|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXIV
|
|
|
|
#3272 |
|
Czekoladożerca
|
|
|
|
|
#3273 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3274 |
|
Konto usunięte
|
Hania tymi pędzlami strzeliła sobie sama w stopę. Moim zdaniem jej autorytet znacznie spadł przez te pędzle.
|
|
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3276 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam kilka pędzli z rossmana, prałam je już kilkanaście razy i każdy wygląda lepiej od tego! również pędzelek do oczu z essence (mimo że twardy) wygląda na mniej zniszczonego a kosztował 6zł ![]() dobrze że się nie zamierzałam skusić na te pędzle jednak ich wygląd mnie odstraszył
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3279 |
|
-ist
|
|
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie ile Katosu ma wzrostu ?
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Hania mi odposala, ze zapachh zniknie po kilku myciach, ze w tej samej fabryce robia zoeve i zeby uzyc odzywki 2-3 razy i ze beda git. No dam i szanse, ale szczerze watpie
|
|
|
|
#3282 |
|
Przyczajenie
|
Spełnienie moich marzeń |
|
|
|
#3283 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo malutko, czytałam na jej blogu, ale nie pamiętam dokładnie chyba 157 albo jeszcze mniej.
Próbowałam znaleźć, ale nie mogę za to trafiłam na to: Znalazłam- 153. Edytowane przez rickybobby Czas edycji: 2014-05-31 o 13:04 |
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Ricky, dzięki
to Maxi ma pewnie około 170 |
|
|
|
#3285 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak, bo po to się kupuje pędzle, żeby im sprawiać spa w postaci odżywek i odpowiednich myjadeł :P
|
|
|
|
#3286 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
Mejkap panny młodej u zmalowanej.
Podoba mi się , chociaż może rzęsy ciut za długie
|
|
|
|
#3288 |
|
Zadomowienie
|
ale ten naszyjnik razi w oczy
|
#3289 |
|
Konto usunięte
|
A mi nie szkoda Hani, też kiedyś darzyłam ją wielką sympatią, ale im więcej przeinaczania faktów, tym mniejszy miałam szacunek... Mam gdzieś jej figurę, rozmiar i kompleksy, ale prześwietlania filmów i recenzji na ich podstawie, tych tutoriali makijażowych, gdzie nakłada na siebie ogromne ilości kolejnych kosmetyków nie rozumiem, bardzo mnie to zraziło. Jej makijaże są niestaranne, efekt "robi" kreska i rzęsy, które dostała od natury, reszta to średni warsztat moim zdaniem...
Brakuje mi makijaży (w ogóle na polskim YT) bardzo naturalnych, które robią efekt WOW, jak u Lisy E. Oglądacie MakeupGeek? Ja od niej zaczynałam, widzę, że bardzo się zmieniła (pewnie operacje, pamiętam tylko odsysanie tłuszczu, o którym opowiadała), moim zdaniem na niekorzyść, zaczyna przypominać maskę, ale ma fajne oświetlenie w filmach, też ma lampy, a jakoś potrafiła popracować nad tym, żeby oświetlenie było dość naturalne. Edytowane przez 201607131110 Czas edycji: 2014-05-31 o 13:31 |
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#3291 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, możecie polecić jakąś vlogerkę, która pokazuje łatwe, ładne dzienne makijaże?
|
|
|
|
#3292 |
|
Wolę prosto!
|
Hej dziewczyny, widzę, że temat pędzli dalej na tapecie. Zerkam do Was co jakiś czas, bo sama się skusiłam się na kilka sztuk tych pędzli i ciekawa byłam jak wygląda opinia innych. I w sumie...u mnie dużo inaczej nie jest. Po pierwszych dwóch praniach z kozami nic się nie działo (mam O3, O4 i dwie kulki do twarzy T9 i T4), ale im dalej tym gorzej tak prawdę mówiąc. O ile z tymi dużymi pędzlami nic poważniejszego się nie dzieje (jedynie zrobiły się nieco mniej kulkowate, a bardziej "szerokie"), tak z O3 i O4 powoli zaczynają się cyrki. Z samej nasady po praniu odstaje coraz to więcej takich krótkich, powyginanych włosków, pędzle robią się coraz bardziej bezkształtne. Na razie jeszcze je ratuję, wytaplałam je w odżywce i niby jest trochę lepiej, ale jednak skoro są pędzle tańsze, przy których nie trzeba się jakoś specjalnie spinać z pielęgnacją to wybór staje się oczywisty.
Co ciekawe - syntetyki od Hani się zachowują całkiem inaczej. Mam T2 i O8 i oba po prostu uwielbiam, są idealnie do podkładu i korektora, mięciutkie, gładkie, po praniu nie odstaje nawet pół włoska, schną błyskawicznie (wystarczy w sumie mocniej wytrzeć je w ręcznik i tyle; a aż strach pomyśleć co by się działo z kozami po takim tarciu :P), no i nie pośmierdują tak jak kozy (piorę je praktycznie codziennie od ponad tygodnia i zapach dalej jest . Ciekawa ogólnie jestem jak rozwinie się sytuacja i czy krytycznie głosy pojawią się też na yt i blogach
|
|
|
|
#3293 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3294 | |||
|
maskott
|
Cytat:
heh, ciekawe czy szarzy obywatele też mogą liczyć na taką niespodziankę ![]() Cytat:
Cytat:
nie sądzę, po prostu się pospieszyła z wypuszczeniem ich bez wystarczających testów. ale tłumaczenie w odpowiedziach mnie trochę żenuje
|
|||
|
|
|
#3295 | |
|
-ist
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=WDdnbgrn8bE |
|
|
|
|
#3296 |
|
Raczkowanie
|
Maxi ma hodowane na odzywkach,mowila o tym w ktoryms z tutoriali,co nie zmienia faktu ,ze sa bombowe.
Przy okazji wita czytaczka watku od niepamietnych czasow.
|
#3297 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi się wydaje czy ona gdzieś w filmiku mówiła, że testowała je 8 miesięcy przed wypuszczeniem na rynek? bo czuję, że dobrze mi się wydaje ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3298 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3299 |
|
Wtajemniczenie
|
o matko te pedzle hani to jakis dramat. mam pytanie zamawiała któras z was pedzle RT z iherb? ile sie czeka na dostawe? i ile kosztuje dostawa? nie zamawiałam nigdy nic z zagranicy wiec jestem ciemna w tych sprawach
|
#3300 |
|
Konto usunięte
|
Znam ten ból... ciemne włosy, ciemne brwi, ciemne oczy, a rzęsy jasne, proste... żeby jakoś wyglądały, używam zalotki, serum z eveline jako bazy (jak dla mnie żadne to serum, ale dobrze robi właśnie jako baza) i volume million lashes... ale co bym nie robiła, zawsze się chcą prostować...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

ale rozumiem, że miało być zabawnie

mam kilka pędzli z rossmana, prałam je już kilkanaście razy i każdy wygląda lepiej od tego! również pędzelek do oczu z essence (mimo że twardy) wygląda na mniej zniszczonego a kosztował 6zł 

. 
bo czuję, że dobrze mi się wydaje