Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-29, 11:46   #541
bardorja
Zadomowienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez Mopslik Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! Podczytuję Was od jakiegoś czasu, jesteście dla mnie skarbnicą pomysłów i chciałabym się dołączyć do wątku
Ślub 5 lipca (...)
helloł

Dziewczyny ale miala sen!
kuźwa snilo mi sie mnie atakowaly piranie!
dzien przed slubem namowila mnie siostra na SPA, zeby poplywac w basenie z rybkami jakimis ktore zjedza ten twoj kiepski naskórek-pijawki.
no i poszlysmy a tam zamiast 'rybek' krwiożercze piranie, wygladaly jak ryba ale byly pokryte mini kolcami jak jeż i tak sie przylepialy do ciala i bolało! jezu jak ja krzyczalam, nie moglam ich odkleic, jak mi sie udalo jedna zdjac z nogi to nastepna przyplywala do brzucha, zostawaly takie male ranki na ciele. Do tego wysjc z basenu nie moglam, krzyczalam ze zabije ta siostre bo jak ja na slubie bede wygladac taka pogryziona rzez rybeczki...
obudzilam sie nad ranem serce jeszcze waliło i......... ostro mi sie siku prawie bieglam do lazienki.
nie ogladalam wczoraj nic o zadnych poiraniach, rybach, zadne filmy cyz seriale,zadne ksiazki ani nawet nie rozmawialam na taki temat. wiec sen wzial sie z tzw 'dupy' na samo wspomnienie ciary mnie przehcodza

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 11:53   #542
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość

haha to tak samo jak mój tż, księga gości to głupota, koszyczki ratunkowe - chyba na głowę upadłaś i majaczysz
Ale muszę mu pokazać tą księgę, mam cichą nadzieję, że4 też mu się spodoba

Dziś mamy pierwszą lekcję walca Ciekawe jak nam to wyjdzie tż potrafi tańczyć, ze mną chyba będzie większy problem
ehh ci faceci mój tż powiedział, że oszalałam, bo chcę koszyczki ratunkowe no trudno, najwyżej będzie miał szaloną żonę. sam też normalny nie jest, więc pasujemy do siebie

daj znać jak Wam poszedł taniec a do czego tańczycie?

ewaden, ciężka sprawa... mam nadzieję, że się jakoś sprawy ułożą

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2014-05-29 o 11:56
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 11:57   #543
201605100
Konto usunięte

ewaden wierzę, że ślubu się odechciewa gdy wszyscy na około utrudniają, ale wygląda na to, że w końcu dostaniecie ten papier?
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 12:07   #544
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
helloł

Dziewczyny ale miala sen!
kuźwa snilo mi sie mnie atakowaly piranie!
dzien przed slubem namowila mnie siostra na SPA, zeby poplywac w basenie z rybkami jakimis ktore zjedza ten twoj kiepski naskórek-pijawki.
no i poszlysmy a tam zamiast 'rybek' krwiożercze piranie, wygladaly jak ryba ale byly pokryte mini kolcami jak jeż i tak sie przylepialy do ciala i bolało! jezu jak ja krzyczalam, nie moglam ich odkleic, jak mi sie udalo jedna zdjac z nogi to nastepna przyplywala do brzucha, zostawaly takie male ranki na ciele. Do tego wysjc z basenu nie moglam, krzyczalam ze zabije ta siostre bo jak ja na slubie bede wygladac taka pogryziona rzez rybeczki...
obudzilam sie nad ranem serce jeszcze waliło i......... ostro mi sie siku prawie bieglam do lazienki.
nie ogladalam wczoraj nic o zadnych poiraniach, rybach, zadne filmy cyz seriale,zadne ksiazki ani nawet nie rozmawialam na taki temat. wiec sen wzial sie z tzw 'dupy' na samo wspomnienie ciary mnie przehcodza
zastanów się co Ty piszesz
pijawki wysysają krew.
garra rufa zjada naskórek..

ewaden koszmar jakiś !!!!!!! trzymam kciuki aby wszystko się wyjaśniło
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 12:09   #545
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Który?
ten:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (22,5 KB, 46 załadowań)
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 12:10   #546
S1lc1a
Raczkowanie

Ehh mnie za to wkurzyła moja kuzynka - pretensja o wszystko np. o to że nie uprzedziłam kiedy przyjadę z zaproszeniem i rodzice byli zaskoczeni bo akurat myli okna - ogólnie powiedziała, że rodzice się zastanawiają czy przyjdą bo uważają że zostali zaproszeni "bo wypada" tak jasne - półtora miesiąca przed ślubem (a zaproszenie tylko na ślub bo jak już pisałam robimy tylko obiad dla najbliższych po ślubie) zaproszenie osobiście wręczone i z wydrukowanym nazwiskiem a nie wpisanym ręcznie co jak wiadomo zgłasza się przy zamówieniu!!! ręce opadają!!! To my u znajomych byliśmy z zaproszeniem w poniedziałek (12 dni przed ślubem) dopiero (też tylko na ślub) to się ucieszyli, dziękowali i pow że na pewno będą !! Na tydzień przed ślubem tak mi podniosła ciśnienie że poszłam do apteki po melisę... A do tej pory to zero stresu!

A tak w ogóle dziś zmiana kodu: 9 dni do ślubu

Edytowane przez S1lc1a
Czas edycji: 2014-05-29 o 12:16
S1lc1a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 12:12   #547
karolinuuusia
Zakorzenienie

witam się

ogłaszam, że rozdaliśmy już bardzo dużo zaproszeń, zostało już kilkadziesiąt tylko

spisaliśmy protokół przedślubny i nasze zapowiedzi były już czytane w niedziele

mamy tylko jeden problem, otoz mój najwspanialszy TŻ zgubił kurs przedmałżeński, więc chyba musi załatwić na lewo

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 12:17   #548
Dotka90
Zakorzenienie

Cashmere, super relacja!

Alloffkowa
, rewelacyjna ta biżu, na żywo wygląda nawet lepiej niż na zdjęciach!

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Piękny jest lubię takie doły, ale sama w nich źle wyglądałam.
Ja identycznie A tak mi się podobają takie doły!

Kamilka, moim zdaniem pasowałyby te ramiączka
Piękną masz suknię
Gdzie masz te bułki? Spróbuj ćwiczeń Fitappy na ramiona, są świetne!
3 m-ce to dużo czasu na wyrzeźbienie samych ramion
Ja muszę pocisnąć w końcu z tymi hantelkami, bo się zamotałam na bieganiu, a zapomniałam o ramionach.

Tysia, ładna sukienka

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
alloffkowa
Dotka

100 dniowka !!!!!!!!!!!!!!!!!!
O jaaaa, faktycznie!

Ja lepiej nie będę wklejać mojej listy, bo się załamię, mamy mnóstwo rzeczy do załatwienia!
TŻ obiecał do końca maja wydrukować zaproszenia - CZEKAM

Króliczku, dobrze zrobiłaś, makijażystka jakaś niepoważna...

Kasiulenkowo, gratki za umowę

Lg Ago, Alucior, rabbitka, Active, dzięki za party i brokuła

S1lc1a - jeśli się nie zapowiedzieliście, że wpadniecie z zapro, to moim zdaniem słusznie mieli pretensje

Ja jak się nikogo nie spodziewam, siedzę sobie w domu w dresie, często bez makijażu i np. sprzątam itd, nie chciałabym żeby ktoś wtedy wpadł z zaproszeniem.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 12:18   #549
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Godzia_13 Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaa to już pojutrze
kobietki trzymajcie kciuki za pogodę
musi być piękna pogoda!
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
alloffkowa
Dotka

100 dniowka !!!!!!!!!!!!!!!!!!
gratuluję 100dniówki!
Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
przedłużyli mi umowę o pracę
gratulacje
Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
patrzcie jakie cuda znalazłam
piękne
Cytat:
Napisane przez Mopslik Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! Podczytuję Was od jakiegoś czasu, jesteście dla mnie skarbnicą pomysłów i chciałabym się dołączyć do wątku
Ślub 5 lipca, obrączki już odebrane, garniak zakupiony, suknia szyje się (już po pierwszej przymiarce)- rybka z kokardą, bo też jestem wielką fanką kokard
Za to ciągle waham się nad welonem- czy krótki czy długi (bo na sali chciałabym go zdjąć i zostać z ozdobą, albo kwiatem we włosach). Makijażystkę mam już zaklepaną i jestem po makijażu próbnym, za to fryzjer to dla mnie jakiś koszmar! Miałam 2 fryzury próbne, które wyszły okropnie i zaczynam wątpić w to, że znajdę kogoś, kto potrafi czesać! :/
witaj obyś znalazła dobrego fryzjera!
Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Były jeszcze inne wierszyki typu: to zaszczyt, przebywać z Wami w tym dniu, czy dziękujemy za chęć dzielenia z nami radości, ale ten wydał mi się najlepszy
to najlepszy wybrałaś
Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
W sumie to nic. Dzwoniłam do wujka biskupa który starał sie wpłynąć merytorycznymi argumentami na mojego biskupa, ale nie do końca wyszło. Byłam w gminie w moim mieście, gdzie dostałam orzeczenie pozytywne dla nas. Byłam u rabina ortodoksa w Krakowie, z którego tez wydusiłam papier. Biskupowi to nie wystarczylo. Wysłał mnie z pismem przewodnim do sadu metropolitarnego w Krakowie po klarowna opinie. Oni stwierdzili że ta dezyzja to działka mojego biskupa, ale skoro się upiera to przekaża to do swojego specjalisty ktory w piatek zajmie sie nasza sprawa
17 dni do Ślubu. Ja pozwolenia nie mam. Śubu mi sie odechcialo.
jejku mam nadzieję, że jakoś się uda jeszcze zdobyć ten papier! ja nie rozumiem czemu takie problemy robią

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 12:21   #550
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Ja jak się nikogo nie spodziewam, siedzę sobie w domu w dresie, często bez makijażu i np. sprzątam itd, nie chciałabym żeby ktoś wtedy wpadł z zaproszeniem.
ja mam to samo , więc jak zapraszaliśmy to do każdego dzowniliśmy , że bedziemy z wizytą duszpasterską . I każdy był zadowolony - my bo mogliśmy sobie ustalić plan dnia i goście , którzy byli przygotowani że ktoś ich w domu nawiedzi.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 12:27   #551
S1lc1a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
ja mam to samo , więc jak zapraszaliśmy to do każdego dzowniliśmy , że bedziemy z wizytą duszpasterską . I każdy był zadowolony - my bo mogliśmy sobie ustalić plan dnia i goście , którzy byli przygotowani że ktoś ich w domu nawiedzi.
Ok. ale czy to powód żeby nie przyjść na ślub i żeby uważać że zaprosiłam ich 'bo wypada'? Nie zadzwoniłam bo nie mam do nich numeru a z resztą nie wiedziałam kiedy i o której dokładnie przyjedziemy. Do większości gości starałam się dzwonić, ale do nich akurat mamy blisko więc nie byłoby problemu gdybyśmy ich nie zastali.
Nawet jeśli mają słusznie pretensje, to może lepiej byłoby mi tego nie mówić 9 dni przed ślubem.
Stary 2014-05-29, 12:33   #552
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez S1lc1a Pokaż wiadomość
Ok. ale czy to powód żeby nie przyjść na ślub i żeby uważać że zaprosiłam ich 'bo wypada'? Nie zadzwoniłam bo nie mam do nich numeru a z resztą nie wiedziałam kiedy i o której dokładnie przyjedziemy. Do większości gości starałam się dzwonić, ale do nich akurat mamy blisko więc nie byłoby problemu gdybyśmy ich nie zastali.
Nawet jeśli mają słusznie pretensje, to może lepiej byłoby mi tego nie mówić 9 dni przed ślubem.
S1lc1a ja nigdzie nie napisałam , że to jest powód do odmowy. Tylko pisałam , że my wszędzie się umawialiśmy i dla wszytskich była to komfortowa sytuacja , nie nawiązywałam akurat do Twojej wypowiedzi
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 12:34   #553
201605100
Konto usunięte

Cytat:
nie chciałabym, żeby ktoś mnie odwiedzał czy to z zaproszeniem czy tak o bez wcześniejszego zapowiedzenia się, każdy ma swoje plany i żyjemy w czasach gdy każdy ma telefon więc nie widzę problemu z zadzwonieniem z pytaniem czy można wpaść. aczkolwiek nie uważam, że to powód do odmowy.
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 12:44   #554
ewaden
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia, ale nie wiem czy się uda...
Gdy udowodniłam, że jest wg swojej wiary wolny do ponownego zawarcia związku małżeńskiego (to był zarzut/ niepewność biskupa), to teraz czepiają się nierozerwalności ślubu cywilnego między dwiema osobami nieochrzczonymi (ani mój mąż, ani jego była nie są, tyle że on ma wyznanie swoje, a ona jest ateistką)- wg Prawa Kanonicznego (obowiązującego chrześcijan- mój nie jest) są one zawarte wg Prawa Natury Narzucają więc swoje przepisy osobom innych wiar i ateistom.... chore...
Kolejny paradoks: ślub dwojga nieochrzczonych jest dla kościoła sakramentalny, zaś dwojga ochrzczonych nie- muszą iść do kościoła, bo inaczej będą żyć w grzechu
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 12:46   #555
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
W sumie to nic. Dzwoniłam do wujka biskupa który starał sie wpłynąć merytorycznymi argumentami na mojego biskupa, ale nie do końca wyszło. Byłam w gminie w moim mieście, gdzie dostałam orzeczenie pozytywne dla nas. Byłam u rabina ortodoksa w Krakowie, z którego tez wydusiłam papier. Biskupowi to nie wystarczylo. Wysłał mnie z pismem przewodnim do sadu metropolitarnego w Krakowie po klarowna opinie. Oni stwierdzili że ta dezyzja to działka mojego biskupa, ale skoro się upiera to przekaża to do swojego specjalisty ktory w piatek zajmie sie nasza sprawa
17 dni do Ślubu. Ja pozwolenia nie mam. Śubu mi sie odechcialo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nie załamuj się W piątek otrzymasz zgodę i będziesz szczęśliwą żoną i nie ma innej opcji!

niulka_1985 - śliczne winietki

Cytat:
Ehh mnie za to wkurzyła moja kuzynka - pretensja o wszystko np. o to że nie uprzedziłam kiedy przyjadę z zaproszeniem i rodzice byli zaskoczeni bo akurat myli okna - ogólnie powiedziała, że rodzice się zastanawiają czy przyjdą bo uważają że zostali zaproszeni "bo wypada" tak jasne - półtora miesiąca przed ślubem (a zaproszenie tylko na ślub bo jak już pisałam robimy tylko obiad dla najbliższych po ślubie) zaproszenie osobiście wręczone i z wydrukowanym nazwiskiem a nie wpisanym ręcznie co jak wiadomo zgłasza się przy zamówieniu!!! ręce opadają!!! To my u znajomych byliśmy z zaproszeniem w poniedziałek (12 dni przed ślubem) dopiero (też tylko na ślub) to się ucieszyli, dziękowali i pow że na pewno będą !! Na tydzień przed ślubem tak mi podniosła ciśnienie że poszłam do apteki po melisę... A do tej pory to zero stresu!

A tak w ogóle dziś zmiana kodu: 9 dni do ślubu

Gratulacje 9 dni

My też nie wszędzie się zapowiadamy Jeśli to robimy to każdy się szykuje i w ogóle... Ale nigdzie nikt nie miał pretensji na szczęście

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
ogłaszam, że rozdaliśmy już bardzo dużo zaproszeń, zostało już kilkadziesiąt tylko

spisaliśmy protokół przedślubny i nasze zapowiedzi były już czytane w niedziele

mamy tylko jeden problem, otoz mój najwspanialszy TŻ zgubił kurs przedmałżeński, więc chyba musi załatwić na lewo
Super, że zaproszeń ubywa
a jak protokół? Bezstresowo ?
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 12:50   #556
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

aniuska18032 dlatego właśnie lepiej się dowiedzieć bo naprawdę nie chce siać plotek ale naprawdę tak słyszeliśmy z TŻ (wczoraj go nawet pytałam i potwierdził że cenę jaką Pani im "walneła" to 90 zł)

Paula śliczne winietki można wiedzieć gdzie zamawiałaś?

cashmere super relacja jeszcze raz wielkie gratulacje

oluska no to gratuluję "niby ciąży" i pamiętaj że w końcu sąsiadki wiedzą najlepiej

TysiaBB1989 moja kuzynka też w dniu ślubu pojechała ze swoim już mężem na grób jego taty, zawieźli kwiaty które dostali od gości, przykra sprawa ale gest piękny...
Suknia super - jak masz dobrą krawcową to szyj

Godzia_13 proszę proszę taniec brokuła na sobotnią piękną słoneczną pogodę

mojakaren super te koszyczki

hihihi gratki rozdanych zaproszeń zazdraszam że już tylko 10 Wam zostało bo ja wolę nie liczyć

marlenqa22 super że się udało z zaproszeniami i wszystko rozdane Powodzenia w piątek na zabiegu na pewno szybko pójdzie trzymaj się dzielnie
Czekam na foto obrączek no i powodzenia w poniedziałek w nowej pracy

misia, aloffkowa, Dotka gratki studniówki

Kasiulenkowo gratulacje umowy o przedłużenie pracy

pysia1987 buciki super znalazłaś

Mopslik witaj

ewaden kurcze noooo musi być jakiś sposób nie ma innej opcji - będzie dobrze megaaa mocno trzymam kciuki

Edytowane przez iliy
Czas edycji: 2014-05-29 o 12:52
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 12:51   #557
ewaden
Raczkowanie

A gdyby ślub się jednak odbył to mam (z ich i naszej woli) to mamy wybrane i załatwione:
- samochód
- tort
- słodki stół (babczki, muffinki, eklerki, beziki, deserki- wszystko w kolrach bieli i pasteli, zwłaszcza różu
- tablice stołów
- mój bukiet
- bukiety na stoły
- wianki dla druhenek (będą w odpowiedniej skali do tych ze zdjęcia)
- inne dekoracje i dodatki kwiatowe, oraz elementy na stoły (świece, ramki)
- jeśli druhenki nie będą mogły sypać kwiatków to będą niosły podobny plakat do tego ze zdjęcia

Aha, a kolory kwiatów będę takie jak planowałam, czyli pastelowe i białe, a nie takie jak na zdjęciach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg samochod.jpg (66,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tablica stolow.jpg (36,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tort.jpg (37,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg moj bukiet.jpg (45,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiety na stol.jpg (60,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wianki.jpg (83,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg plakat.jpg (61,9 KB, 35 załadowań)

Edytowane przez ewaden
Czas edycji: 2014-05-29 o 12:59 Powód: dodanie tekstu
Stary 2014-05-29, 12:51   #558
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość

Super, że zaproszeń ubywa
a jak protokół? Bezstresowo ?
ogólnie bez stresu podeszliśmy do tego, pytania nie są aż tak wyszukane i dobrze że o czystość przed ślubem nie ma pytań
ogólnie jak TŻ się zamyślił to ksiądz zwrócił mu uwagę, ze jego też to powinno to interesować

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 12:58   #559
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

dziewczyny czym będziecie pachnieć/pachniałyście do ślubu??
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 13:11   #560
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
ja tak jak na codzień- Calvin Klein Beauty
Stary 2014-05-29, 13:17   #561
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Tenderly od Oriflame
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 30061_1.jpg (45,3 KB, 6 załadowań)

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 13:19   #562
marlenqa22
Zadomowienie

Hej !

Siedzę jak na szpilkach, czekam do 16 i jadę po te obrączki. Akurat Tż pracuje w galerii więc pojadę do niego do pracy i razem idziemy odebrać

Dziękuję za dobre słowa, mam nadzieję że jutro zabieg będzie ok bo zaczyna mi lecieć ropa i pół głowy mam czerwonej bardzo boli.. zakrywam jak mogę to włosami.. ehh

kochane musicie mnie uratować. czy któraś z Was posiada jakiś link na allegro do takich woreczków na cukierki? Nie chodzi mi o takie małe woreczki na podziękowania dla gości, tylko takie większe woreczki żeby można było trochę cukierków wsypać i rozdawać na bramach

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 13:31   #563
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Hej !

Siedzę jak na szpilkach, czekam do 16 i jadę po te obrączki. Akurat Tż pracuje w galerii więc pojadę do niego do pracy i razem idziemy odebrać

Dziękuję za dobre słowa, mam nadzieję że jutro zabieg będzie ok bo zaczyna mi lecieć ropa i pół głowy mam czerwonej bardzo boli.. zakrywam jak mogę to włosami.. ehh

kochane musicie mnie uratować. czy któraś z Was posiada jakiś link na allegro do takich woreczków na cukierki? Nie chodzi mi o takie małe woreczki na podziękowania dla gości, tylko takie większe woreczki żeby można było trochę cukierków wsypać i rozdawać na bramach
takie?
http://allegro.pl/woreczki-z-organzy...199818379.html

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2014-05-29, 13:33   #564
cornflower_girl
Zakorzenienie

myboyismine Sukienka ze zdjęcia jest już bardzo bogata, ale kokarda powinna być w porządku, jeśli zrezygnujesz ze zdobień na dole gorsetu albo trochę inaczej się to rozwiąże, powinna fajnie wyglądać

Kroooliczek Nie dziwię się, że się zdenerwowałaś. Bardzo niepoważna pani... Masz możliwość wyboru innej makijażystki?

aniuska Trzymam kciuki za noclegi, oby cenowo wyszły jak najkorzystniej Gossard obłędny, oby rozmiarowo to było to

paula Paczki z cukierkami wyglądają super, winietki - bardzo eleganckie

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co powiecie na TAKIE paznokcie ślubne?
Padłam, idealne do zakopywania prezentów od gości w ogródku, żeby nikt się do nich nie dobrał

domar Faktycznie nieciekawa sytuacja z siostra, trzymam kciuki jednak, żebynie było żadnych "przygód". I super, że przeprowadzasz się do swojego TŻ-ta

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
CZAS NA MOJĄ RELACJĘ
Wzruszyłam się

Tysia Dziękuję za wyjaśnienie Sukienka bardzo ładna, tylko pytanie jak będzie leżeć na Tobie - wg mnie trochę lepiej by wygladała w wersji bardziej dopasowanej do figury.

mojakaren Fajne te koszyczki, a na przecenie to już bomba

marlenqa Szkoda, że miałaś takie przejścia z rodziną, niestety niektórym nie dogodzisz Powodzenia z zabiegiem, będzie dobrze

anka Mam nadzieję, że zajęcia będą Ci się podobać. A chłop musi prowadzić w tańcu i tyle

Kamilka Wg mnie będą pasowały.

Kasiulenkowo Gratki

activelifestyle Samotańcząca kiecka i Wasz pierwszy taniec będzie efektowny

mopslik Witaj Do rybki zarówno krótki jak i długi będzie dobrym wyborem. Ja mam dwa, katedralny i krótszy na salę. Trzymam kciuki za fryzjera

S1lc1a Szkoda nerwów na kuzynkę, naprawdę mocno sobie coś ubzdurała :/

karolinuuuusia Jak to zgubił? nie ma tego gdzieś w dokumentacji?

Cytat:
Kolejny paradoks: ślub dwojga nieochrzczonych jest dla kościoła sakramentalny, zaś dwojga ochrzczonych nie- muszą iść do kościoła, bo inaczej będą żyć w grzechu
Tego to ja już nie ogarniam, przecież śluby cywilne mają możliwość rozwodu (czego oczywiście nikomu nie życzę). A Twój TŻ jest innego wyznania, jego wiara w pewnych przypadkach zezwala na rozwód.

Aż przykro to czytać. Trzymam mocno kciuki za piątkową decyzję, bo to jakaś masakra jest. Przykre, że przepisy tak mocno wpływają na wolę dwójki ludzi, która chce być ze sobą... Zasługujesz na piękny slub

misia
Dotka
alloffkowa

Gratuluję studniówki

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 13:33   #565
S1lc1a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
N

Gratulacje 9 dni

My też nie wszędzie się zapowiadamy Jeśli to robimy to każdy się szykuje i w ogóle... Ale nigdzie nikt nie miał pretensji na szczęście
Akurat u nas jest taka sytuacja, że TŻ często pracuje w weekendy i jak miał wolny to większość osób ustaliłam ale nie wiedziałam u kogo ile posiedzimy, poszło w miarę szybko, wróciliśmy do domu to mówię: chodź pójdziemy do tej cioci i wujka (bo mieszkają blisko), może będą w domu to ich zaprosimy dziś a jak nie zastaniemy ich to zadzwonię i się umówimy, akurat byli więc wręczyliśmy zaproszenie - nie uważam żeby to była jakaś duża wpadka.
Stary 2014-05-29, 13:36   #566
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Kroooliczek Nie dziwię się, że się zdenerwowałaś. Bardzo niepoważna pani... Masz możliwość wyboru innej makijażystki?
jedna z naszych kochanych wizażanek poleciła mi swoją makijażystkę i prawdopodobnie z nią się umówię

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2014-05-29, 13:37   #567
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

karolinuuusia
Gratki za rozdane zaproszenia i spisany protokół

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
daj znać jak Wam poszedł taniec a do czego tańczycie?
tańczymy do Goo Goo Dolls - Iris, mam nadzieję, że za jakiś czas pochwalę się filmikiem jak enzunio i justynkie w klubie (o ile będzie nam tak super szło)

Cytat:
Ja jeszcze nie mam pojęcia...
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 13:41   #568
S1lc1a
Raczkowanie

Cytat:
Jeszcze nie wybrałam albo Lancome La vie est belle, albo Chanel Mademoiselle.
Stary 2014-05-29, 13:43   #569
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Ja kupię TAKIE, nie będę przepłacać
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 13:44   #570
Lg_ago
Zadomowienie

ewaden dla mnie to jest jakieś nieporozumienie ! Jak wszystko się już skończy, a napewno skończy się pozytywnie napisz odpowiednią skargę na Twojego biskupa. Swoją drogą, czy tylko Ciebie się tak czepia, czy taką ma naturę?

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości