|
|
#1231 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 410
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
mo¿e wjedzie jeszcze twaróg
|
|
|
|
#1232 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
[QUOTE=aamidale;46729823]¦liczny kotek ArcymoneQ! Ja takich kotów nigdy na ¿ywo nie widzia³am
Ca³e ¿ycie mam takie bia³asy, one s± dosyæ agresywnymi kotami. No mojej kici przy dziecku bym nie postawi³a, ona siê rzuca na ka¿dego pierwsza i potrafi zrobiæ niez³± krzywdê. Poza tym kradnie jedzenie. Ja siê staram j± utemperowaæ ale niestety, mój dziadek j± strasznie rozpieszcza i przez to kot ma charakter do¶æ ciê¿ki ![]() Koniec offtopu póki co Jestem przeszczê¶liwa. Pamietacie, jak tydzien temu pisalam o wykrzykniku przy ekg? otó¿ to jest znak L . 22 a nie !22 ![]() wszystko jest w porz±dku, jestem zdrowa jak rydz, mam nadci¶nienie od nadwagi które ze spadkiem mi zejdzie. A pani doktor od razu zauwazyla, ¿e schud³am i mnie pochwali³a Bo¿e, co za ulga [COLOR="Silver"]To dobrze ¿e to nie by³ ! i wszystko dobrze siê skoñczy³o , a nadci¶nenie z czasem zniknie Ja dzi¶ nie mam sil nawet siê udizelac da³am sobie wczoraj i dzi¶ wycisk na sprzêtach ,ciwczenia na uda,pupe i ramiona
|
|
|
|
#1233 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 779
|
Cytat:
![]() Ogórki hehe co to jest w³a¶nie czego¶ mi brakowa³o w tych twoich jad³ospisach i ju¿ wiem czego! warzyw
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Donkje a nie nudzi Ci siê codziennie twaróg i pier¶ z kurczaka? mo¿esz napisaæ na jakie sposoby j± przyrz±dzasz czy tak samo codziennie? bo mi by siê pewnie znudzilo po jakim¶ czasie takie jedzenie ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Jeszcze chcia³am dopisaæ ¿e wybieram siê w³a¶nie pobiegaæ, mam nadzieje jakie¶ 4 km zrobiê, pó¼niej w domu ju¿ Mel B i co¶ na ramiona. A jak z Waszymi æwiczeniami dzi¶?
|
|
|
|
|
#1235 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 47
|
Cytat:
Chcia³am za³±czyæ kilka ...
|
|
#1236 |
|
Raczkowanie
|
Ja ju¿ po treningu
rower,gacka,mel b i a6w( trochê mnie ju¿ mêczy,ale pozosta³o mi 11 dni dom koñca )
|
|
#1237 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
. Ale my¶lê,¿e za jakie¶ 20min siê wezmê za dzisiejszy trening, nie ma zmi³uj!
|
|
#1238 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 47
|
Cytat:
![]() jeszcze z selerem naciowym co¶ s³ysza³am. apropo's selera naciowego odkry³am niedawno to wspania³e warzywo!!!jest zdrowe i ¶wietny chrupi±cy dodatek do sa³atek polecam ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Wreszcie u mnie wysz³o s³onko i wreszcie poje¼dzi³am na rowerze uda³o mi siê pokonaæ 20 km ,powiem Wam ,¿e jak dla mnie na pierwszy raz to ca³kiem nie¼le Chcia³am zamie¶cic foteczkê znad jeziorka nad które ¶migam ,ale cos mi nie wychodzi No i udaje mi siê trzymaæ dietkê Wieczorkiem napisze ca³odzienny bilans ,mo¿e która¶ z Was podpowie czy dobrze licze to wszystko ![]() tymczasem idê jeszcze co¶ na ramiona poæwiczyæ ps.¶liczne macie kociaczki i pieski ,lubiê takie puchacze
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
Ja póki co mam taki rozk³ad kcal i BWT (dzisiejszy):
kcal: 1425 B - 88 W - 111 T - 69 I to z lodem który wpad³ ko³o godziny 17 ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Dziewczyny czy tylko ja nie potrafiê siê zarejestrowaæ na tej stronie potreningu.pl? przycisk "za³ó¿ profil" nie reaguje, nie mogê te¿ znale¼æ dziennika ¿ywieniowego (jest tylko dla zalogowanych u¿ytkowników?), chyba zmêczona jestem i nie ogarniam ![]() ok, na innej przegl±darce idzie, dziwne
Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2014-06-03 o 19:43 |
|
|
|
#1240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Szczerze mówi±c, wiêkszo¶æ soków itp. robiê na oko, nie szukam konkretnych przepisów. Do zielonego dajê banana lub dwa, dwie gar¶cie szpinaku baby i jedno awokado. Pyszny jest, a ³atwy i szybki do przygotowania. Jak u¿ywam blendera to zazwyczaj dolewam wody, jak wyciskarki do owoców to z samych owoców jest idealny, aczkolwiek w tym przypadku nie próbowa³am, bo nie wyobra¿am sobie awokado w wyciskarce . Fajnie smakuje te¿ taki z jedn± pomarañcz±, jednym bananem i gar¶ci± szpinaku
|
|
#1241 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
A ja idê spaæ, dzieñ drugi bez papierosa zaliczony
coraz mniej o nich my¶lê, to dobrze! Przed chwil± mia³am wielk± ochotê na co¶ gazowanego, szczególnie jak rodzinka otworzy³a tak± zimn± colê ... no ale powstrzyma³am siê, szklanka wody i 3 plasterki ogórka zielonego zdzia³a³y cuda! ![]() Zaraz zaczyna siê Piekielna kuchnia wiêc spadam.
|
|
|
|
#1242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za brak papierosów . A ja zrobi³am dzisiaj dzieñ drugi 30 DS. Kurde, cieszê siê z tych swoich æwiczeñ, mam nadziejê, ¿e uda mi siê zrobiæ☠30 dni bez wiêkszych przerw ...
|
|
#1243 |
|
Raczkowanie
|
A ja Cardio MelB i rêce z gack±, ale wpad³o parê cudownych rzeczy i pêk³o z 2,5k
Edytowane przez donkje Czas edycji: 2014-06-03 o 21:46 |
|
|
|
#1244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale i tak mam jeszcze 500kcal do zjedzenia na kolacjê.
|
|
#1245 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
co planujesz wtedy na kolacje zje¶æ?Ja po bieganiu, pobi³am swój rekord o 2 min i robiê 4 km w nieca³e 28 minut ![]() A teraz zabieram siê za Mel B, wiec do pó¼niej Dziewczyny
|
|||
|
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
Cytat:
![]() Ja znowu czego¶ nie ogarniam dzi¶ wysz³o mi: T 29 W 228 - tu wiem ze za du¿o B 66 ale tu aplikacja pokazuje ze to o 6 za du¿o ale z tego co zrozumia³am to mam wyrabiaæ oko³o 160 bo 1,5-2 g na kg? Czyli aplikacja z³e pokazuje? |
|
|
|
|
#1247 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Dlatego zawsze mam problem z odchudzaniem, bo nie chcê je¶æ s³odyczy czy fast foodów, ale z drugiej strony jak ich nie jem to ciê¿ko mi siê wyrobiæ z kaloriami i mam mêtlik w g³owie i nie wiem co robiæ. Na dzi¶ wysz³o 1252kcal 39% W 46% T 15% B :| [cel: 1550kcal 40%W 30%T 30%B] A jeszcze æwiczy³am ... Zjad³am na kolacjê 2 kanapki z szynk± drobiow±, sa³at± i pomidorem. Niestety pieczywo mia³am zwyk³e bia³e (staram siê nie je¶æ pieczywa, wiêc tak bardzo nie pilnujê, ¿eby by³o jakie¶ ciemne w domu, ¿eby nie marnowaæ ...) Dzisiaj coprawda nie zjad³am ¶niadania, za co nale¿y mi siê☠lanie, ale czu³am siê kiepsko i nie mia³am ochoty ani si³y nic je¶æ. Na obiad kurczak, kalafior i 2 ma³e ziemniaki na parze, do tego ogromna porcja sa³atki. 100g truskawek bia³a czekolada 50g orzechów Na kolacjê te kanapki. Wcale mi siê nie wydaje, ¿eby to by³o ma³o, nie czujê siê ani trochê g³odna, wrêcz ciê¿ko by mi by³o zje¶æ wiêcej, no ale z kaloriami s³abo. Cytat:
Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-06-03 o 22:35 |
||
|
|
|
#1248 | |||||||||||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 747
|
Cytat:
![]() Ja wcze¶niej nigdy nie mia³am cellulitu, mimo, i¿ z wag± moj± ró¿ie bywa³o, gdy¿ zmagam siê z ED. Dopiero teraz, po przytyciu 35kg :O, cellulit mam chyba nawet na ³ydkach Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:35 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
aamidale, nic z tych rzeczy! Ja jedzenie mam zawsze przyszykowane, zawsze siedzê wieczorem kuchni i szykujê pojemniki na dzieñ nastêpny do pracy ;p Jak idê na miasto, to te¿ to uwzglêdniam -.- Jem 5 posi³ków, w miarê równych odstêpach czasu. Co zjad³am? Uwaga, dla ludzi o mocnych nerwach: 3 paczki ciastek, 2 czekolady, czekolada do picia, owocowy jogurt pitny, mia³ byæ jeszcze budyñ 's³odka chwila', ale nie zmie¶ci³am i dzisiaj da³am go kierowniczce ;p Dzi¶ pierwsze trzy posi³ki ³adne, a wracaj±c z pracy kupi³am 2 ma³e dro¿d¿ówki, bu³kê ¿ytni±, owocowy jogurt pitny, czekoladê, ma³± paczkê granoli owocowej i oczywi¶cie wszystko to zjad³am. Przyznajê, nadal miewam problemy z jedzeniem. Najlepsze, ¿e na co dzieñ nie jadam takich rzeczy, no nie lubiê. Mo¿e to przez to, ¿e ostatnio mniej pi³am. No i stres u mnie robi swoje. Jak jem czysto, to jem czystko, a jak raz zawalê to...lecê potem po bandzie Jutro nowy dzieñ i nowa szansa. Je¶li jutrzejszy dzieñ bêdê mia³a czysty, to znowu wrócê na prawid³owy tor. Ale siê rozpisa³am, mam nadziejê, ze nie po¶niecie, tak jak ja ![]() Jeszcze raz dziêki za baty!, mam nadziejê, ¿e wyci±gnê z nich wnioski i spowrotem bêdê potrafi³a kontrolowaæ sam± siebie. Wielki buziak dla Was Cytat:
|
|||||||||||
|
|
|
#1249 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja potrafiê zje¶æ☠znacznie wiêcej w przyp³ywie emocji Te¿ mam taki problem, chyba taki wewnêtrzny perfekcjonizm, ¿e jak co¶ robiê to chcê ¿eby by³o w 100% idealnie ... Musimy z tym jako¶ walczyæ .
|
|
#1250 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Witajcie o poranku, nie zbyt przyjemny jak dla mnie, wczoraj po 20.00 rozpêta³a siê jedna wielka rozmowa odno¶nie tych prezentów dla promotorów.
![]() Ps. ¦niadanko - kromka chleba z chudym twarogiem i ogórkiem zielonym. |
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
Cytat:
bardzo mi sie podoba to ze ona wszystko liczy ale poki co niezbyt ogarniam![]() Juz wiem tam jest procentowo ze w 50%; b 25%; t 25% Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2014-06-04 o 06:45 |
|
|
|
|
#1252 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 747
|
Cytat:
Ale ca³y czas z tym walczê, naprawdê! I ten wewnêtrzny perfekcjonizm, o którym piszesz, tak w³a¶nie jest. Chcê jak najlepiej, a jak ju¿ co¶ troszkê nie wyjdzie, to siê za³amujê i zawalam ca³± resztê, no, bo i tak nie wysz³o Chcia³abym kiedy¶ wygraæ tê walkê ostatecznie. Ja ju¿ po ¶niadaniu (p³atki owsiane, twaróg chudy, jab³ko, siemiê lniane, orzechy ziemne), lecê do pracy! Mi³ego dnia Dziewczyny ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Cytat:
Tzn, oni chc± ze s³odyczami chodziæ przed obron±?
|
||
|
|
|
#1253 |
|
Raczkowanie
|
Hehe szkoda,¿e nie z jakim¶ alko i bukietami,by³oby bardziej zabawnie
ArcymoneQ s±dzê,¿e to promotorom nieprzypadanie do gustu. Swoja droga wrêczanie "prezencików"jest nie legalne
|
|
#1254 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
te¿ takie miewa³am czasem jak mieszka³am w akademiku, teraz ju¿ mam na sta³e ![]() Moja kotka po sterylizacji te¿ zrobi³a siê diabe³. Nie dalej jak przed chwil± usi³owa³a spo¿yæ moj± rêke bo dotnke³am jej ³apki.
|
|
|
#1255 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Dziewczyny podziwiam Was, ja to jem ok 1600-1900 kcal
Mam ¼le u³o¿one dania Wczorajszy dzieñ ¦niadanie - owsianka z bakaliami Przek±ska - jogurt truskawkowy z morelami Obiad - sa³ata, pomidor, ser feta Przek±ska - pasztet w³asnej roboty Kolacja - 1/2 kromki chleba razowego i dwa koreczki ¶ledziowe su³tañskie W tabelach kalorii wysz³o: 1689,35 Kcal Bia³ko 62,06 Wêglowodany 147,90 T³uszcze 91,47 Rady dla mnie od Was - Poproszê
|
#1256 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W³a¶nie, która z Was mo¿e siê wypowiedzieæ na temat stewii? bo w necie same peany na ten temat, to prawda ¿e ona taka super? Co do ¶ledzenia przepisów donkje siê zgadzam, bardzo fajne ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
Ale ponoæ jest bardzo zdrowy wiêc zazdroszczê tym, które lubi± ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
Bób na parze - masz parowar [bo nie pamiêtam, czy o tym pisa³a¶ ] czy kombinujesz? ![]() Ja miewam jakie¶ zaburzenia, ale nie mam ich stwierdzonych. W ogóle miewam kiepskawe stany psychiczne ale to przez liczbê zgonów osób bliskich, bo to nie tylko rodzice ale np. przyjació³ka, paru znajomych a w lutym babcia no i to ju¿ mnie po³o¿y³o na chwilê. Do psychiatry chodziæ nie muszê, ale do psychologa wolê, bo czasem niektórych spraw nie da siê ogarn±æ samemu. Przez to pi³am, a na kacu jad³am i to w jeden dzieñ o wiele, wiele wiêcej, ni¿ Ty I tak mnie to nie z³ama³o tak, jak poprzednie rzeczy. Nie pamiêtam wielu miesiêcy z ¿ycia, tak by³y bolesne, ¿e mój umys³ je wyrzuci³. Nie mogê na to nic poradziæ. Haha, dziêkujê gdyby nie moje poczucie humoru to mia³abym ju¿ dawno do¶æ
|
|
|
#1257 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Rozpisa³am siê i bêdê wdziêczna, jak ktokolwiek moje wypacanie siê przeczyta. Nie mia³am wczoraj si³ ju¿ na nic bo zajêcia wyj±tkowo nudne i mêcz±ce by³y. Nie mia³am czasu siê przebraæ, krzywo siê pomalowa³am, obiadu nie mia³am [bijcie !] i z æwiczeñ prze³azi³am jakie¶ 10 km:/ w czasie @ mam tak obola³y krêgos³up, ale upar³am siê ¿e skoro nie bêde mmieæ czasu na æwiczenia to nadrobiê chodzeniem. dzi¶ kolana mi odpadaj±. Tyle tylko, ze uda³o mi siê, poza czterema kabanosami, unikn±æ okresowego grzeszenia. Przechodzê tym razem du¿o ³agodniej i ju¿ dzi¶ wsiadam na rower. Ciekawe, czego to zas³uga - my¶lê, ¿e braku soli. A i tak czujê siê strasznie z tym, ¿e dwa dni bez æwiczeñ. Grrrr!
|
|
|
#1258 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wolê je¶æ codziennie twaróg i cycka z kury i móc zje¶æ co¶ s³odkiego i miesciæ siê w bilansie ni¿ kombinowaæ.Jak mi siê chcê to wymy¶lam ró¿ne potrawki z kurczaka, zapiekanki z kurczakiem, pizze twarogow±, tosty z twarogu i inne cuda U¿ywam ró¿nych przypraw i sosów z Walden Farms, to te bez kalorii, wiêc automatycznie nie wrzucam ich w bilansCytat:
Nie popadajmy w paranoje, chemia jak chemia. We wszystkim jest chemia, w warzywach, w miêsie, w pieczywie.Wiêc cola zero nie zaszkodzi![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak dla mnie stewia jest ohydna, ma gorzki i metaliczny posmak. Sto razy wolê zwyk³e s³odziki ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]()
|
||||||
|
|
|
#1259 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
Dziêki dziewczyny za wsparcie tylko nas mogê liczyæ! Straci³am 15 kg i od tygodnia s³yszê ¿e jak tak dalej pójdzie to zginê ale wydaje mi siê ¿e to takie m¶ciwe. Zawsze grubaska a teraz nagle jej odwali³o i siê chce wylaszczyæ! Ale mam ich gdzie¶ postanowi³am i bêdê szczup³a nie poddam siê i ju¿!!!! Pêdzê na szczepienie z moim maluszkiem! Trzymajcie siê ciep³o! Jeszcze raz dziêki za wsparcie!!!
|
|
|
|
#1260 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak tylko uro¶nie bób u rodziców na dzia³ce to przetestuje pomys³ z gotowaniem go na parze
aamidale Co do stewi-moi rodzice zakupili kiedy¶ tak± s³odk± "trawkê",ale nie u¿ywaj± jej- a o samym specyfiku o który pytasz nie mam pojêcia. donkje dzi¶ bêdê testowaæ Twój przepis na pier¶ w otrêbach po konsumpcji od razu podzielê siê wra¿eniami.Kurcze mi zapotrzebowanie kaloryczne, na po treningu, wysz³o BMR 1562.46 mam rozumieæ,¿e to moje zapotrzebowanie? Nie zjadam tyle kcl,zw³aszcza teraz kiedy zapycham siê warzywami i truskawkami wczoraj mia³am prawie 1300kcl przejedzonych ³±cznie z trzema ciep³ymi lodami z lidla
Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2014-06-04 o 10:48 |
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

Ca³e ¿ycie mam takie bia³asy, one s± dosyæ agresywnymi kotami. No mojej kici przy dziecku bym nie postawi³a, ona siê rzuca na ka¿dego pierwsza i potrafi zrobiæ niez³± krzywdê. Poza tym kradnie jedzenie. Ja siê staram j± utemperowaæ ale niestety, mój dziadek j± strasznie rozpieszcza i przez to kot ma charakter do¶æ ciê¿ki 

...

za brak papierosów 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)