|
|
#211 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: co przy łóżku...
A ja nie mam szafki koło łóżka, więc zwykle moje rzeczy leżą koło niego :P komórka zawsze obok poduszki, a na podłodze mp3 i czasem książki jakieś
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
jako ze nie mam szafki nocnej wszystko wala sie po podlodze
![]() - telefon - ladowarka - piec czy szesc ksiazek ktore aktualnie czytam - papier toaletowy [zamiast chusteczek do smarkania ]- butelka wody mineralnej - kinder bueno [tak juz lezy chyba od miesiaca ]- laptop - blyszczyk, balsam do ust - krem do rak - skarpetki - okulary, soczewki i plyn do tychze za dnia to wszystko [procz komputronika i soczewkow] zostaje wepchniete pod lozko a wieczorem zostaje wyciagane z powrotem, zeby w nocy bylo 'pod reka' chyba musze wybrac sie do ikei po jakies nocne szafki - komodki
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2007-06-30 o 08:45 |
|
|
|
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
No proszę Cię... u mnie by nie poleżało nawet godziny
![]() Ja w okolicach łóżka mam w tej chwili: -chusteczki higieniczne, -laptopa, -balsam do ust, -coś do picia, -komórkę, - glamour, -newsweek, - chusteczki do demakijażu, - białego misia ![]() - no-spę.
|
|
#214 |
|
Miuoshowa
|
Tez nie mam nocnej szafki, a jako minimalistka do lozka biore tylko komorke i jezeli musze wstac o jakiejs nieprzyzwoicie wczesnej godzinie - budzik
|
|
#215 |
|
Rozeznanie
|
*woda mineralna
*komórka *chysteczki *pilot od telewizora *zabawki mojego pieska
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
kolo lozka aktualnie mam 3 butelki wody mineralnej niegazowanej ;p nie moge zasnac bez napicia sie czegos przed snem wiec znosze pelno wody i zostawiam XD
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze sobie o nim przypominam jak juz umyje zeby a jak juz umyje zeby to niczego nie tkne - taki nawyk. wiez lezy i pewnie polezy jeszcze jakis czas
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
zawsze mam przy łóżku (w zasięgu ręki)
cztery piloty husteczki do nosa krem do twarzy gumy do żucia szklanka soku pilniczek do paznokci otwieracz telefon (i jeszcze inne gadżety ale nie będe już wymieniać )
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Przy moim łóżku:
- kubek z herbatą, - krem do rąk, - komórka by sprawdzać godzinę rano
|
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie:
*komórka *książka,którą czytam aktualnie *pomadka ochronna *krem do stóp
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
- laptop
- komórka - krem Nivea - woda mineralna - witaminy - okulary, szkła kontaktowe w pojemniczku - papier toaletowy [ do wycierania nosa, lub wylanej wody ]- książki - pilot do TV - i różne, różniaste duperele. Mój TŻ baardzo się irytuje, że ja tyle rzeczy rozkładam na szafce kolo łóżka, po jego stronie jest tylko: - komorka - jakieś dokumenty |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam szafki koło łóżka, ale mam w pobliżu biurko, na którym można znaleźć niemal wszystko.
"Kobiety są jak przekład: piękne nie są wierne, wierne nie są piękne." G.B.Shaw tu znajdował się podpis mojego ex-męża o treści: dokładnie, kochanie, dokładnie(znał moje hasło) więc...Tobie(skoro zgadzasz się z powyższym cyt.pana Shaw) pozostaje znaleźć sobie taką niepiękną!może Cię nie zdradzi |
|
|
|
|
#223 |
|
Wtajemniczenie
|
-komórka
-woda mineralna -książka -mp3 |
|
|
|
|
#224 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mam szafki przy łóżku, ale wszystko kłade na podłodze
![]() - chusteczki higieniczne - krem do rąk - balsam do ust - gazeta, albo książka - telefon - mp3 Obecnie mam straszny bałagan w pokoju, więc mam więcej rzeczy na podłodze, ale wypisywać nie będę, bo wstyd Oj jaka ze mnie bałaganiara.
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
komórka,okulary,chusteczk i, jakaś książka/gazeta xD
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
komórka, chusteczki, odżywka do paznokci, pilniczek, jakis notesik, ksiązka- moja szafka nocna znajduje się trochę poniżej biurka, wiec cały ten bałagan jest dość zgrabnie zasłonięty :P
|
|
#228 |
|
Zadomowienie
|
Z braku szafki ponizsze rzeczy znajdują się na podłodze : komórka, woda, chusteczki, pomadka ochronna, krem do stóp, w czasie roku akademickiego - xerówki/książki, czasem mp3 ;] Hmm przydałaby się szafka ;P
|
|
#229 |
|
Zadomowienie
|
nie mam szafki, gdyz spie na materacu .. ale na podlodze lezy wlasciei tlyko ksiazka lub jakas gazeta, komorka juz jest na materacu
|
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja.... Mam na stoliczku...
* Globus * dwa krawaty: jeden mój, drugi ojczyma * dwie kosmetyczki załadowane kosmetykami kolorowymi ofc ![]() *oliwkę dla dzieci *i w kieliszku trochę skrobii ![]() A w nocy to jeszcze dochodzi (ale to już w łóżku, nie kładę na stolik ) telefon mój, pilot do telewizora i ze dwie książki
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Mam szafkę przy łóżku ale jak narazie nie moge na niej nic położyć, gdyż moja córcia zaraz by się tym zainteresowała. Narazie najczęściej lądują na niej misie i zabawki
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam szafki, zaś na podłodze obok łóżka zawsze komórka, książki oraz lampka
|
|
|
|
|
#233 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm.. ksiazki, gazety, telefon, okulary
|
|
|
#234 |
|
Zadomowienie
|
Coś do picia, okulary, telefon i jakaś książka.
|
|
#235 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm a ja szafki nie mam (był stolik, ale przestawiłam) więc na podłodze leży telefon, pilot od tv i kubek z czymś do picia i lustereczko no i jeszcze lampka
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
|
|
|
|
#236 |
|
Rozeznanie
|
2 lampki-jedna sprawna
ksiazka kosmetyki jakies dlugopisy kilka plyt ładowarka kubek
My dr House Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Długo zeszłoby się wypisywać.
![]() Marzy mi się łóżko pod które można by to wszystko wepchnąć.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
BAN stały
|
ja koło łóżka mam komodę, a na niej tyle rzeczy, że się właśnie za głowę złapałam
![]() - pudełeczko na biżuterię - drugie pudełeczko na biżuterię, ale więcej w nim różnych śmieci niż ozdób ![]() - pilniczek - komórka - etui do komórki - okulary przeciwsłoneczne - opakowanie na soczewki - krem do twarzy - krem do rąk - jeszcze jakiś krem ![]() - wielka świnia skarbonka z napisem "Bank of Alcatraz" ![]() - szczotka do włosów - 2 piloty - słuchawki do mp3 - gumki do włosów + spinki - metka od jednej bluzki, spodobała mi się więc służy jako zakładka - klamerka ![]() - notesik z przyklejanymi kartkami + długopis - nożyczki i (uwaga uwaga, bo to wreszcie koniec ) 2 lusterkachciałam przy tym dodać, że wyżej wymieniony skład zmienia się w zależności od potrzeb a komoda wbrew pozorom nie ma 4 na 4 metry
|
|
|
|
|
#239 |
|
Rozeznanie
|
hm..przy łóżku mam dwie szafy z komodami,więc wymienie takie rzeczy,które mi się przydają wieczorem..
picie,discman,dvd (przenośny),gazeta,krzyżó wki,kubek..
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
- komórka
- pilot od tv - książki - woda mineralna - pomadka do ust - płyn do noska -uzaleznienie,bez niego nie zasne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

?