|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
|
|
|
|
#4832 |
|
Nindżopesz
|
Ja trawię, za to nie trawię gry serialowej Daenerys, strasznie sztuczna, teatralna. Ktoś jeszcze ma takie wrażenie?
Za to Jon Snow jak się wyrobił! Już nie ma tej zbolałej minki. |
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak się skłąda, że wiele niezdrowych i tuczących produktów go ma - więc to takie unikanie przy okazji 2. Hah, znam to jako sałatkę królującą u nas lat temu chyba 10 jako coś egzotycznego 3. No wiem, ale brałaś to w plastikowym kubeczku? Ono jest imo całkiem inne niż słoikowe. Słoikowe wyrzuciłam Cytat:
![]() 2. Hmmmm Nie zazdroszczę Ci takiej niepewności, szczerze współczuję Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-03 o 13:31 |
||
|
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.moncredo.pl/marki/marki-n...adiso-edp.html
Nuty serca Kadzidło, Drzewo cedrowe, śliwka
|
#4836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tą sałatkę wymyślałam w trakcie jedzenia, coś mi nie pasowało to dodawałam składniki które w moim mniemaniu miały poprawić smak ![]() 3 W plastikowym ![]() 1 Na recepcję w przychodniach składałam w wielu miejscach. I widzę że jest bardzo duża rotacja .... 2 W lipcu może się wyjaśni. Najśmieszniejsze było to że spytał mnie czy robił mi to badanie na grubość rogówki A ja mu że nie wiem , bo przecież nie mówi mi jakie badania robi. Mówi tylko że ubytek w nerwie wzrokowym i ogólnie zmiany zwyrodnieniowe .... Przez Słońce rzekomo...---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4837 |
|
To ja :)
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I trafiłaś w sam sedes. Tzn, u nas tą sałatkę też ktoś na tej zasadzie tworzył. 2. To potwierdzenie, że tak, kupiłaś w plastiku i mimo to denne? Czy też dziwisz się, że istnieją w plastiku? 3. Nie podobał mi się juz wcześniej, ale się nie znam, no ale teraz to chyba jasne, że słabo się przykłąda czyż nie?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-03 o 13:53 |
|
|
|
|
#4839 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
nie no..ja lubie minimalizm oraz wszelkie dziwactwa i ekstperymety, lubie róz i plastik, oraz szarosci i beton ![]() w sumie nie trawie tylko popularnej klasyki lat 90 ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
murszaf-ty duzo obrabiasz te zdjecia? są swietne ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
teoria brzmui swietnie, ciekawe jak w praktyce...i po ciul ta bergamotka
|
|
|
#4840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 nie wiem czy to to samo na kubeczku jest napisane Nonna Mia3 Ten lekarz to ciężki orzech do zgryzienia Bo on jest dobrym fachowcem niestety... Jako drugi okulista w mojej dłłłłłuuuuugiej historii okulistycznej wiedział że moja siatkówka nie odkleja się ani nie jest przerzedzona a jedynie słabo zabarwiona przez białość moją ogólną.A pytał się czy mi robił te badania bo karty nie miał, kazał mi przyjść bez zapisu, recepcja nie wydała mi karty a on powiedział że nie może mnie przyjąć. Jedyne co wiem to że widział moje pole widzenia i jest ono ok . Tyle że ciśnienie w oczach za duże .... ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
![]() Piękne zdjęcia zazdraszczam talentu A i ostatnie zdjęcie jest MEGA !!!!! |
||
|
|
|
#4841 |
|
|
Dzięki
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- I kto to mówi? Jam niegodna stóp Twych całować, Twoje zdjęcia Kazika to niedoścignione mistrzostwo jest...
|
#4842 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to tym bardziej szacun, jak patzre na twoje zdjecia i na te poprzednie z bloga sab, to Twoje sa jak z innego o wiele bardziej ekskluzywnego wydarzenia ![]() moze masz po prostu jakis super hiper aparat? przyznaj sie
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4845 | |
|
|
Cytat:
Stary Nikon D80 z jeszcze starszym obiektywem -jeszcze od analoga F70
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Do jakiej ryby będzie pasowało najbardziej rukolowe pesto? Mam pstrąga (chyba Chyba znam odpowiedź łosoś? A może do jakiegoś mięsa? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-03 o 15:07 |
|
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4850 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a pomiędzy zdjęciami małe zdziwko, bo (źle) przeczytałam: "Toster od nietostera różni się głównie przeznaczeniem" Cytat:
bardziej by mi się widziały w tej Twojej kuchni właśnie surowe szarości i kontrastowo te bordo pluszowe krzesła Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4851 | |
|
Zakorzenienie
|
polecam - jeśli lubisz ostrość rukolki
Ja zaraz kręcę. Będzie do ososia. Cytat:
Bosssskie!!!!!! |
|
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mogę znaleźc w sieci przepisu na tort bezowy, jaki moja siora kupiła (już drugi raz) na urodziny siostrzeńca. A tort wyglądał tak: blaty bezowe z orzechami przekładane słodkim kremem (jesienią był orzechowy, teraz jakiś kawowy, co mi niezbyt podszedł), a każdy kawałek polewało się na talerzyku sosem ze zmiksowanych malin lub truskawek
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-06-03 o 17:38 |
|
|
|
|
#4853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja na sobotę muszę stworzyć tort, o i właśnie muszę napisać do Mursz, bo mam pytanie, a Ona specjalistką jest w tej dziedzinie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4855 | |
|
|
Cytat:
![]() Ależ proszę przepis -jest genialny. A tutaj masz ich więcej, polecam pavlovą z truskawkami i bitą śmietaną
|
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-06-03 o 19:29 |
|
|
|
|
#4857 | ||||||
|
Panaroja
|
snad niczego
![]() Cytat:
? się do waniliowego przymierzam , ale rozsądek nie pozwala mi go kupić - mam na razie za dużo innych do zużycia ![]() 2.hyhy ![]() 3.niestety u mnie nadal ![]() 4.może częstość występowania ![]() no bo od Ciebie do mnie nie tak strasznie daleko , to mamy to samo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale Ciebie tam ni ma ![]() Cytat:
Cytat:
Przez cholernego Baraka stałam dziś 50 minut w tramwaju nie mogąc usiąść bo tłok a tramwaj nie jechał
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#4858 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- do zarządzania bazami danych jest mnóstwo takowych |
|
|
|
|
#4859 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Hej macham znad neustajacego kastingu na dzieckie graty
![]() Mozecie sobi wyobrazic jaka to dla mnue udreka ![]() Na szczescie udalo ki sie znalezc odpowiednio poliastycNy kocyk, nawiazujacy do mojej nowej kuchni : Ale nie wkleje bo nie wiem jak z ipada
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tego nie ogarniam, przeż nie nagrywa się w domach prywatnych - rozumiem że to baaardzo złożony proces
![]() Niepoliastyczni przyjaciele też mieli problem - przyjaciółka największy bo ona była przykuta do łóżka z sieciunią - zaiste, mówiła mi, nie ma pojęcia jak ktoś w tym może odnajdować przyjemność - droga przez mękę cyrk szajs i jeszcze raz cyrk. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

Spodobało mi się włąśnie dlatego, że nie było typowych w fantasy smoków, krasnali i elfów, tylko zombiaki i mroczni Inni 

Ono jest imo całkiem inne niż słoikowe. Słoikowe wyrzuciłam

Nie zazdroszczę Ci takiej niepewności, szczerze współczuję

Nie podobał mi się juz wcześniej, ale się nie znam, no ale teraz to chyba jasne, że słabo się przykłąda czyż nie?