Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-02, 12:21   #1021
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Czy tylko ja wolę rajstopy od pończoch?
Nie lubię pończoch - zsuwa mi się to, uda obcierają, no jakoś nie bardzo to widzę
ja nienawidzę rajstop! to uczucie tego kroku, często obniżonego mam problem z rajstopami, bo jestem wysoka i "trójki" mają krok za nisko, a z kolei "czwórki" są takie jakieś za duże
jak tylko mogę, to noszę pończochy
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:25   #1022
Sunset89
Rozeznanie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Dotka90 - w tym roku skończy 22 :P
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:27   #1023
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja nienawidzę rajstop! to uczucie tego kroku, często obniżonego mam problem z rajstopami, bo jestem wysoka i "trójki" mają krok za nisko, a z kolei "czwórki" są takie jakieś za duże
Mam dokładnie tak samo To okropne uczucie obniżonych rajstop Może nie umiem ich używać po prostu :P
Pończochy mi się raczej nie zsuwają a nawet jeśli łatwo je podciągnąć Ale wiadomo, że to zależy od danej osoby

Ps. Do białej sukni będziecie miały pończochy w kolorze cielistym?
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:30   #1024
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Mam dokładnie tak samo To okropne uczucie obniżonych rajstop Może nie umiem ich używać po prostu :P
Pończochy mi się raczej nie zsuwają a nawet jeśli łatwo je podciągnąć Ale wiadomo, że to zależy od danej osoby

mnie jeszcze denerwuje, jak ta guma od rajstop zsuwa mi na wysokość pępka robiąc mi taką bułeczkę przecina mi brzuch na pół
Stary 2014-06-02, 12:34   #1025
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
mnie jeszcze denerwuje, jak ta guma od rajstop zsuwa mi na wysokość pępka robiąc mi taką bułeczkę przecina mi brzuch na pół
Ooo takkk :P

Koszmar dzieciństwa :P Kiedy mam kazała nosić rajstopy, żeby cieplej było Dziz :P
Dzięki Bogu, że już wyrosłam i sama decyduje :P
Stary 2014-06-02, 12:35   #1026
Agnessssa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28
Ja biore w kolorze cielistym z Gatty Sukienka biała, nie wyobrażam sobie białych pończoch do białych butów
Stary 2014-06-02, 12:36   #1027
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Nie lubię pończoch - zsuwa mi się to, uda obcierają, no jakoś nie bardzo to widzę
Nie jesteś sama też nie lubię pończoch i zamiast nich idę w rajstopach. Niska jestem (gdzieś między 160 a 165 cm) i długość mają w sam raz, pończochy (z racji mojej nadwagi) zmieniają moje uda w muffinki i są okropnie niewygodne.

Kupiłam sobie takie rajty ze wzorkiem. Tylko byłoby dobrze, gdyby na żywo był tak widoczny, a oczywiście nie jest...
Stary 2014-06-02, 12:38   #1028
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nienawidze rajstop! Są niewygodne, właśnie one mi się zsuwają, poza tym jak jest coś jeszcze między moim ciałem a spódnicą/sukienką to jej w ogóle nie czuję i nie wiem cyz mi sie coś nie podciągnęło, nie zawinęło, nie zsunęło.

Dziękuję za słowa otuchy w sprawie sukni i kuzynki
Ja też uważam że my będziemy fajniejsi ona będzie marną podróbą, nie mnie jjednak uczucie dziwne, sama się nie spodziewałam że tak zareaguję.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:39   #1029
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agnessssa Pokaż wiadomość
Ja biore w kolorze cielistym z Gatty Sukienka biała, nie wyobrażam sobie białych pończoch do białych butów
Wiem wiem byłam ostatnio w gattcie i Pani mi proponowała białe :P mówię, że odpadają bo to nie na komunię tylko na ślub (oczywiście nie krzyczałam na Panią, ani nic powiedziałam to ciepło
potem proponowała w kolorze śmietankowym oczywiście wzięłam cieliste

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Ja też uważam że my będziemy fajniejsi ona będzie marną podróbą, nie mnie jjednak uczucie dziwne, sama się nie spodziewałam że tak zareaguję.
Mam 14 stron do nadrobienia :P Powiesz w skrócie co zrobiła?
Stary 2014-06-02, 12:51   #1030
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
o matko jak ja tego nienawidze i to oczywiscie pod obcisłą suknia nieźle widać okropne sa rajstopy pod tym względem

Sunrise - ja Ci streszcze, kupila sobie na slub dokladnie taka sama suknie jak ma justynkie, i stwierdziła że to nic strasznego bo ona nie będzie miec pomaranczowych dodatkow tylko czerwone o tyle dobrze ze ma slub po justynkie, wiec będzie na nią, że pomysłu na siebie dziewczyna nie ma tylko odgapia, no ale mimo wszystko to jest dziwne..

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Edytowane przez czekooczekolada
Czas edycji: 2014-06-02 o 12:52
czekooczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:53   #1031
S1lc1a
Raczkowanie

Cytat:

Tak ja mam jasne cieliste rajstopy, ale ja mam beżowe buty (w załączniku) więc mi by nie pasowały białe rajstopy a z resztą kojarzą mi się z małymi dziewczynkami (bez urazy).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6c9d5604cacbb11a4b4b0ba5185e348d.jpg (25,3 KB, 16 załadowań)
S1lc1a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:54   #1032
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam cieliste będę mieć też kolorowe buty, ale w ogóle nie wyobrażam sobie białych pończoch czy rajstop dla siebie

Cytat:
A co się stało?
Ja mam uczucie dziwne z moim starszym bratem. Szkoda mi trochę tż, bo martwi się, że nie będzie wyglądał jak pan młody, tylko jak gość (szary garnitur, miętowy krawat), za to mój starszy brat poluje na granatowy/niebieski garnitur i ja, i jego dziewczyna, i mama, próbujemy mu wytłumaczyć, że to nie jego ślub i nie powinien się nie wiadomo jak stroić, bo to tż ma wyglądać najlepiej i się wyróżniać, ale do niego nie dociera i czarnego garniaka nie założy, bo "taki będą mieć wszyscy, a on chce być ubrany inaczej niż reszta" i teraz nie wiem, co wymyślić tż, żeby się czuł jak gwiazda

Nie mam szans na nadrobienie, przepraszam. W piątek mam oddać pracę, a promotorka się pewnie nie wyrobi, zapraszamy gości i ciągle nas nie ma, jeszcze niedawno nie miałam neta przez kilka dni
W tym tygodniu załatwiamy moje buty, idę na peeling kawitacyjny i manicure japoński, pierwsza lekcja tańca w ostatnim tygodniu czerwca, jeszcze 20 czerwca urodziny mojego brata, który jest dodatkowo moim chrześniakiem, także nie mam na nic kompletnie czasu.
Gratuluję wszystkim ślubów, zakupów i załatwionych spraw

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:54   #1033
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, muszę się wyżalić, bo szlag mnie trafia
Co za sytuacja Jakaś niepoważna ta dziewucha... Niech TŻ jej wytłumaczy dosadnie, że to jest Wasz dzień... Skoro ma urodziny to może przecież mieć tort i inne ceregiele ale przed weselem. Chce być na nim gwiazdą? Dla mnie to nieporozumienie i jakiś żart z jej strony
A tak nawiasem to u mnie w rodzinie była też "śmieszna" sytuacja... Siostra Pana Młodego miała pretensje do mojej kuzynki, że nie wzięła jej na świadkową

Pończochy będę miała chyba cieliste, ale jeszcze nie wiem... Suknię mam czysto białą więc może jednak białe Wolałabym jednak chyba cieliste, bo białe to mi I komunią zalatują

Cytat:

dziś latam 3 metry nad ziemią, bo:
- za 2 miesiące ślub!!!
- dziś rano byliśmy na tańcach i instruktor nas tak chwalił zostały nam jeszcze dwa spotkania (teraz co 3 tygodnie) na samo szlifowanie i jakieś krótkie lekcje innych styli, takich bardziej użytkowych, do wykorzystania na weselu
- tż sam z siebie zaczął organizować dja na poprawiny
Rzeczywiście zostały tylko 2 miesiące
My jeszcze nie byliśmy na tańcach musimy sie powoli zabierać, bo inaczej nici z naszego walca Super, że TŻ się zmobilizował

Cytat:
skąd ja to znam

Elrosa - superowe rajty
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:58   #1034
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Sunrise - ja Ci streszcze, kupila sobie na slub dokladnie taka sama suknie jak ma justynkie, i stwierdziła że to nic strasznego bo ona nie będzie miec pomaranczowych dodatkow tylko czerwone o tyle dobrze ze ma slub po justynkie, wiec będzie na nią, że pomysłu na siebie dziewczyna nie ma tylko odgapia, no ale mimo wszystko to jest dziwne..
Dziękuję

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Z jednej strony to plus że spapugowała - tzn. że będziesz wyglądała nieziemsko
A z drugiej... współczuję skąd się takie biorą....

Oczywiście, że będziecie najfajniejsi i dokładnie ona to tylko marna podróbka... Chyba lepiej jest się nie chwalić suknią ...

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez S1lc1a Pokaż wiadomość
Tak ja mam jasne cieliste rajstopy, ale ja mam beżowe buty (w załączniku) więc mi by nie pasowały białe rajstopy a z resztą kojarzą mi się z małymi dziewczynkami (bez urazy).
Jaka uraza ?
Też mam cieliste zależy co komu pasuje
Stary 2014-06-02, 12:59   #1035
Lg_ago
Zadomowienie

justynkie ten tort ma tak pyszny smak Te połączenia będą mi się teraz śniły po nocy ! Zachowanie kuzynki jest poniżej wszelkie normy. To z niej będą się śmiali i po cichu gadali, że taka sama sukienka. A ciekawe, czy ida w taką samą stylistykę wesela jak Wy - ogólnie cały motyw?

Elrosa piękne dekoracje ! Wszystko Ci się pięknie komponuje z motywem przewodnim Czy Ty mi wytłumaczysz z jakiego brystolu robiłaś te ozdobe na tort? Zwykły blok techniczny?

Ad Rem czekam na foty !

Czekoo
ale macie słodkiego pupilka !

To i ja wrzucę ostatnie poczynania:
-testowe zawieszki na alko

- ramka na stolik z alko - dwie wersje

- testowe słoiki - obwiązane jutowym sznurkiem; planuję jeszcze pokombinować z koronką taką jak na ramce; no i mocno biorę pod uwagę opcję żeby na stołach była jakis bieżnik - szary lub po prostu jutowy; słoiki mają stać na plastrze brzozy, a w nich docelowo ma być sam bukiet z gipsówki, ale myślę, że mieszana z innymi kwiatami też może być

Okazało się, że florystka dysponuje dość dużą ilością lampionów. Więc napewno je wtkorzystamy na sali. Poustawiamy na parapety (okna są prawie do ziemi, parapet jest nisko). A pomiędzy nimi ustawi się małe buteleczki, przewiązane sznurkiem, a w nich po jednym jaskrze

Byłyśmy też dzisiaj na poszukiwaniach sukienki dla mamy. I jest problem. We wszystkim mama wygląda super No co nie ubierze, to wszystko pięknie ! Będzie problem coś wybrać.

mojakaren, springtime jak idzie uprawa gipsówki? U mnie kiepsko, bo mało jej wyrosło. Mam pojedyńcze okazy. I nie wiem czy będzie kwitła w tym roku. Na opakowaniu pisała, że dopiero w przyszłym. Ale jakbym widziała małe pączki, więc kto wie

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:05   #1036
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość

A co się stało?
Ja mam uczucie dziwne z moim starszym bratem. Szkoda mi trochę tż, bo martwi się, że nie będzie wyglądał jak pan młody, tylko jak gość (szary garnitur, miętowy krawat), za to mój starszy brat poluje na granatowy/niebieski garnitur i ja, i jego dziewczyna, i mama, próbujemy mu wytłumaczyć, że to nie jego ślub i nie powinien się nie wiadomo jak stroić, bo to tż ma wyglądać najlepiej i się wyróżniać, ale do niego nie dociera i czarnego garniaka nie założy, bo "taki będą mieć wszyscy, a on chce być ubrany inaczej niż reszta" i teraz nie wiem, co wymyślić tż, żeby się czuł jak gwiazda
Nie martw się, i tak będzie gwiazdą, w końcu to jego ślub. Mój ojciec miał identyczny garnitur jak Warszawiak i nawet nikt tego nie zauważył - wszyscy patrzyli na pana młodego

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:10   #1037
S1lc1a
Raczkowanie

Cytat:

Jaka uraza ?
Też mam cieliste zależy co komu pasuje
No nie chciałam urazic tych które wybrały białe i właśnie się zgadzam, że każdy ma inny gust i wybiera to co jemu pasuje.
S1lc1a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:10   #1038
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
o matko jak ja tego nienawidze i to oczywiscie pod obcisłą suknia nieźle widać okropne sa rajstopy pod tym względem

dopiero to doczytałam... masakra !! Justynkie nie przejmuj się, goście będą ją obgadywać

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość

Rzeczywiście zostały tylko 2 miesiące
My jeszcze nie byliśmy na tańcach musimy sie powoli zabierać, bo inaczej nici z naszego walca Super, że TŻ się zmobilizował
to lepiej się za to zabierzcie, żeby później nie było stresu
Stary 2014-06-02, 13:12   #1039
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Jak zwykle przez weekend tyle naskrobane że szok

Konkardia witaj

Godzia_13 jeszcze raz wszystkiego naj naj naj... wyglądałaś przepięknie udanej podróży

Szczeperka super relacja spóźniłam się na fotki ale na pewno ślicznie wyglądałaś

czekooczekolada ale pięknyyy piesioooo

justynkie tort

Elrosa zawieszki i ozdoba na tort mega

Lg_ago już pisałam w klubie, śliczne masz to wszystko nie mogę się napatrzeć - bardzo mi się to podoba

ysia ja mam właśnie pytanie do Ciebie: jakiego koloru miałaś pończochy do tych srebrnych bucików ślubnych???

My przez weekend rozdaliśmy 3 zaproszenia więc "idzie" do przodu
Przyszły Nam tablice na samochód (wieczorkiem wrzucę foto do klubu)

Edytowane przez iliy
Czas edycji: 2014-06-02 o 13:13
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:14   #1040
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
ysia ja mam właśnie pytanie do Ciebie: jakiego koloru miałaś pończochy do tych srebrnych bucików ślubnych???
Ja miałam kontrowersyjnie gołe nogi - po rajstopach, pończocha, czymkolwiek ześlizgiwały mi się buty;(

Profil FB
Stary 2014-06-02, 13:14   #1041
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Exist, moim zdaniem biżu będzie ok Przynajmniej Ci się nie zleje z suknią, a pamiętaj, że nie wszystko musi być idealnie dopasowane

Ahaha, szwagierka dobra co to ma być, że ona do swojej firmy ma ciasto brać?

Mnie też się fajnie podoba ta biżu, to nie jest komplet ale na etsy można ją fajnie dobrać i czekam na odpowiedź od Chinki czy to na pewno wszystko jest white/ivory i zamawiam

A szwagierka to najważniejsza osoba na naszym weselu więc wiesz... Ona MUSI bo musi bo tak i tak ma być...

A na ślub też planujesz rajstopy? Bo jak jakoś nie mam nic do rajstop tylko na ślub nie wiem jak w nich sikać Bo jak suknia zasznurowana, to jak je zdjąć

Cytat:

Dokładnie tak, w kolorze cielistym
Stary 2014-06-02, 13:16   #1042
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość

- testowe słoiki - obwiązane jutowym sznurkiem; planuję jeszcze pokombinować z koronką taką jak na ramce; no i mocno biorę pod uwagę opcję żeby na stołach była jakis bieżnik - szary lub po prostu jutowy; słoiki mają stać na plastrze brzozy, a w nich docelowo ma być sam bukiet z gipsówki, ale myślę, że mieszana z innymi kwiatami też może być
ale wszystko boskie

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:17   #1043
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
I pokątnie dowiedzieliśmy się że na wesele wybiera się wujek TŻ z trójką dzieci, którzy nie potwierdzili obecności.
Śliczny tort! Chciałam coś podobnego, ale Tż nie chciał
Co do sukienki Ale to chyba jej powinno być głupio, goście pewnie zauważą, że to ta sama. Może będą pytać czy jej pożyczyłaś?

A ciekawe dlaczego wujek w rodzinie mówi co innego, a Wam co innego

Cytat:
Buczorek nie wiem co gorsze: potwierdzić a nie przyjść czy nie potwierdzić i przyjść. Mi to rozwala cały tydzień bo musze tak dostosowac czas żeby zdążyć ze wszystkim. Ślub w następną sobotę a ja już we wtorek jadę do rodziców więc do weekendu musze mieć wszystko na gotowo. Tam nie będę miała jak wydrukować nawet...
Ja już nie wiem który raz zmieniam ustawienie stołów i rozsadzenie gości Wczoraj(2 tygodnie po terminie potwierdzeń) dowiedziałam się, że odpadają nam 2 osoby.
Kuzyn wcześniej powiedział, że z nikim nie przychodzi. Kuzynka wczoraj napisała, że jednak z nikim nie idzie i ma nadzieję, że nie sprawiła kłopotów Pewnie jakbym się nie interesowała to wcale by nie powiedzieli, że z nikim nie idą
Rozplanowałam już wszystko, mam nadzieję, że już nie będę musiała tego zmieniać

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
W sobotę widziałam się z głównodowodzącym naszego zespołu i trochę się załamałam.
My wymyśliliśmy, że takie pokazywanie i naśladowanie ruchów PM to damy do ruchów znanych piosenek, kaczuchy, kan kan, zorba, macarena, waka waka czy gangnam style I w sumie nie wiem co można jeszcze? Jakoś mi się nie widzi stanie i machanie tam rękami, w prawo, lewo albo robienie słoneczka czy jak to tam się nazywa

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Wiecieco nam szwagierka powiedziała? Że mamy mieć na weslu dużo ciasta i ona później musi jak najwięcej dostać bo MUSI do SWOJEJ firmy zabrać i poczęstować kolegów bo wszyscy czekają... Doprawdy???
To niech sobie upiecze i powie, że weselne

Cytat:
Paula, powód świadka świetny, nie ma co
Z ciekawości, czemu nie możecie zrobić podziękowań na weselu?
Tż stwierdził, że nie ma za co dziękować swojej mamie(wychowywali go dziadkowie). więc dajemy mojej mamie i mojemu ojczymowi A byłoby głupio na weselu dawać tylko mojej
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:17   #1044
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Ja miałam kontrowersyjnie gołe nogi - po rajstopach, pończocha, czymkolwiek ześlizgiwały mi się buty;(
ja też mam zamiar mieć gołe nogi za bardzo mi się ślizgają stopy w rajstopach/pończochach a z gołymi nogami stabilnie

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:19   #1045
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Co do sukienki Ale to chyba jej powinno być głupio, goście pewnie zauważą, że to ta sama. Może będą pytać czy jej pożyczyłaś?
Albo może jej odsprzedaj swoją po ślubie - ekonomicznie, jeszcze zarobisz!A tak na serio to ja też bym się dziwnie czuła na twoim miejscu...

Profil FB
Stary 2014-06-02, 13:20   #1046
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:

dziś latam 3 metry nad ziemią, bo:
- za 2 miesiące ślub!!!
- dziś rano byliśmy na tańcach i instruktor nas tak chwalił zostały nam jeszcze dwa spotkania (teraz co 3 tygodnie) na samo szlifowanie i jakieś krótkie lekcje innych styli, takich bardziej użytkowych, do wykorzystania na weselu
- tż sam z siebie zaczął organizować dja na poprawiny
nie mogę się już doczekać teraz to nam zleci!

My dopiero po pierwszej lekcji, myślimy do ślubu raz w tygodniu chodzić. Say, a ile w ogóle mieliście lekcji do tej pory?

Cytat:
mam dokładnie to samo
rok temu na weselu w lipcu wypróbowałam rajstopy w sprayu Sally Hansen i z czystym sumieniem również polecam!

Lg_ago
, super te zawieszki i ramki. Pomysł ze słoikami też bardzo trafiony, fajnie to wygląda

Edytowane przez iLoNuS_ktl
Czas edycji: 2014-06-02 o 13:21
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:20   #1047
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Dzięki za odpowiedź w takim razie będę musiała pomierzyć te buty z pończochami i bez jak się będą trzymały
Stary 2014-06-02, 13:23   #1048
Dotka90
Zakorzenienie

Exist, o bosze bosze, z sikaniem nie pomyślałam!

Mnie rajstopy raczej nie spadają, krok w kolanach rzadko mam, jeśli tak, to skaczę do łazienki i poprawiam.

Pończochy robią mi krzywdę, bo mam grube uda i jak u Elrosy - robią mi bułki, brzydko to wygląda
Poza tym boję się, że będą mi się uda ocierać o siebie = odparzenia.

Sama już nie wiem.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:23   #1049
cornflower_girl
Zakorzenienie

Melduję się po weekendzie - domówka z wręczaniem zaproszeń bardzo udana, niestety piekarnik nie przeżył, chyba też instalacja elektryczna w moim mieszkaniu jest niesprawna

No i wreszcie wybraliśmy miejsce na podróż poślubną - odpoczniemy w Karpaczu, znaleźliśmy piękny apartament z widokiem na góry

Czarnaaa Co do pończoch - tak jak piszą dziewczyny, cieliste z białą koronką lub cieliste. Widziałam sporo zdjęć PM z całkiem białymi, dość kryjącymi rajstopami i wyglądała to dziwnie - komunijnie...

Bachara Gratuluję pracy - mam nadzieję, że będziesz zadowolona

Panna Izabela Czemu Wasz ślub ma być najgorszy? Skąd takie myśli w ogóle? Z bratem faktycznie ciężko, widać, oby sie udało go przekonać. I powodzenia

myboyismine Uh, niestety nie załapałam się na zdjęcia

Krychulec Botki będą dobre, jest sporo ładnych modeli

ewaden Bardzo mi przykro, naprawdę mocno trzymałam za Was kciuki i myślałam, że Wam się uda...

Ilonus Dobrze, że naprawią - oby jak najszybciej poprawili

Agnessa Powodzenia z pracą Jak wrażenia z rozmowy?

Le_lena Może da mu to coś do myślenia? To Wasza sprawa i warto, żeby się włączył w przygotowania.

say Trzymam kciuki, żeby dziewczyny dopisały z obecnością

Dzięki za relację ze ślubu - musiało być bardzo wzruszająco

Enzunio Piękna dekoracja

Anesthesia Wracaj jak najszybciej, trzymam kciuki za Twoje sprawy

Kiss Ale piękna sukienka - Twoja córeczka będzie wyglądać uroczo

missmalezji O, to dużo już umiecie - zdolna z Was para

Konkardia Witaj Sukienka piękna, a zmiany na pewno na plus.

aniuska Róż z koralem to świetne połączenie - ja u siebie będę miała podobną paletę, wygląda to ciekawie.

Szczeperka Pięknie wyglądałaś Piękna relacja, bardzo wzruszająca, ceremonia, błogosławieństwo i zachwyt TŻ-ta Ale euforia, filmik z samochodu rządzi Szkoda tylko, że było kilka wpadek, ale na brak myślenia niektórych osób nic nie poradzisz...

PS. Też mam 28 lat i wcale nie czuję się stara, więc Ty też nie powinnaś

Godzia Piękna z Ciebie Panna Młoda. Bukiet też robi wrażenie Daj znać, jak Karpacz - też się tam wybieramy na miesiąc miodowy

marlenqa Dobrze, że jest lepiej. Nie zazdroszczę przejść...

zakrecona_kropka Zdrowiej

Kate Noir Jak to wbić? Nie wiem, czy bym pisała, że bez dzieci, ale na pewno bym wspomniała ustnie, że bez.

activelifestyle O ja, faktycznie dużo się dzieje remontowo - trzymam kciuki, żeby poszło bezproblemowo

Opium Mój TŻ to przeżył, na szczęście trafił na mądrego księdza, sam też chciał pogadać od serca o prau kwestiach. Ksiądz nie moralizował, nie pytał o intymne szczegóły, dawał kilka fajnych rad na bycie w małżeństwie (dbanie o siebie, szacunek). Może zorientuj się, czy jest w Twoich okolicach taki sensowny ksiądz, nie będzie traumy

monidot Zamawiałam z ebaya u tego sprzedawcy. Mam nadzieję, że będę zadowolona, bo widziałam te same cuda w polskich sklepach z dwukrotną lub większą przebitką

Linaewen Co to był za seksi taniec ? Fajnie, że impreza udana

justynkie I co zrobić z tym wujkiem? Ja nie wiem, czy na takich ludzi starczyłoby mi cierpliwości, bo chyba bym powiedziała, co o tym myślę...

Ad rem Pochwal się

Czekooczekolada Co to za rasa? Jest słodki (słodka )

Elrosa Ale cuda - wyglądają obłędnie Dobrze, że zespół otwarty na negocjacje. Odśpiewanie sto lat wydaje mi się najlepsze.

exist Ale tupet Wg mnie to będzie dobrze dopasowane, perły mają swój charakterystyczny odcien, ale w życiu bym nie nazwała, ze przybrudzony

Sunset Współczuję sytuacji z siostrą, może TŻ by jej coś spokojnie i rzeczowo wytłumaczył?

Lg_ago Piękne to wszystko

Cytat:
Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja jestem fanką gołych nóg nawet na wielkie wyjścia

Enzunio
szklaneczka
positive rebel
polcia
godzia

Spóźnione, ale bardzo szczere życzenia wszystkiego najpiękniejszego dla Was - szczęścia, radości i miłości na wspólnej drodze przez życie

Bogini kuchennego zniszczenia

Edytowane przez cornflower_girl
Czas edycji: 2014-06-02 o 13:25
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:26   #1050
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość

- testowe słoiki

słoiki najlepsze Też mam gipsowkę i chcę obwiązać słoiki koronką
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości