Wszystko o Avonie - Część II - Strona 555 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-29, 12:37   #16621
kasia2439
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez milena87_1987 Pokaż wiadomość
powiedzcie mi kochane moje jak sprawoje sie laser na popekane naczynka - czy wartjest swojej ceny? ktos go wogole stosuje? poprawia stan nog? i ile trzeba go zlozyc aby zauwazyc efekty? prosze o odp bo sie zastanawiam nad kupnem
ja sprzedałam 2 te laserki i paczkę próbek. Słyszałam że te "pajączki" są po tym laserze mniej widoczne, ja całe szczęście narazie nie mam takich problemów

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
no to załatwione. Dodzwoniłam się, tusz mi dadzą w nastepnym zamówienie a także ta kurację do dłoni. Tylko ta przyjemność kosztowała mnie 8zł (rozmowa)
czyli tak jakbyś zapłaciła promocyjną cenę za tą maseczkę z błota

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Na skanie widać Jak się zamówi na 120 zł z serii Liiv to dostajesz balsam do ciała gratis który będzie nowością w K14
dziękuję bardzo jakoś nie zauważyłam tego

Cytat:
Napisane przez inez1234 Pokaż wiadomość
jestem w trakcie stosowania i nic jeszcze nie powiem , bo dopiero zaczełam stosowanie kupilam próbki - 5 szt za 4,90 bo jest promocja
. mysle ze na poczatek i sprobowanie to najlepsze rozwiazanie, wiec Tobie proponuję to samo ;-) 4,90 to zadna kaska, a przynajmniej nie wyrzucisz kaski w błotko pozdrawiam!
moja ciotka tak zrobiła, chce sprawdzić czy one naprawde bledną i nie dała za to dużo a pajączków ma dość sporo na nóżkach
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 12:45   #16622
ilo16na
Zakorzenienie

A ma ktoras z was ten spray przyspieszajacy wysychanie lakieru ?
Dobry jest?Na jak dlugo starcza?

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 12:48   #16623
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez milena87_1987 Pokaż wiadomość
powiedzcie mi kochane moje jak sprawoje sie laser na popekane naczynka - czy wartjest swojej ceny? ktos go wogole stosuje? poprawia stan nog? i ile trzeba go zlozyc aby zauwazyc efekty? prosze o odp bo sie zastanawiam nad kupnem
Cytat:
jestem w trakcie stosowania i nic jeszcze nie powiem , bo dopiero zaczełam stosowanie kupilam próbki - 5 szt za 4,90 bo jest promocja
. mysle ze na poczatek i sprobowanie to najlepsze rozwiazanie, wiec Tobie proponuję to samo ;-) 4,90 to zadna kaska, a przynajmniej nie wyrzucisz kaski w błotko pozdrawiam!
Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
ja sprzedałam 2 te laserki i paczkę próbek. Słyszałam że te "pajączki" są po tym laserze mniej widoczne, ja całe szczęście narazie nie mam takich problemów

moja ciotka tak zrobiła, chce sprawdzić czy one naprawde bledną i nie dała za to dużo a pajączków ma dość sporo na nóżkach
Zrobicie dziewczyny jak bedziecie chcialy,ale co do pajaczkow --- prosze nie myslec,ze sie mądrze czy cuś--- to ja raczej polecam pojscie do flebologa przede wszystkim.
W wiekszosci to defekt kosmetyczny,ale czesto pajaczki sa pierwszym objawem schorzen ukladu zylnego dolnych konczyn A to juz nie przelewki

Dlatego ja na najpierw poszlabym do lekarza, wysluchala co on ma na ten temat do powiedzenia,a pajaczki usuwalabym za pomoca skleroterapii niz kremu z Avonu. Bo tu juz nie chodzi o urode,ale o zdrowie

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 12:59   #16624
kana23
Raczkowanie

Dziewczyny na którego będzie pierwszy ternim na odbiór w COK z katalogu 09 (kraków) czy to będzie 18.07 ?

z góry dzięki za odpowiedź
kana23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 13:06   #16625
kamilcia.Nowa
Raczkowanie

Dziewczyny jak to jest z doładowaniami w myAVON?? bo z tego co piszą w przewodniku po myAVON to ja nic nie rozumiem...Ci co maja karte kr AVONU płaca nia a Ci co nie maja przez sms i portem przelewem do nich przez 21 dni trzeba zapłacic przeciez to sie nie opłaca bo trzeba jeszcze opłate zapłacic w banku lub na poczcie...Bede chciałą sobie doładować konto za 5zł to jeszcze musze (BYNAJMNIEJ u mnie w miescie w banku ) zapłacic 3,50zł opłaty..Oni chyba zdurnieli w tym Avonie juz do reszty:P:P:P
kamilcia.Nowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 13:08   #16626
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilcia.Nowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak to jest z doładowaniami w myAVON?? bo z tego co piszą w przewodniku po myAVON to ja nic nie rozumiem...Ci co maja karte kr AVONU płaca nia a Ci co nie maja przez sms i portem przelewem do nich przez 21 dni trzeba zapłacic przeciez to sie nie opłaca bo trzeba jeszcze opłate zapłacic w banku lub na poczcie...Bede chciałą sobie doładować konto za 5zł to jeszcze musze (BYNAJMNIEJ u mnie w miescie w banku ) zapłacic 3,50zł opłaty..Oni chyba zdurnieli w tym Avonie juz do reszty:P:P:P
oni ci to będą wliczać do faktury. I tam będzie ta kwota do zapłacenia również z kart MyAvon
Stary 2007-06-29, 13:20   #16627
inez1234
Raczkowanie

z katalogu 11 wezme chyba:
-paris lub london
-cos dla mojego TŻ (nie wiem jeszce co dokładnie ale coś na pewno )
-kremik do rąk za 1,9
-konturowka do oczu 8,9
-eyeliner czarny z CT
-spray rajska...
-extraordinary 22,90
-mama pewnie bedzie chciala zestaw kremow za 37,90
-moze jakis zestawik do stóp
-zel pod oczy nowy oliwkowy
-mgiełke do twarzy aloes
-moze cos z duzych senses

no to mam ładną liste az strach pomyslec,jak dojdzie internetowa
bede musiala zrobic selekcje mala

And big girls don't cry
inez1234 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-29, 13:24   #16628
inez1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Zrobicie dziewczyny jak bedziecie chcialy,ale co do pajaczkow --- prosze nie myslec,ze sie mądrze czy cuś--- to ja raczej polecam pojscie do flebologa przede wszystkim.
W wiekszosci to defekt kosmetyczny,ale czesto pajaczki sa pierwszym objawem schorzen ukladu zylnego dolnych konczyn A to juz nie przelewki

Dlatego ja na najpierw poszlabym do lekarza, wysluchala co on ma na ten temat do powiedzenia,a pajaczki usuwalabym za pomoca skleroterapii niz kremu z Avonu. Bo tu juz nie chodzi o urode,ale o zdrowie

mojej mamie wyszly pajaczki jak mnie urodzila a ja mam jeszce ledwo widocznego pajaczka - jest naprawde tyci tyci i podejrzewam, ze to skutek mojego malego przybrania na wadze ;-)

And big girls don't cry
inez1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 14:00   #16629
nutka85
Wtajemniczenie

Dziewczyny...
Czyli....
Jak ja normalnie mieszkam w Łodzi i tu mi przychodzą paczki, najczęściej na COK.
To ja na całe wakacje jadę do Murzasichla (koło Zakopanego) to mogę w formularzu napisac, że chcę zmienić adres dostawy na Murzasichle, i paczka mi wtedy tam przyjdzie?
można tak jak to jest inne miasto (wieś) i w ogóle?
Czy będę coś za to dopłacać? i w jakim terminie wtedy przyjdzie paczka? w takim, jakbym ją normalnie do domu zamawiała?
Stary 2007-06-29, 14:02   #16630
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Dawali je chyba do paczek w K7..bo na katalogach są dwie rubryczki na wpisanie terminów a teraz powinny być 3 rubryczki bo są teraz 3 dostawy. i te naklejki były z 3 rubryczkami żeby nakleić na katalog i uzupełnić ale chyba już tego nie wysyłają.
Brak mi słów już na te kobiety z infolinii,mają błędne informacje, mowią coś a potem tego nie realizują.
Czy tylko mnie przysyłają takie wybrakowane katalogi dwurubryczkowe, oczywiscie o naklejkach ani mru mru
Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
A ma ktoras z was ten spray przyspieszajacy wysychanie lakieru ?
Dobry jest?Na jak dlugo starcza?
Znajoma kosmetyczka bierze go regularnie, a ostatnio dałam manikiurzystce w moim zakładzie fryzjerskim, ma wypróbować i porównać z firmy Inglot, który jest o mniejszej pojemności i droższy. Może zamówionko skapnie
Cytat:
mojej mamie wyszly pajaczki jak mnie urodzila a ja mam jeszce ledwo widocznego pajaczka - jest naprawde tyci tyci i podejrzewam, ze to skutek mojego malego przybrania na wadze ;-)
To skłonność dziedziczna, mnie moja Mama też je sprzedała, ale zanim się zdecyduję na laser, będę je "katowała" próbkami
Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny...
To ja na całe wakacje jadę do Murzasichla (koło Zakopanego) to mogę w formularzu napisac, że chcę zmienić adres dostawy na Murzasichle, i paczka mi wtedy tam przyjdzie?
Czy będę coś za to dopłacać? i w jakim terminie wtedy przyjdzie paczka? w takim, jakbym ją normalnie do domu zamawiała?
Radzę zadzwoń do Warszawy i podaj dokładny adres, pod którym będziesz i zapytaj w jakim terminie będą tam dostawy regularne. Inne wyjście to kurier, ale to kosztuje
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 14:04   #16631
...Skierka...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
oj, musiał byc naprany ten gość bo dopiero teraz zauważyłam że nie mam jednego tuszu! Na fakturze widnieje a w paczce nie było! Trza dzwonić, jeszcze nie dzwoniłam ani nic - lepiej zadzwonić czy napisać? a jeżeli dzwonić to na tą infolinnię? Ale chyba nie będą się ze mną kłócić że ten tusz to napewno był tylko sobie wymyślam?
Ja juz pare razy mialam takie sytuacje. Nawet nie dzwonilam tylko pisalam maile ze strony konsultantki "skontaktuj sie z nami". Produkty dosylali z nastepnym zamowieniem. Nie robili nigdy zadnego problemu... wiec chyba czesto im sie to zdarza skoro nawet ich to nie dziwi
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 14:10   #16632
kamilcia.Nowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
oni ci to będą wliczać do faktury. I tam będzie ta kwota do zapłacenia również z kart MyAvon

Ta kwota będzie razem wliczona za kosmetyki czy oddzielnie??
Stary 2007-06-29, 14:14   #16633
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość

Znajoma kosmetyczka bierze go regularnie, a ostatnio dałam manikiurzystce w moim zakładzie fryzjerskim, ma wypróbować i porównać z firmy Inglot, który jest o mniejszej pojemności i droższy. Może zamówionko skapnie
Chyba go wezme sobie w k 9 albo zciagne z allegro- bedzie drozej ale zalezy mi na czasie.

Dzis dostane w koncu k8 bo kolezanka wczoraj dostala przesylke o 10 wieczorem

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 14:14   #16634
kamilcia.Nowa
Raczkowanie

Dziewczyny ten samoopalacz "pocałunek słońca" w sprayu, nie zostawia zadnych sladów??Bo nie chce byc żółta zamiast ładnie opalona:P
Stary 2007-06-29, 14:23   #16635
kamilcia.Nowa
Raczkowanie

Kochaniutkie a torebeczki papierowe ( mini ) to sa naprawde mini??Wejdzie w nie np szampon? albo jakis krem 75ml..?

Edytowane przez kamilcia.Nowa
Czas edycji: 2007-06-29 o 14:24 Powód: Sorki post pod postem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-29, 14:23   #16636
littlevenus
Raczkowanie

O raju, dostałam paki!! Miały być w poniedziałek! Lecę rozpakować.
Stary 2007-06-29, 14:25   #16637
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny...
Czyli....
Jak ja normalnie mieszkam w Łodzi i tu mi przychodzą paczki, najczęściej na COK.
Paczka przyjdzie Ci zgodnie z dostawami okręgu w Murzasichlu. Najlepiej zadzwoń isię spytaj na kiedy byś miała tam paczkę

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Czy tylko mnie przysyłają takie wybrakowane katalogi dwurubryczkowe, oczywiscie o naklejkach ani mru mru
Mi też przysyłają z dwoma rubryczkami - k8 i K9 ale do K8 mieli wysłac mi listownie naklejki bo w paczce ich nie miałam..no i oczywiście nie wysłali Ale te naklejki dawali chyba tylko tak jednorazowo bo już na formularzu k9 nie ma o nich mowy.

Cytat:
Kochaniutkie a torebeczki papierowe ( mini ) to sa naprawde mini??Wejdzie w nie np szampon? albo jakis krem 75ml..?
Zmieści się w nich tusz do rzęs,szminka,cienie,czy podkład. Tak z 3-4 sztuki takich szminek,tuszy wejdzie
wiem że ludzką rzeczą jest pytać i nie mam nic przeciwko i chętnie udziele ci odpowiedzi..ale czy Twoja koordynatorka/liderka nic ci nie tłumaczyła o Avonie? Czy jak to wyglądało ? Bo ja pamiętam moja to mi nawet pokazała jak torebeczki wyglądają,wszystko wytłumaczyła co się wlicza a co nie do zamówienia

Edytowane przez paulinkosia
Czas edycji: 2007-06-29 o 14:29 Powód: dopisek
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 14:33   #16638
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
Dziewczyny ten samoopalacz "pocałunek słońca" w sprayu, nie zostawia zadnych sladów??Bo nie chce byc żółta zamiast ładnie opalona:P
jezeli w ogole jakies slady zobaczysz to bedziesz szczesciara. nie polecam, zadnych efektow. przy regularnym stosowaniu codzien

Cytat:
tutaj to ja ciebie nie rozumiem. kupujesz w coku albo w necie, albo przez konsultantke. jakie banki?
Stary 2007-06-29, 14:44   #16639
kittyyy1
BAN stały

chyba tylko wam tak szybko wystawili te fakturki vat.. ;P bo ja mam od samego rana pobrane do realizacji - a o FV nie ma słowa

o mam ;D wszytsko przyjdzie oprócz antyperspiracyjnych chusteczek
kittyyy1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-29, 14:49   #16640
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez littlevenus Pokaż wiadomość
widzę, że jesteś z zachodniopomorskiego a skąd dokładnie ? no ja mam właśnie dostać paczuszkę w poniedziałek ale liczę, że szybciej ją przywiezie, bo już się nie mogę doczekać
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 14:55   #16641
kamilcia.Nowa
Raczkowanie

Cytat:
Zmieści się w nich tusz do rzęs,szminka,cienie,czy podkład. Tak z 3-4 sztuki takich szminek,tuszy wejdzie
wiem że ludzką rzeczą jest pytać i nie mam nic przeciwko i chętnie udziele ci odpowiedzi..ale czy Twoja koordynatorka/liderka nic ci nie tłumaczyła o Avonie? Czy jak to wyglądało ? Bo ja pamiętam moja to mi nawet pokazała jak torebeczki wyglądają,wszystko wytłumaczyła co się wlicza a co nie do zamówienia
Ona tylko mi potłumaczyła jak zamawiac...i omówiła "przewodnik konsultantki" a reszte wiem z WAaszego forum..I musze pytac sie jak głupia
Stary 2007-06-29, 15:00   #16642
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Dziewczyny na fakturze mam cene za tusz PEŁNIA RZĘS 29,90 zł :/ Wszystko ok?
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 15:04   #16643
elektra11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez littlevenus Pokaż wiadomość

Ja tez wlasnie dostalam paczke, a tez powinnam w poniedzialek.

elektra11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 15:05   #16644
malwilinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
Dziewczyny na fakturze mam cene za tusz PEŁNIA RZĘS 29,90 zł :/ Wszystko ok?
tak. Tez tak mialam a potem na fakturze, ktora przyszla w paczce byla juz wlasciwa cena
malwilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 15:16   #16645
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez malwilinka Pokaż wiadomość
tak. Tez tak mialam a potem na fakturze, ktora przyszla w paczce byla juz wlasciwa cena
Uff Tez tak myślałam ale wolałam się upewnic żeby miec spokojną głowę... Dziękuję za odpowiedź
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 15:21   #16646
malwilinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
Uff Tez tak myślałam ale wolałam się upewnic żeby miec spokojną głowę... Dziękuję za odpowiedź
Nie ma za co Jesli tylko znam odpowiedz zawsze chetnie pomoge
malwilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 15:39   #16647
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
Ja juz pare razy mialam takie sytuacje. Nawet nie dzwonilam tylko pisalam maile ze strony konsultantki "skontaktuj sie z nami". Produkty dosylali z nastepnym zamowieniem. Nie robili nigdy zadnego problemu... wiec chyba czesto im sie to zdarza skoro nawet ich to nie dziwi
to na drugi (oby go nie było) raz napisze do nich, przynajmniej zaoszczędze na tych telefonach:/
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-29, 15:55   #16648
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Ta kwota będzie razem wliczona za kosmetyki czy oddzielnie??
ta kwota będzie na fakturze razem z kosmetykami ale w innej rubryczce

Cytat:
są mini ale mały rzeczy się do niej zmieszczą spokojnie
Stary 2007-06-29, 16:43   #16649
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Dostałam właśnie paczuszki, chociaż powinny przyjść dopiero w poniedziałek.
Najbardziej szczęśliwa to chyba jestem z tej wody London - boski zapach !
Powąchałam w katalogu 9 New York - dosłownie śmierdzi, natomiast Paris na pewno też zamówię, bo jest śliczna.
Maseczka jogurtowa kiwi - mmhmmm
Szminka regeneracyjna do ust - Creamy Nude - w katalogu była o wiele jaśniejsza, na moich ustach wygląda na brązową a nie beżową więc idzie do mamy.
Trwały cień do powiek - Perfect Petal - śliczny, zobaczymy jak się bedzie trzymał na oczkach.
Mango cała seria -> zaraz zmykam pod prysznic
Kolczyki Zenia - całkiem całkiem, ale nic nadzwyczajnego.
Island Vibe body spray - oczywiście śliczny, zobaczymy jak długo będzie się trzymał bo woda bardzo szybko znika :P
Płyn Arbuzowy - też boski, tylko, że ja nie mam wanny więc stosuje go pod prysznic
Duuużo tego było dla mnie, niedawno popakowałam paczuszki z moim TŻ o dziwo kochany jest ! i zaraz będę rozwozić
Nawet nie miałam kiedy dokładnie obejrzeć papierkowego katalogu 9, ale cała noc przede mną
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 16:45   #16650
Nillette Flow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość

Ja kupiałm z kilka miesiecy zestaw pędzli w takim rozowym opakowaniu CT- i opakowanie rozwaliłam otwierajac, a pędzle sie nadal trzymają
Właśnie o te pędzelki mi chodzi. ;D
A jak jest z nakładaniem? Bo są pędzelki które sproszkują ci cały cień, ale nic nimi nie nabierzesz.

Jak tam wrażenia z nowych Naturalsów (mango i passiflora)? I co z ta maseczką za 4,50? Warto robić zapasy?

Aha, warto zainwestować w kurację dotleniająca do skóry głowy AT?
Nillette Flow jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości