamy ![]() a właśnie, masz też może zespół/objaw Rayno?
|
|
#4553 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Dostałam z wizażu odżywkę Fructisa do testów, przesyłka niepodpisana, już myślałam, że przez pomyłkę mi cos z allegro na domowy adres wysłali- mąż odebrał, byłaby wtopa
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4555 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4556 | |||
|
Zakorzenienie
|
no bo piknie wyszłaś więc nie ma czego obśmiewać ![]() Cytat:
tylko żeby data mi spasowała tym razem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znowu poszukuję kogoś kto za mnie posprząta
|
|||
|
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo
za pierwszym razem wyprodukowałam se pęcherze na pientach, ale to dlatego, że włożyłam je rozchełstane ![]() ad1. no wiem ad2. no dobra, ale Ty zbierasz ślimaki ![]() i w sumie to fajna robota, tylko moja struna grzbietowa protestuje
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-05-27 o 18:50 |
|
|
|
#4558 |
|
|
Po 11 godzinach w pracy, czuję się, jakby mnie ktoś wyżął, ale zapomniał wyprać... Nie wiem, po co przyszłam na węgierski, będę tylko statystyki ilościowe poprawiać...
|
#4559 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Kryste panie nie zauważyłam
Wiesz ja z tych co to nie widzą lasu bo im drzewa zasłaniają sooory nie patrzam na reklamy w ogóle Aleś dziewka muoda ![]() Cytat:
Za to chuopinowi podsunę, on wcina ten śmierdzący tektur (ja jestem ciężki przypadek ) 2. mam 33 latka Zgadza się To już wiem, dziękuję 3. heh, jak nie urok ... 4. To też grawi i braki kolagenowe wiekowe co trzymajo szysko w ryzach booooosz ale się sypiemy Cytat:
Nieciekawie, brzmi niepkojąco 2. Ja dlategoż zrezygnowałam na jakiś czas z przyjemności rolkowania Cytat:
2. No bo jak jem co lubię to nie chuuuudnę Cytat:
Kpina jakaś i farsa. 2. Ja bym chciała bo Ty fajna
|
||||
|
|
|
#4560 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

Paluszki krabowe z awokado, kiełbachę lub jajo z macą (maca to nie chleeeb), brokuły + szynkę + oliwki itp. z pesto, zupki miso, jabłka... i sama nie wiem co jeszcze, jakoś w kółko to samo.
No i nie mogę z białkiem szaleć, bo nereczki mam kruche
Inaczej mam zejście. 
Na nast. wizytę pójdę z karteczką
W całym życiu miałam tak całe 3 razy, a od 1,5 m-ca średnio raz na tydzień.

no, może nie w 100% to samo, bo są małe wariacje na temat, ale bazą są płatki gryczane na wodzie plus dodatki - ale na słodko, nie wytrawnie... i wcale mi się nie nudzi 

ale pomyślę jeszcze nad teleportem 
Muszę jechać na Słowenię
rozgrzeszam Cię z opalania moja klata nie opalana i też w paski. To raczej grawitacja
zrobić badania.
Co na to endo? Nie skomentował/a?

ale moja znajoma opisywała właśnie b.podobne objawy przy niskim ciśnieniu. Bo rozumiem, że cukier i tym podobne podstawowe badania zrobiłaś?

Za to chuopinowi podsunę, on wcina ten śmierdzący tektur