|
|
#4591 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LII
Sałatka brzmi super!! Seler zblanszuj -robi się pyszny.
Z chlebem zawsze jest najgorzej... Uwielbiam drwalski z Lidla, zawsze mnie wzywa z półki... Ale na szczęście, odkąd zaczęłam piec mój własny, z otrębami, siemieniem i pestkami dyni i słonecznika, zjadam bezkarnie po 2 kromki,co 2 dzień. Mrożę pokrojony, potem do testera i jest pycha...
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia
|
|
|
|
#4593 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Też nie przewiercę.Dałam sobie spokój z pomysłem. Cytat:
A propos lakierów, czy zwykły biało-różowy perłowy jest passe? Ostał mi się taki i nie wiem czy nie popełnię modowego pafona używając go do stóp. Chociaż już robię tyle pafonów i tyle mam paskudnych ubrań (wg tzw. "normalnych" dziewczyn), że to nie zrobi większej różnicy... |
||
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niemniej Nietopsz piecze tak pyszny że następnym razem nie zjem całego za jednym zamachem. Był aksamitny, uwierzycie aksamitny, niekwaśny, no kapitalny - w dwa dni zniknął. chlip chlip Zbieram sie i lete nach der city ![]() Tobie też ! |
|
|
|
|
#4595 | |||||
|
Mother of Cats
|
Znad wiertary w pomieszczeniu obok i piły do przycinania żywopłotów zza okna (od siódmej, a spać poszłam koło drugiej
) - wściekli się czy co? Jeśli nie oni, to zaraz ja się wścieknę ![]() Cytat:
![]() Ad. 2. Cytat:
A tak na serio - to po prostu nie wiadomo: śmiać się czy płakać. Zaczynam rozumieć mojego ojca, który powtarza, że w Polsce trzeba mieć zdrowie, żeby chorować. Od siebie dodaję: albo pieniądze. Cytat:
Nie do wiary.Cytat:
Ja to znam z literatury Nie wiem skąd dokładnie, ale jak słyszę "rozchełstany", to widzę Kmicica z szablą gdzieś lecącego w rozchełstanej koszuli ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4596 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
wiecie co, dowiedziałam się wczoraj, że posiadam balerinki gwiazd
Cytat:
2. ja kupuję w camaieu, fakt, że nie zawsze mają czarne, ale większość bazowych bluzek (innych prawie nie noszę ) mam stamtąd. w h&m też bywają takie. co z nimi potem robisz? ![]() Cytat:
to już bym wolała mieć pogniecione i rozciągnięte a móc się normalnie wyspać..... acha, a mi jak wyszły te przeciwciała na boreliozę to pan doktór powiedział że u nich tak często wychodzi a potem się nie potwierdza ![]() o ![]() Cytat:
no anegdota cudo, ale to naturalne z drugiej strony, nie?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł joł
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- [QUOTE=rachell111;46633695] 1. fuuuuuuuble Za to chuopinowi podsunę, on wcina ten śmierdzący tektur (ja jestem ciężki przypadek ) 2. mam 33 latka Zgadza się To już wiem, dziękuję 3. heh, jak nie urok ... 4. To też grawi i braki kolagenowe wiekowe co trzymajo szysko w ryzach booooosz ale się sypiemy 1. Nieciekawie, brzmi niepkojąco 2. No bo jak jem co lubię to nie chuuuudnę /QUOTE] 1 One nie są śmierdzące są prawie bez zapachowe i nie jesz ich samych tylko jak kanapki 2 A ja rocznik 76 Młodzieniaszku jeden 4 zastanawiam się nad tym spaniem w biusthalterze 2 No bo to jest tak że po 30 zwalnia metabolizm na maxa przynajmniej u mnie tak było no i + niedoczynność tarczycy... Trza mniej kalorii wprowadzać... |
|
|
|
|
#4598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. To by pasowało, Tato był erudytą. 3. myślę że celowa, ale wizja rozwala Cytat:
Wielki Świat - jakich gwiazd? ![]() 2. Tak tak, to właśnie autentyczny przekaz mej pierwszej reakcji, niemal jak zaprogramowany robot Też tak uważam, naturalny odruch. |
||
|
|
|
#4599 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 To może i dobrze im prędzej tym lepiej ![]() 4 prześwietlany był nic mu nie jest , była bardzo potłuczony ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Mam zakaz żucia gumy ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
wynik w górnej granicy normy jest dla 100 latek.Kobiety w wieku rozrodczym powinny mieć tesh w dolnej granicy normy.To tak bardzo ogólnie ale są od tego wyjątki patrz niżej Widzisz to wszytko zależy od zebranego wywiadu od Ciebie bo jeśli masz dajmy na to tsh 2 ( i inne "hormony"tarczycowe w normie) i nie masz kłopotów z masa ciała ( pamiętajmy że nasza subiektywna ocena nie ma tu znaczenia),@, zachodzeniem w ciążę,niczym nieuzasadnioną sennością, odczuciem zimna,zaparciami itp to żaden lekarz nie zaleci Ci kuracji bo nie masz żadnych objawów niedoczynności . Trza na dobrego fachurę trafić co zinterpretuje badania i zbierze dobry wywiad i wyciągnie z tego konstruktywne wnioski Cytat:
I tez miałam zabawę bo tsh miałam 8 przy normie do 6. byłam bardzo chuda i na tej podstawie lekarz stwierdził że niedoczynności niet pomimo tego że ostatni rok studiów przespałam bo taka senność mnie brała Potem bum coś tam odkryli że młode kobiety mają mieć małe tsh i tym sposobem leczę się i słusznie bo jak widać tarczyca choruje bo się pogarsza... Cytat:
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- To od szczęścia dużo zależy ja chodzę na nfz i jak na razie lekarz jest ok Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-05-28 o 11:41 |
|||||||
|
|
|
#4600 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To kwestia wprawy jest ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4601 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Neska, fajnie to o hormonach opisałaś, przyda się
a ło gwiazd co prawda nie znam --- spadam do 12 stron tłumoczenia
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4603 |
|
|
Cholera, muszę przestać pisać z komórki :-D Nie dość, że mi poprawki robi, to jeszcze cytowanie zawodzi :-D
|
#4604 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4605 |
|
Nindżopesz
|
Wbiję się z pytaniem z innej beczki.
Gdybyście zamówiły coś u artysty i to coś okazałoby się inne od zamawianego (słowem: nie podoba się) i droższe o 20 zł niż było ustalane (czyli droższe o 1/3) to: a) negocjowałybyście cenę? b) prosiły o przeróbkę? c) a + b? d) olały i kupiły bo nie wypada wybrzydzać? Zaliczki nie było i nie opłacone jeszcze. |
|
|
|
#4606 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
e) nie kupiły, chyba ze przedmiot zostanie doprowadzony do ceny i wygladu ktory mnie zadowala zmiana ceny jest wg mnie niedopuszczalna, a co do wygladu, to nie wiedzialas jak to bedzie wygladac czy zrobił inaczej? bo jakos nie do konca wiem o co cho ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- co do lekarzy i trafiania, to mam spostrzezenie ze do lakarza na nfz trzeba udac sie do placówki: a) uniwersyteckiej b) prywatnej, ktora czesc przyjęc ma na NFZ (ale to nie zawsze dziala) we wszystkich przychodniach postkomunistycznych nie ma czego szukac...
|
|
|
#4607 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Zrobił podobny do tego, który zrobił wcześniej i który pokazałam jako przykład ale chyba żeśmy się nie zrozumieli bo wyszło coś trochę innego Nie chcę tu wklejać foty.
|
|
|
|
|
#4608 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to normalne przy zamowieniu indywidualnej rzeczy ze czasem trzeba cos przerobic
|
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wykończył mnie dzień dzisiejszy, dobrze że jutro w zamian idę tylko na pół dniówki do robo
|
|
|
|
|
#4610 |
|
|
Otóż wygląda na to, że na e-glamourze się pojawi Penhaligon´s i L"Artisan -jest w spisie marek, ale jeszcze nie ma żadnych zapachów. Ja tam się czaję -oni mają dobre ceny
|
#4611 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W ciemno ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
albo nie musiałyby świadczyć o problemach z tarczycą, a co do innych hormonów to trzeba by je zrobić A najpierw dostać się do endo jakoś, nie prywatnie ![]() Cytat:
No to być może prl mam znów wysoką na ten przykład. A co do pogrubionego to znów - rozumiem, że ze skierowaniem i podejrzeniem czegoś? Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#4612 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no myśmy tak jedli, i utyliśmy po 20 kg Jessssu nieeeee edit po 10 kg każdy No dooobra takz 3 kg naszej winy bo trochę grzeszyliśmy (wino i piwo). Ale ogólnie nie jedliśmy tragicznie 3. Otóż to! bingo. Cytat:
2. To są gwiaaaaazdy? Czy to te biało czarne baleriny z pierwszej fotki? Fajne. Ja szukam obuwia zamiennego do klubu, giętkiego, gumowa podeszwa, baleriny. No i znalazłam, firma Bayla, drooogie, ale będą na dłużej niż sezon, nie mieli rozmiaru i tera poluję w sieciuni. Cytat:
? Akt? szart szart rozmawiałabym celem zmiany. Myślę, że komunikacja to podstawa, jeśli artysta myśli identycznie, będzie Wam z górki . Cytat:
Za to już historia, i fajna perspektywa jutra. Taaak świetnie powiedziane. ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- I w ogóle hallleluja bo to nie matryca A już przesłałam chuopinowi kasę na konto bo miał klikać matrycę ale najpierw rozebrał dziada, mówi że stres miał jakby bombę rozbrajał, pot kapał na styki I pono taśma i zaskoczyło jessssssusicku chyba pójdę na kolanach do Częstochowy.Ale nie cieszę się przedwcześnie, albowiem jak coś tak rypło raz to kto wie, kiedy rypnie drugi . No ale wreszcie na swoim kompiku w kolorze, ja kocham go Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-28 o 22:21 |
||||
|
|
|
#4613 |
|
Nindżopesz
|
Tak zrobię
![]() Tak, miałam być na nim szczupła i ze szparą ale artysta poszedł w naturalizm
|
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tak zawsze robię
a nie mam jakiegoś wielkiego daru przekonywania dziś się wyspałam i dopiero się zbieram do pracy ![]() szkoda że leje ![]() Cytat:
Znad resztek kawy
|
|
|
|
|
#4618 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#4619 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czekałam na autobus ponad 30 min, rehabilitacja mi dziś przepadła
No trudno, jutro i tak ostatni raz jadę.Co do butów kolejne udało mi się wylicytować
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4620 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
poka! co do rehabilitacji, to ja zostawiłam graty poza szafką i mi ukradli ,nejfogrsze ze był tam moje jedyne skórzane sandały caprice i teraz nie mam w czym chodzic... a kupno sandałów dla mnie to jak pewnie pamietacie droga przez mękę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.

Też nie przewiercę.

) - wściekli się czy co? Jeśli nie oni, to zaraz ja się wścieknę 
Wiem, że chcą mnie zmusić tym spsosobem, nie mnie ., ale wszystkich, by jednak się wycinać za opłatą. Nosz kur dwa. Takiego wała. Pójdę gdzie indziej. 
Nie do wiary.
Za to chuopinowi podsunę, on wcina ten śmierdzący tektur
(ja jestem ciężki przypadek
)
To już wiem, dziękuję
booooosz ale się sypiemy 

Jezu lecę, bo na chuopinowym kompie to męczarnia jakaś

W ciemno
szart szart