Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XX - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-27, 16:52   #1291
martaakow
Zakorzenienie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XX

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Pokaż wiadomość
Wolałabym robić za tą złą w wirtualnej rzeczywistości, która ma niewiele wspólnego z życiem realnym, niż przez pół roku chodzić i histeryzować, że mam straszne włosy i się źle czuć
A moim zdaniem warto po prostu przestać się mazać i marudzić na każdym kroku. O ile dobrze pamiętam, Imp, jesteś mniej więcej w moim wieku, a czasem zdaje się, jakbyś miała 15 lat.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 16:56   #1292
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
A moim zdaniem warto po prostu przestać się mazać i marudzić na każdym kroku. O ile dobrze pamiętam, Imp, jesteś mniej więcej w moim wieku, a czasem zdaje się, jakbyś miała 15 lat.
Cóż.. staram się nad tym pracować, ale mi to nie wychodzi. Nigdy tego nie ukrywałam, Mogłabym udawać jaka to jestem opanowaną optymistką i wszystko mnie cieszy. Nie jest tak, więc nie będą udawać. Jak mi coś nie pasuje to o tym mówię. Zważając na to, że nie pasuje mi prawie nic to i marudzę dużo. Taki już mój urok.
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 16:59   #1293
201605161428
Konto usunięte

Cytat:
W osiedlowych małych sklepach kosmetycznych.
Dzięki za radę, przejdę się jeszcze dziś

Cytat:
Wiesz... dzięki temu wątkowi nauczyłam się o włosy dbać, dziewczyny zawsze doradzały mi dobrze, więc im ufam i mimo, że przekonana nie byłam to skoro 10 osób mówi mi, że tak będzie lepiej to chyba coś w tym racji jest. Spodziewałam się wielkiego boom po cieniowaniu o którym mówią, a tu boom nie ma, tak jak się spodziewałam.
Wiem, ale jak widać jesteś żywym przykładem, że nawet jeśli coś nam super pasuje (te włosy są naprawdę lepsze) to jeśli sami nie mamy do tego przekonania, to i tak będzie kicha.

Cytat:
A to nie wiem, za krótko jestem, aby wiedzieć kto tu jaki jest

Swoją drogą mnie tak miesiąc temu nieszczęśnie ciachnęli, tez marudziłam i co? Jestem dzisiaj w pełni w nich zadowolona, jak mi minął pierwszy szok

Edytowane przez 201605161428
Czas edycji: 2014-05-27 o 17:00
201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 17:10   #1294
Martek_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Milena_ 798 Pokaż wiadomość
miałam wstawić włosy więc wstawiam.
Co prawda na 3 dzien ale są
Matuchno kochana Przepiękne!

Cytat:
Napisane przez cassie91910 Pokaż wiadomość
Co myślicie o moich włosach ujada w tłumie?
Jasne, że ujdą! I kolor fajny

Tak bardzo kusi mnie blond...

Cytat:
Napisane przez olkens03 Pokaż wiadomość
moje włosy po myciu są piękne, odżywione, a po 5-6 godzinach juz nic się nie da z nimi zrobić...
To może świadczyć o za małym zabezpieczeniu przed utratą wilgoci po umyciu.

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Wybaczcie jakość zdjęcia
Ogonek z czasem do podcięcia, ale poza tym... Jest pięknie Włosy leciutkie, pięknie zakręcone (a nie pogięte). Baaaardzo mi się podoba

Cytat:

Cieszę się, że Ci się podoba, ale to już nie są moje włosy
Oczywiście, że to Twoje włosy - tylko inaczej ścięte, według mnie lepiej układające się. Stanowczo przesadzasz .

Cytat:
A mi się to właśnie podobało, że miałam włosy na całych plecach.. wolałam żeby było widać je a nie mnie. Są zdecydowanie ładniejsze
Ich gęstość i powierzchnia wzbudzała zachwyt i zainteresowanie, czymś się wyróżniałam. Teraz mam włosy jak każda inna kręconowłosa.
Trochę to przykre Imp. Chodzi o to, że wolisz żeby było widać włosy a nie Ciebie.. Zakrywasz się pod płaszczem fajnych kłaków. Teraz już się nie ukryjesz Myślę, że to bardzo dobry krok w stronę większej akceptacji samej siebie. Same włosy układają się naprawdę ok.
Stary 2014-05-27, 17:14   #1295
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martek_ Pokaż wiadomość
Trochę to przykre Imp. Chodzi o to, że wolisz żeby było widać włosy a nie Ciebie.. Zakrywasz się pod płaszczem fajnych kłaków. Teraz już się nie ukryjesz Myślę, że to bardzo dobry krok w stronę większej akceptacji samej siebie. Same włosy układają się naprawdę ok.
Niech tylko trochę urosną a znów się za nimi ukryję
Stary 2014-05-27, 17:19   #1296
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Dupa a nie szau. Nie było go i nie będzie z tego co widzę.
Jest źle. Nie podoba mi się w ogóle. Ta ostatnia warstwa jest tak cienka, że wygląda to jak jakaś firanka na całej reszcie. Dodatkowo to V wygląda strasznie. Chce mi się płakać i mam ochotę ściąć do ramion :/ wcześniej były takie gęste, znacznie lepiej wyglądały. Teraz mam wrażenie jakby mi trzy włosy zostały.
Jednym słowem porażka Zobaczcie same z resztą

Wybaczcie jakość zdjęcia

Wyglądają teraz o niebo lepiej! Super!
Ale więcej nie powiem, bo marudzisz i mnie denerwujesz
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 17:20   #1297
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Wyglądają teraz o niebo lepiej! Super!
Ale więcej nie powiem, bo marudzisz i mnie denerwujesz
Jak zawsze
Dzięki
Stary 2014-05-27, 17:22   #1298
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Jak zawsze
Dzięki
Jak zawsze kiedy ględzisz
Ale serio uwierz nam, że wyglądają teraz o wiele wiele lepiej
Stary 2014-05-27, 17:23   #1299
8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82
Konto usunięte

Cytat:
Ich gęstość i powierzchnia wzbudzała zachwyt i zainteresowanie, czymś się wyróżniałam. Teraz mam włosy jak każda inna kręconowłosa.
Poczułam się tak szaro i niewyróżniająco z tłumu .
Cytat:
Ścięłam, bo mi wkręciłyście, że będzie lepiej. Od początku mówiłam, że nie chce tych warstw mówiłam, ze chcę takie, ale bez cieniowania. Mówiłam, że chce skręt wyżej, ale mówiłam, że nie czuję się przekonana co do tego, bo wiedziałam, że będzie tak jak teraz, że nawet w lustro nie patrzę, bo mnie skręca, patrzę na zdjęcia sprzed tygodnia i wyję
To jak nie chciałaś wartw to po co ścinałaś? Nie ogarniam.
To twoje włosy, a nie osób z wątku.
Na innym wątku ktoś też mi warstwy proponował i wcale nie polecialam ich ścinać.

Bym ścięła ogonek i nie rozpaczała. Włosy nie ręka odrosną. Poza tym z tego co kojarzę rozjaśniałaś je i dobrze im zrobiło te podcięcie.
8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 17:24   #1300
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Jak zawsze kiedy ględzisz
Ale serio uwierz nam, że wyglądają teraz o wiele wiele lepiej
No już nie ględzę, nic nie mówię
Po prostu źle się czuję, bo ich nie czuję, że tak powiem. może minie
Stary 2014-05-27, 17:25   #1301
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Milena może wrzucisz jeszcze jakieś zdjęcia swoich włosów mimo ogromnej zazdrości chociaż bym popaczyła
Stary 2014-05-27, 17:27   #1302
Imperfecta
Zakorzenienie

[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;46632123]To jak nie chciałaś wartw to po co ścinałaś? Nie ogarniam.
To twoje włosy, a nie osób z wątku.
Na innym wątku ktoś też mi warstwy proponował i wcale nie polecialam ich ścinać.

Bym ścięła ogonek i nie rozpaczała. Włosy nie ręka odrosną. Poza tym z tego co kojarzę rozjaśniałaś je i dobrze im zrobiło te podcięcie.[/QUOTE]
Bo miałam nadzieję, że skręt mi się podniesie i będą ładniejsze
Stary 2014-05-27, 17:30   #1303
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
No już nie ględzę, nic nie mówię
Po prostu źle się czuję, bo ich nie czuję, że tak powiem. może minie
Przyzwyczaisz się do tego, że jest ich mniej coś za coś, wcześniej miałaś fajne włosy z dużą objętością, ale teraz masz piękne loczki i jestem przekonana, że wszystkim będą się bardziej podobały, może jak usłyszysz kilka komplementów od znajomych to się sama przekonasz
Stary 2014-05-27, 17:30   #1304
Konto usunięte

Cytat:
Co prawda na 3 dzien ale są robione chłopa telefonem dlatego kolor przekłamany niestety i wybaczcie te białą twarz jakoś nie wyglądam wyjściowo żeby się pokazac
Chcę takie długie . Z moim skrętem to sobie jeszcze poczekam.
8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 17:30   #1305
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Żyję. Mam włosy nawet. Wrzucam na świeżo. Pani wysuszyła z dyfuzorem, ale zdecydowanie przesadziła z ilością żelu a ja nie zdążyłam go odgnieść
Poszło dość dużo, ale w sumie się cieszę bo i głowę mam lżejszą i nie mam takich smętnie wiszących końców, chyba naprawdę były zniszczone niby są warstwy, bo i czuję różnice w długości dotykając włosów no i faktycznie nie mogę sobie ich dać tyle do przodu co wcześniej, ale hm... u mnie to jakoś nie wygląda jak u Was no nic, fota
Mam ochotę je umyć już, natychmiast i zrobić po swojemu

A ja widzę warstwy
Faktycznie żelu Ci nawaliła, pewnie na suchawe jeszcze
Czekam na stylizację po Twojemu

Cytat:
Wiem, też to widzę właśnie, za bardzo w V no nic, poprawimy kiedyś
Też miałam V kiedyś, sama obcięłam ogon

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Pokaż wiadomość

Imperfecta cięcie fajne ale widać, że coś za dużo nawaliła bo takie sucharkowate są

Wrzucam po dłuższej przerwie i swoje kłaczki na wyjeździe - zdjęcie nie włosowe ale widać kolorek (mój blondzik) nie ma mi kto zrobić zdjęcia normalnego (TŻ nie mogę się doprosić)
Piękne włoski i piękna Ty

Cytat:
Napisane przez iwonsia01 Pokaż wiadomość
Imperfecta oczami wyobraźni widzę już jak rano będą cudnie wyglądać Też pierwsze co robię jak wracam od fryzjera to głowa pod kran;D Często po tych ich stylizacjach wstydzę się iść przez miasto do domu w tym co mi robią
Dokładnie, ja też od razu głowa pod kran po powrocie od fryzjera

Cytat:
Napisane przez wikaa24 Pokaż wiadomość
Nie dam rady Was nadrobić skubane
już jedną nogą u fryzjera, na szczęście schły wczoraj z żelem z 3 godziny, u Was też żel aż tak bardzo wydłuża czas schnięcia?
Alterra Granat szału nie robi, nie pachnie szałowo... średnio się lubimy :x
Piękne są U mnie też żel wydłuża bardzo wysychanie, ale przeważnie suszę z dyfuzorem.

Cytat:
Dokładnie na podsuszone dawała i to nie żałowała sobie. Zaraz oleju rzucę trochę na noc. Nie wiem tylko czy arachidowy czy krokoszowy czy lniany, czy może łopianowy z olejkiem arganowym
Krokosza, krokosza im daj

Cytat:
Napisane przez wega1993 Pokaż wiadomość
no to chwalę się. Nie mogę się przyzwyczaić do tej długości. Jak odrosną, będzie łatwiej je stylizować, bo jak na razie to wszystko co moge w tej kwestii zrobić.. Jeden bok oczywiście musi zawijać się pod spód
Ale się słodko zawijają z jednej strony, bardzo przyjemna fryzurka

Cytat:
Co prawda na 3 dzien ale są robione chłopa telefonem dlatego kolor przekłamany niestety i wybaczcie te białą twarz jakoś nie wyglądam wyjściowo żeby się pokazac
A idź mi z tymi pięknościami a sio

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Pokaż wiadomość

Pojęcia nie mam. Moje włosy potrafią zmieniać całkowicie, fakturę i kształt.
Pomiędzy tymi fotkami jest tylko 2 tyg różnicy, gdzie były myte tylko. Na jednym mocne i grube - na drugim fruwająca pióra od olei wolę maski, po olejach mam jakąś lipę na głowie. Myślicie, że to jakaś ekstremalnie wysoka porowatość? bo one sa czasem jakby cienkie, czasem grube, zupełnie inny skręt, nie ogarniam ;D dodam że przed fasrbowaniem miały stałą fakturę, nie zmieniały się az tak mimo użytkowania jednego szamponu i odżywy, zawsze były takie same.
Nie powiedziałabym, że są ekstremalnie porowate, po prostu loczki i lubią się suszyć i spuszyć
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 17:31   #1306
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Przyzwyczaisz się do tego, że jest ich mniej coś za coś, wcześniej miałaś fajne włosy z dużą objętością, ale teraz masz piękne loczki i jestem przekonana, że wszystkim będą się bardziej podobały, może jak usłyszysz kilka komplementów od znajomych to się sama przekonasz
Wszyscy mówią, że jest lepiej może ja ślepa jestem? Nie wiem już bym miała jakieś normalne włosy i normalny mózg to by problemu nie było
Stary 2014-05-27, 17:31   #1307
Joanku
Zadomowienie

Cytat:
Bo miałam nadzieję, że skręt mi się podniesie i będą ładniejsze
no i tak właśnie się stało! fajnie byłoby mieć 20 centymetrów w kucyku i super ekstra loki ale to marzenie... (większości z nas podejrzewam)
jak masz to masz to musisz wydobyć to co z Twojego włosia się da..
I wydobyłaś.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Joanku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 17:34   #1308
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanku Pokaż wiadomość
no i tak właśnie się stało! fajnie byłoby mieć 20 centymetrów w kucyku i super ekstra loki ale to marzenie... (większości z nas podejrzewam)
jak masz to masz to musisz wydobyć to co z Twojego włosia się da..
I wydobyłaś.
I na pewno nie wyglądają smętnie, jakby tak wisiały byle jak przez przypadek?
Stary 2014-05-27, 17:46   #1309
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie mysi blond zaraz po czerni to jest najpiękniejszy kolor włosów, a dodam że blondów ogółem.. nie lubię, to jest jedyny odcień który kocham ;D
Mysie blondy są fajne Sama mam taki, nigdy nie farbowany, co wzbudza wielkie zdziwienie moich koleżanek. Ale to ja go lubię i mi się ma podobać, a nie komuś

Cytat:
Napisane przez affbe Pokaż wiadomość
tak znajduję czas moja pielegnacja zajmuje mi moze z 5minut czasu, wlosy mam zdrowe , wiec nie musze az tak kombinować
kręconych nie mam tylko falowane ;D
a czesac chcialabym po to zeby nie byly poplątane , bo takowe mam po umyciu i zdjeciu recznika ... nie wyobrazam sobie takiego poplątania stylizować , a to cos zlego? rozumiem ze po wystilizowaniu wlosow powinnam ich juz nie ruszac , no ale przed?
Ja mokre z odżywką bs rozczesuję grzebieniem
A c do trików odnośnie stylizacji, zobacz u mnie na blogu, jest cały temat, jak stylizuję włosy krok po kroku:
http://recenzjekosmetykowpolskich.bl...-po-kroku.html

Cytat:
Napisane przez cassie91910 Pokaż wiadomość
Wczoraj pierwszy raz dodałam miodu do pomarańczowej maski z Biovaxa i od teraz kocham miód na włosy <3

Moje włosy wyglądały tak: Załącznik 5693327

(Mam nadzieje, że format zdjęcia jest w porządku)

Nie pozbyłam sie jeszcze puszenia, ale głownie chodzę w związanych włosach w kucyk i wtedy włosy sie ładnie układają. Poza tym nawilżam je intensywnie i czekam na odzywki b/s.

Co myślicie o moich włosach ujada w tłumie?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
A ja się z miodkiem nie lubię, puszy mnie brzydal

Cytat:
Napisane przez wicherek1989 Pokaż wiadomość
Wczoraj, całodniowe
Nadal bardzo je lubię

Cytat:

Muszę zmyć maskę, ale to zaraz, bo póki co wychodzę z szoku, bo macocha zrobiła test i wyszedł pozytywny. Wychodzi na to, że ja stara dzida będę miała rodzeństwo
Ale fajnie

Cytat:
Jest źle. Nie podoba mi się w ogóle. Ta ostatnia warstwa jest tak cienka, że wygląda to jak jakaś firanka na całej reszcie. Dodatkowo to V wygląda strasznie. Chce mi się płakać i mam ochotę ściąć do ramion :/ wcześniej były takie gęste, znacznie lepiej wyglądały. Teraz mam wrażenie jakby mi trzy włosy zostały.

Wybaczcie jakość zdjęcia

Musisz się przyzwyczaić kochana, przy cięciu warstwowym tak jest No i pamiętaj, żeby teraz na te końcówki nakładać nieco mniej maski i odżywki czy żelu, bo to był mój początkowy błąd przy myciu po warstwowym cięciu. Przez to były często obciążone.
Ogonek być ciachnęła, ja sama sobie ciachnęłam, bo też mnie denerwował Jest fajnie, mam wrażenie, że już kręci się nieco lepiej, a będzie prawdopodobnie z czasem jeszcze fajnie, jak u mnie.

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Pokaż wiadomość

Powiedzcie mi: gdzie dostanę joanne odżywka len i rumianek? Przeszłam hebe, rossmana i super pharm i nigdzie nie ma!
U mnie w kioskach w mieście są, albo w małych drogeryjkach

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Wszyscy mówią, że jest lepiej może ja ślepa jestem? Nie wiem już bym miała jakieś normalne włosy i normalny mózg to by problemu nie było
No mówię Ci, odstaw ten gluten, to myślenie powinno się poprawić
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 17:56   #1310
Imperfecta
Zakorzenienie

Kasiu, będę pamiętać z tą odżywką dziękuję z glutenem jeszcze pomyślę
Stary 2014-05-27, 18:16   #1311
Aziddee
Zadomowienie

Cytat:
[A mi się to właśnie podobało, że miałam włosy na całych plecach.. wolałam żeby było widać je a nie mnie. Są zdecydowanie ładniejsze
Tak rozgryzłaś nas. To był spisek, żeby Twoje włosy dało się wpasować w szeregi szarej masy zwykłych kręconowłosych

Ale pierdzielisz

Cytat:
Milena może wrzucisz jeszcze jakieś zdjęcia swoich włosów mimo ogromnej zazdrości chociaż bym popaczyła
Podpisuję się Tylko weź swój telefon, bo Twój tż to jakimś marnym sprzętem operuje
Stary 2014-05-27, 18:19   #1312
Konto usunięte

Moje włosy na drugi dzień.

Ostatnio mało z nimi robię, znaczy to co zawsze i wyglądają podobnie. Nawet suszarki mi sie nie chce wyciągać. A do reanimacji spryskam trochę psikaczem, czasem trochę żelu. No i mogą wyglądać na trochę podniecione, bo trochę je w kucyku nosiłam. I były reanimowane rano.

Tylko te baby hair Co je przygładzę to stoją.

Edytowane przez 8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82
Czas edycji: 2014-05-27 o 18:21
Stary 2014-05-27, 18:23   #1313
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aziddee Pokaż wiadomość
Tak rozgryzłaś nas. To był spisek, żeby Twoje włosy dało się wpasować w szeregi szarej masy zwykłych kręconowłosych
Wiedziałam

kqq, wyjdź mi stąd z tą objętością

Edytowane przez Imperfecta
Czas edycji: 2014-05-27 o 18:24
Stary 2014-05-27, 18:32   #1314
201708250935
Konto usunięte

Cytat:

Wybaczcie jakość zdjęcia

mi te sie bardziej podobaja zaczely sie pieknie krecic :3 jak urosna to beda boskie taka krecona peleryna na plecach zatrzymaj to ciecie!
201708250935 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 18:38   #1315
bijum
Raczkowanie

Wieki mnie tu nie było, przepraszam Kochane, trochę doby mi brakuje. Ale wchodzę tu i co wdzię? Imp, czy Ty marudzisz na swoje włosy? Jeszcze raz a pojadę do Ciebie i pokażę Ci co to znaczy mieć mało włosów na głowie! Uspokój się natychmiast, są cudowne, piękne są, super się kręcą, będzie jeszcze lepiej, jak się przyzwyczaisz! Najcudowniejsze rudzielce z internetów. <3

Zapiski z życia Włosomaniaczki

58. Moje kosmetyczne dziwactwa i sekrety.

Rozdanie u Bijum!

bijum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 18:44   #1316
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nagomiko Pokaż wiadomość
mi te sie bardziej podobaja zaczely sie pieknie krecic :3 jak urosna to beda boskie taka krecona peleryna na plecach zatrzymaj to ciecie!
Zobaczymy, zobaczmy już niczego nie jestem pewna w tym momencie
Cytat:
Napisane przez bijum Pokaż wiadomość
Wieki mnie tu nie było, przepraszam Kochane, trochę doby mi brakuje. Ale wchodzę tu i co wdzię? Imp, czy Ty marudzisz na swoje włosy? Jeszcze raz a pojadę do Ciebie i pokażę Ci co to znaczy mieć mało włosów na głowie! Uspokój się natychmiast, są cudowne, piękne są, super się kręcą, będzie jeszcze lepiej, jak się przyzwyczaisz! Najcudowniejsze rudzielce z internetów. <3
Aż śmiechłam dziękuję Kochana
Stary 2014-05-27, 18:55   #1317
Klaudenc
Moderator

Imperfecto - prozę przestać marudzić na Twoje piękne włosy bo im się zrobi przykro i jak mnie wkurzysz to przyczepię gpsa do mojego glana po czym wyślę go w Twoją stronę aby dał Ci porządnego kopa motywacyjnego. Lepiej teraz wyglądają, one się muszą po nowym cięciu uleżeć i przyzwyczaić. Poza tym włosy nie ucho - odrosną tak czy siak. I nadal są to moje ukochane forumowe włosiory, wiec nie narzekaj mi tu
Klaudenc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 18:58   #1318
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Imperfecto - prozę przestać marudzić na Twoje piękne włosy bo im się zrobi przykro i jak mnie wkurzysz to przyczepię gpsa do mojego glana po czym wyślę go w Twoją stronę aby dał Ci porządnego kopa motywacyjnego. Lepiej teraz wyglądają, one się muszą po nowym cięciu uleżeć i przyzwyczaić. Poza tym włosy nie ucho - odrosną tak czy siak. I nadal są to moje ukochane forumowe włosiory, wiec nie narzekaj mi tu
Szkoda glana na mnie
No dobra, ja już nic nie mówię. Niech będą jakie są najwyżej będę nosić związane i po sprawie
Stary 2014-05-27, 19:00   #1319
201605161428
Konto usunięte

Dot.: Zniszczone, kręcone włosy

Dostalam joanne w osiedlowym sklepiku, na co nie wpadlabym przez najblizszy rok ^^ Dzieki!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 19:25   #1320
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Szkoda glana na mnie
No dobra, ja już nic nie mówię. Niech będą jakie są najwyżej będę nosić związane i po sprawie
Nie no tylko trochę przesadzasz z tym narzekaniem i to niepotrzebnie włosy to nie wyrocznia przecież, nawet jak Unlike początkowo od fryzjera wróciła niezadowolona to dopatrzyła się mnóstwa plusów i cieszy się nowym wyglądem. A Ty masz zdrowe, mocne włosy, do tego długaśne i zawsze patrzysz na złe strony, mam wrażenie że nie podobają Ci się takimi jakie są
mi teraz leci dużo, ale sobie myślę, że te słabe włosy są wypychane przez nowe i za parę miesięcy będę mieć włosy że szczena opada i będę mogła pozowlić sobie na dłuższą fryzurę i bardzo się cieszę.
Klaudenc jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości