Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-06-03, 18:04   #1231
donkje
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 410
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

mo¿e wjedzie jeszcze twaróg ale wola³abym pizze!

Wymianka kosmetyczna LUTY
donkje jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 18:08   #1232
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

[QUOTE=aamidale;46729823]¦liczny kotek ArcymoneQ! Ja takich kotów nigdy na ¿ywo nie widzia³am Ca³e ¿ycie mam takie bia³asy, one s± dosyæ agresywnymi kotami. No mojej kici przy dziecku bym nie postawi³a, ona siê rzuca na ka¿dego pierwsza i potrafi zrobiæ niez³± krzywdê. Poza tym kradnie jedzenie. Ja siê staram j± utemperowaæ ale niestety, mój dziadek j± strasznie rozpieszcza i przez to kot ma charakter do¶æ ciê¿ki

Koniec offtopu póki co Jestem przeszczê¶liwa. Pamietacie, jak tydzien temu pisalam o wykrzykniku przy ekg? otó¿ to jest znak L . 22 a nie !22 wszystko jest w porz±dku, jestem zdrowa jak rydz, mam nadci¶nienie od nadwagi które ze spadkiem mi zejdzie. A pani doktor od razu zauwazyla, ¿e schud³am i mnie pochwali³a Bo¿e, co za ulga [COLOR="Silver"]

To dobrze ¿e to nie by³ ! i wszystko dobrze siê skoñczy³o , a nadci¶nenie z czasem zniknie

Ja dzi¶ nie mam sil nawet siê udizelac
da³am sobie wczoraj i dzi¶ wycisk na sprzêtach ,ciwczenia na uda,pupe i ramiona
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 18:10   #1233
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 779

Cytat:
Napisane przez donkje Poka¿ wiadomo¶æ
Nie chodzi o ilo¶æ,a le jako¶æ Oczywi¶cie, ¿e niedu¿o, po prostu jedzenie syfiaste i bezwarto¶ciowe
Warzywa? A nie widzisz ogórków konserwowych
Nie przepadam, czasem zjem co¶ z marchewk±, kukurydz± konserwow±, czasem jak±¶ sa³atkê, rzodkiewkê, ogórka zielonego czy broku³a. Ale to musi mnie naj¶æ ochota
No w³a¶nie dzisiaj to Twoje jedzonko nienajlepszej jako¶ci

Ogórki hehe co to jest w³a¶nie czego¶ mi brakowa³o w tych twoich jad³ospisach i ju¿ wiem czego! warzyw

1992MaDziuLeK jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 18:57   #1234
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 784
GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ

Koniec offtopu póki co Jestem przeszczê¶liwa. Pamietacie, jak tydzien temu pisalam o wykrzykniku przy ekg? otó¿ to jest znak L . 22 a nie !22 wszystko jest w porz±dku, jestem zdrowa jak rydz, mam nadci¶nienie od nadwagi które ze spadkiem mi zejdzie. A pani doktor od razu zauwazyla, ¿e schud³am i mnie pochwali³a Bo¿e, co za ulga [COLOR="Silver"]
Super nadci¶nienie pewnie nied³ugo zniknie wraz ze spadkiem wagi! Fajnie te¿ ¿e doktor zauwa¿y³a spadek wagi, napewno jest to motywuj±ce jak kto¶ zauwa¿y ró¿nice

Donkje a nie nudzi Ci siê codziennie twaróg i pier¶ z kurczaka? mo¿esz napisaæ na jakie sposoby j± przyrz±dzasz czy tak samo codziennie? bo mi by siê pewnie znudzilo po jakim¶ czasie takie jedzenie

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Jeszcze chcia³am dopisaæ ¿e wybieram siê w³a¶nie pobiegaæ, mam nadzieje jakie¶ 4 km zrobiê, pó¼niej w domu ju¿ Mel B i co¶ na ramiona. A jak z Waszymi æwiczeniami dzi¶?
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 19:03   #1235
katka11s
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 47

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
Jak cytujesz ,czy piszesz masz na dole ,zaawansowane dodawanie fotek i zarz±dzaj za³±cznikami tam klikasz i wrzucasz foto klikasz za³aduj i gotowe
Dziêkujê za info ,ale jako¶ nie moge dodaæ tych fotek...
Chcia³am za³±czyæ kilka ...

jest: 84.0kg

I etap ; 80 kg
II etap ; 75 kg
III etap 70 kg

katka11s jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 19:04   #1236
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Ja ju¿ po treningu
rower,gacka,mel b i a6w( trochê mnie ju¿ mêczy,ale pozosta³o mi 11 dni dom koñca )
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 19:05   #1237
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ
Super nadci¶nienie pewnie nied³ugo zniknie wraz ze spadkiem wagi! Fajnie te¿ ¿e doktor zauwa¿y³a spadek wagi, napewno jest to motywuj±ce jak kto¶ zauwa¿y ró¿nice

Donkje a nie nudzi Ci siê codziennie twaróg i pier¶ z kurczaka? mo¿esz napisaæ na jakie sposoby j± przyrz±dzasz czy tak samo codziennie? bo mi by siê pewnie znudzilo po jakim¶ czasie takie jedzenie

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Jeszcze chcia³am dopisaæ ¿e wybieram siê w³a¶nie pobiegaæ, mam nadzieje jakie¶ 4 km zrobiê, pó¼niej w domu ju¿ Mel B i co¶ na ramiona. A jak z Waszymi æwiczeniami dzi¶?
Ja mam jeszcze zakwasy po przedwczoraj .
Ale my¶lê,¿e za jakie¶ 20min siê wezmê za dzisiejszy trening, nie ma zmi³uj!

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 19:24   #1238
katka11s
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 47

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Takie soki w³asnorêcznie wyciskane s± super. Sama siê w³a¶nie szykujê na sezon . A ju¿☠od jakiego¶ czasu non stop pijê z pomarañczy.
Uwielbiam te¿ zielone soki - z jarmu¿em, ze szpinakiem, z awokado . Samo zdrowie! Jak wolisz warzywa to nawet lepiej . Ja wolê owoce, ale warzywami te¿ nie gardzê .
... zielone soki ,brzmi zachêcaj±co mog³aby¶ podzieliæ siê przepisami ze szpinakiem i awokado?? z chêci± wypróbujê
jeszcze z selerem naciowym co¶ s³ysza³am.
apropo's selera naciowego odkry³am niedawno to wspania³e warzywo!!!jest zdrowe i ¶wietny chrupi±cy dodatek do sa³atek polecam

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Wreszcie u mnie wysz³o s³onko i wreszcie poje¼dzi³am na rowerze
uda³o mi siê pokonaæ 20 km ,powiem Wam ,¿e jak dla mnie na pierwszy raz to ca³kiem nie¼le
Chcia³am zamie¶cic foteczkê znad jeziorka nad które ¶migam ,ale cos mi nie wychodzi

No i udaje mi siê trzymaæ dietkê
Wieczorkiem napisze ca³odzienny bilans ,mo¿e która¶ z Was podpowie czy dobrze licze to wszystko

tymczasem idê jeszcze co¶ na ramiona poæwiczyæ

ps.¶liczne macie kociaczki i pieski ,lubiê takie puchacze

jest: 84.0kg

I etap ; 80 kg
II etap ; 75 kg
III etap 70 kg

katka11s jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 19:41   #1239
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Ja póki co mam taki rozk³ad kcal i BWT (dzisiejszy):
kcal: 1425
B - 88
W - 111
T - 69

I to z lodem który wpad³ ko³o godziny 17 ale po treningu pewnie jaki¶ serek wiejski z warzywami jeszcze zjem, wiec plus 200 kcal bêdzie i styka na dzi¶

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Dziewczyny czy tylko ja nie potrafiê siê zarejestrowaæ na tej stronie potreningu.pl? przycisk "za³ó¿ profil" nie reaguje, nie mogê te¿ znale¼æ dziennika ¿ywieniowego (jest tylko dla zalogowanych u¿ytkowników?), chyba zmêczona jestem i nie ogarniam

ok, na innej przegl±darce idzie, dziwne

Edytowane przez pretty_girl19892
Czas edycji: 2014-06-03 o 19:43
Stary 2014-06-03, 19:42   #1240
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katka11s Poka¿ wiadomo¶æ
... zielone soki ,brzmi zachêcaj±co mog³aby¶ podzieliæ siê przepisami ze szpinakiem i awokado?? z chêci± wypróbujê
jeszcze z selerem naciowym co¶ s³ysza³am.
apropo's selera naciowego odkry³am niedawno to wspania³e warzywo!!!jest zdrowe i ¶wietny chrupi±cy dodatek do sa³atek polecam

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Wreszcie u mnie wysz³o s³onko i wreszcie poje¼dzi³am na rowerze
uda³o mi siê pokonaæ 20 km ,powiem Wam ,¿e jak dla mnie na pierwszy raz to ca³kiem nie¼le
Chcia³am zamie¶cic foteczkê znad jeziorka nad które ¶migam ,ale cos mi nie wychodzi

No i udaje mi siê trzymaæ dietkê
Wieczorkiem napisze ca³odzienny bilans ,mo¿e która¶ z Was podpowie czy dobrze licze to wszystko

tymczasem idê jeszcze co¶ na ramiona poæwiczyæ

ps.¶liczne macie kociaczki i pieski ,lubiê takie puchacze
Próbowa³am selera, ale mi kompletnie nie smakuje, a w sokach bardzo mocno wyczuwalny jest jego smak. Za to innym taki sok smakowa³ .

Szczerze mówi±c, wiêkszo¶æ soków itp. robiê na oko, nie szukam konkretnych przepisów.
Do zielonego dajê banana lub dwa, dwie gar¶cie szpinaku baby i jedno awokado. Pyszny jest, a ³atwy i szybki do przygotowania. Jak u¿ywam blendera to zazwyczaj dolewam wody, jak wyciskarki do owoców to z samych owoców jest idealny, aczkolwiek w tym przypadku nie próbowa³am, bo nie wyobra¿am sobie awokado w wyciskarce .
Fajnie smakuje te¿ taki z jedn± pomarañcz±, jednym bananem i gar¶ci± szpinaku .

Stary 2014-06-03, 19:59   #1241
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

A ja idê spaæ, dzieñ drugi bez papierosa zaliczony coraz mniej o nich my¶lê, to dobrze!

Przed chwil± mia³am wielk± ochotê na co¶ gazowanego, szczególnie jak rodzinka otworzy³a tak± zimn± colê ... no ale powstrzyma³am siê, szklanka wody i 3 plasterki ogórka zielonego zdzia³a³y cuda!

Zaraz zaczyna siê Piekielna kuchnia wiêc spadam.

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 21:42   #1242
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
A ja idê spaæ, dzieñ drugi bez papierosa zaliczony coraz mniej o nich my¶lê, to dobrze!

Przed chwil± mia³am wielk± ochotê na co¶ gazowanego, szczególnie jak rodzinka otworzy³a tak± zimn± colê ... no ale powstrzyma³am siê, szklanka wody i 3 plasterki ogórka zielonego zdzia³a³y cuda!

Zaraz zaczyna siê Piekielna kuchnia wiêc spadam.
za brak papierosów .

A ja zrobi³am dzisiaj dzieñ drugi 30 DS. Kurde, cieszê siê z tych swoich æwiczeñ, mam nadziejê, ¿e uda mi siê zrobiæ☠30 dni bez wiêkszych przerw ...

Stary 2014-06-03, 21:45   #1243
donkje
Raczkowanie

A ja Cardio MelB i rêce z gack±, ale wpad³o parê cudownych rzeczy i pêk³o z 2,5k

Edytowane przez donkje
Czas edycji: 2014-06-03 o 21:46
Stary 2014-06-03, 21:50   #1244
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
A ja Cardio MelB i rêce z gack±, ale wpad³o parê cudownych rzeczy i pêk³o z 2,5k
Ja dzisiaj zjad³am bia³± czekoladê :sciana:
Ale i tak mam jeszcze 500kcal do zjedzenia na kolacjê.

Stary 2014-06-03, 21:59   #1245
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Oj bacik siê nale¿y co takiego kalorycznego zjad³a¶? A mo¿e alko?

Cytat:
A tu natomiast za brak palenia wielkie brawa! Oby tak dalej

Cytat:
Ja dzisiaj zjad³am bia³± czekoladê :sciana:
Ale i tak mam jeszcze 500kcal do zjedzenia na kolacjê.
Jeju to w ci±gu dnia tak ma³o kcal jesz? co planujesz wtedy na kolacje zje¶æ?

Ja po bieganiu, pobi³am swój rekord o 2 min i robiê 4 km w nieca³e 28 minut jeszcze troche i mo¿e w 30 min zmieszcze 5 km
A teraz zabieram siê za Mel B, wiec do pó¼niej Dziewczyny
Stary 2014-06-03, 22:03   #1246
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

Cytat:
Nie chodzi o ilo¶æ,a le jako¶æ Oczywi¶cie, ¿e niedu¿o, po prostu jedzenie syfiaste i bezwarto¶ciowe
Warzywa? A nie widzisz ogórków konserwowych
Nie przepadam, czasem zjem co¶ z marchewk±, kukurydz± konserwow±, czasem jak±¶ sa³atkê, rzodkiewkê, ogórka zielonego czy broku³a.
Ale fantastycznie ze jest kto¶ kto jak ja nie przepada za warzywami

Ja znowu czego¶ nie ogarniam dzi¶ wysz³o mi:
T 29
W 228 - tu wiem ze za du¿o
B 66 ale tu aplikacja pokazuje ze to o 6 za du¿o ale z tego co zrozumia³am to mam wyrabiaæ oko³o 160 bo 1,5-2 g na kg? Czyli aplikacja z³e pokazuje?
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 22:34   #1247
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Jeju to w ci±gu dnia tak ma³o kcal jesz? co planujesz wtedy na kolacje zje¶æ?

Ja po bieganiu, pobi³am swój rekord o 2 min i robiê 4 km w nieca³e 28 minut jeszcze troche i mo¿e w 30 min zmieszcze 5 km
A teraz zabieram siê za Mel B, wiec do pó¼niej Dziewczyny
No w³a¶nie najwyra¼niej tak . Dlatego zawsze mam problem z odchudzaniem, bo nie chcê je¶æ s³odyczy czy fast foodów, ale z drugiej strony jak ich nie jem to ciê¿ko mi siê wyrobiæ z kaloriami i mam mêtlik w g³owie i nie wiem co robiæ.

Na dzi¶ wysz³o 1252kcal 39% W 46% T 15% B :| [cel: 1550kcal 40%W 30%T 30%B]
A jeszcze æwiczy³am ...

Zjad³am na kolacjê 2 kanapki z szynk± drobiow±, sa³at± i pomidorem. Niestety pieczywo mia³am zwyk³e bia³e (staram siê nie je¶æ pieczywa, wiêc tak bardzo nie pilnujê, ¿eby by³o jakie¶ ciemne w domu, ¿eby nie marnowaæ ...)

Dzisiaj coprawda nie zjad³am ¶niadania, za co nale¿y mi siê☠lanie, ale czu³am siê kiepsko i nie mia³am ochoty ani si³y nic je¶æ.
Na obiad kurczak, kalafior i 2 ma³e ziemniaki na parze, do tego ogromna porcja sa³atki.
100g truskawek
bia³a czekolada
50g orzechów
Na kolacjê te kanapki.

Wcale mi siê nie wydaje, ¿eby to by³o ma³o, nie czujê siê ani trochê g³odna, wrêcz ciê¿ko by mi by³o zje¶æ wiêcej, no ale z kaloriami s³abo.
Cytat:
Napisane przez nurek119 Poka¿ wiadomo¶æ
Ale fantastycznie ze jest kto¶ kto jak ja nie przepada za warzywami

Ja znowu czego¶ nie ogarniam dzi¶ wysz³o mi:
T 29
W 228 - tu wiem ze za du¿o
B 66 ale tu aplikacja pokazuje ze to o 6 za du¿o ale z tego co zrozumia³am to mam wyrabiaæ oko³o 160 bo 1,5-2 g na kg? Czyli aplikacja z³e pokazuje?
Nie wiem, której aplikacji u¿ywasz, ale na pewno w takim razie musisz sobie zmieniæ cel. Bo czêsto s± automatyczne cele wpisane i tam zazwyczaj jest tylko 10-15% bia³ka.

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-06-03 o 22:35
Stary 2014-06-04, 00:00   #1248
klapkowa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 747

Cytat:
klapkowa Ja gotujê pod przykryciem bo mój T¯ strasznie potem narzeka na ten zapach Oliwka jest super, koñczê trzecie albo czwarte opakowanie. Dziêki niej i Syrenie nawet z tak± nadwag± cellulit mam ledwie widoczny
Ja gotujê bób na parze, tzn do tej pory tak zawsze gotowa³am
Ja wcze¶niej nigdy nie mia³am cellulitu, mimo, i¿ z wag± moj± ró¿ie bywa³o, gdy¿ zmagam siê z ED. Dopiero teraz, po przytyciu 35kg :O, cellulit mam chyba nawet na ³ydkach

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
@klapkowa: zauwazy³a¶, ¿e smak szklarniowych jest niczym w porównaniu do gruntowych?
Mizerii z gruntowych chyba jeszcze nie jad³am, no w ka¿dym b±d¼ razie nigdy sama nie robi³am. Ale jutro to siê zmieni

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:35 ----------

Cytat:
Heej, no to siê nie martw, tylko teraz my¶l jak to spaliæ

Te¿ masz pewnie to co ja - nie bierzesz nic do pracy albo jesz jeden posilek, dlugo brak glodu i potem napad?
Cytat:
Napisane przez Chotykczka Poka¿ wiadomo¶æ
witaj w klubie, ja to nawet tygodnia nie wytrzyma³am na diecie

Oby jutro by³o lepiej, wszystko na tle nerwowym, nie ma to jak zajadaæ stres
Cytat:
Napisane przez ewela93 Poka¿ wiadomo¶æ
dacie rade dzewczyny, natrudniejsze s± pocz±tki ale stopniowo siê przyzwyczaicie
Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ
Nadajesz nadajesz jak najbardziej. G³owa do góry i cycki do przodu
Nie ma siê co za³amywaæ tylko postanowiæ poprawê. Aby nie by³o Ci smutno nawpieprza³am siê przed chwil± truskawek z bit± ¶mietan±
a teraz idê po gimnastykowaæ siê z T¯ w wannie
Cytat:
To nie ³adnie, co zjad³a¶?
Jutro siê przypilnuj i nie kombinuj z kalorycznymi posi³kami!!!
Oczywi¶cie bez cukru?

Nastêpna no ale nie wszystko stracone, jutro te¿ jest dzieñ... postaraj siê kochana a nie bêdzie ¼le. Jeden gorszy dzieñ nie przekre¶la sukcesu w postaci straconego kilograma
Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
[COLOR="Silver"]Chotykczka i klapkowa za ob¿arstwo nale¿± sie wirtualne
za to teraz kombinujcie jak to spaliæ i 3mam kciuki
Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Trudno. Zdarza siê, byle nie za czêsto

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

OK. Sto brzuszków i od razu lepiej siê poczujesz
Cytat:
Spokojnie, ka¿demu siê zdarzaj± upadki ...
Co takiego zjad³a¶? Æwiczy³a¶ co¶ dzi¶?
Dziewczyny, dziêkujê, dziêkujê, dziêkujê! Przeczyta³am, przyjê³am baty i wracam od jutra na w³a¶ciwe tory. Mia³am daæ sobie spokój do weekendu, do ostatnich egzaminów, ale stwierdzi³am, ¿e do tego czasu jest jeszcze parê okazji na czyst± miskê aamidale, nic z tych rzeczy! Ja jedzenie mam zawsze przyszykowane, zawsze siedzê wieczorem kuchni i szykujê pojemniki na dzieñ nastêpny do pracy ;p Jak idê na miasto, to te¿ to uwzglêdniam -.- Jem 5 posi³ków, w miarê równych odstêpach czasu. Co zjad³am? Uwaga, dla ludzi o mocnych nerwach: 3 paczki ciastek, 2 czekolady, czekolada do picia, owocowy jogurt pitny, mia³ byæ jeszcze budyñ 's³odka chwila', ale nie zmie¶ci³am i dzisiaj da³am go kierowniczce ;p Dzi¶ pierwsze trzy posi³ki ³adne, a wracaj±c z pracy kupi³am 2 ma³e dro¿d¿ówki, bu³kê ¿ytni±, owocowy jogurt pitny, czekoladê, ma³± paczkê granoli owocowej i oczywi¶cie wszystko to zjad³am. Przyznajê, nadal miewam problemy z jedzeniem. Najlepsze, ¿e na co dzieñ nie jadam takich rzeczy, no nie lubiê. Mo¿e to przez to, ¿e ostatnio mniej pi³am. No i stres u mnie robi swoje. Jak jem czysto, to jem czystko, a jak raz zawalê to...lecê potem po bandzie Pytacie, czy æwiczy³am. Tak, czytanie notatek ;p Przed pó³noc± poczu³am znu¿enie i chcia³am chwilkê poæwiczyæ, ¿eby siê rozbudziæ. Zrobi³am seriê æwiczeñ na brzuch, potem le¿±c na plecach odpoczywa³am przed kolejn± seri±. No có¿, nie doczeka³am, zasnê³am w tej pozycji
Jutro nowy dzieñ i nowa szansa. Je¶li jutrzejszy dzieñ bêdê mia³a czysty, to znowu wrócê na prawid³owy tor.
Ale siê rozpisa³am, mam nadziejê, ze nie po¶niecie, tak jak ja
Jeszcze raz dziêki za baty!, mam nadziejê, ¿e wyci±gnê z nich wnioski i spowrotem bêdê potrafi³a kontrolowaæ sam± siebie. Wielki buziak dla Was

Cytat:
dzisiaj widzê du¿o osób ma ¶wietny dzieñ, ja z keczupowymi bólami i bez sportu, wy najedzone... Tydzieñ siê dopiero zaczyna, damy radê, nad³o¿ymy pracy i zrealizujemy plan! wierzê w Was i w siebie te¿!
Uwielbiam Twoje teksty! Damy radê, wszystko jest w naszych rêkach
klapkowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-04, 02:13   #1249
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klapkowa Poka¿ wiadomo¶æ

Dziewczyny, dziêkujê, dziêkujê, dziêkujê! Przeczyta³am, przyjê³am baty i wracam od jutra na w³a¶ciwe tory. Mia³am daæ sobie spokój do weekendu, do ostatnich egzaminów, ale stwierdzi³am, ¿e do tego czasu jest jeszcze parê okazji na czyst± miskê aamidale, nic z tych rzeczy! Ja jedzenie mam zawsze przyszykowane, zawsze siedzê wieczorem kuchni i szykujê pojemniki na dzieñ nastêpny do pracy ;p Jak idê na miasto, to te¿ to uwzglêdniam -.- Jem 5 posi³ków, w miarê równych odstêpach czasu. Co zjad³am? Uwaga, dla ludzi o mocnych nerwach: 3 paczki ciastek, 2 czekolady, czekolada do picia, owocowy jogurt pitny, mia³ byæ jeszcze budyñ 's³odka chwila', ale nie zmie¶ci³am i dzisiaj da³am go kierowniczce ;p Dzi¶ pierwsze trzy posi³ki ³adne, a wracaj±c z pracy kupi³am 2 ma³e dro¿d¿ówki, bu³kê ¿ytni±, owocowy jogurt pitny, czekoladê, ma³± paczkê granoli owocowej i oczywi¶cie wszystko to zjad³am. Przyznajê, nadal miewam problemy z jedzeniem. Najlepsze, ¿e na co dzieñ nie jadam takich rzeczy, no nie lubiê. Mo¿e to przez to, ¿e ostatnio mniej pi³am. No i stres u mnie robi swoje. Jak jem czysto, to jem czystko, a jak raz zawalê to...lecê potem po bandzie Pytacie, czy æwiczy³am. Tak, czytanie notatek ;p Przed pó³noc± poczu³am znu¿enie i chcia³am chwilkê poæwiczyæ, ¿eby siê rozbudziæ. Zrobi³am seriê æwiczeñ na brzuch, potem le¿±c na plecach odpoczywa³am przed kolejn± seri±. No có¿, nie doczeka³am, zasnê³am w tej pozycji
Jutro nowy dzieñ i nowa szansa. Je¶li jutrzejszy dzieñ bêdê mia³a czysty, to znowu wrócê na prawid³owy tor.
Jeszcze raz dziêki za baty!, mam nadziejê, ¿e wyci±gnê z nich wnioski i spowrotem bêdê potrafi³a kontrolowaæ sam± siebie. Wielki buziak dla Was
A nie masz przypadkiem problemów z kompulsami?
Ja potrafiê zje¶æ☠znacznie wiêcej w przyp³ywie emocji . Ale wiesz, grunt to pó¼niej wróciæ do normalnego, zdrowego jedzenia i æwiczenia.

Te¿ mam taki problem, chyba taki wewnêtrzny perfekcjonizm, ¿e jak co¶ robiê to chcê ¿eby by³o w 100% idealnie ... Musimy z tym jako¶ walczyæ .

Stary 2014-06-04, 05:16   #1250
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Witajcie o poranku, nie zbyt przyjemny jak dla mnie, wczoraj po 20.00 rozpêta³a siê jedna wielka rozmowa odno¶nie tych prezentów dla promotorów. Kurde t³umacze ludziom, ¿e ³a¿enie z wielkim koszem s³odyczy po uczelni przed obron± to jest czyste szaleñstwo. Przecieæ nikt nie potraktuje tego jak prezent tylko jak ³apówkê, ale nie Ci co chyba nie napisali pracy licz± na jakie¶ ulgi i w ogóle nie mogê im tego przet³umaczyæ. Ale ca³e szczê¶cie kilka osób zrozumia³o to i popiera mnie... tak¿e na sobotnim zje¼dzie czeka mnie burzliwa dyskusja z "debilami"

Ps. ¦niadanko - kromka chleba z chudym twarogiem i ogórkiem zielonym.

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-04, 06:20   #1251
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

Cytat:

Nie wiem, której aplikacji u¿ywasz, ale na pewno w takim razie musisz sobie zmieniæ cel. Bo czêsto s± automatyczne cele wpisane i tam zazwyczaj jest tylko 10-15% bia³ka.
MyFitnessPal bardzo mi sie podoba to ze ona wszystko liczy ale poki co niezbyt ogarniam
Juz wiem tam jest procentowo ze w 50%; b 25%; t 25%
Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez nurek119
Czas edycji: 2014-06-04 o 06:45
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-04, 07:28   #1252
klapkowa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 747

Cytat:
A nie masz przypadkiem problemów z kompulsami?
Ja potrafiê zje¶æ☠znacznie wiêcej w przyp³ywie emocji . Ale wiesz, grunt to pó¼niej wróciæ do normalnego, zdrowego jedzenia i æwiczenia.

Te¿ mam taki problem, chyba taki wewnêtrzny perfekcjonizm, ¿e jak co¶ robiê to chcê ¿eby by³o w 100% idealnie ... Musimy z tym jako¶ walczyæ .
Masz racjê, mam z tym problem. Jem emocjonalnie, mam sztywne podej¶cie do jedzenia, problemy na tym tle od paru lat i ogólnie zaburzony obraz postrzegania siebie Ale ca³y czas z tym walczê, naprawdê! I ten wewnêtrzny perfekcjonizm, o którym piszesz, tak w³a¶nie jest. Chcê jak najlepiej, a jak ju¿ co¶ troszkê nie wyjdzie, to siê za³amujê i zawalam ca³± resztê, no, bo i tak nie wysz³o
Chcia³abym kiedy¶ wygraæ tê walkê ostatecznie.

Ja ju¿ po ¶niadaniu (p³atki owsiane, twaróg chudy, jab³ko, siemiê lniane, orzechy ziemne), lecê do pracy! Mi³ego dnia Dziewczyny

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

Cytat:
Witajcie o poranku, nie zbyt przyjemny jak dla mnie, wczoraj po 20.00 rozpêta³a siê jedna wielka rozmowa odno¶nie tych prezentów dla promotorów. Kurde t³umacze ludziom, ¿e ³a¿enie z wielkim koszem s³odyczy po uczelni przed obron± to jest czyste szaleñstwo. Przecieæ nikt nie potraktuje tego jak prezent tylko jak ³apówkê, ale nie Ci co chyba nie napisali pracy licz± na jakie¶ ulgi i w ogóle nie mogê im tego przet³umaczyæ. Ale ca³e szczê¶cie kilka osób zrozumia³o to i popiera mnie... tak¿e na sobotnim zje¼dzie czeka mnie burzliwa dyskusja z "debilami"

Tzn, oni chc± ze s³odyczami chodziæ przed obron±?
klapkowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-04, 08:01   #1253
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:

Tzn, oni chc± ze s³odyczami chodziæ przed obron±?
Hehe szkoda,¿e nie z jakim¶ alko i bukietami,by³oby bardziej zabawnie

ArcymoneQ s±dzê,¿e to promotorom nieprzypadanie do gustu. Swoja droga wrêczanie "prezencików"jest nie legalne
Stary 2014-06-04, 09:22   #1254
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie. ja dzi¶ mia³am wspania³y poranek. otó¿ narzeczony przyjechal ko³o 6 do mnie, zauwa¿y³ ¿e sierota (mój brat) na noc nie zamkn±³ drzwi wszed³ i wsun±³ siê pod ko³drê.. poranek by³ cudny. dopiero ¶niadanie jedli¶my

na ¶niadanie zjedli¶my p³atki owsiane. a ja dosta³am wielgachnego renifera (podobno jeszcze jest na ¶wiêta :P)

dzi¶ bêdziemy chodziæ z kijkami. znaczy ja bêdê chodziæ a on bêdzie mnie irytowa³.

na obiad czeka mnie pomidorówka. mi³ego dnia dziewczynki

ps. skoro wszyscy pokazuj± koty to i ja poka¿ê mojego ocaleñca. uratowa³am t± kotkê wyda³am mnóstwo kasy na weta (by³a g³ucha i ledwo ¿y³a), wysterylizowa³am, po tym mia³a byæ spokojna i mia³am uwa¿ac co je, bo mog³a przytyæ. do dzi¶ zastanawiam siê co jej wyci±³, bo jest diabe³. znosi nam do domu wszystko: jaszczurki, nornice, myszy, szczury i ptaki. tylko czê¶æ udaje siê uratowaæ. no i siê odpowiednio nazywa Mefista od diab³a
Ale fajny poranek te¿ takie miewa³am czasem jak mieszka³am w akademiku, teraz ju¿ mam na sta³e
Moja kotka po sterylizacji te¿ zrobi³a siê diabe³. Nie dalej jak przed chwil± usi³owa³a spo¿yæ moj± rêke bo dotnke³am jej ³apki.

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-04, 09:25   #1255
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Dziewczyny podziwiam Was, ja to jem ok 1600-1900 kcal
Mam ¼le u³o¿one dania
Wczorajszy dzieñ
¦niadanie - owsianka z bakaliami
Przek±ska - jogurt truskawkowy z morelami
Obiad - sa³ata, pomidor, ser feta
Przek±ska - pasztet w³asnej roboty
Kolacja - 1/2 kromki chleba razowego i dwa koreczki ¶ledziowe su³tañskie

W tabelach kalorii wysz³o:
1689,35 Kcal
Bia³ko 62,06
Wêglowodany 147,90
T³uszcze 91,47

Rady dla mnie od Was - Poproszê

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-04, 09:55   #1256
aamidale
Rozeznanie

Cytat:

cieszê siê . A jad³a¶ solo czy w wersji kakaowej?

Jakie cudowne .

pierwsze zdjêcie a la przestraszona sowa . Te¿ cudny .

Jaka piêkna .
Oddaj mi ma³e! Nie mam ju¿ miejsca, ale ja bym przygarnê³a wszystkie psy i koty .

Nie martw siê, ja te¿ wybredna jestem i ma³o co lubiê! A póki co jem niewiele, w zasadzie kurczaka/indyka + szynkê z nich , warzywa i owoce, okazjonalnie chleb i twaro¿ek (tzn. bia³y ser z odrobin±☠jogurtu, bo jogurtu nie lubiê i jakimi¶ warzywkami), orzechy, tortille, jajka, ser ¿ó³ty i to w sumie tyle .
Trzeba ¶ledziæ donkje i kra¶æ Jej przepisy .
Posypa³am trochê kakaem z wierzchu. W ogóle wczoraj na zajêciach poznajdywa³am bardzo proste przepisy na sorbety, niech tylko kupiê stewiê i blender.
W³a¶nie, która z Was mo¿e siê wypowiedzieæ na temat stewii? bo w necie same peany na ten temat, to prawda ¿e ona taka super?
Co do ¶ledzenia przepisów donkje siê zgadzam, bardzo fajne

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny co robicie na co dzieñ? czym siê zajmujecie?
Sk±d moje pytanie???
W³a¶nie zaliczam do³a pracowego, mam do¶æ
A skoro i tak dzisiaj odbiegamy od w±tku, fajnie bêdzie bli¿ej siê poznaæ.
Ja jestem rencistk±, mieszkam ze swoim narzeczonym i moim dziadkiem, trochê dziadkowi do towarzystwa [Nie mam rodziców, moja babcia zmar³a w lutym]. Robiê technika informatyki wieczorowo .

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Próbowa³am selera, ale mi kompletnie nie smakuje, a w sokach bardzo mocno wyczuwalny jest jego smak. Za to innym taki sok smakowa³ .

Szczerze mówi±c, wiêkszo¶æ soków itp. robiê na oko, nie szukam konkretnych przepisów.
Do zielonego dajê banana lub dwa, dwie gar¶cie szpinaku baby i jedno awokado. Pyszny jest, a ³atwy i szybki do przygotowania. Jak u¿ywam blendera to zazwyczaj dolewam wody, jak wyciskarki do owoców to z samych owoców jest idealny, aczkolwiek w tym przypadku nie próbowa³am, bo nie wyobra¿am sobie awokado w wyciskarce .
Fajnie smakuje te¿ taki z jedn± pomarañcz±, jednym bananem i gar¶ci± szpinaku .
A my¶la³am ¿e ze mn± jest co¶ nie tak. W zesz³ym roku szuka³am go po sklepach dwa miesi±ce i zawsze tak trafia³am, ¿e nie by³o. A jak ju¿ trafi³am - wielkie rozczarowanie Ale ponoæ jest bardzo zdrowy wiêc zazdroszczê tym, które lubi±

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Ja gotujê bób na parze, tzn do tej pory tak zawsze gotowa³am
Ja wcze¶niej nigdy nie mia³am cellulitu, mimo, i¿ z wag± moj± ró¿ie bywa³o, gdy¿ zmagam siê z ED. Dopiero teraz, po przytyciu 35kg :O, cellulit mam chyba nawet na ³ydkach

Mizerii z gruntowych chyba jeszcze nie jad³am, no w ka¿dym b±d¼ razie nigdy sama nie robi³am. Ale jutro to siê zmieni

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:35 ----------

Uwielbiam Twoje teksty! Damy radê, wszystko jest w naszych rêkach

Bób na parze - masz parowar [bo nie pamiêtam, czy o tym pisa³a¶] czy kombinujesz?

Ja miewam jakie¶ zaburzenia, ale nie mam ich stwierdzonych. W ogóle miewam kiepskawe stany psychiczne ale to przez liczbê zgonów osób bliskich, bo to nie tylko rodzice ale np. przyjació³ka, paru znajomych a w lutym babcia no i to ju¿ mnie po³o¿y³o na chwilê. Do psychiatry chodziæ nie muszê, ale do psychologa wolê, bo czasem niektórych spraw nie da siê ogarn±æ samemu. Przez to pi³am, a na kacu jad³am i to w jeden dzieñ o wiele, wiele wiêcej, ni¿ Ty
I tak mnie to nie z³ama³o tak, jak poprzednie rzeczy. Nie pamiêtam wielu miesiêcy z ¿ycia, tak by³y bolesne, ¿e mój umys³ je wyrzuci³. Nie mogê na to nic poradziæ.

Haha, dziêkujê gdyby nie moje poczucie humoru to mia³abym ju¿ dawno do¶æ

27.02.2012
Stary 2014-06-04, 10:03   #1257
aamidale
Rozeznanie

Cytat:

A wyk³adowcy na tyle ogarniêci, ¿e nie lubi± lizusotwa czy odwrotnie? ¦wietnie, ¿e obstajesz przy swoim! Masz racjê i nie daj siê zakrzyczeæ. Najlepsza poza do rozmowy z takimi to ch³ód, opanowanie i stanowczo¶æ.

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Rozpisa³am siê i bêdê wdziêczna, jak ktokolwiek moje wypacanie siê przeczyta. Nie mia³am wczoraj si³ ju¿ na nic bo zajêcia wyj±tkowo nudne i mêcz±ce by³y. Nie mia³am czasu siê przebraæ, krzywo siê pomalowa³am, obiadu nie mia³am [bijcie !] i z æwiczeñ prze³azi³am jakie¶ 10 km:/ w czasie @ mam tak obola³y krêgos³up, ale upar³am siê ¿e skoro nie bêde mmieæ czasu na æwiczenia to nadrobiê chodzeniem.
dzi¶ kolana mi odpadaj±.
Tyle tylko, ze uda³o mi siê, poza czterema kabanosami, unikn±æ okresowego grzeszenia. Przechodzê tym razem du¿o ³agodniej i ju¿ dzi¶ wsiadam na rower. Ciekawe, czego to zas³uga - my¶lê, ¿e braku soli.
A i tak czujê siê strasznie z tym, ¿e dwa dni bez æwiczeñ. Grrrr!

27.02.2012
Stary 2014-06-04, 10:29   #1258
donkje
Raczkowanie

Cytat:
Donkje a nie nudzi Ci siê codziennie twaróg i pier¶ z kurczaka? mo¿esz napisaæ na jakie sposoby j± przyrz±dzasz czy tak samo codziennie? bo mi by siê pewnie znudzilo po jakim¶ czasie takie jedzenie :p
mo¿e i nudzi, ale co¶ za co¶ Wolê je¶æ codziennie twaróg i cycka z kury i móc zje¶æ co¶ s³odkiego i miesciæ siê w bilansie ni¿ kombinowaæ.
Jak mi siê chcê to wymy¶lam ró¿ne potrawki z kurczaka, zapiekanki z kurczakiem, pizze twarogow±, tosty z twarogu i inne cuda U¿ywam ró¿nych przypraw i sosów z Walden Farms, to te bez kalorii, wiêc automatycznie nie wrzucam ich w bilans

Cytat:
Przed chwil± mia³am wielk± ochotê na co¶ gazowanego, szczególnie jak rodzinka otworzy³a tak± zimn± colê ... no ale powstrzy
to kup sobie coca cole zero Nie popadajmy w paranoje, chemia jak chemia. We wszystkim jest chemia, w warzywach, w miêsie, w pieczywie.Wiêc cola zero nie zaszkodzi Ja na codzieñ sobie nie ¿a³ujê napojów light, pijê pepsi ligt cytrynow±, cole zero i liptona sugar free

Cytat:
Oj bacik siê nale¿y co takiego kalorycznego zjad³a¶? A mo¿e alko?
Wstyd siê przyznaæ-bia³± czekoladê, batona, czekoladowe myszki

Cytat:
Uwaga, dla ludzi o mocnych nerwach: 3 paczki ciastek, 2 czekolady, czekolada do picia, owocowy jogurt pitny, mia³ byæ jeszcze budyñ 's³odka chwila', ale nie zmie¶ci³am i dzisiaj da³am go kierowniczce ;p Dzi¶ pierwsze trzy posi³ki ³adne, a wracaj±c z pracy kupi³am 2 ma³e dro¿d¿ówki, bu³kê ¿ytni±, owocowy jogurt pitny, czekoladê, ma³± paczkê granoli owocowej i oczywi¶cie wszystko to zjad³am. Przyznajê, nadal miewam problemy z jedzeniem. Najlepsze, ¿e na co dzieñ nie jadam takich rzeczy, no nie lubiê. Mo¿e to przez to, ¿e ostatnio mniej pi³am. No i stres u mnie robi swoje. Jak jem czysto, to jem czystko, a jak raz zawalê to...lecê potem po bandzie
Jak to Ciê pocieszy to ja z moimi kompulsami potrafiê zje¶æ 2x wiêcej

Cytat:
W³a¶nie, która z Was mo¿e siê wypowiedzieæ na temat stewii? bo w necie same peany na ten temat, to prawda ¿e ona taka super?
Co do ¶ledzenia przepisów donkje siê zgadzam, bardzo fajne

Jak dla mnie stewia jest ohydna, ma gorzki i metaliczny posmak. Sto razy wolê zwyk³e s³odziki

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Ja miewam jakie¶ zaburzenia, ale nie mam ich stwierdzonych. W ogóle miewam kiepskawe stany psychiczne ale to przez liczbê zgonów osób bliskich, bo to nie tylko rodzice ale np. przyjació³ka, paru znajomych a w lutym babcia no i to ju¿ mnie po³o¿y³o na chwilê. Do psychiatry chodziæ nie muszê, ale do psychologa wolê, bo czasem niektórych spraw nie da siê ogarn±æ samemu. Przez to pi³am, a na kacu jad³am i to w jeden dzieñ o wiele, wiele wiêcej, ni¿ Ty
I tak mnie to nie z³ama³o tak, jak poprzednie rzeczy. Nie pamiêtam wielu miesiêcy z ¿ycia, tak by³y bolesne, ¿e mój umys³ je wyrzuci³. Nie mogê na to nic poradziæ.

Haha, dziêkujê gdyby nie moje poczucie humoru to mia³abym ju¿ dawno do¶æ
Podziwiam Ciê za pogodê ducha i t± si³e w sobie. Niejednemu by tego zabrak³o. Do tego jeszcze siê odchudzasz, æwiczysz i tak dalej. Godne podziwu

Stary 2014-06-04, 10:36   #1259
dom_misia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 59

Dziêki dziewczyny za wsparcie tylko nas mogê liczyæ! Straci³am 15 kg i od tygodnia s³yszê ¿e jak tak dalej pójdzie to zginê ale wydaje mi siê ¿e to takie m¶ciwe. Zawsze grubaska a teraz nagle jej odwali³o i siê chce wylaszczyæ! Ale mam ich gdzie¶ postanowi³am i bêdê szczup³a nie poddam siê i ju¿!!!! Pêdzê na szczepienie z moim maluszkiem! Trzymajcie siê ciep³o! Jeszcze raz dziêki za wsparcie!!!
dom_misia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-04, 10:40   #1260
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Dziewczyny jak tylko uro¶nie bób u rodziców na dzia³ce to przetestuje pomys³ z gotowaniem go na parze
aamidale Co do stewi-moi rodzice zakupili kiedy¶ tak± s³odk± "trawkê",ale nie u¿ywaj± jej- a o samym specyfiku o który pytasz nie mam pojêcia.
donkje dzi¶ bêdê testowaæ Twój przepis na pier¶ w otrêbach po konsumpcji od razu podzielê siê wra¿eniami.

Kurcze mi zapotrzebowanie kaloryczne, na po treningu, wysz³o BMR 1562.46
mam rozumieæ,¿e to moje zapotrzebowanie? Nie zjadam tyle kcl,zw³aszcza teraz kiedy zapycham siê warzywami i truskawkami wczoraj mia³am prawie 1300kcl przejedzonych ³±cznie z trzema ciep³ymi lodami z lidla

Edytowane przez bebemwls
Czas edycji: 2014-06-04 o 10:48
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.