Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-28, 21:10   #451
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

cahsmere gratuluję jak czytałam Twoją relację to przypominał mi się nasz ślub

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 21:17   #452
sensuall
Zadomowienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Odebraliśmy kwiaty, pierwszy raz zobaczyłam mój bukiet. Był cudowny Odjechaliśmy i się zorientowałam że nie wzięliśmy kwiatów do butonierek Zanim się zawróciliśmy Pani z kwiaciarni już zdążyła do nas zadzwonić
Dojechaliśmy do domu a tam już czekała moja mama i kuzyn. Zaraz przyjchała strasza, za nią chłopcy z ekipy foto/video, świadek, później dwie pary dziadków, i na koniec rodzice TŻ którzy mieli najbliżej
Świadkowa zaczęła ubierać mnie z mamą, i tu pierwsza wpadka, odpadła haftka od sukni (ta nad zamkiem). Nie dało jej się nawet przyszyć bo się połamała :/ Kombinowałam żeby spiąć agrafką, ale ostatecznie bez niej nie było źle i poszłam po prostu bez tej haftki.
Pocykaliśmy mnóstwo fotek w różnych konfiguracjach osobowych Gdy przyszła pora na błogosławieństwo, wczęsniej myślałam że będę płakać ale jednak nie Luzik trwał Rodzicom TŻ poszło sprawnie, moja mama wydusiła kilka słów i ze wzruszenia nie dała rady więcej.
Był czas zbierać się do wyjścia, zebrałyśmy ze świdkową ostatnie drobiazgi i w drogę . Pod kościół przyjechaliśmy pół godziny przed mszą więc jeszcze było mało ludzi. Poszliśmy z księdzem na zakrystię podpisać dokumenty i by ksiądz dał nam ostatnie wskazówki. Na protokole się okazało że imię i nazwisko straszej są zabawnie przkręcone Ksiądz naniósł poprawki, ale nowe imię się i tak przyjęło Ogólnie była tam taka fajna luźna atmosfera, ja czułam się cudownie, TŻ odrobinę się stresował ceremonią. Gdy ogarnęliśmy formalności czas było wyjść. Zobaczyłam pełny kościół wpatrzonych w nas i uśmiechniętych ludzi. To było cudowne uczucie. Próbowałam ogarnąć pojedyncze osoby, ale chyba byłam taka oszołomiona że może wyłapałam ze trzy konkretne twarze
Przed wejściem czekały dwie moje siostrzenice które miały sypać przed nami płatki kwiatów. Ubrane w identyczne sukienki wyglądały cudownie. Na mój widok usłyszałam z ich ust WOOOOOW
Ksiądz nas przywitał, dziewczynki ruszyły my za nimi. Znów widziałam uśmiechnięte twarze wpatrzone w nas. Czułam się cudownie!! Msza minęła mi bardzo szybko, jak nigdy wcześniej Ksiądz poprawadził ją bardzo fajnie, kazanie zabawne, goście później chwalili jaką świetną mieliśmy ceremonię Nim się obejrzałąm nadszedł moment przysięgi. Byłam pewna że będę ryczeć, bo zawsze na ślubach mnie to bardzo wzruszało a tu NIC! Ani jednej łezki, ale serce mi drżało jak pomyślałam że to w końcu ten moment na który tyle czekałam! Po przysiędze ksiądz powiedział że czas na brawa. Że były za słabe kazał gościom je powtórzyć Powiedział też że możemy w końcu się legalnie pocałować. Buziak musieliśmy powtrzać 3 razy Cały kościół się śmiał! Chyba nigdy nie byłam na takim wesołym ślubie, to samo słyszeliśmy od gości
Na koniec czekaliśmy aż goście zaczną wychodzić, a oni czekali chyba aż zaczniemy wychodzić my Ale w końcu ktoś wstał i inny też poszli. My na końcu dumnie kroczyliśmy Zbliżając się do wyjścia czekałam aż wystrzelą tuby, a tu NIC! HEHE Zostały w bagażniku auta. Wpadka!
Tutaj nastąpiły życzenia. Mnóstwo pięknych słów, wszyscy chwalili przy tym jak pięknie wyglądam. Było to wszystko bardzo miłe Goście się dostosowali do prośby o wino, dostaliśmy tylko trzy bukiety. Przyszło też parę osób które były zaproszone na wesele ale z różnych powodów nie mogły uczestniczyć. Był to bardzo miły gest.
Po życzeniach wyruszyliśmy na salę. Tam przy wysiadaniu z auta w końcu wytrzelili nam nasze tuby Rodzice czekali z chlebem i solą, i tradycyjnie dwoma kieliszkami. W jednym była woda w drugim wódka. Co trafiłam? Oczywiście że wódkę jak chciałam wodę! hehe Ale to ponoć znaczy że będę rządzić w małżeństwie Poczekaliśmy aż goście wejdą, my znowu ostatni, wszyscy wiec już czekali z kieliszkami szampana. Ospiewali nam sto lat, i przyszedł czas na obiad. Zaczęłam się denerwować bo zbliżał się nasz pierwszy taniec, na który oprócz piosenki nie mieliśmy nic przygotowanego. Serce mi łomotało, jak zespół zapytał czy już mogą nas zapraszać na parkiet. Ale poszły konie po betonie, Elvis w głośnikach i zaczęliśmy tańczyć. Później goście dołączyli do nas, bo tak poprosiliśmy zespół by ich zawołał. Kilku znajomych powiedziało że wyszło nam super, co było dla nas naprawdę mega zaskakujące i miłe!
Później już biesiadowaniu nie było końca! Około 21.30 zrobiliśmy podziękowanie dla rodziców, szczęśliwie się nie popłakałam, a po 22.00 tort. I uważam że to był dobry wybór że wjechał o tej porze, a nie jak tradycyjnie u nas w rejonie po oczepinach. Dużo osób też to pochwaliło że dobre posunięcie.
Jako niespodzianka kuzyn męża (już mogę tak pisać ) zaśpiewał nam z zespołem kilka piosenek. Ale się wtedy działoooo na parkiecie!! Dał czadu! Było kilka takich niesamowitych momentów na weselu że prawie wszyscy goście byli na parkiecie, a przy stolikach pojedyncze osoby ( te starsze). Było wspaniale!!! Po pożegnaniu ostatnich gości o 5, poszliśmy na mały after z zespołem Do pokoju trafiliśmy po 6, a przed 10.00 wstaliśmy.
Wesele było wspaniałe, usłyszeliśmy tyle słów jak było wspaniale że to niesamowicie miłe. Chętnie bym to powtórzyła! Nie wierzę że to już po wszystkim, i że mam męża!
W sukni tańczyło mi się rewelacyjnie, o wiele lepiej niż myślałam. Około 22.00 zmieniłam buty na balerinki bo mnie cisnęły Bałam się że suknią będę zamiatać podłogę i deptać po niej, też było dobrze Ale jeszcze po żadnej imprezie tak mnie stopy nie bolały!
pięknie
Stary 2014-05-28, 21:21   #453
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Chwalę się zamówioną księgą gości!!
http://allegro.pl/drzewo-ksiega-gosc...273966116.html
Droga jak cholera, ale tak nam sie ten pomysł spodobał, ze zdecydowaliśmy się dopłacić do interesu
bardzo ładna kupiłabym taka ale jak dla mnie za droga
Stary 2014-05-28, 21:25   #454
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
CZAS NA MOJĄ RELACJĘ
To musiał być naprawdę cudowny dzień! Piękna relacja Gratulacje!
Stary 2014-05-28, 21:30   #455
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
kokarda? jak dla mnie czad !

tylko ja bym pewnie kokarde wzięła jeszcze z wstążkami ja to w ogóle kokardolubna jestem
ale myślisz, że do mojej sukienki też będzie pasowała?? myślałam ogolnie o troszkę mniejszej

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
kokarda to juz za duzo, zamek trzeba jakos zakamuflowac podoba mnie sie!

zatłuc taką tylko!
zmieniaj i to szybko
zamek napewno

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
myboyismine kokarda to świetny pomysł ! Tylko powiedz mi bo nie bardzo czaje (), dół sukni będzie taki falbaniasty, jak widać na zdjęciach gorsetu? Bo wg kokrady i dodatkowe zdobienia najlepiej prezentuja się na gładkim dole. I koniecznie guziczki A w ogóle guziczki + kokard
dół gładki cos takiego jak w załączniku i jak??

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Wydaje mi się że kokarda to już będzie za dużo, ja bym zrezygnowała

dziękuję za odpowiedzi

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość

Ja dzisiaj byłam się farbować, mam nadzieję, że przez tydzień się nie wypłucze

Mam bardzo podobną
I też wydaje mi się, że kokarda będzie za dużo. Chciałam kokardę przy swojej, ale Panie w salonie mi odradziły

Nakładki na obcasy, abym się nie zabiła Kupiłam cuksy dla dzieci i już zapakowałam
Umówiłam się na pazurki na przyszły czwartek 10 dni do ślubu
hmm nie wiem czy widziałam Twoja.. pokażesz (jak coś jeszcze raz)

trzeba bedzie mało myć i w czapce chodzić

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co powiecie na TAKIE paznokcie ślubne?

cashmere... piękna relacja
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 21:34   #456
myboyismine
Zakorzenienie

sukienka dół:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dool.jpg (53,1 KB, 81 załadowań)
Stary 2014-05-28, 21:38   #457
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Dziewczyny, właśnie dotarła do mnie wieść niesiona wiatrem małomiasteczkowej ploty, że.... jestem w ciąży Wiejskie plotkary zobaczyły zapowiedzi i od razu wysnuły wniosek, że jak ślub, to na pewno ciąża Ciekawe czego się jeszcze dowiem
Stary 2014-05-28, 21:42   #458
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
[b]

A i mam pytanie do Was, kilka z Was pisało o tym, ze w dniu ślubu jedzie na cmentarz. Jaki to zwyczaj? Nie spotkałam się z nim w swoich stronach.
u nas idzie się do osoby bliskiej, która nas wychowywała i miała duży wpływ w nasze życie.

Niestety mama TŻ zginęła w wypadku jak miała 6 lat a później jego tata nie znalazła sobie już nikogo innego. I właśnie do niej jedziemy
Stary 2014-05-28, 21:58   #459
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
sukienka dół:
Piękny jest lubię takie doły, ale sama w nich źle wyglądałam.

Cytat:
Dziewczyny, właśnie dotarła do mnie wieść niesiona wiatrem małomiasteczkowej ploty, że.... jestem w ciąży Wiejskie plotkary zobaczyły zapowiedzi i od razu wysnuły wniosek, że jak ślub, to na pewno ciąża Ciekawe czego się jeszcze dowiem
My pewnie będziemy wisieć od niedzieli, zobaczymy co nam babcia doniesie
Stary 2014-05-28, 22:02   #460
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
My pewnie będziemy wisieć od niedzieli, zobaczymy co nam babcia doniesie
Ech, mentalność starszych pań w małych miejscowościach...
Stary 2014-05-28, 22:03   #461
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
hmm nie wiem czy widziałam Twoja.. pokażesz (jak coś jeszcze raz)
http://salonslubnybianka.pl/kolekcje/duber/duber-2014/
Model 1441

Cytat:

Jak obwieściliśmy rodzinie, że się pobieramy(w listopadzie), ciotka palnęła, coś w stylu, że ślub niespieszny, dopiero w czerwcu, więc niczym nie spowodowany
Co to już nie można pobrać się bez ciąży?
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 22:07   #462
mojakaren
Zakorzenienie

sensuall sto lat!

Godzia_13 do soboty się wypogodzi, zobaczysz!

Atomoowka najważniejsze to mieć priorytety , wiadomo, że rodzinka na pierwszym miejscu!

myboyismine raczej odpuściłabym kokardę przy tej sukni ...

alloffkowa świetna biżu!

kroooliczek89 lipa z tą MUA ;/ jak masz jeszcze możliwość to prędko szukaj nowej!

czekooczekolada taką kokardę co wrzuciłaś to miałam przy sukience komunijnej

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
aniuska my co prawda kupowaliśmyw Giancomo Conti w marcu ale mamy przeróbki w cenie i na 2 tygodnie przed weselem mamy przyjść do zmniejszenia marynarki i zwężenia spodni
zgadza się
my kupiliśmy w Giacomo koszulę i też rok na przeróbki gratis

cashmere jaka wspaniała relacja
ale miałam banana na buzi czytając ją! musiało być pięknie! pliss nie każ długo czekać na zdjęcia

Kupiłam dziś koszyczki ratunkowe w Jysku, przecena na 10zł ale chyba kilka z Was ma takie same
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg f27qda.jpg (8,9 KB, 14 załadowań)

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 22:26   #463
say-hello
Zakorzenienie

kupujemy tą księgę gości "na żetony" , którą pokazała (chyba) Ad Rem ) pokazałam ją tż, pewna, że na bank jej nie będzie chciał (dla niego wszystkie "zbędne" wydatki typu księga gości, koszyczki ratunkowe, winietki itp to głupota ), ale spodobało mu się i mogę zamówić a miałam sama robić klasyczną księgę gości
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 22:27   #464
gornek
Zakorzenienie

Jak ten czas leci, niedlugo bede juz miesiac po slubie, umowilam sie z fotografem juz konkretnie na 20 czerwca, zeby zrobic w koncu tą sesje, bo chcialabym juz zobaczyc zdjecia od niego ale dopoki nie bedzie sesji to nie zobacze, film tez bedzie wtedy wiec wyjazd bedzie owocny :P

Maly edit, do kogo mam sie zglosic aby usunac linki do zdjec z relacji, bo temat zamkniety i nie moge tego edytowac
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 22:42   #465
cashmere
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny! Jakbyście miały jakieś pytania, to chętnie odpowiem jako mężatka z 4dniowym stażem

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 22:47   #466
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
u Ciebie tak troszeczkę inaczej, masz dłuższe zapiecie z tyłu i to jest spójna calosć z resztą ładna
Stary 2014-05-28, 22:51   #467
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Przyszły dzisiaj winietki Wymazałam nasze imiona
Nakładki na obcasy, abym się nie zabiła Kupiłam cuksy dla dzieci i już zapakowałam
Umówiłam się na pazurki na przyszły czwartek 10 dni do ślubu
śliczne winietki my będziemy sami robić, chyba ściągnę od Ciebie i też napiszemy coś z tyłu, że życzymy miłej zabawy
Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość

Jeśli chodzi o księdza to my ślubujemy w parafii TŻta bo mój ksiądz to chyba myśli, że Bogiem jest. Jak mialam zostać chrzestną siostrzenicy to nie wyraził zgody bo stwierdził, że jestem niepraktykująca. Jak mówię, że chodzę do kościoła do TŻta to powiedział mi że mam z jego kościoła przynieść zaświadczenie, że ksiądz mnie widzi co niedziele.. A ja że przecież to jest duże miasto, kościół, parafia ogromne, że gdzie mnie ksiądz nie zna, a zapamięta, że gdzies tam stoję w kościele. To powiedział, że księża widzą kto chodzi do kościoła

W poniedziałek odbieram suknię Będą zdjęcia, aż wam się zbrzydnie
co za ksiądz
czekamy na zdjęcia
Cytat:
CZAS NA MOJĄ RELACJĘ
piękna relacja cudownie, że tak wszystko pięknie wyszło
Cytat:
haha

rozdaliśmy kolejne 2 zaproszenia. 39/49, jeszcze tylko 10

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 23:00   #468
marlenqa22
Zadomowienie

Sensuall- wszystkiego naj naj lepszego!! spełnienia marzeń i udanego ślubu

Cashmere- kto u Was ustawił winietki że potem jeździliście skontrolować? czy pisze się jakąś rozpiskę, ja to zielona z tego jestem jak to się odbywa
Piękna relacja

U mnie w parafii ślub kosztuje 500 zł plus 150 zł organista, więc cena taka sobie, chyba tak akurat.

Melduję że są zaproszeni wszyscy goście weselni!!
Podzielę się wrażeniami.
1. Ogólnie ponad 75% wyraziło zachwyt i powiedzieli że będą (i mam nadzieję że tak będzie)!
2. Kuzynka obraziła się na mnie że nie wpisałam do zaproszenia jej 3 miesiącznej córki..
3. Wujek obraził się że jego syna lat 17 zaprosiłam z osobą towarzyszącą zamiast na jednym zaproszeniu z rodzicami bo przecież to dzieciak..
4. Jedna para odradzała nam ślub bo im się nie układa to i nam się nie ułoży

Ogólnie więc nie było tak źle jutro odbieramy obrączki to pokażę

W piątek mam ten zabieg, usuwanie guzka kaszaka z głowy, trochę się boję ;(

A w poniedziałek zaczynam new job

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 23:02   #469
Buczorek
Raczkowanie

cashmere

cudowna relacja! ♥ bardzo zazdroszczę Ci tego, że byłaś tak spokojna i wyluzowana. ja się boję, że będzie jeden wielki bek bez opanowania taka ze mnie niepoprawna romantyczka ajjjć..

enzunio
bejbe, przypominam się w sprawie stronki na czcionki
Stary 2014-05-28, 23:02   #470
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny na podstawie tej sukienki mam szytą swoją... nie bedzie oczywiście tych wielkich cyrkonii tylko perełki i będzie biała, gorset krótszy. Myślicie, że będzie pasowała jeszcze kokardka wiązana z tyłu w talii? dół jest taki lejący, z "szyfonożorżety" ewentualnie guziczki przy zamku?bardzo proszę o opinie
Ja bym poprzestała na tym co jest Może dlatego, że za bardzo sobie nie mogę wyobrazić Twojej sukni

alloffkowa - piękne perły super, że jesteś zadowolona

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale jestem wściekła! Byłam na próbny makijaż umówiona na tą sobotę. W sumie już od miesiąca byłyśmy umówione.
Kompletna niekompetencja i jakiś kiepski żart

aniuska18032 - fajnie, że protokół macie za sobą i szybko poszło

paula600324 - wszystko zależy od tego czy dadzą tam jagody, czy borówki amerykańskie Jak jagody to będziecie mieć niebieskie zęby

Cytat:

domar123 - niezły ten Twój ksiądz Nie mogę się doczekać Twojej sukni bardzo wcześnie ją odbierasz Ja mam przymiarkę pierwszą dopiero 1 lipca

cashmere - no to będziesz rządziła w małżeństwie Piękna relacja Siedzę, czytam, śmieję się i płaczę na zmianę Dobrze, że napisałaś o torcie, bo my też tak chcemy i się zastanawiałam czy to dobry pomysł jest

Cytat:
Przewiduję, że jak my zawiśniemy na tablicy to też tak będzie

mojakaren - ja mam takie koszyczki, tylko, że ciemniejsze kupiłam po 15 zł, bo wtedy taka promocja była

Pamiętacie Księgę Gości o której mówiła Ad rem? Pytałam TŻ i bardzo mu się spodobała. Chcielibyśmy jednak zrobić ją sami, bo jest dla nas za mała. Lubimy duże rzeczy i chcemy aby była większa, co najmniej 100x50 Stąd moje pytanie: wiecie może gdzie można kupić tak duże ramki, ale szerokie, żeby zmieściły się te krążki?
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 23:06   #471
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
aniuska my płaciliśmy za przeróbki 30 zł, ale w Lavardzie - naliczane jako dodatkowa usługa, liczone nawet na osobny rachunku Myślę, że w Vistuli może być podobnie. Najlepiej jak zadzwonisz do salonu gdzie kupowaliście graniak i wszystko się wyjaśni.
również kupiliśmy w Lavardzie garnitur, ale przeróbki mamy gratis. Ok. 4 dni przed ślubem mamy się zgłosić żeby dokonali zmian.

myboyismine jestem za kokardą! do tego guziczki i będzie o tak

cashmere piękna relacja

pierwsza lekcja tańca za nami - tak jak pisałam jestem nie taneczna - sztywna i w dodatku słoń nadepnął mi na ucho Dobrze, że Tż prowadzi Instruktorka fajna kobietka, trochę chcielibyśmy zmodyfikować układ. Następne spotkanie za tydzień.

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2014-05-28 o 23:07
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 23:06   #472
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Podzielę się wrażeniami.
1. Ogólnie ponad 75% wyraziło zachwyt i powiedzieli że będą (i mam nadzieję że tak będzie)!
2. Kuzynka obraziła się na mnie że nie wpisałam do zaproszenia jej 3 miesiącznej córki..
3. Wujek obraził się że jego syna lat 17 zaprosiłam z osobą towarzyszącą zamiast na jednym zaproszeniu z rodzicami bo przecież to dzieciak..

Super, że już porozdawaliście zaproszenia co do kuzynki to nie mam pytań a wujek też dobry Rady doświadczonej pary są nie na miejscu - zazdrośni są i tyle
Czekam na foto obrączek
Zabieg sie uda i wszystko będzie dobrze Myślami jestem z Tobą
Stary 2014-05-28, 23:12   #473
Buczorek
Raczkowanie

active
także myślałam o tym by samemu zrobić, ale nie wiem jak się do tego zabrać hmm.. jak będziesz miała jakiś pomysł to pisz zerżnę od Ciebie
Stary 2014-05-28, 23:22   #474
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Podzielę się wrażeniami.

o matko jakie głupie roszczenia, 3 miesięczną córkę na wesele? i jak można być tak nietaktownym, żeby odradzać ślub
czekamy na fotki
i za zabieg, będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
pierwsza lekcja tańca za nami - tak jak pisałam jestem nie taneczna - sztywna i w dodatku słoń nadepnął mi na ucho Dobrze, że Tż prowadzi Instruktorka fajna kobietka, trochę chcielibyśmy zmodyfikować układ. Następne spotkanie za tydzień.
to super, że jakoś poszło na pewno będzie Wam coraz lepiej szło
Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Pamiętacie Księgę Gości o której mówiła Ad rem? Pytałam TŻ i bardzo mu się spodobała. Chcielibyśmy jednak zrobić ją sami, bo jest dla nas za mała. Lubimy duże rzeczy i chcemy aby była większa, co najmniej 100x50 Stąd moje pytanie: wiecie może gdzie można kupić tak duże ramki, ale szerokie, żeby zmieściły się te krążki?
nie mam pojęcia jak to zrobić, ale chętnie bym ściągnęła pomysł

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 23:22   #475
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
active
także myślałam o tym by samemu zrobić, ale nie wiem jak się do tego zabrać hmm.. jak będziesz miała jakiś pomysł to pisz zerżnę od Ciebie
nie ma sprawy
Stary 2014-05-28, 23:22   #476
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
Super, że już porozdawaliście zaproszenia co do kuzynki to nie mam pytań a wujek też dobry Rady doświadczonej pary są nie na miejscu - zazdrośni są i tyle
Czekam na foto obrączek
Zabieg sie uda i wszystko będzie dobrze Myślami jestem z Tobą
Dziękuję kochana

Co nam zostało zrobić:
- odebrać obrączki (jutro)
- zamówić tort
- dokupić alkohol
- winietki
- rozkład stołów
- garnitur ślubny Tż z wszelkimi dodatkami
- dla mnie wsówki do włosów
- wybrać menu
- przymiarki sukni
- protokół tydzień przed ślubem
- spowiedź

i jeszcze tam inne rzeczy ale to już kosmetyczne sprawy

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 23:23   #477
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
w Ikei są na pewno takie szerokie ramki, ale czy duże, to nie wiem
edit: o takie : http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50221909/ one są już z obrazkiem w środku. tylko wydaje mi się, że one są zbyt szerokie i te krążki by się przewracały.

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2014-05-28 o 23:26
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 23:23   #478
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
przyszła mi biżuteria !!!! jest naprawdę piękna, i jak ją ubrałam to się popłakałam
więcej zdjęć w klubie
Prześliczna!!

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale jestem wściekła!
Niepowazna jest :/ Ja bym szukała innej makijażystki, bo nie wiadomo z czym ta jeszcze wyskoczy...

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
kupujemy tą księgę gości "na żetony" , którą pokazała (chyba) Ad Rem ) pokazałam ją tż, pewna, że na bank jej nie będzie chciał (dla niego wszystkie "zbędne" wydatki typu księga gości, koszyczki ratunkowe, winietki itp to głupota ), ale spodobało mu się i mogę zamówić a miałam sama robić klasyczną księgę gości
oooo super!!!! Czyli obie będziemy prekursorkami!!

activ powodzenia w produkcji księgi na żetony!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 23:28   #479
Kate Noir
Zakorzenienie

Witam wszystkie nowe PM'ki

Dawno mnie tu nie było, ale obiecuję poprawę

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
jeju idealna ile bym dała by tż'owi się spodobały i stwierdził, że musimy ją kupić!!!
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 23:45   #480
monidot
Zadomowienie

myboyismine Wydaje mi się, że z kokardką to juz za dużo będzie.

alloffkowa Piękne perełki

Cytat:
łeee okropne

Cashmere cudowna relacja, dzień jak z bajki, jeszcze raz Gratuluje
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości