Scent Bar LII - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-02, 13:21   #4771
neska951
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LII

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
e fcale nie,
to bardziej chodzi o to ze w zaleznosci od miejsca na scianie mam z 10 róznych odcieni...

no i na wzorniku wydaje sie inny,ale jak go przyloze do sciany to jest kurdwa identyczny niestety
A no bo to normalne bo odbiór koloru zależy między innymi od natężenia światła... Dlatego warto pomalować dwuwarstwowo wzornikiem kartkę papieru A4 i przyklejać na ścianę (ny) ,w różnych miejscach, o różnych porach dnia i w różnych oświetleniach sztucznych.

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
[/COLOR]co do koloru jesczze to jeden problem jest ktory nigdy nie zostanie rozwiazany, ze kolory inaczej wygladająw swietle dziennym a inaczej w sztucznym
Dokładnie
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:24   #4772
rachell111
Zakorzenienie

Neska - ale my mieliśmy próbniki zawsze

Vide post Polly
Cytat:
e fcale nie,
to bardziej chodzi o to ze w zaleznosci od miejsca na scianie mam z 10 róznych odcieni...

no i na wzorniku wydaje sie inny,ale jak go przyloze do sciany to jest kurdwa identyczny niestety

a jak przerobilismy sobie krzesła ,
jak je zobaczyłam to nie powiedzialam nie :"no cóż"
tylko "o ja pier...."

są jakby to ując..ekscentryczne,
wie teraz kychnie mam trózową z bordowumi krzesłani w aksamicie i do tego niebieskie meble

co do koloru jesczze to jeden problem jest ktory nigdy nie zostanie rozwiazany, ze kolory inaczej wygladająw swietle dziennym a inaczej w sztucznym
Wiesz co - to może wyglądać dobrze - ja to widzę no ciekawa jestem ciekawa, pewnie kontrast Was przerósł, ale bordo lubię, niebieski też

Taaak to dwa inne swiaty - dzienne i sztuczne światło.

Dlatego ja nie zapraszam do nas nikogo za dnia

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
A no bo to normalne bo odbiór koloru zależy między innymi od natężenia światła... Dlatego warto pomalować dwuwarstwowo wzornikiem kartkę papieru A4 i przyklejać na ścianę (ny) ,w różnych miejscach, o różnych porach dnia i w różnych oświetleniach sztucznych.
Kolor na ścianach rózni się od koloru na kartkach

Wiecie co, tylko jeden nam sie nie różnił - Meksykańskie Chilli z Dekorala, ale jakość farby jest tak żenująca, że nie polecam a wręcz przestrzegam, niemniej odcień identyko Na krzywej spękanej gipsowej scianie wygląda serio jak w Meksysku
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:25   #4773
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
eee..lepiej nie ,

wie teraz kychnie mam trózową z bordowumi krzesłani w aksamicie i do tego niebieskie meble

Poka!!!!

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2014-06-02 o 13:26
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:28   #4774
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Neska - ale my mieliśmy próbniki zawsze
Bo Wy Mocarze jesteście
Stary 2014-06-02, 13:36   #4775
Polly_
grozi wypollizowaniem

jesu...jesu normalnie boje sie tam wchodzic...
poka na razie nie bedzie bo syf tam łokrutny..

na swoje usprawiedliwienie dodam ze meble mam zamiar przemalowac na szaro...tylko nie wiem kiedy to bedzie..niebieskie juz mi sie znudziły ,
to jest zaleta posiadania starych syfnych mebli, bierzesz farbkeu i malujesz..tylko troche zachodu z tym jest niestety
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:44   #4776
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
"No cóż" mówią dwie bezradne istoty stojące na przeciw ścian i wpatrujące się w nie z głupią miną.

Cytat:
Widzę, że drastycznie zmienia Ci się gust

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:05   #4777
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
jesu...jesu normalnie boje sie tam wchodzic...
poka na razie nie bedzie bo syf tam łokrutny..

na swoje usprawiedliwienie dodam ze meble mam zamiar przemalowac na szaro...tylko nie wiem kiedy to bedzie..niebieskie juz mi sie znudziły ,
to jest zaleta posiadania starych syfnych mebli, bierzesz farbkeu i malujesz..tylko troche zachodu z tym jest niestety
1. Spoko, jest nadzieja. Jeśli pada tam słońce za rok będziesz miała docelowy kolor Ja nie mogłam patrzeć na waniliowy budyń za sofą, po prostu mdliło mnie - ja źle reaguję na choćby minimalne tony żółtego koloru. No rzygliwy krem cukierniczy nam wyszedł. Po roku zbledł. Jest już bliżej beżu niż ecru. Ufff. (nie mieliśmy kasy an kolejne farbowania etc) Tylko przy białym suficie można dostrzec ciepłe tony, ale ogólnie jest ok.

2. Wyobrażam sobie

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Czy ktoś z bezglutenowców robił coś na bazie bazylii ? Jeśli tak to co? Znam tylko caprese i pesto ale do czego pesto jak unikam mąki, czyli makaron odpada? A mam chcicę na bazyliowy smak, tak pięknie pachniała w Lidlu, ze wziełam ją do siebie do domu

W sensie glutenu nie udaje mi się unikać, i nawet mi jakoś nie zależy. Nie o gluten mi chodzi a o odchudzenie się i dobre samopoczucie. Unikam mącznych produktów li i jedynie celem schuścia. Na razie czuję się świetnie Choć do schuścia daleko bo ogólnei dużo jem. Co chwila wpada kasza, ryzik, mięska, rybki, fasolki, pieczarki - ziemniaaaaczki. No ale bez pieczywa i mącznch przetworów jest póki co ok. W sumie, to jakby tak miało zostać, to płakać będę tylko za tortillami i pizzą Reszta może nei istnieć.
Stary 2014-06-02, 14:08   #4778
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1
[/COLOR]Czy ktoś z bezglutenowców robił coś na bazie bazylii ? Jeśli tak to co? Znam tylko caprese i pesto ale do czego pesto jak unikam mąki, czyli makaron odpada? A mam chcicę na bazyliowy smak, tak pięknie pachniała w Lidlu, ze wziełam ją do siebie do domu

W sensie glutenu nie udaje mi się unikać, i nawet mi jakoś nie zależy. Nie o gluten mi chodzi a o odchudzenie się i dobre samopoczucie. Unikam mącznych produktów li i jedynie celem schuścia. Na razie czuję się świetnie Choć do schuścia daleko bo ogólnei dużo jem. Co chwila wpada kasza, ryzik, mięska, rybki, fasolki, pieczarki - ziemniaaaaczki. No ale bez pieczywa i mącznch przetworów jest póki co ok. W sumie, to jakby tak miało zostać, to płakać będę tylko za tortillami i pizzą Reszta może nei istnieć.
HA wcale nie musisz unikać makaronów albowiem są makarony kukurydziane i np makaron ryżowy który jest pyszny z pesto+ ocet balsamiczny
A dlaczego chcesz rezygnować z tortilli toć to z mąki kukurydzianej

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-06-02 o 14:10
Stary 2014-06-02, 14:30   #4779
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
HA wcale nie musisz unikać makaronów albowiem są makarony kukurydziane i np makaron ryżowy który jest pyszny z pesto+ ocet balsamiczny
A dlaczego chcesz rezygnować z tortilli toć to z mąki kukurydzianej
No ale takich jeszcze nigdzie nie widziałam, ryżowy mam i nie pasują mi te smaki
No właśnie, brakowało mi kwasu. Edytuję ajk zrobię.

Z pszennych tortilli. Takich kukurydzianych również nigdzie nie widziałam.
Robić nie będę
No ale taka mąka kukurydziana to nie tuczy? Jak już pisałam, olewam ten gluten, on na zasadzie eksperymentu, przy okzaji maił być, chodzi mi przede wszystkim o redukcję prostych cukrów/węgli a co za tym ma nastapić, redukcję wagi.

Dzięki Neska - za wskazówki. Ja trochę błądzę jak dziecko we mgle. Muszę za tym gdzieś pobiegać.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-06-02 o 14:34
Stary 2014-06-02, 15:19   #4780
Murszafka
To ja :)

O mamo, przyszłam na odczulanie bez książki
A zaraz potem lecę do dentysty, na wybielanie. I trochę się boję, bo co prawda, pytałam 2x i za każdym usłyszałam, że to kosztuje 150 zł, ale w pracy koleżanka mówiła, że 1500, więc może po prostu nie usłyszałam jednego zera??

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 15:23   #4781
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
A zaraz potem lecę do dentysty, na wybielanie. I trochę się boję, bo co prawda, pytałam 2x i za każdym usłyszałam, że to kosztuje 150 zł, ale w pracy koleżanka mówiła, że 1500, więc może po prostu nie usłyszałam jednego zera??
U mnie na zadupiu i w gabinecie z dość konkurencyjnym cenami w porownaniu z resztą powiedziano mi 800 zł za wybielanie. 100 zl czyszczenie, no ale to dwie rożne sprawy przecież...Chyba,że trafiłaś na jakąś promocję, to może to możliwe...
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 15:31   #4782
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Piękna jesteś - masz taką urodę, że nie zauważam tego o czym pisałaś wcześniej Nie sposób oderwac oczu od takiej twarzy. Jak se jeszcze zęby wybielisz to nikt Ci w oczy nie spojrzy

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-06-02 o 15:32
Stary 2014-06-02, 15:35   #4783
Murszafka

Cytat:

Piękna jesteś - masz taką urodę, że nie zauważam tego o czym piszesz. Nie sposób oderwac oczu od takiej twarzy. Jak se jeszcze zęby wybielisz to nikt Ci w oczy nie spojrzy
Nie spojrzysz, bo niedługo mi tłuszczem zarosną! Musiałaś mnie z kimś pomylić, ja jestem na jednym tylko zdjęciu, na jednym z ostatnich... Ktoś jeszcze musiał być bordowy...
Weź sobie FB załóż! No weeeź...

Odwołali mi węgierski, lektorka jutro robi za tłumacza na uroczystościach państwowych

Stary 2014-06-02, 15:40   #4784
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Nie spojrzysz, bo niedługo mi tłuszczem zarosną! Musiałaś mnie z kimś pomylić, ja jestem na jednym tylko zdjęciu, na jednym z ostatnich... Ktoś jeszcze musiał być bordowy...
Weź sobie FB załóż! No weeeź...

Odwołali mi węgierski, lektorka jutro robi za tłumacza na uroczystościach państwowych
Nie pomyliłam. Ja wiem, ja Ciebie rozumiem o co Ci chodzi. Ja nie twierdzę, że nie masz tego o czym piszesz, tylko, że tego nie widać, bo człowiek skupia uwagę na takiej twarzy. To jak efekt Moniki Belucci - na boga, czy ktoś wie jak wygląda jej brzuch? Czy kogoś to w ogóle obchodzi? Czy to dla innych ważne?

I co się cieszysz - do nauki mursz
Stary 2014-06-02, 15:41   #4785
Murszafka

Cytat:
Nie pomyliłam. Ja wiem, ja Ciebie rozumiem o co Ci chodzi. Ja nie twierdzę, że nie masz tego o czym piszesz, tylko, że tego nie widać, bo człowiek skupia uwagę na takiej twarzy. To jak efekt Moniki Belucci - na boga, czy ktoś wie jak wygląda jej brzuch? Czy kogoś to w ogóle obchodzi? Czy to dla innych ważne?

Założę kiedyś założę...

I co się cieszysz - do nauki mursz
O rany... Dzięki, kochana jesteś :-D to teraz mam jeszcze większy doping do diety :-D
Znaczy, żeby z tyłu też lepiej wyglądać

Stary 2014-06-02, 16:01   #4786
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
O rany... Dzięki, kochana jesteś :-D to teraz mam jeszcze większy doping do diety :-D
Znaczy, żeby z tyłu też lepiej wyglądać ;)

Kurka w mordę - zawsze zapominam o tyłach wszak się nie widzę to nie wiem jak jest
Stary 2014-06-02, 16:05   #4787
Murszafka

Cytat:

Kurka w mordę - zawsze zapominam o tyłach wszak się nie widzę to nie wiem jak jest
I o podłodze. Nie można stać w jednym miejscu, bo się wgłębienia robi

Nie idę na wybielanie. Zadzwoniłam się dopytać i owszem, pomylili się, 800 zł kosztuje :-( Także zostaję żółtozębą jutrzenką (Tata tak na mnie mówi)...

Stary 2014-06-02, 16:38   #4788
aileenn
Mother of Cats

Wybaczcie, że tak od czapy, ale...
...po co Martinowi takie zakończenie walki Czerwonej Żmii i Góry? Nosz, chyba pierwszy raz w życiu mam ochotę obić autora

Stary 2014-06-02, 16:55   #4789
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
...po co Martinowi takie zakończenie walki Czerwonej Żmii i Góry? Nosz, chyba pierwszy raz w życiu mam ochotę obić autora
Dla mnie to zaskoczeniem nie było bom knigi czytała, ale Żmija sam się prosił - za dużo gadał i za bardzo tańcował, tacy zawsze kończą marnie Natomiast co do Góry nie chcę spoilerować, jest w tym większy plan.

Stary 2014-06-02, 17:07   #4790
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Dla mnie to zaskoczeniem nie było bom knigi czytała, ale Żmija sam się prosił - za dużo gadał i za bardzo tańcował, tacy zawsze kończą marnie Natomiast co do Góry nie chcę spoilerować, jest w tym większy plan.
Ale że Góra przeżyje? Zaspojleruj mi na biało, prooooszę

Stary 2014-06-02, 17:26   #4791
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ale że Góra przeżyje? Zaspojleruj mi na biało, prooooszę
Będzie poważnie umierający gdyż ponieważ Oberyn tańcował z zatrutymi włóczniami. "Maester" Qyburn weźmie ledwo dychającego Gregora w obroty, tj. będzie na nim eksperymentował. Niby G. umrze, niby jego czaszka zostanie przesłana do Sunspear ale nagle wśród Gwardii Królewskiej pojawi się nowy wysoooki rycerz nie zdejmujący hełmu, rycerz, który nie śpi, nie je i nigdy się nie odzywa.

Stary 2014-06-02, 17:31   #4792
aileenn
Mother of Cats

Red, dziękuję

Stary 2014-06-02, 18:25   #4793
rachell111
Zakorzenienie

Nesko jesteś maj hiroł !!! Padam do stóp

Jem właśnie ryżowy bezsmakowy makaron z pesto i balsamico - Jesteś nieoceniona Jest geniaaaaalne.

Poprzedni to był mój błąd bo zrobiłam sobie sama pesto - i było bleeee.
No a teraz mam Lidlowe z plastikowego kubka - bo słoiczkowe są za słone dla mnie, plus ten balsamico ale ciu ciut - i odlatuję smakowo. Mam już danie na prawdę w 5 minut.
Stary 2014-06-02, 18:27   #4794
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

Chyba poślę w świat Jade Durbano, bo nie używam, a pinindzy na koncie wciąż brak
Za chwilę jadę na rozmowę kwal. do sekretariatu szkolnego ale pewnie skończy się jak zwykle
Maja no i jak, udało się?

Cytat:

Piękna jesteś - masz taką urodę, że nie zauważam tego o czym pisałaś wcześniej Nie sposób oderwac oczu od takiej twarzy. Jak se jeszcze zęby wybielisz to nikt Ci w oczy nie spojrzy
Tak samo uważam Nie raz jak patrzyłam na fotki na fb to nie mogłam się napatrzeć na ładną Mursz
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 18:48   #4795
Murszafka

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Tak samo uważam Nie raz jak patrzyłam na fotki na fb to nie mogłam się napatrzeć na ładną Mursz
O rany, Dziewczyny, ale mnie zawstydzacie... nigdy się za taką nie uważałam, serio...

Majuta?? Zeznawaj mi tu!

Stary 2014-06-02, 18:54   #4796
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
O rany, Dziewczyny, ale mnie zawstydzacie... nigdy się za taką nie uważałam, serio...
Ja to już parę razy chciałam Ci to napisać, ale ... się wstydziłam

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

A i bije Mursz z Twej twarzy pozytywna energia!
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 19:02   #4797
anastazjaaa2
Zakorzenienie

No Mursz ma śliczną buzię, taką sympatyczną i przyjemną
Tylko czemu o tym nie wiedziała
A jak ktoś jest fajna osobą, to się nie zwraca uwagi na dodatkowe kg, na żolte zęby, na przyszcze itd. Sie tego nie widzi po prostu, tylko środek.
Przynajmniej ja tak mam i chyba większość ludzi.

Oj tam, wybielaniem sie nie martw. Ja byłam napalona jak szczerbata na suchary na to wybielanie, ale moja dentystka wybila mi z glowy. Bo ponieważ bardzo oslabia szkliwo i szkoda zębów, bo to sie potem może czkawka odbić. Tak samo jak licówki. I tak sobie śmigam z kremowymi i odstającą z szeregu jedynka i w sumie mam to gdzieś juz
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 19:16   #4798
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja - nigdy se nei daj wmówić, że jesteście nudni, z tego jak piszesz o Waszym życiu to nie jesteście Poza tym, to o niczym nie świadczy
ale ile można leżeś przed kompem i oglądać south park?
a tak na serio, to po prostu siedzimy w domu, bo na naszym zadupiu tylko dyskoteki i nie ma gdzie wyjśc ludziom w ciut mrocznym klimacie. A znajomi z łodzi i wawy są tacy, że od roku nie mogą znaleźc dla nas czasu
Cytat:
Oooooo zaiepista fuszka - u nas nawet takich ofert nie ma.

(mnie jednak dotknęło do żywego że nie dostanę pracy marzeń a się raz w mym życiu pojawiła, analizuję to wciąż i wciąż )

mi się najbardziej marzyła od zawsze archeologia. A z takich na czasie i z pracą, to bym chciała do analizy danych/baz danych iść, bo to zajepiście w moim klimacie, ale musiałabym iśc na szkolenia, bo ledwie excela znam, a oracle i sql w ogóle nic, a w mojej mieścinie nic takiego nie ma, a na kursy i doazdy do wawy nie mam kasy, dopóki pracy nie znajdę i się kółko zamyka
Cytat:

Cytat:
...po co Martinowi takie zakończenie walki Czerwonej Żmii i Góry?
żeby Tyrion mógł zrobić co zrobił
Cytat:
Maja no i jak, udało się?
nie wiem, było z 10 babek, z każdą krótka konkretna rozmowa i w razie czego mają się odezwać do końca tygodnia
A potem chuop zabrał mnie na pizzę i piwo i teraz tak mi ciepło i miiło

Poza tym mogę się pochwalić, że od grania schudły mi palce o 2 rozmiary, bo czekając na chuopa z nudów poszłam pomierzyć pierdzonki

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-06-02 o 19:47
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 19:32   #4799
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Nie to nie tak, ja nie liczyłam, się pojawiła, być może niepowtarzalna okazja. Analizuję mimowolnie, mózg mi ciągle nie potrafi sie pogodzić. Najbardziej boli mnie że walczyłam o siebie a nie dostałam pełnej szansy. Eeeeech

Cytat:
Śmieję się, bo tak samo reagujemy po malowaniu. "No cóż" mówią dwie bezradne istoty stojące na przeciw ścian i wpatrujące się w nie z głupią miną.

Poka!

Cytat:

a jak przerobilismy sobie krzesła ,
jak je zobaczyłam to nie powiedzialam nie :"no cóż"
tylko "o ja pier...."

są jakby to ując..ekscentryczne,

Cytat:
żeby było ciekawiej
Cytat:
to bardzo źle że tak nie uważałaś
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
nie wiem, było z 10 babek, z każdą krótka konkretna rozmowa i w razie czego mają się odezwać do końca tygodnia
A potem chuop zabrał mnie na pizzę i piwo i teraz tak mi ciepło i miiło
no to

Macham znad nowego lapka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 19:35   #4800
Murszafka

Cytat:
Ja to już parę razy chciałam Ci to napisać, ale ... się wstydziłam

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

A i bije Mursz z Twej twarzy pozytywna energia!
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
No Mursz ma śliczną buzię, taką sympatyczną i przyjemną
Tylko czemu o tym nie wiedziała
A jak ktoś jest fajna osobą, to się nie zwraca uwagi na dodatkowe kg, na żolte zęby, na przyszcze itd. Sie tego nie widzi po prostu, tylko środek.
Przynajmniej ja tak mam i chyba większość ludzi.

Oj tam, wybielaniem sie nie martw. Ja byłam napalona jak szczerbata na suchary na to wybielanie, ale moja dentystka wybila mi z glowy. Bo ponieważ bardzo oslabia szkliwo i szkoda zębów, bo to sie potem może czkawka odbić. Tak samo jak licówki. I tak sobie śmigam z kremowymi i odstającą z szeregu jedynka i w sumie mam to gdzieś juz
O rany, w życiu tylu miłych słów nie słyszałam ale mi dałyście kopa energii, dzięki wielkie!

A wybielanie niestety jest u mnie konieczne, bo mi pożółkły kły, a dwójki i jedynki nie, wyglądam więc, jak klasyczna Panisztucznaszczęka No ale trudno, jeszcze przez jakiś czas tak musi być...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości