|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Twoje 5 faworytów.
Cos sie zmienia ale
![]() Angel Innocent Rush 2 212 C.Herrera Lolita Lempicka edp. |
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejność przypadkowa:
Pseudonym C.Dior j`adore Dalimix Pure1 Gabriela Sabatini
|
|
|
#303 |
|
Zadomowienie
|
Mega słodkie, jadalne, otulające. Jestem chora na ich punkcie. Wiem, że istnieje niebezpieczeństwo, że w moim towarzystwie może kogoś zemdlić od nadmiaru słodkości... Tudno się mówi
Nie potrafie i nie chce nic innego![]() 1. Christian Lacroix Tumulte 2. Dior Addict 3. Miss Dior Cherie 4. Lolita Lempicka 5. Escada Magnetism
|
|
#304 |
|
Zadomowienie
|
Nie mogę powiedzieć, że lubię zapachy jednego, określonego nurtu. Wręcz przeciwnie - każde z moich ulubionych perfum należą do innej grupy. Kiedyś bardzo nie lubiłam duszących i ciepłych, a dziś zaczynam się z nimi oswajać. Z kolei uwielbiałam zapachy trawiaste, zapachy tła, a dziś już mam dla nich mniej serca. Oto moja ukochana 5: (bez hierarchii)
- Herba Fresca Guerlain - 5th Avenue Arden - Laguna Salvador Dali - Eclat D'Arpege Lanvin - My Manifesto Rosselini Latem moim faworytem jest Escada Sunset Heat for her |
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się szukać mojego starego typowania, ale z całą pewnością było inne.
Teraz top 5 (niezależnie od pory roku) to w dowolnej kolejności: Angel (klasyk) Mugler Shalimar (również wersja Legere) Dune Black Cashmere i ..... |
|
|
|
|
#306 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
1. chanel mademoiselle - ulubiony od zawsze
2. lolita lempicka 3. escada sunset heat 4. euphoria 5. insolence guerlain
|
|
#308 |
|
Raczkowanie
|
1.Chergui(miłość nieodwołalna i bezwarukowa
2.Chocolovers i Pink Sugar 3.Arabie,Shaal Nur(ostatnie odkrycie) 4.Allure Sensuelle 5.Tropique Lancome
|
|
#309 |
|
spin doctor
|
W chwili obecnej:
Allure Coco Mademoiselle Addict Eau Fraiche Tygrys Extravagance D'Amarige |
|
|
|
|
#310 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
2. Escada Magnetism 3. Nina Nina Ricci 4. Cacharel Amor Amor 5. Aquolina Pink Sugar a więc jednak zmiany, zmiany,zmiany
|
|
|
|
#311 |
|
Rozeznanie
|
m.a.r.t.a
Jak miło widzieć, że ktoś oprócz mnie używa perfum Dalimix. Wprowadziłam je jakiś czas temu do KWC, ale jak dotąd (minęły z 2 lata) tylko ja je zrecenzowałam jestem bardzo ciekawa Twej opinii na ich temat
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Tea Rose Amber Perfumers Workshop 2. Eau des Merveilles Hermes 3. Mauboussin EdT 4. Must Cartier 5. Le Baiser du Dragon Cartier
Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-07-27 o 19:37 Powód: poprawka |
|
|
|
|
|
#313 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
1. Escada Magnetism 2. Gloria 3. Lolita Lempoicka edp 4. Innocent 5. My Queen/Angel/L lolita Lempicka (nie mogę się zdecydować) |
|
|
|
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmmm ... 1. Angel La Rose - od niedawna pierwszy, 2. Angel Innocent - bo letnie mydło, 3. Shalimar - od zawsze na zawsze, 4. J'adore 5. Coco Mademoiselle - pogrubienie w tych przypadkach jest wynikiem ogromnej tęsknoty i żalu ... ;( |
|
|
|
|
|
#315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 1. Euphoria & Miss Dior Cherie 2. Hypnose & Hypnose eau legere 3.Addict 2 (mimo,ze jeszcze nie mam) ![]() 4.Addict Eau Fraiche & True Star 5. Truth CK & Deep Red HB |
|
|
|
|
|
#316 |
|
Rozeznanie
|
Moje ulubione to(kolejność nie jest przypadkowa):
- Amor Amor Sunshine - Noa - Coco Chanel Madmoiselle - Słonik Kenzo - ?? to miejsce jest jeszcze wolne ![]() pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2. Crystal Noir 3. Amor Amor 4.J'adore 5. LE MONDE EST BEAU (Envy. Poeme, Pure Poison i jeszcze "kilka"...ubostwiam )
|
|
|
|
|
|
#318 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
1. Lolita 2. Nina Ricci Nina 3. Gucci EDP II 4. I Love Love 5. Bvlgari Eau Parfumee Au The Rouge i jeszcze Flowerbomb EDT i Vera Wang Princess ![]() zmiany, zmiany...
Oscar Wilde Edytowane przez czarnaorchidea Czas edycji: 2007-07-29 o 16:05 |
|
|
|
|
|
#319 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tak bywało:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak jest obecnie i wszystko wskazuje na to, że ewidentnie właśnie tak pozostanie na dłużej ![]() 1. Organza Indecence 2. Black Cashmere 3. Euphoria 4. Tygrys Kenzo 5. Angel
Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ Edytowane przez SpanishMyszka Czas edycji: 2007-08-09 o 12:19 |
|||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#320 |
|
BAN stały
|
1. Bulgari Black
2. Joop PH 3. Allure 4. Aramis Life 5. Pi edp |
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Silver Rain
Magie Noire Fragile edp Stella Przecudna OI niestety na mojej zmienno-hormonalnej skórze coraz cześciej pachnie zbyt cieleśnie i niestety brzydko ![]() Nie mam piątego faworyta , czekam na próbeczki może coś mnie nowego (nieznanego) jeszcze zauroczy ? .
|
|
#322 |
|
Wtajemniczenie
|
Czytam i czytam i podziwiam .Ja ewentualnie mogę podać pierwszą trójkę i to z wielkim trudem i po godzinach wewnętrznych sporów
![]() 1.Addict 2.Crystal Noir edp i edt 3.Każda Lolita Czekam na Tumulte ,coś mówi mi ,że też sie polubimy
|
|
|
|
|
#323 |
|
Raczkowanie
|
1 coco chanel mademoiselle
![]() 2. hypnotic poison, dior 3. bvlgari, pour femme 4.dior, dolce vita |
|
|
|
|
#324 |
|
Zadomowienie
|
Nieeeeeee...chyba jeszcze inaczej bedzie:-D:
1. OI - MILOSC PO GROB 2. Crystal Noir 3. Amor Amor 4. Dolce Vita 5. J'adore (zastanawiam sie wciaz nad miejscem J'adore w TOP 5, zobaczymy...) (Envy. Poeme, Pure Poison, LE MONDE EST BEAU i jeszcze "kilka"...nadal ubostwiam ) |
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
na chwile obecna :
kolejnosc przypadkowa Baby Doll YSL light blue DG Be Delicious DKNY Ode de l'amour YR sunset heat Escada wymiennie z Puma woman |
|
|
|
|
#326 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
sierpniowo:
1. Dior Addict 2 2. V&R Flowerbomb EDT 3. Moschino I love love 4. Cacharel Amor Amor 5. Nina Ricci Nina
|
|
|
#327 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie chce mi się szukać poprzedniego typowania, na bank ciut się różniło od obecnych typów, ale problemem jest dla mnie wyróznienie tylko pięciu zapachów
![]() Kolejnośc chyba przypadkowa: 1) Etra 2) Baiser du Dragon 3) OI 4) Allure 5) Dune (!) Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2007-08-09 o 19:51 Powód: skleroza ;-) |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. Palisander CdG, Feminite du Bois 2. Gris Clair Lutensa 3. Vetiver Oriental Lutensa, Cuir Ottoman Pd'E 4. Black for her K. Cole 5. Un Bois Vanille Lutensa, Dune, Dzonghka |
|
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
- Innocent
- The Parfum Jourdan - Miss Dior Cherie ( ostatni nabytek, więc musiał się tu znaleść, fascynacja jeszcze trwa) powyższe są obecnymi faworytami ale zarówno L de LL, Pink Sugar(jeszcze z próbki), Apparition często się u mnie pojawiają
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Moi faworyci to:
1. Shi 2. Flowerbomb 3. Innocent 4. Eau de Parfum II 5. Allure Kolejność przypadkowa w każdym razie to ścisła czołówka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

Nie potrafie i nie chce nic innego

jestem bardzo ciekawa Twej opinii na ich temat