|
|
#4651 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar LII
o, wiedziałam że zapomniałam nawiązać.... ten gryczany smak to nieulubiony obecnie czy masz to tak w sobie zakodowane?
pytam z ciekawości, bo też tak miałam (też z gryką) że wiedziałam po prostu że nie lubię smaku kaszy gryczanej palonej i jej nie jadłam, nie testowałam - aż tu nagle nie tak dawno jestem u rodziców i oczywiście kasza, i próbuję i zonk, smak mi się zmienił czy co, przecież ona jest super smaczna drugi taki nieulubiony smak to suszone pomidory, unikałam, ale mi znajoma przygotowała potrawę z nimi w roli głównej i nie wypadało odmówić, no więc jem i znowu zonk, są fantastyczne - od dwóch tygodni jestem w ciągu ![]() Cytat:
moje są beżowe na kontrastowej kolorowej podeszwie, giętkie i miękkie, używam w robocieale oczywiście 100% zadowolenia nie ma, moich stóp się nie da zadowolić niby miękkie kapcie ale dotyka mi prawy jakieś złe miejsce, nerw nad piętą czy co, bo takie nieprzyjemne wrażenie ciągnięcia jest... ![]() Cytat:
o matko, współczuję strasznie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4652 | |||
|
Zakorzenienie
|
ad1. gotuję ala grzybową (ślimaki bezmuszlowe doskonale zastępują maślaki) albo mielę na pasztet
żart ofkors , wynoszę, daaaaaleko od mojego ogrodu i innych siedzib ludzkich ad2. też mi się spodobało to dopsz, bo to bardzo nieprzyjemna dolegliwość scenka taka: stoję se w aptece oparta przedramionami o kontuarek i kupuję plastry, maści, pasty do zombów itp. P. farma podaje, wbija w kompa, dziwnie się paczy płacę, a wtedy ona spod owego kontuarka wyciąga krem do rąk podaje mi i mówi, że to gratis taki mam pikne dłonie ![]() ja też Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4653 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
ad 1 Oj tam, kiedyś wyglądały gorzej
![]() ad 2 To półbuty, nie kaloszki, pfff
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4654 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i gratuluję balerinek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mój kulkowaniec na majle odpisywał Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ad2. zajefajne klapunie nadrobiłam i dobry dziś tylko 160 ślimaków zebrałam, bo zimno ![]() i myślę nad pstrągiem, jak go zrobić na kolację? ostatnio był smażony z masłem szałwiowym ale dzisiaj z racji późnej pory wolę coś lżejszego---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- i chwała Ci za to ![]() Cytat:
![]() no właśnie niskie coś te kaloszki
|
|
|
#4655 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no chetnie se kupie ale nie ma płytkich czarnych w małych rozmiarach
![]() wszedzie czarne som meskie i sie zaczynajo numery od 41 ![]() tezeckie som take-na zywo są jesczze lepsze bo te skosne paski mnie na zdjeciu wkurzały ale na zywo jakos sie nie rzucają w oczy http://www.eobuwie.com.pl/product-po...001-Black.html no i cena lepiej niz dobra wg mnie jak na skorzany markowy obuf i fajnie wygladają do slimbojowek z hausa ktore twoj TZ tez zapewne ma ![]() no i zwrot za free wiec nie ma rydzyka zadnego ej ja mialam podrobki palladiumow 15 lat temu , a potem za woooj nie moglam znaleźć co to za obow był , a tu prosze, na wizazu wszystko sie znajdzie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-05-29 o 17:18 |
|
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a simbojówki już na wykończeniu, bo od dawna nie mogę kupić a jak już som to w kratkę albo inne paski
|
|
|
#4657 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mojemu TZu zmierzyłam kopyta i dobrałam numer dokladnie tak jak tam piszo i stykły idealnie
|
|
|
#4658 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No ja też normalnie 40, a tu 41 zamawiam. Tak samo Martensy.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
Crocsy ![]() posłuchałam swoich nagrań i doszłam do wniosku, że może się skupię na graniu, bo śpiewać, to ja nie umiem
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam od laryngologa
![]() dostałam tampona z jakimiś kroplami w ucho i jakieś inne smarowidła do rozpuszczenia strupa. po weekendzie mam się zgłosić, żeby zobaczyła co jest pod nim :/
|
#4661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja obejrzałam zdjęcia z ostatniego wesela i stwierdzam ze beznadziejne w płaskich butach wyglądam szkoda że nie mam żadnej alternatywy dziś znów idę oby to nie było nic groźnego
|
||
|
|
|
#4662 |
|
Nindżopesz
|
Czas na Najważniejsze Pytanie! Ile cm ma zapałka...? Bo moje mam gdzieś głęboko schowane a potrzebna mi ta wiedza
|
|
|
|
#4663 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
43 mm ![]() specjalnie dla ciebie ruszylam zad po zapałki i przyrzady miernicze ![]() jestes teraz moim dłuznikiem ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- info dla FLO na onlajnie hausu widze bojowki ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- o moje skradzione sandały na all ,tylko moje były czarne w srodku http://allegro.pl/caprice-nowe-skorz...275609545.html
|
|
|
#4664 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no Twoje znaleziska są nieocenione Cytat:
![]() 2. Cytat:
Z pomidorami suszonymi się zgadza. Muszą być dobrej jakości i dobrze podane. Ja uwielbiałąm ich smak od zawsze, i jak się później okazało, dlatego że zawsze kupował i robił je mój Tata, bo się znał, i miał talent do tworzenia dobrych rzeczy (pięknie rysował, malował akwarele) Ale jak trafiłam na dziadowską potrawę z nimi, to nei dziwię się, że komuś mogą nie podejść Po prostu to są trudne smaki, które nie zawsze wychodzą tak samo. Nie znielubiłam rzecz jasna suszonych pomidorów, ale po kilku wtopach wiem, ze potrafią być fatalne i bosskie. Strasznie duży rozdźwięk smaków Cytat:
2. Ale wiesz co, kochana z niej babka. Grunt że lucka. A Ty zacznij pracusiować w rękawicach - na pewno nei używasz i nie lubisz i nie umisz Cytat:
Ale dobrze, że poszłaś. W razie co jesteś pod kontrolą. ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
A srodek sie ubruuudzi
|
||||||
|
|
|
#4665 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a dzięki, takie lubimy, ale i tak nie ma SL
|
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
No to dziś nie puszczam
za wytrwałość i za medycynę za lekarzy Cytat:
2. z pary - jest bossssski - z warzywamy. |
|
|
|
|
#4667 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Oby grzyba dostała
|
|
|
|
#4668 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. przemalowali cwaniaki. Cytat:
"Chłystek chłostał rozchełstaną chłopkę" i tak dalej. |
||
|
|
|
#4669 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
klapki dla Flo http://www.eobuwie.com.pl/product-po...558-Black.html
sklep Crocsa jest w galerii Bałtyckiej.
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4671 | ||||||||
|
Panaroja
|
znad zmachania
![]() Cytat:
2. 3.oj daj spokój , potem się człowiek w góry i doliny kształtuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 2.to smaruj czyms na potłuczenia 3.a nie masz zapalenia tarczycy ? ideu dalej przelatywać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#4672 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w domu i w ogrodzie ad2. Cytat:
2. za późno upiekłam, z kaparami we śmietnie , tak wiem, ale wmawiam sobie, że ta śmietana się nie wchłania ![]() Cytat:
Cytat:
alenie ma rozmiaru środek jest czarny ![]() cena mnie zniechęciła
|
|
|
#4673 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
ad sinupret butów - byłam wczoraj w sześciu sklepach , znalazłam jedne , które ewentualnie nadawałyby się do włożenia , chociaż były bardziej ohydne niż nieohydne , ale ostatecznie by uszły , i co ? oszyfiście za szerokie w kostce , podbiciu i wszędzie oprócz palców , co i tak już jest sukcesem , że mi noga nie wyjechała od razu przodem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4674 | ||
|
Zakorzenienie
|
wystarczy, że D. biedny musi mnie słuchać
![]() Na klawiszach też już pół roku ćwiczę, dzisiaj 2 godziny, i wciąż jestem z graniem w czarnej d. ![]() coś mi to przypomniało https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...37223146_n.jpg Cytat:
Cytat:
a Ty na pewno damskie mierzysz? ![]()
|
|
#4675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może Ci czegoś brakować. Moja przyjaciółka ma aż pęknięcia. Ona jest piękną kobietą, ale schudła mocno i psoypało jej się w organiźmie sporo. Suplementuje się żelastwem etc, ale jest ajkby wyssana z wilgoci Jak pergamin. Namawiałam ją na oleje, doustnie, moze być w kapsułkach, na podkręcanie produkcji kolagenu, o ile to jest w ogóle możliwe, żeby jakoś od środka się uelastycznić. olej z awokado wcieraj, shea saute bardzo ratuje skórne przypadki. Ale jak przyczyna jest w organiźmie, to walka z wiatrakami. 2. Mniaaaaaam, zrobię se zrobię U nas kutak z wora ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
Żarciłam sobie do Polly, ale uważam na serio jak ona Na razie cena również zdecydowała za mnie, mam buty pilniejszej potrzeby w kolejce, ale dodałam do ulubionych
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-29 o 20:51 |
||
|
|
|
#4676 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a serio to ![]() Cytat:
a z ostatnich niesłodkich znalezisk to jeszcze jest prażony zielony groszek w polewie wasabi z marks & spencer ![]() w ogóle jakieś te sklepy się zrobiły pomieszane, w m&s zamiast stanika kupiłam ten groszek wasabi i sos pomidorowy, w rossie zamiast czegoś drogeryjnego chleb i mleko Cytat:
Cytat:
nieważne, będę się trzymać tej firmy dopóki nie wypollizują.Cytat:
bo serio jego wypowiedź brzmiała jakby to u nich coś w labie dziwnie wychodziło ![]() borrelia
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#4677 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4678 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Kilka lat temu tłumaczyliśmy urzędniczce (publikacja na zlecenie urzędu, więc urzędnicy akceptowali bądź nie), że nie należy zmieniać "woja Mieszka I" na "wuja Mieszka I", bo słowo "woj" istnieje. O ile to było zabawne, to do dziś jestem zniesmaczona zaleceniem usunięcia z tekstu słowa "międzywojnie" - bo "przecież takie słowo nie istnieje! mówi się okres międzywojenny" ![]() I kojarzy się dźwiękowo tak ładnie - z aurora borealis Macie truskawki?
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-05-29 o 21:58 |
|
|
|
|
#4679 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

drugi taki nieulubiony smak to suszone pomidory, unikałam, ale mi znajoma przygotowała potrawę z nimi w roli głównej i nie wypadało odmówić, no więc jem i znowu zonk, są fantastyczne - od dwóch tygodni jestem w ciągu 
moje są beżowe na kontrastowej kolorowej podeszwie, giętkie i miękkie, używam w robocie
niby miękkie kapcie ale dotyka mi prawy jakieś złe miejsce, nerw nad piętą czy co, bo takie nieprzyjemne wrażenie ciągnięcia jest...
,
o matko, współczuję strasznie

, wynoszę, daaaaaleko od mojego ogrodu i innych siedzib ludzkich
płacę, a wtedy ona spod owego kontuarka wyciąga krem do rąk podaje mi i mówi, że to gratis
szart szart 

i pastę do chleba paprykową 

A Ty zacznij pracusiować w rękawicach - na pewno nei używasz i nie lubisz i nie umisz

we śmietnie