Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X2013 czXI - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytułkolejnego wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 0 0%
Mama bardzo kocha mnie, daje buziaki całe dnie 2 6,90%
Była wiosna, przyjdzie lato, coraz większy jestem tato! 4 13,79%
Stoję, siadam lub raczkuję i na zloty podróżuję 10 34,48%
Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo 10 34,48%
Nowych rzeczy się uczymy, w nocy grzecznie sobie śpimy 0 0%
Dzień Mamy Minął, teraz Dzień Ojca, a my kochamy naszego brzdąca 3 10,34%
Głosujący: 29. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-29, 08:24   #1231
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

Cześć

DOść już mam tej pogody. Leje i burze, a jak nawet wyjdzie słonko to na chwilę:/

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
pospałyśmy od 3 do 6 z jedną pobudką. Teraz znowu Ola ma gorączkę. Nie wiem ską. Wczoraj już do połowy dnia nie miała

zakrapiam solą fizjologiczną i kilka razy dziennie solą morską, nasivin też stosuję, odciągam katar. Nie wiem, co jeszcze można zrobić? Ola jest tak umęczona tym katarem, że aż próbuje spać na boku i na brzuchu, gdzie ona zawsze tylko na plecach i tak jej chyba nie pasują te pozycje, że od razu się budzi
ojej współczuję. moja też ma gila masakrycznego,ale gorączki niet...

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Hej ja nie wiem jak wy to robicie ale mam od wczoraj od 13 do nadrobienia 9 stron. Ale to troszkę później.
Papalinko dużo zdrówka dla Olci. Oby gorączka zeszła
Matal zdrówka dla Enci i Edzika

Mój tż jak poszedł wczoraj na 6 rano do prcy tak wrócił dzisiaj o 6 rano i na 17 z powrotem. A najlepsze jest to że położył koło nas( Bartek już leżał ze mną) ja do łazienki, mąż coś tam do niego gada a ten w ryk .

Cóż miłego dnia. Do później
masakra z tą pracą, współczuję i jeszcze ty sama z dzieciakami...

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Hania mnie dzś zaskoczyła.. popłakał się jak Marysia wyszła do żłobka
bardzo fajnie sie patrzy,jak jej wzajemnie ciągnie do siebie
nooo ale z Marysi taka fajna siostrzyczka: love:

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 08:26   #1232
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

siema

ale ta laska z BOD miała wczoraj skwaszoną minę, że nie wygrała może chciała przytulić mieszkanie i porzucić męża nieroba

Cytat:
zazdrość rodzeństwo

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Możecie mi pomóc?

Szukam oryginalnej nazwy firmy,bo zakładam Fanpage na Facebook'u.
Jak dotąd przychodzą mi same głupie pomysły do głowy,więc może któraś z Was będzie bardziej kreatywna

Z góry dziękuję!
jaka branża bo np "Super pączki 800" dla branży dietetycznej może się nie przyjąć
Cytat:
W najlepszym scenariuszu do tylko do końca tygodnia, później przez czerwiec 8-16 lub 8-18, od lipca znowu minimum po 12 do końca września lub dalej.
W najgorszym scenariuszu od teraz do września -października po minimum 12. Nie powinnam narzekać bo wiadomo kasa nam potrzebna ale po cichutku przyznam że troszkę jestem zmęczona. Wszystko sama, rachunki, lekarze, lekcje, szkoła itp. Teks mojego syna Mateusza rozłożył mnie ostatnio na łopatki. Wraca tż ok 22 z pracy otwieram mu, Mateusz się pyta kto to. Ja mówię że tata a młody na to : Ale po co? Zastrzeliło mnie to .
ojej to nieładnie, przecież wiadomo, że małż pracuje długo, żeby Wam było lepiej, może porozmawiaj z nim? to najstarszy synek, tak?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 08:27   #1233
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Moje biedne dziecko znowu ma ponad 39 stopni gorączki i nadal nie śpi od kataru. Normalnie jakiś horror

---------- Dopisano o 02:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ----------

Gdzie te czasy nocnych zmian, przynajmniej było z kim pogadać
Cytat:
pospałyśmy od 3 do 6 z jedną pobudką. Teraz znowu Ola ma gorączkę. Nie wiem ską. Wczoraj już do połowy dnia nie miała

zakrapiam solą fizjologiczną i kilka razy dziennie solą morską, nasivin też stosuję, odciągam katar. Nie wiem, co jeszcze można zrobić? Ola jest tak umęczona tym katarem, że aż próbuje spać na boku i na brzuchu, gdzie ona zawsze tylko na plecach i tak jej chyba nie pasują te pozycje, że od razu się budzi
Ile ona już ma taka wysoką gorączkę?? Jakoś 4 dni? I nic nie przechodzi?
U nas lekarz zalecił: sol morska, odciaganie, mucofluid, inhalację z soli fizjologicznej, dicortinef do noska. I tak 3 razy dziennie.

Cytat:
W najlepszym scenariuszu do tylko do końca tygodnia, później przez czerwiec 8-16 lub 8-18, od lipca znowu minimum po 12 do końca września lub dalej.
W najgorszym scenariuszu od teraz do września -października po minimum 12. Nie powinnam narzekać bo wiadomo kasa nam potrzebna ale po cichutku przyznam że troszkę jestem zmęczona. Wszystko sama, rachunki, lekarze, lekcje, szkoła itp. Teks mojego syna Mateusza rozłożył mnie ostatnio na łopatki. Wraca tż ok 22 z pracy otwieram mu, Mateusz się pyta kto to. Ja mówię że tata a młody na to : Ale po co? Zastrzeliło mnie to .
O mamo
Eda jak się obraża na tz, to mówi: "idź sobie do pracy i nie wracaj"

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 08:31   #1234
kaska87
Zakorzenienie

o fotelika w ddtvn

Stary 2014-05-29, 08:31   #1235
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze to pojechał tekstem Niefajnie. Może chociaż w weekendy mógłby więcej czasu spędzać z dziećmi
Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
papalinka zdrówka dla Oli tu dziewczyny jeszcze pisały o maści majerankowej pod nosek, a inhalacje?
maść majerankową posmarowałam jej pod noskiem w nocy, ale nie zauważyłam jakiegoś spektakularnego efektu, a inhalacje robię
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
papalinko zdrówka dla Oli !!

Ja sie wykoncze przez te jego niespanie.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
siema

jaka branża bo np "Super pączki 800" dla branży dietetycznej może się nie przyjąć

ojej to nieładnie, przecież wiadomo, że małż pracuje długo, żeby Wam było lepiej, może porozmawiaj z nim? to najstarszy synek, tak?

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ile ona już ma taka wysoką gorączkę?? Jakoś 4 dni? I nic nie przechodzi?
U nas lekarz zalecił: sol morska, odciaganie, mucofluid, inhalację z soli fizjologicznej, dicortinef do noska. I tak 3 razy dziennie.

no dzisiaj 4 dzień leci, ale ogólnie najwyższą miała w poniedziałek, a potem z każdym dniem coraz niższą, wczoraj pół dnia w ogóle bez gorączki, dopiero wieczorem, no i dzisiaj. Wczoraj byłyśmy u lekarza i nic nowego nie było

A jak Edzik i Elenka?

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 08:33   #1236
Natala84
Zakorzenienie

a powiedzcie mi coś
bo wczoraj pierwszy raz obejrzałam tą BOD, finał akurat no i Ci co wygrają dostaja to mieszkanie co sobie urządzili. a co z mieszkaniami przegranych? przecież one też są już całkowicie urządzane, umeblowane

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 08:35   #1237
kaska87
Zakorzenienie

czemu rączki nie rozłożyli w tym foteliku

Stary 2014-05-29, 08:39   #1238
kahunia
Zadomowienie

ten fotelik w ddtvn jest źle zapięty, bo ten pałąk powinien być nad dzieckiem - rozłożony, a nie złożony

Kaśka to samo zauważyłyśmy

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Natala w pierwszej edycji tylko na zakończenie powiedzieli chyba coś takiego, że wyszło na to że mogą kupić te mieszkania na korzystnych warunkach - ale jak to rzeczywiście wygląda to nie wiem

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 08:46   #1239
papalinka83
Zakorzenienie

Kaśka a ty już ozdrowiałaś?

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 08:47   #1240
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaśka a ty już ozdrowiałaś?
lepiej się czuję, ale u mnie to na szczęście "tylko" zatoki więc nie zarażam ufff

Stary 2014-05-29, 08:49   #1241
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Mateusz to średniak i na szczęście wypalił z tym tekstem jak mąż był na klatce. Nie powtórzyłam tego bo by mu było przykro. Myślę że on bardziej nieświadomie z tym wypalił. Nie miał nic złego na myśli po prostu przyzwyczaił się że w tygodniu tata pracuje. A jak ma wolne to staram się zawsze coś zorganizować chociażby zwykły spacer lub lody.

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 08:56   #1242
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze to pojechał tekstem Niefajnie. Może chociaż w weekendy mógłby więcej czasu spędzać z dziećmi

maść majerankową posmarowałam jej pod noskiem w nocy, ale nie zauważyłam jakiegoś spektakularnego efektu, a inhalacje robię

no dzisiaj 4 dzień leci, ale ogólnie najwyższą miała w poniedziałek, a potem z każdym dniem coraz niższą, wczoraj pół dnia w ogóle bez gorączki, dopiero wieczorem, no i dzisiaj. Wczoraj byłyśmy u lekarza i nic nowego nie było

A jak Edzik i Elenka?
Elena nadal ma katar, a poza tym nadal brak objawów
Eda goraczkuje, kaszle i jest bardzo zmarnowany, śpi dwa razy wiecej niż zwykle.
Zaraz muszę mu wyniki badania krwi sprawdzić.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 09:00   #1243
kaska87
Zakorzenienie

stary mnie denerwuje oczywiście gazetki w łazience więc wczoraj je wywaliłam do kosza, on wynosił śmieci segregowane i wyjął je z papierów, zostawił na podwórku a że padał deszcz to.... i się obraził, że mu wyrzucam to mu powiedziałam, że jak mu gadam o tym już 19397474 raz to powinno dotrzeć bo nawet muł by już zrozumiał

wiem mam murzyńskie problemy ale mi na prawdę się ciśnienie podnosi jak to widzę

Stary 2014-05-29, 09:04   #1244
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
papalinka zdrówka dla Oli tu dziewczyny jeszcze pisały o maści majerankowej pod nosek, a inhalacje?
ja zakrapialam tylko woda morska i wlasnie pod nosek masc majerankowa, a na lozreczku plaster taki co sie dzieciom na koszulki nakleja, ale on od 3 r zycia wiec przykleilam wyzej, jakos zesmy przeslzi przez ten katar....

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 09:06   #1245
kahunia
Zadomowienie

Kaśka a nie myślałam żeby kupić jakiś ładny, zamykany koszyk na te gazety? Na wierzchu by nie leżały, a malz by był zadowolony bo zawsze pod reka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Stary 2014-05-29, 09:07   #1246
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Miłek chory Katar się zrobił zielony, męczy go bardzo, do tego charczy, ma chrypę, pokasłuje Udało mi się wcisnąć do pediatry przed południem. A u nas leje i zimno, mąż zostawił nam auto żebyśmy jakoś dotarli do przychodni, a po południu odebrali Dawida. Sam poszedł piechotą do pracy, a ma na prawdę daleko

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
po takich zaległościach nie umiem się wbic więc tylko napisze ze dzisiaj o 18;40 sebek zaczał pięknie raczkowac u mojego dziadzia do butelki z wodą a po kąpieli o 19;30 to już szpulał tak szybko że szok i strasznie szybko przechodzi do siadu i z siadu od razu na raczki a jaka ma radoche
i mamy druiego zębolka ...dopiero co sie przebiła druga jedyneczka

i na dobranoc zeby nie było rozmowa z adim w trakcie kąpieli
myje sebe i mówie adiemu żeby wstał/bo leżał w wannie/ i umył uszy a ten sie odwraca i mówi ; mamo popatrz do lusterka
ja; po co
adi; no popatrz
ja; dlaczego
adi; bo jestes piękna

ach ja love moich bojsów

o wczorajszej rozmowie na dobranoc nie wspomne bo troszke smutno mi się zrobiło
dla Sebcia za raczkowanie, gratulujemy też kolejnego ząbka
a Adi słodziak jak zawsze

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Wpadam tylko na sekundę pochwalić się, że 3 z 4 zębów górnych już się przebiły. Została jeszcze lewa jedynka czyli lekarka dobrze powiedziała, ze do tygodnia wszystkie 4 wylezą Wczoraj jeden się przebił a dziś dwa. Stanisław nadal szaleje ale co się dziwić. Wczoraj rano tak strasznie płakał z bólu Dałam mu ;przeciwbólowy i padł na 2 h co mu już się dawno nie zdarzyło. Lecę robić zamówienia
bidulek mały

Cytat:
Moje biedne dziecko znowu ma ponad 39 stopni gorączki i nadal nie śpi od kataru. Normalnie jakiś horror :
dużo zdrówka dla Olci

Cytat:
strasznie przykre
co tż na taki tekst? doczytałam, że nie słyszał i mu nie powiedziałaś, dobrze bo na prawdę mogłoby mu być bardzo przykro

Motyl nie zacytowało mi, a pamiętam że pytałaś o mango. Ja podaję surowe zblendowane do kaszki.

Mel B 14/14 +

Edytowane przez kasiuni_a
Czas edycji: 2014-05-29 o 09:10
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 09:07   #1247
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
stary mnie denerwuje oczywiście gazetki w łazience więc wczoraj je wywaliłam do kosza, on wynosił śmieci segregowane i wyjął je z papierów, zostawił na podwórku a że padał deszcz to.... i się obraził, że mu wyrzucam to mu powiedziałam, że jak mu gadam o tym już 19397474 raz to powinno dotrzeć bo nawet muł by już zrozumiał

wiem mam murzyńskie problemy ale mi na prawdę się ciśnienie podnosi jak to widzę
kaska ale potrafisz racjonalniei wytlumaczyc dlaczego ciebie tak te gazety wkurzaja? no bez itu nie moge pojac

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 09:08   #1248
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja tam cię rozumiem bo mi ciśnienie podnosi jak mój się rozbierze iwalnie ciuchy w pokoju na samym widoku i twierdzi żeone nikomu nie przeszkadzają. A ja nie znoszę jak mi się coś wala po podłodze. I można gadać i gadać a ten i tak po swojemu

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2014-05-29, 09:09   #1249
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość

na dzień dziecka kupuje namiot na plaże ,zabawki pewnie dostanie od t. i ubranko od mojej mamy albo basen z daszkiem
Masz jakiś na oku? Też planuje kupić.
Stary 2014-05-29, 09:09   #1250
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Kaśka a nie myślałam żeby kupić jakiś ładny, zamykany koszyk na te gazety? Na wierzchu by nie leżały, a malz by był zadowolony bo zawsze pod reka

o tym samym pomyślałam

Kasiuni_a, zdrówka dla małego u nas też ciągle gil, tyle dobrego że dziś już nie zielony

Hania

94,5....70,5....65

Stary 2014-05-29, 09:10   #1251
ewacia85
Wtajemniczenie

jejeku zdrówka dla wszystkich chorowitków
natala ale słodko

ja coś czuje ż eniedługo nerwowo mnie sebek skończy bo zapowiada sie z niego kaskader jak adi normalnie kamikadze robie dopiero wczoraj pod wieczór zaczał raczkować bo mu się zachciało w końcu a dzisiaj jak stoi przy łóżko to się puszcza i leci oczywiście bo nogi go nie słuchają i nie idą a dodam ze on sztywno nie stoi tylko sie chwieje ...takż eten no i tak sobie stoi stoi coś tam gadu gadu ...wchodzi tż woła sebe a ten odwrót puścił siei chciał iść....i tak kilka razy
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 09:13   #1252
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Robione w sklepie, chciałam się pokazać mamie i siostrze. Więc SIOSTRY, pomóżcie Może być? Co do tego?
ładnie wyglądasz w tej sukience.
Ja ostatnio na wesele kupiłam sukienkę w kwiaty
Stary 2014-05-29, 09:15   #1253
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Ja tam cię rozumiem bo mi ciśnienie podnosi jak mój się rozbierze iwalnie ciuchy w pokoju na samym widoku i twierdzi żeone nikomu nie przeszkadzają. A ja nie znoszę jak mi się coś wala po podłodze. I można gadać i gadać a ten i tak po swojemu
To mój ma tzw. Podomki - spodnie i koszulka, które są ciepniete przy łóżku i leżą tam dopóki nie wróci z pracy. Fakt ze nie widać bo leżą między łóżkiem a ściana, ale jak łóżko ściśle to mi się to placze między nogami i składam. A mówienie żeby sam złożył to jak grochem o ścianę

Stary 2014-05-29, 09:15   #1254
rusałka_1
Zakorzenienie

hej

u nas noc marna bo Mlodego ząb nadal męczy
ale znow przestawiam się na tryb - złe spanie i to już kolejna taka noc i radze sobie coraz lepiej

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
dziewczyny,znowu będą wakaacje i nici w tv
trzeba znaleźć nowe seriale
właśnie co polecacie???

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Wpadam tylko na sekundę pochwalić się, że 3 z 4 zębów górnych już się przebiły. Została jeszcze lewa jedynka czyli lekarka dobrze powiedziała, ze do tygodnia wszystkie 4 wylezą Wczoraj jeden się przebił a dziś dwa. Stanisław nadal szaleje ale co się dziwić. Wczoraj rano tak strasznie płakał z bólu Dałam mu ;przeciwbólowy i padł na 2 h co mu już się dawno nie zdarzyło. Lecę robić zamówienia
duzo sił dla ciebie i Satnislawa u nas to samo i tez juz tylko czekam kiedy przestanie go meczyc

Cytat:
Moje biedne dziecko znowu ma ponad 39 stopni gorączki i nadal nie śpi od kataru. Normalnie jakiś horror

---------- Dopisano o 02:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ----------

Gdzie te czasy nocnych zmian, przynajmniej było z kim pogadać
biedna Ola niech juz przestanie ją męczyć

Cytat:

Mój tż jak poszedł wczoraj na 6 rano do prcy tak wrócił dzisiaj o 6 rano i na 17 z powrotem. A najlepsze jest to że położył koło nas( Bartek już leżał ze mną) ja do łazienki, mąż coś tam do niego gada a ten w ryk .

Cóż miłego dnia. Do później
mam nadzieje ze mąz nie bedzie musiał tak cieżko pracowac az do września

Cytat:
kochana siostra

mam taką mala refleksje (uzewnętrznię sie a co)
odkąd Jasiek zacząl raczkowac (i wspinać sie po wszytskim), wszędzie jest go pelno, a ja nie moge spuścic go z oka i muszę go zabierać nawet do lazienki, jest.... cudownie uwielbiam to, czasem nie ma nawet chwili na odpoczynek i dopiero późnym wieczorem mam chwile zeby usiaść na spokojnie, czuję że jestem mamą
i wbrew pozorom, w naszym przypadku, jest o niebo lepiej niz wtedy gdy był nieruchomo leżącym niemowlaczkiem, ktory nie chciał "zejść" z moich rak

koniec wypocin

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 09:15   #1255
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Kasiunia zdrówka dla Miłoszka
My idziemy jutro na kontrolę do lekarza i ten ma zadecydować czy dalej same inhalacje czy włączamy antybiotyk.
A co do tekstu to pisałam że tż nie słyszał więc nie powtórzyłam ale jestem pewna że Mateusz nie miał nic złego na myśli, zresztą rozmawiałam z nim na ten temat od razu

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2014-05-29, 09:16   #1256
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
kaska ale potrafisz racjonalniei wytlumaczyc dlaczego ciebie tak te gazety wkurzaja? no bez itu nie moge pojac
Cytat:
bo nienawidzę, jakcoś stoi na wierzchu wtedy mam wrażenie, że jest bałagan i o tym ciągle myślę a jak już wchodzę do łazienki, która jest posprzątana a leżą tam byle jak walnięte gazety na koszu, albo co gorsza za tym koszem jak zjadą z niego to

Rusałka na początku też się tym jarałam, ale teraz mi przeszło, chciałbym udać się do głupiego wc bez widowni

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-05-29 o 09:20
Stary 2014-05-29, 09:19   #1257
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Misiek zasnął to ponadrabiam Was
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość

Moje dziecko też chore i to bardzo...
zdrówka dla Julci
Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Madziuchna 68- 74 to ile on waży?

mój Filip umie wkręcać żarówki rękami moja mama go nauczyła

i kocha kable wszelakie
kable, żarówki chyba elektryk zawód dobry , bo później można awansować na prezydenta
Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Dopadla mnie jakas niemoc,Mam dosc.Jestem zmeczona,nic mnie nie cieszy.Mala marudna jak nigdy,to jest jak do tej pory najgorszy skok.Na podlodze zle,na brzuchu zle,na kolanach i rekach tylko dobrze.Matko jescze do tego w nocy daje czadu.Wysiadam,mam ochote sie spakowac i uciec.
witaj w klubie
Cytat:
ja też nie mogę znieść chorób dzieci dzisiaj jak P. był u lekarza to ja spacerowałam z Myszą i podjechaliśmy pod przedszkole (integracyjne) i patrzyliśmy na dzieci bo się bawiły no i podbiegło kilka do płotu i coś tam do Mikiego gadali a na koniec podbiegł taki chłopiec z zespołem downa i coś mówił do końca nie zrozumiałam i tylko czułam gulę w gardle, aż mi się ryczeć chciało bidulek
szkoda mi chorych dzieci też zawsze mam gulę w gardle
Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
po takich zaległościach nie umiem się wbic więc tylko napisze ze dzisiaj o 18;40 sebek zaczał pięknie raczkowac u mojego dziadzia do butelki z wodą a po kąpieli o 19;30 to już szpulał tak szybko że szok i strasznie szybko przechodzi do siadu i z siadu od razu na raczki a jaka ma radoche
i mamy druiego zębolka ...dopiero co sie przebiła druga jedyneczka

i na dobranoc zeby nie było rozmowa z adim w trakcie kąpieli
myje sebe i mówie adiemu żeby wstał/bo leżał w wannie/ i umył uszy a ten sie odwraca i mówi ; mamo popatrz do lusterka
ja; po co
adi; no popatrz
ja; dlaczego
adi; bo jestes piękna

ach ja love moich bojsów

o wczorajszej rozmowie na dobranoc nie wspomne bo troszke smutno mi się zrobiło
ale słodko
Cytat:
po kij ten Jacob z PR tam siedzi

a Rozenek jak siedziała to było jej widać cellulit
czapkę przyszedł reklamować
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
ok idem stąd, tra dć maałżowi kompa. jutro będę przeżywać.

dziewczyny,znowu będą wakaacje i nici w tv
też wczoraj o tym myślałam
w dzień to i tak się nie ogląda, na spacerki,kocyki i pikniki będziemy chodzić , ale wieczorem fajnie by było coś obejrzeć ciekawego dla relaksu

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 09:21   #1258
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Lola, a zdradziłaś to komukolwiek ? Ja się wstydziłam jak diabli, że taki ze mnie wieloryb się zrobił Tż mi się włamał do karty ciąży i podejrzał (strasznie go ta waga interesowała ). Pocieszał mnie potem, że on i tak waży ode mnie dużo więcej
weż prosze cie
Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
to sobie poszłam do fryzjera ... tżtowi się jeszcze zejdzie, a pojechał samochodem do pracy i nie mam jak się dostać nawet z chłopcami... opieka innych nad dziećmi odpada bo wszyscy nagle zajeci... więc przełożyłam fryzjera na piątek...
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 09:22   #1259
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
bo nienawidzę, jakcoś stoi na wierzchu wtedy mam wrażenie, że jest bałagan i o tym ciągle myślę a jak już wchodzę do łazienki, która jest posprzątana a leżą tam byle jak walnięte gazety na koszu, albo co gorsza za tym koszem jak zjadą z niego to

Rusałka na początku też się tym jarałam, ale teraz mi przeszło, chciałbym udać się do głupiego wc bez widowni
no to zakup jakiś ładny gazetownik i tyle - kompromis będzie

kurde, ciągnie mnie do tej biedronki ale ta pogoda

Hania

94,5....70,5....65

Stary 2014-05-29, 09:24   #1260
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Miłek chory Katar się zrobił zielony, męczy go bardzo, do tego charczy, ma chrypę, pokasłuje Udało mi się wcisnąć do pediatry przed południem. A u nas leje i zimno, mąż zostawił nam auto żebyśmy jakoś dotarli do przychodni, a po południu odebrali Dawida. Sam poszedł piechotą do pracy, a ma na prawdę daleko

.
zdrówka

dużo ostatnio maluchow chorych na naszym wątku

Cytat:
oo ciuchy tez mnie denerwuja, moj mąz rozrzuca je po całej sypialni

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:

nie mowię że mi nie przejdzie

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości