![]() |
#1171 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
u mnie w domu zawsze mrozi siê zio³± ¶wie¿e na zimê, umyte i posiekane tylko podczas procesu mro¿enia potrz±saj ¿eby nie zrobi³± siê bry³a tylko by³y sypkie; potem do roso³u czy zimniaków dodajemy i s± prawie jak prosto z pola;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 410
|
No i wrzucam swój dzisiejszy jad³ospis. Nie patrzcie na godziny posi³ków, bo to wypad³o dzisiaj u mnie beznadziejnie, pó¼no wsta³am, potem by³am na zakupach i odstêpy miêdzy posi³kami du¿e.
Dzisiaj nie do koñca idealnie, bo wpad³o Kinder Joy, ale mimo wszystko z wêglami mieszczê siê poni¿ej 65, co bardzo mnie cieszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
zio³a mo¿na mroziæ, bo moja zmienniczka w Niemczech uparcie je mrozi³a. ale zawsze mi siê wydawa³o, ze lepsze jest suszenie.
która¶ zwróci³a mi uwagê na zwrot "Foremki" chyba wziê³am to z innego forum. mam nadziejê, ¿e nie przeszkadza. i przepraszam, ¿e mówi±c nie pamiêtam nicków. jestem tu od paru dni. na obiad zrobi³am kalafior, mielone (przyprawione papryk±, zio³ami prowansalskimi, pieprzem i sol± morsk±). no ¿e gotujê te¿ dla brata to ziemniaczki by³y. dajê wskazówkê na kotlety mielone. jak nie chcecie dawaæ bu³ki, czy m±ki aby siê nie klei³y do r±k to nie dawajcie jajka. tylko miêso i przyprawy. samo ³adnie siê "kulkuje" dzi¶ æwiczy³am 38 minut cardio. wpisa³am na youtube i wesz³am w pierwsze lepsze. nawet fajne. to super sposób. codziennie co innego i codziennie inaczej. kijków nie by³o. pogoda straszy³a deszczem a kurtka przeciwdeszczowa zosta³a w lublinie. pojutrze przychodzi przekleñstwo ewy. se wybra³am moment. mnie te¿ okropnie bola³o, czu³am siê s³aba i mdli³o mnie. biorê anty i jest zno¶nie. czasem mnie zaboli, ale jak boli to wiem, ¿e ¿yjê ![]()
![]() |
#1174 | |||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() Ok, to zamieszkam z Tob± i zrobimy kobiec± wersjê WK ![]() A polecasz jakie¶ konkretne tabletki albo wiesz na co patrzeæ? Bo ja jestem zielona w temacie, a w zasadzie rybê jem max. raz w roku od zawsze ![]() Cytat:
![]() Jak wygl±da sk³ad tego mas³a orzechowego light? Nie wiem ile Ci to procentowo wychodzi, ale wygl±da na bardzo ma³o, wiêc szacun! ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1175 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Omege3 polecam z Olimpu, tylko t± ³ykam ![]() ¦mietana oczywi¶cie do kawy ![]() ![]() Wychodzi mi 49% bia³ka , 18,9%wêgli i 31,1% t³uszczu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1176 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hahaha, wiedzia³am, ¿e co¶ siê musi za tym kryæ ![]() No to piêkny rozk³ad, te¿ chcê tak je¶æ! ![]()
![]() |
#1177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Za to najbli¿szy cziti dej przypada dopiero na 14czerwca, a jeszcze kolejny na 28czerwca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadziejê, ¿e mi to nied³ugo te¿ wejdzie w krew ![]() I jak z zamiennikami chleba, polecacie co¶, macie jakie¶ pomys³y?
![]() |
#1179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja chleb rzadko jadam, ale mam przepis na chleb wysokobia³kowy. 6 ³y¿ek otr±b owsianych 2 ³y¿ki otr±b pszennych 2 ³y¿ki otr±b ¿ytnich 3 surowe jajka 1 kostka 200 gramowa kostka chudego bia³ego sera 1 ³y¿eczka proszku do pieczenia lub sody oczyszczonej 1/2 ³y¿eczka soli dowolne przyprawy Nagrzej piekarnik do 180'C. W misce utrzyj ¿ó³tka z serem, sol±, proszkiem do pieczenia i przyprawami. Do masy wsyp otrêby i wymieszaj dok³adnie. W razie potrzeby dodaj nieco mleka lub wody. Ubij bia³ka na sztywn± pianê i delikatnie zmieszaj je z mas±.Prze³ó¿ powsta³e ciasto do formy keksówki wy³o¿onej papierem do pieczenia. Wierzch ciasta wyg³ad¼. Piecz do suchego patyczka. Smakowo wychodzi nienajgorzej, jednak ze wzglêdu na fakt, ¿e chleba mi nie brakuje to bardzo rzadko piekê ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Witam dziewczyny
![]() Widzê, ¿e daje czadu z tym pisaniem... 10 minut czytania mia³am ![]() Ja dzi¶ mam o wiele lepszy humor, pierwszy dzieñ bez fajki jako¶ min±³. By³o ciê¿ko, ale wytrwali ze mn± ![]() ![]() Bebemwls - bardzo fajna strona, zapisa³am j± sobie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | |||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
A tego leku spróbuje przy kolejnym @ bo dzisiaj juz mnie nie boli. Nie chcia³±m mieszaæ ¶rodków. ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() Daktyle faktycznie nieco jak karwmel smakuj±. Ja lubiê, ale rzadko kupujê bo straszliwie s³odkie s± ![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() donkje , Melonade witam kocie mamy ![]() ![]()
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-06-03 o 07:17 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
Czytam was w biegu i raz na tel raz na tablecie a raz na komputerze i ci±gle nie mam jak odpisywaæ;/
Nickow w ogóle nie pamiêtam ale wiem, ¿e która¶ z was t³umaczy³a jak w aplikacji spr ile wêglowodanów zjad³am a ile reszty wiêc bardzo dziêkujê ![]() w niedzielê wysz³o mi: t³uszcz 59 wêglowodany 168 bia³ko 67 w poniedzia³ek: t³uszcz 59 wêglowodany 312 bia³ko 60 Zupe³nie siê na tym nie znam ale wydaje mi siê ¿e zdecydowanie za du¿o wêglowodanów? znowu proszê o pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() gratulujê dnia walki z na³ogiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1,5-2grama na kg wiêc jak wa¿ê 81 to powinno mi wyj¶æ 162? czy jako¶ inaczej siê to liczy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1186 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
![]() Ja dzi¶ znowu bêdê musia³a nadrabiaæ æwiczenia chodzeniem, bo najpierw lekarz potem szko³a do pó¼nego wieczora ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cze¶æ dziewczynki - kolejny dzieñ diety przed nami.
Moje dzisiejsze ¶niadanko to owsianka z bakaliami. Niestety zapomnia³am zabraæ ze sob± owocu do pracy, wiêc dzi¶ go nie uwzglêdniê w moim jad³ospisie.
#1188 |
Raczkowanie
|
jest prze¶liczna, ca³a bia³a
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zadomowienie
|
Ja mia³am dachowca, ale przed urodzeniem córy wyprowadzi³ siê do dziadków bo bardzo rozrabia³, a teraz ¿al mi stworzenia i nie chce go zabieraæ ¿eby córka go nie mêczy³a
#1190 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak zgadza siê, oko³o 160g bia³ka. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ostatnio uda³o siê jej ugry¼æ kota w ogon. Ale ona nie odpuszcza i za nim. Wtedy kocur i po firankach, parapetach i gdzie mo¿e ucieka jednym s³owem zawierucha siê robi. A córa "ona chce siê z nim tylko pobawiæ" dlaczego kotek nie chce?
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Rozeznanie
|
Hejka, widzê ¿e wszyscy pokazuj± swoje koty, wiêc mo¿e i ja siê pochwalê moj± Szu-szu, która lada moment bêdzie mia³a ma³e
![]() Donkje - ciê¿ko mi bêdzie co¶ zmieniæ, wiesz dla mnie w ogóle jedzenie o tej godzinie jest katorg± a co dopiero wybieranie lepszych produktów. No i przede wszystkim w czym wybieraæ jak ja wiele rzeczy nie jem, z nabia³u to jedynie ser bia³y, ewentualnie co¶ w stylu bielucha, ale ju¿ twaro¿ki, jogurty czy kefiry odpadaj±. Widzê, ¿e Wy tutaj macie ró¿ne ciekawe pomys³y na zupy, kurczaki czy ¶niadania a ja wiêkszo¶ci z tych rzeczy nie jadam. Dlatego te¿ nie wypowiadam siê prawie w ogóle, bo co mam pisaæ... ¿e wszystko jest beee, nie dobre. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam jednego w mie¶cie rodzinnym, do którego za 2 tygodnie jade i ju¿ siê nie mogê doczekaæ, uwielbiam koty i zwierzêta ogólnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Donkje jak wa¿ysz np sos lub ³y¿eczkê czego¶? (np mas³o orzechowe, jogurt naturalny) wpisujesz wed³ug miary przyjêtej ogólnie, ¿e np jedna ³y¿eczka to 10/20 gr/ml czy serio wa¿ysz wszystko? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ¶wietne kociaki,ale ja jestem mi³o¶niczk± szczurasów
![]() Ogarniam powoli dokumentacjê T¯ i idê jakie¶ ¶niadanko wci±gn±æ-mo¿e musli? Masakra jeszcze nawet nie poæwiczy³am a muszê i¶æ na zakupy ![]()
#1196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Rozeznanie
|
Nie doda³am, ¿e mam Maine Coona
![]() No, a jesli s± tu jacy¶ psiarze to zapraszam, ja siê dzielê na pó³ ... i psa te¿ mam ![]() Ps. Za mn± 150 wio¶larzy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Te¿ mam piesa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1200 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A psa jakiego masz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.