|
|
#4771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Neska - ale my mieliśmy próbniki
Vide post Polly Cytat:
Taaak to dwa inne swiaty - dzienne i sztuczne światło. Dlatego ja nie zapraszam do nas nikogo za dnia ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
Wiecie co, tylko jeden nam sie nie różnił - Meksykańskie Chilli z Dekorala, ale jakość farby jest tak żenująca, że nie polecam a wręcz przestrzegam, niemniej odcień identyko
|
||
|
|
|
#4773 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Poka!!!! Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-06-02 o 13:26 |
|
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4775 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jesu...jesu normalnie boje sie tam wchodzic...
poka na razie nie bedzie bo syf tam łokrutny.. na swoje usprawiedliwienie dodam ze meble mam zamiar przemalowac na szaro...tylko nie wiem kiedy to bedzie..niebieskie juz mi sie znudziły ,to jest zaleta posiadania starych syfnych mebli, bierzesz farbkeu i malujesz..tylko troche zachodu z tym jest niestety
|
|
#4776 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Wyobrażam sobie ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Czy ktoś z bezglutenowców robił coś na bazie bazylii ? Jeśli tak to co? Znam tylko caprese i pesto ale do czego pesto jak unikam mąki, czyli makaron odpada? A mam chcicę na bazyliowy smak, tak pięknie pachniała w Lidlu, ze wziełam ją do siebie do domu W sensie glutenu nie udaje mi się unikać, i nawet mi jakoś nie zależy. Nie o gluten mi chodzi a o odchudzenie się i dobre samopoczucie. Unikam mącznych produktów li i jedynie celem schuścia. Na razie czuję się świetnie |
|
|
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i np makaron ryżowy który jest pyszny z pesto+ ocet balsamicznyA dlaczego chcesz rezygnować z tortilli toć to z mąki kukurydzianej
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-06-02 o 14:10 |
|
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, brakowało mi kwasu. Edytuję ajk zrobię. Z pszennych tortilli. Takich kukurydzianych również nigdzie nie widziałam. Robić nie będę No ale taka mąka kukurydziana to nie tuczy? Jak już pisałam, olewam ten gluten, on na zasadzie eksperymentu, przy okzaji maił być, chodzi mi przede wszystkim o redukcję prostych cukrów/węgli a co za tym ma nastapić, redukcję wagi. Dzięki Neska - za wskazówki. Ja trochę błądzę jak dziecko we mgle. Muszę za tym gdzieś pobiegać.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-02 o 14:34 |
|
|
|
|
#4780 |
|
To ja :)
|
O mamo, przyszłam na odczulanie bez książki
A zaraz potem lecę do dentysty, na wybielanie. I trochę się boję, bo co prawda, pytałam 2x i za każdym usłyszałam, że to kosztuje 150 zł, ale w pracy koleżanka mówiła, że 1500, więc może po prostu nie usłyszałam jednego zera??
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękna jesteś
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-02 o 15:32 |
|
|
|
|
#4783 | |
|
|
Cytat:
Musiałaś mnie z kimś pomylić, ja jestem na jednym tylko zdjęciu, na jednym z ostatnich... Ktoś jeszcze musiał być bordowy...Weź sobie FB załóż! No weeeź... Odwołali mi węgierski, lektorka jutro robi za tłumacza na uroczystościach państwowych
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co się cieszysz - do nauki mursz
|
|
|
|
|
#4785 | |
|
|
Cytat:
Znaczy, żeby z tyłu też lepiej wyglądać
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4787 | |
|
|
Cytat:
![]() Nie idę na wybielanie. Zadzwoniłam się dopytać i owszem, pomylili się, 800 zł kosztuje :-( Także zostaję żółtozębą jutrzenką (Tata tak na mnie mówi)...
|
|
#4788 |
|
Mother of Cats
|
Wybaczcie, że tak od czapy, ale...
...po co Martinowi takie zakończenie walki Czerwonej Żmii i Góry? Nosz, chyba pierwszy raz w życiu mam ochotę obić autora
|
|
|
|
#4789 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Natomiast co do Góry nie chcę spoilerować, jest w tym większy plan.
|
|
|
|
|
#4790 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4791 |
|
Nindżopesz
|
Będzie poważnie umierający gdyż ponieważ Oberyn tańcował z zatrutymi włóczniami. "Maester" Qyburn weźmie ledwo dychającego Gregora w obroty, tj. będzie na nim eksperymentował. Niby G. umrze, niby jego czaszka zostanie przesłana do Sunspear ale nagle wśród Gwardii Królewskiej pojawi się nowy wysoooki rycerz nie zdejmujący hełmu, rycerz, który nie śpi, nie je i nigdy się nie odzywa.
|
|
|
|
#4792 |
|
Mother of Cats
|
Red, dziękuję
|
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Nesko jesteś maj hiroł !!!
Jem właśnie ryżowy bezsmakowy makaron z pesto i balsamico - ![]() Jest geniaaaaalne. Poprzedni to był mój błąd bo zrobiłam sobie sama pesto - i było bleeee. No a teraz mam Lidlowe z plastikowego kubka - bo słoiczkowe są za słone dla mnie, plus ten balsamico ale ciu ciut - i odlatuję smakowo. Mam już danie na prawdę w 5 minut. |
|
|
|
#4794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4795 | |
|
|
Cytat:
nigdy się za taką nie uważałam, serio... Majuta?? Zeznawaj mi tu!
|
|
#4796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- A i bije Mursz z Twej twarzy pozytywna energia!
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
No Mursz ma śliczną buzię, taką sympatyczną i przyjemną
![]() Tylko czemu o tym nie wiedziała ![]() A jak ktoś jest fajna osobą, to się nie zwraca uwagi na dodatkowe kg, na żolte zęby, na przyszcze itd. Sie tego nie widzi po prostu, tylko środek. Przynajmniej ja tak mam i chyba większość ludzi. Oj tam, wybielaniem sie nie martw. Ja byłam napalona jak szczerbata na suchary na to wybielanie, ale moja dentystka wybila mi z glowy. Bo ponieważ bardzo oslabia szkliwo i szkoda zębów, bo to sie potem może czkawka odbić. Tak samo jak licówki. I tak sobie śmigam z kremowymi i odstającą z szeregu jedynka i w sumie mam to gdzieś juz
|
|
|
|
#4798 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak na serio, to po prostu siedzimy w domu, bo na naszym zadupiu tylko dyskoteki i nie ma gdzie wyjśc ludziom w ciut mrocznym klimacie. A znajomi z łodzi i wawy są tacy, że od roku nie mogą znaleźc dla nas czasu ![]() Cytat:
mi się najbardziej marzyła od zawsze archeologia. A z takich na czasie i z pracą, to bym chciała do analizy danych/baz danych iść, bo to zajepiście w moim klimacie, ale musiałabym iśc na szkolenia, bo ledwie excela znam, a oracle i sql w ogóle nic, a w mojej mieścinie nic takiego nie ma, a na kursy i doazdy do wawy nie mam kasy, dopóki pracy nie znajdę i się kółko zamyka Cytat:
Cytat:
![]() nie wiem, było z 10 babek, z każdą krótka konkretna rozmowa i w razie czego mają się odezwać do końca tygodnia A potem chuop zabrał mnie na pizzę i piwo i teraz tak mi ciepło i miiło ![]() Poza tym mogę się pochwalić, że od grania schudły mi palce o 2 rozmiary, bo czekając na chuopa z nudów poszłam pomierzyć pierdzonki
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-06-02 o 19:47 |
||||
|
|
|
#4799 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Macham znad nowego lapka
|
||||||
|
|
|
#4800 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
ale mi dałyście kopa energii, dzięki wielkie! A wybielanie niestety jest u mnie konieczne, bo mi pożółkły kły, a dwójki i jedynki nie, wyglądam więc, jak klasyczna Panisztucznaszczęka No ale trudno, jeszcze przez jakiś czas tak musi być...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

i do tego niebieskie meble

- za wskazówki. Ja trochę błądzę jak dziecko we mgle. Muszę za tym gdzieś pobiegać.

wszak się nie widzę to nie wiem jak jest

nigdy się za taką nie uważałam, serio... 
)
ale mi dałyście kopa energii, dzięki wielkie!