|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Wpadam tylko na chwilkę by złożyć Wam życzenia wszystkiego najlepszego w tym cudownym dniu,niech miłość towarzyszy Wam przez całe życie u boku ukochanych mężów
enzunio szklaneczka25 positive rebel Polcia1410 Godzia_13 |
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
przed chwilą zadzwoniłam do florystki i do pań robiących ciasta
super, kolejne sprawy do przodu. wstępnie zapisały mój termin, szczegóły będziemy dogrywać w lipcu.czy myślicie, że takie ceny za ciasta są całkiem spoko? - 70zł/blacha za philadelphi https://www.google.pl/search?q=ciast...a2%3B868%3B651 -50-60zł / blacha sernika -40zł /szarlotka reszta ciast różnie, w zależności od składników, ale koło 50-60zł średnio.
|
#843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#844 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkim dzisiejszym PMkom życzę pięknej pogody, cudownej ceremonii ślubnej i wielkiej zabawy dziś wieczorem. Wszystkiego najlepszego na Waszych nowych drogach życia!!!
|
|
#845 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i bawcie się dobrze! Cytat:
![]() Kupi się jakieś kwiaty do wazonów w domu, powiesimy jakieś balony i tyle, nie chcemy dekorować domu bo u nas ostatnio są kradzieże i po co kusić los. Będę miała piękną sale i to mi starczy My będziemy mieli błogosławieństwo u TŻ tzn u nas bo mieszkamy razem mama stwierdziła, że skoro mieszkam już tyle czasu z TŻ to błogosławieństwo możemy przyjąć u siebie![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wszystkim dzisiejszym PM życzę dużo uśmiechu, radości i szczęścia na nowej drodze życia Piękną macie dzisiaj pogodę, bawcie się dobrze!
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2014-05-31 o 14:47 |
||||
|
|
|
#846 |
|
Zadomowienie
|
No to u mnie domek już ogarnięty , teraz leżing smażing i zazdro dzisiejszym PMkom
u mnie ze spraw ślubnych: doszły zaproszenia a tylko dlatego że to bliskie nam osoby i po prostu tak się do nich zawsze zwracamy no i tak też ich wpisaliśmy , ale trudno mam nadzieję że się nie obrażą![]() Juz byśmy zaproszenia rozdawali ale czywiście zapomniałam o wkładkach do nich z wierszykiem o tym co zamiast kwiatów- ech ja przez te zaproszenia pięc razy osiwieję do tego wesela ![]() Mimo to kilka zaproszeń już rozdaliśmy np przyjaciółce która wyjeżdża na 2 miesiące do Niemiec ( na wesele i panieński wróci I uwaga chwalę się taką sukienusie będzie miała moja córeczka na weselu |
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
enzunio
szklaneczka25 positive rebel Polcia1410 Godzia_13 Kochane najlepszego na nowej drodze życia! Życzę wymarzonych ślubów i cudownej zabawy!! Mam nadzieję że pogoda u Was piekna! Trzymam kciuki za Was wszystkie!!
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny możecie polecić mi dobre pończochy samonośne w kolorze cielistym
? Nigdy nie nosiłam żadnych, zawsze rajstopy...ale na ślub nie chcę ubiera rajstop bo po prostu nie przepadam specjalnie za nimi
|
#849 |
|
Zadomowienie
|
Lusiija, tak, Beauvillon. Od jutra jest promo - 13.99
aniuska18032, enzunio polecała gattę. Niedługo chyba wypróbuję ![]() Kochane, poradźcie Biżuteria srebrna czy złota? Suknia jest biała, na gorsecie coś tam się mieni. Cerę mam złotawą, poliki za to różowe. Sama już nie wiem![]() W recmanie jest promo: garniak+koszula+spinki+kr awat=700 zł. W Kubenz - rabat 30% na wszystko W ?Morandi czy moriari?: garniak+koszula, wtedy dodatki 50% taniej. TŻ upatrzył czarny garniak, 140s, 70% wełna +30% poliestr za 600zł i granatowy jakiś. Nie może się zdecydować Dzisiejsze mężatki, wszystkiego najlepszego!!! Edytowane przez cude Czas edycji: 2014-05-31 o 16:01 |
|
|
|
#850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z pończoch też polecam Gattę. A konkretnie ten model . Miałam je na własnym ślubie - nic mi się nie pochaczyło, nie poszło oczko, nie zsuwały się ani nie przemieszczały. Nad ranem wyglądały tak samo jak w chwili gdy je zakładałam pod suknię ślubną. Ten model z Gatty zrobiony jest ze specjalnego materiału - nie poleci oczko!
|
|
|
#851 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W przyszłym roku kończę mgr i piguła pierwsza klasa będzie Póki co aby gdzieś się załapać w szpitalu.Dzisiaj pracowita sobota: pranie, sprzątanie, gotowanie i zakupy... w końcu chwila odpoczynku. Wszystkim dzisiejszym PM życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Żona od 4.10.2014r. ![]() Adam 4.04.2016r. Edytowane przez Agnessssa Czas edycji: 2014-05-31 o 15:45 |
|
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupiłam Marilyn kolor vision z tych co oglądałam te wyglądają na najlepsze i były polecane. Jeszcze nie nosiłam ale za tydzień mogę powiedzieć czy godne plecenia
|
|
|
|
|
#853 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moj skarb bedzie mial garniturek z muchą jak tata!
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
enzunio
szklaneczka25 positive rebel Polcia1410 Godzia_13 wszystkiego dobrego ![]()
|
|
#856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak powiedziałam świadkowej, że wymyślamy zabawy to walnęła mi tekstem "zabawy, po co, weź przestań..." Ale ja myślę, że trzeba jakoś zintegrować gości, zrobić jakieś kółeczko, pociąg, kankana czy zorbę zatańczyć, a nie każdy sobie Więc to na pewno będzie. Na razie wymyśliliśmy krzesła z fantami, tzn. przynoszenie jakiś rzeczy albo zakładanie, tzw. zabawa dla Pana Młodego z piosenką Rudy się żeni, test zgodności, zabawa z naśladowanie ruchów PM ze znanych piosenek i zastanawiamy się nad zabawą-strojeniem i konkursem tańcem z dyscyplinami sportowymi ![]() Cytat:
![]() Świadek Tż tak mu urządzał kawalerski, że wymyślił, żeby spotkać się w piątek, Tż nie mógł i koledzy też nie, bo pracują jeszcze w sobotę, więc dzisiaj Tż idzie z kolegami, bo świadek nie może, bo musi z żoną jechać do marketu w innym mieście Bez komentarza
|
||
|
|
|
#857 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sukieneczka przesłodka! Cytat:
biżuterię wybieram neutralną ze srebrnym wykończeniem (coś TAKIEGO)- bransoletka i kolczyki ![]() Cytat:
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza nimi jeszcze z calzedoni i jeszcze jakieś 2 no name Zapas porządny, więc mogę szaleć
|
|
|
|
|
#859 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czyżby od teraz nazywały się pończochami PM 2014 ![]() ?Paula - ale zapas pończoch ja chyba też musze się w nie obkupić bo ze mnie taka sierota że zawsze się gdzies pozaciągam itp Oluska- myboyismine - Bardorja- maluch bedzie super wyglądał Cude - dzięki za info o promocjach/ zniżkach! |
|
|
|
|
#862 |
|
Zadomowienie
|
Enzunio, jest przepięknie na sali
kiss, śliczna ta sukieneczka dla córci ![]() zadzwoniłam do akces, ufff pani powiedziała, że bez problemu rozwiążą sprawę, mam wysłać zdjęcia gdzie ciśnie i wszystko poprawią |
|
|
|
#863 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#864 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
może za tydzień pokażę dzisiaj odebrałam suknię, co za emocje ![]() |
|||
|
|
|
#865 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poka poka będę czekać z niecierpliwością, bo też wczoraj przegapiłam zdjęcia, a dziewczyny się tak zachwycały, że wyobrażam sobie naprawdę wielkie WOW ![]() Super, że odebrałaś już swoje cudeńko
|
|
|
#866 |
|
Zadomowienie
|
oluska227887
kiss12550, mam nadzieję, że się coś przyda ![]() myboyismine, też przegapiłam Twoją suknię, ale jeśli jest nadzieja jeszcze ją zobaczyć
|
|
|
|
#867 |
|
Wtajemniczenie
|
enzunio
szklaneczka25 positive rebel Polcia1410 Godzia_13 Spełnienia marzeń i bajkowych ślubów, tańców do rana! ![]() Dziewczyny my po 1 lekcji tańca, było super, umiemy prawie 1,5min z 4min, także chyba zostaniemy przy całej piosence.. pierwotnie miało być tylko 2,5min. powoli zabieramy się za ślubne zakupy, jutro jedziemy do organistki. stoimy w miejscu z naukami przedślubnymi niestety. To tyle
|
|
|
|
#868 |
|
Raczkowanie
|
missmalezji super, że już tyle umiecie!
Ile w sumie planujecie lekcji?
|
|
#869 |
|
Zadomowienie
|
Enzunio szklaneczka positive rebel polcia godzia Zapewne jesteście już szczęśliwymi żonami. Składam Wam więc najserdeczniejsze życzenia. Dużo miłości i radości na każdy dzień Waszej wspólnej drogi ! Aaa, dziś i jutro w sklepie MANGO jest promocja - 30%. Może komuś się przydać. Wiem, że niektóre PM znalazły tam sweterki do okrycia do kościoła
gdzie chcesz nocą iść? ![]() Edytowane przez Lg_ago Czas edycji: 2014-05-31 o 19:51 |
|
|
|
#870 |
|
Zadomowienie
|
Say - gdzie jesteś?? czekam na relację ze ślubu Sandi!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

super, kolejne sprawy do przodu. wstępnie zapisały mój termin, szczegóły będziemy dogrywać w lipcu.

26.07.2014
mama stwierdziła, że skoro mieszkam już tyle czasu z TŻ to błogosławieństwo możemy przyjąć u siebie
a tylko dlatego że to bliskie nam osoby i po prostu tak się do nich zawsze zwracamy no i tak też ich wpisaliśmy , ale trudno mam nadzieję że się nie obrażą

? Nigdy nie nosiłam żadnych, zawsze rajstopy...ale na ślub nie chcę ubiera rajstop bo po prostu nie przepadam specjalnie za nimi

dzisiaj dałam świadkowej listę gości na panieński i wstępnie poinformowałam zaproszone dziewczyny o dacie imprezy i o tym, że moja świadkowa się odezwie. i oczywiście kilka już narzeka na termin - jedna będzie w Niemczech, druga może pojedzie na praktyki, trzecia jakiś erasmus i tak dalej