Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XX - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-28, 20:50   #1441
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XX

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Pokaż wiadomość
Minimalnie widać przejście, ale tylko jak człowiek o nim wie i szuka Świetnie dobrany
Aaa tak w ogole to spadaj, nie widzisz przejscia
A tak serio, te schly same, jak susze dyfuzorem to faluja wyzej i bardziej to zanika

Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 20:54   #1442
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkor Pokaż wiadomość
Drogie Panie przepraszam, ze się tak wetnę ale czy może miała któraś z Was doświadczenia z henną kładzioną na farbę? Bo wszędzie czytam tylko o tym, że w druga stronę to nie bardzo.
Czytam tez, że jest bardzo fajna dla włosow falowanych/kręconych i tak sobie pomyślałam, że może by rzucić na łepetnę takową Swoja droga- Wy jakieś pozytywne/negatywne doświadczenia macie?

Od razu dodam, że ja juz nie mam farby na calych włosach. Ale to pewno bez znaczenia.
Ja. Farbowałam się farbą na rudo, po czym przerzuciłam się na hennę. Teraz farbuję na zmianę.
Kolor się nieco różni, bo ruda farba ma rozjaśniacz i rozjaśnia mi mój odrost. Jak farbuję henną, to odrost mam ciut ciemniejszy niż reszta włosów, ale póki nie jest wielki (tak do 4-5 cm) to ta różnica nie rzuca się w oczy.

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
ja niejednokrotnie kładłam, oczywiście mówimy o hennie BAQ
czy do kręconych jest fajna - zdania są podzielone - u mnie rozprostowuje skret.
U mnie też.

Cytat:
Napisane przez Milena_ 798 Pokaż wiadomość
nie wiem nigdy nie potrafiłam ocenić długości
Krótkie to takie za okolice uszu, coś jak ma Klaudenc. Półdługie to do ramion mniej więcej lub ciut za nie, a dłuższe od nich to już długie. Przynajmniej wg większości klasyfikacji.

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Bardzo ladne
I wcale nie sa wg mnie niefotogeoniczne. moje to dopiero sa niefotogeniczne, dlatego w ogole nie wrzucam zdjec bo chocby ladne byly to na zdj wygladaja beznadziejnie

Też tak mam.

Cytat:

Postanowilam w koncu pokazac swoje bo duzo gadam i komentuje Wasze wlosy a wiekszosc z Was pewnie nie pamieta jak wygladaja moje raczej ich nie fotografuje, dzis zrobilak chyba z milion zdjec i tylko na tych dwoch wygladaja podobnie do siebie, na tym z lampa oczywiscie lepiej, ale nie sa az tak suche na jakie wygladaja na tym drugim zdj
Ładne falki! Podobne trochę do moich. (ach ta skromność )

Cytat:
Naprawdę lubię twoje włosy, ale widząc ich kolor, mam ochotę wylać na nie wiadro farby :P Naprawdę strasznie to nie współgra dla mnie z twoim typem urody W 100% zgadzam się z Iwonsią, że blond byłby dużooo lepszy A już błagam na kolanach o wyrzucenie tej szminki, jak upieramy się przy takim kolorze włosów
Mnie ten kolor też nie pasuje do Imp i tak samo do tak jaskrawej rudości mocno czerwone usta. Sama czasem przy rudych noszę czerwoną pomadkę, ale raz, że mam dużo bardziej zgaszoną rudość, a dwa, że jakoś zawsze do związanych wtedy, bo przy rozpuszczonych właśnie za dużo mi koloru. Teraz poluję na jakieś bordo, chyba lepiej będzie wyglądał z rudymi.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 20:56   #1443
Doe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Ale nie wymieniłam, które to dla mnie te przeciętne szkoda, że nie widziałaś jak pisałam, że chciałabym mieć włosy jak któraś tam i któraś dziewczyna może i jest złotem, ale jeśli ktoś do mnie mówi to odpowiadam
I też napisałam już, że jeśli komuś nie pasuje to co piszę i jak piszę to jest opcja ignorowania
- Na moje, to wylałaś mleko, a teraz starasz się je za pomocą gąbeczki wlać znowu do szklanki. Z ignorowaniem Twoich postów - z czym akurat większych problemów nie mam, bo jak czegoś nie chcę, to nie czytam - jest taki problem, że zajmujesz swoją osobą niemal wszystkie dziewczyny, a ignorowanie Ich postów poddawałoby w wątpliwość sens dalsze uczestniczenie w tym wątku - ostatnie kilka stron wątku dotyczyło niemal tylko Ciebie. Przeczekam . Ode mnie, to tyle w tej kwestii.
Doe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 20:58   #1444
201708250935
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bijum Pokaż wiadomość
Ależ Ty jesteś prześliczna! Do twarzy Ci z takimi falkami, uroczo wyglądają. Nawet takie trochę naleśnikowate, jak to ujęłaś, strasznie mi się podobają!
Aaaaaw, dziękuję <3 szkoda tylko ze ja zawsze.mam taka sama minę na zdjęciach bo tylko w takiej nie wyglądam jak pol tyłka zza krzaka
Cytat:
Wyprost i nalesnik? super, ja mam wiekszy nalesnik od razu po myciu i stylizowaniu

Zdjęcie kłamie, strzepałam je przy głowie zanim zrobiłam
Cytat:
Jak to jest wyprost to ja nie żyję świetne są!
Dziękuję

Edytowane przez 201708250935
Czas edycji: 2014-05-28 o 20:59
201708250935 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 21:01   #1445
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doe Pokaż wiadomość
- Na moje, to wylałaś mleko, a teraz starasz się je za pomocą gąbeczki wlać znowu do szklanki. Z ignorowaniem Twoich postów - z czym akurat większych problemów nie mam, bo jak czegoś nie chcę, to nie czytam - jest taki problem, że zajmujesz swoją osobą niemal wszystkie dziewczyny, a ignorowanie Ich postów poddawałoby w wątpliwość sens dalsze uczestniczenie w tym wątku - ostatnie kilka stron wątku dotyczyło niemal tylko Ciebie. Przeczekam . Ode mnie, to tyle w tej kwestii.
Słuchaj, nie rozumiem o co Tobie chodzi, cytujesz moje posty tylko w momentach, że tak powiem newralgicznych, w innych przypadkach nie zauważasz co piszę i że pisze w ogóle. jeśli masz jakiś problem z tym, że dziewczyny mi odpisują, "zajmują się mną" to już miej pretensje do nich - nie do mnie.
Dziewczyny z którymi miałam spięcia potrafią odpisywać mi normalnie a Ty, z którą zamieniłam przez cały wątek dwa posty masz jakieś problemy.
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 21:07   #1446
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
Ja. Farbowałam się farbą na rudo, po czym przerzuciłam się na hennę. Teraz farbuję na zmianę.
Kolor się nieco różni, bo ruda farba ma rozjaśniacz i rozjaśnia mi mój odrost. Jak farbuję henną, to odrost mam ciut ciemniejszy niż reszta włosów, ale póki nie jest wielki (tak do 4-5 cm) to ta różnica nie rzuca się w oczy.

U mnie też.

Krótkie to takie za okolice uszu, coś jak ma Klaudenc. Półdługie to do ramion mniej więcej lub ciut za nie, a dłuższe od nich to już długie. Przynajmniej wg większości klasyfikacji.

Też tak mam.

Ładne falki! Podobne trochę do moich. (ach ta skromność )

Mnie ten kolor też nie pasuje do Imp i tak samo do tak jaskrawej rudości mocno czerwone usta. Sama czasem przy rudych noszę czerwoną pomadkę, ale raz, że mam dużo bardziej zgaszoną rudość, a dwa, że jakoś zawsze do związanych wtedy, bo przy rozpuszczonych właśnie za dużo mi koloru. Teraz poluję na jakieś bordo, chyba lepiej będzie wyglądał z rudymi.
Do Twoich to im brakuje w ogole przy waszych pieknych wlosach to nie mam za bardzo co pokazywac, wlosy jak wlosy. Nie zebym narzekala, sa jakie sa i je lubie, ale nie sa tak imponujace jak niektire Wasze

Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 21:14   #1447
Klaudenc
Moderator

Wizazanka 5000 - właśnie nie wiedziałam jak Twoje włoski wyglądają, fajnie że wrzuciłaś fotkę. Mi sie podobają takie swobodne falki

znalazłam fotę w bobie, tyle tych fryzur co sie człowiekowi podobają że idzie wariata dostać ;D
Klaudenc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 21:45   #1448
201708250935
Konto usunięte

Trzymajcie za mnie jutro kciuki - ostatnia matura przedemna, ustny polski
201708250935 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 21:50   #1449
iwonsia01
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Basia* Pokaż wiadomość
Iwonko, nie przesadzasz aby troszkę? Pamiętam, że wracasz co jakiś czas na wątek, następuje poprawa w stanie włosów, później znikasz na dłuższy czas i od nowa. To chyba nie cg i inne cuda sprawiają gorszy wygląd Twoich włosów, ale coś innego
Nie wiem Basiu kiedy ostatnio czytałaś moje posty, bo faktycznie jestem tu ogólnie od jakiś 3 lat z przerwami. Jednak od pół roku wzięłam się porządnie za włosy, bo przez różne problemy o których pisałam znaczna część mi wypadła. Ścięłam je 2 razy po ok 7 cm, ograniczyłam farbowania i zaczęłam ostrą pielęgnacje. Ta zacytowana przez Ciebie wiadomość odnosiła się do tego, że ja nie mogę rozczesać włosów bez silikonów. Postanowiłam dokupić szampon z nimi, bo szkoda mi przy każdym myciu wyrywać po ponad 100 włosów I tak straciłam już 1/3 Teraz myję raz Pottersem, raz silikonem i oczyszczaczem i może to coś pomoże. Włosy mam już w lepszej kondycji, każdy postronny z otoczenia to widzi (nawet moja mama, która zawsze szydziła z moich zabiegów na kudły;P). Mi po prostu życie bez silikonów nie pomaga, bo ja mam wysokoporowate włosy, farbowane na blond także bez zabezpieczenia ani rusz. W codzienniku są moje włosy z przez miesiąca i serio dla mnie różnica jest duuuuuża
Stary 2014-05-28, 21:51   #1450
wicherek1989
Zakorzenienie

Nagomiko, trzymam
Imp, lepiej bez ogonka, ale czy serio trzeba na to 3,5 stron wątku od wczorajszego wieczoru?
Wizażanka, śliczne długie fale o ładnych kolorach
Stary 2014-05-28, 21:55   #1451
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wicherek1989 Pokaż wiadomość
Imp, lepiej bez ogonka, ale czy serio trzeba na to 3,5 stron wątku od wczorajszego wieczoru?
Najwidoczniej trzeba było

Przestańcie już być tak bojowo do mnie nastawione, wiem, że ciężki ze mnie przypadek no ale..

Edytowane przez Imperfecta
Czas edycji: 2014-05-28 o 21:57
Stary 2014-05-28, 22:03   #1452
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem jakie masz problemy, bo w sumie to podkreślasz, ale tu nie jest troszkę miejsce na to, jak już to OffTop, albo u psychologa
Bo sprawy poruszonej przez Doe to nawet nie skomentuję za długo. Twoja mania wyróżniania się też normalna nie jest, nawet z czcionką tak robisz a tu klop jesteś przeciętna, jeszcze zrobisz się na blond to kurczę już całkiem zginiesz, na Twoim miejscu walnęłabym zielone włosy z różowym ombre

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:

Przestańcie już być tak bojowo do mnie nastawione, wiem, że ciężki ze mnie przypadek no ale..
Nikt nie jest bojowy, tylko troszkę spasuj z byciem pępkiem wątku, bo to męczące brnąć tyle stron o Tobie takich niekonkretnych
Stary 2014-05-28, 22:06   #1453
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem jakie masz problemy, bo w sumie to podkreślasz, ale tu nie jest troszkę miejsce na to, jak już to OffTop, albo u psychologa
Bo sprawy poruszonej przez Doe to nawet nie skomentuję za długo. Twoja mania wyróżniania się też normalna nie jest, nawet z czcionką tak robisz a tu klop jesteś przeciętna, jeszcze zrobisz się na blond to kurczę już całkiem zginiesz, na Twoim miejscu walnęłabym zielone włosy z różowym ombre
Czcionką pisze normalną od pewnego czasu, więc nie masz się o co za bardzo przyczepić na innych wątkach co druga osoba pisze inną czcionką i co mam się jej o to czepiać, bo używa innej czcionki niż domyślna? Nie przesadzajmy
Może i mam manię wyróżniania się (choć nazwałabym to inaczej), ale jestem na wizażu od kilku lat, w wielu innych miejscach w sieci też i nigdy nikt się o to nie przyczepił, mam taki styl bycia i nikomu to nie przeszkadza, ja nie czepiam się innych osób, choć też jest sporo które mnie denerwuje/irytuje/drażni/przeszkadza, po prostu szanuję to jaki ktoś jest i tego samego oczekuję od drugiego człowieka.
Jeśli inne dziewczyny piszą o sobie i też potrafi się to przewijać przez kilka stron to jest ok, kiedy ja piszę - jest źle. Nie sądzisz, że to trochę nie w porządku?

Czas edycji: 2014-05-28 o 22:07
Stary 2014-05-28, 22:08   #1454
Joanku
Zadomowienie

Cytat:

Bojowo? A może po prostu dziewczyny dają wyraz swojemu zmęczeniu? Ja też przyznam juz nie czytam wszystkiego, i nie chce mi się komentować bo ile można. Osobiście uważam ze te 3.5 strony były niepotrzebne.

'No ale..', 'taki już mój urok'. Rozumiem ale każdy ma swoje limity, a to brzmi jakbyśmy my musiały akceptować to wszystko a Ty zawsze możesz nam rzucić w twarz przyciskiem 'ignoruj' no to wyobraz sobie jakby każda która ma dość sobie pacnęła tę opcję, miałby kto to w ogóle czytać?
Joanku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 22:09   #1455
wicherek1989
Zakorzenienie

Chodziło mi raczej o całokształt, że "potrzebujesz" robić wokół siebie szum, obojętnie z jakiego powodu, skrótem mówiąc rób ja Cię akceptuję skoro tak i zignoruję jak zalecasz, bo mnie tu starość na wizażu zastanie, dobranoc
Stary 2014-05-28, 22:14   #1456
8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82
Konto usunięte

Cytat:
Zgadam się w pełni.
Wchodzę sobie poczytać o włosach itp, a tu ciągle: "źle wyglądam, bo ścięłam kilka cm, powiedzcie mi że dobrze". To się męczące robi.
Tak samo jak kiedyś o tym farbowaniu czytałam przez kilka stron i jeszcze to pisanie co chwila: "zaraz pokażę".

Cytat:
Nikt nie jest bojowy, tylko troszkę spasuj z byciem pępkiem wątku, bo to męczące brnąć tyle stron o Tobie takich niekonkretnych

Jeszcze z tą "przeciętną kręconowłosą". Jakoś nie czuję się przeciętna i myślę, że dziewczyny również, bo każda z nas na jakiś sposób się wyróżnia.
8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 22:15   #1457
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli inne dziewczyny piszą o sobie i też potrafi się to przewijać przez kilka stron to jest ok, kiedy ja piszę - jest źle. Nie sądzisz, że to trochę nie w porządku?
Piszą zwykle tyle stron jak dyskusja się toczy na jakiś problem: wypadanie/plątanie/składy odżywek itp itd.

Joanku dobrze napisała, to zmęczenie, staram się nadrabiać wątek ale wolę jak jest parę długich postów na temat niż takie 3.5 strony od wczoraj dyskusji, to nie czat. I dlatego ja już pasuję, nie wypowiem się jeśli nie mam czegoś do zapytania/zakomunikowania/odpowiedzenia na pytanie/tudzież pokazania swoich włosów gdy osiągną GHD
Stary 2014-05-28, 22:16   #1458
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanku Pokaż wiadomość
Bojowo? A może po prostu dziewczyny dają wyraz swojemu zmęczeniu? Ja też przyznam juz nie czytam wszystkiego, i nie chce mi się komentować bo ile można. Osobiście uważam ze te 3.5 strony były niepotrzebne.

'No ale..', 'taki już mój urok'. Rozumiem ale każdy ma swoje limity, a to brzmi jakbyśmy my musiały akceptować to wszystko a Ty zawsze możesz nam rzucić w twarz przyciskiem 'ignoruj' no to wyobraz sobie jakby każda która ma dość sobie pacnęła tę opcję, miałby kto to w ogóle czytać?
Wiesz co, mnie różne osoby męczą i jakoś nawet nie daję im tego po sobie poznać, bo hm.. wolę udawać, że mi wszystko pasuje, albo zignorować to co ktoś pisze i nie czytać, albo przeczytać i zapomnieć a nie mówić mu, że mnie męczy żeby nie było mu przykro ale ja to ja, mam większy szacunek do kogoś innego i do jego uczuć niż do samej siebie.

Koniec. Już wszystko wiem

Czas edycji: 2014-05-28 o 22:17
Stary 2014-05-28, 22:16   #1459
wicherek1989
Zakorzenienie

[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;46654621]Jeszcze z tą "przeciętną kręconowłosą". Jakoś nie czuję się przeciętna i myślę, że dziewczyny również, bo każda z nas na jakiś sposób się wyróżnia.[/QUOTE]

Żadna kręconowłosa nie jest przeciętna na pewno po drugie każde zadbane włosy mają w sobie coś nieprzeciętnego ale co my przeciętne możemy o tym wiedzieć

Ktoś poleci coś fajnego w sensie odżywkę do wysokoporowatych? I olej, bo na nowy poluję, mam dość słonecznikowego ciągle
Stary 2014-05-28, 22:18   #1460
Imperfecta
Zakorzenienie

[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;46654621] Zgadam się w pełni.
Wchodzę sobie poczytać o włosach itp, a tu ciągle: "źle wyglądam, bo ścięłam kilka cm, powiedzcie mi że dobrze". To się męczące robi.
Tak samo jak kiedyś o tym farbowaniu czytałam przez kilka stron i jeszcze to pisanie co chwila: "zaraz pokażę".[/QUOTE]
Jeśli ktoś mi pisze, że chce zobaczyć to pisze, że zaraz pokażę. No ludzie, czepianie się o to, że napisałam, że zaraz zdjęcie pokażę?
Stary 2014-05-28, 22:28   #1461
Doe
Rozeznanie

Cytat:
Ktoś poleci coś fajnego w sensie odżywkę do wysokoporowatych? I olej, bo na nowy poluję, mam dość słonecznikowego ciągle
- Będę nudna i monoolejowa: lniany - na włosy i do twarożku . Albo wypróbuj coś z omega 9, może któryś Ci podpasuje: z orzechów laskowych, słodkie migdały, z pestek moreli...

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

A co do odżywki, to mój ostatni odżywkowy hit, to odżywka z YR do włosów suchych i kręconych: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...nditioner.html
Doe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 22:30   #1462
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Z olei to sezamowy jeśli jeszcze nie miałaś, a jeśli szukasz jakiegoś lekkiego i bez zapachu to migdałowy, dobry jest także do skóry i buzi
Klaudenc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 22:31   #1463
201605161428
Konto usunięte

Cytat:
Moje się lubią z joanną z lenem, kallosem jaśminowy i inebrya ice cream latte

A ja mam inne pytanie: czy u was też nawilżone włosy tak łatwo się odkształcają? Wyciągnęłam je dziś na prosto na szczotce i poszłam w związanych gumką poćwiczyć. Po zdjęciu gumki całe końce wywinęły mi się do góry. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie miała, czy to możliwe, że to od nawilżenia?
201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 22:33   #1464
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doe Pokaż wiadomość
- Będę nudna i monoolejowa: lniany - na włosy i do twarożku . Albo wypróbuj coś z omega 9, może któryś Ci podpasuje: z orzechów laskowych, słodkie migdały, z pestek moreli...[COLOR="Silver"]
Słodkie migdały miałam dawno temu z innym cięciem włosów i nie pamiętam co mi robił z nimi kupię lniany, nie miałam kurczę a i do kuchni się nada
Stary 2014-05-28, 22:33   #1465
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Wicherku spróbuj olej sezamowy i z pestek winogrona. Po tak długim czasie nie umiem powiedzieć jaką mam porowatość tzn. wydaje mi się jaką mam

"Spraw, aby każdy dzień miał
szansę stać się najpiękniejszym
dniem twojego życia."
JudytaKas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 22:34   #1466
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam inne pytanie: czy u was też nawilżone włosy tak łatwo się odkształcają? Wyciągnęłam je dziś na prosto na szczotce i poszłam w związanych gumką poćwiczyć. Po zdjęciu gumki całe końce wywinęły mi się do góry. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie miała, czy to możliwe, że to od nawilżenia?
Oczywiście, związane w ananasa lekkiego na ćwiczenia potem takie odbite od góry mega i niektóre odkształcone jak za mocno zwiążę, ale delikatna ostatnio strasznie jestem to tylko odbijają się
Stary 2014-05-28, 22:34   #1467
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Ja przez to czasem nawet nie nadrabiam, bo ciężko wyłapać coś sensownego w wątku...

Cytat:
Napisane przez Joanku Pokaż wiadomość
'No ale..', 'taki już mój urok'.
"Sorry, taki mamy klimat!!"

Moje włosy się buntują ciągle. Służy im tylko jedna odżywka, ale proteinowa, więc tylko czekam na przeproteinowanie.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 22:34   #1468
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Pokaż wiadomość
Wicherku spróbuj olej sezamowy i z pestek winogrona. Po tak długim czasie nie umiem powiedzieć jaką mam porowatość tzn. wydaje mi się jaką mam
Idę jutro, ciekawe z jakim wrócę
Stary 2014-05-28, 22:35   #1469
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Słodkie migdały miałam dawno temu z innym cięciem włosów i nie pamiętam co mi robił z nimi kupię lniany, nie miałam kurczę a i do kuchni się nada
Mi lniany w ogóle nie podszedł parę razy użyłam i został do kuchennego użycia

martaakow tylko dziewczyny nie uciekajcie bo sama jak się wbiję w wątek po jakimś czasie to szukam znajomych twarzy i tematów

"Spraw, aby każdy dzień miał
szansę stać się najpiękniejszym
dniem twojego życia."

Edytowane przez JudytaKas
Czas edycji: 2014-05-28 o 22:37
JudytaKas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 22:38   #1470
8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82
Konto usunięte

Cytat:
Jeśli ktoś mi pisze, że chce zobaczyć to pisze, że zaraz pokażę. No ludzie, czepianie się o to, że napisałam, że zaraz zdjęcie pokażę?
Dobra z mojej strony koniec tematu.
Ogólny sens mojej wypowiedzi był taki jak dziewczyn, że to naprawdę męcząco się czyta 3,5 strony ciagle o jednym. I że te skupianie na siłę uwagi na sobie męczy.
Te pokazywanie odnosiło się do kiedyś z tym farbowaniem. Nie pamiętam już dokładnie i nie bardzo chce mi się tego szukać, bo to było takie pisanie o niczym jak teraz.

--------
Widzę że dziewczyny o olejach piszecie. Jak się na dłuższą metę sprawuje lniany? Mama mi go kiedyś do jedzenie wcisnęła i tak sobie stoi w lodówce.
Teraz używam mixu chyba z 6 olejów i trochę chyba mi końcówki się wysuszyły(chociaż nie wiem czy od tego).
8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości