|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17
to zajączek kanibal
---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- oh god ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- ![]() boże albo w każdym "super fajnym biurze" były te ekrany na monitor ![]() ![]() jestem staraaaaaaaaaa |
|
|
|
#1532 |
|
Wtajemniczenie
|
Też miałam taki ekran.
|
#1533 |
|
Konto usunięte
|
ja nie
![]() ale to było fajne, na filmach mieli
|
|
|
|
#1534 | |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cytat:
Małgosia odkrywa gejowskie zdjęcia swojego męża po powrocie ze Stanóœ, bo tamten tak sobie właśnie dorabiał... Hanka[*] Edytowane przez mikia20 Czas edycji: 2014-05-28 o 00:53 |
|
|
|
|
#1535 | |
|
Konto usunięte
|
matko i gazeta cyber mycha. pamietam ze na fali popularnosci big brother, wydali gazetkę big brother
teraz jakby ktoś wydał gazetkę warsaw shore to ludzie by się w łeb srogo postukali ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1536 |
|
Zadomowienie
|
http://1.bp.blogspot.com/-cVKpBDufFZ...GA/s1600/3.jpg Co to kurde jest?
|
|
|
|
#1537 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
btw, kto pamięta kalwi i remi eksplołżyn? :d tyryry ryyr i te wiatraki :d hell yeah :d http://c3201142.cdn03.imgwykop.pl/co...xX8z7Grimj.jpg |
|
|
|
|
#1538 | |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1539 |
|
Konto usunięte
|
mi szkoda było kasy na wysyłanie tego dalej, ale ściągałam sobie głupie jakieś, ze trzy-cztery mi się mieściły i długo myślałam nim usunęłam ![]() jezusmaria xd i te naklejki z pani domu xd radość każdego dziecka. a zimowymi oklejałam prezenty jak nie starczyło mi taśmy klejącej :d
|
|
|
|
#1540 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i glupoty latające za kursorem. Kiedys walnełam gifa migającego na tło na bloga, tak bardzo widoczny tekstCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja gralam w - price of persia - jakis robocop bardzo prosty - trolls - sonic - paper boy - team hospital - blues brothers - colgate - settlers i knights and merchants - taki dziwny Janosik, ze sie zaczynalo od poczatku po kazdej smierci - doom 95 - gry z albionu dawali na plytach demowki krola lwa, alladyna, wkiss (jakos tak, przebieranki) stado glupot typu arcade, jakies labiryntyPotem przyszly pottery i simsy, strzelanki lepsze typu unreal tournament, tomb rider, sim city Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2014-05-28 o 01:11 |
||||||
|
|
|
#1541 |
|
Konto usunięte
|
grałaś w colgate?
twoi rodzice to dentyści? ?D: bzdury latajace za kursorem i zwierzatka biegajace po ekranie. ![]() jezus maria swoja droga wspominam dawne mtv - viva la bam on miał być mój ![]() w temacie papierniczo-szkolnym ![]() ![]() dobranoc staruchy Edytowane przez 201604181004 Czas edycji: 2014-05-28 o 01:17 |
|
|
|
#1542 |
|
Konto usunięte
|
Oglądał ktoś Miriam na tvnie?
![]() pamietam, ze ten badziew ogladalam w tajemnicy przed rodzicami, bo o dosc poznej godzinie lecialo, nie wspominajac o tematyce. ![]() A co do big brothera pamietam to odliczanie w tv, nie moglam sie doczekac kiedy sie zacznie. xd Sombreros naprawde nie przezyje, to byly moje ulubione chrupki.
Edytowane przez 7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 Czas edycji: 2014-05-28 o 01:40 |
|
|
|
#1543 |
|
Konto usunięte
|
No was chyba porąbało, tyle stron natrzaskać
![]() Jak ja pomyślę jak wyglądałam w gimnazjum to mi się płakać chcę . Długie rude włosy, pryszczata blada cera (bo opalały się tylko typówy a ja byłam INNA, słońca unikałam za wszelką ceną). Brwi jak u Breżniewa i zgarbione plecy. Nie malowałam się, bo byłam INNA i alternatywna. Nosiłam za duże bluzy i bojówki i byłam przekonana, że jestem bardziej dojrzała od całej klasy. Słuchałam LP, Evanescence, Within Tepmtation i to było powodem mojej dumy, bo byłam INNA. Wystarczy powiedzieć, że wszystkie zdjęcia z tego okresu zniszczyłam
|
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;46639266]No was chyba porąbało, tyle stron natrzaskać
![]() Jak ja pomyślę jak wyglądałam w gimnazjum to mi się płakać chcę . Długie rude włosy, pryszczata blada cera (bo opalały się tylko typówy a ja byłam INNA, słońca unikałam za wszelką ceną). Brwi jak u Breżniewa i zgarbione plecy. Nie malowałam się, bo byłam INNA i alternatywna. Nosiłam za duże bluzy i bojówki i byłam przekonana, że jestem bardziej dojrzała od całej klasy. Słuchałam LP, Evanescence, Within Tepmtation i to było powodem mojej dumy, bo byłam INNA. Wystarczy powiedzieć, że wszystkie zdjęcia z tego okresu zniszczyłam [/QUOTE]Też mnie to zdziwiło. O dziwo mi nie przeszkadzają zdjęcia z tamtego okresu- tez byłam inna grandzowo metalowa * akurat byłam mocno inna , ale w mojej klasie w liceum gdzie ludzie skupiali się prawie wyłącznie na nauce, mi zostawało jeszcze trochę czasu na książki i muzykę
|
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
siedzę w pracy, czytam was i śmieje się do monitora
wyślą mnie do psychiatry
|
#1546 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Jeny, tyle stron natrzaskać w jeden wieczór, będę tydzień nadrabiała. Przejrzałam po łebkach ale wrócę i przeczytam od deski do deski bo wszystko pamiętam i chcę sobie powspominać
![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- W pobliskim mieście pierwszy otworzyli Real, o co to się działo, jeździło się tam co miesiąc i wyjeżdżało z pełnym wózkiem, 300 zł szło jak nic, potem miałam zapas słodyczy na dwa tygodnie. Cytat:
![]() Cytat:
Piosenka-legenda, punkt obowiązkowy wszystkich dyskotek, razem z "Głuchą nocą", "Dilemma", "Sól i pieprz". Cytat:
![]() Ja! Ja zbierałam! W ogóle to miałam większość gazet jakie wychodziły, W.I.T.C.H., Victory Juniory, potem Gimnazjalistę, Twisty, Dziewczyny, Odkryj Świat, wcześniej Ciuchcię łatwiej byłoby wymienić te których nie kupowałam. Cytat:
Pamiętam jeszcze że niektóre nosiły białe koszulki z kolorowymi odbiciami dłoni na biuście Cytat:
![]() A na lekcji informatyki w podstawówce słyszeliśmy tylko "możecie włączyć komputery" i potem granie do samego końca, oczywiście Icy Tower, Kapitan Pazur, Król Lew, jakieś makijaże i ubrania dla Barbie... Albo wchodziło się na czaty co i rusz pod innymi nickami. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;46639266] Nosiłam za duże bluzy i bojówki i byłam przekonana, że jestem bardziej dojrzała od całej klasy. Słuchałam LP, Evanescence, Within Tepmtation i to było powodem mojej dumy, bo byłam INNA. [/QUOTE]^ same here |
|||||||||
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w szkole były modne buty na wysokiej podeszwie
pamiętam, jak w 4klasie chyba ukradłam cioci i jak graliśmy w gumę to mi spadały, bo chyba o 6 rozmiarów za duże. Na swoim kompie miałam Mario i takiego zioma, którego biles i miał siniaki grafika klasa oczywiście. te czasy Avril, każdy chciał mieć blond włosy i różowe końcówki i dzwony |
|
|
|
#1548 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Pamietal jak sie tacie dziwilam, ze jak z sieciowki to uwaza za firmowe i za nie wiadomo co A przeciez t-shirt zwykly w ny kosztowal tyle co na targu.
|
|
#1549 |
|
Zakorzeniona
|
Może niech któraś założy wątek o naszej stylówie z czasów nastoletnich, byłoby się z czego pośmiać
|
|
|
|
#1550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1551 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to jest Sabrina nastoletnia czarownica? ![]() ja nie miałam ani mtv ani innych rzeczy, oglądałam tylko carton netwoork później podłączyli mi niemiecką vivę i zakochałam się w takim niemieckim piosenkarzu. Pojechaliśmy gdzieś do wrocławia, ja wybrałam się do empiku i tam znalazłam jakieś niemieckie Bravo z tym piosenkarzem na okładce. Tak się podjarałam, że wydałam 13 zł na takie coś! zbierałam wycinki i nawet tłumaczyłam sobie artykuły po niemiecku o nim. I jeszcze dostałam za to reprymendę od nauczycielek ![]() ja nie pamiętam co robiłam przed komputerem zanim podłączyli mi komputer. Miałam jakąś dziadowską pojemność dysku i w nic nie mogłam grać. Później zaczęłam wchodzić na fotkę pl i hejtować wszystko na forum ![]() a w szkole największym hitem było wchodzenie na czata, nawet nauczycielka to robiła (szkoła jako pierwsza miała podłączony internet). Kiedyś z koleżanką zaczęłyśmy się podszywać pod jakiegoś 16-letniego Jacka i pisałyśmy z koleżanką obok. Powiedziała nam wszystko, czy ma chłopaka, czy nas lubi i takie tam. A później odkryła, że to my. myślałam, że nam po lekcjach wp****li, ale chyba rzeczywiście nas lubiła, bo zapomniała szybko o tym ![]() a pamiętacie we dwoje? ![]() ostatnio gdzieś to leciało w TV ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1552 |
|
jestę wieszczę
|
teledyski Alicji Janosz i Kai Paschalskiej
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#1553 |
|
Konto usunięte
|
chinki czikulinki już nie ma w internetach :C
edit: jednak jest ;d Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2014-05-28 o 10:21 |
|
|
|
#1554 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeju, wstawiłyście wszystkie moje wspomnienia z dzieciństwa <3
Widzę tutaj czaderską naklejkę z TVN Doskonale ją pamiętam, ale nie pamiętam niestety w jakim celu się ją tam przyklejało? Niech mnie któraś poprawi jak coś! Coś mi świta, że ta naklejka urzędowała na telewizorze gdy w wiadomościach pokazywali atak na WTC. |
|
|
|
#1555 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]() Jak się wszyscy emocjonowali Idolem
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1557 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1558 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1559 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
A ta gra to Airline Tycoon, też uwielbialam ^^ W Rollercoaster Tycoon gram teraz, ale w trójkę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skąd one się wzięły? Chyba każdy miał w domu taki okaz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

Chciała być klasową gwiazdą, taką oryginalną