Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 17 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-01, 12:17   #4621
Kachuula
Zadomowienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 17

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Właśnie, nic nadzwyczajnego . Tak mnie dziwi to tłumaczenie się światu ze zrobionych piersi, bo ja uważam to za coś naturalnego. Przecież nie rozprawiam na prawo i lewo o nowej fryzurze i licówkach na zębach. A może to ja mam jakieś dziwne podejście...
U mnie to wiem, że nie ma tolerancji na tego typu zabiegi. Znajomi już się kiedyś wypowiedzieli na ten temat, będę tą gorszą dziewczyną ze sztucznym biustem
Ja nikomu się nie tłumacze , jest grono osób które znało mój problem i widza jaka jestem szczęśliwa, ale to ludzie z którymi mam ciągły kontakt , i tak jak wcześniej pisałam razem wyjeżdżamy wiec i tak nie ukryje bo po co ? . A osoby z którymi sporadycznie utrzymuje kontakt nie wiedza o operacji .
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-01, 12:24   #4622
misia2684
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez koteczka18 Pokaż wiadomość
Właśnie.... ja nie lubię się chwalić bo ludzie sa biedniejsi i bogatsi.. nie chciałabym np. Zranić kobiety co ma brzydkie piersi badz deske a jej nie stać na operację.... zresztą nie lubie kobiet/ludzi chwalacych się czymkolwiek i sama taka nie jestem bo dla mnie to wiocha I takie podnoszenie samooceny mówiąc ze "ja mam lepiej"....

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Złote słowa Koteczko! Wg mnie też tak to działa - ludzie nadmiernie się chwalący to trochę zakompleksieni, którzy tak jak mówisz chcą się dowartościować...
A tak w ogóle u mnie w kooooońcu 20 stopni więc wyszłam na zewnątrz z dziećmi trochę słońca zażyć

Edytowane przez misia2684
Czas edycji: 2014-06-01 o 12:25
misia2684 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-01, 12:34   #4623
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia2684 Pokaż wiadomość
Złote słowa Koteczko! Wg mnie też tak to działa - ludzie nadmiernie się chwalący to trochę zakompleksieni, którzy tak jak mówisz chcą się dowartościować...
A tak w ogóle u mnie w kooooońcu 20 stopni więc wyszłam na zewnątrz z dziećmi trochę słońca zażyć
I trzeba szanować drugiego człowieka i miec trochę pokory... moze nam sie los obrócić i bedzie nas stac na chleb z margaryna wiec warto uszanować to co sie ma i zyc z pokorą. ...

Stary 2014-06-01, 12:35   #4624
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia2684 Pokaż wiadomość
Misia, Koteczko-macie rację Znam ludzi, którzy kupują same orginalne rzeczy, ale znaczek musi być wywalony na pół ciucha. To zwykły snobizm.
Misiaczek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-01, 12:36   #4625
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Ja nikomu się nie tłumacze , jest grono osób które znało mój problem i widza jaka jestem szczęśliwa, ale to ludzie z którymi mam ciągły kontakt , i tak jak wcześniej pisałam razem wyjeżdżamy wiec i tak nie ukryje bo po co ? . A osoby z którymi sporadycznie utrzymuje kontakt nie wiedza o operacji .
No bo jest różnica pomiędzy tymi naprawdę bliskimi znajomymi a resztą znajomych, o obcych nie wspomnę. Zapewne kiedy spotkam się z jedną z bliskich mi koleżanek i zapyta ona o op, to powiem, że tak, robiłam, tym bardziej że wiem, że jest tolerancyjna w tym aspekcie. Wszystko zależy od relacji jakie nas łączą z innymi ludźmi. Ale też nie widzę sensu, abym sama zaczynała rozmowę na ten temat, może dlatego, że odczuwam potrzebę pomocy tylko ze strony mojej mamy, reszta nie jest mi aż tak niezbędna, więc po co ją angażować?

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-01, 12:40   #4626
waniliowa_mama
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość

O! To o takich ludzi mi chodzi! To jak to powiedziałaś i kiedy? Przed operacją, czy po? Sama z siebie, czy jak zapytali? Czy wolałaś czekać na pytania z ich strony, czy uprzedziłaś te pytania, wiedząc, że i tak widzą co było grane?

to pytania nie tylko do Ciebie, do reszty też Nie za bardzo wiem jak postąpić

----
dodatkowo dopisane: dalsi znajomi i obcy mnie nie obchodzą. Mowa o ludziach, z którymi mam częsty kontakt

Edytowane przez waniliowa_mama
Czas edycji: 2014-06-01 o 12:41
waniliowa_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-01, 12:41   #4627
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Misiaczek80 Pokaż wiadomość
Misia, Koteczko-macie rację Znam ludzi, którzy kupują same orginalne rzeczy, ale znaczek musi być wywalony na pół ciucha. To zwykły snobizm.
Oj teraz wyjde ba narcyza z tym co napiszę ale.... często te moje koleżanki ubrane w sieciowkach nie dorastaja mi do piet kiedy ja jestem ubrana w zwykle ciuchy z odzieżowego badz ciucha... wiele rzeczy sama przerabiam i sobie projektuje i wyglądam jak milion dolcow a kobieta co chce na siłę byc "och ach" i myśli ze pomoże jej w tym kiecka za 600zl... Przykro mi... Ale to tak nie działa... i właśnie w tych drogich sieciowkach "czuc chinszczyzne" .... i ten material co się w praniu rozlatuje nie no jest sie czym chwalić....

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-01, 12:49   #4628
Shazney
Zakorzenienie

Waniliowa_mama, Ty sama powinnaś wiedzieć czy możesz swobodnie porozmawiać ze swoimi znajomymi. Jeśli są to osoby naprawdę Ci bliskie, spędzacie ze sobą czas, ufacie sobie, łączą was przyjacielskie relacje, to nie widzę przeszkód, żeby powiedzieć im o operacji. To wychodzi samo z siebie, po prostu chcesz podzielić się swoim szczęściem (no bo to jednak jakaś namiastka radości ). Ja takich osób w swoim otoczeniu mam mało, więc nie będę z nikim rozmawiać. Mam kilka bliskich koleżanek, które mieszkają daleko ode mnie i jak tylko się z nimi spotkam, a będę po zabiegu, i na dodatek same zapytają, to powiem, że tak.

and random compliments.
Stary 2014-06-01, 12:52   #4629
aszkim
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez waniliowa_mama Pokaż wiadomość
O! To o takich ludzi mi chodzi! To jak to powiedziałaś i kiedy? Przed operacją, czy po? Sama z siebie, czy jak zapytali? Czy wolałaś czekać na pytania z ich strony, czy uprzedziłaś te pytania, wiedząc, że i tak widzą co było grane?

----
dodatkowo dopisane: dalsi znajomi i obcy mnie nie obchodzą. Mowa o ludziach, z którymi mam częsty kontakt

Moi bliscy znajomi, z którymi widywałam sie prawie codziennie wiedzieli wcześniej. Tymbardziej ze od lat trąbiłam ze chciałabym to zrobic. A jeżeli chodzi o zwykłych znajomych to dowiedzieli sie od innych ludzi,sami mnie potem podpytywali, a ja tego nie ukrywałam. Tak jak mowię dla mnie to nic nadzwyczajnego powiększyć piersi czy zrobic inna op. Zdanie ludzi którzy to negują wogole mnie nie interesuje.

aszkim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-01, 13:01   #4630
luna160
Raczkowanie

Hej kochane moje. Jutro jadę zdjąć szwy, ciekawe co doc powie. Jutro zamieszczę też fotki. Cudownej niedzieli życzę
luna160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-01, 13:07   #4631
EmilyO
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez luna160 Pokaż wiadomość
Hej kochane moje. Jutro jadę zdjąć szwy, ciekawe co doc powie. Jutro zamieszczę też fotki. Cudownej niedzieli życzę
Lunka tęsknimy! (
EmilyO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-01, 13:07   #4632
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Witaj Luneczko Mało Cię ostatnio Kochana. Dziękujemy i wzajemnie
Stary 2014-06-01, 13:13   #4633
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez waniliowa_mama Pokaż wiadomość

----

Kochana u mnie minęło 7 miesięcy od konsultacji do operacji , wiec sami pytali kiedy mam operacje , potem jak juz byłam po pytali jak się czuje , jak to z bliskimi znajomymi bywa rozmawiasz o wszystkim i temat sam wypływał . Z moich bliskich koleżanek 2 maja juz zrobione piersi , dwie sa w kolejce i maja juz terminy , jednej maż nie chce dać na operacje , a następna robiła wielkie oczy przecież wszystko da sie skorygować stanikiem , a jak nuz byłam po przyszła do mnie i mówi ze ona to sie wstydziła powiedzieć ze musi sobie zrobic lift . Wiec moje koleżanki takie tak jak ja nie sa obdarzone przez los pięknym biustem wiec rozumieją .

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Witaj
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-01, 13:19   #4634
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez koteczka18 Pokaż wiadomość
Oj teraz wyjde ba narcyza z tym co napiszę ale.... często te moje koleżanki ubrane w sieciowkach nie dorastaja mi do piet kiedy ja jestem ubrana w zwykle ciuchy z odzieżowego badz ciucha... wiele rzeczy sama przerabiam i sobie projektuje i wyglądam jak milion dolcow a kobieta co chce na siłę byc "och ach" i myśli ze pomoże jej w tym kiecka za 600zl... Przykro mi... Ale to tak nie działa... i właśnie w tych drogich sieciowkach "czuc chinszczyzne" .... i ten material co się w praniu rozlatuje nie no jest sie czym chwalić....

Najważniejsze, żeby mieć swój styl i potrafić podkreślić to co w nas najpiękniejsze, a zatuszować niedoskonałości Bez względu na cenę i markę.
Stary 2014-06-01, 14:00   #4635
EmilyO
Zadomowienie

Jak wam mija niedziela? Misiaczek ma racje, ja nie ubieram sie w znane marki ale to nie znaczy ze wyglądam jak ostatnia sirota
Stary 2014-06-01, 14:09   #4636
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EmilyO Pokaż wiadomość
Jak wam mija niedziela? Misiaczek ma racje, ja nie ubieram sie w znane marki ale to nie znaczy ze wyglądam jak ostatnia sirota
Niedziela, jak to niedziela... Trochę smętna . Leżę jeszcze w łóżku, kompletnie nic nie robię, bo nie mogę.

Ja nie zwracam uwagi na marki, metki. Kupuję to, co akurat wpadnie mi w oko, a czy to jest z lumpa, sieciówki czy innego sklepu, nie ma dla mnie największego znaczenia.

and random compliments.
Stary 2014-06-01, 14:17   #4637
EmilyO
Zadomowienie

Cytat:
Niedziela, jak to niedziela... Trochę smętna . Leżę jeszcze w łóżku, kompletnie nic nie robię, bo nie mogę.

Ja nie zwracam uwagi na marki, metki. Kupuję to, co akurat wpadnie mi w oko, a czy to jest z lumpa, sieciówki czy innego sklepu, nie ma dla mnie największego znaczenia.
No ja wstałam rano, ale z powodu okropnego bólu pleców położyłam sie z powrotem i wstałam godzinke temu :/ nie lubię takich dni ze mijają na nic nie robieniu ;(
Stary 2014-06-01, 14:35   #4638
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
No ja wstałam rano, ale z powodu okropnego bólu pleców położyłam sie z powrotem i wstałam godzinke temu :/ nie lubię takich dni ze mijają na nic nie robieniu ;(
Ból jeszcze pooperacyjny? Niedzielę można sobie odpuścić i poleniuchować trochę, to też przecież ważne.

and random compliments.
Stary 2014-06-01, 14:37   #4639
EmilyO
Zadomowienie

Cytat:
Ból jeszcze pooperacyjny? Niedzielę można sobie odpuścić i poleniuchować trochę, to też przecież ważne.
Cyce nie bolą, tylko cos mi dokucza kregoslup, pod lopatkami napieprza, a to dziwne bo spie juz normalnie na plasko calkiem, z tym ze zaraz po op bylam prosta jak strzala, a teraz juz czuje mniejszy bol to zaczelam luzniej siedziec przed kompem i zaczelam sie garbic i to chyba dlatego ;/
Stary 2014-06-01, 14:53   #4640
mimoza102
Rozeznanie

cześć dziewczynki ale u mnie zimno brrrrr ... ja się nie chwalę op, wiedza o niej zaledwie 4 osoby i mam nadzieję że tak zostanie ... kiedyś o op rozmawiałam z koleżanką to nazwała mnie "deklem" i że sobie nowotwór piersi tym spowoduję tylko ... dzisiaj już z nią nie gadam i do minimum ograniczyłam kontakty ... w sumie mam gdzieś co ludzie o mnie powiedzą ale mieszkam w małej mieścinie gdzie i tak jestem na językach ... bo zarabiam powyżej najniższej krajowej ... bo mam czelność mieć swój biznes ... bo mam za krótką spódnicę ... bo mam niewyparzony język ... niestety mieszka też tu moja najbliższa rodzina i głównie im chciałabym oszczędzić ... ale mam nadzieję że stąd wyjadę ...
Emilko mnie łopatki bolą po dziś dzień ... jeszcze nie mogę się w pełni wyprostować i chodzę z garbem
mimoza102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-01, 14:58   #4641
Olivkaa200
Zakorzenienie

hej kobietki

dzis mam dzien wolny i troszke poczytalam sobie
nie ucze sie w kocnu dzis dzien dziecka

Co do mowienia ludziom o operacji, to ja tez myslalam ze jak zrobie cycki to bedzie z kilometra widac ze zrobione jakie moje bylo zdziwienie ze sama ledwo co widze zmiane
Zyje w malym miescie i niestety wiesci szybko sie rozchodzaale jakos mi to wisi i powiewa kiedys strasznie sie przejmowalam tym co ludzie powiedza na moj temat z wiekiem mi to przeszlo cale szczescie

Moim zdaniem sztuczne piersi widac i nie zaleznie czy to anatomek czy okragla piers one sa inne sa wyżej i niestety nie beda falowaly ja naturalki

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-01, 15:02   #4642
madlen666
Zadomowienie

Olivkaa200-to fajnie ze sa wyzej mi taki stan odpowiada eh nie moge sie doczkac operacji i efektu
zastanawaim sie nad implantami silimed nuance 350

KOREKTA NOSA

Edytowane przez madlen666
Czas edycji: 2014-06-01 o 15:04
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-01, 15:09   #4643
EmilyO
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimoza102 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki ale u mnie zimno brrrrr ... ja się nie chwalę op, wiedza o niej zaledwie 4 osoby i mam nadzieję że tak zostanie ... kiedyś o op rozmawiałam z koleżanką to nazwała mnie "deklem" i że sobie nowotwór piersi tym spowoduję tylko ... dzisiaj już z nią nie gadam i do minimum ograniczyłam kontakty ... w sumie mam gdzieś co ludzie o mnie powiedzą ale mieszkam w małej mieścinie gdzie i tak jestem na językach ... bo zarabiam powyżej najniższej krajowej ... bo mam czelność mieć swój biznes ... bo mam za krótką spódnicę ... bo mam niewyparzony język ... niestety mieszka też tu moja najbliższa rodzina i głównie im chciałabym oszczędzić ... ale mam nadzieję że stąd wyjadę ...
Emilko mnie łopatki bolą po dziś dzień ... jeszcze nie mogę się w pełni wyprostować i chodzę z garbem

u mnie wie tylko mąż i najbliższa znajoma, która by sie zorientowala bo po pierwsze nie bylo mnie w biurze a czesto przychodzila, po drugie na pewno by sie zorientowala bylam przekonana ze powie ze jestem glupia czy cos…to mnie okrzyczala ze czemu jej nic wczesniej nie mowilam ze mam taki problem! wiec bylam milo zaskoczona…a tak to nikt nie wie jak ktos sie bedzie pytal to sie przyznam, ale tak to nie chce mi sie specjalnie o tym trabic

a co do łopatek to mnie nie strasz :P okropny bol ja mam jeszcze skolioze potężną wiec w ogole chodzę połamana

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
hej kobietki

dzis mam dzien wolny i troszke poczytalam sobie
nie ucze sie w kocnu dzis dzien dziecka

Co do mowienia ludziom o operacji, to ja tez myslalam ze jak zrobie cycki to bedzie z kilometra widac ze zrobione jakie moje bylo zdziwienie ze sama ledwo co widze zmiane
Zyje w malym miescie i niestety wiesci szybko sie rozchodzaale jakos mi to wisi i powiewa kiedys strasznie sie przejmowalam tym co ludzie powiedza na moj temat z wiekiem mi to przeszlo cale szczescie

Moim zdaniem sztuczne piersi widac i nie zaleznie czy to anatomek czy okragla piers one sa inne sa wyżej i niestety nie beda falowaly ja naturalki
jak ktoś nie siedzi w temacie cyckow tak jak my, czyli nie porownuje naturalnych do "żelkowych" itp to nie wiem czy tak od razu sie zorientuje tzn wiadomo im wieksze implanty tym bardziej jest widoczne ze są cos za bardzo za☠☠☠iste jak na naturalne ale, no nie wiem, moze zle mi sie wydaje :P

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
Olivkaa200-to fajnie ze sa wyzej mi taki stan odpowiada eh nie moge sie doczkac operacji i efektu
bedzie czad
Stary 2014-06-01, 15:10   #4644
mimoza102
Rozeznanie

Cytat:
u mnie wie tylko mąż i najbliższa znajoma, która by sie zorientowala bo po pierwsze nie bylo mnie w biurze a czesto przychodzila, po drugie na pewno by sie zorientowala bylam przekonana ze powie ze jestem glupia czy cos…to mnie okrzyczala ze czemu jej nic wczesniej nie mowilam ze mam taki problem! wiec bylam milo zaskoczona…a tak to nikt nie wie jak ktos sie bedzie pytal to sie przyznam, ale tak to nie chce mi sie specjalnie o tym trabic

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

jak ktoś nie siedzi w temacie cyckow tak jak my, czyli nie porownuje naturalnych do "żelkowych" itp to nie wiem czy tak od razu sie zorientuje tzn wiadomo im wieksze implanty tym bardziej jest widoczne ze są cos za bardzo za☠☠☠iste jak na naturalne ale, no nie wiem, moze zle mi sie wydaje :P
a co do łopatek to mnie nie strasz :P okropny bol ja mam jeszcze skolioze potężną wiec w ogole chodzę połamana
ale to przejściowe Emilko ja już nawet podsypiam na boku ... mam nadzieję że nie za wcześnie
mimoza102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-01, 15:13   #4645
EmilyO
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimoza102 Pokaż wiadomość
ale to przejściowe Emilko ja już nawet podsypiam na boku ... mam nadzieję że nie za wcześnie
No mam nadzieje ale wole bol plecow niz cycuchow zawsze mozna wymasowac i na chwilke ulzy… ja tez sie zastanawialam czy nie za wczesnie spac tak na plasko, czyli jak przed op, ale dobrze sie czuje, nic wtedy mnie nie boli ani podczas lezenia ani podczas wstawania, wiec chyba nie bedzie z tego problemu oj na boczku to bym sie przespala jeeeny my z mezem zaawsze zasypialismy na lyzeczke, zawsze! ale dzis juz spalismy razem i ja na pleckach a maz sie przytulil nozkami i objal mi brzuszek, tak sie za tym stesknilam
Stary 2014-06-01, 15:16   #4646
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
jak ktoś nie siedzi w temacie cyckow tak jak my, czyli nie porownuje naturalnych do "żelkowych" itp to nie wiem czy tak od razu sie zorientuje tzn wiadomo im wieksze implanty tym bardziej jest widoczne ze są cos za bardzo za☠☠☠iste jak na naturalne ale, no nie wiem, moze zle mi sie wydaje :P[COLOR="Silver"]
to tylko Nam sie tak wydaje mnie ostatanio tz mojej kolezanki wprost zapytal czy mam zrobiony biust powiedzial ze widac i odrazu widzial a nie chodze w dekoldach zelki inaczej sie ukladaja

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
a teraz jakie masz miec? u ciebie 350 bedzie konkretny cycek

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2014-06-01, 15:17   #4647
EmilyO
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
to tylko Nam sie tak wydaje mnie ostatanio tz mojej kolezanki wprost zapytal czy mam zrobiony biust powiedzial ze widac i odrazu widzial a nie chodze w dekoldach zelki inaczej sie ukladaja
a widzisz to moze mi sie tylko tak wydaje ze ludzie sa zieloni w tym temacie ze wazne ze sa cycki a jakie są czy naturalne czy zelkowe to juz nie
Stary 2014-06-01, 15:28   #4648
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Cyce nie bolą, tylko cos mi dokucza kregoslup, pod lopatkami napieprza, a to dziwne bo spie juz normalnie na plasko calkiem, z tym ze zaraz po op bylam prosta jak strzala, a teraz juz czuje mniejszy bol to zaczelam luzniej siedziec przed kompem i zaczelam sie garbic i to chyba dlatego ;/
Tak pytam, bo po op kręgosłup też doskwiera.

and random compliments.
Stary 2014-06-01, 15:28   #4649
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
a widzisz to moze mi sie tylko tak wydaje ze ludzie sa zieloni w tym temacie ze wazne ze sa cycki a jakie są czy naturalne czy zelkowe to juz nie
kochana ja moge sie mylic ale mam w swoim otoczeniu kilka zelkowych znajomych i widac biust ktory jest zrobiony a ktory nie takie moje zdanie i widzr spojrzenia ludzi ktorzy cos mysla ale wprost sie nie spytaja

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2014-06-01, 15:32   #4650
waniliowa_mama
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za wyrażenie Waszego zdania w temacie Trąbić dookoła nie zamierzam, jak ktoś spyta, to się na pewno przyznam, tylko nadal nie wiem jak postąpić w związku z długą niebecnością, głównie w sporcie, który uprawiam z różnymi znajomymi i są to różne dscypliny, a moja nieobecność będzie pewnie dłuższa...

A tak przy okazji: kiedy Wam pozwolono ćwiczyć delikatnie (co konkretnie?), a kiedy na maxa? Może uprawia ktoraś z Was jakieś sporty wyczynowo?
waniliowa_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości