![]() |
#331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: korwin-mikke
W zasadzie nikt nie może powiedzieć czy nawrócił się czy nie, nie wiadomo co on księdzu powiedział - przecież obowiązuje tajemnica spowiedzi.
A to, że przyjął komunię... mało to przekupionych księży ![]()
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
nie rozumiem problemu, na czym to polega.
chcial pogrzeb katolicki to o co kaman? to prywatna sprawa rodziny.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
jestę wieszczę
|
Bóg Ci wybaczy, jego wyznawcy nie. Gorzka prawda
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
BAN stały
|
Dlatego Bóg jest doskonały, a człowiek nie.
Mieliśmy 25 lat na jego osądzenie i do tej pory nie wiem dlaczego tego nie zrobili. Znaczy się wiem, bo sądownictwo pozostało czerwone. Francuzi też zamknęli Petaina za kolaboracje z Niemcami na dożywocie (złagodzona kara śmierci), chociaż miał jakieś 80-90 lat i zapewne zaoszczędził Francuzom wiele krwi i cierpienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
jestę wieszczę
|
siuuuur, zwłaszcza na pogrzebie w sposób bez klasy, jak jest tam cierpiąca rodzina.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jego rodzina ma prawo do rozpaczania . mozemy sie tylko dziwic ze spocznie na Powozkach- wg mnie nie powinien lezec kolo tych ktorzy gineli za Polske. trzeba byc strasznie msciwa, wredna, niegodna menda zeby zaklocac czyjs pogrzeb. ![]() policja powinna ich rozpedzic.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. Edytowane przez kennedy Czas edycji: 2014-05-30 o 12:36 Powód: dopisek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Raczkowanie
|
Zakłócenie pogrzebu jest niestety dziecinadą. O wiele ważniejsze jest to, by jego wizerunek nie został wybielony i przyszłe pokolenia miały świadomość tego, co ten człowiek uczynił.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tak swoją skąd się urwałaś, że chcesz pokojową manifestację rozpędzać za pomocą policji? Skoro wszyscy mówią, że Bóg i historia go oceni, to dlaczego lewica tak bardzo się oburza jak prawica go ocenia? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
mnie to oburza co robi prawica, bo prawica sobie tylko tyłki religią chrześcijańską wiecznie podciera, a sama takim a nie innym zachowaniem postępuje wbrew przykazaniom i nawet mimo upłynięcia miesiąca od Wielkanocy gdzie przecież czytano ewangelię zapomnieli że i największy zbrodniarz może się nawrócić i zostać zbawionym, to oni mimo to już dzisiaj chcieliby wziąć te prochy i najlepiej gdzieś do morza je wsypać aby nie skalały Polskiej ziemi i to wszystko ku chwale Jezusowi królowi Polski...
Jaruzelski nie był moim idolem, moja rodzina trochę przez niego wycierpiała, ale nawet oni jakoś dzisiaj specjalnie nie krzyczą że to skandal że ma taki pogrzeb itd bo prawica z chęcią zabawiłaby się w proces rodem z Synodu Trupiego, wykopaliby zwłoki, usadziliby je przed sędzią, tam odczytali wyrok a potem wrzucili gdzieś do rzeki, morza czy zakopaliby w lesie. i to jeszcze cały czas bredząc coś o Bogu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Imperialista:bardzo latwo przychodzi ci tlumaczenie niegodnego zachowania.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;46671507]Nie mam w dupie historii Polski, tylko waszą histerię wokół "czerwonych zbrodniarzy".[/QUOTE]
zwłaszcza połączoną z fascynacja nazizmem ![]() fascynujący się nazizmem nie lubią komuchów. Jak bardzo oni zasługują na poważne traktowanie! Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2014-05-30 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
Nie wiem czy to "nawrócenie" generała jest prawidłowe. Gdzieś czytałem,że Jaruzelski był agnostykiem i miał ekskomunikę, którą mógł zdjąć kard. Nycz,ale nie zdjął. Ciekawe czy spowiedź jest wtedy ważna?
![]() |
#347 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- JanePanzram, podobno tylko dla komunistów antykomunizm bezpośrednio łączy się z faszyzmem. Patrz - los Żołnierzy Wyklętych. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Rozeznanie
|
Kuc trochę starszy ze stajni Korwina.
http://wybory.gazeta.pl/ParlamentEur...l#BoxSlotI3img |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
BAN stały
|
Dlaczego Pani Olejnik nie zaprosiła na niedzielne śniadanie nikogo z Kongresu Nowej Prawicy, obecnie czwartej siły politycznej w Polsce? Pojawili się przegrańcy z Twojego Ruchu czy Solidarnej Polski, czy też PSLu który był za partią Korwina?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
bo akurat ci przegrani są w sejmie więc dlatego tam byli.
a co do czwartej siły w Polsce to nie przesadzajmy, czwarty wynik w kraju nie jest sukcesem, bo elektorat się zmobilizował a w przypadku innych po prostu standardowo olał te wybory i nic więcej, w normalnych wyborach to byłby wynik pod kreską bo wtedy frekwencja jest znacznie wyższa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
BAN stały
|
Dziennikarska obiektywność i poziom programu aspirującego do politycznego, żeby zapraszać wszystkie siły polityczne. Swoją drogą czemu nie ma tam reprezentanta partii Gowina, która jest najbliższa KNP? Niestety w Polsce dziennikarz nie jest bezstronną stroną, a sługą "władzy".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję że miałeś na myśli także tych niezależnych dziennikarzy i ich poziom dziennikarstwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
BAN stały
|
Chyba Wipler jest w Sejmie, prawda?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
spójrz na wybory do sejmu 2011, ja widzę że po prostu ludzie się zmobilizowali i tyle. doszukiwanie się tutaj jakiegoś sukcesu jest trochę nieporozumieniem, jakby mu poparcie podskoczyło jakoś znacząco od ostatnich wyborów to ok można mówić o większym sukcesem ale tak to nie za bardzo jest się z czego cieszyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
BAN stały
|
Widzieliście okładkę Newsweeka? Moim zdaniem trochę przegięli. Chociaż z drugiej strony to dobrze, bo oznacza, że zaczynają się bać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Zakorzenienie
|
tak już pod siebie robią i szykują jakiś zamach, rusztowania już zamówili, teraz czekają tylko na dogodny moment.
seryjny samobójca podobno wraca z wakacji. Cytat:
co do odwrócenia się to nie mów hop, wszystko się może zdarzyć, a młodzi wyborcy szybko mogą zmienić swojego idola. Edytowane przez dominikmeller25 Czas edycji: 2014-06-01 o 16:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
Dopiero teraz zobaczyłam. Niezłe jaja. Ciekawe co piszą. Dla mnie to oni się ośmieszają. Im większą "aferę" próbują zrobić tym bardziej widać jak są zdesperowani.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.