|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
gadałam wczoraj z kumplem tym od silki i powiedział że mnie chętnie zabierze z sobą
![]() jejciu ja chyba też przez sen gadam.... ![]() wczoraj ok 2 w nocy zadzwonił do mnie kumpel, odebrałam bo myślałam że to budzik i chciałam go wyłączyć, tyle pamiętam z tego, dzisiaj rano patrzę rozmowa 7 min , nie mam pojęcia co ja gadałam... już nie pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło
|
|
#1112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Navi szybko zaczęliśmy, bo ja od 17 roku mieszkam sama. Jak poznałam Piotra miałam 19. Tak mi brakowało bratniej duszy w domu, że rzuciłam propozycje wspólnego mieszkania. Nie miał nic przeciw. Teraz nie żałuję. Jak mieszkałam sama i po szkole przychodzilam do pustego domu, to łatwo można było o doła. Było mi źle i strasznie byłam zamknięta, teraz życie dało mi szansę na piękne szczęscie i drogę do celu, która właśnie idę Oreganka do mnie raz tata dzwonił po południu,a ja byłam p0o ciężkiej nocce. Miałam inwentarke w OTL i myślałam ze z Piotrem gadasm. Wiesz jakie ja głupoty wygadywałam ! Tata się uśmiał! m.in kochanie przyjedz szybciutko z pracy i zrobisz mi namiętny masaż! wssstyd ...............
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rany u mnie tak źle nie było ... chyba
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Kasi masaż powiadasz
![]() Oreganka, juz mi to dawno chodzi po głowie: skąd taki nick? I mówiąc szczerze, ja Ci zazdroszczę jakiejkolwiek "przygody" (brzmi to dośc trywialnie) czy uczucia z panem Oregano. Ja tak bardzo bym chciała poznać kogoś..Ale przez duże "K". Jeszcze jak czytałam na 30-tkach jak Pingwin opowiadał o małżu to aż mnie serce ścisnęło. Ja mam takie złe doświadczenie i wspomnienia ![]() A tak w ogóle, to muszę Wam powiedzieć, że doszłam do wniosku, że zakupy powinny byc dyscypliną sportową. Po 30 km nie byłam tak zmęczona jak po porannym chodzeniu po sklepach. Zostałam zmasakrowana psychicznie dodatkowo, bo co sklep, to inna numeracja I oczywiście człowiek bierze rozmiar ufając że się zmieści a tu...Zaczynam się zastanawiać czy to wina sklepów czy moja- może jestem aż tak niewymiarowa?
|
|
|
|
#1115 |
|
Rozeznanie
|
Ciekawe czy on potwierdza Twoją wersje. Przez 7 minut to można wiele rzeczy zaproponować - nie tylko masaż
|
#1116 |
|
Wtajemniczenie
|
tu się nie ma co śmiać ! dramt pod tytułem "wstyd"
w czasie deszczu dzieci się nudza i zdjęcia robią! podoba mi się to z fleszem! jakieś światełko w tunelu !
|
|
#1117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Inch ja to jestem przypadek bardzo dziwny, jak nikogo nie mam to marzy mi się jakieś love, a jak już się cosik pojawia na horyzoncie to zapieram się rękami i nogami i tak w kółko, jak szczeniak… ja się panicznie boje wtopić w takie duże "K" A Ping to można pozazdrościć takiego małżeństwa ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#1118 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwazaj przy nastepnym spotkaniu ale zakrecona jesteś ![]() a nick tak cos podejrzewalam ze moze byc od przyprawy. wlasnie fajny, mi sie podoba no i ten Twoj avek Cytat:
![]() a to z tatą doobre ja tez raz pomyliłam tate z bartkiem, przez to ze tez dzwonil z zastrzezonego i jeszcze powiedzial 'dzien dobry', a nie mowi po polsku przeciez! to mnie tak zmylilo, ze mu zaczelam nawijac 'no czesc kochanie' co tam u Ciebie itd, a on mi nie mogl przerwac ![]() ale Ecstasy ma fajniejsze przypadki pomyłek, co Kotku? Cytat:
ja w jednych wchodze w 34 i jest luzne, a w drugich o 36 sobie moge pomarzyc..a co do zwiazkow to sie wcale nie dziwie. czasem sie jednak ciesze, ze tak szybko weszlam z jednego w drugi, bo jakbym sie przyzwyczaila do wolnosci, to by bylo ciezej potem. ale zycze wam dziewczyny zebyscie spotkaly tych Ktosiów w odpowienim czasie Cytat:
EDIT: no i zapomnialam, PIEKNY pieseczek!!! ![]() lece robic mojemu kochanemu obiadek wiec narazie bye Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-06-28 o 14:15 Powód: dopisek |
||||
|
|
|
#1119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pieseczek dziękuje za komplement i śle łapkę na przywitanie! Navi a co pichcisz? hmmmm ja dziś jem pange z ryżem i warzywami
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uciekam do domciu na szczęści, o zgrozo ciągnie mnie na solarium.... ![]() mam nadzieję ze net w domu dziś będzie sprawny i jeszcze coś tam naspamuję, ale sobie popołudnie ułożyłam znowu
|
|
|
#1121 |
|
Wtajemniczenie
|
AłłłłłłłłAAAAAA dziewczyny co to jest. z tyłu po lewej stronie, jakby NERKA?
nie wiem ...ale od 4 h boli coraz mocniej i drętwieje mi lewa noga szczególnie w kolanie ! szok ! aaałaaaa
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
możliwe, że czujesz promieniujący ból jajnika
spróbuj wziąć nospę jeśli nie pomoże, bądź ból się powtórzy koniecznie idź do lekarza! 3maj się!
|
#1123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
panga gotowa .... jeszcze warzywa ..
|
|
|
#1124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ile Ty masz wzrostu?? i tak jestes chudzinka, bardzo zgrabna ![]() panga z warzywkami mniaaaam! ja dzis jadłam fasolke zieloną z masełkiem i przyprawami a podrzucony cos mniej dietetycznego; spaghetti po bolonsku jego ulubiona potrawe w ktorej doszlam do perfekcji ;-) Cytat:
lece spotkac sie z kolezankami ktorych daaawno nie widzialam ![]() wpadne wieczorkiem |
||
|
|
|
#1125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Navi mierzę sobie 173 .... zawsze sobie tłumaczę że mam ciężkie kości,a no i jeszcze ten trening siłowy .. a ból nie ustąpił, mimo wzięcia NOSPY .. ałłł noga coraz mocniej promieniuje . odczuwam takie skurcze co 2-3sekundy, nieprzyjemne!
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze jakis zastrzyk rozkurczajacy powinnas dostac gdzie masz TŻeta?? niech Cie zaprowadzi na jakis ostry dyzur albo cos ![]() ehh 173.. marzenia jestes tak mniej wiecej 10 cm wyzsza ode mnie ![]() trzymaj sie |
|
|
|
|
#1127 | |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
Cytat:
Uwielniam fasolke. Navi pisalas niedawno o faszerowanych cukiniach, jak je robilas jesli mozna spytac? Mi powoli dorastaja w ogrodku pyszne cukinki, jeszcze pare dni i beda dobre.U mnie dzis wreszcze troche chlodniej. W koncu sie chyba wezme za jakies porzadki, no i przydaloby sie troche pouczyc, ale mi sie tak strasznie nie chce... |
|
|
|
|
#1128 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tzn ani nerka ani jajnik. Obstawiałabym kręgosłup. Mój tato miał jakiś nacisk jednego kręgu na inny i objawy były dokładnie takie same Nie strzyknęło Ci dziś coś?
|
|
#1130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1131 |
|
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, że to nic poważnego. Trzymaj się i szybciutko zdrowiej.
A RESZTA PISAĆ MI TU DO JASNEJ.... !!! Co to ma być???
|
#1132 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja zdałam dziś ostatni egzamin, i mam wakacje
Nareszcie mogę ponadrabiać zaległości na wizażu.Kasia fajne zdjęcia, psiaki i pokój Jak tam, ból minął? Mam nadzieję, że już ok
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
[
Kasia fajne zdjęcia, psiaki i pokój Jak tam, ból minął? Mam nadzieję, że już ok [/quote]ja tez mam taka nadzieje a ja zamarzam przy kubku herbaty (
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
aneczka GRATULACJE!!!!!!!!!
Inch udanego wyjazdu, podobno ma być piękna pogoda - wypocznij i zlap troche dystansu
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
hej
nadal nie mam netu w domu na dodatek siadł mi telefon, odcięta jestem
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
biedna jestes oreganko.
mi powinni odciac internet, moze wtedy bym sie zaczela uczyc
|
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
halo dwudziesteczki koffane
wpadłam za pytać co u Was no i jak sie ma ka.si - przeszło Ci Słonko?
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
naviii? a Tobie to czasem nie jest potrzebny
![]() bo podejrzewam, że tak i w razie czego chętnie służę spylaj do nauki ![]() i to szybciorkiem!
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogole sie skupic nie moge i mam dylemat czy popracowac czy sie pouczyc wiec laduje na wizazu ![]() dobra ide bo doopa bedzie zbita w przenosni i doslownie... dziekuje rzesko za kopa ![]() Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-06-29 o 11:27 Powód: literki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.

, nie mam pojęcia co ja gadałam...

ja w jednych wchodze w 34 i jest luzne, a w drugich o 36 sobie moge pomarzyc..
nie wiem ...ale od 4 h boli coraz mocniej i drętwieje mi lewa noga szczególnie w kolanie ! szok ! aaałaaaa 

Uwielniam fasolke. Navi pisalas niedawno o faszerowanych cukiniach, jak je robilas jesli mozna spytac? Mi powoli dorastaja w ogrodku pyszne cukinki, jeszcze pare dni i beda dobre.