![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mężczyzna na motocyklu
Hej dziewczyny
![]() Ostatnio kolega chwalił się nowym kawasaki ninja 300. Kiepsko trafił z przechwałkami, bo towarzystwo akurat bardziej żeńskie i nie jeżdżące ![]() Sama jestem zdania, że maszyna potrafi dodać facetowi uroku (chyba każda pamięta Renegata i jego motór ![]() Tak więc wychodzę do Was z pytaniem: uważacie, że motocykl podnosi atrakcyjność mężczyzny? Podobają Wam się faceci na motórach? ![]()
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mężczyzna na motocyklu
Cytat:
![]() Dla mnie podnosi atrakcyjność ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jak facet nie jeździ jak kretyn, nie ma brzucha piwnego to może to być atrakcyjne. Lorenzo Lamasa pamiętam. Do dziś jest niezłym ciachem. Oprócz motocyklu miał długie włosy, wygląd rockmena i niezłą klatę- nie znam zbyt wielu kobiet, na które to nie działa. Sam motor to za mało, ale do fajnego motocykla można zrobić sobie niezły rockowy image. ;-)
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie jest to całkowicie obojętne. Nie jara mnie motocykl i prędzej mi do stwierdzeń, że ich posiadacze to dawcy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Motocykl kolegi całkiem nieźle wygląda. Choć ja wolę motocykle nieco bardziej klasyczne a nie takie nowoczesne ścigacze.
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
To zależy jaki motocykl i jaki facet
![]() Ścigacze mi się zupełnie nie podobają. Wolę takie jak na zdjęciu.
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Mnie się podobają bardziej motocykle niż faceci/kobiety na nich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Moim zdaniem jeśli facet nie jest zaniedbany to dodaje mu motor atrakcyjności. Szkoda tylko ze wielu facetów jak wsiądzie na motor (czy też do super bryki) traci mózg i jeżdżą bardzo nieostrożnie. Dla mnie głupota atrakcyjna nie jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Maszyna jest atrakcyjna. Facet też, albo jest , albo nie jest. Ja mam coś do motocyklistów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
nie znoszę motorów. działają mi na nerwy. skuterki jeszcze gorzej. nie zgodziłabym sie by mój facet jeździł na motorze, po prostu. tak jak on nie pozwoli mi na bzdurną operacje plastyczną żeby niepotrzebnie nie ingerować w ciało i nie narażać życia tak ja nie widzę motoru. najbardziej mnie bawią koksy na skuterkach z tesco które pierdzą głośniej niż... "wiatr we włosach w oczach łzy na liczniku cztery trzy". motory z prawdziwego zdarzenia, no cóż, to pasja, której nie podzielam. a najbardziej nie mogę pojąć lasek które dosiadają się do swojego misia na motor, w jeansach i balerinach, trzymając sie jego brzuszka. ja naprawdę pomijam fakt że byle zderzenie i ona wyleci z motoru/motocyklu/motorynki/pierdziawki jak z procy, to życzę jej powodzenia przy upadku na ziemie jak jej się dżinsy scalą ze skórą na ciele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A to nie działa na szpilki w drugą stronę? Jeżeli nogi długie i ładne i do tego szpilki to połowa facetów traci głowę a inni stwierdzą że tego czy tamtego brakuje.
Ot zależy na kogo się trafi. Chociaż nieraz się śmieje z mamy że poleciała na komara który do tej pory leży w garażu ![]() Drabineczka co się stao z wątkiem gimbów?
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
moderacja miala na niego inny pomysl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Drabi, akurat grube porządne dżinsy na motor to nie jest zły pomysł :P Prawdziwie debilnym pomysłem są szorty - ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
No szort legginsy whateva xd ale zadne dzinsy nie zastapia normalnego stroju na motor z prawdziwgo zdarzenia. Jesli chodzi o szorty i legginsy czy sukienki to teraz est wysyp tego na drogach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
wasza koleżanka
|
Czasami lubię popatrzeć na ich sylwetki, bo akurat ładnie się układają podczas jazdy
![]() Osobiście znam jednego zapalonego motocyklistę: ścigacz już sprzedany, chłopak się żeni ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
No nie zastąpią, ale nie zaszkodzą :P Są lepsze od wszelkich cienkich gówien, ile razy miałam wywrotkę w dżinsach kiedy sie uczyłam jeździć to nawet nie zliczę, lepiej się sprawują niż legginsy i inne takie pierdoły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
No jo ale ty nie mialas wywrotki jadac 100 na godzine xd
Chyba xd bo nie wiem ale strzelam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Przy 100 na godzinę to nawet strój na motor mógłby mnie nie uratować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
E tam. Przy predkosciach ktore motory rozwijaja w centrum miasta wchodzenie w bluzeczce i spodniach jest dla mnie srednio bezpieczne xd bo motor prujacy sete to raczej nic niecodziennego xd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
No tak przy 100 na godzinach zwykłe ubrania nie uchronią przed zdarciem skóry, ja myślałam o mniejszych, bezpieczniejszych prędkościach (wiecie, takie które ja preferuję w środku miasta, bo mam mózg i resztki chcęci do życia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Należę do tych osob, co sadza, ze zdecydowanie ta maszyna dodaje uroku mężczyźnie!!
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ja mam mężczyznę na motocyklu i sama jeżdżę jako pasażerka. Bardzo to lubimy. A facet podobał mi się na długo przed tym zanim zrobił prawo jazdy na motocykl
![]() ![]() ![]() A sama jazda jest super, dla mnie to niesamowity relaks, przygoda, trochę adrenaliny. Ważne są umiejętności kierowcy, spokój oraz odpowiednie ubranie ![]()
Mam dwoje okruszków - jeden większy, a drugi całkiem malutki ![]() Edytowane przez Klarissa Czas edycji: 2014-05-31 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
mOLDerator
|
Mi się podobają faceci na motocyklach w długich włosach i w skórzanych spodniach- mogę popatrzeć. Jednakże sama nie jeżdżę na motocyklu, mężowi w życiu bym nie pozwoliła (ma wszystkie kategorie prawa jazdy oprócz motorów) i nie chciałabym też, by moje dzieci w przyszłości jeździły. Mam totalny uraz do motorów od kiedy na takowym zginął tragicznie mój kuzyn- miał 28 lat...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Dla mnie to raczej nie zwiększa atrakcyjności.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
![]()
Facet, ktory jest Harleyowcem jak ja, ma u mnie zdecydowanie wieksze szanse
![]() To kwestia charakteru... a raczej stylu zycia, sa ludzie ktorzy wola rower od motoru, nic w tym zlego, ale to nie moj typ.
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2014-06-01 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Ja mam kompletnego fioła na punkcie motocyklów
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Nie, ale jako kogoś motocykle kręcą to pewnie jest to atrakcyjne, jak ze wszystkim. Sam fakt posiadania motoru dla faktu nie podnosi atrakcyjności jak dla mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Biała Dama
|
Nie jarają mnie motory i facety na motorach. Strasznie mnie denerwuje hałas, baaardzo dużo się słyszy o wypadkach na motorach, niespecjalnie lubię jazdę, choć swojego czasu się wyjeździłam jako pasażer na jawie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Oj kręcą mnie faceci na motocyklach. Do tej pory z resztą na widok TŻ na motocyklu uginają mi się nogi.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.