|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas na zmiany drogie damy ! :D
ja dodatkowo postanawiam codziennie masować uda i pośladki szczotką przez 40min
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lato tuż tuż a cellulitis sam nie zniknie, łączę przyjemne z pożytecznym-oglądam odcinek serialu i masuję
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
rise_against głównie stosunki międzynarodowe, ale jak (tfu, tfu) nie wyjdzie, to myślałam o germanistyce albo innej filologii
ckin2u dziękuję Lilly_Lilly Jak Ci się ćwiczy z Mel? ![]() kasia9513 40 minut? Podziwiam!
|
|
|
|
|
#155 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No moje miłe, lecę na trening. Samo się nie wyrzeźbi |
||
|
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przepadam za porównaniami do innych ludzi, uważam że po części jest to usprawiedliwianie swojego lenistwa. Nieważne czy ideały są czy ich nie ma, to warto je mieć bo dzięki dążeniu do nich stajemy się lepsi
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
czy mozecie mi polecic jakies cwiczenia na wyszczuplenie ud? Przede wszystkim tej wewnetrznej strony
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
a bardzo dobrze
juz miałam pare podejść ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
moze takie cos? ja kiedys w netto kupiłam za 20 zł ale wiadomo ze lenistwo wygrało
|
|
|
|
#159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można wiedzieć, jakie filologie studiowałaś? Właśnie miałam pomysł, żeby iść na stosunki międzynarodowe, ale nie wiem, czy jest to do końca to, co chcę robić Powodzenia na treningu Cytat:
Koniecznie daj znać, czy masaż coś dał, kiedyś też go robiłam, ale na chwilę przed prysznicem i miałam bardzo miękką i gładką skórę po nim Ćwiczysz z YT czy na kinekcie?
|
||
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#161 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli twierdzisz, że twoje są napuszone to ja nie wiem jak nazwać swoje.. Kazdy w inną stronę się kręci a jak tylko wyjdę na dwór to tak się puszą, że prawie całą twarz mi zasłaniają
|
|
|
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Można się później miziać i miziać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
Próbowałaś może olejowania? Na moje włosy dużo dało, może na Twoje też zadziała?
Edytowane przez ekomonika Czas edycji: 2014-06-02 o 21:52 |
|
|
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
Cześć.
Można dołączyć? ![]() Moje postanowienia to: - zacząć ćwiczyć (planuję Mel B albo zumbę, ale muszę to jakoś mądrze przemyśleć, bo i tak jestem szczupła, a chodzi mi głównie o kondycję) - jeść dużo warzyw i owoców oraz unikać glutenu i słodyczy - dostać się na studia na UŁ - dużo czytać - zlikwidować grzywkę - być bardziej pewną siebie - wyleczyć ostatecznie cerę Za wszystkie wizażanki trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo nas ćwiczy Mel B Od siebie mogę dodać, że kiedyś też ćwiczyłam i mogę polecić, bardzo fajnie wyrobiłam sobie ramiona |
|
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Ja polecam nogi z Mel
|
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moje są szczupłe i jak na mój wzrost długie, ale zawsze mogą być lepsze
|
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ćwiczysz coś na nogi? Musze trochę się wyrzeźbić, strasznie podobają mi się takie lekko zarysowane mięśnie Dziewczyny, macie jakąś ulubioną muzykę do treningów? |
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ze mnie jest właśnie taka Calineczka- typ budowy drobny. Na wf od 5 lat nie chodzę, tylko po prostu mam taki aktywny tryb życia. Lubię sobie pojeździć na rowerze itp. i często się spóźniam więc biegam na przystanek Jakiś czas temu ćwiczyłam z Chodakowską ale strasznie nudne to było, a z resztą musiałam na trochę przerwać, ale teraz chcę wrócić do ćwiczeń i szukam czegoś energicznego. Bo na studiach planuję ćwiczyć - już mogę.
|
|
|
|
|
|
#171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo polecam zumbę, daje tyle pozytywnej energii i endorfin jak mało które ćwiczenia Są żywe, cały czas ruch, ale głównie dobra zabawa ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#174 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dam znać, jak poszło.
|
|
|
#176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#177 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale robię rzeczy nie związane ze studiami w pracy ![]() Cytat:
Mi bardziej chodzi o weryfikację tych wszystkich ideałów z internetu i świata fitnessu - możesz tak wyglądać pod warunkiem że to jest twoja praca, albo jesteś ewentualnie bezdzietną żoną męża który cię utrzymuje... Bo jeśli pracujesz to walka o taką sylwetkę to prawie jak drugi etat, a człowiek chciałby jeszcze mieć jakiś wolny czas.Podam przykład mojego męża, który chodzi już trochę na siłkę i wygląda fajnie, ale zawsze śmieje się z modeli z Mens Health. Mówi że nikt poza instruktorami tak nie wygląda, a spora część panów chodzi regularnie. Może mam takir podejście bo pracowałam kiedyś trochę na przykład z celebrytkami i wiem jak bardzo ten świat jest nieprawdziwy Wiadomo, że po to jestem na tym wątku - żeby wyglądać jak najlepiej. Ale nakładam filtr na to, że nie będę wyglądała jak pano która ma pomoc która jej sprząta, gotuje, osobistego trenera i kupę kasy ![]() No, rozgadałam się. Miłego dnia - wczoraj jednak treningu nie było więc idę dziś. Ps: Czy któraś z warszawianek wybiera się może na Samsung Irena Women's Run? 5km tylko dla kobiet |
||
|
|
|
|
#178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja wczoraj straciłam dodatkową prace wiec moje nastepne postanowienie to znaleść coś innego ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- uff Mel B zrobione
|
|
|
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
Zumba jest cudowna.
I to kołysanie biodrami- muszę ćwiczyć, bo kiedyś tańczyłam, ale głównie jakieś walce itp., więc mam lekki problem z wyluzowaniem. Dzięki wielkie Lilly_Lilly, kaarooo, ekomonika, kasia9513, IzzieSt. Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam. ps. ekomonika za każdym razem czytam Twój nick jako ekonomika (planuję ekonomię i to może dlatego tak przekręcam).
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

Podziwiam!

Próbowałaś może olejowania? Na moje włosy dużo dało, może na Twoje też zadziała?
Co jak co, ale Miley ma nogi jak marzenie
Bardzo polecam zumbę, daje tyle pozytywnej energii i endorfin jak mało które ćwiczenia
おはよう!