Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-02, 14:50   #1081
Konkardia
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
a masz jakiś patent na pończochy zakładane do butów open toe? czy ci to nie przeszkadza? bo ja szczerze tego nienawidzę i dlatego się zastanawiam, czy są jakieś specjalne pończochy z wycięciem na palce
Ja ostatnio w jakimś sklepie z bielizną widziałam stopki właśnie bez palców! Być może zaczną też produkować pończochy bez palców, rozglądaj się!

bardorja dziękuję za miłe słowa odnośnie sukienki! I chyba się przestanę przejmować tą jedną spowiedzią
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:53   #1082
Sunset89
Rozeznanie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość

Wstawiam foto mojego brzdąca przed wyjściem do Kościola w załączniku
absolutny słodziak!
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:56   #1083
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Sobota - 24 maja
Aż mi łzy stanęły w oczach
Gratulacje
Filmik świetny
Panna w białej sukni - bez komentarza i ciocia to samo
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 15:03   #1084
21klaudyna
Zadomowienie

Ysia twoje zdjęcie jest również przykładem jak mucha zmienia wygląd tata tż wygląda elegancko ale tż z muchą wygląda elegancko ale tak doniośle
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 15:03   #1085
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Normalnie czuje się wywołana do tablicy, więc wrzucam foto na dowód.
PS. kolor też jest taki sam, po prostu tata stoi bliżej światła
Serio, jakbyś nie powiedziała o tym garniaku, to nawet bym na to nie zwróciła uwagi
Obaj wyglądają świetnie! ale jednak zupełnie inaczej
Wiadomo, wiek, wzrost, postura, waga, dodatki - przecież to wszystko zmienia

Say, do butów open-toe są pończochy bez palców

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2014-06-02 o 15:19
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 15:13   #1086
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
ysia

jaka jest cena tego wynalazku? mnie zawsze buty uciskają w palce, myślisz, że na tę 'dolegliwość' ten spray też by pomógł?
Ok. 20zł, jak kupowałam w street shoes

21klaudyna, Dotka90 prawda? chłopy to mają luz ze strojem, bo w sumie wszystkie garnitury są podobne, a paleta kolorów jest tak ograniczona ,że nikt na nich nie zwraca uwagi

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 15:13   #1087
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
a masz jakiś patent na pończochy zakładane do butów open toe? czy ci to nie przeszkadza? bo ja szczerze tego nienawidzę i dlatego się zastanawiam, czy są jakieś specjalne pończochy z wycięciem na palce
Ja mam wlasnie takie ponczochy z wycieciem, jeszcze ich nie mierzylam, zobacze jak to wyglada.

Ysia, musze poszukac tego specifiku!!!!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 15:15   #1088
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Say, do butów open-toe są pończochy bez palców

aswoją drogą pedicuru tu brak!
paski nie równe i za grube..
Paznokcie u stóp ZAWSZE kwadratowe

Daję z siebie 200%

Edytowane przez bardorja
Czas edycji: 2014-06-02 o 15:18
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 15:17   #1089
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl;46714017

[b
Czekooczekolada[/b] Co to za rasa? Jest słodki (słodka )
on, owczarek podhalański

Cytat:
Wstawiam foto mojego brzdąca przed wyjściem do Kościola w załączniku
słodziak, śliczny

Cytat:
Moim zdaniem obawy o kolor garnituru są już lekko dziwne i zajeżdżają mi bridezillą
Bez przesady, jeszcze bym zrzumiała, jakby kupił DOKŁADNIE TEN SAM* garniak, to można by się zastanawiać nad jego zachowaniem, ale tutaj? PM w szarym garniaku, gość w granatowym no i co?

Przecież jak mamy nie wiem, 100 gości, to chyba nie będziemy kontrolować czy aby na pewno 50 facetów ubiera czarne garniaki?

Już pomijam, że nie wiem w czym problem, bo brat chce granatowy, a PM ma szary. Skoro taki to ból, to trzeba było kupić granatowy.

To nie sukienka ślubna, tylko garniak

* nawet ubranie tego samego garniaka, nie musi być jakimś wielkim problemem, vide: Warszawiak i tata Ysi
wyjęłaś mi to z ust
wg mnie w ogóle jakiekolwiek obawy o garnitur są dziwne. przecież garnitury między soba aż tak strasznie sie nie różnią, wszystkie na jedno kopyto, mam się załamać bo mój Tż zginie w tłumie, ponieważ będzie miał czarny garniak i 90% mężczyzn też ?
wszyscy dobrze wiedzą kto będzie Panem Młodym, i to na niego będą patrzeć. a obawa że niebieski garnitur przyćmi czarny, to w ogóle czad, ewentualnie goście mogą się podśmiechiwać że brat ubrał się jak do cyrku ( tutaj mysle o jaskrawym niebieskim , bo granatowy jest ok )

Cytat:
córcia mamci podobne jesteście

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-06-02, 15:32   #1090
Elrosa
Zadomowienie

Uch, z moją mamą to zwariuję chyba i osiwieję przed trzydziestką... spytałam mimochodem, jak tam poszukiwania kiecki dla niej (miała sobie wybrać coś z Modbisu), no i się dowiedziałam, że lipa... nie ma nic, co by się jej podobało. Chce koniecznie niebieską, krótką, ładną, z koronką i w rozmiarze 48.

A najlepiej, to żeby była taka, tylko niebieska. Nawet znalazłam ten sklep, ale co z tego, skoro nie szyli ani niebieskich, ani 48...

Macie może mamy w podobnym rozmiarze i znacie jakieś sklepy, gdzie można znaleźć takie większe kiecki, nie babciowe? Najchętniej internetowo, bo moja mama mieszka 150 km od Wrocławia i szanse na wyciągnięcie jej gdziekolwiek są zerowe...

Edytowane przez Elrosa
Czas edycji: 2014-06-02 o 15:34
Elrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 15:41   #1091
docik10
Zakorzenienie

Kupiłam kosze dla rodziców na słodycze, jak szłam do sklepu po słodkości to byłam pewna że kosz jest większy i jeszcze mówiłam do Tżcika, że zapłaciłam 108zł a nic w tym koszu nie ma. I po włożeniu rzeczy które kupiłam wyszło coś takiego Kawę już musiałam na spód położyć bo by się nie zmieściła i zostawiłam troszkę miejsca bo chce wino tam też wrzucić. Co wy na to? Do tego chce dołączyć storczyk w doniczce rozmiar xxl. Cały czas sobie tłumaczę, że to co dajemy ma być symboliczne ale cały czas myślę czy to nie za mało? Moim zdaniem mam fajne podziękowania więc myślę, że tym co powiem może to nadrobię
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 201406021868.jpg (100,8 KB, 109 załadowań)
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 15:53   #1092
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Kupiłam kosze dla rodziców na słodycze, jak szłam do sklepu po słodkości to byłam pewna że kosz jest większy i jeszcze mówiłam do Tżcika, że zapłaciłam 108zł a nic w tym koszu nie ma. I po włożeniu rzeczy które kupiłam wyszło coś takiego Kawę już musiałam na spód położyć bo by się nie zmieściła i zostawiłam troszkę miejsca bo chce wino tam też wrzucić. Co wy na to? Do tego chce dołączyć storczyk w doniczce rozmiar xxl. Cały czas sobie tłumaczę, że to co dajemy ma być symboliczne ale cały czas myślę czy to nie za mało? Moim zdaniem mam fajne podziękowania więc myślę, że tym co powiem może to nadrobię
Mi się podoba fajnie wyszło, a jak jeszcze będzie wino i storczyk to w sam raz. No i ustne podziękowania na pewno od serca to tym bardziej

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 15:59   #1093
Lg_ago
Zadomowienie

Elrosa dziękuje za wyjaśnienie A czy kształ brałas z neta, czy sama rysowałaś?
Ta sukienka fioletowa jest piękna ! Niestety nie pomogę. Znam tylko ten sklep o którym pisałaś i to tylko dzięki forum. Trzymam kciuki, żeby uadło się coś znaleźć

[B]docik10 [B/] kosz wygląda super Widac, że brakuje wina - razem będzie spoko Ja bym się nie przejmowała, czy to nie za mało. Wygląda okazale

Jutro od odbioru są moje wymieniony buty z LaBody Pomódlcie się, żeby te 42 nie było za małe

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 16:00   #1094
cude
Zadomowienie

Elrosa, pięknie wyszło! Jakiej wielkości są zawieszki i tabliczka na tort? Zainspirowałaś mnie i może zrobię jakąś na swój sposób
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 16:04   #1095
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
I pokątnie dowiedzieliśmy się że na wesele wybiera się wujek TŻ z trójką dzieci, którzy nie potwierdzili obecności. (...)
O matko jak ja nienawidzę takiego zachowania!!! Skoro nie wiedzą, to po co paplać takie głupoty na prawo i lewo?
Gratki za tort - zapowiada się przepysznie! :mniam-mniam:

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Księga gości dotarła! Właśnie rozpakowuję paczkę!!
Aaaaaaaaaaaaaa! Czekam na relację!!!

Czeko ale słodziak!

Elrosa brawo za zawieszki!

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
[/U]Wiecieco nam szwagierka powiedziała? Że mamy mieć na weslu dużo ciasta i ona później musi jak najwięcej dostać bo MUSI do SWOJEJ firmy zabrać i poczęstować kolegów bo wszyscy czekają... Doprawdy???
chyba kogoś coś piecze...

Sunset współczuję... ja bym ją olała, przecież awantury wam na weselu nie zrobi że nie odspiewacie jej sto lat zresztą w ogóle nie wchodziłabym przy niej w jakieś większe szczegóły

Say gratki za 2 miechy!

Corn gratuluję podróży! podrzucisz link do hotelu?

Cytat:
klik
Stary 2014-06-02, 16:14   #1096
Ad rem
Zadomowienie

Dziewczyny, wrzucam foty księgi (wiem, marny ze mnie fotograf )
Jest piękna! Choć dość delikatna, spodziewałam się masywniejszej ramy

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 16:24   #1097
wenedka
Zakorzenienie

Exist, przypomina mi to kogos... Ukochana bratowa Tz :/ Skad tacy ludzie sie biora, ze tak kreca nosem?
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 16:30   #1098
cornflower_girl
Zakorzenienie

Le_lena Uwierz, że czasami chciałabym tak podecydować - TŻ zamienia się niekiedy w groomzillę i moje cudne pomysły nie spotykają się z entuzjastycznym przyjęciem Nie będzie ozdobnej klatki na koperty, wpadły mu w oko specjalne pojemniki na ciasta (chciałby mieć personalizowane), nie wszystkie torty mu się podobają. Ale dobra, wesele ma być nasze, to negocjujemy aż znajdziemy kompromis

Ysia Twój tata bardzo elegancko wyglądał - naprawdę nie rzucało się w oczy to, że mają ten sam model garniaka. Męskie dodatki też czynią cuda

Czekooczekolada To ogromniasty będzie Mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzuje

Elrosa Może szycie na wymiar? Tylko musiałaby znaleźć krawcową, która zrobi to w krótkim terminie.

docik Z winkiem i storczykiem będzie jak znalazł

Lemon Zarezerwowaliśmy pobyt tutaj.

Ad rem Nie wyświetlają mi się duże zdjęcia, ale po miniaturkach wygląda świetnie

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 16:30   #1099
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Elrosa, pięknie wyszło! Jakiej wielkości są zawieszki i tabliczka na tort? Zainspirowałaś mnie i może zrobię jakąś na swój sposób
Chorągiewka ma 13x2 cm (po bokach, tam gdzie są zawijaski 4 cm), a zawieszki 8,5 cm. Te zawieszki wycinałam wykrojnikami do maszynki Big Shot, najlepszego prezentu bożonarodzeniowego ever

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Elrosa dziękuje za wyjaśnienie A czy kształ brałas z neta, czy sama rysowałaś?
Sama rysowałam, ale na wzór takich z Etsy, ręcznie malowanych farbami po 130 zł jak się zbiorę, to wrzucę szablon na bloga, a nuż komuś jeszcze się przyda
Stary 2014-06-02, 16:44   #1100
21klaudyna
Zadomowienie

Elrosa ja bardzo chętnie skorzystam
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 17:06   #1101
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Ja miałam kontrowersyjnie gołe nogi - po rajstopach, pończocha, czymkolwiek ześlizgiwały mi się buty;(
Też mam taki plan! Pod suknią i tak mało kto zauważy

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 17:07   #1102
Le_lena
Raczkowanie

Corn - z zaangażowaniem TŻtów i tak źle i tak nie dobrze
Ad rem - kusisz tą księgą cudowna!
Stary 2014-06-02, 17:13   #1103
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, wrzucam foty księgi (wiem, marny ze mnie fotograf )
Jest piękna! Choć dość delikatna, spodziewałam się masywniejszej ramy
Śliczna
Jaki rozmiar krążków wzięłaś? 40 mm?
Wydają się bardzo duże
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 17:16   #1104
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
też właśnie mam wrażliwe stopy i w butach mi wygodniej w pończochach.. stopy się wtedy tak nie męczą, ale z kolei wypadają mi z butów ehhh sama nie wiem
Cytat:
Tak źle i tak niedobrze Jak przyjdą buty z akcesu to zobaczę jak jak z, a jak bez Mama też mi truje, że muszę mieć chociaż pończochy (a najlepiej jak bym miała rajstopy ), bo noga mi się spoci, bo będę miała odciski, bo srotototo

Pończochy bez palca są, ale widzę, że dziewczyny już dały znać

Cytat:
Jestem juz po chrzcinach..
Ale słodki Twój Jaś Super, że wszystko się udało Niech się mały zdrowo chowa

Cytat:
Ja nie obcinam na kwadratowo, bo nauczylam się na półokrągło i tak obcinam

Cytat:
Napisane przez S1lc1a Pokaż wiadomość
[URL]
Dziewczyny a może pomogą wam żelowe wkładki antypoślizgowe
Ja właśnie korzystam często z takich wkładek i jak nie mam krytej stopy to już w ogóle żeby się nie ślizgała Ale bywa tak, że wtedy stopa mi się nie mieści w bucie, bo żelowa wkładka trochę podwyższa i wtedy but na tęgość jest nie tego Tzn ciasnawy jest...

Cytat:
Moim zdaniem obawy o kolor garnituru są już lekko dziwne i zajeżdżają mi bridezillą
Racja TŻ chce granatowy garnitur i zdajemy sobie sprawę, że ktoś z gości może mieć taki sam. Mąż kuzynki poza tych chce przyjść w smokingu Mamy to z TŻ w poważaniu , bo wiadomo że i tak każdy będzie wiedział, kim jest Pan Młody - w końcu będzie koło niego najpiękniejsza Panna na weselu

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość

Aha, i czy tylko ja i mój TŻ będziemy mieć tylko jedną spowiedź? Nikt więcej ze sobą nie mieszka...?
Kilka dziewczyn mówiło, że mają jedną

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale mam sajgon w pracy a dziś wieczorem do Krakowa, nad ranem do Nowego Sącza i w południe znów do Warszawy
Przydałby się jakiś motorek w pupie Powodzenia w pracy

Cytat:
Jak byś nie powiedziała, to bym nie wiedziała, że to takie same garnitury
P.S. Jesteś bardzo podobna do mamy

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Kupiłam kosze dla rodziców na słodycze
Myślę, że to sporo, np. w porównaniu do Nas bo my same kwiaty dajemy

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Jutro od odbioru są moje wymieniony buty z LaBody

Cytat:
Dziewczyny, wrzucam foty księgi
Fajnie wygląda i nie jest taka mała jak myślałam Chyba zamawiam

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Chorągiewka ma 13x2 cm (po bokach, tam gdzie są zawijaski 4 cm), a zawieszki 8,5 cm. Te zawieszki wycinałam wykrojnikami do maszynki Big Shot, najlepszego prezentu bożonarodzeniowego ever
Cena powala, ale też muszę kiedyś w tą maszynkę zainwestować

Edytowane przez activelifestyle
Czas edycji: 2014-06-02 o 17:17
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 17:25   #1105
Buczorek
Raczkowanie

Dziewczyny, mam pytanko
jakie zabawy oczepinowe planujecie mieć na swoim weselu?
Mnie osobiście nie podobają się zabawy typu: nakładanie cudzych skarpetek, koszul (bo i takie widzialam na yt niestety...), albo bardzo zboczone.. :P
Chciałabym coś smiesznego i takiego co skłaniałoby do wzięcia udziału w zabawie
Test zgodności pewnie będzie, ale bez dziwnych pytań, bo im coś staje się bardziej modne tym bardziej chcą to urozmaicić a czasami na dobre to nie wychodzi.. Na pewno orkiestra coś nam zaproponuje, ale chciałabym mieć jakiegoś asa w rękawie, jakby wciskali mi jakieś szit Ciekawa jestem Waszych pomysłów

http://www.youtube.com/watch?v=KSiJa2mGeOE np. w takim czymś udziału nie chciałabym brać :P

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
wiadomo że i tak każdy będzie wiedział, kim jest Pan Młody - w końcu będzie koło niego najpiękniejsza Panna na weselu
bardzo MĄDRE słowa
Stary 2014-06-02, 17:31   #1106
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:

Dżizas, ja to wstawiłam żeby pończochy pokazać, a nie do oceny paznokci jakiejś baby.

Ja tam NIGDY nie piłuję paznokci u stóp na kwadratowo, och jakież fo pa
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 17:33   #1107
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanko
jakie zabawy oczepinowe planujecie mieć na swoim weselu?
Mnie osobiście nie podobają się zabawy typu: nakładanie cudzych skarpetek, koszul (bo i takie widzialam na yt niestety...), albo bardzo zboczone.. :P
Chciałabym coś smiesznego i takiego co skłaniałoby do wzięcia udziału w zabawie
Test zgodności pewnie będzie, ale bez dziwnych pytań, bo im coś staje się bardziej modne tym bardziej chcą to urozmaicić a czasami na dobre to nie wychodzi.. Na pewno orkiestra coś nam zaproponuje, ale chciałabym mieć jakiegoś asa w rękawie, jakby wciskali mi jakieś szit Ciekawa jestem Waszych pomysłów
Kiedyś w PnŚ było o zabawach i konkursach weselnych KLIK
Spodobała mi się zabawa z "workiem prezentów do tańca" . Ale polecam obejrzenie całości, bo szczególnie na początku można się uśmiać
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 17:33   #1108
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość

troche offtopowo, ale przedstawiam Wam mojego skarba
łooo matko jaki misiu pysiu tuliłabym!

Cytat:
Aniuska, co do koloru krawata TŻ, to moim zdaniem krawat pod kolor sali to słaby wybór
Eee no w sumie masz rację, tzn. u nas będzie pastelowo. Główne skrzypce grają pastelowe pompony zdobiące sufit namiotu do tego na stole te przekątniki(małe obrusy na skos) czy jak to się zwie miały być w kolorze delikatnego różu ale to dodatkowo przykryte koronkowym kremowym przekątnikiem żeby było delikatnie, do tego drobne akcenty różu np na wstążkach od od pokryć siedzeń itd...
No w sumie teraz chyba jednak wybiorę ten koral bo on jest zdecydowanie ładniejszy róż mimo, że delikatny był taki chłodny a ten koral taki delikatny i cieplutki

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

aniuska Róż z koralem to świetne połączenie - ja u siebie będę miała podobną paletę, wygląda to ciekawie.

Masz rację, chyba jednak wezmę ten delikatny koral TŻ oczywiście już do mnie mówi "no miał być róż...nawet mam na krawacie ten twój pudrowy róż, matko jak Ty kombinujesz" ale ja będę miała różową wstążkę przy sukni więc będziemy pasowali do siebie

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
Ja ostatnio w jakimś sklepie z bielizną widziałam stopki właśnie bez palców! Być może zaczną też produkować pończochy bez palców, rozglądaj się!

bardorja dziękuję za miłe słowa odnośnie sukienki! I chyba się przestanę przejmować tą jedną spowiedzią
Są pończochy bez palców, wczoraj na allegro trafiłam na takie

Elrosa ale piękne te zawieszki ma wódkę i ozdoba na tort właśnie szukam czegoś takiego na tort

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 17:37   #1109
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Śliczna
Jaki rozmiar krążków wzięłaś? 40 mm?
Wydają się bardzo duże
Wzięłam te większe - chyba 40mm

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 17:43   #1110
Buczorek
Raczkowanie

activelifestyle

o matko a z tym jajkiem..... skąd ludzie biorą takie pomysły
z tym workiem bardzo fajny pomysł

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości