|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doviaszcze testy się skończyły, myśmy się ze sobą żżyły.
Aż tyle macie przykładów? Myślałam że tu Was zagnę
U mnie tylko jedna ciocia a po znajomych nikogo. Mycha ja kiedyś miałam straszne kompleksy a najgorzej było w szkole, wiadomo rówieśnicy, akceptacja i wszystkie problemy człowiek wyolbrzymia. Ale wracając do rzeczy, miałam pełno kompleksów ale stwierdziła, że albo zawsze będę się nimi zadręczała albo coś zrobię. Nie było łatwo, do wszystkiego trzeba dojrzeć ale z upływem lat zmieniałam co było możliwe do zmiany. Teraz gdy TŻ pyta dlaczego mnie kocha odpowiadam- bo jestem wspaniała Wiesz, trochę dla żartów ale trochę na serio. Daleko mi do ideału ale dbam o siebie i czuję się dobrze w swojej skórze. Ty też kiedyś do tego dojdziesz, to proces ale nie odpuszczaj. Twoje podejście jest najważniejsze.---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- A jeszcze personal zapomniała bym... Napisałaś, że żałujesz każdej kawy z tamtym kolesiem. Moim zdaniem niepotrzebnie. To kolejne doświadczenie, które czegoś Cię nauczyło w życiu i tak powinnaś do tego podejść.
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#2102 |
|
Konto usunięte
|
Ja staram się walczyć z nimi: dbam o cerę - leczę ten cholerny trądzik
, dbam o ciało - balsamy itp, myślę na praktycznie całkowitą i stopniową wymianą szafy maluje się, staram się dobrze wyglądać. Najgorsze jest to, że jak patrzę na efekt to i tak myślę ujowo. Teraz po sesji biorę się za ćwiczonka Najbardziej dobijają mnie małe piersi - lubię nawet dekolty, ale beznadziejnie na mnie wyglądają... |
|
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie w rodzinie sporo panien, dlatego moja mama widząc swoją siostrę, w kółko mi powtarza- weź ty do 30 sobie znajdź jakiegoś kandydata ![]() [1=0efbae24da12a699834954c 027e5d090e58ae2c3_63d9ab9 44c685;46696598]Ja staram się walczyć z nimi: dbam o cerę - leczę ten cholerny trądzik , dbam o ciało - balsamy itp, myślę na praktycznie całkowitą i stopniową wymianą szafy maluje się, staram się dobrze wyglądać. Najgorsze jest to, że jak patrzę na efekt to i tak myślę ujowo. Teraz po sesji biorę się za ćwiczonka Najbardziej dobijają mnie małe piersi - lubię nawet dekolty, ale beznadziejnie na mnie wyglądają...[/QUOTE] Kurcze ja jestem za niska, za chuda, za chłopięca, ale myślę sobie-hmm, skończyłam trudne studia, jestem inteligentna, zabawna, mam ciekawe hobby, do tego nie jestem brzydka, czegóż mi więcej trzeba? Jakbym miała większy biust za pewne osiągnęłabym dokładnie tyle samo i nic więcej ponadto. W końcu piękno to nie tylko 5 kilo mniej czy więcej, ale to co ma się w sobie.
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
|
|
#2104 |
|
Zadomowienie
|
Mycha, każda z nas ma jakieś kompleksy. Ja całe życie myślałam, że jestem gruba. I kiedy schudłam z powodu stresu ok. 10 kilo to pierwsza moja reakcja - jak ja paskudnie wyglądam. Serio. Też nie byłam na początku zadowolona, ale potem czułam się z tym trochę lepiej.
I też powinnam mieć kompleksy, że nie jestem kobieca, subtelna, delikatna... No i jestem znowu tłustą świnią! Ah, jak ja kocham walić prosto z mostu. |
|
|
|
|
#2105 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Fallen, ja tam uwielbiam Twoje wypowiedzi, są genialne
|
|
|
|
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0efbae24da12a699834954c 027e5d090e58ae2c3_63d9ab9 44c685;46696598]Ja staram się walczyć z nimi: dbam o cerę - leczę ten cholerny trądzik
, dbam o ciało - balsamy itp, myślę na praktycznie całkowitą i stopniową wymianą szafy maluje się, staram się dobrze wyglądać. Najgorsze jest to, że jak patrzę na efekt to i tak myślę ujowo. Teraz po sesji biorę się za ćwiczonka Najbardziej dobijają mnie małe piersi - lubię nawet dekolty, ale beznadziejnie na mnie wyglądają...[/QUOTE] Ujowo mówisz ? ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
) Tak samo z facetami, no jak już koleś wybiera sobie partnerkę tylko po jej rozmiarze miseczki to dziękuję za taki związek ![]() Na wszystko jest jakieś rozwiązanie np. na wyjścia na imprezę w sukience można takie wkładki silikonowe dokleić i każdy dekolt wygląda ładnie, dobry biustonosz też potrafi wiele zdziałać nie tylko dla wyglądu ale i pewności siebie. Personal przynajmniej odwiedziłaś kilka fajnych kawiarni
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
|
#2107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Potem pojawił się jakiś kolor, potem znowu zniknął bo przecież kolor POGRUBIA TAK BARDZO! i znowu pojawił się czarny. A teraz znowu jest kolor Mycha - cycki można sobie zrobić. Zgrabnych nóg już nie
|
|
|
|
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Falcia dlaczego masz takie wahania? Pewnie coś ze zdrowiem co?
|
|
|
|
|
|
#2109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A na serio - opisywana wyżej sytuacja, ta ze zmienianiem szafy miała miejsce dawno temu. Jakieś 10 lat? Wtedy miało się kupę kompleksów A teraz... Teraz lachę na to kładę Ale tak z 20 - 25 kg bym chciała zlecieć w tych Niemczech. Wymienić cycki na zgrabne nogi
Edytowane przez fallenart91 Czas edycji: 2014-06-01 o 14:53 |
|
|
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze do 30 to mi bliżej niż dalej, jakoś mało czasu mi zostawili na znalezienie pana idealnego, przetestowanie go, wzięcie bajkowego ślubu i urodzenia dziecka- wszystko mam zrobić do 30, żeby mama się nie wstydziła
![]() Byłam dziś po prezent dla nowo narodzonej córeczki przyjaciółki, jejku zgłupiałam, te maleńkie ciuszki tak mnie zauroczyły, cały sklep bym mogła wynieść, w końcu wzięłam 5 bodziaków bo jeden słodszy od drugiego.
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie to zabrzmiało- wymienić cycki na zgrabne nogi
Niestety coś za coś.No dzieciaczki są słodkie, zwłaszcza cudze Te malutkie rączki i paluszki na stópkach, sama słodycz ale jakby mi miał takie skubaniec nie dać spać przez rok to ja dziękuję, jeszcze poczekam chociaż trzydziestka właśnie strzeliła
|
|
|
|
|
#2112 |
|
Rozeznanie
|
[1=0efbae24da12a699834954c 027e5d090e58ae2c3_63d9ab9 44c685;46696598]Ja staram się walczyć z nimi: dbam o cerę - leczę ten cholerny trądzik
, dbam o ciało - balsamy itp, myślę na praktycznie całkowitą i stopniową wymianą szafy maluje się, staram się dobrze wyglądać. Najgorsze jest to, że jak patrzę na efekt to i tak myślę ujowo. Teraz po sesji biorę się za ćwiczonka Najbardziej dobijają mnie małe piersi - lubię nawet dekolty, ale beznadziejnie na mnie wyglądają...[/QUOTE] no to coś robisz dla siebie, i super! niestety i ja mam ten problem 'małych' i na dodatek nierównych. kiedyś wam o tym tutaj mówiłam, później mi przeszło, a teraz od jakiegoś czasu znowu mnie dopadło... wczoraj nawet z tż rozmawialiśmy na ten temat, jakoś go pytałam czy od zawsze tak było, a on mi prosto z mostu powiedział, że od kiedy się spotykamy to jedną pierś miałam większą od drugiej.(a ja na to zwróciłam dopiero uwagę tak z ponad rok temu i mam dwie opcje. albo zapomnieć o temacie i zaakceptować ... albo ? tylko trudno zaakceptować te sardynki, bo bez stanika bez push-upa to ledwo widać co nieco pod bluzką. kurna smutne, zwłaszcza jak widzę te piękne panienki z wypchanymi cyckonoszami w telewizji, na ulicy, internecie, prasie... Fallen, z tymi nogami, to niektóre ćwiczenia przykładowo wysmuklają i ujędrniają, może o tym pomyślisz? |
|
|
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym mogła mieć, i chcę. Ale coś ojca moim pięknym i grzeczniutkim dzieciom znaleźć nie mogę
|
|
|
|
|
#2114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty też musisz to sobie przemyśleć czy zrobić kiedyś ich korektę czy nie ale jak widzę dla Twojego TŻta jest to ważne jak zeszłoroczny śnieg ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
Jak mieszkałam jeszcze z rodzicami siostra miała malucha i chodziło mi głównie o płacz w nocy przez kolki, ząbkowanie i takie tam, potem było już znośnie . Ojciec też się znajdzie w swoim czasie, chociaż to trochę przykre, że teraz ludzie myślą najpierw o karierze a potem decydują się tylko na jedno dziecko . Ja na pewno chciałabym dwójkę a po cichu liczę na bliźniaki, bo jeszcze w moim pokoleniu nie było a obie babcie miały Jest spora szansa...
|
||
|
|
|
|
#2115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O tak za ćwiczenia się ostro zabieram po napisaniu licencjatu Dla mnie w pierwszej kolejności liczy się cardio bo mam sporą nadwyżkę "kochanego ciałka", a potem dopiero wysmuklanie, ujędrnianie Tutaj w Polsce raczej mojego żywienia nie zmienię (mama i tata gotują i to dość tłusto). Mnie bardzo rzadko dopuszczają do garów. Za to Wiesław nie będzie mieć NIC PRZECIWKO - wręcz będzie zachwycony, że po przyjściu z pracy dostanie ciepły obiad
|
|
|
|
|
|
#2116 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
poczytałam trochę jeszcze o metodzie macrolane, tutaj z naszego wizażu wklejam link https://wizaz.pl/Pielegnacja/Medycyn...kszanie-piersi raczej już na to bym się zdecydowała, niż na implanty, aczkolwiek tutaj pojawia się problem tarczycy, no i oczywiście pieniędzy... litości. ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
to pokaż mi która kobieta ma ten problem gdzieś (gdyby tak było, byłoby super )fallen, to jak zaczniesz ćwiczyć to daj znać, będziemy motywować i lać w razie czego.
|
||
|
|
|
|
#2117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bliźniaki to musi być męka, chociaż dwójka na raz, jedna ciąża, też jakieś plusy są. Ale moja siostra jest starsza o 12 miesięcy, i mamusia swoje przeszła, nikomu bliźniąt nie życzy
||
|
|
|
|
#2118 |
|
Zadomowienie
|
Annify, chodziło mi o to, że piersi są asymetryczne i zawsze jedna będzie większa, a druga mniejsza
Dam znać, jak zacznę ćwiczyć Cale szczęście to już niedługo! Pamiętam jaką satysfakcje dawały mi spadające centymetry (zwłaszcza z ud). Szkoda tylko, że mój wielki bebzon zejdzie na końcu ale trudno - zapuściłaś się głupia babo to teraz zasuwaj!
|
|
|
|
|
#2119 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
Zapytałam TŻta czy to zauważył a on- no jasne, to chyba normalne u kobiet co? Szczęka mi opadła. Jaki znawca ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
Raz odchować i z głowy. Chyba mama musiałaby się do mnie wprowadzić, bo nie wiem jak bym to przetrwała ale co tam. Oglądałam kiedyś ten serial z sześcioraczkami, łłłłłłooo matko, to dopiero była jazda ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
Teraz steper stoi i się kurzy, chyba muszę go odkopać ze strychu. A na marginesie taki steper w domu fajna sprawa, kupiłam w jakimś sklepie sportowym chyba za 120-130 zł Ma pulpit który pokazuje ile kroków zrobiłam przez ile czasu i ile kalorii spaliłam. Motywowało mnie to do chodzenia, bo jeszcze z 10 kcal, bo jeszcze 20...
|
||||
|
|
|
|
#2120 |
|
Zadomowienie
|
Oj Wiesławowi dodatkowe kilogramy przydadzą się
on jest wręcz w niektórych miejscach wklęsły, zwłaszcza w klacie Ale tyłeczek ma fajny, twardy jak kamień :P Ja jak ćwiczę to włączam stały repertuar. Ostatnio byłam na działce u siostry i... Skakałam na trampolinie Super zabawa, moje łydki miały jednak inne zdanie A stepper też bym sobie chętnie kupiła Tylko teraz mam inne wydatki licencjat, potem wyjazd... Kupa kasy na to pójdzie
|
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, byłam u przyjaciółki jej małej Zuzki, jejku jaka ona słodziutka. Źle,że tam poszłam bo teraz chciałabym takie samo
|
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
No to Wam obojgu wyjdzie na dobre
Wysłałam właśnie inżynierkę, trzymajcie kciuki żeby promotor nie wymyślił żadnych poprawek, bo chyba oszaleję
|
|
|
|
|
#2123 |
|
Konto usunięte
|
Scrabble, będzie dobrze
Twoja praca pewnie jest jedną z najlepszych ![]() Też mam nierówny biust, ale to normalne, więc akurat tym się nie przejmuję. Dziś mam kolosa, trzymajcie kciuki za mnie
|
|
|
|
|
#2124 |
|
Zadomowienie
|
[1=0efbae24da12a699834954c 027e5d090e58ae2c3_63d9ab9 44c685;46713709]Scrabble, będzie dobrze
Twoja praca pewnie jest jedną z najlepszych ![]() Też mam nierówny biust, ale to normalne, więc akurat tym się nie przejmuję. Dziś mam kolosa, trzymajcie kciuki za mnie [/QUOTE]Ostatniego, prawdziwego kolosa miałam na UTP z matmy Jakieś 3 - 4 lata temu. Boże, co to były za wspaniałe czasy |
|
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
Mam już dość bycia kujonem. Po co ja się tym przejmuję? Magisterkę oficjalnie postanawiam przebimbać
![]() Mycha trzymam kciuki, wyluzuj, zjedz kawałek czekolady i do boju ![]() Falcia... piękne czasy mówisz? Na pewno tak jak ma się je już z głowy !
|
|
|
|
|
#2126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2127 |
|
Konto usunięte
|
A ja właśnie dzisiaj matmę pisałam
haha granice, całki, pochodne, szeregi i funkcje 2 zmiennych ;p
|
|
|
|
|
#2128 |
|
Zadomowienie
|
[1=0efbae24da12a699834954c 027e5d090e58ae2c3_63d9ab9 44c685;46718636]A ja właśnie dzisiaj matmę pisałam
haha granice, całki, pochodne, szeregi i funkcje 2 zmiennych ;p[/QUOTE]Już zatęskniłam! My mieliśmy taką wredną babę z ćwiczeń co wymagała, a sama nic wyjaśnić nie potrafiła. Teraz już pani doktor, a wtedy magister. Jak ją porządnie zdenerwowaliśmy to jej oko skakało. |
|
|
|
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swoją magisterkę pięknie przebimbałam, liczyliśmy na zajęciach śledzie w beczkach, pełen relaks
|
|
|
|
|
#2130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A przynajmniej dla mnie. Chociaż może pójdę w Niemczech na studia... Na ekonomię jakąś. Albo zrobię kurs wizażu. Albo sama nie wiem... Na pewno potrzebuję prawo jazdy... Albo sama nie wiem co jeszcze
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

U mnie tylko jedna ciocia a po znajomych nikogo.
Wiesz, trochę dla żartów ale trochę na serio. Daleko mi do ideału ale dbam o siebie i czuję się dobrze w swojej skórze. Ty też kiedyś do tego dojdziesz, to proces ale nie odpuszczaj. Twoje podejście jest najważniejsze.

, dbam o ciało - balsamy itp, myślę na praktycznie całkowitą i stopniową wymianą szafy 

to pokaż mi która kobieta ma ten problem gdzieś
Szczęka mi opadła. Jaki znawca