|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Nie nadrabiam.
I chyba odpadam z tych przygotowań. Chwaliłam się, że obrączki do odbioru. I tak odebraliśmy, a po godzinie je zwróciliśmy. Są źle wykonane. Całkiem inny model niż zamawialiśmy. Wróciliśmy do domu, zaczęłam je oglądać w świetle dziennym i coś mi nie pasowało. Zamówiliśmy półokrągłe, z 'garbkiem' na środku/wypukłością, młotkowane na brzegach. Dostaliśmy kanciaste, płaskie, cienkie jak papier. Wrócilismy do salonu, chciałam porównać z modelem testowym - całkiem różne obrączki. Nawe wyglądały jak atrapa, a te salonowe jak prawdziwe, choć były miedziane. Oddaliśmy je do reklamacji. Do firmye produkującej obrączki zostane wysłane te + model salonowy, żeby wiedzieli jak zrobić !! Nosz ku. ! Żeby firma nie wiedziała co produkuje??? Podobno mają być w przeciągu 2 tygodni. Na koniec okazało się, że firma zmieniła sobie wzorniki - my wybieraliśmy z starego, ale wyprodukowali nam nowe. Kolejno - nie mam butów. Odbiór LaBody skończył się zwrotem zaliczki dla mnie. 42 za duże. 41 za małe. Połówek nie robią. Dziękuje, do widzenia. Ah, dotka ! Mam chyba najtańsze obrączki - zwrócili nam 66,5 zł. Chociaż może i nie mam.
gdzie chcesz nocą iść? ![]() Edytowane przez Lg_ago Czas edycji: 2014-06-03 o 19:22 |
|
|
|
#1322 |
|
BAN stały
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Dzięki dziewczyny
Dotka od jakiegoś czasu serce wygrywa z rozsądkiem
|
|
|
|
#1323 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny które zamawiały buty z akces2
Powiedzcie mi jaką brałyście podeszwę? "Styrogumową" czy "welurową z podgumowaniem"? Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2014-06-03 o 19:59 |
|
|
|
#1324 |
|
Zadomowienie
|
Konkardia, mam 9w1. Nie do końca z zaleceniami, bo zmywam po 2-3 dniach. Po tym czasie zaczyna mi z niektórych paznokci odpryskiwać, więc zmywam i nakładam znowu. Stosuję już prawie miesiąc
Elrosa, też piję siemię ![]() bardorja,activelifestyle, dzięki Dotka, 2 lub 3 enzunio, świetna relacja! |
|
|
|
#1325 | |
|
Wtajemniczenie
|
enzunio
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Lg, bidusiu, ale wszystko pod górkę
Enzunio, zazdroszczę
|
|
|
|
#1327 | |
|
Rozeznanie
|
enzunio - czytam, płaczę, śmieję się i tak w koło
Dostarczyłaś mi masę pozytywnych emocji Dziękuję Cieszę się, że ślub i wesele było takie wspaniałe ![]() Nie no z tymi obrączkami to polecieli A nie zastanawiałaś się nad butami z akcesu? Może to jest jakieś rozwiązanie? Cytat:
|
|
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny fajne relacje!!
|
|
#1329 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Zabieram się za nadrabianie wątku, bo ostatnio miałam na głowie przeprowadzkę i nie miałam czasu, jak również ciężko było z netem.Dużo będzie czytania.
|
#1330 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaglądnęłam tylko na ostatnią stronę - enzunio, co za relacja! Nie wiem, czy więcej się wzruszałam, czy śmiałam
Tata robiący piruet na welonie - mega O siuraniu postaram się pamiętać przed założeniem mojej sukni, haha ![]() Co do dziecka - szaleni U mnie serce chce, ale TŻ jeszcze nie... ale w sumie gdyby TŻ chciał to też chyba musielibyśmy poczekać, bo kasa, kasa, kasa...Dotka - co do kolczyków, to ciężko doradzić, ale pamiętam, że spodobały Ci się kiedyś te trzecie i nie wiem czemu jakoś od razu je łączę z Twoją suknią Brałabym 2 albo 3, ale 3 są oryginalniejsze, no i ja wolę większe
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-06-03 o 21:10 |
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak samo nie planuję zmieniać butów
![]() dziewczyny ma któraś?? korzystała?? https://www.google.pl/search?q=eveli...47%3B210%3B611 |
|
|
|
#1332 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
activelifestyle ja tezmam jedne buty i dokosciola i na sale do rana ![]() Cytat:
jestem po 1 spotkaniu w poradni rodzinnej o dżizas bylo fajnie,babka superowa zmega duzympoczuciem humoru wiec non stop smialysmy sie. opowiadala raz o facetachjak to z nimijest a raz o kobietach noi nie sądziłam, ze nie tylko jajak jestem wkurzona na przystojniaka to układam sobie z nim rozmowe wglowie Czy któraś zWas serio, serio stosuje metodę kalendarzyka?
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładna, chociaż szczerze to na niektórych zdjęciach średnio podoba mi się ten warkocz z przodu głowy
ale ogólnie bardzo pozytywnie, sama w coś podobnego pewnie będę celować cztery! Positive, Enzunio
|
#1334 |
|
Konto usunięte
|
Ja właśnie też zamierzam mieć jedne buty i do kościoła i na salę.
Czyli ta jest lepsza? Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2014-06-03 o 21:43 |
|
|
|
#1335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Monidot za piękne buciki ![]() re_nata witaj ![]() positive rebel piękna relacja cude ja polecam Regenerum Konkardia a próbowałaś odstawić tą odżywkę Eveline? Po odstawienie z paznokciami robi sie tragedia....Ja nie polecam.... magdalenka_w_86 o widzę, że mnie uprzedziłaś z opinią o tej koszmarnej ,,odżywce" ![]() Dotka90 przepraszam, że nie doradzę w sprawie biżuterii ale niestety się na tym nie znam i też mam problem Enzunio świetna relacja, czytałam jednym tchem!
|
|
#1336 | |
|
Rozeznanie
|
enzunio - gratuluję decyzji o dziecku
ja też bym chciała, ale TŻ nie chce, bo mówi, że najpierw muszę studia skończyć ![]() Cytat:
Fajnie, że na poradni wszystko ok My nie stosujemy metody kalendarzyka, ale po ślubie zamierzamy ![]() mysza93 - zamawiałam w sklepie i Pani mi tak doradziła, że jeśli mam zamiar w niej wychodzić na zewnątrz, a nie mieć tylko do tańca to poleca styrogumową właśnie
|
|
|
|
|
#1337 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo proszę was o pomoc.
Jutro planuję wybrać się do kwiaciarni i podpytać o dekorację sali, kościoła, bukiet ślubny. Powiedzcie, o co konkretnie pytać, tzn czy jest coś na po powinnam zwrócić szczególną uwagę?
|
#1338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spoko wymienie na nowy laptop po slubie
|
|
#1339 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny wszystkie relacje przeczytałam z zapartym tchem i zajeło mi to prawie godzine
![]() ale warto było, popłakałam się, rozbawiłam i nabrałam takiej ochoty na ślub, że ja chce już! ![]() ![]()
|
#1340 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje trzymają się słabo, jakie by nie były, i przez kogo by nie były robione. a koleżance trzymają się super Cytat:
mnie właśnie ściskały w dużym palcu i dałam do rozciągnięcia do szewca, bo bałam się że sama je poniszcze ale odebrałam i dziś zawiozłam drugi raz, bo jeszcze troche czułam ucisk.Cytat:
witaj Cytat:
mi sie nic po tej odzywce nie działo, i w sumie dlatego ją odstawiłam Cytat:
i popieram activelife , strasznie źle się czyta posty,może sprawdzaj mniej więcej przed wysłaniem i popoprawiaj bo to męka jest
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka, siostra ma ten mniejszy.2014-06-03 21.16.37.jpg2014-06-03 21.16.48.jpg
|
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dostaliśmy pierwszy prezent ślubny i jest mi zwyczajnie przykro... Nie lubię uszczęśliwiania na siłę, sama nikogo staram się nie uszczęśliwiać... A tu dostaliśmy kołdrę i 2 poduszki... I schowam je w kąt, albo TŻ zostawi je w domu rodzinnym, bo pościel na nasze łoże mam od pół roku upatrzoną, musi być taka a nie inna ze względu na alergie i o konkretnym rozmiarze...
Jest mi smutno, ale jednocześnie jestem jakoś rozczarowana postawą gości, którzy nie znając nas, próbują nas obdarować koniecznie czymś osobistym...
|
|
#1343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dotka z tych podobają mi się nr 2 Enzunio piekna relacja! Śmiałam się do siebie do momentu drogi do ołtarza Bardzo bardzo mocno zyczę Wam jeszcze raz wszystkiego co najlepsze! Mimo że nie znam was osobiście to wiem że jesteście mega zarąbistą para! Powodzenia w staraniach! ![]() Btw. boisz się balonów?? ![]() Lg jeszcze raz współczuję przejść z jubilerem...
|
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1345 | |
|
Wtajemniczenie
|
sensuall W sumie odstawiałam na jakiś czas - teraz robię drugą serię z odżywką, ale jak mi tak mówicie, to zaczynam się nieco bać...
Cytat:
|
|
|
|
|
#1346 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Aniuska bardzo ładna fryzura
![]() Cytat:
A jaka wysokość obcasa? ![]() Cytat:
Super relacja, gratuluję jeszcze raz! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Proste i eleganckie ![]() Cytat:
A buty na pewno w końcu jakieś znajdziesz ![]() Enzunio cudowna relacja! Świetnie się Ciebie czyta Śmiałam się jak wściekła w niektórych momentach Jeszcze raz wszystkiego dobrego ![]() Dziewczyny, byliśmy dziś w poradni i udało nam się załatwić dwa spotkania za jednym zamachem
|
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
S1lc1a do Twojej sukni zdecydowanie upięte włosy - żal zakrywać takie piękne wycięcie na plecach
aniuska18032 rewelacyjna ta fryzura, bardzo mi się podoba! ![]() monidot bardzo mi się podobają te buty, tylko oby udało Ci się je rozchodzić, bo takie cisnące w palcach to średnio sie nadadzą re_nata witaj! positive rebel zwięzła relacja pięknej uroczystości! enzunio Wasza trzydniowa impreza musiała być wystrzałowa! dużo miłości i przede wszystkim zabawy - wymarzone wesele a i ostatecznie przekonałam się, że nie chcę długaśnego welonu cude ja wbrew wszystkiemu będę polecała eveline 8in1 wiadomo z głową, nie codziennie przez rok, ale przez kilka dni - czyni cuda ![]() Dotka90 trzecie kolczyki ładne! Lg_ago co to za pierońskie fatum???? kochana buty już bym odpuściła, widać nie są Ci pisane. Będę Cię gorąco namawiać na akces2, zdążysz jeszcze z zamówieniem i będziesz bardzo zadowolona. Może nie są tak piękne jak LaBody, ale idealnie dopasowany rozmiar gwarantowany! co do obrączek to jakaś paranoja! sami się mylą w swoich wzorach.. całe szczęscie, że zdążą je poprawić, w tym wypadku do dwóch razy sztuka zobaczysz ![]() Cytat:
nie ślizga się, bardzo wygodna i polecana na wesela
|
|
#1348 |
|
Wtajemniczenie
|
Enzunio relacja boska
az parsknelam na szpagacie taty niewiarygodne ze to juz po.. zrobcie za rok jeszcze jedna taka impreze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1349 |
|
Raczkowanie
|
widzę, że ta data jest bardzo popularna, a przynajmniej w mojej okolicy przez co mieliśmy problem, bo taki nasz "rodzinny" zespół( grał chyba na kazdym weselu na którym byłam przez ostatnie 5 lat) był zajęty, ale z drugiej strony mamy zupełnie nieznany i może to dobrze. Również trudno mi było znaleźć fryzjerkę, i dopiero na 10 mam zamówioną ( tylko dlatego, że jakaś dziewczyna zgodziła się zamienić ze mną).
bardorja- ja też pozytywnie wspominam poradnie, właśnie wczoraj mieliśmy ostatnie spotkanie co do kalendarzyka to mierzenie temperatury jest trochę męczące, ale myślę,że będziemy ją stosować. W sumie już od roku-półtora stosuję metodę objawową samego śluzu i potrafię mniej więcej wyznaczyć kiedy mam dni płodne, ale z temperaturą i z tymi wykresami będzie to łatwiejsze i dokładniejsze. moja suknia: |
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

Dostarczyłaś mi masę pozytywnych emocji
Cieszę się, że ślub i wesele było takie wspaniałe

25.10.2014 
? Bo jednak nie chciałabym w trakcie wesela kombinować z włosami, nie chcę mieć tego problemu na głowie;p
Bardzo bardzo mocno zyczę Wam jeszcze raz wszystkiego co najlepsze!