|
|
#1321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyszłe styczniowe mamusie 2015
Cytat:
|
|
#1322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do skurczy też miewam, ale nie powiem córci, że jej nie wezmę ![]() Cytat:
|
|
#1323 |
|
Buc
|
co za brak wiary we mnie.
|
#1324 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() lilijka3, teja1 Dziękuję Cytat:
Cytat:
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz dobry wynik bety,to jest wcEsna ciaza o tyle. Na Twoim miejscu poszłabym dopiero do lekarZa przynajmniej za tydzien lub dwa najlepiej bo mozesz sie jeszcE bardziej Zdenerwować ze nic noe widac albo ze sam pęcherzyk tylko ale to prawidłowo na tym etapie ciazy. Ja tak miałam ze popedzilam a potem 1,5tyg stresowalam sie bardzo, a było wszystko ok ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1326 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry
![]() Tommorow, również i moim zdaniem powinnaś natychmiast udać się na IP, tam od ręki zrobią Ci usg, nie ma nic ważniejszego niż Twoje dziecko, żadna praca i inne rzeczy to drugi plan, pamiętaj o tym. mi już dziś nawet nie robi się ciemno przed oczami, ale na wymioty zbiera mnie dwa razy bardziej niż wczoraj i wszystko śmierdzi 2 razy mocniej, już nawet dokumenty w pracy, papier, segregatory mi cuchną niemiłosiernie nawet siku nie mogę iść, bo pracownicza toaleta pozostawia wiele do życzenia i od wejścia mam rzyg a jak mnie koleżanki zastały taką wiecie wymiotującą, to od razu jakieś domysły a ja się tłumaczyć muszę, że to jelitówka bo w pracy jak najdłużej w tajemnicy trzymam, ile się daStratobiluska, nie martw się, na pewno wszystko jest ok, trudno dokładnie wyliczyć przecież kiedy było zapłodnienie, potem kiedy zagnieżdżenie. Bądź spokojna. Po prostu ciąża może jest młodsza o kilka dni, niż wychodzi Ci z kalkulatorów/obliczeń
08.05.2014 Jaś, Nasz Bączek ![]() Edytowane przez LindaC Czas edycji: 2014-05-28 o 11:37 |
|
|
|
#1327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Starobiluska beta ma pokazać jedynie prawidłowy przyrost i tym się powinnaś sugerować. Ja już więcej bety nie zrobię, chyba że za zleceniem lekarza. W pierwszej ciąży robiłam, schizowałam, przyrastało pięknie. Co z tego...do tego luteina, a skończyło się jak skończyło...luteina tylko spowodowała że ciąża się wydłużyła, a zarodek już dawno obumarł... W drugiej ciąży dałam szansę losowi, żadnych bet, mimo że martwiłam się tak samo, to udało się urodzić zdrowego syna. Teraz mam nadzieję że trzecia ciaża będzie zdrowa. Dopóki nie zobaczę pikającego serca i nie usłyszę tego dźwięku na razie studzę radość. Nie bierz tego do siebie, nie straszę cię, ale jesteśmy dorośli. Trzeba pozytywnie myśleć i oddać się całkowicie w ręce zaufanego lekarza, mając na uwadze własną, matczyną (tak bo my już matkami jesteśmy od pierwszych chwil) intuicję, która rzadko kiedy zawodzi. ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Jakby ktoś chciał przeanalizować swoją owulację to jest taka fajna strona www.viggo.pl Fajny suwak, można poprzesuwać i mniej więcej przeanalizować swój cykl. My bzykaliśmy się 14 i 20 dnia cyklu. Nie zdziwiłabym się gdyby owulacja się przesunęła.... |
|
|
|
|
#1328 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję dziewczynki
wiem, ze może trochę panikuję, ale pierwszy raz w życiu wyszedł mi test ciążowy.... pol 6 latach prób unormowania tarczycy, dopiero w zeszłym roku we wrześniu dowiedziałam się, ze można zacząć starania o malucha
|
#1329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i rowniez pierwsze lat 24Cytat:
Ale mam dobrze z tym moim TŻ. Nosi moja torbe, jakis taki czulszy sie zrobil mysle ze w koncu to do niego dotarlo.. Do lekarza ide prywatnie. |
||
|
|
|
#1330 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to normalne u staraczek U nas okazało się że nie będziemy mieli mieć dzieci po badaniach, miała być biopsja, leczenie lekami, a miesiąc po tych tragicznych wynikach zaszłam w pierwszą ciążę, którą fakt straciłam, a 8 miesięcy później jak tylko wróciłam z DE do meża, zaszłam w kolejną ciążę, teraz znowu w kolejną...Jak dla mnie to cud, serio... OLENA ja też z Łodzi. A do kogo chodzisz na wizyty, podasz nazwisko? I który to u ciebie tydzień? Edytowane przez anairda1986 Czas edycji: 2014-05-28 o 12:01 |
|
|
|
|
#1331 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, przepraszam że nie napisałam Wam wczoraj po wizycie u lekarza, ale jakaś zakręcona byłam i zaraz poszła spać
![]() No więc widziałam serduszko, ale wg pani doktor bije zbyt wolno...Dostałam duphaston i acard, następna wizyta za 2 tyg i wtedy zobaczymy czy wszystko jest ok. Wg usg wczoraj był 7t3d i nawet się to pokrywa z moimi wyliczeniami. Do pracy mam na razie chodzić, gdyż razem z panią doktor mamy zdrowe podejście, iż jeśli ma się coś stać to się stanie nawet gdy będę leżała plackiem. I to na razie na tyle. I tak jestem szczęśliwa, że zobaczyłam coś w usg i to już 8.tydz, gdyż w poprzednich ciążach nigdy się nawet nie rozwinął zarodek... Teraz tylko miejmy nadzieję, że serduszko przyspieszy. Strobiluska ja też mam taki śluz, czasem nawet jest ciemno zółty... Nie wiem dlaczego. Ginka nie zwróciła na to uwagi... I nie denerwuj się betą, czekaj do jutrzejszej wizyty i nie martw się. Jutro wszytsko się wyjaśni. Tomorrow jak się czujesz? Suszarka oczywiście czekamy na relację z usg
|
|
|
|
#1332 |
|
Raczkowanie
|
Zmienna kobieta trzymam kciuki!
|
|
|
|
#1333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co będzie,jak nam brzuchy urosną.W poprzedniej ciązy 6tyg przed porodem nie umiałam ustać 20min,ledwo zupe nastawiłam i juz leciałam sie położyc,tylko wtedy dziecka do ogarnięcia nie miałam Cytat:
|
||
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Teja witaj
) Kinga a mieszkasz w uk ? Tomorrow kochana będzie dziec ale ja bym w tylku miala prace bo moje maleństwo najwazniejsze.mam nadzieje ze plamienia ustalyA ja mam scan jutro.wnerwia mnie ze nie mam w ogole objawów i denerwuje sie czy moje dziecie rośnie moj chce ze mna iść wiec go wezmeEwcia mi mezu w pon pizze zrobil mniiam.szamalam , az mi sie uszy trzesly Suszarka kciuki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Matko dziewczyny przysnelo mi sie przy klientce. Dobrze ze miala henne na rzesach (uffff) normalnie usiadlam na krzeselku by poczekac te pare minut i oczy mi sie zamknely Edytowane przez olena90 Czas edycji: 2014-05-28 o 13:46 |
|
|
|
|
#1336 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
3 tydzień? To byś była w 21 dniu cyklu Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę możesz zdradzić?I trzymam kciuki za wizytę. Też prywatnie chodzę, ale do babeczki z Madurowicza
|
|
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1338 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie o to chodzilo... |
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
biorę się za nadrabiam ie Was. ![]() Jutro mam usg o 20 i powiem szczerze że martwię się czy będzie to wymarzone i wyśnione serduszko♡
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie bedzie... a ktory tydzien??
|
|
|
|
|
#1343 |
|
Raczkowanie
|
Olena to dopiero 5 tydzień u ciebie, więc bardzo prawdopodobne że będzie widać pęcherzyk ciążowy, bez echa zarodka
![]() U mnie moja ginka zawsze każde przychodzić w pierwszych dniach 7 tygodnia, wtedy cokolwiek można zobaczyć i usłyszeć ![]() Trzymam kciuki za wasze wizyty dziewczyny!!!! |
|
|
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1345 |
|
Raczkowanie
|
Olena to powodzenia zatem!
![]() I daj znać
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Według mnie od owulacji 6 tydzień ( 5t1d) a W dl okresu 8 tydzien
---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Generalnie to jak byłam półtora tyg temu to mi gin powiedział ze mam przyjsc właśnie 29 bo juz powinno być slychac
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
Dam dam. Trzy testy pokazaly pozytywne wiec mysle ze lekarz to tylko formalnosc.
|
|
|
|
#1348 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no już o tobie rozmyslałam i się zastanawiałam czy wszystko ok Cytat:
jest radocha, prawda? też bym chciała zjeść pizze ale dziś zaszalałam i zjadłam malutką porcję schabowego z ziemniaczkami i surówkami ![]() Cytat:
daj znac po usg ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Dziewczyny jeśli chce być któraś dopisana do listy na pierwszej stronie proszę o info na pw: imię, wiek, przewidywany termin porodu
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne ze dam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#1350 |
|
Raczkowanie
|
Simonee
wyslalam wiadomosc
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

mniam mniam

nawet siku nie mogę iść, bo pracownicza toaleta pozostawia wiele do życzenia i od wejścia mam rzyg 

ale ja bym w tylku miala prace bo moje maleństwo najwazniejsze.mam nadzieje ze plamienia ustaly
przeszły i też już sie martwię. 
no już o tobie rozmyslałam i się zastanawiałam czy wszystko ok