|
|
#991 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Cytat:
Ehh, a ja sama nie wiem już co mam myśleć o tym wszystkim, ciągle tylko o Nim myślę, chciałabym móc chociaż na chwilę znów się przytulić do niego, poczuć jego usta.. I pomimo tego, że nie chce z nim gadać to ciągle się zastanawiam kiedy znowu do mnie napisze. Ale dostałam wreszcie pracę, może przestanę wreszcie o nim myśleć tyle i wszystko się samo zacznie jakoś układać. Chciałabym mu o tym powiedzieć, napisać do niego ale nie. Już nie jesteśmy razem, więc co go to obchodzi. |
|
|
|
|
#992 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaczyna kręcić z blondyneczką i jesteś zazdrosna. Myślę, że to jak w przypadku dzieci i zabawek - zabawka leży nieużywana rok a przyjdzie inne dziecko i chce się nią bawić - właściciel od razu odkryje na nowo swoją zabawkę ale po chwili i tak odstawi ją w kąt. Zostawiłaś go, bo miałaś powody. Chyba nie zrobiłaś tego ot tak z dnia na dzień? Przecież musiałaś nad tym dłużej pomyśleć, prawda? Cytat:
To jest przykre ale wiele mówi o tym, z jak beznadziejnym facetem się było. Można sobie pohejtować exa i łatwiej jest przejść rozstanie
|
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#994 |
|
Rozeznanie
|
Napisałam do niej po prostu czy to prawda. Było mnóstwo zarzutow, że ją obwiniam, że tak myślę o niej itd. Napisałam po prostu, że nie chcę być robiona w chvja za moimi plecami - odpisała, że nie będzie mi się tłumaczyć, bo zrobiła to raz po naszym zerwaniu, jednak "nie chce go w swojej przyszłości". Niegrzecznie podziękowałam, dzisiaj wysłałam kurierem wszystkie rzeczy, które od niej dostałam - mimo że mam do niej 10km i mogłabym spokojnie podjechać autem bo dość często przejeżdżam obok jej domu, to jakoś nie chce mi się jej oglądać nawet, bo charakter mam dość ostry i jeszcze bym coś zrobiła zarazem zwalając na siebie kłopoty przez kogoś z tak niszowym zachowaniem... Z byłym widziałam się w mojej pracy w sobotę - poza obsługą z mojej strony nie było nic rozmowy, tylko się głupio patrzył myśląc, że ja taka głupiutka i naiwna nawet nie wiem, że posuwał moją przyjaciółeczkę, a tu taki surprise! Pozbyłam się dwóch bliskich osób, ale jeśli miałam mieć tak toksyczne znajomości przez które w ciągu ostatniego miesiąca wiele przepłakałam i nerwów straciłam to wolę trzymać się z daleka. A oni? Niech sobie żyją - razem czy osobno, nie obchodzi mnie już to, liczę tylko na to, że karma sama do nich przyjdzie prędzej czy później. ![]() EDIT: Dziś dowiedziałam się od naszej znajomej, że eks od czasu kiedy napisałam, że koniec tak się stoczył. W każdy weekend się upija do stanu maksymalnego, w tygodniu dalej nic tylko praca, praca, praca, czyli dalej bez zmian tak jak przed zerwaniem - zero wolnego czasu, a do mnie byłyby sapy o to, że pracuję, że w weekendy często itp. (później już myślałam, że najlepiej by było jakbym w ogóle siedziała w domu cały czas zwarta i gotowa na niego i kasę brała Bóg wie skąd, byleby nie od niego - a lubił żyć niebiednie, na odpowiednim poziomie, to tu imprezy, to coś tam, to wyjazd, to wakacje). Jaką mam radość z minionego związku? Dziś spotkałam swoją przyszłą niedoszłą teściową. Nawet po tym wszystkim potrafi podejść, zagadać i po prostu sprytnie omijać temat eksa jakby go nie było . Jego siostra też mi dobrze życzy, wydają mi się to być szczere życzenia. Polubiłam je no ale trudno - z nimi bym nie żyła do końca jeśli już, musiałabym wytrzymywać z tym pijusem jak widać, a tego bym nie zniosła.
04.07.2013 - jestem kierowcą! "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! Edytowane przez pati949414 Czas edycji: 2014-06-02 o 15:55 |
|
|
|
#995 |
|
Zadomowienie
|
Pati, współczuję Ci. Okropna sytuacja...
|
|
#996 |
|
Zadomowienie
|
ja sie zastanawiam czy w ogóle jeszcze poznam kiedyś tego jedynego...jakoś mi się nie chce w to wierzyć, nawet nie mam gdzie nikogo znaleźć,a o tych w internecie to szkoda gadać :/ poza tym nie umiem się otworzyć na kogos innego teraz,
|
|
|
|
#997 |
|
Rozeznanie
|
No nie ukrywam, że czułam się i nadal czuję przeokropnie. Jednak ten kubeł zimnej wody tak mnie orzeźwił, że powiedziałam dość i może trochę zabrzmi to egoistycznie, ale patrzę głównie na siebie. Zaliczyłam dziś fryzjera, nałożyłam żel na paznokcie u kosmetyczki, pójdę sobie na solar, zrobię Mel B - zrobię sobie i przyjemność i uatrakcyjnię siebie. DLA SIEBIE. Mając wolny czas ostatnio tylko dudlałam, bo się z eksem pokłóciłam, bo tamto i siamto i w wolne dni wyglądałam jak niewygląd. A teraz? Wolny dzień, a ja nie w dresie tylko w dopasowanym stroju, z full make up'em i korci mnie żeby wskoczyć w mini A tak coś dla nas - chyba faktycznie nie warto szukać za wszelką cenę, bo wychodzi z tego więcej porażek niż radości ![]()
04.07.2013 - jestem kierowcą! "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
|
|
|
#998 |
|
Zadomowienie
|
Ja też teraz zajmuję się sobą, oczywiście gdy nie muszę się uczyć na jakieś kolokwium
![]() Wierzę, że miłość sama do mnie przyjdzie w odpowiednim czasie.
|
|
#999 |
|
Rozeznanie
|
Co do tego obrazka, ja tak zrobiłam jakiś czas temu.. Ciągle poznawałam samych frajerów, aż w końcu odpuściłam szukanie chłopaka na siłę. I wtedy poznałam Jego.. Zupełnie przypadkiem, na ognisku, na które nie chciałam iść ale poszłam bo miałam dziwne przeczucie wtedy, że wydarzy się coś co zmieni moje życie. No i się wydarzyło, poznałam Go i od tamtego czasu byliśmy niemalże nie rozłączni ehh.. Dlatego nie mogę się z tym pogodzić, że to już koniec..
Edytowane przez dziubecek16 Czas edycji: 2014-06-02 o 17:45 |
|
|
|
#1000 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie przy różnego rodzaju egzaminach właśnie chęć zajmowania się sobą dziwnym przypadkiem wzrastała dwukrotnie...
04.07.2013 - jestem kierowcą! "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
|
|
|
|
#1001 |
|
Raczkowanie
|
Ja niestety się do Was dołączę. Moja historia jest tu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=761558 Mnie mój ukochany zostawił miesiąc temu. Po trzech latach razem. Bywały oczywiście gorsze chwile, ale ogólnie byliśmy zgodną i szczęśliwą parą. Tak mi się wydawało. On nagle stwierdził, że dość często się kłócimy i że nasz związek i tak nie ma szans w przyszłości. A ja go kocham. minął miesiąc a ja nadal płaczę. Zwłaszcza wieczorami, bo już nie zasypia obok mnie. Nie mogę sobie poradzić. Tak bardzo chce by wrócił! Powiedział że mamy sobie dać czas. Że za miesiąc się spotkamy i ustalimy, że jak będziemy chcieli być znowu razem, to zaczniemy się ponownie spotykać. A ja mam k%^& przez ten czas siedzieć i czekać? Myślicie, że warto czekać? To że mam go kopną w d... to już słyszałam. Ale ja go kocham i chce żeby nam się ułożyło znowu. |
|
|
|
#1002 |
|
Raczkowanie
|
Wiadomo,że faceci dojrzewają później(niektórzy wcale)...
Mój ex w październiku skończy 24 lata dop. Może w kiedyś dojrzeje |
|
|
|
#1003 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
U mnie po 2,5 miesiąca jest już w zasadzie całkowicie w porządku. Sama przed chwilą byłam zaskoczona jak szybko zleciało tyle czasu... Czuję się naprawdę dobrze, bywały bardzo różne momenty, ale niedawo ostatecznie zerwałam jakikolwiek kontakt z ex, powiedziałam ostateczne "nie" w każdej kwestii i czuję się znacznie lepiej dzięki temu. Widzę dla siebie mnóstwo nowych perspektyw, czuję się znacznie lepsza i silniejsza, i przestałam już przeżywać że ktoś mnie źle potraktował. Nie moja strata i nie mój błąd
|
|
|
#1004 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że gdybyśmy sobie dali szanse mogło by być duzo lepiej. Po rozstaniu dopiero doceniamy związek i co robimy źle. Ja go nie doceniałam, marudziłam trochę aż on miał mnie dość.
Ta przerwa sprawiła że otrzeźwiałam i wiem, co robiliśmy źle. Nie wiem tylko czy jego męska duma pozwoli dać nam szansę czy wybierze wolność... ;( ten miesiąc też szybko minął ale ciągle o nim myślę, śni mi się po nocach. jak tu żyć |
|
|
|
#1005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ach, nie mogę się doczekać wakacji
|
|
|
#1006 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,ale historia,musze wam opowiedziec! W niedziele mialam troche dola (pewnie glownie z powodu kaca) a tymczasem wieczorem dzwoni moja przyjaciolka ze spotkala sie z naszymi wspolnymi znajomymi nad morzem a tam kto? moj eks i to z jakas nowa dziunia! sluchajcie myslalam ze padne ale ze smiechu :-D facet 30lat ona 20, ponoc tak glupia brzydka i pusta ze masakra,moi znajomi cisneli z niej ostro a ona sie tylko usmiechala...zrobil im tez afere ze jakim prawem sie ze mna spotykaja przeciez to jego znajomi to ponoc dostal takie pociski ze biedak nie wiedzial co ma powiedziec :-D jak mi to opowiedzieli to wiecie co? odkochalam sie w sekunde, przysiegam! jak reka odjal...jak mowili ze widac jak go to boli ze skakal jak malpa w cyrku jakby po jakichs prochach...myslalam ze ze smiechu nie wytrzymam :-D moze zle zrovbilam ale ze smiechem na ustach zadzwonilam zeby mu powiedziec co o nim mysle i ze w moich oczach jest stracony :-D
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1007 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
|
|
|
#1008 |
|
Raczkowanie
|
Nie to on sie nie zachowal skoro nie zwrocil im uwagi ze tak sie nie robi i sam sie dolaczyl
a poza tym to przede wszystkim ona nie powinna sobie pozwalac. I nie obrazaj moich znajomych prosze.Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1009 | |
|
sissy that walk
|
No tak, Twoja wina jak Cię biją, bo powinnaś oddać. Daj spokój, zachowali się beznadziejnie tak samo jak i Twój eks, a nie każdy umie się bronić albo chce robić awantury w nowym towarzystwie, w którym jest sam. Masz z czego się cieszyć i być dumna, naprawdę. Szkoda słów.
|
|
|
#1010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ile czasu minęło od waszego rozstania? |
|
|
|
|
#1011 |
|
Raczkowanie
|
mary_poppins jak mnie ktos obraza to nie udaje ze mnie to bawi tylko sie sprzeciwiam. nie wierze ze nigdy nie bylas w takiej sytuacji i ze taki z Ciebie obronca uciesnionych
) a nie smiali sie ani z jej wygladu ani niczego innego tylko tego ze zachowywala sie ponoc beznadziejnie. nikt nie jest winny temu jak wyglada, no ale niektore zachowania wrecz wymagaja skomentowania.Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- a zreszta nie tego dotyczy ten watek, nie wiem, moze skoro tu piszesz to tez sie z kims rozstalas i masz gorszy dzien? Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1012 | |||
|
sissy that walk
|
Cytat:
I nie, to nie działa tak, że winna jest druga strona bo nie skacze hordzie obcych ludzi do gardeł, nie mając żadnego wsparcia. Dla mnie "to jej wina, czemu nam nic nie powiedziała" to poziom gimbusów wijących się przed dyrektorem. W grupie znajomych to każdy jest mocny w gębie, dziwi mnie że komuś to imponuje.Cytat:
No tak, skoro tu zaglądam to się rozstałam, ale dzień mam świetny - nie muszę mieć złego dnia żeby stwierdzić że ktoś się beznadziejnie zachowuje, nie wszystko mnie bawi nawet jak mam dobry humor.
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2014-06-02 o 23:22 |
|||
|
|
|
#1013 |
|
Raczkowanie
|
I znow musze sie powtarzac ze nikt jej nie obrazal z.powodu wygladu tylko zalosnego zachowania? powiedz jak chcesz zeby ktos Ciebie szanowal jesli sam siebie nie szanujesz i probujesz sie ewidentnie na sile komus przypodobac? mi tej dziewczyny zal ale tylko dlatego ze jeszcze nie wie na kogo trafila. skoro juz teraz facet jej pokazuje ze jego znajomi moga ja obrazac do woli to cos tu jest nie halo. moze nie zachowali sie mega super ale nie powiesz mi ze to wylacznie ich wina. zreszta nie to jest sednem sprawy. ciesze sie, ze sie o tym dowiedzialam przypadkowym zrzadzeniem losu i teraz bedzie mi juz o wiele lzej.
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Kamma1 miesiac, a zaczal sie z nia spotykac zaraz po tym jak przestalismy ze soba rozmawiac a nawet jeszcze nie zerwalam z nim :-D Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1014 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mogę dołączyć ? Właśnie mój 12 letni związek się rozpadł mam mega doła
a to moja historia . Poznaliśmy się i pokochaliśmy ze wzajemnością lata rutyny chyba zrobiły swoje choć patrząc z perspektywy on był to stroną kochającą bardziej , ugodową aż do czasu. Od października ma kochankę różnica wieku 14 lat która od niecałego roku jest mężatką twierdzi ,że ją kocha ale także kocha mnie (szlak) ,że nie potrafi jej zostawić spotykają się co miesiąc z uwagi na odległość. Jak się dowiedziałam byłam w szoku ,mój świat się zawalił , człowiek za którego dałabym sobie ręka odciąć tak mnie potraktował, od 2 miesięcy jest w rozsypce. Gdy się dowiedziałam o kochance ,strach ,że wszystko straciłam ,że plany jakie z nim wiązałam się rozpłynęły. Najgorsze jest to ,że mieliśmy odbudować nasze relacje uwierzyłam kochaliśmy się częściej a potem cios w samo serce ,że nie zerwał z nią wciąż się spotykają ukradkiem jak złodzieje.... upokorzona kolejny raz w najgorszy możliwy sposób po schadzkach z kochanką przyjeżdża przytula ,całuje jakby nic a ja już czuję wstręt jak tak można |
|
|
|
#1015 |
|
Nie depcze krokusów
|
Leonela - są siebie warci... Może by tak jej męża poinformować?
|
|
#1016 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ludzie są dziwni.
Szkoda Twojego czasu
|
|
#1018 |
|
Raczkowanie
|
Jak faceci mogą być tak dziwni? Jeszcze miesiąc temu mówi że kocha i chce spędzić z Tobą życie, a teraz zachowują się jak dupki. Jakby to ich wcale nie ruszało. Chyba czas to przekreślić... A to tak boli jak cholera
|
|
|
|
#1019 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
boli jak cholera(sorki za słownictwo) 12 lat wyrzucone w błoto na razie jeszcze mieszkam w domu ale pomału trzeba będzie ogarnąć ten bałagan w moim życiu i się wyprowadzić. Sama myśl ,że piszą na fb czy na tel. doprowadza mnie do szału w jednej chwili go nienawidzę a za chwilę kocham-dzisiaj mu powiedziałam,że czas jest dobrym nauczycielem ,że go jeszcze tak wyrucha i wtedy zrozumie na co mnie zamienił.
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Raczkowanie
|
też bym nigdy nie posądziłam tego mojego o takie coś. kochał, starał się! U Ciebie to 12 lat. Długi czas. I wymienił Cię na inny model. pewnie to jeszcze bardziej boli.
Ja nie mogę zrozumieć mojego eks. że tak łatwo odpuścił. że nie chce walczyć mimo że jak się rozstawaliśmy mówił że tak będzie lepiej, ale nadal mnie kocha |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.

. Jego siostra też mi dobrze życzy, wydają mi się to być szczere życzenia. Polubiłam je no ale trudno - z nimi bym nie żyła do końca jeśli już, musiałabym wytrzymywać z tym pijusem jak widać, a tego bym nie zniosła.

a poza tym to przede wszystkim ona nie powinna sobie pozwalac. I nie obrazaj moich znajomych prosze.