|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
uff, pracowity dzień, zaczęło się koszmarnie, od telefonu z kwiaciarni, że jaskry panie otrzymały nie świeże, a konwalii w ogóle im nie dowieźli
ustaliliśmy, że bukiet będzie z frezji, eustom i santini ok 14 pojechaliśmy na salę, żeby ją przystroić, zajęło nam to ponad 2 godziny, potem mieliśmy sesję narzeczeńską w plenerze. Na wieczór mieliśmy iść do spowiedzi ale późno wróciliśmy z sesji spowiedź załatwimy jutro z rana potem o 08:30 fryzjer, o 10:00 kosmetyczka, po 14 zaczniemy się ubierać i potem ta chwila na którą najbardziej czekamy...ślubtrzymajcie kochane kciuki za pogodę
|
#782 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
Cytat:
enzunio szklaneczka25 positive rebel Polcia1410 Godzia_13 WSZYTSKIEGO NJALEPSZEGO DLA WAS, OBY WSYZTSKO SIĘ UDAŁO TAK JAK SOBIE ZAPLANOWALYSCIE
Stylistka paznokci od 2004r-PASJA i MIŁOŚĆ Stylistka rzęs od 2013r-ZAFASCYNOWANA Daję z siebie 200% Edytowane przez bardorja Czas edycji: 2014-05-30 o 22:54 |
||
|
|
|
#783 |
|
Rozeznanie
|
Dzwonili do mnie w sprawie pracy
|
#784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ewaden brak mi slow naprawde tyle pieniędzy radosci planow... niech to szlag trafi jasny a bylam przekonana ze milosc moze pokonac bardzo wiele gdy tymczasem przeszkodą jest tak prozaiczna jak wyznanie... to bardzo boli ale wiem ze co sie odwlecze to nie uciecze i bedziecie mieli byc moze przepiekny wloski slub i tego ci zycze! ![]() Wysłane z mojego GT-I8260
|
|
#785 |
|
Raczkowanie
|
ewaden tak mi przykro że nawet nie wiem co mam napisać
bardzo Ci współczuje Agnessssa trzymam kciuki za poniedziałek
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi przykro
dzisiaj dałam świadkowej listę gości na panieński i wstępnie poinformowałam zaproszone dziewczyny o dacie imprezy i o tym, że moja świadkowa się odezwie. i oczywiście kilka już narzeka na termin - jedna będzie w Niemczech, druga może pojedzie na praktyki, trzecia jakiś erasmus i tak dalej
|
#787 |
|
Zadomowienie
|
Wymiary podalam i fakt w miejscu haluksa mnie nie cisnie, ale dalej sa waskie i w paluszki cisnie, az sie wyginaja do gory :-( moze eybralam zly model, ale nikt mi nic nie podpowiedzial. Zobaczymy jutro jak tam przedzwonie.
|
|
|
|
#788 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może Cię wkręcają? a nie da się przełożyć na inny termin? ![]() Cytat:
Cytat:
rozwal system!Cytat:
trzymam kciuki! Ale pogodą się w ogóle nie przejmujcie! To Wasz dzień, błyszczcie i cieszcie się każdą chwilą! samych wspaniałości Wam życzę!
|
|
|
#789 |
|
BAN stały
|
Jestem po poltrze, wszystko idealnie, ludzi masa, pogoda super, idę spać
![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#790 |
|
Raczkowanie
|
ewaden - strasznie mi przykro, że Kościół tak to wszystko Wam utrudnił. Dwoje kochających się ludzi już nie wystarczy? Tyle opinii, formalności - jeszcze mało... szok!
Jednak najważniejsze to że się kochacie i macie siebie Pysia - dostałaś moje PW? Dziewczyny posprzeczałam się z TŻ... mój wisielczy humor doprowadził do tego, że zaczęłam się żalić że wszystko jest na mojej głowie i ogólnie pocięliśmy się i TŻ wyszedł do pracy na noc. Może nie powinnam się tak zachować jednak z drugiej strony mam wrażenie, że organizuję ten ślub i wesele SAMA i DLA SIEBIE Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#791 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie z13 dziewczyn beze mnie 3 odpadaja juz.. Cytat:
tezczasami mi przykro i sie na to zloszczena szczescie im blizej tym bardziej sie dopytuje co trzeba zalatwic gdzie pojechac wiec pewnie na tydzien przed bedzie burza w jego mózgu dlaczego wlasciwie jest tak a nie inaczej, dlaczego tak jak ja chcialam a nie jak on. BO TO JA WSZYTSKO ZORGANIZOWAŁAM!
|
|
#792 | |||
|
Zakorzenienie
|
tak, mój mnie widział na żywo, miał nie oglądać, ale nie mógł wytrzymać i wszedł
z resztą sądzę, że nie zdecydowałabym się tak szybko na suknię gdyby nie on widziałam, że mu się bardzo podoba i decyzja była szybka, a dla mnie najważniejsze, żeby się jemu podobać ![]() Cytat:
tak mi przykro! wiem, że poruszyłaś niebo i ziemię, dostarczyłaś wszystko co chcieli, a oni i tak jak ściana nie rozumiem tego. ale bardzo mi przykro, że musicie wszystko odwołać ![]() Cytat:
z resztą jak mówiłam nie wierzę w zabobony i łamiemy z Tżtem wszelkie zabobony więc trzeba być dalej konsekwentnym ![]() Cytat:
za pogodę! będzie najpiękniej na pewno!
|
|
|
#793 |
|
Raczkowanie
|
to już dziś
Edytowane przez Godzia_13 Czas edycji: 2014-05-31 o 05:46 |
|
|
|
#794 |
|
BAN stały
|
Hej dziewczynki! Dziś jest ten Wielki Dzien!! Chciałabym wam podziękować za spędzone wspólnie 2 lata, jestem szczęśliwa, ze tu trafiłam
![]() Powodzenia dla dzisiejszych PM ek!!!!! ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#795 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Gratuluję! |
||||
|
|
|
#796 |
|
BAN stały
|
Aaaaa wczoraj przewinęło się ponad 80 osób!! Szaleństwo, to drugi pod względem ilości osób Polter na jakim byłam
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#797 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Bardzo ładne obrączki, życzę szybkiego powrotu do zdrowia
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
) Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszystkim dzisiejszym PMkom życzę dużo miłości, szczęścia i pomyślności. Trzymam kciuki, aby TEN dzień przebiegł po Waszej myśli! |
||||||||
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zycze Wam szczescia, dużo milosci, wymarzonego slubu i życia po nim. Cudnej pogody w tym szczególnym dniu i dużo uśmiechu 😘
|
#799 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
krawcowa określiła to jako szyfonożorżetę ![]() Również życzę dzisiejszym PMkom wiele miłości i szczęścia na nowej drodze życia Żeby dzisiejszy dzień był najpiękniejszy |
|||
|
|
|
#800 |
|
Winter is coming
|
Enzunio
szklaneczka positive rebel polcia godzia Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Oby dzisiejszy dzień był piękny i niezapomniany! Enzunio super, że polter się udał A tak go nie chciałaś na początku.
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
enzunio
positive rebel Godzia_13 Jaka dzis piekna pogoda! Slonce świeci specjalnie dla Was bedzie idealnie! Trzymajcie aie dzisiejsze zoneczki ![]() Cytat:
moze akurat dziewczyny sie spreza i dopisza obecnością! Wysłane z mojego GT-I8260
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
enzunio, szklaneczka, godzia !!!!
Pięknych ślubów i cudownych wesel! |
|
|
|
#803 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiejsze PM! Życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, pięknych i zapamiętanych na całe życie chwil!
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
enzunio szklaneczka25 positive rebel Polcia1410 Godzia_13 Powodzenia!!! Życzę Wam, żeby wszystko poszło po Waszej myśli!
|
#805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ewaden.... bardzo mi przykro... nie wiem co napisać, byłam pewna że jednak się uda... trzymaj się kochana, mam nadzieję że nie odpuścicie.. ![]() Najbardziej zszokowało mnie to, że gdyby TŻ się ochrzcił to nie byłoby sprawy... Vel jeszcze raz gratuluję ubrania TŻ za ja 2 m-ce będę przechodziła to ze swoim ![]() Ilonus trzymam kciuki żeby uznano reklamację butów... ![]() Agnesssa trzymam kciuki! ![]() Say nie smutaj się i tak będzie świetna zabawa Enzunio, Positive, Godzia życzę wam wspaniałych ślubów i wesel oraz dużo miłości na nową wspólną drogę życia!
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Enzunio
szklaneczka positive rebel polcia godzia Dziewczynki, oby ten dzien byl taki jakim go sobie wymarzylyscie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#807 |
|
Zadomowienie
|
![]() Enzunio szklaneczka positive rebel polcia godzia ![]() Niech Wam dzisiaj wszystkim pogoda dopisuje! Udanego ślubu i wesela oraz dużo szczęścia i miłości na nowej drodze życia!! say niech żałują te, które nie przyjdą!I tak będziecie bawić się świetnie ![]()
You're mad. Bonkers. Off your head... but I'll tell you a secret... all of the best people are. 30.08.2014 ![]() Nasz Dzień Edytowane przez Ad rem Czas edycji: 2014-05-31 o 10:21 |
|
|
|
#808 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkim dzisiejszym Pannom Młodym
enzunio szklaneczka25 positive rebel Polcia1410 Godzia_13 życzę wszystkiego, co w życiu najpiękniejsze! Aby dzisiejszy dzień był taki, jaki sobie wymarzyłyście. Abyście zawsze byli tak szczęśliwi i kochali się tak samo mocno jak dziś |
|
|
|
#809 |
|
Rozeznanie
|
enzunio
szklaneczka25 positive rebel Polcia1410 Godzia_13 perfekcyjnego dnia i dużo miłości
|
|
|
|
#810 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się w nowym wątku
![]() Świetny tytuł ![]() i teraz najważniejsze: enzunio szklaneczka25 positive rebel Polcia1410 Godzia_13 pięknego, pełnego wzruszeń i szczęścia dnia miłości aż po grób w każdą sobotę wstaję z bananem na twarzy, bo wiem, że któraś z Was stanie się żoną, tyle razem wszystko planowałyśmy... ahhhhhhhhh ![]() u mnie niecałe 3 miesiące!!!!!!!!!!!! czyli 91 dni! ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

potem o 08:30 fryzjer, o 10:00 kosmetyczka, po 14 zaczniemy się ubierać i potem ta chwila na którą najbardziej czekamy...ślub

Jestem strasznie zła, aż się z nerwów popłakałam
Nie wiem co teraz będzie, jutro będę do nich dzwonić, z tego co wiem zwrotów nie przyjmują, ale może coś da się zrobić? Bo jak nie to 300 zł w plecy i nadal zostaję bez butów co stanowi w tym momencie mega problem 

a nie da się przełożyć na inny termin? 
tezczasami mi przykro i sie na to zloszcze