Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 17 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-31, 12:34   #4471
EmilyO
Zadomowienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 17

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
ło mamusiu zazdroszcze moj taki czepialski ze ..... wlasnie wsyalalam teraz czekam az odesle mi pol czerwonej pracy jak to zawsze

uciekam do ksiazek
a mój też to samo robił, a komentarze leciały takie zeee ale termin przycisnal, i braklo mu czasu na sprawdzanie i juz po prostu tylko podpisywal :P
EmilyO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 13:29   #4472
Shazney
Zakorzenienie

Dziękuję, Misiaczku

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 13:51   #4473
EmilyO
Zadomowienie

Wczoraj mi żadna nie odpisała więc podejscie nr dwa... :P Czy ktoras moze mi podpowiedziec kiedy moge juz sie normalnie kapac jesli wczoraj sciagniete mialam szwy? Boje sie, zeby ta rana sie nie rozmoczyla za bardzo z tymi strupkami... za tak jak pisalam nie zdazylam zapytac dr
Stary 2014-05-31, 14:03   #4474
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez EmilyO Pokaż wiadomość
Wczoraj mi żadna nie odpisała więc podejscie nr dwa... :P Czy ktoras moze mi podpowiedziec kiedy moge juz sie normalnie kapac jesli wczoraj sciagniete mialam szwy? Boje sie, zeby ta rana sie nie rozmoczyla za bardzo z tymi strupkami... za tak jak pisalam nie zdazylam zapytac dr
Witajcie

Emi możesz wykąpać sie pod przysznicem , bez moczenia . Szybka kąpiel , miejsca cięć wysuszyć , popsikać octeniseptem . Mnie doktor kazał potem smarować blizny alantanem do momentu odpadnięcia wszystkich strupkow

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Byłam z córcia na małych zakupach , młodej brak było pizamek z krótkim rękawkiem . W H&M spodobały mi sie szorty koronkowe i dupa w 3 sklepach wyprzedane rozmiary xs ale zła jestem tak bardzo mi sie podobały
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 14:04   #4475
EmilyO
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Witajcie

Emi możesz wykąpać sie pod przysznicem , bez moczenia . Szybka kąpiel , miejsca cięć wysuszyć , popsikać octeniseptem . Mnie doktor kazał potem smarować blizny alantanem do momentu odpadnięcia wszystkich strupkow
o widzisz dziekuje kochana za podpowiedz na razie kapalam sie pod prysznicem od polowy w dol a u gory delikatnie gabka zeby wlasnie nie moczyc szwow )jak juz sie calkiem zablizni to pewnie wtedy mozna juz wiecej sie pomoczyc

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:

[/COLOR]Byłam z córcia na małych zakupach , młodej brak było pizamek z krótkim rękawkiem . W H&M spodobały mi sie szorty koronkowe i dupa w 3 sklepach wyprzedane rozmiary xs ale zła jestem tak bardzo mi sie podobały
hehe skąd ja to znam... chudzinka jesteś moze masz rodzinke albo kogos w innym miescie to moze Ci kupi
Stary 2014-05-31, 14:12   #4476
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
o widzisz dziekuje kochana za podpowiedz na razie kapalam sie pod prysznicem od polowy w dol a u gory delikatnie gabka zeby wlasnie nie moczyc szwow )jak juz sie calkiem zablizni to pewnie wtedy mozna juz wiecej sie pomoczyc

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

hehe skąd ja to znam... chudzinka jesteś moze masz rodzinke albo kogos w innym miescie to moze Ci kupi
Juz Tysiaczka poprosiłam ale one takie fajne ze wszędzie ich brak po dwie trzy sztuki zostały , rozmiar S z tyłka mi nie spadał ale dół spodni odstawał na jakieś 2 cm od moich chudych nóżek A najlepsze jest to ze miałam xs w ręku , przymierzylam i koszulkę chciałam dobrać do nich , powiesilam sobie razem z córci pizamkami i odwrocilam sie do młodej bo zadaleko odeszła , i co kufa ktoś mi je za☠☠☠utał
Stary 2014-05-31, 14:30   #4477
EmilyO
Zadomowienie

Cytat:
Juz Tysiaczka poprosiłam ale one takie fajne ze wszędzie ich brak po dwie trzy sztuki zostały , rozmiar S z tyłka mi nie spadał ale dół spodni odstawał na jakieś 2 cm od moich chudych nóżek A najlepsze jest to ze miałam xs w ręku , przymierzylam i koszulkę chciałam dobrać do nich , powiesilam sobie razem z córci pizamkami i odwrocilam sie do młodej bo zadaleko odeszła , i co kufa ktoś mi je za☠☠☠utał
to te?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-31, 14:33   #4478
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
to te?
Taaaak

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Xs fajnie opina dupke i nóżki ,S odstaje wszędzie
Stary 2014-05-31, 14:35   #4479
EmilyO
Zadomowienie

Cytat:
Taaaak

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Xs fajnie opina dupke i nóżki ,S odstaje wszędzie
az z ciekawosci zobacze w galerii krk bo faktycznie fajne ))
Stary 2014-05-31, 15:01   #4480
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
az z ciekawosci zobacze w galerii krk bo faktycznie fajne ))
Byłam kiedys w tej galerii , olbrzymia spędziłam w niej pół dnia bo mój maż miał sprawy do załatwienia a nie chciałam mu przeszkadzać , i o mały włos mandatu tam nie dostałam

Bede wybierać sie niedługo do Krakowa , musze posprawdzac kilka rzeczy związanych z moja rodzina , mój dziadek z Liszek pochodził .
Stary 2014-05-31, 15:06   #4481
EmilyO
Zadomowienie

Cytat:
Byłam kiedys w tej galerii , olbrzymia spędziłam w niej pół dnia bo mój maż miał sprawy do załatwienia a nie chciałam mu przeszkadzać , i o mały włos mandatu tam nie dostałam

Bede wybierać sie niedługo do Krakowa , musze posprawdzac kilka rzeczy związanych z moja rodzina , mój dziadek z Liszek pochodził .
hehe mieszkam jakies 5 min samochodem od tej galerii ) ale Liszek nie kojarze

hehe ja juz chodze tam tylko do kilku konkretnych sklepow wiec takie blyskawiczne "obskoczenie" galerii opanowane mam do perfekcji gdyz moj maz sie strasznie szybko meczy na zakupach
Stary 2014-05-31, 15:18   #4482
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
hehe mieszkam jakies 5 min samochodem od tej galerii ) ale Liszek nie kojarze

hehe ja juz chodze tam tylko do kilku konkretnych sklepow wiec takie blyskawiczne "obskoczenie" galerii opanowane mam do perfekcji gdyz moj maz sie strasznie szybko meczy na zakupach
Chłopy chyba tak maja , ze za zakupami nie przepadają

Wiem ze na Liszki jechaliśmy koło Balic ,
a siostra mojego dziadka mieszkała na osiedlu koło kopca Kościuszki . Tylko tyle pamietam z dzieciństwa
Stary 2014-05-31, 15:30   #4483
EmilyO
Zadomowienie

Cytat:
Chłopy chyba tak maja , ze za zakupami nie przepadają

Wiem ze na Liszki jechaliśmy koło Balic ,
a siostra mojego dziadka mieszkała na osiedlu koło kopca Kościuszki . Tylko tyle pamietam z dzieciństwa
koło Balic to mieszkałam na początku przeprowadzki do krk hehe ) kurczę, nie musze juz pisac pracy, weekend jest to z biznesowych spraw nic nie zalatwie, TZ pojechal odebrac brata z dworca i tak mi sie nuuuuuudzi ze juz nie wiem co by tu robic
Stary 2014-05-31, 15:31   #4484
Kachuula
Zadomowienie

Zmykam dziewczynki
Stary 2014-05-31, 16:03   #4485
Shazney
Zakorzenienie

Emily, jak ze sprawnością? Kiedy planujesz powrócić do ćwiczeń, wiadomo, takich tylko na dolne partie i bez większego wysiłku?

and random compliments.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-31, 16:06   #4486
qubusiowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Hejka plus to,że musimy mieć się w kontaktach
Nie wiem czy mogłam, ale dodałam dwie dziewczyny do kontaktów (EmilyO, Tysiaczek) jak będziecie miały chwilę to zerknijcie do albumu, z moją "Zerówką". Chętnie usłyszę Wasze propozycje i innych też, jeśli mogę... (Was dodać)

Dr mailowo sugeruje anatomiczne (jak to on JJ)
Niby naturalnie itd, ale czy później jak np będę chciała uzyskać taki zaokrąglony kształt mogę je umieścić w push-upie? czy już się tak nie ułożą?.. Podoba mi się taki zaokrąglony efekt, więc lepiej od razu brać okrągłe?..
qubusiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 16:11   #4487
EmilyO
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Emily, jak ze sprawnością? Kiedy planujesz powrócić do ćwiczeń, wiadomo, takich tylko na dolne partie i bez większego wysiłku?
sprawnosc coraz lepsza, bez problemu moge sie uczesac, siegnac po cos co jest wyzej niz moja glowa, ale np nie moge za soba zakmnac drzwi od samochodu, raz sprobowalam i tak dziwnie mi miesien spina lewa piers ze czuje jak mi implant do gory podchodzi, co najdziwniejsze tylko w lewej tak mam, w prawej nic a nic. właśnie chcialam od poniedzialku zaczac robic przysiady, ale chyba na razie tyle, ewentualnie wznosy nog na boki w pozycji stojacej, tez dobre cwiczenie na nogi i pupe

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Napisane przez qubusiowa Pokaż wiadomość
Nie wiem czy mogłam, ale dodałam dwie dziewczyny do kontaktów (EmilyO, Tysiaczek) jak będziecie miały chwilę to zerknijcie do albumu, z moją "Zerówką". Chętnie usłyszę Wasze propozycje i innych też, jeśli mogę... (Was dodać)

Dr mailowo sugeruje anatomiczne (jak to on JJ)
Niby naturalnie itd, ale czy później jak np będę chciała uzyskać taki zaokrąglony kształt mogę je umieścić w push-upie? czy już się tak nie ułożą?.. Podoba mi się taki zaokrąglony efekt, więc lepiej od razu brać okrągłe?..
Hm... Push-up'a to predko zalozyc nie bedziesz mogla bo moglby sie implant odksztalcic, nie wiem jak to wyglada czy po dluzszym czasie od op mozna, czy w ogole juz push-upow nie mozemy... jak podoba Ci sie efekt pushup to wez okragle

Aha i cos nie widze nigdzie powiadomienia o otrzymanym zaproszeniu do kontaktow

Edytowane przez EmilyO
Czas edycji: 2014-05-31 o 16:12
Stary 2014-05-31, 16:16   #4488
qubusiowa
Raczkowanie

Hm... Push-up'a to predko zalozyc nie bedziesz mogla bo moglby sie implant odksztalcic, nie wiem jak to wyglada czy po dluzszym czasie od op mozna, czy w ogole juz push-upow nie mozemy... jak podoba Ci sie efekt pushup to wez okragle

Aha i cos nie widze nigdzie powiadomienia o otrzymanym zaproszeniu do kontaktow [/QUOTE]

Chyba źle zaznaczyłam... Już mam nadzieję jest powiadomienie.
A jeśli mogę spytać, to Twoje zdjęcie w avatarze? Taki efekt jest dla mnie idealny
Stary 2014-05-31, 16:18   #4489
EmilyO
Zadomowienie

Cytat:

Aha i cos nie widze nigdzie powiadomienia o otrzymanym zaproszeniu do kontaktow
A jeśli mogę spytać, to Twoje zdjęcie w avatarze? Taki efekt jest dla mnie idealny [/QUOTE]

Juz przyjelam tak to moje zdjecie, mam anatomiczne ale mialam trochę mojego miesnia u góry biustu, i dlatego to tak wyglada ale pewnie zaniedlugo wszystko opadnie w dol i nie bedzie takiego efektu hehe bo ja dopiero 10 dni po op :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-31, 16:23   #4490
unsafe_girl
Rozeznanie

Hejka
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 16:25   #4491
EmilyO
Zadomowienie

juz mam 1cm mniej bo opuchlizna zeszla, takze nie dobije niestety do magicznego 90cm

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Hejka
Stary 2014-05-31, 16:25   #4492
qubusiowa
Raczkowanie

Cytat:
A jeśli mogę spytać, to Twoje zdjęcie w avatarze? Taki efekt jest dla mnie idealny
Juz przyjelam tak to moje zdjecie, mam anatomiczne ale mialam trochę mojego miesnia u góry biustu, i dlatego to tak wyglada ale pewnie zaniedlugo wszystko opadnie w dol i nie bedzie takiego efektu hehe bo ja dopiero 10 dni po op :P[/QUOTE]

a też wybierałaś między tymi dwiema opcjami, czy od razu byłaś nastawiona na anatomiczne? Jak w ogóle się nie orientuję w temacie... i nie wiem co mam zrobić za bardzo, bo nie mam pojęcia co mogę z mojej wyjściówki uzyskać...
Stary 2014-05-31, 16:26   #4493
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Emi, posmaruj tłustą maścią to woda ominie te miejsca. Kachuula dobrze napisała. Ja brałam żel pod prysznic na gąbkę i szorowałam paszki i dekold, a potem moczyłam gąbkę i wyciskałam, żeby z niej nie ciekło. Nie dotykałam pod piersiami. Na koniec spłukałam letnią wodą z prysznica, bo nie można za gorącą. Koniecznie dobrze osusz.
Misiaczek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 16:27   #4494
qubusiowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Hejka
Cześć
Stary 2014-05-31, 16:31   #4495
EmilyO
Zadomowienie

Cytat:
Juz przyjelam tak to moje zdjecie, mam anatomiczne ale mialam trochę mojego miesnia u góry biustu, i dlatego to tak wyglada ale pewnie zaniedlugo wszystko opadnie w dol i nie bedzie takiego efektu hehe bo ja dopiero 10 dni po op :P
a też wybierałaś między tymi dwiema opcjami, czy od razu byłaś nastawiona na anatomiczne? Jak w ogóle się nie orientuję w temacie... i nie wiem co mam zrobić za bardzo, bo nie mam pojęcia co mogę z mojej wyjściówki uzyskać... [/QUOTE]

ja powierzylam wybor lekarzowi, gdybym teraz wybierala wybralabym chyba okragle, ale tylko dlatego ze widze efekt anatomow na sobie, przed op nie jest sie w stanie wyobrazic jaki czego bedzie efekt ) jakbym miala okragle, to mozliwe ze teraz anatomiczne bym wybrala hehe nie wiadomo

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Misiaczek80 Pokaż wiadomość
Emi, posmaruj tłustą maścią to woda ominie te miejsca. Kachuula dobrze napisała. Ja brałam żel pod prysznic na gąbkę i szorowałam paszki i dekold, a potem moczyłam gąbkę i wyciskałam, żeby z niej nie ciekło. Nie dotykałam pod piersiami. Na koniec spłukałam letnią wodą z prysznica, bo nie można za gorącą. Koniecznie dobrze osusz.
Dzieki sloneczko za podpowiedz
Stary 2014-05-31, 16:32   #4496
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
juz mam 1cm mniej bo opuchlizna zeszla, takze nie dobije niestety do magicznego 90cm

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Emi, moje w porównaniu z Twoimi na fotkach to straszna malizna. Jak się mierzę to mam 92 a pod biustem 75. Różnica wychodzi 17cm. Twoje przecież są ogromne. Ile masz pod biuścikiem?
Misiaczek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-31, 16:37   #4497
EmilyO
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Misiaczek80 Pokaż wiadomość
Emi, moje w porównaniu z Twoimi na fotkach to straszna malizna. Jak się mierzę to mam 92 a pod biustem 75. Różnica wychodzi 17cm. Twoje przecież są ogromne. Ile masz pod biuścikiem?
No widzisz a ja mam pod biustem 72cm, a zaraz po op mialam w biuscie 89 a teraz spadlo do 88 i pewnie spadnie jeszcze bo przeciez pod pachami mam spuchniete, wieeeec modle sie tylko zeby nie spadlo mi do miseczki B wiem ze nie rozmiar stanika sie liczy tylko ogolny wyglad i proporcje do calego ciala ale jakos tak mentalnie bym sie zle czula, ze przezylam takie katusze zeby tylko na B wskoczyc hehe

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Specjalnie chyba bede za ciasne obwody kupowac zeby miseczka C byla

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-31, 16:43   #4498
qubusiowa
Raczkowanie

Twój efekt mi się bardzo podoba, a tych okrągłych się obawiam... przez tę zerową wyjściówkę
Może też powinnam powierzyć decyzję lekarzowi... Nie wiem. Napisał mi tyle na razie: "
[COLOR=#000000 ]wykorzystując implanty anatomiczne osiąga się nieco bardziej naturalny efekt powiększenia piersi bez nadmiernego wypełnienia górnej części piersi. Myślę, że ta opcja byłaby lepsza w Pani przypadku, ale na pewno powinniśmy przymierzyć również implantu okrągłe, żeby mogła Pani sama ocenić która opcja będzie lepsza" .

Czyli dalej nie wiem, chociaż mój Tż by mnie chyba udusił za okrągłe
[/COLOR]
Stary 2014-05-31, 16:44   #4499
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
sprawnosc coraz lepsza, bez problemu moge sie uczesac, siegnac po cos co jest wyzej niz moja glowa, ale np nie moge za soba zakmnac drzwi od samochodu, raz sprobowalam i tak dziwnie mi miesien spina lewa piers ze czuje jak mi implant do gory podchodzi, co najdziwniejsze tylko w lewej tak mam, w prawej nic a nic. właśnie chcialam od poniedzialku zaczac robic przysiady, ale chyba na razie tyle, ewentualnie wznosy nog na boki w pozycji stojacej, tez dobre cwiczenie na nogi i pupe
Na razie trzeba uważnie, żeby sobie nie zaszkodzić. Ja przez to swoje choróbsko też nie mogę ćwiczyć. I waga poleciała... . No ale muszę się zregenerować, na razie nie mam na nic siły, ale wierzę, że z czasem wszystko wróci do normy.

A gdzie Maljo?

and random compliments.
Stary 2014-05-31, 16:53   #4500
EmilyO
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Na razie trzeba uważnie, żeby sobie nie zaszkodzić. Ja przez to swoje choróbsko też nie mogę ćwiczyć. I waga poleciała... . No ale muszę się zregenerować, na razie nie mam na nic siły, ale wierzę, że z czasem wszystko wróci do normy.

A gdzie Maljo?
Maljo miala miec dzis konsultacje jakąś ale nie wiem jak to sie rozwiazalo po tym usg

no mnie juz nosi jak patrze jak z kazdym dniem pupa jest coraz bardziej plaska, a brzuch wcale nie wraca do tego co bylo przed op

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Twój efekt mi się bardzo podoba, a tych okrągłych się obawiam... przez tę zerową wyjściówkę
Może też powinnam powierzyć decyzję lekarzowi... Nie wiem. Napisał mi tyle na razie: "
[COLOR=#000000 ]wykorzystując implanty anatomiczne osiąga się nieco bardziej naturalny efekt powiększenia piersi bez nadmiernego wypełnienia górnej części piersi. Myślę, że ta opcja byłaby lepsza w Pani przypadku, ale na pewno powinniśmy przymierzyć również implantu okrągłe, żeby mogła Pani sama ocenić która opcja będzie lepsza" .

Czyli dalej nie wiem, chociaż mój Tż by mnie chyba udusił za okrągłe
[/COLOR]
No przy takiej szczuplutkiej figurze na pewno beda sie odznaczac na całej gorze, wiec musisz sie zastanowic czy chcesz taki efekt czy wolisz naturalny biust, zaokraglony po bokach jak najbardziej ale nie odznaczajacy sie tak drastycznie u gory
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości