|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Fioletowe pasemka za pomocą szamponu rewitalizującego kolor opoielaty Joanny?
Witam drogie Wizażanki
![]() Ostatnio dla ochłodzenia moich żółtawych blond włosów (na poziomie 8-9) zaczęłam używac wymienionego w tytule szamponu Joanny. Przyznam, że sprawdza się świetnie, na prawde zmienia kolor (wczesniej używałam tego typu szamponów z RUSK i L'Oreala- poza przesuszonymi włosami nie widziałam efektu) i nie wysusza tak bardzo moich zniszczonych włosów... Przy ostatnim użyciu zostawiłam go chyba ciutek za długo, bo w słońcu jak się bardzo przyjżę to na koncówkach widzę fioletową poświatę. I to podsunęło mi pomysł i pytanie do Was- czy takim szamponem da się zrobic fioletowe pasemka, zostawiając go np na 20 minut na włosach? I czy gdyby się udało to czy takie pasma mają szansę się zmyc czy zostaną kolorowe już na zawsze? Teraz mam włosy niejednolite- z jasnymi chlodnymi pasemkami, ktore pod wpływem Joanny bardzo ładnie "szarzeją" Chodzi za mną jakieś małe szaleństwo włosowe, ale po 1 chcialabym uzyskac kolor taki troche "sprany" a nie neonowo nasycony jak od fryzjera, a po 2 nie chce meczyc wlosow farbami, pozniej sciaganiem tych pasm jak mi sie znudzi itp... Wiec, co myślicie? Bardzo głupi pomysł?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Fioletowe pasemka za pomocą szamponu rewitalizującego kolor opoielaty Joanny?
Nie jest to głupi pomysł
na pewno się da, z tym że szybko zejdzie |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Fioletowe pasemka za pomocą szamponu rewitalizującego kolor opoielaty Joanny?
no, wlasnie licze na to ze efekt nie bedzie szczegolnie trwaly
tylko mam pewne obawy czy aby zejdzie calkiem, albo czy nie bedzie potem problemu z farba w tych miejscach? Ktos cos wie na ten temat moze?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Zejdzie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Mogłabyś pokazać jaki to jest szampon? Z KWC na przykład. Bardzo proszę, zainteresował mnie
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
z joanny sa dwa
wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22220 wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=53362 i autorka chyba pisze o tym drugim |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Kaguya,
o problemy z farbą chodziło mi o to czy przebarwione szamponem włosy nie będą miały jakichś dziwnych efektów po nałożeniu jasnego blondu, albo czy się nie spalą i nie odpadną ![]() Jakkolwiek, szampon nazywa się "Szampon rewitalizujący kolor do włosów blond", na KWC są dwie jego wersje, chyba starsza i nowsza, ja mam tą https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...sow-blond.html dodatkowo mam maskę z tej samej serii, ale jeszcze jej nie wypróbowałam. |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
nie spalą się ani nie odpadną
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.