|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
mam problem z rajstopami, bo jestem wysoka i "trójki" mają krok za nisko, a z kolei "czwórki" są takie jakieś za duże jak tylko mogę, to noszę pończochy
|
|
#1023 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
To okropne uczucie obniżonych rajstop Może nie umiem ich używać po prostu :PPończochy mi się raczej nie zsuwają a nawet jeśli łatwo je podciągnąć Ale wiadomo, że to zależy od danej osoby ![]() Ps. Do białej sukni będziecie miały pończochy w kolorze cielistym?
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecina mi brzuch na pół
|
|
#1025 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Koszmar dzieciństwa :P Kiedy mam kazała nosić rajstopy, żeby cieplej było Dziz :PDzięki Bogu, że już wyrosłam i sama decyduje :P
|
|
#1026 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sukienka biała, nie wyobrażam sobie białych pończoch do białych butów
|
|
#1027 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też nie lubię pończoch i zamiast nich idę w rajstopach. Niska jestem (gdzieś między 160 a 165 cm) i długość mają w sam raz, pończochy (z racji mojej nadwagi) zmieniają moje uda w muffinki i są okropnie niewygodne.Kupiłam sobie takie rajty ze wzorkiem. Tylko byłoby dobrze, gdyby na żywo był tak widoczny, a oczywiście nie jest...
|
|
#1028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję za słowa otuchy w sprawie sukni i kuzynki Ja też uważam że my będziemy fajniejsi ona będzie marną podróbą, nie mnie jjednak uczucie dziwne, sama się nie spodziewałam że tak zareaguję.
|
|
#1029 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
byłam ostatnio w gattcie i Pani mi proponowała białe :P mówię, że odpadają bo to nie na komunię tylko na ślub (oczywiście nie krzyczałam na Panią, ani nic powiedziałam to ciepło ![]() potem proponowała w kolorze śmietankowym oczywiście wzięłam cieliste ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Mam 14 stron do nadrobienia :P Powiesz w skrócie co zrobiła?
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to oczywiscie pod obcisłą suknia nieźle widać okropne sa rajstopy pod tym względem ![]() Sunrise - ja Ci streszcze, kupila sobie na slub dokladnie taka sama suknie jak ma justynkie, i stwierdziła że to nic strasznego bo ona nie będzie miec pomaranczowych dodatkow tylko czerwone o tyle dobrze ze ma slub po justynkie, wiec będzie na nią, że pomysłu na siebie dziewczyna nie ma tylko odgapia, no ale mimo wszystko to jest dziwne..
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2014-06-02 o 12:52 |
|
|
|
|
#1031 |
|
Raczkowanie
|
Tak ja mam jasne cieliste rajstopy, ale ja mam beżowe buty (w załączniku) więc mi by nie pasowały białe rajstopy a z resztą kojarzą mi się z małymi dziewczynkami (bez urazy).
|
|
|
|
#1032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę mieć też kolorowe buty, ale w ogóle nie wyobrażam sobie białych pończoch czy rajstop dla siebie ![]() Cytat:
Ja mam uczucie dziwne z moim starszym bratem. Szkoda mi trochę tż, bo martwi się, że nie będzie wyglądał jak pan młody, tylko jak gość (szary garnitur, miętowy krawat), za to mój starszy brat poluje na granatowy/niebieski garnitur ![]() Nie mam szans na nadrobienie, przepraszam. W piątek mam oddać pracę, a promotorka się pewnie nie wyrobi, zapraszamy gości i ciągle nas nie ma, jeszcze niedawno nie miałam neta przez kilka dni ![]() W tym tygodniu załatwiamy moje buty, idę na peeling kawitacyjny i manicure japoński, pierwsza lekcja tańca w ostatnim tygodniu czerwca, jeszcze 20 czerwca urodziny mojego brata, który jest dodatkowo moim chrześniakiem, także nie mam na nic kompletnie czasu. Gratuluję wszystkim ślubów, zakupów i załatwionych spraw
|
|
#1033 | ||
|
Rozeznanie
|
Co za sytuacja
Jakaś niepoważna ta dziewucha... Niech TŻ jej wytłumaczy dosadnie, że to jest Wasz dzień... Skoro ma urodziny to może przecież mieć tort i inne ceregiele ale przed weselem. Chce być na nim gwiazdą? Dla mnie to nieporozumienie i jakiś żart z jej strony A tak nawiasem to u mnie w rodzinie była też "śmieszna" sytuacja... Siostra Pana Młodego miała pretensje do mojej kuzynki, że nie wzięła jej na świadkową Pończochy będę miała chyba cieliste, ale jeszcze nie wiem... Suknię mam czysto białą więc może jednak białe Wolałabym jednak chyba cieliste, bo białe to mi I komunią zalatują ![]() Cytat:
My jeszcze nie byliśmy na tańcach musimy sie powoli zabierać, bo inaczej nici z naszego walca Super, że TŻ się zmobilizował ![]() Cytat:
Elrosa - superowe rajty
|
||
|
|
|
#1034 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() A z drugiej... współczuję skąd się takie biorą....Oczywiście, że będziecie najfajniejsi i dokładnie ona to tylko marna podróbka... Chyba lepiej jest się nie chwalić suknią ...---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
?Też mam cieliste zależy co komu pasuje
|
|
#1035 |
|
Zadomowienie
|
justynkie ten tort ma tak pyszny smak
Te połączenia będą mi się teraz śniły po nocy ! Zachowanie kuzynki jest poniżej wszelkie normy. To z niej będą się śmiali i po cichu gadali, że taka sama sukienka. A ciekawe, czy ida w taką samą stylistykę wesela jak Wy - ogólnie cały motyw? ![]() Elrosa piękne dekoracje ! Wszystko Ci się pięknie komponuje z motywem przewodnim Czy Ty mi wytłumaczysz z jakiego brystolu robiłaś te ozdobe na tort? Zwykły blok techniczny? Ad Rem czekam na foty !Czekoo ale macie słodkiego pupilka ! ![]() To i ja wrzucę ostatnie poczynania: -testowe zawieszki na alko - ramka na stolik z alko - dwie wersje - testowe słoiki - obwiązane jutowym sznurkiem; planuję jeszcze pokombinować z koronką taką jak na ramce; no i mocno biorę pod uwagę opcję żeby na stołach była jakis bieżnik - szary lub po prostu jutowy; słoiki mają stać na plastrze brzozy, a w nich docelowo ma być sam bukiet z gipsówki, ale myślę, że mieszana z innymi kwiatami też może być ![]() Okazało się, że florystka dysponuje dość dużą ilością lampionów. Więc napewno je wtkorzystamy na sali. Poustawiamy na parapety (okna są prawie do ziemi, parapet jest nisko). A pomiędzy nimi ustawi się małe buteleczki, przewiązane sznurkiem, a w nich po jednym jaskrze ![]() Byłyśmy też dzisiaj na poszukiwaniach sukienki dla mamy. I jest problem. We wszystkim mama wygląda super No co nie ubierze, to wszystko pięknie ! mojakaren, springtime jak idzie uprawa gipsówki? U mnie kiepsko, bo mało jej wyrosło. Mam pojedyńcze okazy. I nie wiem czy będzie kwitła w tym roku. Na opakowaniu pisała, że dopiero w przyszłym. Ale jakbym widziała małe pączki, więc kto wie
|
|
#1036 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1037 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justynkie nie przejmuj się, goście będą ją obgadywać Cytat:
|
|
#1039 |
|
Raczkowanie
|
Jak zwykle przez weekend tyle naskrobane że szok
![]() Konkardia witaj Godzia_13 jeszcze raz wszystkiego naj naj naj... wyglądałaś przepięknie ![]() Szczeperka super relacja spóźniłam się na fotki ale na pewno ślicznie wyglądałaś czekooczekolada ale pięknyyy piesioooo justynkie tort ![]() Elrosa zawieszki i ozdoba na tort mega ![]() Lg_ago już pisałam w klubie, śliczne masz to wszystko nie mogę się napatrzeć - bardzo mi się to podoba ysia ja mam właśnie pytanie do Ciebie: jakiego koloru miałaś pończochy do tych srebrnych bucików ślubnych??? ![]() My przez weekend rozdaliśmy 3 zaproszenia więc "idzie" do przodu ![]() Przyszły Nam tablice na samochód (wieczorkiem wrzucę foto do klubu)
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-06-02 o 13:13 |
|
|
|
#1040 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam kontrowersyjnie gołe nogi - po rajstopach, pończocha, czymkolwiek ześlizgiwały mi się buty;(
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
A szwagierka to najważniejsza osoba na naszym weselu więc wiesz... Ona MUSI bo musi bo tak i tak ma być... ![]() A na ślub też planujesz rajstopy? Bo jak jakoś nie mam nic do rajstop tylko na ślub nie wiem jak w nich sikać Dokładnie tak, w kolorze cielistym
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1043 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do sukienki A ciekawe dlaczego wujek w rodzinie mówi co innego, a Wam co innego Cytat:
Wczoraj(2 tygodnie po terminie potwierdzeń) dowiedziałam się, że odpadają nam 2 osoby. Kuzyn wcześniej powiedział, że z nikim nie przychodzi. Kuzynka wczoraj napisała, że jednak z nikim nie idzie i ma nadzieję, że nie sprawiła kłopotów Pewnie jakbym się nie interesowała to wcale by nie powiedzieli, że z nikim nie idą Rozplanowałam już wszystko, mam nadzieję, że już nie będę musiała tego zmieniać Cytat:
I w sumie nie wiem co można jeszcze? Jakoś mi się nie widzi stanie i machanie tam rękami, w prawo, lewo albo robienie słoneczka czy jak to tam się nazywa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A byłoby głupio na weselu dawać tylko mojej
|
|||||
|
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za bardzo mi się ślizgają stopy w rajstopach/pończochach a z gołymi nogami stabilnie
|
|
|
#1045 |
|
Zadomowienie
|
Albo może jej odsprzedaj swoją po ślubie - ekonomicznie, jeszcze zarobisz!A tak na serio to ja też bym się dziwnie czuła na twoim miejscu...
|
#1046 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My dopiero po pierwszej lekcji, myślimy do ślubu raz w tygodniu chodzić. Say, a ile w ogóle mieliście lekcji do tej pory? Cytat:
mam dokładnie to samo ![]() rok temu na weselu w lipcu wypróbowałam rajstopy w sprayu Sally Hansen i z czystym sumieniem również polecam! Lg_ago, super te zawieszki i ramki. Pomysł ze słoikami też bardzo trafiony, fajnie to wygląda
Edytowane przez iLoNuS_ktl Czas edycji: 2014-06-02 o 13:21 |
||
|
|
|
#1047 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Exist, o bosze bosze, z sikaniem nie pomyślałam!
Mnie rajstopy raczej nie spadają, krok w kolanach rzadko mam, jeśli tak, to skaczę do łazienki i poprawiam. Pończochy robią mi krzywdę, bo mam grube uda i jak u Elrosy - robią mi bułki, brzydko to wygląda Poza tym boję się, że będą mi się uda ocierać o siebie = odparzenia. Sama już nie wiem. |
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się po weekendzie - domówka z wręczaniem zaproszeń bardzo udana, niestety piekarnik nie przeżył, chyba też instalacja elektryczna w moim mieszkaniu jest niesprawna
![]() No i wreszcie wybraliśmy miejsce na podróż poślubną - odpoczniemy w Karpaczu, znaleźliśmy piękny apartament z widokiem na góry Czarnaaa Co do pończoch - tak jak piszą dziewczyny, cieliste z białą koronką lub cieliste. Widziałam sporo zdjęć PM z całkiem białymi, dość kryjącymi rajstopami i wyglądała to dziwnie - komunijnie... Bachara Gratuluję pracy - mam nadzieję, że będziesz zadowolona ![]() Panna Izabela Czemu Wasz ślub ma być najgorszy? Skąd takie myśli w ogóle? Z bratem faktycznie ciężko, widać, oby sie udało go przekonać. I powodzenia ![]() myboyismine Uh, niestety nie załapałam się na zdjęcia ![]() Krychulec Botki będą dobre, jest sporo ładnych modeli ![]() ewaden Bardzo mi przykro, naprawdę mocno trzymałam za Was kciuki i myślałam, że Wam się uda... ![]() Ilonus Dobrze, że naprawią - oby jak najszybciej poprawili ![]() Agnessa Powodzenia z pracą Jak wrażenia z rozmowy?Le_lena Może da mu to coś do myślenia? To Wasza sprawa i warto, żeby się włączył w przygotowania. say Trzymam kciuki, żeby dziewczyny dopisały z obecnością ![]() Dzięki za relację ze ślubu - musiało być bardzo wzruszająco ![]() Enzunio Piękna dekoracja Anesthesia Wracaj jak najszybciej, trzymam kciuki za Twoje sprawy Kiss Ale piękna sukienka - Twoja córeczka będzie wyglądać uroczo ![]() missmalezji O, to dużo już umiecie - zdolna z Was para ![]() Konkardia Witaj Sukienka piękna, a zmiany na pewno na plus.aniuska Róż z koralem to świetne połączenie - ja u siebie będę miała podobną paletę, wygląda to ciekawie. ![]() Szczeperka Pięknie wyglądałaś Ale euforia, filmik z samochodu rządzi Szkoda tylko, że było kilka wpadek, ale na brak myślenia niektórych osób nic nie poradzisz...PS. Też mam 28 lat i wcale nie czuję się stara, więc Ty też nie powinnaś ![]() Godzia Piękna z Ciebie Panna Młoda. Bukiet też robi wrażenie Daj znać, jak Karpacz - też się tam wybieramy na miesiąc miodowy ![]() marlenqa Dobrze, że jest lepiej. Nie zazdroszczę przejść... zakrecona_kropka Zdrowiej ![]() Kate Noir Jak to wbić? Nie wiem, czy bym pisała, że bez dzieci, ale na pewno bym wspomniała ustnie, że bez. activelifestyle O ja, faktycznie dużo się dzieje remontowo - trzymam kciuki, żeby poszło bezproblemowo ![]() Opium Mój TŻ to przeżył, na szczęście trafił na mądrego księdza, sam też chciał pogadać od serca o prau kwestiach. Ksiądz nie moralizował, nie pytał o intymne szczegóły, dawał kilka fajnych rad na bycie w małżeństwie (dbanie o siebie, szacunek). Może zorientuj się, czy jest w Twoich okolicach taki sensowny ksiądz, nie będzie traumy ![]() monidot Zamawiałam z ebaya u tego sprzedawcy. Mam nadzieję, że będę zadowolona, bo widziałam te same cuda w polskich sklepach z dwukrotną lub większą przebitką ![]() Linaewen Co to był za seksi taniec ? Fajnie, że impreza udana ![]() justynkie I co zrobić z tym wujkiem? Ja nie wiem, czy na takich ludzi starczyłoby mi cierpliwości, bo chyba bym powiedziała, co o tym myślę... Ad rem Pochwal się ![]() Czekooczekolada Co to za rasa? Jest słodki (słodka )Elrosa Ale cuda - wyglądają obłędnie exist Ale tupet Wg mnie to będzie dobrze dopasowane, perły mają swój charakterystyczny odcien, ale w życiu bym nie nazwała, ze przybrudzony ![]() Sunset Współczuję sytuacji z siostrą, może TŻ by jej coś spokojnie i rzeczowo wytłumaczył? Lg_ago Piękne to wszystko Cytat:
![]() Enzunio szklaneczka positive rebel polcia godzia Spóźnione, ale bardzo szczere życzenia wszystkiego najpiękniejszego dla Was - szczęścia, radości i miłości na wspólnej drodze przez życie
Bogini kuchennego zniszczenia Edytowane przez cornflower_girl Czas edycji: 2014-06-02 o 13:25 |
|
|
|
|
#1050 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

Dziz :P

i to oczywiscie pod obcisłą suknia nieźle widać 
będę mieć też kolorowe buty, ale w ogóle nie wyobrażam sobie białych pończoch czy rajstop dla siebie 

Wolałabym jednak chyba cieliste, bo białe to mi I komunią zalatują 
Te połączenia będą mi się teraz śniły po nocy ! 
No co nie ubierze, to wszystko pięknie ! 

Ale euforia, filmik z samochodu rządzi