|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Studia prawnicze - niestacjonarne.
To coś źle musiałaś sprawdzać
. http://bip.us.edu.pl/sites/bip.us.ed...201312801j.pdf Tu są tegoroczne wymagania na prawo stacjonarne na UŚ, na UMCS też mogłabyś się dostać z biologią i chemią, nawet byłoby Ci łatwiej, bo na UŚ biorą pod uwagę 3 przedmioty, a na UMCS 2. Próbowałabym tam na dzienne na Twoim miejscu, a później w razie czego brałabym pod uwagę zaoczne
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak uważacie?ps- Dziękuje, że zwróciłaś na takie coś uwagę i mnie o tym powiadomiłaś ![]() ps2- Dzwoniłam rano do dziekanatu i poinformowali mnie, że wszystkie przedmioty są brane pod uwagę, lecz teraz w zależności jakie są poszczególne wyniki. Bardzo dziękuje raz jeszcze, że zwróciłaś na to uwagę. Natomiast teraz boję się, że i tak za mało mam punktów. Podliczając wyszło mi 165 ;/ (jest to mata, chemia i biologia) Edytowane przez zdravo Czas edycji: 2014-05-28 o 11:22 |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
Jak nie wezmiesz udziału w rekrutacji to się nie dowiesz. Nie podcinaj sobie skrzydeł na starcie, tylko próbuj. W którejś rekrutacji na pewno się dostaniesz.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Kawaii strona mocy
|
Autorko, tak mi się przypomniało - jesteś pewna, że chodzi o zaoczne studia?
Żeby się nie okazało czasem, że tutaj przez niestacjonarne rozumieją wieczorowe. Na niektórych uczelniach jest tak, np. na UW, że jedyna różnica różnica polega na opłacie za czesne, a zajęcia masz normalnie z dziennymi. Nie sprawdzałam jak jest na UŚ, więc tylko podrzucam temat do zastanowienia się i być może wyjaśnienia
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Kawaii strona mocy
|
Rozumiem
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
I jak tam zdravo, poszlas na prawo? Bo ja dwa razy probowalam dostac sie na medycyne, niestety nie udalo mi sie i coraz czesciej zaczynam myslec o prawie zaocznym.
Co o tym sadzisz? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jesteś pewna, że to prawo Cię interesuje, będziesz w stanie się tego uczyć, do końca zdajesz sobie sprawę jak to będzie wyglądało? Prawo, a medycyna to ogromna różnica, więc nie podejmuj decyzji pochopnie. Sama chciałam iść na medycynę, w zeszłym roku poprawiałam maturę, ale się nie udało. Poszłam na kierunek ekonomiczny i w tym roku zmieniam, bo mnie te studia dobijały. Pluję sobie w brodę, że nie wybrałam jakiegoś kierunku z dziedziny biol-chem, bo to mnie właśnie interesuje. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

.

Jak uważacie?
Żeby się nie okazało czasem, że tutaj przez niestacjonarne rozumieją wieczorowe. Na niektórych uczelniach jest tak, np. na UW, że jedyna różnica różnica polega na opłacie za czesne, a zajęcia masz normalnie z dziennymi. Nie sprawdzałam jak jest na UŚ, więc tylko podrzucam temat do zastanowienia się i być może wyjaśnienia
Co o tym sadzisz? Pozdrawiam