Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X2013 czXI - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytułkolejnego wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 0 0%
Mama bardzo kocha mnie, daje buziaki całe dnie 2 6,90%
Była wiosna, przyjdzie lato, coraz większy jestem tato! 4 13,79%
Stoję, siadam lub raczkuję i na zloty podróżuję 10 34,48%
Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo 10 34,48%
Nowych rzeczy się uczymy, w nocy grzecznie sobie śpimy 0 0%
Dzień Mamy Minął, teraz Dzień Ojca, a my kochamy naszego brzdąca 3 10,34%
Głosujący: 29. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-30, 11:38   #1651
Madzia000
Zadomowienie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

Bajatoja dzieki za oswiecenie... Myslalam ze moment przebicia jest najgorszy ehh

Amelka jakiego czopka dalas ??

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 11:42   #1652
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
spałam dzisiaj dosłownie może z 2 h w nocy. Nie wiem co się dzieje z Kornem, że zaczął tak kiepsko spać.
dużo dużo sił
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

też mam syfiatą cerę, w dodatku blada jestem i też nie wyjdę do sklepu po bułki bez podkładu. Ogólnie żeby wyjść z domu muszę mieć podkład i pomalować brwi (też mam beznadziejne i nierówne, soł).

ej Ty masz piękną cerę i brwi !
czym malujesz brwi ? przykuły ostatnio moją uwagę i nawet byłam gotowa stwierdzić że masz trwały makijaż zrobiony, perfekcyjne
Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
tak, na początku Adaś tez nie otwierał buzi, a teraz jak widzi szczoteczkę, to sam otwiera

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

ale super z otwieraniem buzi na szczoteczkę ,ciekawe czy Misiek też tak będzie robił ?
Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Spaliłśmy całą noc tzn wstał jak zawsze z płaczem o północy ale przytuliłam go, posmarowałam dziasła i spaliśmy do 7.30 a kochany tz wziął sobie wolne od niedzieli do wtorku bo we wtorek lecimy i chciał z nami spędzić ostatnie 3 dni
oooo to super z jego strony
Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
ziemniaki + piers z kurczaka, co moge z tym polaczyc zeby wyszla smaczna i nie "sucha" zapiekanka?
ja czesto daje mrożonkę warzywną i dodatkowo sos czosnkowy do polania ale to już po wyjęciu z piekarnika
Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Lola, no u tych rodziców to zwracanie uwagi było dość chaotyczne - potok słów zamiast jasnego komunikatu. Poszedł do kąta za ten wózkowy atak, ale z tego powodu płakał niesamowicie - podczas gdy Julo z guzem na głowie tylko trochę załkał Chyba ciężko u nich z jakimiś zasadami, karami itd.
hmmm a ja się zastanawiam jak zacząć mojemu dziecku "tłumaczyć" że czegoś nie wolno dotykać,robić czy on już zrozumie
muszę poczytać ,bo półi co robienie palcem ,,no no no" wywołuje u niego mega uśmiech i zaciesz więc skutek odwrotny
może któraś z Was coś podpowie ?

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 11:42   #1653
butterfly20
Zakorzenienie

booooooooooshhhhhhhhh

bawiłam się z Natka i ona mi kopnęła w oko.soczewkę mi przerwała,ale to nic. Wyleciało mi z 20-30 rzęs, wyglądam jak idiotka z połową oka taką łysą! I nie wspomnę jak to boli!!!!!!!!!!!!:mur ::mur :

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 11:42   #1654
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Bajatoja dzieki za oswiecenie... Myslalam ze moment przebicia jest najgorszy ehh

paracetamol w czopku

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-05-30, 11:44   #1655
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
booooooooooshhhhhhhhh

bawiłam się z Natka i ona mi kopnęła w oko.soczewkę mi przerwała,ale to nic. Wyleciało mi z 20-30 rzęs, wyglądam jak idiotka z połową oka taką łysą! I nie wspomnę jak to boli!!!!!!!!!!!!:mur ::mur :
ale jak to się stało że az rzęsy poszły

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 11:44   #1656
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
booooooooooshhhhhhhhh

o kurcze !

niebezpieczne to było , współczuje bólu

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-05-30, 11:45   #1657
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja mam te dokładnie:
http://puzzle-piankowe.pl/produkty?p...&category_id=9
+dokupiłam jeden puzzel za 6zł i mamy matę 5x5
Właśnie na nie dziś patrzyłam i też mi się spodobały. I jak się mają? Miękkie? Nie śmierdzą?
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
A to możecie zużyć, ja go na wyjeździe kupiłam, bo zapomniałam z domu, a normalnie allerco używamy. Ale polecam ten żel jako szampon do włosów
Lepiej, idziemy dziś jeszcze do lekarza.

Niestety w testach alergicznych u dzieci poniżej 3 roku rzadko kiedy coś wychodzi. I to wcale nie znaczy, że nic nie ma
Właśnie też tak myślałam ale ta alergolog mówiła, że wiele badań naukowych i literatury określa że dziecko można badać już od 3miesiąca życia. Dwójka dzieci obok w podobnym wieku miała bąble znaczące o alergii. Chociaż możliwe, że faktycznie nie pokazało prawdy. U nas ogólnie lekarze nie brali tej zmiany na policzku jako typowo alergiczną. On nie ma żadnych zmian na ciele. Tzn miał krótko wysuszoną skórę na udku. Dziecko obok miało wielkie plamy na policzkach i w zagięciach + uszko. Chociaż nie powiem, że wg mnie jest na coś uczulony w małym stopniu i chyba jeszcze zrobię mu panel określający alergeny pokarmowe. I niby ok, ale pod koniec jak jej zapodał swoim furczeniem z flegmą to go osłuchała bo zaniepokoiły ją dźwięki. Niby czysty osłuchowo , ale ją to zdziwiło. Zastanawiam się czy nie naciskać na jakieś prześwietlenie. Czytałam że czasami jakieś zapalenia potrafią być zatajone.

Misa, współczuję mdłości

Ewa, rozwalił mnie seba w tej koronkowej kiecce

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-30, 11:46   #1658
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Właśnie na nie dziś patrzyłam i też mi się spodobały. I jak się mają? Miękkie? Nie śmierdzą?
nie śmierdzą, ciepłe są kilka dziewczyn ma i też zadowolone

Stary 2014-05-30, 11:48   #1659
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
booooooooooshhhhhhhhh

niezła agentka

młody podczas podróży do Łodzi gdzie oboje się pospaliśmy, jak się obudził, to tak się mu nudziło, ale rozpiął się, przekręcił na foteliku i wstał. ojciec mój jak zobaczył jego twarz we wstecznym lusterku to mało na zawał nie zszedł...

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość

tez tak myslalam
Stary 2014-05-30, 11:49   #1660
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
booooooooooshhhhhhhhh

ale jak to przerwała?!
współczuję
a swoją drogą 20-30 rzęs to ja mam na obu oczach

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 11:51   #1661
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
ale jak to przerwała?!
współczuję
a swoją drogą 20-30 rzęs to ja mam na obu oczach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-30, 12:00   #1662
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

mja sis to dopiero krytykantka brwi, to jej zboczenie zawodowe, oglada cos w tv i zaraz mowi o mako kto jej to zrobil?

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 12:02   #1663
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
mja sis to dopiero krytykantka brwi, to jej zboczenie zawodowe, oglada cos w tv i zaraz mowi o mako kto jej to zrobil?
ja wczoraj tak zareagowałam na dwie babki które były na kolacji w Kuchennych rewolucjach , masakrejszyn
ale to tak jest jak się czymś interesujemy np gdy szukłama ładnej firanki to spacerując po osiedlu patrzyłam ludziom w okna gdy chcę zrobić nową fryzurę oglądam się za babkami na ulicy itp itd

07-04-2015 Kamiś

Edytowane przez Aaamelkaa
Czas edycji: 2014-05-30 o 12:04
Stary 2014-05-30, 12:03   #1664
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
booooooooooshhhhhhhhh

Współczuję. A jak wyrwała z twoimi to tym bardziej bo to odrastanie rzęs naturalnych bywa kapryśne

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
nie śmierdzą, ciepłe są kilka dziewczyn ma i też zadowolone
Dzięki to je biorę.
A powiedz, długo czekałaś na przesyłkę? Ale ja młotek jestem, że nie zamówiłam ich w czwartek.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 12:06   #1665
Larysa88
Zakorzenienie

Wczoraj też byłam w biedrze, kupiłam słoiczki bobovity (były jabłko i łagodna dynia - super bo Ola uwielbia, i banan brzoskwinia marchewka, były u Was inne bo nie wiem czy jeździć po innych biedronkach? ) no i kocyk jeden kupiłam choć chyba te w tamtym roku były ładniejsze

a i musy kubusia wzięłam 2 i wczoraj jeden Ola zjadła, prosto z tubki i smakowało więc na wyjazdy super
ugotowałam też wczoraj pomidorówkę dla niej i też jej smakowała cieszę się bo nie wszystko mojej roboty tak ładnie je

aaa i kupiłam jej też siostrzyczkę szczeniaczka i jak Ola wstała po drzemce jej ją dałam i matko... aż się trzęsła z radości i tak się cieszyła strasznie i się popłakałam uwielbiam jej sprawiać radość

no i tak... a to ponoć ja miałam wczoraj urodziny a prezenty zgarniała Ola heheh.
co to jeszcze chcialam... aaaaaaaaaaaa. wiecie jaki prezent 'dostałam'? brat wieczorem odwoził Leona i wrócił się po chwili i mówi że mam obdarty samochód..... że ktoś wycofywał pewnie i zawadził i 2 elementy zdarte - zderzak i błotnik ehhhhhhh
ale ale... i tu coraz bardziej zaskakują mnie ludzie - zostawił facet kartkę z numerem tel żeby się skontaktować. nawet nie zdążyłam zadzwonić bo kładłam Olę spać i ktoś puka i to byli oni i zeszłam do nich na dół i sama też zobaczyłam jak to wygląda wtedy. no i na dzisiaj jesteśmy ugadani żeby spisać oświadczenie i z jego oc pójdzie naprawa.
i mówię w pewnym momencie do tego gościa wie pan co, a ja mam dzisiaj urodziny a ten aaaaa o proszę, no to wszystkiego najlepszego i śmialiśmy się, ogólnie atmosfera w porządku bo widać gość taki ok.

pewnie mina mi zrzednie jak będę musiała auto oddać do malowania i pozostanę jak bez ręki nie wiadomo na ile :/

dobra bo się rozpisałam jak na blogu

miłego dnia
Stary 2014-05-30, 12:07   #1666
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Matallewar na kom się nie wyświetla . później sprawdzę na kompiedziękuję!
Lola ,dzięki bardzo .wpierw oblukam jak się prezentują ćwiczenia zaproponowane przez matallewar ,ale nie powiem te 6 cm kusi iii

Dziewczyneczki ,jest mi przykro bo wydaje mi się ze jestem dla Lilki mało ważna..nie wtula się we mnie gdy ja trzymam na rękach,nie patrzy mi się w oczy..jak do niej mowie to rozgląda się wszędzie byle tylko na mnie nie patrzeć..gdy wracam po dłuższej nie obecności to nawet się tym nie przejmuje a gdy mąż wraca z pracy to trzęsie się ze szczęścia na jego widok..nie bawię ją tak jak to robi mąż..czasem do przyjścia męża nawet się nie uśmiechnie a gdy tylko on wróci z pracy to odrazu banan
Czy może być tak ze dziecko nie kocha mamy?jak to zmienić?

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
potwierdze tylko to co napisały dziewczyny , my jesteśmy nudne z racji tego że ciągle jesteśmy
Michaś identycznie reaguje na tatę

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-05-30, 12:16   #1667
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
Wczoraj też byłam w biedrze, kupiłam słoiczki bobovity (były jabłko i łagodna dynia - super bo Ola uwielbia, i banan brzoskwinia marchewka, były u Was inne bo nie wiem czy jeździć po innych biedronkach? ) no i kocyk jeden kupiłam choć chyba te w tamtym roku były ładniejsze

a i musy kubusia wzięłam 2 i wczoraj jeden Ola zjadła, prosto z tubki i smakowało więc na wyjazdy super
ugotowałam też wczoraj pomidorówkę dla niej i też jej smakowała cieszę się bo nie wszystko mojej roboty tak ładnie je

aaa i kupiłam jej też siostrzyczkę szczeniaczka i jak Ola wstała po drzemce jej ją dałam i matko... aż się trzęsła z radości i tak się cieszyła strasznie i się popłakałam uwielbiam jej sprawiać radość

no i tak... a to ponoć ja miałam wczoraj urodziny a prezenty zgarniała Ola heheh.
co to jeszcze chcialam... aaaaaaaaaaaa. wiecie jaki prezent 'dostałam'? brat wieczorem odwoził Leona i wrócił się po chwili i mówi że mam obdarty samochód..... że ktoś wycofywał pewnie i zawadził i 2 elementy zdarte - zderzak i błotnik ehhhhhhh
ale ale... i tu coraz bardziej zaskakują mnie ludzie - zostawił facet kartkę z numerem tel żeby się skontaktować. nawet nie zdążyłam zadzwonić bo kładłam Olę spać i ktoś puka i to byli oni i zeszłam do nich na dół i sama też zobaczyłam jak to wygląda wtedy. no i na dzisiaj jesteśmy ugadani żeby spisać oświadczenie i z jego oc pójdzie naprawa.
i mówię w pewnym momencie do tego gościa wie pan co, a ja mam dzisiaj urodziny a ten aaaaa o proszę, no to wszystkiego najlepszego i śmialiśmy się, ogólnie atmosfera w porządku bo widać gość taki ok.

pewnie mina mi zrzednie jak będę musiała auto oddać do malowania i pozostanę jak bez ręki nie wiadomo na ile :/

miłego dnia
wyobraziłam sobie Oleńkę i

co do auta to spoko się facet zachował Laryska, a czym jeździsz?

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
potwierdze tylko to co napisały dziewczyny , my jesteśmy nudne z racji tego że ciągle jesteśmy
Michaś identycznie reaguje na tatę
u nas to samo.... nie pamiętam kiedy Julek powiedział "mama" a od rana słyszę tylko "a-ta" i "a-ta", ewentualnie "ade" czyli Adek, mój małż

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

moje dziecko śpi już prawie 2,5 h tylko tetra chodzi w górę i w dół śpi tak smacznie, bo oczywiście na naszym łóżku

Stary 2014-05-30, 12:17   #1668
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Motyl: z takich, co ewentualnie jeszcze myślę:

ten pierwszy widziałam na all i mi się podoba, tylko kolory takie se. A z kolei czarnego nie chcę:/

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja tylko na moment .wracamy od lekarza . lila ma infekcje wirusową. weszłam do gabinetu to lekarka zapytala czemu nie odbieram telefonów .próbowała dzwonić do mnie i do męża ale my zmieniliśmy numery i nie podaliśmy w przychodni nowych . ona dzwoniła bo mówi ze jej nie daje spokoju lilkowe ciemiaczko. Dała nam skierowanie do szpitala . przyznam się ze się tym tak nie przejmowałam bo ponoć szwagra córce tez szybko się zroslo ale po dzisiejszej wizycie jestem klębkiem nerwów, dodatkowo na necie przeczytałam jakie są skutki i wyje z rozpaczy!!

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
jeju trzymam kciuki, daj koniecznie znać jak będzie coś wiadomo!

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

oj, motylku, motylku... kompleksy rozumiem, każdy jakieś ma, ale nad wiarą w siebie koniecznie popracuj, bo jesteś piękną, mądrą kobietą i baaaardzo ciepłą kobietą i szkoda, że Ty sama tego nie dostrzegasz

Nic nie mogę zrobić, bo Maruda marudzi... nosz fuck... nie ma innych zabaw niż wspinanie po mamie?!

jeszcze się nie przyzwyczaiłaś do roli ścianki wspinaczkowej?

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
http://www.calzedonia.it/pl/wp-conte...014%20MUTO.pdf

niebieski z frędzlami i koralowy, a czarny dla Matall

nie umiem wkleić zdjęcia
mi sie podoba ten dwuczęściowy, na drugiej stronie. z falbankami ale to już nie te czasy, cyców by nie podtrzymał

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Inwersja, nie, nie zje żadnego typowego obiadku. Przy mnie zjadł jednak np. "jogurt" Danone z biszkoptem - więcej w tym chyba cukru niż mleka.
Dziecko ma aż nadwyżkę witaminy D, bo jedzie niemal wyłącznie na mm, robią mu się od tego iksowate nóżki

Mama dziecka ma taką teorię, że Rafałek nie je jakichś "konkretów", bo ona jest wege, w ciąży nie jadła mięsa, rzadko jakąś tam rybę. I Rafałek nie zna tego smaku, nie zje, nawet jak jest przegłodzony. O warzywach można zapomnieć.

Kurde, serio współczuję przebojów z jedzeniem, bo zdaję sobie sprawę jak ciężko jest przełamać opór. Ale ja widzę, że u nich w ogóle nie ma "kultury jedzenia", gotowania, jakichś nawyków. Mama nie umie gotować, tata rzadko coś tam zje - czekoladę na cały dzień albo pizzę jak ma ochotę sam upiec. Moim zdaniem to tutaj jest pies pogrzebany.
to nie jest wychowanie, a jego brak. Masakra...

Cytat:
dużo dużo sił

ej Ty masz piękną cerę i brwi !
czym malujesz brwi ? przykuły ostatnio moją uwagę i nawet byłam gotowa stwierdzić że masz trwały makijaż zrobiony, perfekcyjne

ale super z otwieraniem buzi na szczoteczkę ,ciekawe czy Misiek też tak będzie robił ?

oooo to super z jego strony

ja czesto daje mrożonkę warzywną i dodatkowo sos czosnkowy do polania ale to już po wyjęciu z piekarnika

hmmm a ja się zastanawiam jak zacząć mojemu dziecku "tłumaczyć" że czegoś nie wolno dotykać,robić czy on już zrozumie
muszę poczytać ,bo półi co robienie palcem ,,no no no" wywołuje u niego mega uśmiech i zaciesz więc skutek odwrotny
może któraś z Was coś podpowie ?
ech no co ty
ja mam nierówne brwi, od góry przerzedzone. z tego powodu w 2010 zrobiłam makijaż permanentny, ale teraz to już jest takie czerwonawe więc muszę z tym walczyć kredką. Henna z kolei koloruje tylko włoski, więc efekt mierny.
zrobiłabym znowu, ale boję się,że znowu potem taki czerwony wyjdzie. no i ogólnie mi się kiepsko trzymał, bo mi poszło podczas zabiegu dużo krwi i ta farbka niezbyt dobrze się przyjęła. a zapłaciłam jakoś 800 czy 900 z l i robiła to najlepsza linerzystka w mieście...

Cytat:
ale jak to się stało że az rzęsy poszły
no ja mam te przedłużane, dlatego łatwiej,żeby poszły- są dłuższe i sztywne. Machała nóżkami i po prostu mi z kopa przywaliła. Boli to strasznie. i jest tak rzęsy, przerwa (gdzie są moje rzęsy,ale takie bejbiki malutkie) i znowu rzęsy. także nigdzie nie wychodzę przez weekend:/
dzwoniłam juz do kosmetyczki i niewiadomo,czy jutro będzie miała czas bo sluby i makijaże. Tyle dobrze,że jest trochę tych bejbików to będzie do czego dosztukować, chociaż prześwit będzie.
A soczewka wyleciała i jakoś się przerwała może od rzęs,a może od stopy.

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
niezła agentka

młody podczas podróży do Łodzi gdzie oboje się pospaliśmy, jak się obudził, to tak się mu nudziło, ale rozpiął się, przekręcił na foteliku i wstał. ojciec mój jak zobaczył jego twarz we wstecznym lusterku to mało na zawał nie zszedł...

tez tak myslalam

wooow to dopiero agent

Stary 2014-05-30, 12:19   #1669
czaszka_
Zakorzenienie

heja

trzepiecie równo dziewczyny nie bylo mnie od wczorajszego popołudnia a tu tyle do nadrobienia
byla u mnie wczoraj wieczorem kolezanka i wypilysmy po 2 piwka

lece nadrabiać

aaa i gadalam z małzem ze chce kupic ten garnuszek na klocuszek a on mowi ze po co wydawac pieniadze jak mamy przeciez w domu

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-30, 12:21   #1670
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Laryska ja kupowałam tylko duże słoiczki
z deserów były 4 rodzeje : jabłko z biszkoptem,jabłko,banan z pomarańczą,jabłko,banan z mango i mleczny deserek morele i owoce południowe z jogurtem
ten z biszkoptami po 6 miesiącu,pozostałe po 9

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-05-30, 12:23   #1671
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
mi sie podoba ten dwuczęściowy, na drugiej stronie. z falbankami ale to już nie te czasy, cyców by nie podtrzymał

no ja mam te przedłużane, dlatego łatwiej,żeby poszły- są dłuższe i sztywne. Machała nóżkami i po prostu mi z kopa przywaliła. Boli to strasznie. i jest tak rzęsy, przerwa (gdzie są moje rzęsy,ale takie bejbiki malutkie) i znowu rzęsy. także nigdzie nie wychodzę przez weekend:/
dzwoniłam juz do kosmetyczki i niewiadomo,czy jutro będzie miała czas bo sluby i makijaże. Tyle dobrze,że jest trochę tych bejbików to będzie do czego dosztukować, chociaż prześwit będzie.
A soczewka wyleciała i jakoś się przerwała może od rzęs,a może od stopy.
1. też zwrócił moją uwagę ze względu na bossski kolorek
2. aaa, to wszystko jasne, tym bardziej szkoda tych rzęs dorobisz
Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość

aaa i gadalam z małzem ze chce kupic ten garnuszek na klocuszek a on mowi ze po co wydawac pieniadze jak mamy przeciez w domu

Stary 2014-05-30, 12:25   #1672
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

miłego dnia
wooow aż niespotykane, że facet tak się zachował

fajnie,że Oli sie podoba.Masz siostrzyczkę?

Cytat:
Laryska ja kupowałam tylko duże słoiczki
z deserów były 4 rodzeje : jabłko z biszkoptem,jabłko,banan z pomarańczą,jabłko,banan z mango i mleczny deserek morele i owoce południowe z jogurtem
ten z biszkoptami po 6 miesiącu,pozostałe po 9
u mnie też te smaki,dlatego kupiłam tylko jabłko,banan i mango.

ja dzisiaj zrobiłam Natce łososia z kalarepką i nawet zjadła (a ostatnio coś gardzi moimi wypocinami).tylko ciągle się martwiłam o ości. dziewczyny jaki macie sposób na filety z łososia,żeby na pewno ości nie było?

Stary 2014-05-30, 12:25   #1673
83monia
Zakorzenienie

durna jestem... wiatr mi pranie przewrocil wiec ta na szybko polozylam mala na trawie i podnosze suszarke. nati dzielnie skubie trawnik z jakas dziwna mina... jak ja podnioslam to dopiero zauwazylam ze raczke miala w gniezdzie czerwonych mrowek nigdy wiecej! ale chyba jjej nie zdazyly pogryzc...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 12:26   #1674
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
jaką wodę podajecie dzieciom do picia ? (tzn chodzi mi konkretnie o nazwe )
Od narodzin Primavere jako baze do MM, do rozcieńczania soczków/nektarów, bezpośrednio do picia.

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość

ja podawalam zupke z butelki
jak nie chcial zjesc lyzeczka i byla histeria to dalam kilka razy
mozecie sie posmiac
Nie będę się śmiała.
Stary 2014-05-30, 12:26   #1675
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
heja

trzepiecie równo dziewczyny nie bylo mnie od wczorajszego popołudnia a tu tyle do nadrobienia
byla u mnie wczoraj wieczorem kolezanka i wypilysmy po 2 piwka

lece nadrabiać

: hahaha:

Stary 2014-05-30, 12:28   #1676
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
ja dzisiaj zrobiłam Natce łososia z kalarepką i nawet zjadła (a ostatnio coś gardzi moimi wypocinami).tylko ciągle się martwiłam o ości. dziewczyny jaki macie sposób na filety z łososia,żeby na pewno ości nie było?
jak przyrządzasz takie danie? i skąd ryba? z Piotra&Pawła?

Stary 2014-05-30, 12:32   #1677
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

motyl omg to musialo cholernie bolec....

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-30, 12:33   #1678
agusiowata
Zakorzenienie

zastanawiam się czy kupić konik morski do zasypiania? U Was działa? W dzień często mamy problem.
Stary 2014-05-30, 12:41   #1679
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość

No i mogę sie pochwalić. Kornel już siada całkowicie sam, wcześniej bał sie z siadu przewrócić na czworaki, dzisiaj już to robi. Przemierza mi pokój wzdłuż i wszeż. I zaczyna się podności do stania.
Potrafi się sam bawić przez 50 minut
Super . Moja postawiona na nogi trzyma sama równowagę, czasem tak śmiesznie tyłek wypina. Ostatnio mąż mnie zawołał, ja patrzę a Amelka tylko lekko pod paszką podtrzymywana sama stała .

Co do siedzenia sama się nie kwapi, ale posadzona siedzi, czasem się zachwieje, ale spryciura rączką się podtrzymuje.
Stary 2014-05-30, 12:42   #1680
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Dziękuję za porady w sprawie wyjazdu powiedziałam sobie wczoraj ze pojadę jeśli na dzis dotrze prezent dla leosia bo jak nie to w pon bede musiała go odebrać a kurier byl juz o 8 gdy jeszcze spalam i tel nie odebrałam a paczkę odebrała teściowa. Jestem w szoku ze tak szybko bo kupiłam wczoraj o 14!

Temat zębów mnie tez dotyczy stale boli mnie 8

100 lat dla Miłoszka!

Wybrałam sie z Leo przed chwilą do miasta i koles zrobił kupę, zawsze go przewijam w ostatnim rzędzie w samochodzie bo tam jest kanapa ale stary mi ja wyjął zeby mi sie listwy zmieściły po które sie wybrałam. I nie wiedziałam jak mam go przewinać zadzwoniłam do tz po poradę ale tylko mnie wpienil, no ale jakos ogarnęłam temat jupi

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości