Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.14 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-29, 11:10   #4081
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Medzik to jest masakra co tam się dzieje a ja miałam do domu jechać we wtorek całe szczęście, że zrezygnowałam ;/ Jak oni ten wóz strażacki wyciągna
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 11:11   #4082
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

My z Tż na wieczór musimy przejść dostac się do ulicy i pójść do Gł, rano do pracy idziemy a wolę iść wcześniej jak rano wstać i się martwić czy zajdę sama czy nie.
W ogóle jakies kalosze do chodzenia muszę kupić, bo w adidasach nie pójdę przecież, znaczy się dzisiaj pójdę ale to pewnie nogi zaraz będę mokre miała.
Stary 2014-05-29, 11:17   #4083
heroine86
Zakorzenienie

Madziu, eh dobrze, że macie tą pompę... no i że mieszkacie na wzniesieniu to Was nie zalało całkiem ale to jest po prostu tragedia starajcie się o ten zasiłek, muszą Wam pomóc!
No i koniecznie kup kalosze, bo w adidasach to się załatwisz... przemoczysz nogi, zmarzniesz i choroba gotowa trzymajcie się
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 11:37   #4084
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Medzik to jest masakra co tam się dzieje a ja miałam do domu jechać we wtorek całe szczęście, że zrezygnowałam ;/ Jak oni ten wóz strażacki wyciągna
Dobrze, że nie przyjechałaś, ponoć w zdroju tez masakra jest
tą straż mają helikopterem wyciągać, mieli jakimś dużym autem wyciągać, ale boją sie, żeby jeszcze drugie nie wpadło.
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Madziu, eh dobrze, że macie tą pompę... no i że mieszkacie na wzniesieniu to Was nie zalało całkiem ale to jest po prostu tragedia starajcie się o ten zasiłek, muszą Wam pomóc!
No i koniecznie kup kalosze, bo w adidasach to się załatwisz... przemoczysz nogi, zmarzniesz i choroba gotowa trzymajcie się
No dobrze, ona nas ratuje chociaż, bo jak ta woda by stała w piwnicy, to zaraz moją ciocię na parterze by zalało, ja na szczęście mieszkam na pierwszym piętrze i na poddaszu.
Mam nadzieję, że gdzieś dostanę kalosze, bo w taką pogodę to pewnie wszyscy w mieście wykupują, co muszą do pracy chodzić czy nawet do szkoły.
Dziękuję Mam nadzieję, że przestanie padać, jak na razie od rana bez przerwy pada, nie tak bardzo jak wczoraj ale nieustannie.
Stary 2014-05-29, 11:53   #4085
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Dobrze, że nie przyjechałaś, ponoć w zdroju tez masakra jest
tą straż mają helikopterem wyciągać, mieli jakimś dużym autem wyciągać, ale boją sie, żeby jeszcze drugie nie wpadło.

No dobrze, ona nas ratuje chociaż, bo jak ta woda by stała w piwnicy, to zaraz moją ciocię na parterze by zalało, ja na szczęście mieszkam na pierwszym piętrze i na poddaszu.
Mam nadzieję, że gdzieś dostanę kalosze, bo w taką pogodę to pewnie wszyscy w mieście wykupują, co muszą do pracy chodzić czy nawet do szkoły.
Dziękuję Mam nadzieję, że przestanie padać, jak na razie od rana bez przerwy pada, nie tak bardzo jak wczoraj ale nieustannie.
Kurde helikopterem to też nie bardzo przecież taki wóz strażacki ciężki jest. Ostatnio oglądałam jak helikopterem chcieli do brzegu na jeziorze małą łódke przyciągnąc i heliopter wpadł do wody ;/

Kalosze w taką pogode to niezbędne tylko ciekawe czy gdzieś znajdziesz teraz ;/
Stary 2014-05-29, 11:53   #4086
Like_a_women
Zadomowienie

Meedzik No rzeczywiście,strasznie to wygląda.Ciekawa jestem jak ten wóz wyciągną.Dobrze,ze macie taką pompę,a bez kaloszy to ani rusz.Znalazłam Cię na fb
U mnie od 2 w nocy leje jak z cebra.Podwórko całe zalane,jak wiozłam małego rano do szkoły to buty miałam całe mokre,a drogą rzeczka płynie.Jak tak dalej będzie padać,to Nas zaleje chyba.Sąsiadka mówiła,że to przez to że na naszej ulicy większość ma położoną kostkę na prawie całej posesji i woda nie wsiąka,tylko znajduje ujście tam gdzie jej nie ma.Migotenka,Tinek Tez bym chciała zrobić bikini,ale kurcze u mnie strasznie drogo sobie za to życzą.Próbowałam wosku,ale tak to boli,że nie ma mowy tak się maltretować Myślałam,żeby wypróbować jakiś krem depilujący.
Stary 2014-05-29, 12:22   #4087
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail własnie nie wiadomo co będzie z tym wozem strażackim, bo żadnym innym autem boją się holować, żeby i drugie nie wpadło do tej dziury, a muszą jakoś wyciągnąć, bo to przecież całą drogę blokuje.
Masakra dosłownie.
No właśnie dziś jak dojdziemy do Gł to chcę zobaczyć po sklepach czy dostanę gdzieś kalosze, ale boję się, że w sklepach pustka będzie teraz
Like u nas już tak bardzo nie leje, ale cały czas pada :/ oby Was nie zalało. Właśnie my tez kostkę mamy na podwórku i cała ta woda stoi :/
Znalazłaś mnie, a zaproszenia nie wysłałaś ?
Stary 2014-05-29, 12:43   #4088
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Meedzik No rzeczywiście,strasznie to wygląda.Ciekawa jestem jak ten wóz wyciągną.Dobrze,ze macie taką pompę,a bez kaloszy to ani rusz.Znalazłam Cię na fb
U mnie od 2 w nocy leje jak z cebra.Podwórko całe zalane,jak wiozłam małego rano do szkoły to buty miałam całe mokre,a drogą rzeczka płynie.Jak tak dalej będzie padać,to Nas zaleje chyba.Sąsiadka mówiła,że to przez to że na naszej ulicy większość ma położoną kostkę na prawie całej posesji i woda nie wsiąka,tylko znajduje ujście tam gdzie jej nie ma.Migotenka,Tinek Tez bym chciała zrobić bikini,ale kurcze u mnie strasznie drogo sobie za to życzą.Próbowałam wosku,ale tak to boli,że nie ma mowy tak się maltretować Myślałam,żeby wypróbować jakiś krem depilujący.
Spróbuj odłożyć kasiurę i sobie zafundować, bo wygoooooooda o maryjo w lecie to już w ogóle stój zakładasz i wio na basen, wodę itp żadne włoski nie wystają, zawsze jesteś gotowa na spotkanie z TŻ i co najlepsze nie ma żadnych krostek, kłującego jeża na którym można by się wręcz skaleczyć ( nie da się przecież golić codziennie/ co drugi dzień, bo by się człowiek zaciął 10 razy :P )

U mnie krem depilujący działa tylko na wąsik ( gdzie włoski są cieniutkie i jasne )

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 12:56   #4089
migotenka
Zadomowienie

Like ja długo używałam veet krem i sprawdzał się super z racji tego że mam podrażnienia po maszynce a w tamtym roku dostałam golarkę od sis i teraz tylko nią się golę. no jest drogo dlatego ja powoli odkładam, więc chyba do jesieni mi się uda... oby

Tinek no właśnie ja też mam problem bo po maszynce mam podrażnienia , a przed zabiegiem trzeba sie ogolić maszynką a znowu podrażnień nie może być.... mam nadzieję że nie bedzie problemu jak się golarką ogolę ale to nie jest na zero, ale to się jeszcze dopytam przed zabiegami
a ja chcę sobie tą depilacje zafundować (nie śmiać się) z myślą że jak będę za rok czy dwa w ciąży to będzie się ciężko golić i jak koleżanki mówią że ich faceci golą albo w szpitalu to jakoś ta myśl utwierdza żeby jednak zrobić laser no i oczywiście żeby Tż nie kłuć

Medzik na pewno wszystkim cięzko. trzymaj się

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 12:57   #4090
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail własnie nie wiadomo co będzie z tym wozem strażackim, bo żadnym innym autem boją się holować, żeby i drugie nie wpadło do tej dziury, a muszą jakoś wyciągnąć, bo to przecież całą drogę blokuje.
Masakra dosłownie.
No właśnie dziś jak dojdziemy do Gł to chcę zobaczyć po sklepach czy dostanę gdzieś kalosze, ale boję się, że w sklepach pustka będzie teraz
Like u nas już tak bardzo nie leje, ale cały czas pada :/ oby Was nie zalało. Właśnie my tez kostkę mamy na podwórku i cała ta woda stoi :/
Znalazłaś mnie, a zaproszenia nie wysłałaś ?
widziałaś co się stało z alpinarium
Stary 2014-05-29, 13:02   #4091
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Eh.. naprawdę współczuję mam nadzieję, że opady nie będą już takie intensywne i woda powoli będzie schodzić

Tak piszecie o tej depilacji, że sama się zaczęłam zastanawiać ale po pierwsze nie mam kasiury, a po drugie chyba bym umarła z bólu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2014-05-29, 13:19   #4092
Like_a_women
Zadomowienie

Meedzik nie wiedziałam czy chcesz,ale już zaraz wyślę
Migotenka,Tinek wiem,bo wszyscy chwalą.Miałam robione pachy i jak tylko odłoże to to idę Tinuś,a jakiego tego kremu używa sz.Pobobno Eveline jest dobry.
Migotenka a jaka to maszynka?
Heroine można robić z znieczuleniem. Ja miałam na pachy,bo to u mnie tak wrażliwe miejsce,że dotykać to ja się tam nie daje,a co dopiero depilować
Stary 2014-05-29, 13:28   #4093
migotenka
Zadomowienie

Heroine ja bólu też się boję hehe ale więcej jest za niż przeciw także spróbuję

Like taka zwykła sis dała 20e a tutaj jeszcze tansza widzę http://rawa-mazowiecka.lento.pl/gola...a,1077214.html do tego są szablony lol. dla mnie jest ok może nie goli na zero ale włoski są może 1-2mm także ładnie wygląda

Stary 2014-05-29, 13:29   #4094
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Heroine można robić z znieczuleniem. Ja miałam na pachy,bo to u mnie tak wrażliwe miejsce,że dotykać to ja się tam nie daje,a co dopiero depilować
Tylko za znieczulenie trzeba dodatkowo zapłacić
Stary 2014-05-29, 13:29   #4095
migotenka
Zadomowienie

Like a kiedy pachy robiłaś? odrasta coś?

Stary 2014-05-29, 13:41   #4096
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Ja miałam pachy 2 lata temu robione IPL, ale odrosły i tak całe szczęście, że nie mam jakoś bardzo dużo włosków. Ale na laser też bym poszła. Na wszystko chyba
Stary 2014-05-29, 13:43   #4097
Like_a_women
Zadomowienie

Migotenka w połowie sierpnia z.r nic nie odrasta.Ogólnie to zależy chyba od tego jakie kto ma owłosienie i jakie są te włosy.Ja raczej mam rzadkie i cienkie.
Heroine no niestety trzeba,u mnie to 100zł.
Stary 2014-05-29, 14:07   #4098
migotenka
Zadomowienie

Like aha no to super efekt

Cocktail właśnie czytałam że po IPL odrastają włoski.

dobra Laski uciekam i tak w ogóle to trzymajcie kciukaski
do wieczorka

Stary 2014-05-29, 14:14   #4099
heroine86
Zakorzenienie

Migotenka, mam nadzieję, że zdradzisz nam w jakim celu
Stary 2014-05-29, 14:25   #4100
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Migotenka

A ja tymczasem idę na zumbe całe szczęście że mam kalosze
Stary 2014-05-29, 16:35   #4101
monika01011986
Zakorzenienie

Hej :-*
Ja już w pracy wiec moge z wami popisać dziś wstałam przed 12 i caly czas w domu siedziałam z mezem i dzieciakami bo na dworze brzydko a od godziny cały czas leje. Tutaj dzisiaj jest Boże Ciało i wszyscy mają wolne, nikt nie pracuje poza mną oczywscie :-P. Restauracje itp pootwierane ale wszystkie sklepy skute
Ja póki co na wage nie wchodze bo czuje jak puchne :-( okres sie zbliża :-( dietke trzymam wzorowo i ćwiczę wiec może po okresie bede miło zaskoczona ;-) mam taką cichą nadzieje.. Dziś zrobiłam zdjecie moich ud z tyłu. Pokaże wam i zobaczymy za 2 tygodnie czy coś sie zmieni. Okropne mam uda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1401374096402.jpg (34,4 KB, 42 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 18:09   #4102
monika01011986
Zakorzenienie

MIGOTENKA z tymi próbkami tego podkładu to ciężko jak cholera! Chciałam siostrze próbki wziac i byłam chyba w 10 aptekach i Panie mówiły że niema i nawet zamówić nie można :-( nie wiem jak w PL ale tu DE niema szans na próbki :-(

MADZIU współczuję kochana ci strasznie :-( całe szczęście nic wam sie nie stało i domu wam nie zalało! To okropne co sie u was dzieje :-( mam nadzieje że przestanie padać wreszcie i woda wsiaknie w ziemie. A jak teraz sytuacja wyglada?

HEROINKO ja tez mam zakwasy cały czas :-( na kibel ze łzami w oczach siadam :-/ tragedia jest no ale dzis nie bede ćwiczyć i jutro też nie bo pracuje wiec może mi przejdą te zakwasy...A lososia zrobie tak jak napisałaś! Kupie jutro filet :-D
Z tą maską Londa to na prawde dziwna sprawa, w Pl niecale 40 zl a w DE 100 zl po przeliczeniu. Coś sie nie zgadza :|
A kot schudl i wage trzyma :-D ale dostaje jedzenie Light w malych ilosciach wiec niema prawa przytyc ;-) ale jakby mógł to pożarł by wszystko i na widok jedzenia aż sie trzęsie, jego pazernosc niema granic!

TINEK ja to bym sobie chciała tylko bikini "wylaserować" wkurzają mnie okropnie te włoski reszta jest ok

MIGOTENKA ja sie przez dwie ciążę sama wszedzie golilam. Nie mialam z tym kompletnie zadnego problemu! Nawet moja waga 95 kg (z dzidzią w brzuchu) nie była problemem. Pamietam że jak dostalam pierwsze skurcze to poleciałam sie wykąpać cala i ogolilam sie w kazdym zakamarku mojego ciała :-D 3 godziny później urodzilam Kolina w szpitalu

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

MADZIA widziałam na tvn24 że Tusk był u was w mieście. Widziałam tez tą straż pożarna w tym dole. Dobrze że strażakom sie nic nie stalo. Ciekawe jak wyciągną teraz tą straż :-(

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

A GDZIE WY WSZYSTKIE?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2014-05-29 o 18:10
Stary 2014-05-29, 18:22   #4103
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Spróbuj odłożyć kasiurę i sobie zafundować, bo wygoooooooda o maryjo w lecie to już w ogóle stój zakładasz i wio na basen, wodę itp żadne włoski nie wystają, zawsze jesteś gotowa na spotkanie z TŻ i co najlepsze nie ma żadnych krostek, kłującego jeża na którym można by się wręcz skaleczyć ( nie da się przecież golić codziennie/ co drugi dzień, bo by się człowiek zaciął 10 razy :P )

U mnie krem depilujący działa tylko na wąsik ( gdzie włoski są cieniutkie i jasne )
Ale kusicie tymi laserami aż się sama zaczęłam zastanawiać czy nie pójśc jak z DE wrócę ja mam słabe owłosienie, włoski cieniutkie jasne i rzadziutkie więc może nic by nie odrastało
Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
widziałaś co się stało z alpinarium
Sa zdjęcia na necie? Nie widziałam, pewnie masakra jak wszędzie
Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
MADZIU współczuję kochana ci strasznie :-( całe szczęście nic wam sie nie stało i domu wam nie zalało! To okropne co sie u was dzieje :-( mam nadzieje że przestanie padać wreszcie i woda wsiaknie w ziemie. A jak teraz sytuacja wyglada?

MADZIA widziałam na tvn24 że Tusk był u was w mieście. Widziałam tez tą straż pożarna w tym dole. Dobrze że strażakom sie nic nie stalo. Ciekawe jak wyciągną teraz tą straż :-(
No na szczęście u nas nic się nie stało, jak ja się cieszę, że na górce mieszkam
Na razie tylko kropi, mam nadzieję, że już lać nie będzie.

Był był cały czas telewizja jest i kamerują co się dzieje.
Z tą strażą to masakra jest jakiś dźwig tam jest i mają wyciągać ją. No na szczęście nikomu nic się nie stało.

Mostek jeden nam naprawili, ale na drodze takie wyrwy, że jak wyjeżdżaliśmy z Tż to podwoziem zaryliśmy mam nadzieję, że nic tam się nie uszkodziło. Auto zostawiliśmy u znajomego na wulkanizacji to kawałek będę musiała się przejść po błocie i wodzie, ale lepsze to jak auto tłuc i nie daj Boże coś urwać.
Aaa i kalosze kupiłam Są ekstra wygodne i ładne cieszę się z nich jak co najmniej ze szpilek jakichś O takie mam KLIK na żywo ładniejsze są i zgrabne, jak na kalosze
Stary 2014-05-29, 19:22   #4104
migotenka
Zadomowienie

dziękuję za kciuki
byłam na rozmowie nic takiego do rossmana, poszło spoko ale jakie miały pytania to już w ogóle... rozbawiło mnie na końcu stwierdzenie a to mąż pracuje to na mieszkanie i wszystkie rachunki starcza z jego wypłaty... yyy zagięło mnie i kiwnęłam tylko głową, chociaż po fakcie bym coś powiedziała...nie wiem co to ma do tego. mają do 18 do pon się odezwać jak coś ale hmm nie wiem już sama, ale zadowolona jestem i tak

Madziu ale fajne te kalosze, podobają mi się
mam nadzieję że z autem będzie wszytko ok

Monia a ja popatrzę na all za próbkami na pewno będą

hehe no wiem ale niekiedy tak się trafi że nie zdarzy się nawet wykąpać a co dopiero ogolić ale to tylko jeden powód z wielu przede wszystkim wygoda, chcę mieć spokój i nie golić się co chwilę

Stary 2014-05-29, 19:48   #4105
meeedzik
Zakorzenienie

Monia co do ud to ja też nie lubię u siebie tych części zaraz pod pupą, też mam tam cellu, ale jakoś mi to zwisa nie widzę się z tyłu i to pewnie dlatego
Migotenka zadowolona jestem z nich bardzo troche było mi szkoda dać te 70zł za kalosze, ale Tż mi kupił na imieniny hahah i życzył mi, 'żeby mi kalosze nie przemokły i wszystkiego najlepszego '
Na pewno wygoda z tym jest, ja to się codziennie golę, jakoś udaje mi się nie zacinać ( rzadko się zdarza ), ale golę z włosem dokładnie, bo jak przejadę pod włos to zaraz się zatnę właśnie, a tak najpierw z włosem, a później dopiero delikatnie pod włos
Stary 2014-05-29, 20:46   #4106
tinekk
Zadomowienie

Madzia śliczne te kalosze. W ogóle kalosze dla mnie mają swój urok sama mam jedne z kokardka heeh a jakie praktyczne zbieraj kasiure po DE i śmigać na laser, pusia gładka jak pupcia niemowlaka

Migotenka trzymam kciuki żeby się udało, zawsze to wpadnie pare groszy faktycznie czasem pytania zadają z kosmosu... co Cie babo obchodzi kto ile ile zarabia i na co wydaje... śmiech normalnie

Monia bikini to faktycznie najwygodniejsza strefa, kurde żadnego ostrego jeża no super sprawa chociaż w lecie łydki to taaaaaaka wygoda, beż zastanawienia się zakładasz spodenki i fru
Z tyłu nogi zawsze wyglądają gorzej niż z przodu, taka uroda, ale Ty masz i tak zgrabne przeciez kochana moja

Like ja używam o takiego jak w linku https://www.google.pl/search?q=vanit...ml%3B320%3B214 nie miałam nigdy innego więc nie wiem, mi chodzi tylko o wąsik i jestem z niego mega zadowolona, nałożę trzymam jakieś 8min później sciągam łopatką i nie ma nic, mam tak gładką buzię że aż mi czasem '' łyso '' i zero krostek, w przeciwieństwie to wosku jak nie raz robiłam wąsik to na drugi dzień krostki ...

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Edytowane przez tinekk
Czas edycji: 2014-05-29 o 20:47
Stary 2014-05-29, 20:48   #4107
monika01011986
Zakorzenienie

Jeszcze 3,5 godzinki i do domu :-D zjadłam właśnie łososia z chlebkiem tym ciemnym z ziarnami i siedze grzebie w telefonie. Mało ludzi wiec mam czas żeby z wami popisać :-D

MADZIU naprawdę masakra tam u was! Całe szczęście że twój domek cały i bezpieczny i wam sie nic nie stało! Ciekawe czy ten dźwig wyciągnie tą straż :-/
A kalosze śliczne!! Bardzo mi się podobaja ;-) chciałabym też takie na jesień sobie na grzyby kupie haha :-D

MIGOTENKA a to Ty chcesz sobie laserem usunąć włoski? Ja myślałam że ty piszesz o normalnym goleniu ale pamietaj że nawet jak nie uda ci sie laserowo usunąć włosków to na prawde w ciąży da radę sie golić bez problemu ;-)
Co do próbek to uważaj na podróbki bo słyszałam że jest ich mnóstwo w necie. Skoro w aptece zamówić nie można to dziwne że w necie mają?
Co do twojej rozmowy o pracę to normalnie mi mowę odjeło i czytałam 10 razy to co napisalas. Co ma do tego kurfa twoj mąż i jego praca? Ty masz niby siedziec cale zycie w domu bo mąż pracuje??? Co za idioci!!! Przecież ważne jest to kim ty jestes, jaki masz zawód, szkołę, doświadczenie a nie to czy mąż pracuje! Normalnie brak mi słów :-(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-29, 20:49   #4108
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość
Like ja długo używałam veet krem i sprawdzał się super z racji tego że mam podrażnienia po maszynce a w tamtym roku dostałam golarkę od sis i teraz tylko nią się golę. no jest drogo dlatego ja powoli odkładam, więc chyba do jesieni mi się uda... oby

Tinek no właśnie ja też mam problem bo po maszynce mam podrażnienia , a przed zabiegiem trzeba sie ogolić maszynką a znowu podrażnień nie może być.... mam nadzieję że nie bedzie problemu jak się golarką ogolę ale to nie jest na zero, ale to się jeszcze dopytam przed zabiegami
a ja chcę sobie tą depilacje zafundować (nie śmiać się) z myślą że jak będę za rok czy dwa w ciąży to będzie się ciężko golić i jak koleżanki mówią że ich faceci golą albo w szpitalu to jakoś ta myśl utwierdza żeby jednak zrobić laser no i oczywiście żeby Tż nie kłuć

Ja goliłam na zero przed zabiegiem ale specjalnie je troszkę zapuszczałam, żeby podrażnień nie było ( nie mam ich gdy mam troszkę dłuższe, bo jak jeżyk to nie ma szans bez podrażnień )
Nie pomyślałam o ciąży, widzisz dodatkowy plus

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2014-05-29, 20:55   #4109
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Madzia śliczne te kalosze. W ogóle kalosze dla mnie mają swój urok sama mam jedne z kokardka heeh a jakie praktyczne zbieraj kasiure po DE i śmigać na laser, pusia gładka jak pupcia niemowlaka
na żywo jeszcze ładniej się prezentują i serio jak na kalosze są bardzo zgrabne, bo wąziutkie w stopie ( ja mam chude nogi i przeważnie wszystkie kozaki sa na mnie za luźne w stopie i w łydce ) i w łydce też nie są szerokie ja mam rozmiar 39 więc wszystkie inne jakie przymierzałam były mega luźne na mnie.
Haha właśnie to najbardziej kusi, ciekawe jakie u mnie są ceny, małe miasto to i może niższe
Stary 2014-05-29, 20:58   #4110
monika01011986
Zakorzenienie

MADZIA no niby tak :-P na tył nóg nie patrzymy i nie widzimy cellulitu ale ja jak jestem na plaży czy ubiore spodenki i ide na miasto to mam glupie wrazenie że kazdy gapi sie na moj cellulit wlasnie i sobie mysli straszne rzeczy :-P wole coś z nim zrobić i chodzić na gołe nogi bez kompleksów :-P

TINEK no chciałabym bardzo ale w DE taki zabieg kosztuje pewnie fortune a w PL jestem tylko dwa razy w roku i to krótko. Nie mialabym kiedy tego zrobić :-( poza tym ja tylko bikini bym zrobiła bo na nogach mam małe owłosienie i wolno mi rośnie a na lydkach nie mam wcale włosów. Przejadę maszynką do golenia i na tydzień mam spokój pachy robie depilatorem to też miesiac mam spokój
Co do moich ud to owszem, widziałam gorsze ale znowu jak widze u kobiet ladne nogi bez cellu to mnie szlag trafia i marzę o takich też

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2014-05-29 o 21:01
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości