O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-03, 16:12   #691
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość

nie mam wyjścia ostatnio Hania w domu nie chce spać a jeśli to na łóżku gdzie jej nie zostawię a sama się bawić nie chce tylko od razu krzyczy. dziś widzę zmianę, nawet w lezaczku posiedziala pół godziny ciągiem. może ten gorszy czas minął.
inna sprawa, że ja muszę gotować podwójnie i np dziś dla siebie nie robiłam jeść tylko bułkę czosnkowa wciągnęłam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No to tym bardziej cie podziwiam jak gotujesz dwa obiady..

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 16:30   #692
Gianna M
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Matko jakiego mam dzis lenia....

Kluska laczymy sie ja na obiad tez dzis tylko bulka:/

Migotko cholera jasna no co za pech, ale glowa do gory mam nadzieje ze na lipiec juz uda sie umowic normalnie a jak bierzesz tylke probiotykow to nic sie nie przypaleta spokojnie a pow mi podczas tego twojego leczenia tz tez dostal jakies leki?

Ewciu ze tez chce ci sie biegac, podziwiam cie kochana

Dziewczyny moje dziecko dzis spi jak szalone! Wczesniej od 13,30 do 15,20 sie wyspalysmy a teraz znow poszla spac ja nie wiem co jej jest. Na dwor nie wyszlysmy bo akurat zaczelo padac:/

Edytowane przez Gianna M
Czas edycji: 2014-06-03 o 16:31
Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 16:42   #693
Ziajka
Wtajemniczenie

Hej
Niezłe dziś obiadki. U mni kanapki nawet nie miałam jak do sklepu wyjść a w domu tylko ziemniaki

Kluska podziwiam z dwoma obiadami przed ciażą często gotowałam wieczorem na drugi dzień, a najbardziej lubiłam jak tż jechał w delegację średnio trzy razy w tyg i jadł na mieście

Migotko kurcze pech z badaniem, może w ostatniej chwili zwolni się coś

Gianka Natka dała Ci wolne, pewnie pogoda tak działa

Ewcia ty biegasz q deszczu ? Szalona

Iza za dynię i bioderka, smakosz kochany

Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 16:44   #694
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość

Dziewczyny moje dziecko dzis spi jak szalone! Wczesniej od 13,30 do 15,20 sie wyspalysmy a teraz znow poszla spac ja nie wiem co jej jest. Na dwor nie wyszlysmy bo akurat zaczelo padac:/

moze pogoda?

Stary 2014-06-03, 16:54   #695
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Rudaaaa dała czadu 3,31km w 22minuty (z tym że my co jakiś czas robimy szybki marszobieg bo bym zemdlała) Pogoda idealna i nawet stanik sportowy założyłam pod bokserkę w normalnym to nie bardzo Młody chodzi i na pytanie jak robi kurka woła :"koko"Kocham,kocha m,kocham

Gianka jeśli mam być szczera to gdyby nie towarzystwo szwagra sama bym nie biegała zapytałam go czy nie ma chęci biegać ze mną a że moja siostra w ciąży to raczej z nim nie pobiegaPogoda zamulająca więc dzieciaczki też to odczuwają

Klusia 1,5h spaceru-pięknie Kostek normalnie śpi ok1,5h a dzisiaj nie wiem co się stało,pół godziny i po herbacie a teraz dostał nowy smoczek i chodzi i co chwila go sprawdza i mi pokazuje-chwali się A Hania nie chce w ciągu dnia spać w łóżeczku?Jak Kostek był mały często kładłam się z nim na łóżku i spaliśmy razem-teraz tylko łóżeczko i wózek jak śpi na spacerze.Tych podwójnych obiadów współczuję

Madziu to teraz czekamy na moją @

Dziewczyny z Biedrze są pyszne jogurty pitne FruVita z zieloną herbatą właśnie jednego wychlałam i na tym dzisiaj koniec z jedzeniem-no chyba że dokończę arbuza

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Ziajka u mnie tylko zachmurzone niebo na deszcz się dopiero zanosi Planuję biegać minimum 4razy w tygodniu bez względu na pogodę a czy się uda Jak tam Czarodziej dzisiaj?
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 17:31   #696
arletka1313
Zakorzenienie

u mnie po 16 wyszło słonko i prawei 20 st, wiec byłysmy na dworze półtorej godz przed chwilą wróciłam i mała jeszcze sobie śpi.ide cos zjem
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 17:41   #697
89migotka
Zakorzenienie

Gianna no właśnie w tym jest problem, że mój tż nic nie dostał i teraz trochę boję się bzykać, a jak pytałam lekarza czy coś musi brać to powiedział, że jeśli nie ma żadnych objawów to nie, ja w sumie też ich nie miałam

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-03, 17:42   #698
Rossa1988
Raczkowanie

hej

my drugi dzień w domu, bo pogoda nietega;/ jutro ma być poprawa, a w weekend 30 stopni, słyszałyscie?

mysia, trzymam kciuki, kiedy testujesz?
migotka, koniecznie w czw dzwoń, może miejsce się zwolni, czesto tak bywa.
kluska, a Ty gotujesz dwa obiady, a Tż nie zje tego co Ty?:P
Ruda, ale będziesz laska, ja nienawidze biegać... ze sportów to tylko pływanie toleruje haha

my w weekend byliśmy pierwszy raz w ikei, kupiliśmy Adzie do pokoju regał i komode i jeszcze pare rzeczy do domu. W niedzielę Tż skręcał te mebelki a my siedziałysmy razem na kanapie i wiecie co? Moje dziecko po raz pierwszy śmiało sie w głos, popłakałam się ze śmiechu i szczęścia a najlepsze jest to, że tz nagrał to na aparacie, super będzie pamiątka.

aaa... jeszcze wiem co mialam napisac.. w pt byłam odebrac swoją cytologie robiona po porodzie i jakieś zapalenie mi wyszło... też nigdy nie czuje objawów... ze względu na to, że karmię to dostałam tylko mucovagin i jakieś globulki z neomycyną... podobno nie zaszkodzą dziecku...

Edytowane przez Rossa1988
Czas edycji: 2014-06-03 o 17:43
Rossa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 18:10   #699
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Rudaaaa dała czadu 3,31km w 22minuty (z tym że my co jakiś czas robimy szybki marszobieg bo bym zemdlała) Pogoda idealna i nawet stanik sportowy założyłam pod bokserkę w normalnym to nie bardzo Młody chodzi i na pytanie jak robi kurka woła :"koko"Kocham,kocha m,kocham
No dajesz czadu
Cytat:
Napisane przez Rossa1988 Pokaż wiadomość
Moje dziecko po raz pierwszy śmiało sie w głos, popłakałam się ze śmiechu i szczęścia a najlepsze jest to, że tz nagrał to na aparacie, super będzie pamiątka.
To są piękne chwile

Stary 2014-06-03, 18:16   #700
Lila_27
Zakorzenienie

Dziewczyny wszystko Ok Gin powiedział, że w ogóle nie widać, że rodziłam Wszystko idealnie się zagoiło Ale najlepsze, że jeden mięśniak zniknął Został tylko jeden i w dodatku mniejszy niż przed ciążą Jestem happy Oczywiście możemy znów zacząć przytulanki, ale na razie poczekam chyba, bo się troszkę boję Może w weekend

Klusiu, Basiu mały ma drobne krostki na rączkach, brzuszku i nóżkach.. Niestety sezon truskawkowy w tym roku nie dla mnie
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 18:22   #701
zophiee
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Dzisiejszy dzień to jakiś sajgon Mały nie chciał w ogóle spać, chyba męczył go brzuszek, bo się spinał. Więc nosiłam, cudowała, karmiłam, i dopiero koło 16.00 odetchnął i Borys i Ja
Do tego mam jakieś jazdy i w ogóle nie mogę wysiedzieć w miejscu, cały czas mam jakąś adrenalinę w sobie jeszcze, i ciężko mi w nocy spać, a w ciągu dnia jak poleżę z godzinkę to już dobrze. Czy Wy też tak miałyście??

U mnie totalny brak apetytu, zmuszam się do jedzenia
Jest ze mną mama, ma 2 tygodnie urlopu, i przyjerzdża na większą część dnia 10-17
Niestety TŻ ma gorący okres w firmie i nie ma go od rana do wieczora, boję się co będzie za 2 tygodnie Bardzo bym chciała, zeby był ze mnią więcej czasu- liczę na jego wsparcie, ale na razie muszę uzbroić się w cierpliwość.
Do tego teściówka już wygłasza moralitety, narzuca swoje zdanie a ja nie chcę się kłócić- póki jeszcze jeteśmy u niej pod dachem! Modlę się o przeprowadzkę już bym chciała być u siebie
Dziś miałam już epizod płaczu, że sobie z tym wszystkim nie poradzę: u mnie jeszcze hemoiroidy, całe podwozie boli- musze o to dbać bardzo, żeby nie pogorszyć problemu.

Na szczęście położna mówi, że goję się całkiem ładnie

Ale napisałam, wyrywkowo i chaotycznie pewnie, Sorry!
Trzymajcie się, mama nadzieję ze jutro będzie lepszy dzień i uda mi się wpaść tu na dłużej. Ściskam
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-03, 18:33   #702
Lila_27
Zakorzenienie

Iza brawo za bioderka i zjedzoną dynię My też ostro walczymy z ciemieniuchą z Emolium, ale efekty na razie mizerne

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Aga mój mały też zaciąga mleko i codziennie frida w ruchu

Ruda dajesz radę z tym bieganiem W życiu by mi się nie chciało

Basiu
Vania bardzo mądra dziewczynka

Rossa ja czekam z utęsknieniem na śmiech małego, brawo dla Adusi

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:
Napisane przez zophiee Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Dzisiejszy dzień to jakiś sajgon Mały nie chciał w ogóle spać, chyba męczył go brzuszek, bo się spinał. Więc nosiłam, cudowała, karmiłam, i dopiero koło 16.00 odetchnął i Borys i Ja
Do tego mam jakieś jazdy i w ogóle nie mogę wysiedzieć w miejscu, cały czas mam jakąś adrenalinę w sobie jeszcze, i ciężko mi w nocy spać, a w ciągu dnia jak poleżę z godzinkę to już dobrze. Czy Wy też tak miałyście??
Kochana jakbym czytała o sobie po porodzie Tylko ja mam wilczy apetyt, jem za pięciu chyba Będzie dobrze, chociaż u mnie po 2 m-cach niewiele się zmieniło

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Spadam kąpać trolla, może wpadnę później jak nie zasnę

Stary 2014-06-03, 18:52   #703
Ziajka
Wtajemniczenie

Ewcia Czarodziej cały dzień dzisiaj czaruje, drugi dzień siedzimy w domu przez deszcz, ale wymyślamy zabawy. Dzisiaj siedzial przy stole i udawał, że gra na pianinie, tak się z tego brechtał i co chwilę na macie szalał i 'opowiadał' , a co zbliżyłam się do niego to piszczał z radości teraz już grzecznie śpi.
A jak nasz Komandos?

Zophie właśnie myślałam o Was a tu post świetnie, że sobie radzisz. Płacze to jeszcze hormony buzują, dasz sobie radę ze wszystkim kochana. Teściową nie przejmuj się, bo jak należy do grona wiedźm to i tak z tym nic nie zrobisz dobrze, że mama pomaga. Boryska pewnie bolał brzuszek, powoli przyzwyczai się do pracy.

Lila za wizytę, super, że wszystko się zgoiło, szczęściara z Ciebie.

Rosa za śmieszki Adusi cudowny dźwięk, super, że udało się nagrać, bęszie wspaniała pamiątka,
pokaż pokoik jak skończycie

Edytowane przez Ziajka
Czas edycji: 2014-06-03 o 18:53
Stary 2014-06-03, 18:56   #704
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wszystko Ok Gin powiedział, że w ogóle nie widać, że rodziłam Wszystko idealnie się zagoiło Ale najlepsze, że jeden mięśniak zniknął Został tylko jeden i w dodatku mniejszy niż przed ciążą Jestem happy Oczywiście możemy znów zacząć przytulanki, ale na razie poczekam chyba, bo się troszkę boję Może w weekend

Klusiu, Basiu mały ma drobne krostki na rączkach, brzuszku i nóżkach.. Niestety sezon truskawkowy w tym roku nie dla mnie

Cytat:
Cześć dziewczyny

U mnie totalny brak apetytu, zmuszam się do jedzenia
Jest ze mną mama, ma 2 tygodnie urlopu, i przyjerzdża na większą część dnia 10-17
Niestety TŻ ma gorący okres w firmie i nie ma go od rana do wieczora, boję się co będzie za 2 tygodnie Bardzo bym chciała, zeby był ze mnią więcej czasu- liczę na jego wsparcie, ale na razie muszę uzbroić się w cierpliwość.
Do tego teściówka już wygłasza moralitety, narzuca swoje zdanie a ja nie chcę się kłócić- póki jeszcze jeteśmy u niej pod dachem! Modlę się o przeprowadzkę już bym chciała być u siebie
Dziś miałam już epizod płaczu, że sobie z tym wszystkim nie poradzę: u mnie jeszcze hemoiroidy, całe podwozie boli- musze o to dbać bardzo, żeby nie pogorszyć problemu.

Na szczęście położna mówi, że goję się całkiem ładnie

Ale napisałam, wyrywkowo i chaotycznie pewnie, Sorry!
Trzymajcie się, mama nadzieję ze jutro będzie lepszy dzień i uda mi się wpaść tu na dłużej. Ściskam
Kochana świetnie sobie radziszNic się nie martw,dasz rade jak my wszystkie

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Domiś miał dziś problem z zaśnięciem.Dopiero zasnął.Ziajka masz czasem problem z uspaniem?

Stary 2014-06-03, 19:06   #705
Ziajka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Domiś miał dziś problem z zaśnięciem.Dopiero zasnął.Ziajka masz czasem problem z uspaniem?
Czasami tak, zwykle jak zasnie około 17tej to jest za bardzo pobudzony i wyspany i po kąpieli męczy nawet do 20:30. Czasami też zasypia od razu ale kilka razy wybudza się, tak do 20:30.

Stary 2014-06-03, 19:15   #706
mysia1986
Zakorzenienie

Zophiee Myślałam o Was! Mam nadzieję, że jutrzejszy dzień będzie lepszy! Trzymajcie sie

Lila za wizytę. To teraz trochę romantycznej atmosfery i będzie git

Rossa, kochana ja będe testować w piatek lub sobotę. Zobaczymy. O ile nie przylezie @

Głowa mnie rozbolałam, mialam w planach ogarnąć troche mieszkanie i coś pogotować ale dopiero sie podniosłam
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 19:17   #707
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Rudaaaa dała czadu 3,31km w 22minuty (z tym że my co jakiś czas robimy szybki marszobieg bo bym zemdlała) Pogoda idealna i nawet stanik sportowy założyłam pod bokserkę w normalnym to nie bardzo
pięknie!
Cytat:
Klusia 1,5h spaceru-pięknie Kostek normalnie śpi ok1,5h a dzisiaj nie wiem co się stało,pół godziny i po herbacie a teraz dostał nowy smoczek i chodzi i co chwila go sprawdza i mi pokazuje-chwali się A Hania nie chce w ciągu dnia spać w łóżeczku?Jak Kostek był mały często kładłam się z nim na łóżku i spaliśmy razem-teraz tylko łóżeczko i wózek jak śpi na spacerze.Tych podwójnych obiadów współczuję
w dzień Pyza w łóżeczku to tylko chwilę a z cycem w ustach - ile wlezie kiedyś ją zostawiałam tak śpiącą i miałąm czas, teraz ona się czołga i już nie zostawię. a wtedy ja nic nie zrobię
Cytat:
Napisane przez Rossa1988 Pokaż wiadomość
my w weekend byliśmy pierwszy raz w ikei, kupiliśmy Adzie do pokoju regał i komode i jeszcze pare rzeczy do domu. W niedzielę Tż skręcał te mebelki a my siedziałysmy razem na kanapie i wiecie co? Moje dziecko po raz pierwszy śmiało sie w głos, popłakałam się ze śmiechu i szczęścia a najlepsze jest to, że tz nagrał to na aparacie, super będzie pamiątka.

aaa... jeszcze wiem co mialam napisac.. w pt byłam odebrac swoją cytologie robiona po porodzie i jakieś zapalenie mi wyszło... też nigdy nie czuje objawów... ze względu na to, że karmię to dostałam tylko mucovagin i jakieś globulki z neomycyną... podobno nie zaszkodzą dziecku...
neomecyna nie zaszkodzi, w ciąży to brałam
pokażesz filmik ?
gratuluję, cudna chwila :lov:
Cytat:
ooo a ciekawe jak tam moje mięśniaki
cieszę się, hahaha tylko teraz się boisz :p

Tż nie będzie jadł tego co ja bo w sumie...nikomu tego nie życzę po pierwsze to ja jestem wege a jak jem zazwyczaj to jest makaron z oliwą i jakimiś resztkami z lodówki. od czasu jak jest Hania to też często pomidory ze słoika od mamy, oliwa i przyprawy nudne żarcie

Zophiee no jesteś!!

wygnałam Tżta na spacer, kazałam wrócić na 8 na kąpanie i co? będą za 15 min
kurczę, jestem podjarana. mam już zrobiony obiad dla tż (i zapakowany nawet), wyczyściłam kuwety, ogarnęłam kwiatki na balkonie, wstawiłam zmywarkę, przygotowałam wodę na mleko w podgrzewaczu i łóżeczko do spania, z grubsza sprzątnęłam. czyli jak wrócą kąpanie, butla, lulanie i będę miała czas hahaha będzie to czas na zaległości, ale zawsze

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 19:23   #708
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Czasami tak, zwykle jak zasnie około 17tej to jest za bardzo pobudzony i wyspany i po kąpieli męczy nawet do 20:30. Czasami też zasypia od razu ale kilka razy wybudza się, tak do 20:30.

Domiś tez dziś długo spał w dzień,pewnie temu nie mógł zasnąć.

Jak zaczął płakać w łóżeczku to przyszłam,wyjełam go i położyłam się z nim na łózku.Od razu przestał płakać położył na mnie rączke i zaczął się tak cudnie uśmiechaćA ja znowu się popłakałam z radośći.

Stary 2014-06-03, 19:25   #709
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dziewczyny ale numer mam koleżankę która brała ślub w takiej kiecce jak mi się marzy i napisałam do niej na fb czy nie chce jej sprzedać a ona że chętnie i że zaprasza na przymiarkę muszę się teraz z nią zgadać co i jak,figury mamy podobne i ona też malutka tak jak ja więc powinno być ok Tylko ciekawe ile za nią zaśpiewa Zajadam arbuza Młody już po 18tej się tulił i chciał spać ale po 19tej go wykapałam,wypił mleczko i denat

Zophiee jak dobrze że jesteś Brzuszek Boryska uczy się pracować na pełnych obrotach i dlatego tak czasem się "spina",wiem że "dół" boli bo miałam tam jesień średniowiecza-wszystko się ładnie zagoi i uwierz mi że dasz radę sama wszystko ogarnąć zostałam sama z Kostkiem jak miał 2tyg i nic mu się nie stało

Ziajka no "organy" to najfajniejsze co może być a te brechty magiczne no mój Komandos to teraz ma fazę na zwierzątka:"koko,kaka,mu, au,miau" a rano jak jest śniadanie spod krzesełka wyciąga śliniak i woła "kake" czyli kaszkę kochany Pierdel

Lila no to teraz "bara-buch koła w ruch"

Rossa cudowne chwile z Maleństwem Lekarstwa pomogą-nie martw się KochanaW wolnej chwili jakieś focie domku i Adusi możesz wrzucić

Arletko ale fajnie z tą pogodą masz u mnie tata znowu w piecu napalił bo mi zimno

A teraz po tym arbuzie to już w ogóle
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-06-03, 19:26   #710
Ziajka
Wtajemniczenie

Cytat:
Domiś tez dziś długo spał w dzień,pewnie temu nie mógł zasnąć.

Jak zaczął płakać w łóżeczku to przyszłam,wyjełam go i położyłam się z nim na łózku.Od razu przestał płakać położył na mnie rączke i zaczął się tak cudnie uśmiechaćA ja znowu się popłakałam z radośći.
ale z niego słodziaczek.
Pewnie przez wyspanie nie mógł zasnąć, chciał jeszcze tulić mamę Kuba właśnie się przebudził, przytulę i śpi dalej.

Kluska widzisz jak dziś podgoniłaś zostaw zaległości, wykorzystaj czas na przyjemności!
Stary 2014-06-03, 19:27   #711
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ale numer mam koleżankę która brała ślub w takiej kiecce jak mi się marzy i napisałam do niej na fb czy nie chce jej sprzedać a ona że chętnie i że zaprasza na przymiarkę muszę się teraz z nią zgadać co i jak,figury mamy podobne i ona też malutka tak jak ja więc powinno być ok Tylko ciekawe ile za nią zaśpiewa Zajadam arbuza Młody już po 18tej się tulił i chciał spać ale po 19tej go wykapałam,wypił mleczko i denat
Ale super

Stary 2014-06-03, 19:27   #712
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość
Wiecie co tz mnie w☠☠☠☠i.l z samego rana ale to nic ja sobie poplacze i sie zemszcze.
Hymmm... no w sumie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Rozmawialiśmy wczoraj z tz. Jak teraz dostane @ to cykl będzie naturalny.. Mamy wesele, trochę wydatków, trochę wyluzujemy i psych i finansowo. A kolejny to ja już chce inseminacje. Pójdę do J. i zagadam, ze nie chce marnować czasu po operacji i chce podejść do IUI.
Grunt to mieć jakiś plan. I ważne, że wspólny!

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Yss zaraz ruszacie pelna para do 10 juz bardzo blisko
Za tydzień o tej porze będę już w Gdyni czekać na pociąg do Poznania.

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
pokłóciłam sie z tz,mam go dosc!!!
Nie wiem co się stało, to tylko tyle mogę.

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
nockę miałam maksymalną!!! o 00.20 poszłam karmić Dżas, a ona nie śpi. Zaczęła się jakby krztusić i kaszleć, a w nosie wiadro glutów. Zaczęłam czyścić fridą, a ona za każdym pociągnięciem kaszel i krztuszenie. Pomyślałam, że może w pionie będzie lepiej, tż trzymał a ja ciągnęłam. Leciało, wodniste mleko (mówiłam Wam, że mleko zaciąga podczas karmienia).Jakoś poszło, myślałam że to finał ale rano to samo. Zarejestrowałam ją do lekarza i zobaczymy. Wieczorem wizyta u neurologa. Idę mojego smarkacza zabawić.
Nie wesoło. Oby dziś już było lepiej. I daj znać co tam po wizycie.

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Kur.wa, kur.wa, kur.wa tak to wszystko skomentuje wszystko ładnie, pięknie J. oddzwonił do mnie z czego bardzo się cieszę, wyraził zgodę na badanie to ja dawaj szybko dzwonię do szpitala żeby się umówić na piątek a tu taki zonk nie ma miejsc ani na piątek, ani na czwartek dosłownie za☠☠☠iście
Chociaż dzisiaj pogoda ładna...
Oby coś się jutro wyczarowało.

Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość
Mysia, Migocia,Yss dostałam @ także w tym cyklu któraś z Was go nie będzie mieć
Ja wypadam z tej listy. Ja jeszcze w tym cyklu dostanę @ obowiązkowo po odstawieniu antyków. I ku mojej "dzikiej radości" dostanę ją w dniu wylotu . Także Mysia i Migocia

Cytat:
Oj znam twój ból bardzo dobrze. Ja też męczę się codziennie, mam mieć zabieg za tydzień.

U nas rano padało, teraz wyszło słonko. Szef był dziś miły. Dostałam zlecenie na zdjęcia do gazety . Dobry dzień. Jeszcze obiad muszę zrobić a TŻ wejdzie tutaj za 10 min a ja jeszcze nic nie zrobiłam . Lece bo będzie marudził i mi grzebał w lodówce .
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 19:33   #713
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Kluska no widzisz jak się pięknie obrobiłaś daj jakiś prosty przepis na makaron ? chętnie spróbuję czegoś wege a oliwa to taka normalna jak do smażenia? dzisiaj kupiłam bo miałam warzywa smażyć Widac tatusiowi się dobrze spacerowało

Izka to następnego Czarodzieja mamy

Yss gratuluję zlecenia
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-06-03, 19:34   #714
Ziajka
Wtajemniczenie

Ewcia Kostello to Gadułka Kochany a jaki już rozumny, wzruszam się normalnie
Super zlożyło się z tą koleżanką, oby nie chciala za dużo. Nawet jak nie dogadacie się to chociaż przymierzysz i zobaczysz czy to jest to. Ja szyłam u znajomej krawcowej, która szyje też w salonie. Wybrałam sukienkę z koronki z salonu za ktorą zaśpiewali ponad 4000 a zapłaciłam za wszystko razem z welonem 1400zł nie ma co przepłacać

Yss fajnie, że z szefem lepiej zdjęcia do gazety znowu, mamy gwiazdę!

Stary 2014-06-03, 19:45   #715
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Ziajka no ja mam nadzieję że góra 800zł No okazję miałaś super,trzeba kombinować ile się da
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-06-03, 19:52   #716
89migotka
Zakorzenienie

Ruda jak masz jakąś fotkę sukienki to wrzuć chętnie zobaczymy

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-03, 19:54   #717
Lila_27
Zakorzenienie

Ewciu mam nadzieję, że sukienka będzie pasować i nie zaśpiewa za wiele Pokaż jakieś zdjęcie tej kiecki jak znajdziesz

Mój mały pocycolił i zasnął SZok Ciekawe jak długo? I znów nie dotrzymałam słowa i kładę Go u siebie, jakoś tak strasznie za nim tęsknię jak leży u siebie Dziwna jestem, jak nie śpi chciałabym żeby zasnął, a jak śpi chciałabym obudzić i tulić

Stary 2014-06-03, 20:00   #718
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Zdjęcie we folderze Kostuś 2
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-06-03, 20:03   #719
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Ewciu mam nadzieję, że sukienka będzie pasować i nie zaśpiewa za wiele Pokaż jakieś zdjęcie tej kiecki jak znajdziesz

Mój mały pocycolił i zasnął SZok Ciekawe jak długo? I znów nie dotrzymałam słowa i kładę Go u siebie, jakoś tak strasznie za nim tęsknię jak leży u siebie Dziwna jestem, jak nie śpi chciałabym żeby zasnął, a jak śpi chciałabym obudzić i tulić
Mam tak samo.Jak kłade go spać to sobie myśle żeby było już rano żeby go znowu potulić.No matki wariatki

Stary 2014-06-03, 20:17   #720
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Cytat:
Mam tak samo.Jak kłade go spać to sobie myśle żeby było już rano żeby go znowu potulić.No matki wariatki

Izka no ja ostatnio wzięłam Kostusia jak spokojnie spał u siebie
Run bitch!Ruuun!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości