![]() |
#5101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7
a mnie się bliskie spotkania Colina z psiurem podobają- boskie foty!
|
![]() ![]() |
![]() |
#5102 |
Zadomowienie
|
Hej kobitki
![]() Kasiu,Martitko,Zabko, Garnuszki dzięki z amile powitanie ![]() Piszecie o biszkoptach ja podałam kiedyś Maćkowi Miśkopty Nestle i zajadał,ale musiałam go kontrolować,bo mimo,że są twarde,to mały tak sobie uciumkał,że kawałek się czasami oderwał..Moczyłam mu je również w mleczku i też je z chęcią pałaszował ![]() Poza tym podziwiam dziewczyny,które robią kaszki na własnym mleczku..Ja się cieszę,jak przytargam z pracy mleczko i już nic więcej nie robię z nim ,tylko teściowa podgrzewa Maćkowi na drugi dzień i papusia.. Martitko ja nie tylko zaniedbałam wizaż,ale równeiż robienie Maciusiowi fotek,a może dlatego,że mąż zmienił aparat na kolejne cudo,a ja nie mam czasu się z tym cudem zapoznać,wolałam poprzedni aparat..Ten jest zbyt realistyczny w kolorach i smutne wychodzą fotki,wkurza mnie.. Adriano foty Tymka są fajne,jaki to aparat zapytam jeśli mogę. U nas pogoda beynadyiejna i malo wakaczjna,ale zaray mykamy na spacerek Pozdrawlajem ![]()
#5103 |
Raczkowanie
|
mnie też bardzo podobają się fotki Colina z psem. Obydwoje są super
![]() Jaś to niezły aparat. Elu, chyba niedługo będziesz musiała jeszcze bardziej obniżyć łóżeczko. Anitko, aparat to Nikon D70 - lustrzanka cyfrowa. Tymek też ma już ząbka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5104 |
Konto usunięte
|
adriana, jeszcze nie obnizałam łózeczka to jest 1 poziom.
Dałam dzis jasiwi biszkopcika rozmoczonego w herbacie ![]() Chcecie takie cos? http://www.allegro.pl/item209447109_...alne_dni_.html u mnie w lumpku jest za 16 zł ten rózowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#5105 |
Wtajemniczenie
|
Elu ja bym chciała! tylko jaki to rozmiar? śliczne takie cosik
![]() A Nadula dostała dzisiaj chrupki, o Boże co to był za pałasz ![]()
#5106 |
Zakorzenienie
|
Adriana ja juz zabka gratulowalam
![]() ![]() potem wrzuce filmik jak Laura zachwyca sie moim psiakiem ![]() Anitko konecznie zrob zdjecie dla Macia i pokaz!! |
![]() ![]() |
![]() |
#5107 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5108 |
Zadomowienie
|
Schatzsi super zdjęcia Colina z psem; dzięki za odpowiedź w sprawie tych malin, tylko ja się zastanawiam nie nad tymi ze słoiczka, tylko surowymi przertartymi przez sitko, bo mam ich sporo na ogrodzie.
Elu ale Jaś ci się rozbrykał Malgogaj ja się nie martwię brakiem ząbków, bo wiem że i na nie przyjdzie czas i pora, zresztą mojemu skarbeczkowi z niczym się nie spieszy, a ja też staram się nie przyspieszać. Anitko nie ma za co, czekamy na fotki prezesa Elu - straszne chamstwo cię spotkało Sohf ja słyszałam że - tak jak pisała Lalicja - dobrze jest ściągnąć odrobinę mleka, ale tylko tyle aby poczuć ulgę A u nas przez pół dnia było dość kiepsko, Asia była przemarudna, mało spała, niby najedzona, a chciałaby więcej, a ją pobolewał brzuszek, bo miałam dać jej deserek, a ona w histeryczny płacz, więc zrobiłam jej herbatkę z kopru włoskiego, wypiła całą 100 i po chwili to było znowu moje spokojne dziecko. Bidulka się męczyła chyba po tych moich wczorajszych ruskich pierogach. |
![]() ![]() |
![]() |
#5109 |
Zadomowienie
|
Edytowane przez garnuszki Czas edycji: 2007-06-28 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#5110 |
Zadomowienie
|
...wklejam jeszce fotki, tęczy i z moją siorką Kamilą o 11 lat młodszą, która przyleciała do nas w sobotę. Rety jak ten czas leci, pamiętam jak nosiłąm ją na rękach a ona teraz już większa ode mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5111 |
Konto usunięte
|
Garnuszki, wyglądacie z siostra jak rówieśniczki
![]() Lalicjakupiłam spiworek i ponczo. Spiworek kosztowął 18zł, ale pani go przeceniła na 15 bo jakąs dziurke wypatrzyła, ale jest naprawde mała i przy szwie jednej z kropek. A ponczo Moonsoon, na 6-9 lat - z metki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5112 |
Wtajemniczenie
|
Elu super! podaj mi swój numer konta i ja wyślę Ci pieniązki za te cudeńka i na przesyłkę, jesteś nieoceniona!
#5113 |
Wtajemniczenie
|
garnuszki moim zdaniem to Ty wyglądasz na młodszą siostrę
![]()
#5114 |
Zadomowienie
|
![]() Lalicja oj dziękuję - jaki komplement hehe, odrazu młodziej się poczułam!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5115 |
Wtajemniczenie
|
Garnuszki ja też uważam że z siostrą wygladacie jak rówieśniczki.
W Niemczech te przyczepki też są bardzo popularne,ja też planuje kupić podobną(z tym że ja chce taka, którą jak odczepie od roweru, moge pchać jako wózek) |
![]() ![]() |
![]() |
#5116 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5117 |
Zakorzenienie
|
Garnuszki rzeczywiscie wygladacie z siostra jak rowiesniczi.z ciekawosci spojrzalam w Twoj profil aby zobaczyc ile masz lat i jak odjelam od Twojego wieku te 11 lat i spojrzalam na zdjecie Twjej siostry to mi kopara opadla
![]() ![]() ![]() ![]() a oto kilka zdjatek i filmiki do obejrzenia dla chetnyh z moja corka w roli glownej ![]() ![]() film nr 1-tak sobie radze(niestety zle odwodzi jedna raczke ![]() Film nr 2 tak kocham pieska-piski sa oznaka radosci ![]() film nr 3-kochajace sie rodzenstwo ![]() http://youtube.com/profile?user=marti190286 http://youtube.com/watch?v=Aq3SppKK6Yc http://youtube.com/watch?v=hTKuvNvAKYM zdjecie z zabawka pt"hmmm co z tym zrobic ![]() BTW stycznioweczki jakis czas temu napisalam do Ewuni pw i byla cisza w koncu zdecydowalam sie napisac na gg byla dostepna ale mi nie odpowiedziala,patrzylam w profil na innych watkach bierze czynny udzial wiec postanowilam ze nie bede nadgorliwa bo mowia ze to gorsze od faszyzmu.... ![]() cos Simona zamikla-hophop!! |
![]() ![]() |
![]() |
#5118 |
Rozeznanie
|
Elaja tez bym cosik chciała ale na rozmiarki 74/80
![]()
#5119 |
Zakorzenienie
|
Ech, dzieciaki to sprytne sa.
![]() ![]() ![]() Marti, czy te skarpetki z biedronkami to nie sa przypadkiem tez grzechotki?... ![]()
![]() |
#5120 |
Zakorzenienie
|
tak Jagus to grzechotki-kupilam w Zatoce za 6,50
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5121 |
Rzabbocop
|
Garnuszki nie podaję Miśce nic innego a zamierzam karmić wyłącznie piersią jeszcze miesiąc a potem zacznę wprowadzać warzywka i kleik ryżowy
|
![]() ![]() |
![]() |
#5122 |
Konto usunięte
|
yaira, jak cos bedzie fajnego to dam znac
![]() marti, otworzyłam zdjecia Laury i Jasiowi sie bardzo podobała chyba bo usmiechy strzelał całą buzią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5123 |
Zakorzenienie
|
Garnuszki tutaj, w rowerowym raju, takie przyczepki są bardzo popularne. Fajna rzecz. No i oprócz dziecka można jeszcze coś zabrać, np. na piknik
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5124 |
Zadomowienie
|
Garnuszki wygladacie z siostrą jak rówieśniczki! Olafek niezle sobie radzi z nóżkami! Ja nie daje rady zrobić takich zdjęć bo jak Olaf widzi aparat to zastyga w zdziwieniu
Marti jakie fajowe zdjęcia ma Laura w wanience! Te misiowe uszy wyglądają jak be były jej ![]() Elu z Jasia to bedzie niezłe ziółko! On co chwila coś nowego Ci wymyśla. Kasiu te herbatniki co dałaś Ninie Nutricia to od 10 miesiąca? A u nas od rana pada, wieje. Kisimy się w domu i jak jutro też taka pogoda będzie to w deszcze na spacer ide! |
![]() ![]() |
![]() |
#5125 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5126 |
Wtajemniczenie
|
marti Laurka śliczniusia
![]() ![]() ![]() garnuszki Olaf, fajowy chłopak i fajnie nóżki wcina ![]() a dzisiaj Kubuś, Wikusia Maszki i MAciuś Anitki kończa pól roczku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5127 |
Rozeznanie
|
ja znam z niemiec te budki do rowerow
![]() ![]()
![]() |
#5128 |
Zadomowienie
|
Z zachwytem patrzę na wszystkie dzieciaczki.
Dzisiaj z okazji 6 urodzin ![]() ![]() ![]() Dziękujemy za życzenia i też składam je naszym małym jubilatom ![]() A ja teraz często chodzę z Wiktorią na spacer ... do pracy i tak moja maleńka przez 6-7 godz. pracuje na emeryturę. Niestety zgubiłam blokadę z kółka od wózka i jestem uziemiona ![]() ![]() ![]() Niestety ostatnie zdjęcia Wiktorii zostawiłam w pracy, a że roboty teraz niemało to nie mam czasu na nic. Muszę Wam powiedzieć, że przez te 2 dni nie było mojego maleństwa ze mną a tak tęskniłam, że aż mi się płakać chciało. Od tego już tylko jeden krok od uzależnienia jej ode mnie i od tego żebym w przyszłości stała się toksyczną matką. Brr Marti, Alanek niedługo będzie zdmuchiwał świeczkę na swoim pierwszym urodzinowym torcie, prawda? No nic pozdrawiam wszystkie mamusie z dzieciaczkami. ![]()
#5129 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5130 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.