|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wielkość penisa Waszych TŻ
Mój jakoś też 15 tak na oko i szczerze mi to zupełnie wystarcza, tzn nie był jeszcze we mnie, ale myśle że to takie optymalne wymiary. Myśle, że 15 cm jest ok, bo przecież nie potrzeba pół metra żeby nas zadowolić. A przy takich 20 cm to chyba nawet niewygodnie może być.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4862 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ani mało ani dużo. Najwięcej jest właśnie takich albo troszkę mniejszych.
![]() Z dyskusji na forum wynika, że większości wystarczy ale większy byłby mile widziany :d
|
|
|
#4863 |
|
Rozeznanie
|
i tak grubosc wazniejsza od dlugosci
|
|
|
|
#4865 |
|
Przyczajenie
|
Nie pytam, bo mnie to podnieca, tylko jak mówiłam z ciekawości. Mi rozmiar odpowiada i nie miałabym zamiaru robić z tego problemu gdyby nawet było mniej, a mi by pasowało. Tak jestem ciekawa jak wypada mój na tle konkurencji, ale nie jest to dla mnie aż tak ważne
Czysta ciekawość
|
|
|
|
#4866 |
|
Raczkowanie
|
![]() Pionowa oś to grubość (obwód) w calach Pozioma oś to długość w calach 1 cal = 2,54 cm Czyli jakiś 18.5 - 20 cm długości i 16.5 obwodu. W google można sprawdzić jaki odsetek nas (facetów) ma taki sprzęt, a posiada go "mały" procent. |
|
|
|
#4867 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4868 |
|
Raczkowanie
|
Z penisami jest jak z szybki furami.
Na początku 150 km/h robi wrażenie, ale gdy ma się okazje przejechać szybkim wozem 250 km/h to już 150 nie robi wrażenia. |
|
|
|
#4869 |
|
Przyczajenie
|
Woah. Nieźle. Chociaż to pewnie też zależy od kobiety. Drobniejsza, to myślę, że doznania inne niż u większej kobiety. Ja np jestem drobna, więc myślę, że takie 17-18 byłoby dla mnie perfect xd A takie 15 jest very satysfying
|
|
|
|
#4870 |
|
Raczkowanie
|
To nie ma znaczenia, jeśli chodzi o budowę kobiety no chyba że mówimy o puszystym kaszalocie, gdzie żeby w ogóle dokonać penetracji trzeba się przebić przez zwały tłuszczu.
Kwestia budowy anatomicznej to sprawa rozległa i raczej nie do udowodnienia. Niektóre kobiety lubią duże penisy i mocną penetracje - uderzenie o ścianę, tzw masaż jajników ![]() Inne już przy próbie samej penetracji krzyczą z bólu, bo zazwyczaj wszystko siedzi w psychice. Z perspektywy faceta mogę powiedzieć że kwestia budowy, czytaj " drobności " dziewczyny NIE ma znaczenia Osobiste preferencje już tak.I nie chodzi mi o to że dziewczyna miała wielu partnerów przed sobą i jest jak to mówicie " rozjechana". Nawet krótko po pierwszym razie, niektóre kobiety lubią przyjmować już końskie dawki
|
|
|
|
#4871 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Od przeciążenia też można zemdleć. Tak samo ja bym nie chciała takiego 20 cm, bo bałabym się, że mnie rozerwie xd. A jeśli nawet nie, to mógłby mi sprawić ból. Jemu też pewnie byłoby ciężko wsadzić do końca...
|
|
|
|
|
#4872 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zresztą nieraz były wątki zawiedzionych facetów, bo sprzęty mieli niby przeciętne a wejść i tak nie mogli. Wiec zapewne nawet ten 20 cm byłby dla ciebie dobry. Im obwód większy tym lepsze uczucie wypełnienia. Zresztą, tak jak pisałem wyżej, ile kobie tyle preferencji. Jedna woli jamnika inna konia. Spróbujesz w życiu innego, to z tego co masz teraz będziesz się śmiać - i odwrotnie |
|
|
|
|
#4873 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem co budzi Twój śmiech. Ja uważam, że to jego wymiary są odpowiednie, bo jestem dość ciasna i "mała". Bałabym się gdyby był większy, bo 20 cm na pierwszy raz to dla mnie za dużo. Po za tym Autorka nie zaznaczyła, że chodzi tylko o doznania podczas penetracji pochwy. A mi np. przy oralu i analu rozmiar odpowiada. Moge spokojnie zmieścić go w ustach prawie całego i nie robi mi krzywdy przy analu. Jak dla mnie to optymalne.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4874 |
|
Raczkowanie
|
Facet najpierw się na czyta, pomarzy o takich 20 cm a jak przyjdzie co do czego to się dowie, że przy 16 cm może także pomarzyć o głębokim gardle i seksie analnym bo niby "za duży".
|
|
|
|
#4875 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
A życie życiem... |
||
|
|
|
#4876 |
|
Raczkowanie
|
Dołujący wątek
|
|
|
|
#4877 |
|
Przyczajenie
|
MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!
Moj maz ma 15cm
Edytowane przez mamuska_1979 Czas edycji: 2014-05-25 o 00:48 |
|
|
|
#4878 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4879 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4880 | |
|
Wtajemniczenie
|
Google nie boli
![]() http://www.gigp.com/penis_size.php http://images.google.pl/search?q=pen....0.4cL-ZQzncGg
|
|
|
#4881 |
|
BAN stały
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!
Cześć,
Ta wypowiedź nie będzie w zasadzie moja. O zadanie tego pytania prosił mnie wczoraj ziomek_mały (ten, co wstawił swoją fotkę z profilu). Wiedział, że zostanie zbanowany, chciał więc, abym zadał następujące pytanie: Czy penis o długości 14 cm i grubości 13 cm we wzwodzie jest duży/mały/średni? To miała być taka ostatnia przysługa. |
|
|
|
#4882 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4883 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mały jak glizda |
|
|
|
|
#4884 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Miałeś napisać ten post rzekomo w swoim imieniu, a nie w moim xD No ale co się odstało, to się nieodstanie... A wizażanki i tak nie podadzą prawdy o długości: z zawiści lub z powodu ich zawyżonych wymagań... Zresztą beznadziejnemu i tak napisałem, że to była fotka z internetu. Wiem ponadto, którym użytkowniczkom on pokazywał swoje przyrodzenie ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- a teraz zamilczę na wieki wieków... |
|
|
|
|
#4885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiedziałam,że wrócisz
|
|
|
#4886 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Którym w takim razie?
|
|
|
#4887 |
|
Przyczajenie
|
Z tego co widzę chodząc czasami na saunę to są różne rodzaje penisów nie które są grubiutkie inne cieniutkie,jedne dłuższe inne krótsze.Praktycznie każdy facet ma troszkę innego.
|
|
|
|
#4888 |
|
Raczkowanie
|
Ej ja nie rozumiem z kolei czegoś takiego jak " ja jestem ciasną i niewyobrazam sobie takiego 20 cm,chyba by mnie rozerwalo" i dużo tym podobnych " ciasnych". Skoro ja mam mężczyznę 19 cm to znaczy,że jesten jakaś tam rozlazla czy jak? Tzn,ze skoro ta " ciasna" uważa, ze by nie dała rady to jeśli by większego poznała to co,nie kochalibyscie się? Gadanie.. Pochwa jest rozciagliwa. Owszem w niektórych pozycjach boli "brzuszek", a po dłuższych przerwach przy wchodzeniu trzeba się przyzwyczaić, ale proszę mi nie mówić,ze " 20 cm za duże, bo ja CIASNA"
Żeby nie było,nie skacze do nikogo,tylko wydaje mi się, ze kobiecą budowa jest inna niż niektorym się wydaje ![]() Ps: każdy ma inne preferencje i "dolegliwości" , mnie tylko chodziło o to zdanie z ciasna >
Edytowane przez Biedroneczka_8888 Czas edycji: 2014-05-27 o 14:43 |
|
|
|
#4889 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zgadzam się z tym w stu procentach !
|
|
|
|
|
#4890 |
|
Konto usunięte
|
Bo nie ma dużych dziurek, jedynie po prostu za małe penisy.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

Czysta ciekawość