|
|
#4681 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar LII
To żarcie w Rossie jest też dosyć drogie. A chleb za ile?
Ja ten uwielbiam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4684 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Twardo! Ja póki co próbuję uzgodnić zmiany ale po drugiej stronie ciszaaa więc nie wiem. No trudno. |
|
|
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
i znowu piątek
|
|
|
|
#4686 |
|
To ja :)
|
Dobry
![]() Dobry piątek, autobus przyjechał, ruszył, nie zepsuł się, jak ostatnio ![]() Dziś po pracy mam pochlajparty z byłą (i aktualną też) szefową i ludźmi, którzy poszli do lepszego świata -zmienili korporacje znaczy A jutro późnym rankiem -do Katowic :-D
|
#4687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja się szykuję na rozmowę o pracę, miałąm nic nie pisać ale kit z tym. Dosyć oficjalny dress code więc nie użyję perfum. Tak ajkby to miało coś zmienić. Po raz kolejny w ogoszeniu pisze min 2 lata dośw a firma rekrutacyjna i tak umawia spotkanie. Idę o zakład o wino że usłyszę "uuuuuuu ale My potrzebujemy kogoś z 2 l dośw" ( A w mojej głowie, heeeelooooł przeż wiem, więc co ja robię tu ) Tak jest niemal za każdym razem. ech. No nic na razie złapał mnie stres. Nie wiem czemu, dotąd mnie nie brał.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-30 o 10:03 |
||
|
|
|
#4688 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. może to kwestia uświadomienia sobie, że tym pytaniem robią z człowieka idiotę? Jakbyś się na siłę pchała na tę rozmowę nie mając odpowiednich kompetencji? Mnie najbardziej stresuje w rozmowach nie to, że muszę dobrze wypaść, że nie przyjmą (i tak nie wypadnę, i tak nie przyjmą), tylko że narobię sobie wstydu, nie będę potrafiła odpowiedzieć na żadne pytanie, że w końcu spojrzą z politowaniem "co pani tu w ogóle robi? czemu marnuje pani nasz czas? wypad doły kopać, głąbie!" Nie ma to jak pewność siebie |
|
|
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wrodzona nerwowość po tatusiu |
|
|
|
|
#4690 |
|
grozi wypollizowaniem
|
musze sie pochwalic
![]() didka napisala sprawdzian 6klasisty na 40 pkt czyli maks ilosc , jedyna w szkole
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
a jeszcze zamiast leczyć, to wymyślają takie bzdury jak deklaracje wiary
ciśnienie mi się podnosi jak o tym czytam, jestem za odbieraniem im prawa wykonywania zawodu, jak sumienie przeszkadza, to było sobie wybrać inny zawód
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-05-30 o 12:10 |
|
|
|
#4692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nic mnie to nie dziwi Ma się te geny Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-30 o 12:00 |
|
|
|
|
#4693 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja uwazam ze niech sobie mają takie prawo, ale niech to bedzie oficjalne przy przyjeciach do pracy i na wizytówce przed gabinetem. wtedy kazdy bedzie mial jasność. zreszta przeciez klauzula sumienia obowiazuje od dawna i lekarz moze odmawiac, obowiazek ma tylko wskazac innego ktory wykona leczenie. tylko ze wielu lekarzy uwaza ze wskazanie innego ktory wykona proedure niezgodną z sumieniem, tez jest niezgodne z ich sumieniem ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- az mnie głowa rozbolala od tego wyniku i sie pobeczałam
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A deklaracja jest bardzo niejasna i stwarza mnóstwo okazji do nadinterpretacji zapisów i łamania prawa (wola lekarzae jest ważniejsza od praw państwowych)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-05-30 o 12:39 |
|
|
|
|
#4695 |
|
Nindżopesz
|
BTW Polly, ja coś chyba przegapiłam, czy powinnam Ci gratulować?
![]() Maja, jeśli chodzi o śpiew (też zapomniałam skomentować) to przecież norma, że słuchanie siebie samego doprowadza do rozpaczy. A jak chłop go ocenia? ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Jeszcze mam propozycję butów dla wszystkich lubiących brzydkie buty: https://wizaz.pl/szafa/wieszak,45520,mel-by-melissa
|
|
|
|
#4696 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale o so chosi? ![]() edit-szpiegu
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-05-30 o 12:30 |
|
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ponoć warunki, ale brak mi techniki i umiejętności Cytat:
|
|
#4699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4700 | |
|
Nindżopesz
|
No to - gratuluję! (choć po prawdzie nie wiem czego konkretnie bo zgubiłam się w terminach).Cytat:
![]() 2. ba, krzyk mody prosto od Melisy Jakiejśtam. Proponuję dobrać stosowną torebkę: http://aletofajne.home.pl/zdjecia/Po...oxczerwony.jpg wygodna, fukcjonalna i w wielu wersjach kolorystycznych
|
|
|
|
|
#4701 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dziekuję za szczere gratulacje w takim razie
|
|
|
#4702 |
|
Nindżopesz
|
Potraktuj je jako zbiorcze gratulacje na każdym etapie eee... realizacji projektu
|
|
|
|
#4703 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Joł snad zimna
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
2 Aaaaaa to może dlategu ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
2 Tam robi się profil hormonalny( łącznie z biospsja endometrium) który ma wpływ na różne choroby... Wykonanie profilu wymaga dwóch trzy dniowych pobytów w szpitalu. 1 między 1 a 6 dniem cyklu i po 21 dniu cyklu. ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
AAAAAA ZEMSTA BALERINÓW ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#4704 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 3 Na razie nie wiem na 4 tego czerw mam usg tarczycy .... ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:Uściskinij Sam od Neski ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
![]() No to będzie duuuuży prezeny na dzień dziecka ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Jakoś coś mi umkło??? ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
No to nadrobiłam w miarę a teraz sama muszę siedzieć
|
||||||
|
|
|
#4705 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale jak to, to już w maju miało być? A nie latem? ![]() Też chcę pogratulować, ale - jak Red - pogubiłam się w datach ![]() O fuj! To jest: nie jadłam, ale wyobraziłam sobie. Dla mnie pewnie równie smaczne jak placki ziemniaczane z cukrem które wcina mój M.
|
|||
|
|
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Toć mniód gryczany jest ofourse mój ulubiony Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-05-30 o 14:57 |
|
|
|
|
#4707 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Co do lekarzy -pisałam już o tym na FB. Uważam, że skoro nie chcą leczyć ze względu na sumienie, nie powinni też zarabiać na ludzkim cierpieniu -to niehumanitarne!! Powinni pracować za darmo. Albo nie za darmo, za "Bóg zapłać". No bo jak można wyciskać pieniądze z kogoś chorego, kto musi się leczyć??
|
|
#4708 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bo też kojarzę sierpień lub lipiec Chyba nikt nic nie wie, czeski film Ewentualnie ktoś - Rejcz?- puścił plotkę, że to maj
||||
|
|
|
#4709 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Bez kitu, jak czasami pójdę gdzieś do galerii handlowej, do centrum, to czuję się jak człowiek z murzyńskiej wioski B się udało i właśnie kupiłam Głównie miałam dylemat czy wypada narzekać na wzór i prosić o zmiany.
|
|
|
|
|
#4710 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Obwieszczam koniec rehabilitacji, ale dalej mam ćwiczyć w domu
To zjadłam 3 małe eklerki i spadam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

( A w mojej głowie, heeeelooooł przeż wiem, więc co ja robię tu
)
ech. No nic na razie złapał mnie stres. Nie wiem czemu, dotąd mnie nie brał.

ciśnienie mi się podnosi jak o tym czytam, jestem za odbieraniem im prawa wykonywania zawodu, jak sumienie przeszkadza, to było sobie wybrać inny zawód

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jessssu nieeeee edit po 10 kg każdy 
i pastę do chleba paprykową 
klask i:
które wcina mój M.