O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-02, 08:36   #511
mysia1986
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Hej.

Kluska, przykro cholera to wszystko słuchać Ale wiesz co, może nie powinnam tu pisać ale to mi pachnie jakąś mega niestabilnością. Może on potrzebuje rozmowy z psychologiem?
Ziajka, cudownego masz tz No i Kubulę oczywiście

Ja to tak dzisiaj do d. się czuje. Im bliżej końca cyklu tym mi gorzej..
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 08:43   #512
Ziajka
Wtajemniczenie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Hej!

Agabi za koleżankę, żeby udało się

Yss super, że będziesz chrzestną, kocyk będzie wspaniała pamiątką

Iza , Agabi okropne te pierwsze @ , pozostaje tylko myśleć, że następne już będą lżejsze i że zabrałyście @ Mysi
Iza cały dzień jesteś sama? może Domiś da odpocząć Mamusi. Szkoda, że nie mieszkamy blisko , tak to każda z as podskoczyłaby na chwilę do Domisia , żeby pomóc

Kluska rozszerzam powoli. Poza kleikiem dostaje już kaszkę na kolację co kilka dni. Zakupiłam słoiczki i będzie startował z marchewką. Czekam tylko aż katarek przejdzie, żeby nie za dużo rewolucji. Tylko te warzywa na razie na poznanie smaków, ponoć im wcześniej tym łatwiej dziecko przywyczaić do nowych smaków, ale to pewnie nie ma reguły. Jeśli czujesz, że chcesz startować to możesz na próbę zacząć i zobacz reakcję Hani, czy ją to ciekawi, cieszy itp. Jeśli nie to przecież można poczekać jeszcze. Lekarze mówią , ze na wprowadzanie nowych smaków i konsystencji najlepiej wybrać 4-6 miesiąc, nie ma sztywnych ram kiedy i to zależy od mamy i rozwoju dziecka.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 08:55   #513
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość

Iza , Agabi okropne te pierwsze @ , pozostaje tylko myśleć, że następne już będą lżejsze i że zabrałyście @ Mysi
Iza cały dzień jesteś sama? może Domiś da odpocząć Mamusi. Szkoda, że nie mieszkamy blisko , tak to każda z as podskoczyłaby na chwilę do Domisia , żeby pomóc
Do 13:00 jest tż ale nie zajmie się małym bo ma troche załatwień.

My dziś startujemy z dynią.Ciekawe czy posmakuje

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 08:59   #514
arletka1313
Zakorzenienie

hej,
wczoraj to nie była randka,no chciałam ładnie wygladac,choc humor miałam do bani. chciałam zeby mnie ktos przytulił,powiedział miłe słowo,nie no tz powiedział ze sexi wygladam i bardzo go podniecam,ale nie o to mi chodziło.

kami nie mam zaproszenia od ciebie na fejsie

aga tez od dawna mardudziłam tz o filtrcie do wody ale jakos kupic nie moge.

klusiu dzielna jestes ze tak to wszystko znosisz,a aj uwazam w 100% tak jak napisała Kami,nie podoba sie-droga wolna.

bylismy wczoraj u tatymtz troche wypił,wrócilismy to kuźwa MUSIAŁ pójsc do nowego ciagniczka bo cos tam coś tam,w☠☠☠☠iłam sie bo wiecznie sama siedze,a ten zamiast posiedziec z nami polazł. mała tak mi się rozpłakała ze uspokoic nie mogłam, nie wiemczemu,ale prawie płakałam razem z nią.uspokoiła isę to była kąpiel-uwielbia sie kąpac

wczoraj tato do mnie zebym e majtki zakładała tylko na noc, bo ja kiedys tez miałam a ze sie darłam w niebogłosy to miałam tylko pare dni i mam nogi jak laska i ze Lenka tez w tym cierpi. no ja wiem ze cierpi ale musi w tym byc i juz.

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj śpię z Jaśminą, bo cholernie brakuje mi ciepła i kogoś kochającego u boku. Jeszcze trochę i zacznę mieć objawy choroby sierocej. chyba wrócę do mamusi, ona to poprzytula i wycałuje

wspaniaa masz mamę.
czemu u mnie jest tak zle??

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Jestem a Ewcia śpi

Dziś inensywny dzień, wizyta u brata i mojego chrześniaka. Padliśmy po powrocie razem, a potem kąpiel itp. Zresztą teraz to nie chciałam Kubusia na chwilę zostawiać i razem z tż siedzieliśmy w trójkę. Wogóle tżtaki kochany, nie wkurzył się tylko zmartwił i wspiera mnie cały czas. Rano mnie woła i daje Kubulka na ręcę tak , że się tak mocno do mnie przutulił i objął nas razem, mówiąc 'czujesz jak Kubuś mocno Cię kocha, a czujesz jak ja Was bardzo kocham? Kochamy Cię najbardziej na świecie i jesteś wspaniałą mamą, mamy zdrowego synka, który jest naszym Skarbem. ' No poryczałam się

Kluska teściowie to pogłupieli, żeby takie naloty o tej porze.
A co do tż smutne te jego filozoficzne wywody , bo sprawiają Ci przykrość. Teżjestem zdania , że w związku nikt na siłę nie trzyma. Pewnie masz rację, że wszystko uWas zbiegło się w jednym momencie,ale wierzę w Ciebie, dacie radę to pokonać.

Agabi nasz teraz najcudowniejszą istotkę , która kocha bezgranicznie całą sobą i jesteś dla niej całym światem.

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Agabi a może tż jest tak kurczowo z Tobą bo kocha, bo chce mieć normalną rodzine, a nie jak z eks, tylko nie bardzo potrafi okazać?

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Kami Kebab Natka szybko rośnie ,.że już leżaczek mały, no i co z prezentem od szwagra?

Gianka ja Cię rozumiem, czasem lubię być sama, ale czasem mnie nachodzi samotność, zwłaszcza jak kokeżanki mają w nosie i nie mają czasu ale masz nas

Iza Domiś nasz smakosz , będzie nowe smaki poznawał

Mysia kochana hormony buzują ja cały czas mocno trzymam kciuki i wierzę, codziennie myślę, że to Twój cykl, ale nie będę nakręcać.

mi nikt tak nie mówi. jest mi smutno,zle,tyle robie staram sie a nikt tego nie docenia.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 09:32   #515
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki ale się pogoda zpaprała Kurde ja mam dzisiaj tą dentystkę i jestem tak po*rana że szok-no boję się jej od dzieciństwa a przecież ona mnie n ie pogryzie

Ziajka piękne słowa,mój TŻ też często mówi takie rzeczy a ja wtedy ryczę jak bóbr

Izka aż tak źle się czujesz?

Kluska podzielam zdanie Mysi-kurde no on sobie nie zdaje sprawy jaką Ci przykrość sprawia

Arletka no ja też mam tak czasem jak Ty że chciałabym usłyszeć jaką jestem dobrą mamą itd. a ten odpala tekst że ma na mnie chęć czy coś i wku*wienie jak nic gotowe

Aga to jedź na trochę do mamy jeszcze

Yss mojemu TŻtowi też wskazówka od paliwa szaleje ale on to olał bo wie że ma bak zawsze do pełna zalany a jak przyjeżdża na 2dni to m żal tracić czas na siedzenie w serwisie

W ogóle od rana chodzę nabuzowana masakra jakśMój Syn spał dzisiaj do 7mej u siebie
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 10:39   #516
iza243
Zakorzenienie

Domisiowi chyba dynia nie podeszła.Na początek były 3 łyżeczki bardzo się krzywił.Może jutro wejdzie lepiej.

Stary 2014-06-02, 10:44   #517
_Kluska_
Zakorzenienie

Ziajka no właśnie mam mieszane uczucia co do rozszerzania diety. Chyba jednak jeszcze z tydzień i zaczniemy.

Ewciu uuuuu to powodzenia u dentysty

Atletko, Ewciu, zgadzam się, że zainteresowanie erotyczne potrafi być okazane w tak złym momencie że zamiast radości daje przykrość. Mój często teraz niespodziewanie chce dotykać mleczarni co mnie do szału doprowadza. aktualna rola cycków jest inna i i tak wiele minut dziennie są dotykabe (ale przez Hanię)

Mysiu, Yss, Co do mojego tż obie macie rację- niedorosły i niestabilny egzemplarz. Temat psychologa przewija się od dawna raz nawet był ale babka była okropna i sama zachowywała się jakby pomocy potrzebowała.

Teściowa wczoraj przywiozła dla Hani komllet wyjściowy- elegancka sukieneczka, płaszczyk i beret tyle razy mówiłam, że ubieram małą tylko w to co wygodne, że nie kupuję rzeczy niepraktycxnych i na raz. To kuwa wydała kasę a ja ch*j wie co z tym zrobię. Pewnie założę Hani do zdjęcia i tyle. Może na 5min jak będziemy do esciowej jechać. Bez sensu. A przydałby się dresik, jeansowe rampersy (z tego miękkiego jeansu) czy coś ładnego co będę jej zakładać. A nie jakiś odpustowy komplet "na niedzielę" w którym będzie wyglądała jak stara malutka. przecież HaniA nie patrzy jaki dzień tygodnia i np obraca się w wózku na brzuch i w chińskie osiem. super strój do takich ewolucji- plaszczyk w haftowane różyczki, na 1 guzik i z rękawem 3/4 a zamiast śliniaka haftowany kolnierzyk na pewno Pyza będzie szczęśliwa.
poza tym gdyby wózek był jakiś retro to mooooże ale mamy sportowy to gdzie w takim wdzianku. no przypomniało mi się jak dała haftowaną pościel do wózka i nie rozumiała że nie będę używać bo przykrywam kocykami.

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2014-06-02 o 10:48
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 10:48   #518
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
dziewczynki, chciałam Wam ogłosić że moja koleżanka...po 4 próbach in vitro, kilku inseminacjach (już nawet nie wiem ilu), żylakach jąder u męża, swoim śluzie plemnikobójczym....jest podwójnie zafasolkowana. Jedno jajeczko jest słabe i ptawdopodobnie się nie rozwinie, ale drugie ma duże szanse. Trzymajcie kciuki
i oby jej sie udalo

Nie czytuje ale czytam Was
Klusia brak slów na tz moze
Aga u nas tez nie jest za dobrze

kobietki moj Tz zaczol doceniac to ze jest Vanessa ale narazie mi nie pomaga tylko na kompie siedzi , Czasem pomyje naczynia i tyle a i zrobi pranie raz na tydzien . Dzisiaj juz jestem zdecydowana na pewny krok . Zmywarki jak nie bylo tak nie ma

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Ewciu za dentyste

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:22   #519
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Kurde siedzimy z Kostiem jak te pipy w trawie,Młody się już wkurza bo na dwór wyjść nie możemy.Rano przyniósł mi śliniak i woła "mama kaka" czyt.mamo kaszkijaki on jest mądry i kochany.Uszykowałam już kalosze na wyjście z domu-pogoda jak w listopadzie,jak tak dalej pójdzie za miesiąc będę Młodemu puszczać kolędy

Basiu jak to dopiero zaczął doceniać że jest Wania ale nie pomaga? Nie wyobrażam sobie sytuacji w której TŻ nie zwraca uwag na Kostka i nic przy nim nie robi,jakbyś miała mało na głowie Wania,Wiki,dom a on co? komputer? Pajac normalnie

Izka Kostek wcale dyni nie jadł bo raz mi się przy niej prawie i zrezygnowałam

Kluska Teściowa chciała być trendy i wyczytała że teraz jest modne retro więc" Ty na pewno Hani coś kupiła " ja też jestem zwolenniczką wygody,Kostek nawet jeansów tych sztywnych nie nosi a w domu czasem w rajstopkach zasuwa,ja uwielbiam dresy a na lato rampery to najlepsze co może być.

Właśnie się tak w kolano je*błam że aż mi się z bólu zachciało
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:35   #520
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Jutro znowu spróbuje dam ze 2-3 łyżeczki więcej i zobaczymy jak pójdzie.

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2014-06-02 o 11:46
Stary 2014-06-02, 11:39   #521
89migotka
Zakorzenienie

Hej
U mnie też pogoda dalej do dupy, aż się z domu wychodzić nie chce

Kluska widać, że teściowa "wie co najlepsze". Mogła się Ciebie chociaż zapytać w co Hanię ubierasz albo niech dałaby kasę i sama na pewno zrobiłabyś lepsze zakupy.

Iza jak mu nie smakuje to na siłę nie dawaj

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:41   #522
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Kurde siedzimy z Kostiem jak te pipy w trawie,Młody się już wkurza bo na dwór wyjść nie możemy.Rano przyniósł mi śliniak i woła "mama kaka" czyt.mamo kaszkijaki on jest mądry i kochany.Uszykowałam już kalosze na wyjście z domu-pogoda jak w listopadzie,jak tak dalej pójdzie za miesiąc będę Młodemu puszczać kolędy

Basiu jak to dopiero zaczął doceniać że jest Wania ale nie pomaga? Nie wyobrażam sobie sytuacji w której TŻ nie zwraca uwag na Kostka i nic przy nim nie robi,jakbyś miała mało na głowie Wania,Wiki,dom a on co? komputer? Pajac normalnie

Kluska Teściowa chciała być trendy i wyczytała że teraz jest modne retro więc" Ty na pewno Hani coś kupiła " ja też jestem zwolenniczką wygody,Kostek nawet jeansów tych sztywnych nie nosi a w domu czasem w rajstopkach zasuwa,ja uwielbiam dresy a na lato rampery to najlepsze co może być.

Właśnie się tak w kolano je*błam że aż mi się z bólu zachciało :cry:
oj musi bolec jak diabli

i dlatego bedzie dzis rozmowa albo w ta albo w tamta jak nie to odchodzimy

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-06-02, 11:43   #523
arletka1313
Zakorzenienie

kuźwa znowu mnie brzuch boli jak na@.

kluska no cóż,teściowa chciała dobrze;-) założ raz na jej przyjscie i juz.nic nie poradzisz,a co fakt na pewno za ta cene co kupiła miałabyś co innego wygodnego w czym Hanula by na pewno wiele razy pochodziła.

ruda nic nie mow o tej pogodzie!!koszmar!
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:47   #524
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Jutro znowu spróbuje dam ze 2-3 łyżeczki więcek i zobaczymy jak pójdzie.
ja ani jednej ani drugiej dyni nie dawalam

rozszezamy diete o nowe kaszki (zaczynalam od kleiku dalam ze 3 razy a teraz daje jej smakowe ) w ruch poszla kaszka malinowa (bananowa czeka w kolejce - najsmaczniejsza jest bananowa) ale z nia czekamy bo te uczulenie moje i mojej mamy

jejku ja mam tyle prasowania ze az mnie cos zaraz wezmie a mi sie nie chce (musze prasowac ze wzgledu na AZS)

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
kuźwa znowu mnie brzuch boli jak na@.

kluska no cóż,teściowa chciała dobrze;-) założ raz na jej przyjscie i juz.nic nie poradzisz,a co fakt na pewno za ta cene co kupiła miałabyś co innego wygodnego w czym Hanula by na pewno wiele razy pochodziła.

ruda nic nie mow o tej pogodzie!!koszmar!
od czwartku ma byc juz lepiej i znowu 30 stopni

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-06-02, 11:48   #525
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Iza jak mu nie smakuje to na siłę nie dawaj
Nie dam na siłe.Ale spróbuje podać.Dziecko żeby się przekonać do jakiegoś smaku musi go spróbować minimum 5 razy.

Stary 2014-06-02, 11:48   #526
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

my w piatek mamy kolejne usg bioder i az sie boje co powiedza bo mala juz chodzi przy meblach i trzymana za rece a nawet czasem za jedna reke tylko sie czasem jeszcze boi za ta jedna reke

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-06-02, 11:56   #527
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
my w piatek mamy kolejne usg bioder i az sie boje co powiedza bo mala juz chodzi przy meblach i trzymana za rece a nawet czasem za jedna reke tylko sie czasem jeszcze boi za ta jedna reke
Mam nadzieje że będzie dobrze

My jutro mamy 2 kontrole bioderek i idziemy do pediatry po zaświadczenie do żłobka.

Stary 2014-06-02, 12:01   #528
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Mam nadzieje że będzie dobrze

My jutro mamy 2 kontrole bioderek i idziemy do pediatry po zaświadczenie do żłobka.
trzymam kciuki

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-06-02, 12:08   #529
_Kluska_
Zakorzenienie

migotko udalo Ci sie dodzwonic do dr J?

iza no dynia mdła, ja tez nie lubie

ewciu o mamo, uderzenie w kolano i w łokieć to masakra

my na spacerze, mialysmy jechac na joge ale kimpela zadzw ze jest w pli lece sie z nia zobsczyc.

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:11   #530
mysia1986
Zakorzenienie

Iza ,Basia - kciuk za wizyty! Na pewno wszystko będzie super!

Migotka, właśnie, robiłaś już jakieś podejścia do dzwonienia ??

Ja pożeram czekoladę Może mi się poprawi humor..
Marcel <3

Stary 2014-06-02, 12:13   #531
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
ja ani jednej ani drugiej dyni nie dawalam
Dlaczego?

A jak to jest z tą ekspozycją na gluten?

Stary 2014-06-02, 12:44   #532
Gianna M
Zakorzenienie

Hej

Ale lecicie matko wczoraj odczarowalam dziecko i juz jest moja kochana coreczka taka jak zawsze, wiec wykorzystuje dzien ide sobie robic obiad

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:50   #533
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Dlaczego?

A jak to jest z tą ekspozycją na gluten?
no wlasnie nie wiem jak z tym glutenem ale mowia zeby dodawac kasze manna jak sie gotuje zupke i wtedy obserwowac ale ja tylko raz to zrobiam bo Vanessie nie smakowalo
a dynia mdla jak klusia napisala i dlatego nie dawalam

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

spadam po Wiktorie bo obiecalam byc po lekcjach a ona 12 ;10 skaczyla

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-06-02, 12:55   #534
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie nie wiem jak z tym glutenem ale mowia zeby dodawac kasze manna jak sie gotuje zupke i wtedy obserwowac ale ja tylko raz to zrobiam bo Vanessie nie smakowalo
a dynia mdla jak klusia napisala i dlatego nie dawalam

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

spadam po Wiktorie bo obiecalam byc po lekcjach a ona 12 ;10 skaczyla
Ale zwykłą kasze manną?Czy jakąś specjalną dla dzieci?

Musze jutro pediatre popytać.

Stary 2014-06-02, 12:59   #535
Ziajka
Wtajemniczenie

Iza jak się czujesz? Ja też nie lubie dyni, więc sie nie dziwię, że nie smakowało ale jutro może mu posmakuje. Kubuś za pierwszym razem nie lubił kleiku a na drugi dzień wcinałbz uśmiechem.
Gluten najlepiej od jednej łyżeczki manny zacząć do np. zupki

Basiu te kaszki dajesz mleczne czy bezmleczne na wodzie ?

Kluska no właśnie tak to jest z prezentami trudno, założysz do zdjęcia, pomyśl nad jakimś tłem fajnym i będzie pamiątka cudna. Ewentualnie raz jak teściowa przyjdzie. U nas Kubuś dostał komplecik biały śpiochy i bluza z takiego poloru ake sztuczne bardzo no i wiadomo, że na ciałko to nie, a na coś to za grubo teraz ubrany. Do tego białe u dziecka założyłam raz w odwiedziny i już jest małe .

Gianka super, że Natka wróciła

Ewcia za dentystę. Gdyby to był Kluski to chodziłabyś chętniej ;-)

Arlerka faceci to mają wyczucie chwili, a my potrzebujemy bliskości, a dopiero wtedy włącza się erotyka. U nich niekoniecznie. Już niedługo Lenka będzie Ci słodzić

Stary 2014-06-02, 13:01   #536
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Witam się w ten piękny dzionek!

Arletka Przykro mi, że tak się u Ciebie układa. Pamiętaj, że zawsze masz nas. A z TŻtem musicie na prawdę porozmawiać, już Ci pisałam o tym wcześniej. Musisz jasno i wyraźnie powiedzieć jakie masz potrzeby. I pamiętaj bez owijania w bawełnę, podtekstów i ironii.

Cytat:
Yss mojemu TŻtowi też wskazówka od paliwa szaleje ale on to olał bo wie że ma bak zawsze do pełna zalany a jak przyjeżdża na 2dni to m żal tracić czas na siedzenie w serwisie
Na co dzień to nie problem. Bo te nasze miasteczko jest malutkie i jak mi samochód zgaśnie to pójdę na nogach do domu. Ale czeka nas trasa 600km i to w "dziczy". Może nam stanąć samochód w polu i będziemy mieć 50km do najbliższej stacji.

Kolejny słoneczny dzień, szkoda tylko że muszę iść do pracy.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:04   #537
Ziajka
Wtajemniczenie

Mysiu byle do soboty jakoś wytrzymać, dobrze że masz absorbującą pracę, akurat teraz przyda się nie myśleć

Migotko i jak z wizytą? Paskudztwo wyleczone, można działać

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Iza kasza manna zwykła, dla dzieci też są , ale to są to jest sama z dodatkiem mm lub smaku. Jak będę u dr to spytam dokładniej, ekspozycję na gluten po warzywkach dopiero, bo to zwykle jak maluszek już je zupkę jarzynową

Stary 2014-06-02, 13:13   #538
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Mysiu byle do soboty jakoś wytrzymać, dobrze że masz absorbującą pracę, akurat teraz przyda się nie myśleć
Chyba jednak zatestuje w piątek rano.. wiesz, ten panieński

Będzie to 13 dzień po ovitrelle, chyba nie zafałszuje już testu, co?
Marcel <3

Stary 2014-06-02, 13:29   #539
Ziajka
Wtajemniczenie

Mysiu myślę, że można zrobić, nie znam się na tym leku, niby piszą że może fałszować po podaniu do 14dni ale nie u każdego
Stary 2014-06-02, 13:33   #540
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Mysiu myślę, że można zrobić, nie znam się na tym leku, niby piszą że może fałszować po podaniu do 14dni ale nie u każdego
No właśnie Dziadostwo!!
Zobaczymy jak się sytuacja rozkręci..
Na razie to w 22dc czuje jakby lekkie @bóle brzucha
Marcel <3

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości