|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
pocenie sie:(
no mam tego dosc!
przejde 100 metrow i juz akzdy ciuch jest w plamach ![]() do tej pory stosowalam spirial (caly zestaw... :/ ), ale moze znacie jakies inne srodki? moze jakies tabletki? sama juz nie wiem. cale szczescie, ze to jest a' la woda- bezzapachowe jakie to jest krepujace i niekomfortowe, o matko ((az mi sie wychodzic nigdzie nie chce ![]() poradzicie cus? pzdr! a |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: pocenie sie:(
Też mam taki problem i trochę pomaga mi dezodorant Rexona Aloe Vera.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kako! to ciesz sie, bo te rexony i inne to sa w moim przypadku w ogole nieskuteczne. rpwnie dobrze moge sie niczym nie smarowac ![]() kiedys chodzilam na akupunkture i to mif aktycznie na dlugi czas pomoglo, a teraz znowu to samo no ![]() dzieki za odpowiedz ![]() a |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
w aptece dostepnych jest wiele leczniczych antyprespirantow, chociaz niektore zawodza
gorąco NIEpolecam dezodorantu w kulce Sebamed DEobalsam =/ (ok 25 zl) uzywalam go i jest beee ale za to slyszalam pozytyne opinie na temat Super DEo, jest to jakis antyprespirant (chyba w sztyffcie) ze skaly krystalicznej na pewno slyszalas o nim i kosztuje tylko 17 zl moze warto sprobowac http://www.pfm.pl/u235/navi/199848 ---> zobacz jak chcesz pozdrawiam
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
hej
... ja uzywam antidral dosteony w aptekach... jak chcesz cos wiedziec najlepije poszukaj w archiwach sosujesz go raz na 3 dni potem rzadziej i zero pocenia zero plam... a tez mialam ten problemm tlyko ze ja przeszlam 50 metrów i mokrutka bylam a teraz jest juz wsyztsko ok.. aż się przyzwyczaić nie moge |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Ja rowniez jestem za antidralem. Nic na mnie nie dzialalo dopoki go nie odkrylam
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem czy uzywalas etiaxil? jezeli nie to sprobuj jest drogi ok 50zl ale mi bardzo pomogl a chodzilam mokra
antidral tez jest dobry ale jezeli naprawde bardzo sie pocisz to jednak lepiej odrazu kupic etiaxil
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Bububuczymordo ( mam nadzieję, że styknie tych bu
poczytaj o działaniu SZAŁWI , dostępna w zielarskich i aptekach , ponoc pita ogranicza pocenie się.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi wiecie co ja również stouje Antidral i zaczął mi pomagac. ale jest jedna śmieszna rzecz...
Prawa pacha poci mi się dalej a lewa nie Co może być tego powodem?
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Ja też polecam etiaxil. Niestety podrażnia mi skórę, ale mogę to przeżyć dla efektów. Z tego, co wiem są dwie wersje-dla skóry delikatnej i normalna. Jeśli się zdecydujesz, to koniecznie na tą dla skóry delikatnej
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
ale to rzeczywiscie jest dziwne u mnie poci sie bardziej prawa pacha od lewej, hmm...strange
sama mam troche z tym problemow bo niestety u mnie to jest zwiazane poniekad ze stresem & ewentualnym przyplywem adrenaliny ale musze wyprobowac te wasze asy moze akurat mi pomoga...
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
ja gorąco polecam antidral... ja zaplacilam u nas w aptece za niego jakies 13,50zl... jestem zachwycona... mialam podobny problem,ale juz jest z glowy,z czego ogromnie sie ciesze... nawet ostatnio idac na spacer z Ukochanym co 5min kazalam mu by sprawdzal jaka jestem suchutenka...
i on chyba rowniez tego sprobuje
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Ja też miałam taki problem, aż zaczęłam używać Antidralu. Jest naprawdę dla mnie niezawodny, choć ma mały minusik. Po zastosowaniu preparatu skóra strasznie swędzi, nie wiem z czego to wynika. Czy wy też macie podobny problem??? Wczoraj byłam u dermatologa i prosiłam o doradzenie czegoś, co nie będzie miało takich efektów po zastosowaniu. Pani dermatolog poleciła mi produkty z firmy SVR, nie próbowałam jeszcze, ale jeżeli któraś z was coś wie na temat tej firmy to proszę o opinie.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
ja mam mieszane uczucia co do antidralu,niby mi troche pom.ógł,ale szczypie okropnie,a raz to mi sie nawet zaczerwienienia szczypiace jak ch....a zrobiły a uzywam go rzadko,pozatym wiecie co mi sie dzis stało??posmarowalam sie nim ,założyłam pomaranczowa bluzke,a na niej od niego zrobily sie zielone plamy
,zalałam vanishem ciekawe czy zejda,miała ktoras z was taka przygode?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Goraco polecam Etiaxil!!! Duzo juz watkow o tym preparacie bylo, wiec juz nie bede nudzic, ale to jest cudenko i juz!
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
guni na jak długo on ci starcza?bo ponoc mały jest?codziennie go uzywasz?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
edytko "w poczatkowej fazie nalezy stosowac Etiaksil kazdego wieczoru do osiagniecia pozadanego efektu (zwykle przez 2-3 dni). Nastepnie stosowac 1-2 razy w tygodniu aby utrzymac intensywnosc wydzielania sie potu pod kontrola. Gdy masz wrazliwa skore stosuj Etiaksil co drugi wieczor (przez 6 dni) a nastepnie 1-2 razy w tygodniu". Jest on bardzo wydajny, starcza na pare miesiecy (nawet do pol roku)
Pozdrawiam cieplutko!
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak 1 raz zastosowałam to mnie troszke szczypało... ale potem to już wcale
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
etiaxil etiaxil i jeszcze raz etiaxil
Jeden warunek: skóra przed zastosowaniem nie może być mokra, źle wysuszona, podrażniona (np zaraz po goleniu). Producent zaleca nawet po umyciu się pod pachami wysuszyć/ dosuszyć się suszarką - inaczej... będzie szczypało ( ja wytrzymałam 10 min i potem bieeeegiem do łazienki). Stosuje się to na noc a rano zmywasz i nie używasz żadnego antyperspirantu. Tak co 2-3 dni. Mi po 5 aplikacjach pomogło... wiesz, nie jest jakoś rewelacyjnie, ale nie mam kałuż pod pachami jak kiedyś
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
DZIĘI TEMU FORUM KUPIŁAM ETIAXIL, DZIĘKI DZIEWCZYNY ! ! ! TERAZ JUZ NIE MSUZE SIE ZASTANAIWAC PODCZAS KUPNA BLUZEK CYZ BEDZIE NA NICH WIDAC POT ! ! ETIAXIL JEST REWELACYJNY ! MOJE ZYCIE STALO SIE.... NORMALNE!
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to co teraz stosuje, czyli spirial to wlasnie seria svru. kiedys mi pomogla, teraz nie ![]() miala: mydlo+ krem+ kulke. krem ma chyba najsilniejsze dzialanie, ale co z tego ![]() dzieki dziewcyzny za odpowiedzi!!!! chyba sprobuje tego etiaxilu, ale jestem potwornym wrazliwcem qrcze
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja mam Antidral i jest bardzo skuteczny
Mój mąż też go używa (poci się sporo,jak to sportowiec).Etiaxil niestety mu nie pomógł
|
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
a ja polecam etiaxil
spawdzone przeze mnie, bardzo dobremiałam taki sam problem jak ty, więc spróbuj! pozdrawiam |
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
chyba kupie to e, bo potrzebuje faktycznie szybkiego efektu, bez pdoraznienia. ale powiedzcie mi ile to kosztuje, bo znalazlam w aptece internetowej za 38+ 8, 50, a w normalnych jak to wyglada? kolo 50? 60?
dzieki za odp ![]() milego (suchego dniaa |
|
|
|
|
#25 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#26 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Acha nie wolno sie opalac uzywajac etiaxilu ![]() Jest 100% skuteczny - kiedys w 40stopniowym upale chodziłam cały dzien po Wenecji i miałam wszystko mokre, wszystko procz pach - zero wilgoci, zero zapachu! Teraz uzywam antidralu..jest duzo tanszy, ale tez mniej skuteczny..tzn nie pocisz sie, ale to nie jest ta idelana suchosc i brak zapachu jak przy etiaxilu. 38+8 to dobra cena zwłaszcza jesli chodzi o zielona wersje 38 u mnie kosztował ten zwykły czerwony..zielony jakies 55![]() acha..troche kopotliwa jest depilacja pach..trzeba odczekac 48 h albo i wiecej po goleniu...Ja depilowałm pachy depilatorem i mogłam uzywac go kiedy chciałam, ale jest to dosc uciazliwe Edytowane przez Marilyn Czas edycji: 2005-07-06 o 16:14 |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja musze tez stosowac to na plecy... qrde:/ |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz nie pamietam nazwy, bo wywaliłam opakowanie, ale kupiłam w geancie, pamietam, ze były dwie wersje przeciwpotna własnie i profilkatyka grzybicy czy cos..Firma A..cos tam..Acha..a moze jakis krem na plecki? albo kulka dermedica? Albo kapiel w ziołach? Mowie Ci mało mi patrzałki nie wyszły po tym etiaxilu, bo zawsze sie pociłam jak mysz...teraz przynajmniej tu mam spokoj
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dermatologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

i kosztuje tylko 17 zl

sama mam troche z tym problemow bo niestety u mnie to jest zwiazane poniekad ze stresem & ewentualnym przyplywem adrenaliny

,zalałam vanishem
Etap oceaniczny