|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Dziękuję zbiorczo za kciuki
A teraz ideu się pociąć papierem, bo bułek, nawet czerstwych, w domu nie mam. Pozwolicie, że tym razem nie skomentuję sytuacji, nie mam sił. Było jak mówiłam. Rynek mnie nie potrzebuje Dziś przelała się kolejna miarka, ja już nie wiem co robić. Nie wiem ile jeszcze No jednak skomentowałam, ale nie mam sił na szczegóły. Idę się schować pod koc bo jutro trzeba tryskać energią a od pon mieć znów siłę na reszte kopania w tłuste dupsko A żeby było zabawniej to w pon znów płacenie za leczenie, tj badania tarczycowe- bo za darmo się nie udało. Nie powinnam dziś wchodzić na cennik ale wejdę, a co jak szaleć to szaleć
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-30 o 17:47 |
|
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz
podłe to życie ![]() to se machnę snad porażki odchudzeniowej , właśnie robię pizzę
|
|
#4713 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
hello
![]() piątek!!! ale dawno mnie tu nie było... a ja zaczynam rehabilitację od poniedziałku codziennie po pracy 2 godz... masakra to będzie.Rejcz
|
#4714 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz
Agnes, oj faktycznie chyba dawno
|
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki zbiorowo za ściski Widze wszystkie ale nei chcę robić cyrku z cytowaniem Dzięki za wsparcie mentalne, pomału wstaję do pionu. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-30 o 18:17 |
|
|
|
|
#4716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
otrzepnij się i zacznij od nowa
|
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no już zaczęłam na nowo. zamiast koca mam szlafrok wino otwarte (potem kąpiel) kruasant zakazany Dziś w Lidlu nawet mi apetyt odebrało. JA wiem co mnie odchudzi, praca. Poprzednia odchudziła mnie do 48 kg także to działa
|
|
|
|
|
#4718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 niedoczynność tarczycy, hipreprolatynemia i plamienia między @ iiii uwaga okazało się że wcale nie mam wysokiej prolaktyny tak jak w przypadku wcześniejszych badań... Lata łykania bromku bez sensu... ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
Szukaj tanich ofert.... U nas badanie wit D wacha się między 100 a 50 zł |
||
|
|
|
#4719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybacz, że nie będę pocieszać, ale nie mam sił, sama siedzę w takiej samej czarnej
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisze ot tak, wiesz powiedziałam A to mówię B, no i celem trochę wywalenia tego z bebech. Od tego tez jest Bar prawda? Na pocieszenia już za duża jestem Mile widziany dobry humor, jakiś dżołk. Jak u Neski Twój Dżijajdżoł Normalnie lokalny patriotyzm ![]() Kończę niniejszym ten temat. Dziś chce misie filmu z Colinem Firtem, tylko ten facet mnie uspokaja.
|
|
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa no i się zeźliłam
, już kumam o czym piszecie ad lekarzy toć to szopka jakaś ![]() jeszcze trochę a coś na wzór szariatu nam wprowadzą Majek ma rację, do kopania rowów
|
|
#4722 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja tez nic nie wiem
|
|
|
#4723 |
|
Piers do przodu
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4725 |
|
Wpisz tu zomzing
|
bo a nuż wcisną komuś innemu, a człowiek już przepytany będzie
|
|
|
|
#4726 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() No to by się zgadzało ![]() Cytat:
![]() Co do galerii handlowej - ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Ech... |
||
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Masz rację. Takie realia. Ja w sumie nie jestem zdziwiona jakoś, tylko załamana i zniesmaczona.
Smutno mi. Ale każde doswiadczenie czegoś mnie uczy. Cytat:
Taka gryka z miodem i rodzynami musi być dobra, ale nie lubię rodzyn ponad wszystko chyba że z selerem Czyli jednak nie ponad wszystko heh. Lubię wyważenie smaków. Ja sobie szukam w smakach takiego balansu wytrawności ze słodkościa. To samo lubię w perfumach. Już nie kręcą mnie zapachy po całości słodkie. Te po całości gorzkie też nie do końca. Zawsze lubiłam słodycz przełamaną czymś i wice wersal. |
|
|
|
|
#4728 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() 2. Jak to się robi? Przepis ![]() Cytat:
Cytat:
.Rejcz w końcu musi się udac ![]()
|
|||
|
|
|
#4729 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
ten z Rossa niestety koszmarnie drogi jak na chleb - normalna cena 10 zeta a 6 plasteków.... ![]() ale stwierdziłam, że skoro nie kupuję wódki, wina, serów, wędlin, słodyczy, fajek, itp. zżeraczy kasy, to sobie mogę na niego pozwolić, szczególnie że był w obniżonej cenie po 8 ![]() Cytat:
Cytat:
czy nie?kaszy jako takiej nie, ale moje śniadaniowe płatki gryczane są właśnie na lekko słodko, z miodem i suszonymi owocami (rodzyn nie lubię, ale daktyle, morele, śliwki) i nasionami, orzechami itp. wow, brawo!!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4730 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4731 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() oj tam zaraz porażki, jedna pizza to nie porażka po pizzy możesz spokojnie kontynuować ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale cały czas trzymam kciuki za realizację
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4732 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja też jestem pewna że lato, nie pamiętam czy od Polly czy jakoś to sobie policzyłam ale lipiec-sierpień mi się kojarzy ![]() Cytat:
ja tez pizzę wczoraj jadłam, na kolację w dodatku ![]() Cytat:
i za rehabilitację Znad kawy
|
||||||
|
|
|
#4733 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hmmm... brac , nie brac?
![]() http://www.eobuwie.com.pl/product-po...Dark-Gray.html
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
jaśmin zaczyna rozkwitać
już przyniosłam sobie całą gałąź do pokoju i się sztacham ![]() Timber Timbre, czyli retro-nostalgiczny kawałek na leniwe popołudnie ![]() https://www.youtube.com/watch?v=bSxZy_7Ps90
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-05-31 o 14:18 |
|
|
|
#4735 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Nie ma konkretnego przepisu .Gotujesz kasze gryczana solisz tak jak do wytrawnych dań. Potem dodajesz miodu tyle ile chcesz , orzechów tyle ile chcesz... Teraz myślę że z daktylami i figami byłoby super A i mieszasz to wszystko ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() : kciuki:![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
2 z ziarenkami tez dobsz.... ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4736 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4737 |
|
Nindżopesz
|
Ładne ale nadal gothnindżopszujesz w czerni? Do tego stylu słabo pasują.
|
|
|
|
#4738 |
|
To ja :)
|
Jak chlebek Nesko?
A ja właśnie wracam z Katowic -warsztaty i przemiły wieczór z Sabb i Madziczką ![]() Rejcz -myślę, że spotkamy się przy okazji następnych warsztatów, bo pewnie przyjadę... :-D
|
#4740 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wiem, czy mówiłam juz kiedyś jak to u nas jest ze spotkaniami. Ja i moi znajomi zauważamy pewną prawidłowość. Tygodniami potrafimy robic nic, cisza w eterze, nic się nie dzieje, nikt nie ma czasu, tel nie dzwoni. Natomiast jak sie dzieje to wszystko na raz, pracowo, lekarzowo, towarzysko. W tą sobotę wyszły symultanicznie 3 spotkania towarzyskie, wszystkie 3 równie ważne i miłe Drżę na myśl o 14stym. Po prostu drżę, ze starchu że coś szlag trafi Bardzo liczę na ten wyjazd. ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

Nie wiem ile jeszcze

podłe to życie
, właśnie robię pizzę 

Dzięki za wsparcie mentalne, pomału wstaję do pionu. 
Dziś w Lidlu nawet mi apetyt odebrało. JA wiem co mnie odchudzi, praca. Poprzednia odchudziła mnie do 48 kg także to działa

czy nie?