|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17
Aha nie mówiąc jak byłam emo i miałam tłusty brzuch, wisienki na uszach, koraliki barbie na szyi i w ogóle TRAGEDIA, to również kazdy może sobie zobaczyć jeśli chce.
|
|
|
|
#1412 |
|
Konto usunięte
|
chwast[*]
pamiętam jaką nowością były podpaski always z tym niebieskim żelem. olaboga dwie dostałam jako próbkę to MUSIAŁAM dać przyjaciółce jedną i to był prezent |
|
|
|
#1413 |
|
Konto usunięte
|
Byly takie bluzy, co mialy z przodu zwisajace z ramion rekawy jakbys miala zarzucony na ramiona sweter. Kto to wymyslil... I trzeba bylo miec plecak Jansport ale mnie nie bylo stac. Aaaa i te 'hałaty' jeansowe
sukienki na spodnie.
|
|
|
|
#1414 |
|
Konto usunięte
|
wisienki jako motyw przewodni 2007/2008 <3
wisienki na vansach, na uszach (tak, też miałam :d), na bluzce, razem z grochami. grochy tu tam wszędzie :d i wiejskie duże korale najlepiej popisane pisakami :d |
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
ja pamiętam te lekcje w podstawówce o okresie... że niedługo dostaniemy, że tu mamy podpaskę.... JEDNĄ... I ta podpaska to była taka wiksa no tak się wszystkie cieszyłyśmy z niej..
|
|
|
|
#1416 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ron powinien być z hermioną, tylko związek Harry'ego i ginny mi nie pasował, ale tylko autorka miała prawo decydować o losach bohaterów! ;D Cytat:
![]() podejrzewam, że przez to, że mama na siłę wciskała mi okropne, za duże sukienki i kręciła włosy na jakieś paskudne wałki i wyglądałam jak stara maleńka. No, ale według mamy było ok, bo przecież ciuszki były nowe i wyprasowane. Cytat:
![]() ja w gimbazie obcięłam włosy maszynką do golenia. Wycieniowałam je masakrycznie, a później zauważyłam, że reszta dziewczyn zrobiły tak samo. No i oczywiście przeszłam okres bycia rudą, bo przecież chciałam być taaaka oryginalna uwielbiam tę piosenkę, bo tak miło mi się kojarzy pamiętam, jak mama wymownie dała mi 2o zł przed dniem matki "nie żebym chciała jakiś prezent dla siebie", a ja kupiłam sobie ten kalendarz
|
|||
|
|
|
#1417 |
|
Konto usunięte
|
sukienki na spodnie
boże jak ja żałuję że wyrzuciłam te twisty filipinki a zwłaszcza victory i trzynastki - bo te dwa ostatnie to była totalne modowe dno i metr mułu :d krzywdzenie dzieci :d pamiętam jak weszła moda na legginsy, najpierw były takie rajstopowe odcinane przed kostką, to się je nosiło z miniówami i adidasami ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- wyrodna córka co do bluzek brazil, to do nich KONIECZNIE plastikowe bransoletki :d albo kolczyki koła jak kayah. im większe kolczyki tym lepiej. niektóre dziewczyny nosiły takie wielkości koła od traktora :d |
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Co do kolczyków to miałam dwa, jeden wypadł - dziurka zarosła i chodziłam z jednym. I raz kuzynka powiedziała, że wyglądam jak chłopak pedał z tym jednym.
I to mną bardzo wstrząsnęło, od razu poszłam walnąć drugi |
|
|
|
#1419 |
|
Konto usunięte
|
hahaha
ja jak każda durna nastolatka przekłuwałam ucho sama :d takie czasy :d ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- pamiętam że był taki okres gdy rossmann był czymś egzotycznym i wszystko trzeba było kupować w osiedlowym sklepiku który miał podkłady bell z serii "look" - dwa kolory pół szkoły miało pomarańczowe twarze :dddd |
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
ja sama niee, bałam się.
Ale jezu przypomniałam sobie mój 1 związek! Chodziliśmy razem do szkoły, szatnie obok siebie- zagadał do mnie na fotce, później siedziałam na skateparku i się na niego gapiłam, a później próbowałam ciąć się ekierką bo mnie nie kochał |
|
|
|
#1421 |
|
Konto usunięte
|
pamiętam jak zakochałam się w chłopaku, on puścił ściemę że w wakacje jedzie do niemiec na stałe bo jego rodzina się przeprowadza do ojca tak naprawdę jechał do babci do kartuz a ja przyszłam z koleżanką go pożegnać i płakałam że teraz nawet nie będę mogła na niego patrzeć
|
|
|
|
#1422 |
|
Konto usunięte
|
ja sobie w gimbazie zrobiłam drugą dziurkę, do dzisiaj ją mam, nie zarosła mi, ale nie mogę już nosić kolczyków, bo strasznie mi uszy ropieją :c
w technikum zrobiłam kolczyka przed uchem i po 2 miesiącach ściągnęłam, bo laryngolog postraszył mnie, że może mi sparaliżować twarz
|
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja kiedyś ściągnęłam skądś fotki jakiejś dziewczyny starszej założyłam konto na EPULSIE jako ona, miałam lat 11 a napisałam, że 16 i pisałam z jakimś WIEŚNIAKIEM który nie chciał się odczepić i do mnie wydzwaniał kilka razy dziennie |
|
|
|
|
#1424 |
|
Konto usunięte
|
na epulsie też wymyślałam konta, umawiałam się z chłopakami ale nigdy do nich nie podchodziłam, szłam z koleżanką i z daleka żeśmy się śmiały z frajera :dddd który oczekiwał ostrej laski na swoje głupie teksty xd
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- epuls divine, moje niedoścignione marzenie. musiałam zadowolić się epulsem pro bo szkoda mi było 10 zł na smsa
|
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie żałuję;p on tam stal z godzinę po czym musiał wracać te ileskm do chaty haha ale teraz najlepsze, nie znałyśmy go po prostu miał konto chyba na fotce i wkurzał nas jego ryj XD |
|
|
|
|
#1426 |
|
Konto usunięte
|
Ja sobie zrobilam w chrzastce a potem pol szkoly pobieglo, czulam sie jak taka gwiazdaaa
Na wf mialam buty z koturną. Ja czytywalam namietnie kaczora donalda, dodawali glupie rzeczy do niego. Najlepsze byly takie glutowe łapki co sie przyklejały do wszystkiego, W miedzyczasie namietnie tez kupowalam LM lighty, byly po 4.50, ale nie zrozumiem, czemu mi je sprzedawano XD Bylo przescigiwanie sie kto bedzie mial mocniejsze slady po opalaniu. Pewnego razu tak sie spieklam, chcialam sie opalic na czekoladke i zaimponowac, jak juz sciagnelam strupa z twarzy to juz wychodzilam tylko po poludniu i rano na slonce XD nauczka na cale zycie. Ale tak mysle co bylo moim najgorszym grzechem i jeszcze nie pamietam w sumie. Dziubki i porozchylane usta w gimbie w ciuchach od Diora to i tak juz duzo. |
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
No i musiałam się udzielić, sprowokowałyście mnie
1. Ukochane kozaczki wybłagane u mamy - błyszczące, czarne, z czubem. Pęknięcia maskowałam lakierem do paznokci 2. Miałam też obrzydliwe jeansy, które na tyłku miały wszyty kawałek pseudo-skóry i napis Don't touch. 3. Hitem w moim gimnazjum było noszenie bluzki na ramiączka na koszulę galową. 4. Robienie french manicure z białego papieru samoprzylepnego. Nie pytajcie. 5. Polowanie na bluzki z Twista, bransoletki i inne gadżety z gazetek. Potem pół szkoły chodziło w tym dziadostwie
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1429 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a jak wszedł butik łoooooooł (ten super ekstra hiper sklep :d) łoołęąęłą :d |
|
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
O tak!
W liceum dokładnie, chyba pierwsza klasa. Jak sobie te portki przypomnę to W ogóle była wtedy taka dziwna moda na ubieranie warstwowo - koszulka na koszulkę, koszula na T-shirt, bluzka na ramiączkach na bluzkę z długim rękawem. W gimnazjum z kolei każdy miał taką torebkę dzierganą: http://handmadeonly.blox.pl/resource/P1060778.JPG I jeszcze taka moda na jeansy, które się regulowało takimi sznurkami na bokach - nie sądzę, by nadal były dostępne w sprzedaży
|
#1431 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
"mama daj 2 zł" koleżanka "mama daj 2 zł" plus dozbierałyśmy żółciaki i viceroye hell yeah :d a przy regularnym paleniu 5,75 za paczkę[*] ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- moja pierwsza idolka z nickelodeon :d
|
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A bluzeczka na koszuleczkę to był mój ukochany zestaw! Mam takie zdjęcie w albumie - biała koszula, niebieska koszulka na ramiączkach, zgniłozielona spódnica do kolan, chyba sztruks #nabogato i kozaki beżowe w stylu ortopedycznym.
|
|
#1433 |
|
jestę wieszczę
|
ja byłam emo fanatyczką katolicką i pisałam wiersze o zamordowanych płodach i umieszczałam je w necie
miałam mocno rozkloszowane dżinsy z jakimiś koralikami. byłam z frakcji "jestem inna niż wszystkie, a reszta to łosie i wytapetowane lale", słuchałam Evanescence i Linkin Park i robiłam sobie kuku cyrklem, bo miałam ból istnienia . Gardziłam laskami, które czytały Bravo, a sama czytałam "Wiem!" i encyklopedie i uczyłam się o kosmosie hobbystycznie, no słowem byłam nudną łajzą bez życia towarzyskiego
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no te torebki, warstwowe noszenie czegoś i ćmiki mnie ominęły na szczęscie
|
|
|
|
#1435 |
|
Konto usunięte
|
btw załamałam się gdy dowiedziałam się że idolka nr 2349239423
![]() ![]() ma takie problemy http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=46674 |
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1437 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1439 |
|
Konto usunięte
|
Korektor zamiast lakieru
i jeszcze zakreslaczem na zolto. Albo wlosy markere permanentnym laski robily. Ja sobie zrobilam kolczyk w pepku, nadal go kocham, ale to bylo na zasadzie, ze to mnie zmotywuje do szesciopaku. Nie wyszlo. Zalozyli grupe cheerleaderek w szkole, probowalam chodzic, chociaz nie rozumialam, ze tanczyc trzeba do rytmu. zupelny antytalent. Jak juz mialy wystep przed cala szkola to bylam najwiekszym szyderca na trybunach, bo mnie nie wzieli do wsytepu. Branzolety z drewnianych koralikow A te z gazety czesto mialy chinski symbol, i jak to nosilam to mialam moc tego symboli, taka magia. Do tego mood ring ![]() Kochalam kolczyki kółka, duuuze mialam i mnie nauczycielka sciagala. Ale juz teraz tak mi sie kojarza zle, ze bym ich nie zalozyla. Aaa, kufajkaaa mialam puchowa kufajke, ja sie ciesze ze nie mam zdjecia w niej zadnej, zwykle ciuchy i czarna puchowa kufajka rozmiar XL Aha, i pierwszy raz ogoliłam ręce na sucho i zdarłam sobie skórę, a matula zamiast oświecić jak to się robi to mi wmówiła, że pojedziemy je amputować za karę |
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
ja kiedyś wyrywałam brwi na cienkie, krótkie, proste kreski :/ im cieńsze tym lepsze.
JEZU. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

sukienki na spodnie.